Szerző: wannabe snecológus Aug 11, 2025 22:03:11
Válasz
(29)
Hafré
info info: A kapcsolattartoimat megvontak kethete

Annyi baj legyen. Köszi az eddigi munkádat.

Ezek amúgy is már csak a jutalomkörök.
Aug 11, 2025 22:03:11

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 11, 2025 23:16:00
Válasz
(38)
wannabe snecológus
Köszi az eddigi munkádat.

Azert remelem lesz olyan jo Haho prof (vagy aki tudja) es publikalja a targyalasok datumat jo elore, hogy ott lehessek es szallithassak nemi kontentet. Nekem mar tudja a nevem cimem, publikalta az arcomat nincs veszteni valom odalephetek interjuzni hozza ha ra van lehetoseg.
Aug 11, 2025 23:16:00

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 9906x4) Aug 12, 2025 01:30:50
Válasz
(6)
azért egy sittessodis vocaroo nagyot szólna)
Miskolci alvósejt
Aug 12, 2025 01:30:50

Szerző: hajnali hármas työrike Aug 12, 2025 04:18:58
Válasz
(5)
Trollok harca
azért egy sittessodis vocaroo nagyot szólna)

A cisszenésem is jól szólna, de a bűnözőknek nem lehet, másnak igen!
Aug 12, 2025 04:18:58

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 12, 2025 08:33:49
Válasz
(6)
Endrének most a szigeten kéne egy gimPallal kacsázva fideóznia mindenféle buzis parókát felvéve. Ha szintet lépett volna kiment volna egy "Masztiparti" vagy egy "Bunki bank" sátorral.

Természetesen csak olyannal amit előveszel és felállítja magát, külöben az esemény végéig süsüzött volna bénázva az összerakással "hogy ez egy szhaarr!"
Aug 12, 2025 08:33:49

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20141x10) Aug 12, 2025 11:13:07
Válasz
(8)
Hafré
Azert remelem lesz olyan jo Haho prof (vagy aki tudja) es publikalja a targyalasok datumat jo elore, hogy ott lehessek es szallithassak nemi kontentet. Nekem mar tudja a nevem cimem, publikalta az arcomat nincs veszteni valom odalephetek interjuzni hozza ha ra van lehetoseg.
Én még fizetnék is egy megtört, lesoványodott Endréért aki a Bukás filmhez hasonlóan mutogat, hogy kezelem és azt mondja minden rendben majd kezeli.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Aug 12, 2025 11:13:07

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 12, 2025 11:25:44
Válasz
(6)
balek
Én még fizetnék is egy megtört, lesoványodott Endréért aki a Bukás filmhez hasonlóan mutogat, hogy kezelem és azt mondja minden rendben majd kezeli.

Az Open Snecology Fundation nevében kérvényezni kéne az ítélet után hogy társadalmi célu oktató filmhez szeretnénk oknyomozó pörtön riportot csinálni vele az online szereplés veszélyeiről, amit aztán preventatív jelleggel terjesztenénk.

Az anyagos agyvérzést kapna
Aug 12, 2025 11:25:44

Szerző: öklendező szerelő (Snecológus-pontszám: 9097x4) Aug 12, 2025 11:55:52
Válasz
(4)
Eazy
Áh, ezen kár kiakani, egyszerűen fogyatékos az ember. :D

tényleg kezd kicsit olyan lenni, mintha egy értelmi fogyatékost szidalmaznánk, mintha egy tanuló vezetőre dudálna rá az ember
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Aug 12, 2025 11:55:52

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 12, 2025 13:34:29
Válasz
(12)
Kezdődik. Leszaladt Púpszászra. Hafré fenyegetés,2 hét múlva nagyon rábaszik, most már tényleg. Hahó emlegetés, természetesen hazudik az ügyvéd úr, sima pont meg csillag farmolás megy csak szerinte. Ennek mondjuk erősen ellent mond többek közt ez is
forum.sodika.org/?pageNo=16759&highlight=1691466#comment-1691466
szóval az ilyenen már meg se lepődünk a hazug vamzer esetébe. Tehát csak a szokásos nagyon nagy pöcögtetések vbanak most is. Ezek mellet emleget egy harmadik személyt is, akit kivágott a discordjáról, mert az türelmetlen volt és ezt bánhatja ő, mert igy neki is várnia kell, ma estig, mert nagyon nagy fotós leakek várhatok, már ma este is. Unalmas, de legalább kevesebb mint 10 perc.
www.youtube.com/watch?v=-H6Uh_tE-cM

És akkor emlékeztetőül. A Mirror itt érhető el. Ha esetleg valakit érdekel majd este, hogy mit hazudozik nagypofáskodva, ha jelentkezik.
www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2

Az archivált videók meg itt.
ok.ru/video/c32124589
Bár a jelek szerint az archiváló troll is ráunt a drogos hülye gyerekre, vagy csak elment nyaralni, mert utolsó feltöltött videó az 2025.07.30.

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Aug 12, 2025 13:34:29

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 12, 2025 13:54:44
Válasz
(30)
Gecisbajusz nehogy megpisiltessen a yard :-)
Aug 12, 2025 13:54:44

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 12, 2025 13:58:32
Válasz
(30)
Két dolog félelmetes veled kapcsolatban te bajszos buzeráns az egyik, hogy mennyire nincs életed a másik, hogy mennyire a saját képzeletedben élsz. Tudod ez már endrének is bejött.
Aug 12, 2025 13:58:32

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 4738x2) Aug 12, 2025 14:02:05
Válasz
(6)
Ha így nézzük, akkor Sodi most is liveozik, csak most az intézmény összes kamerája figyeli őt a fegyőrökkel együtt és rózsák meg mindenféle digitális tiktok jutalomfalat helyett kapja a börtönkosztot, meg a "szállást" és egyéb opcionális szolgáltatásokat pl orvos stb.

