Inkább sírok azon hogy szar verset írok
Mint azon hogy Sittes Sanyival nem bírok
Piroska néni dekonspirálódott, Goldát pedig nem érdekli a gyerek.
Ebben egyelőre szerintem eddig lehet eljutni.
Fifi majd úgyis kipofázza mi történt.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Számoltad már a másodperceket, hogy mikor foshatod megint itt a szót, ugye?

Pest erzsébeten spottolva.
Aki elfelejtette hogy ki is ő annak csatoltam egy plussz képet hogy kiről is van szó.
Én vagyok Űr diplomata úr
Aki elfelejtette hogy ki is ő annak csatoltam egy plussz képet hogy kiről is van szó.
Szegeny Sztojka Pici azota is ott várja a Stoki barátját a 30k-val a zsebiben, hogy visszaadja neki!
Mindenki szabadlábon lehet, csak a pedofil nem!
Na várj csak tetyó, téged is fog még szopatni az NMHH-NAV-NAIH szentháromság! :D
Viccet - és offot - félretéve, örülök, hogy haladnak a faszerdők minden fronton.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Bele fog, haladni kell az üggyel, ha letartóztatásban van a gyanúsított, különben önmagában az, hogy nem haladt az ügy indok lehet a szabadon engedésére.
Viszont stoki ezzel nem biztos, hogy jól jár. Ha megéri a vádat a három ügy, amit pár napja bedobott ide valaki, akkor csodának kell történnie a tárgyaláson ahhoz, hogy az ítélettel együtt kiengedjék.

Ettől függetlenül, mennyire jó a csend.
Nincs tiktik, nincs koldulás, nincs ájroncsenel, nincs nyüszítés, nincs befordított fasz elemzés, nincs süketelés.
Ott rohadjon meg a korcs a cellában - és van rá esély.
Minden legalja szart lemásoló, tehetségtelen, lelketlen, bármilyen ötlet nélküli, hulladék, pedofil, szekrénybuzi, felfelé (azaz drogosok, csövesek, cigányok, és ezek bármilyen kombója) felé ismerkedő szhar.
És még a férgek közül se sikerült senkit lemásolnia. Ennyire tehetségtelen, legalja szhar.
A legnagyobb eredetiség, amit fel tudott mutatni, az az, hogy a kedvenc száma a Fagyi dal. Ennyire szhar korcs a korcs. Ennyire.
Na de tetyo, ugye ezt te se gondoltad nagyon komolyan.
Jenes meg turbo meg a többi szaros koldus, örülök, hogy kikerült a képből, ne legyenek már visszahozva.
A herélt kutyaszar meg a földibálna is csak akkor, ha köze van fifkóhoz. Ha uborkaszezon, ha nem.
És véleményem szerint nem (csak) azért, mert snecológiai meg fórum elvek, hanem azért, mert kibaszottul alávaló, szánnivaló, rohadék és főleg unalmas fos mind.
De ha nem találtál más egyéb, jobb elfoglaltságot a stokipatkány topicon kívül, hadd ajánljak figyelmedbe tanulmányozásra ilyen régi, mondhatni a kezdetek kezdetéről származó flokkokat:
Ki van szarból? (Szigligeti várrom)
www.youtube.com/watch?v=AfIWuQxZQyI
Nem tudom, ezt akár maga a korcs vagy más vágta össze (szerintem a korcs), de nagyon jól látszik, hogy még kisebb, még kezdőbb faszszopó vézna púpos korában, amikor még jobban egybe volt, mekkora faszságokat tudott összehordani - vágástól függetlenül úgy, hogy nagyon értelmes budai úrifiúnak akart látszani.
Az okoskodó, lenéző, félművelt, tanulatlan, szöveget értelmezni nem tudó, koszos egynadrágos budai úrifiú.
Ámen. A dagadt incel is megéri a pénzét.
Nincs tiktik, nincs koldulás, nincs ájroncsenel, nincs nyüszítés, nincs befordított fasz elemzés, nincs süketelés.
Most Epstejnen+Dopeman vonalra felhúzott pedofilkodás lenne, micsoda kár, hogy erről lemaradunk
Endre egy pedofil!
4 órában hallgatnánk a "Strici visszatér" c. népdalból azt a pár soros részletet, miközben nagypofával vigyorogna, hogy "namivan gecik, a doktor miniszterelnökúrnak is bejön"
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
@sodinyaral
16 évvel ezelőtt
Én sem élek édesanyámmal.
Saját lakásom van.
Nézd meg a lakásmaffia-ügyemet.
Végül is most sem az anyjával él.

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Most nem ér rá, supozik a Balatonon.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
lakásmaffia ügy = odaadta az örökségét egy tanárnak, akibe szerelmes lett
ez a sodi/magyar szótár
De legalább tanult az esetből!
Miből? Hova?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Melyik albérlő viselte volna el őt mint bérbeadót? El tudod képzeni miket próbált volna meg csinálni mint tulaj ha "hatalma van" valaki felett?
Gondolom a hirdetés valami ilyesmi lett volna, hogy: "fiatal etyetyemista fiukáknak kiadó...", aztán meg menne havonta beszedni a pénzt kp-ba, de persze úgy, hogy "jaj, féletlenül megint nincs rajtam az etynadrágom..."
Igyunk egy sörtöt, he
Endrét ismerve csak úgy tudom elképzelni ezt ha nem lakást adna ki hanem szobát hogy legyen indoka ott lenni amikor csak akar és pucéran mászkálni a lakásban. Esetleg a közös helységben loopolni meg "ugye nem baj ha bejövök herét borotválni a fürdőszobába amikor zuhanyzol?"
Ugyan már! Leszerelem a bíróságot simán azzal hogy "Aki mondja másra, az mondja magára: Te vagy a terrorista!"
A hódgeci jól értett a nyaláshoz, meg nulla szégyenérzettel rendelkezik, hogy mi az általánosan elfogadott vélemény róla egy közösségben, akár csak a korcs fia. gondolom a szocializmusban jól megbaszatta magát pár kivénhedt naftalin szagú komcsi trottyal, így bekerült egy körbe,csak mivel hülye volt mint a segg most nem a rózsadombi villájában éli az ex komcsi nyuggerek gondtalan életét hanem egy újszászi putriban loopol meg jár kellemetlenkedni rendezvényekre, úgy hogy az egész falunak megvan róla a véleménye. Ezt azért is gondolom mert az öreg horgászhoz is hozzásimult, hogy kiforgassa a vagyonából ugye.
Te is tudod, hogy kit koltoztetett volna be a lakasba. Azt sem nehez megjosolni, hogy meglenne-e meg a lakas a sok ev alatt felhalmozodo. Szamlak es adossagok utan.
Az a vicces endre vagyonaban, hogy ha lenne, akkor sem lenne mar.
A hódgeci jól értett a nyaláshoz, meg nulla szégyenérzettel rendelkezik, hogy mi az általánosan elfogadott vélemény róla egy közösségben, akár csak a korcs fia. gondolom a szocializmusban jól megbaszatta magát pár kivénhedt naftalin szagú komcsi trottyal, így bekerült egy körbe,csak mivel hülye volt mint a segg most nem a rózsadombi villájában éli az ex komcsi nyuggerek gondtalan életét hanem egy újszászi putriban loopol meg jár kellemetlenkedni rendezvényekre, úgy hogy az egész falunak megvan róla a véleménye. Ezt azért is gondolom mert az öreg horgászhoz is hozzásimult, hogy kiforgassa a vagyonából ugye.
Saját börtöncellám van.
Bevásárlókocsit se kell tologatnia, mint a proliknak és még Groby futár sincs, hanem szintlépés részeként szakács főz rá minden nap.
Csupasz pisztollyal szeretné nézni
Recskás nem nézi a csupasz pisztolyt, ő liveban mutogatja a nézőknek, akár tiltás árán is.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Ha nem jön semmi baj, majd bekiabáljuk a kerítés másik oldaláról hogy milyen volt!
Összefoglaljuk, ahogyan ő szokta a filmeket:
Jó folt. Na.
sokat gyakorolta ezt a mozdulatot a tüdőcske!!
vérdíj target nr. 1
Ezt a pózt a "milking table" típusu videókból nézte ki.
Gayza egy évben kevesebbszer állít igazat, mint ahány foga van.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Abból a 647 forintból, amit a szeméthalma ér Szolnokig sem jutna el, nem hogy külföldi rejtőzködésre telne belőle.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
NANA!
Most néztem, a sok hdmi és egyéb kábel egy kis égetés után már komolyabb összeg!!
vafemkft.hu/femhulladek-felvasarlas-arlista/
Szigetelt réz vezeték 860 Ft/kg (csatlakozók nélkül)
Rövid lenne mert a közléskényszeres elmebeteg elpofázná egyből valakinek telefonon hogy hová tart vagy éppen heherésző flokkot indítana valami filterrel csak éppen bemondanák hogy Nachste Halt Maria Hilferstrasse stb.
Meg aztan mivel a cipőjét nem tudja bekötni majd pont az új lábperec helyettesítő okosórát babrálná meg?
Nem, mert most a Szigetre jön!
a szabadláb tanulsággá lett pár évre
Sose gondoltam volna, de kicsit megsajnáltam a MaxxMotion tanút, hogy a Butapesti betondzsungelben (hőmegmaradás integet) kezeslábasban bassza a rezet a 36 fokban.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ez hazugság! A teljes 444 lapszemle szokott menni, válogatás nélkül!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mekkora császár vagy! Megpróbálom majd emelni a tétet pluszban egy mosófolyadék feltöltéssel.
Nem kell, borzasztóan flegma és nyegle stílusban jött oda kellemetlenkedni, azért szopattam végig minden létező dologgal amivel tudtam.
Azt sajnálom, hogy a forró motortérbe nem nézettem bele, olajszint nézésre. (tudom hogy értelmetlen) de akkor is.
De mi az a kezében?
Hegedűvonó?! :)
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Imádott született pinásom (be van avatva Snecológiába) jobbat mondott,
"kamukázzuk be, hogy nem indul az autó és mondjuk neki, hogy toljon be minket"
Innen üdvözöljük Jázmint!

Lenne egy mémes ötletem, de nem kívánom egyetlen, nyugalmat megzavaró döntéssel átvenni syntax helyét
Azért a videón behallatszik a zsírdisznó feleségének a nem túl nőies hangja és a beszólás hogy kb "már nem unjátok hogy 100szor kitárgyaltátok már ennek az idiótának az esetét?" :D
Látszik, hogy Stoki még a fizikai távollétében is feszültségeket kelt a párkapcsolatokban.
Csak konzervvér vagyok, míg Stoki visszatér... azaz úgy egy évtizedig :D
Ebben eddig lehetett eljutni :)
Apropó Stoki... kezdem tényleg azt hinni, hogy nagy a "baj", tekintve, hogy immár egy hete semmi hír róla.
Lehet bejött a jóslat és IMEI-ben ülő Stoki lett a Stoki.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Hát azért a lófaszt vagy te konzervér :D egy mezei pontfarmoló vagy, aki kibaszott idegesítő! Tegyük helyre a dolgokat mindenki fejeben!
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Rendben. Have fun! 🥱
Lehet szeretni es nem. Ha nem tetszik akkor tovabb mesz vagy minuszolod ennyi.
Folosleges itt karogni.
A Pupos bortonben van es valoszinuleg sokaig is ott marad.
Bajszos szarnak meg ra leptek a labara ugy hogy ott is a Trollok gyoztek.
Unnepelni kell es elevezni a napsutesben a sopronit mert a fo hosunk jelenleg mind a kettot tavolrol el keruli.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Tisztázzunk valamit. Syntax error azt a feladatot látja el, hogy a szerveren legyen mindig egy minimális postolási terhelés, különben aktiválódik a sleep mód és fórum helyett "nézhetjük a pókot a sarokban".
Szóval én mindenesetre a sok felesleges hisztitek miatt mindig fogok nyomni egy pluszt a hozzászólásaira.
Akkor bosszantó az ilyen amikor napi 15 oldal keletkezett. Most elfér.
Köszönöm!
Te egy időben pont ilyen idegesítő pontfarmoló offtopic vagy érdemi jelentés nélküli hozzászóló voltál mint amiről beszélsz. Akkor az én szemem is bökte, mégse minuszoltalak.
Az lehet, de észrevettem magam anélkül hogy szóltak volna
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Mikbe faty, konkrétan max 5 perccel a pontrendszer eltűnése után két egész oldal lenne telefloodolva Jenes fasza/Tibor pucér képekkel, Twinky/bajuszka retardok által.