Ha valamilyen csoda folytán kijön 7-10 év múlva, akkor profi cipőpucoló meg mosogató lesz belőle. Lehet nem kellett volna bajlódni az IT szektorral, hanem külföldön rögtön ebben a szakmában kellett volna elhelyezkednie. :D

Úgy tűnik Narkóboy sem bír a faszával és remekül eltanulta Recskástól ezt a csakazértis mentalitást és cselekvésmintát és mindenáron vergődik. Nem tudja hogy mikor elég, mikor kell kussolni és mikor kell annyiban hagyni olyan ügyeket, amihez nincs köze és ahol alles zusammen nem osztottak neki lapot.

Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Aug 12, 2025 14:02:05

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Aug 12, 2025 14:14:10
Válasz
(11)
Hafré
Két dolog félelmetes veled kapcsolatban te bajszos buzeráns az egyik, hogy mennyire nincs életed a másik, hogy mennyire a saját képzeletedben élsz. Tudod ez már endrének is bejött.

hozzátenném harmadik ijesztő tényezőként, hogy amíg a trolloknak a snecológia egyfajta bűnös élvezet, egy titkos hobbi, addig a tranyóbaszó bajuszos buzeráns (confirmed, csattogott a faszpina az "üzleti ebéd" után) az egész életét feltette arra, hogy mindenféle pedofilokkal, levágott faszú elmebetegekkel és egyéb mocskokkal vegye körül magát.

csupán kezeltetnie kellett volna magát a drogboynak a retardkodás helyett, mert ennél többre is képes lehetett volna. ő nem úgy elmebeteg, mint mondjuk molnár FASZ árpád, vagy rgl, isten embere, akinek tiltott a hazugság. (tajgit nővé tették a börtönben 100%-os bizonyosságot nyert ismét)

mindegy. andi.
vérdíj target nr. 1
Aug 12, 2025 14:14:10

Szerző: - Aug 12, 2025 14:16:01
Válasz
(4)
EasybankosPedo
Bár a jelek szerint az archiváló troll is ráunt a drogos hülye gyerekre, vagy csak elment nyaralni, mert utolsó feltöltött videó az 2025.07.30.
Szerinted ki fogja követni ezt a dögunalmas faszságot.Ez még tress hergelésnek is kevés.

A korcsról az elítéléséig csak annyi nagy infó lesz hogy sertésmájkrém helyett baromfimájkrémet kapott a napi moslékos zacskójában.
Aug 12, 2025 14:16:01

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 12, 2025 14:35:14
Válasz
(23)
Biztos, hogy nem fogom megnézni ezt az unalmas, hazudozó idiótát, majd hogyvoltázzátok, lehet azt is át fogom görgetni.

Stoki sitten van továbbra is, vannak hiteles leveleink hafré által, picikli+sup+stb lefoglalva, összel tárgyalás és közönségtali. Közben futnak a háttérben a sztorik. A többi lényegtelen számomra, sokkal fontosabb dolgaim vannak egy élettelen debil unalmas műsoránál.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 12, 2025 14:35:14

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 12, 2025 14:37:18
Válasz
(20)
Hahó
Közben futnak a háttérben a sztorik.

Dehát most mondta, hogy elbukott mind. Én meg nagyon rábaszok mert megrovást fogok kapni. Mondjuk ez alapból ellentmondás de ezt ő nem érti.
Aug 12, 2025 14:37:18

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5438x2) Aug 12, 2025 14:49:17
Válasz
(11)
Hafré
Dehát most mondta, hogy elbukott mind. Én meg nagyon rábaszok mert megrovást fogok kapni. Mondjuk ez alapból ellentmondás de ezt ő nem érti.

A drogos sodi lett:
Nagypofaju folenyeskedes, pipa.
Anyagospajzs, pipa
Höhögés, pipa
Emberek fenyegetese, pipa
Aug 12, 2025 14:49:17

Szerző: - Aug 12, 2025 14:56:58
Válasz
(7)
Erkelyszimulator
A drogos sodi lett:
Nagypofaju folenyeskedes, pipa.
Anyagospajzs, pipa
Höhögés, pipa
Emberek fenyegetese, pipa

Hergelés is pipa. Mióta stoki sitten van, látszólag csak az élteti, hogy hergelhesse az általa gyűlölt "buzigulágpedofilfórumot", mindent ennek rendel alá, csak ebben a kontextusban képes interpretálni a saját "eredményeit" és cselekedeteit.

Előtte meg úgy tűnt, hogy szándékosan stokivá akar válni. Magyarázta sokat, hogy így meg úgy közösséget érez stokival és látványosan másolta a módszereit, miközben nyíltan arról ábrándozott, hogy most megmutathatja stokinak, hogy kell jól csinálni azt, amit csinált.

Gondolom a gurulkái máig azt hiszik, hogy viccelt, de hát látványosan nem.
Aug 12, 2025 14:56:58

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 12, 2025 15:00:07
Válasz
(8)
A forumon rá használt kifejezések a forumra való vetítése: pipa
Aug 12, 2025 15:00:07

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 12, 2025 15:02:28
Válasz
(21)
Hafré
Dehát most mondta, hogy elbukott mind.