Legalább most elég hamar kipontozódnak a nem idevaló kommentek és így rejtve is lesznek az admin (KCF) ádáz zsidó mágiája által, így nem kell kirohadjon minden fórumozó retinája egy teljes napra.
Evidenciákat...
sitten a korcs, így saját magát fogja felfalni a kígyó
troll trollnak farkasa
jól van bajusz
menj vissza kaszizni
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Én nem bánnám, ha tele lenne az oldal faszos képekkel XDDDD
Legalább jókat röhögnénk a a hülye snecin, akinek ez bejön XDDDDD
A cellában nem feltétlen nem láthat eleget :D
Arra lennék kiváncsi mi lehet a börtönben az aktuális "brék endi!".
Ti mit gondoltok?
Erre mondják, hogy akinek ilyen "barátai" vannak, nem kell neki ellenség.
Gondolom innentől megint dezinfózik majd ezerrel, mert nem kell többé tartania attól, hogy hamarabb utolérik, mint a sánta gyagyást, és a maradék gurulkáinak is lassan leesik, hogy csak hazudozik. Javaslom, ezután se nézze senki, fizessen csak tovább a botokért.
Öröm az ürömben, hogy Stokinak maradt a 40 fokos négy fal. Hehe.
Bent van a sitten a pedofil terrorista bűnöző. Ez a lényeg, a többi nem számít. És amikor mdgkapja az éveket, kezdheti ledolgozni a trollbánót.
A tárgyalásokon látni fogjuk élőben, ott majd bele röhöghetünk a rusnya pofájába.
Folyamatban van azért 1-2 vicces dolog, ahogy lehet, lesz róla info info.
Figyelj már, drogboy.
Mi nem tehetünk arról, hogy neked szar gyerekkorod volt és a cigánytelepen, sittes arcok között nőttél fel. Ahogy arról sem tehetünk, hogy anyád meghalt, továbbá arról sem, hogy a családod fekete báránya vagy (erről talán a tesódat kéne megkérdezni, jabocs, nem is beszéltek.. :)
Minden egyes ilyen lépéseddel azt bizonyítod be nekünk, hogy egy élettelen nyomorult kis féreg vagy, akinek az egyetlen érdeme az, hogy egy anonym trollfórumon lévő trolltól megvonta a kapcsolattartásit.
Jóéjszakát, aludj jól Ádámka.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Áh, ezen kár kiakani, egyszerűen fogyatékos az ember. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
-
Aug 08, 2025 16:26:46
Ilyen szar verset ha írnék,
Éjjel-nappal azon sírnék.
Éjjel-nappal azon sírnék.
Inkább sírok azon hogy szar verset írok
Mint azon hogy Sittes Sanyival nem bírok
Aug 08, 2025 16:26:46
SyntaxError
(
x24)
Aug 08, 2025 17:19:46
x24)
Az nem lehetséges, hogy azért nem jelentkezik Sodrony mert átvitték Csengerre? Most nyílt meg ott a BV Intézet, de nem tudom, hogy előzetesben lévőket is fogad vagy letöltőház.
Piroska néni nem tudja felhívni Goldát, hogy mizu?
Ebben egyelőre szerintem eddig lehet eljutni.
Fifi majd úgyis kipofázza mi történt.
rósza vécéje
Aug 08, 2025 17:23:53
Számoltad már a másodperceket, hogy mikor foshatod megint itt a szót, ugye?
Aug 08, 2025 17:23:53
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 08, 2025 17:39:38
x3)
Köszi, erről a Piroska sztoriról lemaradtam.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Aug 08, 2025 19:04:11
x1)

Sodragon legendája
(
x2)
Aug 08, 2025 19:06:47
x2)
Recskást még a cigányok is csak az istállóban szállásolták el. Ez már felfelé barátkozás vagy bukás?
nmthrwwy420
(
x10)
Aug 08, 2025 19:12:16
x10)
Na púp, tavaly ilyenkor már a szőke póthajjal próbáltad szabadjára engedni a buzidémont a Szigeten, a nagyszínpad előtt vagy 10 percig is próbáltad azt tettetni, hogy jól érzed magad és emberek közé vagy való.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 08, 2025 19:33:01
x4)
Azért ez a karma kurva jó dolog. Endre esetében milyen szépen visszanyalt a sok "vicces színű"-zés.
Keleti Jegypenztaros
Aug 08, 2025 19:54:12
Szegeny Sztojka Pici azota is ott várja a Stoki barátját a 30k-val a zsebiben, hogy visszaadja neki!
Aug 08, 2025 19:54:12
!
Aug 08, 2025 20:09:27
Mindenki szabadlábon lehet, csak a pedofil nem!
Aug 08, 2025 20:09:27
keserke
(
x4)
Aug 08, 2025 20:16:29
x4)
Tegyük fel, hogy a jogász nénik és bácsik csak szeptemberben térnek vissza a nyári síelésből. Utána nagy nehezen nekiveselkednek a nyáron felgyűlt anyagoknak, amit talán decemberre shikerül átolvasniuk, amikor meg tényleg elmennek síelni, amiből már csak januárban térnek haza, de akkor már megint felgyűlik egy rakat cumó, ami kitart nyárig. Gyagya, szerinted te bele fogsz férni az idejükbe?
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 08, 2025 20:36:13
x2)
Egy érdekes beszélgetés Sodi sittes dolgairól és esélyeiről
trashcity.net/video/17590/h%C3%A1jfej%C5%B1-fogatlan-kis-p%C3%B6cs%C3%BC-fullfing-pityuk%C3%A1r%C3%B3l-%C3%A9s-stoki-b%C3%B6rt%C3%B6n-ut%C3%A1ni-taktik%C3%A1ir%C3%B3l-okoskod%C3%B3s-ad%C3%A1sa
trashcity.net/video/17590/h%C3%A1jfej%C5%B1-fogatlan-kis-p%C3%B6cs%C3%BC-fullfing-pityuk%C3%A1r%C3%B3l-%C3%A9s-stoki-b%C3%B6rt%C3%B6n-ut%C3%A1ni-taktik%C3%A1ir%C3%B3l-okoskod%C3%B3s-ad%C3%A1sa
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 08, 2025 20:58:40
x4)
VPN mögé bújó tizenéves bűnözők oldala ez is!