Folyamatban lévő hatósági ügyeket egy ilyen idióta nem tud megszüntetni. Két hónapja egy zsarolási kísérlettel megpróbálta, azóta tudjuk mi történt.
Aug 12, 2025 15:02:28

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 20389x10) Aug 12, 2025 15:14:00
Válasz
(5)
Hafré

Ket dolgot te sem mersz megemliteni a gyozelmi lajvbol.

- amikor hosszan kinez a kepbol, mert mar o sem tudja mit hazudjon.

- amikor bejelnti az ujabb adag penzt a "cseritibe" amit nagyon meg kene tolni.

Biztos minden O es K...
Aug 12, 2025 15:14:00

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25399x12) Aug 12, 2025 15:37:51
Válasz
(19)
Elnézést, pocsánat, de nem az folyik éppen, hogy goldán keresztül társalog endre, a vele egy ügyben tanúként beidézett drogossal, és így beszélnek össze?!! Még bizonyítékot is gyártott, hogy lement púpszászra... Nem tudom mit szólnának az illetékesek szolnokon...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Aug 12, 2025 15:37:51

Szerző: fütyizel Aug 12, 2025 16:03:32
Válasz
(10)

Gokart gyártó troll írj be, kéne kedvezmény legény búcsúra.
én (Kiss Endre Farkas, sodi). - egy potenciálisan italozó - munkanélküli vagyok
Aug 12, 2025 16:03:32

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 12, 2025 20:26:08
Válasz
(2)
Először is, a leak amit kirakott 2 óra alatt, szóra se érdemes. Ilyent bárki tud rajzolni.

Másodszor, játszunk és nevesünk egy jót a retardon és a bajuszkáján hogy hogyan buktatják le magukat. Ki veszi észre a hibát a képen?

Holnap érkezek a megoldással, ha addig esetleg nem lesz meg. :)
Aug 12, 2025 20:26:08

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5438x2) Aug 12, 2025 20:32:36
Válasz
(4)
EasybankosPedo
Először is, a leak amit kirakott 2 óra alatt, szóra se érdemes. Ilyent bárki tud rajzolni.

Másodszor, játszunk és nevesünk egy jót a retardon és a bajuszkáján hogy hogyan buktatják le magukat. Ki veszi észre a hibát a képen?

Holnap érkezek a megoldással, ha addig esetleg nem lesz meg. :)

Halo szia ada majd ingles. Ugyanmar.
Aug 12, 2025 20:32:36

Szerző: - Aug 12, 2025 20:46:05
Válasz
(2)
EasybankosPedo
*kép*

Hichamerrr-t nem igazán értem, mindig teljesen nyilvánvaló volt, hogy magyar. Többször írt magyarul de eleve nem így viselkedik és kommunikál egy ember, aki azért néz egy streamert, hogy tanulja a nyelvet.

Ez valamilyen roleplay vagy belsős poén is lehet, de igazából kinézem azt is ebből a bandából, hogy tényleg egy ekkora idióta, aki azt hazudja magáról, hogy nem tud magyar, az anyagos meg a többi pedig elhiszi.
Aug 12, 2025 20:46:05

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 12, 2025 20:46:50
Válasz
(2)
Erkelyszimulator

Gratulálok, ez gyors volt. :)
Igen Hichhamerr aki folytan angolul ír és akinek folyton angolul válaszol, talán, hogy igy hitesék el, hogy ö egy külföldi nézö, ö, egy magyar sziával is beköszön a biztonság kedvéért, mert az angol "halo" xD biztos nem elég.
Aug 12, 2025 20:46:50

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 21676x10) Aug 12, 2025 21:04:41
Válasz
(4)
Kár hogy a sittesstokinak kimaradt a wowos éra, mert megnéztem volna a ronda pofáját amikor szétfarmolják valamelyik kezdőn, majd linzi stílusban lezúzza a setupot. :D
Az outlast stream is már csak történelem marad, pedig vártam hogy kijut a pincéből, de hát a játék szerint is oda való, ugye..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Aug 12, 2025 21:04:41

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) Aug 12, 2025 21:10:31
Válasz
(8)
Eazy
Kár hogy a sittesstokinak kimaradt a wowos éra, mert megnéztem volna a ronda pofáját amikor szétfarmolják valamelyik kezdőn, majd linzi stílusban lezúzza a setupot. :D
Az outlast stream is már csak történelem marad, pedig vártam hogy kijut a pincéből, de hát a játék szerint is oda való, ugye..

Világ életében utált játszani, gyerekkorában is csak azért csinálja hogy felvágjon a szomszédok/osztálytársak előtt, hogy neki milyen játékai vannak.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Aug 12, 2025 21:10:31

Szerző: Anyagosfigyelő Aug 12, 2025 23:33:55
Válasz
(21)
- Volt Goldánál, délelőtt bejelentkezett pár percre újszászról és fenyegetőzött teljesen felajzott állapotban.
- Ehhez képest este kifejezetten nyugodtan jelentkezett be. Először több órán át wowozott, majd a snecológiai témáju "just chatting" lájv első órájában is teljesen másról beszélt (egyéb trashek, kutyák, stb.).
- Pár, állítólag sodika által rajzolt önarcképet mutogat, egyelőre nem túl érdekes.
- Egy helyszínen készült friss kép alapján Bagolyka csontsovány, de az anyagos azt állítja, hogy személyesen adott féreghajtótt bagolykának. A féreghajtó már ott volt Goldánál.
- Azt állítja, hogy nem ő jelentette be Hafrét és hogy ő visszavonult és továbbra sem akar snecológiával foglalkozni. Ez utóbbi kijelentését árnyalja, hogy gyakorlatilag ugyanabban a mondatban még azt is mondja, hogy ő ez alatt az idő alatt (amíg nem foglalkozott snecológiával) "készült" és azt "már nem tudjátok megakadályozni sehogy se amit intéztem".
- Állítólag valaki már 40 ezer forintot ajánlott a 4 képért
- Végül bemutatja mind a négy képet, de cibálja rajta a saját ostoba fejét vízjel címén. Aki rászán pár percet, az le tudja venni, de én nem fogom, szóval itt a link a videóhoz amíg valaki be nem rakja ide vízjel nélkül őket, kb: 1 óra 20 perctől kezdődnek: kick.com/addaboy2209/videos/d71b37b2-b7f1-48f3-8899-bf4f7e096e25 (egyik se túl érdekes, viszonylag primitív rajzok ahol a benti életét festi le. Hármon spanyolt tanul a cellában, egyen sétál a börtön udvarán. A legérdekesebb szerintem a sétálós, ott ugyanis csak egy őrt és magát rajzolja le. Ez Hafré infójával együtt, hogy egyedül van a zárkában arra utal, hogy fogyinyomi részlegen helyezték el, hogy ne verjék agyon renátó haverjai, erre utalna, hogy egyedül sétáltatják)
Aug 12, 2025 23:33:55

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 4738x2) Aug 12, 2025 23:52:55
Válasz
(4)
Na mi van Recskarém? Sírdogáltunk imádkozó kéztartással a börtönigazgatónak, hogy rakjanak elkülönített helyre, mert a fullcigány, fehércigány és egyéb egzisztencia rabtársaid nem bírják a szagod, a stílusod, a hülyeségeid, az alaptalan felsőbbrendűsködő fölényeskedésed és a rasszizmusod?

Bekaptál már egy-két tockost meg taslit a fenti defektjeid miatt és nyüszítve fókaüvölöttél a fegyőrbácsiknak? A kirendelt zugügyvéd védőd 1-10ig mennyire szart rád és kompletten az ügyedre? :D

Ténylegesen is leszart róka Sodi a Sodi, akit még a saját anyja se látogat többé a látogatóhelységben lévő óbégató cigányokra hivatkozva. Van egy érzésem, hogy Goldának ez egy kényelmes érv és kifogás volt arra, hogy a kapcsolatait leépítse a fogykos pöcsrázó buzi fiacskájával.
Aug 12, 2025 23:52:55

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 4738x2) Aug 13, 2025 00:00:29
Válasz
(8)
Narkóboy sem tud méltósággal veszíteni és elismerni, hogy veszített és inasba tették minden értelemben. Kevesebb drog, kisebb egó és nagyobb józanság kéne. Inkább fogná be a pofáját és takarodhatna dolgozni és civil életet élni távol a snecológiától, ahogy megígérte hogy már nem érdekli az egész. Stoki és Narkóboy is le lett győzve, csak az utóbbi még próbál vergődni kicsit.
Aug 13, 2025 00:00:29

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 40590x20) Aug 13, 2025 00:55:06
Válasz
(7)
jégi tyép igyők

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Aug 13, 2025 00:55:06

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 01:00:23
Válasz
(5)
Anyagosfigyelő

- Végül bemutatja mind a négy képet, de cibálja rajta a saját ostoba fejét vízjel címén. Aki rászán pár percet, az le tudja venni, de én nem fogom, szóval itt a link a videóhoz amíg valaki be nem rakja ide vízjel nélkül őket, kb: 1 óra 20 perctől kezdődnek: kick.com/addaboy2209/videos/d71b37b2-b7f1-48f3-8899-bf4f7e096e25 (egyik se túl érdekes, viszonylag primitív rajzok ahol a benti életét festi le. Hármon spanyolt tanul a cellában, egyen sétál a börtön udvarán. A legérdekesebb szerintem a sétálós, ott ugyanis csak egy őrt és magát rajzolja le. Ez Hafré infójával együtt, hogy egyedül van a zárkában arra utal, hogy fogyinyomi részlegen helyezték el, hogy ne verjék agyon renátó haverjai, erre utalna, hogy egyedül sétáltatják)

Na ezt vártam már délután is de direkt nem szoltam hogy biztos hozza a kötelet az akasztásához és elkezdje a képeket mutogatni. Szerintem egy hozzáértőnek mindenképp érdemes lenne megpróbálkoznia ezzel "vízjeles eltávolítással" de aztán ha valami csoda folytán lesz majd mentés erröl a live-ról, ha mást nem is a mai anyagokat jó lenne archiválni majd, akkor talán a videó is elég lesz, hogy bizonyítsuk ezekkel hogy Goldán keresztül kapcsolatba van a drogos az elmebeteggel mivel eljutottak hozzá és mutogatja a korcs által a kapcsolat tartójának (Golda) küldött rajzokat, és kitudja hogy miket mondott, miket adott még át Golda ugyanígy neki. Ugye Hafrénál is az volt a gond hogy megmutatta a leveleket nyilvánosan másoknak. Fellehet arra is hivni a figyelmet hogy ez már nem az első ilyen eset, lásd mit művelt annak idején az elsö szintén Goldának küldött börtön levéllel a drogos, szóval hónapok óta kapcsolatba van a Goldán keresztül a gyanúsított és a tanú. Fellehet esetleg gyanuként azt is hozni , hogy nem biztos hogy a drogos nem ír leveleket a korcsnak, amiket aztán Golda küld be neki, nem beszélnek telefonon mikkor a korcs Goldát hivja, ha igaz nem minden beszélgetést halgatnak le, csak néha néha halgatnak belle a rabok beszélgetésébe bent. Ez természetesen nem biztos, de az biztos hogy a gyanusitot kapcsolatba van Goldával, akit folyamatosan látogat a tanú, akinek a kapcsolattartó átadta már biztosan az elsö börtön levelet és most a rajzokat is. Hátha elkezdik ezt is vizsgálni náluk. Ezzel jó eséllyel talán meglehet Golda kapcsolattartását is torpedózni, igy ha lesz videós mentés akkor azt mindenképp a börtönnek kéne majd elküldeni, mivel múltkor ö is nekik írt a korcs állítása szerint. De természetesen mehet az ügyészségnek is tényfeltárás, hogy nézzék már meg mi történik és menyire van ez igy rendbe, főleg a Hafrés kapcsolattartás megvonás után. Jó eséllyel ezzel a mai live-al elég szépen tökön lőtte magukat a vamzer. De hogy mit és hogyan lehet ezzel kezdeni valamit, azt nálam okosabbak úgyis kitalálják majd. :)
Aug 13, 2025 01:00:23