Na várj csak tetyó, téged is fog még szopatni az NMHH-NAV-NAIH szentháromság! :D
Viccet - és offot - félretéve, örülök, hogy haladnak a faszerdők minden fronton.
-
Aug 08, 2025 21:12:47
Tegyük fel, hogy a jogász nénik és bácsik csak szeptemberben térnek vissza a nyári síelésből. Utána nagy nehezen nekiveselkednek a nyáron felgyűlt anyagoknak, amit talán decemberre shikerül átolvasniuk, amikor meg tényleg elmennek síelni, amiből már csak januárban térnek haza, de akkor már megint felgyűlik egy rakat cumó, ami kitart nyárig. Gyagya, szerinted te bele fogsz férni az idejükbe?
Bele fog, haladni kell az üggyel, ha letartóztatásban van a gyanúsított, különben önmagában az, hogy nem haladt az ügy indok lehet a szabadon engedésére.
Viszont stoki ezzel nem biztos, hogy jól jár. Ha megéri a vádat a három ügy, amit pár napja bedobott ide valaki, akkor csodának kell történnie a tárgyaláson ahhoz, hogy az ítélettel együtt kiengedjék.
Aug 08, 2025 21:12:47
- - -
Aug 08, 2025 21:36:52

Ott rohadjon meg a korcs a cellában - és van rá esély.
Minden legalja szart lemásoló, tehetségtelen, lelketlen, bármilyen ötlet nélküli, hulladék, pedofil, szekrénybuzi, felfelé (azaz drogosok, csövesek, cigányok, és ezek bármilyen kombója) felé ismerkedő szhar.
És még a férgek közül se sikerült senkit lemásolnia. Ennyire tehetségtelen, legalja szhar.
A legnagyobb eredetiség, amit fel tudott mutatni, az az, hogy a kedvenc száma a Fagyi dal. Ennyire szhar korcs a korcs. Ennyire.
Aug 08, 2025 21:36:52
-
Aug 08, 2025 23:17:16
ha már uborkaszezon van, a mellékretardokkal mi van mostanában? Nem azért mert hiányolnám őket, de jenes lamantin turbo stb hova tűntek el ennyire hirtelen?
Aug 08, 2025 23:17:16
Arabian Nights
Aug 09, 2025 00:49:52
ha már uborkaszezon van, a mellékretardokkal mi van mostanában? Nem azért mert hiányolnám őket,
Na de tetyo, ugye ezt te se gondoltad nagyon komolyan.
Jenes meg turbo meg a többi szaros koldus, örülök, hogy kikerült a képből, ne legyenek már visszahozva.
A herélt kutyaszar meg a földibálna is csak akkor, ha köze van fifkóhoz. Ha uborkaszezon, ha nem.
És véleményem szerint nem (csak) azért, mert snecológiai meg fórum elvek, hanem azért, mert kibaszottul alávaló, szánnivaló, rohadék és főleg unalmas fos mind.
De ha nem találtál más egyéb, jobb elfoglaltságot a stokipatkány topicon kívül, hadd ajánljak figyelmedbe tanulmányozásra ilyen régi, mondhatni a kezdetek kezdetéről származó flokkokat:
Ki van szarból? (Szigligeti várrom)
www.youtube.com/watch?v=AfIWuQxZQyI
Nem tudom, ezt akár maga a korcs vagy más vágta össze (szerintem a korcs), de nagyon jól látszik, hogy még kisebb, még kezdőbb faszszopó vézna púpos korában, amikor még jobban egybe volt, mekkora faszságokat tudott összehordani - vágástól függetlenül úgy, hogy nagyon értelmes budai úrifiúnak akart látszani.
Az okoskodó, lenéző, félművelt, tanulatlan, szöveget értelmezni nem tudó, koszos egynadrágos budai úrifiú.
Aug 09, 2025 00:49:52
Nyilas János
Aug 09, 2025 02:15:18
Ámen. A dagadt incel is megéri a pénzét.
Aug 09, 2025 02:15:18
Sztojka
Aug 09, 2025 03:12:02
Újabb balfékeket várok lehúzásra.
Ez van. Dolgzok Én is.
Ez van. Dolgzok Én is.
Aug 09, 2025 03:12:02
buniBanki
(
x2)
Aug 09, 2025 10:06:28
x2)
Most Epstejnen+Dopeman vonalra felhúzott pedofilkodás lenne, micsoda kár, hogy erről lemaradunk
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 09, 2025 12:27:35
x20)
4 órában hallgatnánk a "Strici visszatér" c. népdalból azt a pár soros részletet, miközben nagypofával vigyorogna, hogy "namivan gecik, a doktor miniszterelnökúrnak is bejön"
"Jól" öregedő Sodikomment
Aug 09, 2025 13:41:32
@sodinyaral
16 évvel ezelőtt
Saját lakásom van.
Aug 09, 2025 13:41:32
Kakaspina
(
x20)
Aug 09, 2025 15:32:54
x20)

max5enutálnak
(
x47)
Aug 09, 2025 15:55:19
x47)
Szeretem ezt az ünnepélyes, békés csendet. Mintha csak megdöglött volna ez a tetves pedofil geci.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hahó
(
x130)
Aug 09, 2025 15:59:11
x130)
Szeretem ezt az ünnepélyes, békés csendet. Mintha csak megdöglött volna ez a tetves pedofil geci.
Most nem ér rá, supozik a Balatonon.
tigris
(
x1)
Aug 09, 2025 16:52:47
x1)
@sodinyaral
16 évvel ezelőtt
Saját lakásom van.
16 évvel ezelőtt
Saját lakásom van.
ez a sodi/magyar szótár
SyntaxError
(
x24)
Aug 09, 2025 17:03:46
x24)
ez a sodi/magyar szótár
ez a sodi/magyar szótár
De legalább tanult az esetből!
Sodi ragyája
Aug 09, 2025 17:19:29
A rendőrség biztos árvus szemekkel nézi a Sodipédiát, biztos hogy nem fogják szabadlábra helyezni. 0,0000001 % esélye hogy Sodrák szabadul, mert akkora a bűnlajstroma, mint a felhőkarcoló. Már a Snecológus Trollégákkal várjuk azt a pillanatot amint Sodrákot több évre elítélik.
Sodi ragyája
Aug 09, 2025 17:19:29
keserke
(
x4)
Aug 09, 2025 17:39:38
x4)
0,0000001 % esélye hogy Sodrák szabadul,
Miből? Hova?