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5180x2) Aug 13, 2025 06:05:09
Válasz
(1)
Erkelyszimulator

Streamtől és mindentől függetlenül az miért elképzelhetetlen, hogy köszönsz a helyieknek a saját nyelvükön, majd átváltasz egy olyanra amit beszélsz te is?
Endre egy pedofil!
Aug 13, 2025 06:05:09

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11049x5) Aug 13, 2025 07:02:16
Válasz
(4)
buniBanki
Streamtől és mindentől függetlenül az miért elképzelhetetlen, hogy köszönsz a helyieknek a saját nyelvükön, majd átváltasz egy olyanra amit beszélsz te is?

Csak az én véleményem, de olyan, mintha valami AI generált lószar bot írta volna.

De amúgy fosom én le a tranyóbaszó bajszos szar vergődését, én speciel a legérdekesebbnek még azt a rajzos részt találtam - a leírásból, sajnos nincs türelmem a szarságát végignézni -, de az is hazugság.

De még ha igaz is, ki nem fossa le, mit rajzolgat a korcs. Az érdekel, hogy alázzák meg bent a vicces színűek, arról meg pláne semmi bizonyítéka nincs a bajszos köcsögnek.
Igyunk egy sörtöt, he
Aug 13, 2025 07:02:16

Szerző: - Aug 13, 2025 07:07:11
Válasz
(3)
A "korcs rajzai" pont annyira érdekesek, mint a pedofil buzis "SUP-os kalandjai"
Aug 13, 2025 07:07:11

Szerző: Angol Troll (Snecológus-pontszám: 3366x1) Aug 13, 2025 07:16:19
Válasz
(6)
Faszom se tudja elkepzelni azt hogy valaki hajlando legyen ezekert barmit is kiadni. Jelenleg egy bajszos buzirol tudjuk hogy hajlando penzzel segiteni egy pdf bunozot.
Aki barmilyen modon anyagilag tamogatja a korcsot az egy pdf segito.
Aki barmilyen modon anyagilag tamogatja a Bajuszt az nem jobb ember mint azok akik szabadon engedtek egy elitelt pdf segitot a kozelmultban.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Aug 13, 2025 07:16:19

Szerző: Jozsii Busák (Snecológus-pontszám: 10489x5) Aug 13, 2025 07:21:55
Válasz
(3)
Anyagosfigyelő
-
- Állítólag valaki már 40 ezer forintot ajánlott a 4 képért
Biztos "nem" hazugság hogy 40 ről induljon a licit... Szerintem ezeket a Hazudós rajzolta a gyagyás beleegyezèsèvel hogy így húzzák le a bajuszkákat. Tuti a drogos nagy ötlete volt.
Jozsii Busák
Aug 13, 2025 07:21:55

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 13, 2025 08:06:04
Válasz
(2)
Angol Troll
Faszom se tudja elkepzelni azt hogy valaki hajlando legyen ezekert barmit is kiadni. Jelenleg egy bajszos buzirol tudjuk hogy hajlando penzzel segiteni egy pdf bunozot.
Aki barmilyen modon anyagilag tamogatja a Bajuszt az nem jobb ember mint azok akik szabadon engedtek egy elitelt pdf segitot a kozelmultban.

Én adok érte 100.000 forintot de csak ha Sodi sohat többet nem ír ide jön ki a börtönből.

Különben semmi értéke nincs.
Aug 13, 2025 08:06:04

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 13, 2025 08:25:50
Válasz
(21)
Milyen szerencse hogy a bajszos szar kiszallt es letette a lantot.
Aug 13, 2025 08:25:50

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 24754x12) Aug 13, 2025 10:32:46
Válasz
(2)
Hafré

Nem adta be a kaszinó
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Aug 13, 2025 10:32:46

Szerző: :D Aug 13, 2025 11:03:11
Válasz
(4)
Jan 14, 2020 12:02:53

sodika
Fogatlan, képesség nélküli szarok vagytok mind. Csak kinevetni tudok bárkin, aki egy percig is képes megijedni az ilyen sunyi és buta, komolytalan idiótáktól, mint ti.

Gondolom most már nem így gondolja.... de múltidézésnek jó, nagyokat lehet nevetni rajta.
Aug 13, 2025 11:03:11

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 4243x2) Aug 13, 2025 11:06:51
Válasz
(2)
Anyagosfigyelő
- Pár, állítólag sodika által rajzolt önarcképet mutogat, egyelőre nem túl érdekes.

Istenem, gyernőtt balfasz tyodika... Minek képzeli magát, tárgyalótermi rajzolónak? Tul sok volt az Újonc sorozatból
Aug 13, 2025 11:06:51

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 13, 2025 11:14:24
Válasz
(17)
Angol Troll

bűnözőtámogató twinkyboy-ok voltak, vannak, lesznek. fáj nekik, hogy segítettünk a rendőrségnek rács mögé dugni egy veszélyes, emberöléssel, terrorcselekménnyel fenyegető bűnözőt, és így hárczolnak az igazságszolgáltatás ellen. olyan mélyen vannak erkölcsileg, hogy nem is látszanak innen fentről, az erkölcsi magaslatról.

gondolom a következő az lesz, hogy gyerekgyilkosoknak fognak donéselni. ezek ilyen alja, embernek nehezen nevezhető valamik.
Aug 13, 2025 11:14:24

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5438x2) Aug 13, 2025 11:23:00
Válasz
(7)
Hahó
bűnözőtámogató twinkyboy-ok voltak, vannak, lesznek. fáj nekik, hogy segítettünk a rendőrségnek rács mögé dugni egy veszélyes, emberöléssel, terrorcselekménnyel fenyegető bűnözőt, és így hárczolnak az igazságszolgáltatás ellen. olyan mélyen vannak erkölcsileg, hogy nem is látszanak innen fentről, az erkölcsi magaslatról.

gondolom a következő az lesz, hogy gyerekgyilkosoknak fognak donéselni. ezek ilyen alja, embernek nehezen nevezhető valamik.

Erről jut eszembe, hogy nagyon szívesen donéselnék igazi pénzt a drogos bajszos szar faszerdejének telepítésére. Örebro tudja az irl elerhetöségem. Igazi pénzt, nem ilyen warcraft aranyat vagy online kaszinó free spint.
Aug 13, 2025 11:23:00

Szerző: Erkelyszimulator (Snecológus-pontszám: 5438x2) Aug 13, 2025 11:24:47
Válasz
(1)
Hafré

Persze, hisz miutan ő v valamelyik felszopója vamzerkedett, és nem vagy már kapcsolattartó, igy elömászhatott nagy pofával haluzni és hazudni.
Aug 13, 2025 11:24:47

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 21676x10) Aug 13, 2025 13:46:13
Válasz
(27)
Anyagosfigyelő
Végül bemutatja mind a négy képet, de cibálja rajta a saját ostoba fejét vízjel címén. Aki rászán pár percet, az le tudja venni, de én nem fogom, szóval itt a link a videóhoz amíg valaki be nem rakja ide vízjel nélkül őket

Jók a vízjelek Addamsz, csak meg kéne tanulni használni őket. :DD
Ennyihez volt türelmem:

Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Aug 13, 2025 13:46:13

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4413x2) Aug 13, 2025 13:49:34
Válasz
(4)
Anyagosfigyelő
kick.com/addaboy2209/videos/d71b37b2-b7f1-48f3-8899-bf4f7e096e25

Tényleg vannak olyan emberek aki ezt nem infószerzésből, hanem szórakozásból nézik?
Mennyire egy elcseszett, lélekpusztítóan kibaszottul unalmas élete lehet olyannak, aki szerint ez szórakoztató, vagy elgondolkodtató, esetleg tanulságos módja egy óra eltöltésének?
hoty... hotyhotyhoty...
Aug 13, 2025 13:49:34

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Aug 13, 2025 13:49:50
Válasz
(18)
Eazy
Jók a vízjelek Addamsz, csak meg kéne tanulni használni őket. :DD
Ennyihez volt türelmem:

egy pillanattal előztél meg. :))

erről lemaradt a tüdőcske rendkívül értékes rajzleírása.

és akkor legyen itt a 4. rajzcsá is.

fityázni kell, mert sok a bűnöző, akik el akarják lopni a a szegény a sodi a lelkecske rajzocskáit. a sodi. a börtönművész. bizony.
vérdíj target nr. 1
Aug 13, 2025 13:49:50

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Aug 13, 2025 13:51:04
Válasz
(8)
ondóváladékos bajszú: ha megmutatod egy rajz minden pixelét, utólag már késő vízfejezni!! nagyon szívesen.
vérdíj target nr. 1
Aug 13, 2025 13:51:04

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 21676x10) Aug 13, 2025 13:55:29
Válasz
(3)
Kötőjel
egy pillanattal előztél meg. :))

erről lemaradt a tüdőcske rendkívül értékes rajzleírása.

és akkor legyen itt a 4. rajzcsá is.

fityázni kell, mert sok a bűnöző, akik el akarják lopni a a szegény a sodi a lelkecske rajzocskáit. a sodi. a börtönművész. bizony.

Temus Snoop Dogg úgy rángatta a buflák fejét, hogy majdnem neki se álltam, de csak összehoztuk. :))
Aug 13, 2025 13:55:29

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 9844x4) Aug 13, 2025 14:05:35
Válasz
(3)
A negyedik képről nem tudom eldönteni, hogy ez valami human zoo, vagy csak egy orvos felügyeli baszottnagy adag lónyugtatóval az oldalán
A munka nem megoldás.
Aug 13, 2025 14:05:35

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 113106x56) Aug 13, 2025 14:07:05
Válasz
(23)
NSZKSZ a képeket, a feltűnési viszketeg gecisbajszúra még mirroron sem vagyok hajlandó kattintani.

Tipikus gyagyás. Nagy nehezen kijuttatja az üzenetét a börtönből, ami... béna hergelés.