-
Aug 09, 2025 18:47:09
Az egész Nándorfehérvár köz sztori remekül példázza mekkora patkány az egész egész kihalásra ítéltetett család.Korcs meg a kurva anyja kicsalták fater alól a lakást amíg az kórházban feküdt.Utána a családi hagyományt folytatva a korcs megpróbálta átbaszni az anyját,plusz valószínűleg fostak hogy fater perel és a behajtók is kopogtatnak.
A júdeika múzeumos sztori valószínűleg kiszínezett mese igazságmagokkal.Sokkal életszerűbb hogy így próbálták meg eltüntetni a házat a behajtók és sodifater elől.Megegyeztek okosba sas tanár úrral.Kézbe kifizette a ház negyedét-felét aztán pereskednek a maradékon.Addig sem lehet behajtani semmit.Golda megvárta amíg elévül a tartozás aztán megvette a jelenlegi putrit.
Még az is lehet sodifater kapott egy kis aprót és ezért nem pereskedett.De lehet nullára lehúzták a kecibe,bár a rokonai lehet pampogtak volna emiatt.Mindegy.
Reméljük golda megdöglik minél előbb és lezárhatjuk a családi vagyon teljes elkótyavetyélése történetszálat.
A júdeika múzeumos sztori valószínűleg kiszínezett mese igazságmagokkal.Sokkal életszerűbb hogy így próbálták meg eltüntetni a házat a behajtók és sodifater elől.Megegyeztek okosba sas tanár úrral.Kézbe kifizette a ház negyedét-felét aztán pereskednek a maradékon.Addig sem lehet behajtani semmit.Golda megvárta amíg elévül a tartozás aztán megvette a jelenlegi putrit.
Még az is lehet sodifater kapott egy kis aprót és ezért nem pereskedett.De lehet nullára lehúzták a kecibe,bár a rokonai lehet pampogtak volna emiatt.Mindegy.
Reméljük golda megdöglik minél előbb és lezárhatjuk a családi vagyon teljes elkótyavetyélése történetszálat.
Aug 09, 2025 18:47:09
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 09, 2025 18:49:41
x20)
Pedig milyen szép kis passzív jövedelem jöhetett volna össze ha Gémeskútországban kiadja a kecót. Lehet több pénze lett volna belőle mint a Devizás Haverból.. :DD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 09, 2025 19:20:54
x4)
Pedig milyen szép kis passzív jövedelem jöhetett volna össze ha Gémeskútországban kiadja a kecót. Lehet több pénze lett volna belőle mint a Devizás Haverból.. :DD
Melyik albérlő viselte volna el őt mint bérbeadót? El tudod képzeni miket próbált volna meg csinálni mint tulaj ha "hatalma van" valaki felett?
Ténfép
(
x5)
Aug 09, 2025 19:37:53
x5)
Gondolom a hirdetés valami ilyesmi lett volna, hogy: "fiatal etyetyemista fiukáknak kiadó...", aztán meg menne havonta beszedni a pénzt kp-ba, de persze úgy, hogy "jaj, féletlenül megint nincs rajtam az etynadrágom..."
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 09, 2025 19:44:28
x4)
Endrét ismerve csak úgy tudom elképzelni ezt ha nem lakást adna ki hanem szobát hogy legyen indoka ott lenni amikor csak akar és pucéran mászkálni a lakásban. Esetleg a közös helységben loopolni meg "ugye nem baj ha bejövök herét borotválni a fürdőszobába amikor zuhanyzol?"
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 09, 2025 19:47:37
x2)
Szádba hugyozott már a zárkamenő Stoki? Általában nem tudod, hogy hol a helyed és gyakran pimaszkodsz, amíg valaki irányba nem állít a valós helyedet illetően.
Érdekes lesznek az üzenetei miután élesedik az alsó hangon kapott 7 év börtönbüntetése és benne is tudatosodik, hogy itt semmiféle szabadláb nem lesz és örülhet, ha nem kap ennél radikálisan többet a többi lehetséges bűnei miatt.
Érdekes lesznek az üzenetei miután élesedik az alsó hangon kapott 7 év börtönbüntetése és benne is tudatosodik, hogy itt semmiféle szabadláb nem lesz és örülhet, ha nem kap ennél radikálisan többet a többi lehetséges bűnei miatt.
Tyodika (⭐️x23)
Aug 09, 2025 19:51:07
Szádba hugyozott már a zárkamenő Stoki? Általában nem tudod, hogy hol a helyed és gyakran pimaszkodsz, amíg valaki irányba nem állít a valós helyedet illetően.
Ugyan már! Leszerelem a bíróságot simán azzal hogy "Aki mondja másra, az mondja magára: Te vagy a terrorista!"
Aug 09, 2025 19:51:07
keserke
(
x4)
Aug 09, 2025 19:53:34
x4)
Egyáltalán honnan jött az a lakás? Valami privatizációs nem feltétlenül nem illegális úton? Honnan volt a Klein famíliának annyi pénze az elején?
Flixbus utas
Aug 09, 2025 20:06:55
Egyáltalán honnan jött az a lakás? Valami privatizációs nem feltétlenül nem illegális úton? Honnan volt a Klein famíliának annyi pénze az elején?
Aug 09, 2025 20:06:55
noikabatgomb
(
x10)
Aug 09, 2025 20:07:11
x10)
Te is tudod, hogy kit koltoztetett volna be a lakasba. Azt sem nehez megjosolni, hogy meglenne-e meg a lakas a sok ev alatt felhalmozodo. Szamlak es adossagok utan.
Az a vicces endre vagyonaban, hogy ha lenne, akkor sem lenne mar.
Flixbus utas
Aug 09, 2025 20:07:14
Aug 09, 2025 20:07:14
Sodi valósága
Aug 09, 2025 20:23:09
@sodinyaral
16 évvel ezelőtt
Saját lakásom van.
16 évvel ezelőtt
Saját lakásom van.
Saját börtöncellám van.
Aug 09, 2025 20:23:09
Flixbus utas
Aug 09, 2025 20:34:17
Saját börtöncellám van.
Bevásárlókocsit se kell tologatnia, mint a proliknak és még Groby futár sincs, hanem szintlépés részeként szakács főz rá minden nap.
Aug 09, 2025 20:34:17
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 09, 2025 20:51:52
x4)
Endre jössz a szolnoki moziba megnézni az új Csupasz Pisztolyt?
Jonciii
(
x7)
Aug 09, 2025 21:03:38
x7)
Csupasz pisztollyal szeretné nézni
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 09, 2025 21:18:44
x2)
Recskás nem nézi a csupasz pisztolyt, ő liveban mutogatja a nézőknek, akár tiltás árán is.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 09, 2025 22:02:44
x4)
Ha nem jön semmi baj, majd bekiabáljuk a kerítés másik oldaláról hogy milyen volt!
-
Aug 09, 2025 22:19:41
Összefoglaljuk, ahogyan ő szokta a filmeket:
Jó folt. Na.
Aug 09, 2025 22:19:41
Flixbus utas
Aug 10, 2025 00:42:46
Egyes pszichológiai elméletek szerint, annál a személynél, akinél a kézzel írt levélnél a sorok vége vagy egésze lefelé görbül/irányul pesszimista jövőképpel rendelkezik. Látván a pedofil szörnyeteg utolsó börtönlevelét, betudhatjuk ezt depressziócskának?
Aug 10, 2025 00:42:46
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 10, 2025 08:11:03
x2)
Fullsertés azt mondta a legutóbbi trash videós szeánsza alkalmával, hogy szerinte, ha netán Recskást technikailag kiengedik a sittről, hogy szabadlábon védekezzen, stb., akkor megpróbálja majd eladni a maradék cuccait, amiből pénzt tud csinálni és külföldre próbál menekülni.
Elvileg a szlovák ügyvéd már kb mindent lefoglalt Recskástól, illetve azért van annyi Stoki rovásán, hogy ne engedjék ki. Vélemények erről?
Elvileg a szlovák ügyvéd már kb mindent lefoglalt Recskástól, illetve azért van annyi Stoki rovásán, hogy ne engedjék ki. Vélemények erről?
luxemburgi bank
Aug 10, 2025 08:33:35
Kedves Ügyfelünk!
Meghaladott, be nem fizetett tartozás miatt térerejét és cella telefon perceit inkasszózuk.
U.T.: "Szárazon seggbe bárhol vagyok a világban."
Meghaladott, be nem fizetett tartozás miatt térerejét és cella telefon perceit inkasszózuk.
U.T.: "Szárazon seggbe bárhol vagyok a világban."
Aug 10, 2025 08:33:35
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 10, 2025 08:46:41
x4)
Endre most hasonlóan jól érzi magát, csak nem a sörösüveg van a szájánál hanem Kalányos Ronaldo

Kötőjel
(
x11)
Aug 10, 2025 09:09:23
x11)
Endre most hasonlóan jól érzi magát, csak nem a sörösüveg van a szájánál hanem Kalányos Ronaldo
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 10, 2025 09:19:48
x4)
Ezt a pózt a "milking table" típusu videókból nézte ki.
Kakaspina
(
x20)
Aug 10, 2025 10:31:50
x20)
Fullsertés azt mondta a legutóbbi trash videós szeánsza alkalmával, hogy szerinte, ha netán Recskást technikailag kiengedik a sittről, hogy szabadlábon védekezzen, stb., akkor megpróbálja majd eladni a maradék cuccait, amiből pénzt tud csinálni és külföldre próbál menekülni.
koszos
(
x10)
Aug 10, 2025 11:20:33
x10)
Aug 10, 2025 11:20:33
jah,de egy hatosagok elol menekulos evad fhosna :D Aug 10, 2025 11:20:33
SyntaxErrorPótlóSzolgálat
Aug 10, 2025 11:22:25
Endre?

Aug 10, 2025 11:22:25
Endre priusza
(
x10)
Aug 10, 2025 11:33:12
x10)
Abból a 647 forintból, amit a szeméthalma ér Szolnokig sem jutna el, nem hogy külföldi rejtőzködésre telne belőle.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 10, 2025 12:36:33
x4)
NANA!
Most néztem, a sok hdmi és egyéb kábel egy kis égetés után már komolyabb összeg!!
vafemkft.hu/femhulladek-felvasarlas-arlista/
Szigetelt réz vezeték 860 Ft/kg (csatlakozók nélkül)
Flixbus utas
Aug 10, 2025 12:45:12
jah,de egy hatosagok elol menekulos evad fhosna :D
Rövid lenne mert a közléskényszeres elmebeteg elpofázná egyből valakinek telefonon hogy hová tart vagy éppen heherésző flokkot indítana valami filterrel csak éppen bemondanák hogy Nachste Halt Maria Hilferstrasse stb.
Meg aztan mivel a cipőjét nem tudja bekötni majd pont az új lábperec helyettesítő okosórát babrálná meg?
Aug 10, 2025 12:45:12
halottpiton
(
x2)
Aug 10, 2025 12:46:51
x2)
Hatóságok is tudnak repülők hangjai alapján háromszögelni hahó!
megbasztál egy faszt
Apmz
(
x1)
Aug 10, 2025 13:22:54
x1)
Nem, mert most a Szigetre jön!
szilverkat
Aug 10, 2025 13:44:45
Aug 10, 2025 13:44:45
Kakaspina
(
x20)
Aug 10, 2025 13:58:50
x20)
Legbetiltottabb echelon szélvédő mosatások, keréknyomás ellenőrzések, a 40 fokban.
Izzadtsággal kevert szarszag.
Jatt természetesen nem állt rendelkezésre.

Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 10, 2025 14:08:51
x20)
Sose gondoltam volna, de kicsit megsajnáltam a MaxxMotion tanút, hogy a Butapesti betondzsungelben (hőmegmaradás integet) kezeslábasban bassza a rezet a 36 fokban.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 10, 2025 14:11:57
x47)
Ez hazugság! A teljes 444 lapszemle szokott menni, válogatás nélkül!
Hahó
(
x130)
Aug 10, 2025 14:14:47
x130)
Legbetiltottabb echelon szélvédő mosatások, keréknyomás ellenőrzések, a 40 fokban.
Mekkora császár vagy! Megpróbálom majd emelni a tétet pluszban egy mosófolyadék feltöltéssel.
Kakaspina
(
x20)
Aug 10, 2025 14:15:29
x20)
Nem kell, borzasztóan flegma és nyegle stílusban jött oda kellemetlenkedni, azért szopattam végig minden létező dologgal amivel tudtam.