Most veregeti a vállát, mert azt hiszi, hogy van bárki, aki beveszi, hogy olyan jól érzi magát a nyelvtanulásra kapott végtelen idejében. Annyira jó neki, hogy nem bírta lehagyni róla a sírós arcot + a jelek szerint még sétálni is egyedül viszik. Ideje a macskaólban is volt, csak a magánytól rettegett.

Elég árulkodó egyébként, hogy mit satíroz erőteljesen, csak úgy üvölt a lényeg:
1) neki fekete a haja és sok van - erre az álomra mindig nagyon büszke volt
2) van ruhaszárítója, bár üres
3) a fegyőrnek nagy, kardszerű gumibotja van :D

Vajon Fifike kapott már a púpjára vele vagy csak fantáziál róla?
Aug 13, 2025 14:07:05

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Aug 13, 2025 14:09:01
Válasz
(1)
miskolcigány
A negyedik képről nem tudom eldönteni, hogy ez valami human zoo, vagy csak egy orvos felügyeli baszottnagy adag lónyugtatóval az oldalán

az a böllérkés. azzal fogják leszúrni a sodit.
vérdíj target nr. 1
Aug 13, 2025 14:09:01

Szerző: fishbone Aug 13, 2025 14:09:42
Válasz
(-21)
Ugye ez nem komoly, hogy a szodi gyakorlatilag ingyen héderel és zabál egy saját szobában, ahol kedélyesen kávézgat, tévézget és spanyolozgat? Hol vannak, akik írták, hogy milyen szörrrrnyű Magyarországon a börtönélet (mert a bűnözőszopó-sajnáltató telexen ezt olvasták)?
Aug 13, 2025 14:09:42

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 113106x56) Aug 13, 2025 14:12:39
Válasz
(25)
fishbone
Ugye ez nem komoly, hogy a szodi gyakorlatilag ingyen héderel és zabál egy saját szobában, ahol kedélyesen kávézgat, tévézget és spanyolozgat? Hol vannak, akik írták, hogy milyen szörrrrnyű Magyarországon a börtönélet (mert a bűnözőszopó-sajnáltató telexen ezt olvasták)?

Benyelted a gyagyás propagandáját.

Kalandod itt véget ért.
Aug 13, 2025 14:12:39

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Aug 13, 2025 14:16:08
Válasz
(5)
amúgy van benne igazság. én pl. rendkívüli módon irigylem a lelkecskét. gondoljatok bele, a legtöbbünknek csak álom a saját szauna. na, a gyagyás konkrétan egy szaunában él!
ilyen kiváltságban még az esetleg kerti szaunával rendelkező trollok sem részesülnek. az irigységtől lassan agyérgörcsöt kapó trollok huszonpárfokos jégvermekben fagyoskodnak, miközben a sodi egész nap kedvére izzadhat a szexbarátaival, miközben hozzák neki a gundelt megszégyenítő gasztronómiai műremekeket!!

bizony, szeretnénk mi így élni, de erről mi lemaradtunk. nyert a kredenc.
vérdíj target nr. 1
Aug 13, 2025 14:16:08

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 14:46:13
Válasz
(21)
Nagyon szép munka mindkettőtöktől. Akkor mehet a levél a Szolnoki bv-nak, esetleg ügyészségnek, hogy hogyan kerültek ki a korcs által rajzolt képek és korábban az első börtön levélből is részletek ide. Ezekbe az a közös hogy a kapcsolattartástól eltiltott, Mészáros Ádám nevű tanú, osztotta meg Kick csatornáján live-ba őket először , miközben a korcsnak egyetlen kapcsolattartója az anyja volt csak, ezen időszakokba. Mindjárt berakom egybe a korábbi börtön leveles részleteket 1 hsz-ba, hogy a hsz-t könyvjelzözve, mostani képes hsz-kel is ezt kéne majd csinálni ha ír valaki a bv-nek, lehessen hivatkozni rá és hogy igy 1 helyen legyenek azok a képek is, ne keljen külön keresgélni.

Aug 13, 2025 14:46:13

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 113106x56) Aug 13, 2025 14:50:38
Válasz
(13)
Kötőjel
bizony, szeretnénk mi így élni, de erről mi lemaradtunk. nyert a kredenc.

Piszony, bármikor kiköpnénk a latte artos cappuccinonkat és a vastag cremás espressonkat a börtönös instantporért. Bármikor undorral elfordulnánk a streamer szolgáltatók, videómegosztók, podcastok tartalombőségétől a bv-ben fogható köztévés és diktv-s csatornákért. Vidáman cserélnénk le a nyelvtanuló appok, tankönyvek, szakértők által gondosan összeállított szókártyák sokaságát arra a 3 szótárra, amit a gyagyás korábban impulzusszerűen összevásárolt Bécsben, és amit Golda be tudott küldeni neki.