Azt sajnálom, hogy a forró motortérbe nem nézettem bele, olajszint nézésre. (tudom hogy értelmetlen) de akkor is.
egynadrág
(
x2)
Aug 10, 2025 14:16:14
x2)
De mi az a kezében?
Hegedűvonó?! :)
Kakaspina
(
x20)
Aug 10, 2025 14:21:20
x20)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 10, 2025 15:28:14
x4)
Kakaspina
(
x20)
Aug 10, 2025 15:41:15
x20)

xD
Aug 10, 2025 17:24:00
Lenne egy mémes ötletem, de nem kívánom egyetlen, nyugalmat megzavaró döntéssel átvenni syntax helyét
Aug 10, 2025 17:24:00
Sodragon legendája
(
x2)
Aug 10, 2025 17:28:26
x2)
Azért a videón behallatszik a zsírdisznó feleségének a nem túl nőies hangja és a beszólás hogy kb "már nem unjátok hogy 100szor kitárgyaltátok már ennek az idiótának az esetét?" :D
Látszik, hogy Stoki még a fizikai távollétében is feszültségeket kelt a párkapcsolatokban.
SyntaxError
(
x24)
Aug 10, 2025 18:00:16
x24)
Csak konzervvér vagyok, míg Stoki visszatér... azaz úgy egy évtizedig :D
Ebben eddig lehetett eljutni :)
Apropó Stoki... kezdem tényleg azt hinni, hogy nagy a "baj", tekintve, hogy immár egy hete semmi hír róla.
Lehet bejött a jóslat és IMEI-ben ülő Stoki lett a Stoki.
Eazy
(
x10)
Aug 11, 2025 00:53:27
x10)
dilomalo
(
x1)
Aug 11, 2025 04:15:33
x1)
Csak konzervvér vagyok, míg Stoki visszatér.
Hát azért a lófaszt vagy te konzervér :D egy mezei pontfarmoló vagy, aki kibaszott idegesítő! Tegyük helyre a dolgokat mindenki fejeben!
SyntaxError
(
x24)
Aug 11, 2025 04:47:06
x24)
Rendben. Have fun! 🥱
Angol Troll
(
x1)
Aug 11, 2025 05:38:46
x1)
Lehet szeretni es nem. Ha nem tetszik akkor tovabb mesz vagy minuszolod ennyi.
Folosleges itt karogni.
A Pupos bortonben van es valoszinuleg sokaig is ott marad.
Unnepelni kell es elevezni a napsutesben a sopronit mert a fo hosunk jelenleg mind a kettot tavolrol el keruli.
na na ezt ne
Aug 11, 2025 07:52:21
Tisztázzunk valamit. Syntax error azt a feladatot látja el, hogy a szerveren legyen mindig egy minimális postolási terhelés, különben aktiválódik a sleep mód és fórum helyett "nézhetjük a pókot a sarokban".
Szóval én mindenesetre a sok felesleges hisztitek miatt mindig fogok nyomni egy pluszt a hozzászólásaira.
Akkor bosszantó az ilyen amikor napi 15 oldal keletkezett. Most elfér.
Köszönöm!
Aug 11, 2025 07:52:21
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 11, 2025 08:41:56
x4)
Te egy időben pont ilyen idegesítő pontfarmoló offtopic vagy érdemi jelentés nélküli hozzászóló voltál mint amiről beszélsz. Akkor az én szemem is bökte, mégse minuszoltalak.
Johann Hölzel
(
x1)
Aug 11, 2025 08:51:48
x1)
dilomalo
(
x1)
Aug 11, 2025 11:59:57
x1)
Az lehet, de észrevettem magam anélkül hogy szóltak volna
csiribiri szellőlány
Aug 11, 2025 12:41:48
A legjobb lenne eltörölni ezt az egész pontrendszert a pitsába, és visszatérni oda, amikor az emberek azért jártak a fórumra, mert
-volt mondanivalójuk
-valami vicceset akartak írni
-vicces kommenteket akartak olvasni
-vagy egyszerűen csak élvezték a társaságot.
-volt mondanivalójuk
Aug 11, 2025 12:41:48
Johann Hölzel
(
x1)
Aug 11, 2025 13:06:03
x1)
A legjobb lenne eltörölni ezt az egész pontrendszert a pitsába, és visszatérni oda, amikor az emberek azért jártak a fórumra, mert
-volt mondanivalójuk
-volt mondanivalójuk
Mikbe faty, konkrétan max 5 perccel a pontrendszer eltűnése után két egész oldal lenne telefloodolva Jenes fasza/Tibor pucér képekkel, Twinky/bajuszka retardok által.
Legalább most elég hamar kipontozódnak a nem idevaló kommentek és így rejtve is lesznek az admin (KCF) ádáz zsidó mágiája által, így nem kell kirohadjon minden fórumozó retinája egy teljes napra.
Evidenciákat...
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 11, 2025 14:13:49
x20)
Én annak is örülök, hogy nem lehet regisztrálni az oldalra, így legalább ki lehet dobálni az újhullámos retardokat
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Aug 11, 2025 16:15:29
-volt mondanivalójuk
-volt mondanivalójuk
troll trollnak farkasa
Aug 11, 2025 16:15:29
herr_schwechater
(
x5)
Aug 11, 2025 16:28:04
x5)
troll trollnak farkasa
troll trollnak farkasa
jól van bajusz
menj vissza kaszizni
Laci
Aug 11, 2025 16:31:46
Mikbe faty, konkrétan max 5 perccel a pontrendszer eltűnése után két egész oldal lenne telefloodolva Jenes fasza/Tibor pucér képekkel
Én nem bánnám, ha tele lenne az oldal faszos képekkel XDDDD
Legalább jókat röhögnénk a a hülye snecin, akinek ez bejön XDDDDD
Aug 11, 2025 16:31:46
sörtötbontok
(
x8)
Aug 11, 2025 16:55:55
x8)
Endre, ebben a kánikulában a nudistrandok tele vannak a legkomolyabb farkakkal és te egyiket se láthatod!
Flixbus utas
Aug 11, 2025 17:42:40
Endre, ebben a kánikulában a nudistrandok tele vannak a legkomolyabb farkakkal és te egyiket se láthatod!
Aug 11, 2025 17:42:40
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Aug 11, 2025 18:14:30
x4)
Arra lennék kiváncsi mi lehet a börtönben az aktuális "brék endi!".
Ti mit gondoltok?
Hafré
(
x5)
Aug 11, 2025 18:24:47
x5)
info info: A kapcsolattartoimat megvontak kethete de ugy, hogy goldat is lehuztak egy hetvegere mert kicsit tulszaladt a toll. Az indok a kozzetett levelek, pedig emiatt pampogtak endrenek majd miutan szolt nekem en se publikaltam tobbet. A slussz poen, hogy nem is a levelek tenye, hanem hogy abban engem golda befolyasolni probalhatott? Gondolom mert stoki megirta a telefonszamat. Mondjuk eddig nem is beszeltem vele, szoval ha kapok valami hivatalos ertesitest akkor megfellebbezem. Addig is uzenem a gecisbajusznak, hogy stokival baszott ki nem velem mert nekem aztan nemkell a figyelemkurvulas van sajat eletem max sporolok par oldal nyomtatast. Ja es +1 info goldan kivul egy masik kapcsolattarto lenne regisztralva de azt meg azert nem fogadtak el mert nem olyan cimet adott meg ahova be van jelentve.
Ténfép
(
x5)
Aug 11, 2025 18:27:37
x5)
/OFF elmélkedés
A Sebhelyesarcú c. filmben volt, hogy "nekem nincsen semmim a világon, csak a tököm meg a puszta szavam"
Az alvilág mélyén c. filmben hasonlóképp:
"2 dolog fontos egy férfinak: a szava és a golyói"
A stoki esetében ez hogy ki van maxolva, természetesen negatív értelemben: a hazug, megszokásból hazudozó, össze-vissza halandzsázó, csaló, süketelő, minden szavában önmagát meghazudtoló, rohadt, tetves, VAMZER, alávaló, töketlen patkány hányszor megalázta, pofán fosta önmagát.
A löttyedt, kókadt, impotens, döglött fasza meg még egyelőre megvan, de minek.
Igyunk egy sörtöt, he
A Sebhelyesarcú c. filmben volt, hogy "nekem nincsen semmim a világon, csak a tököm meg a puszta szavam"
Az alvilág mélyén c. filmben hasonlóképp:
"2 dolog fontos egy férfinak: a szava és a golyói"
A stoki esetében ez hogy ki van maxolva, természetesen negatív értelemben: a hazug, megszokásból hazudozó, össze-vissza halandzsázó, csaló, süketelő, minden szavában önmagát meghazudtoló, rohadt, tetves, VAMZER, alávaló, töketlen patkány hányszor megalázta, pofán fosta önmagát.
A löttyedt, kókadt, impotens, döglött fasza meg még egyelőre megvan, de minek.
ascites
(
x56)
Aug 11, 2025 18:35:14
x56)
Addig is uzenem a gecisbajusznak, hogy stokival baszott ki nem velem mert nekem aztan nemkell a figyelemkurvulas van sajat eletem max sporolok par oldal nyomtatast.
Erre mondják, hogy akinek ilyen "barátai" vannak, nem kell neki ellenség.
Gondolom innentől megint dezinfózik majd ezerrel, mert nem kell többé tartania attól, hogy hamarabb utolérik, mint a sánta gyagyást, és a maradék gurulkáinak is lassan leesik, hogy csak hazudozik. Javaslom, ezután se nézze senki, fizessen csak tovább a botokért.
Öröm az ürömben, hogy Stokinak maradt a 40 fokos négy fal. Hehe.
Kakaspina
(
x20)
Aug 11, 2025 18:54:45
x20)
A halott kurva anyád, Mészáros Ádám.
Hahó
(
x130)
Aug 11, 2025 18:59:12
x130)
info info: A kapcsolattartoimat megvontak kethete de ugy, hogy goldat is lehuztak egy hetvegere mert kicsit tulszaladt a toll. Az indok a kozzetett levelek, pedig emiatt pampogtak endrenek majd miutan szolt nekem en se publikaltam tobbet. A slussz poen, hogy nem is a levelek tenye, hanem hogy abban engem golda befolyasolni probalhatott? Gondolom mert stoki megirta a telefonszamat. Mondjuk eddig nem is beszeltem vele, szoval ha kapok valami hivatalos ertesitest akkor megfellebbezem. Addig is uzenem a gecisbajusznak, hogy stokival baszott ki nem velem mert nekem aztan nemkell a figyelemkurvulas van sajat eletem max sporolok par oldal nyomtatast. Ja es +1 info goldan kivul egy masik kapcsolattarto lenne regisztralva de azt meg azert nem fogadtak el mert nem olyan cimet adott meg ahova be van jelentve.
Bent van a sitten a pedofil terrorista bűnöző. Ez a lényeg, a többi nem számít. És amikor mdgkapja az éveket, kezdheti ledolgozni a trollbánót.
A tárgyalásokon látni fogjuk élőben, ott majd bele röhöghetünk a rusnya pofájába.
Folyamatban van azért 1-2 vicces dolog, ahogy lehet, lesz róla info info.
Watchers
Aug 11, 2025 19:33:02
Van kapcsolattartói vagy nincs, a kábítószeres bűnöző és a nőverő asszonnyá tett pedósimogató megfigyelése folyamatos.
Aug 11, 2025 19:33:02
Nemzet Krónikása
(
x20)
Aug 11, 2025 19:48:05
x20)
Anyagos ismét kavart
Figyelj már, drogboy.
Mi nem tehetünk arról, hogy neked szar gyerekkorod volt és a cigánytelepen, sittes arcok között nőttél fel. Ahogy arról sem tehetünk, hogy anyád meghalt, továbbá arról sem, hogy a családod fekete báránya vagy (erről talán a tesódat kéne megkérdezni, jabocs, nem is beszéltek.. :)
Minden egyes ilyen lépéseddel azt bizonyítod be nekünk, hogy egy élettelen nyomorult kis féreg vagy, akinek az egyetlen érdeme az, hogy egy anonym trollfórumon lévő trolltól megvonta a kapcsolattartásit.
Jóéjszakát, aludj jól Ádámka.
Eazy
(
x10)
Aug 11, 2025 21:33:20
x10)
A halott kurva anyád, Mészáros Ádám.
Áh, ezen kár kiakani, egyszerűen fogyatékos az ember. :D
72 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Inkább Szandikának vagy a Lamantinnak kéne. Piroska néni offos lett a gecisbajszú miatt.