A korcs az elmúlt néhány évben három dologtól rettegett: nem jut piához, nem tudja mutogatni magát az interneten, teljes magányban kell vergődnie. Mindhármat megkapta. Túléli? Túl. Jó neki? Nem. Olyan helyen van, ahol nem tud tovább bűnözni? Igen. Rend van, na.
Aug 13, 2025 14:50:38

Szerző: púp-orr-sérv-fogász (Snecológus-pontszám: 14503x7) Aug 13, 2025 14:50:55
Válasz
(7)
Ilyen óvodás rajzokkal akartak pénzt keresni? Röhej.
|__o__|
Aug 13, 2025 14:50:55

Szerző: Pichamerr Aug 13, 2025 15:02:30
Válasz
(1)
Az nem lehet, hogy kamu az egész, és az anyagos rajzolta ezeket a műremekeket?
Aug 13, 2025 15:02:30

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 4243x2) Aug 13, 2025 15:13:53
Válasz
(3)
Pichamerr

Én is erre gondoltam először, de a nyomtatott betűs gyernőtt szöveg egy az egyben a börtönleveles írásmódot hozza, ez tuti eredeti Szkódi alkotás.
Aug 13, 2025 15:13:53

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 15:14:26
Válasz
(16)
Akkor jöjenek a korrábi leveles képek. A Képek felet az a dátum szerepel, mikor a Mészáros Ádám nevü tanú, a kick csatornáján mutogata a levél részleteket.Fontos lehet még megjegyezni annak aki esetleg ír a Szolnoki BV-nek, hogy azt a levelet amiböl ezek a részletek vannak még akkor irta mikor Kecskeméten volt, mert a Szolnoki börtön épen felujitották. Igy ezek a részletek lehet nem lesznek ismerösök a Szolnoki öröknek akik mondjuk átnézik a leveleket. A Rajzok viszont talán ismerösök lesznek mert azokat jó eséllyel már Szolnokról küldte el az anyjának, aki a kapcsolattartója és aki aztán tovább adta a Mészáros Ádám nevü, kapcsolattartástól eltiltott tanúnak.

2025.05.23

2025.05.27

2025.05.27

2025.05.28

2025.05.28

2025.05.28

2025.05.29

2025.06.01

2025.06.04

Ezután a részlet után kisebb szünet következet, mivel a következő levél részlet csak 1 hét múlva érkezet, az azt követő utolsó meg 1 hónap múlva, de talán ezek az igazán fontos részletek. Mivel ebből a 2 részletböl többek közt olyan dolgok derülnek ki, mint az ügyvédje neve és e-mail címe. De utalás szintjén kiderülnek a cellatársakról is információk. De szó esik arról is hogy a kapcsolattartó mit csináljon az Ádám nevü (Mészáros Ádám tanú) haverjával, hogy legyen pénze (adomány gyűjtés).

2025.06.11

2025.07.07

Aug 13, 2025 15:14:26

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 15:27:46
Válasz
(5)
Elnézést, bocsánat a 2025.05.29 részlet az ez lenne. Elkapkodtam és a 2025.05.28 részletet tettem be duplán.

Aug 13, 2025 15:27:46

Szerző: - Aug 13, 2025 15:29:29
Válasz
(7)
-Hol voltál eddig?
-A nyelvtanulás fellegvárában.
-Tehát börtönben?
-Aha.
Aug 13, 2025 15:29:29

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 15:36:36
Válasz
(4)
Azért kíváncsi lennék, hogy mit csinálna most, ha 1 - 1.5 ével korábban zárják be, mikor még nem Spanyol nyelvtanulási lázba éget, hanem a jogsis álmokat kergette. Valoszinüleg tanulná a kreszt, még akkor is, ha már átment azon. Vagy készülne a PÁV ismétlésre. :)
Aug 13, 2025 15:36:36

Szerző: molos troll (Snecológus-pontszám: 4779x2) Aug 13, 2025 15:43:25
Válasz
(15)
Hékás, az anyagos komolyan kihagyta a paksamétából a tárgyalásról készült rajzot?

Aug 13, 2025 15:43:25

Szerző: - Aug 13, 2025 15:43:50
Válasz
(1)
felbecsülhetetlen értékű rajzokat kapott a tudomány, az ár ezért az anyagos elviselése.

ki-ki döntse el jó üzlet-e ez, én elégedett vagyok.

a szappanoperát le kell szarni, sodi bent a sitten, van levél, vannak rajzok, mi kell még?
ha meg esetleg bejut a korcsnak 40-50k, az sem fog jelentősen vagy tartósan javítani semmit a helyzetén.

Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Aug 13, 2025 15:43:50

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 20389x10) Aug 13, 2025 15:51:02
Válasz
(7)
Ez most akkor technikailag az endre kek korszaka?
Aug 13, 2025 15:51:02

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4413x2) Aug 13, 2025 15:57:17
Válasz
(13)
Pichamerr

Mindkét esetben egy fogyatékos függő műve, az egyetlen lényegi különbség, hogy egyik már rács mögött van, a másik még nem
hoty... hotyhotyhoty...
Aug 13, 2025 15:57:17

Szerző: Sodipatkány (Snecológus-pontszám: 3872x1) Aug 13, 2025 16:02:40
Válasz
(16)
5 év múlva:

"Na, ma este elhatároztam, hogy örökre Madridban maradok. A februári tárgyalásomra még egyszer hazautazom, de csak hogy rövid perbeszédet tartsak, és közöljem a bírósággal, hogy az eljárás további szakaszaiban szíveskedjen mellőzni a jelenlétemet. Megszerzem a C1-es szintet spanyolból, beiratkozom a jogi karra, és ha a fene fenét eszik, juszt is ügyvéd leszek, méghozzá itt, Madridban."
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Aug 13, 2025 16:02:40

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5180x2) Aug 13, 2025 16:19:52
Válasz
(4)
ascites
....

Az egyik képen elég faszszerűre sikerült rajzolni a csapot
Endre egy pedofil!
Aug 13, 2025 16:19:52

Szerző: kramalon (Snecológus-pontszám: 16366x8) Aug 13, 2025 16:21:45
Válasz
(3)
noikabatgomb
Ez most akkor technikailag az endre kek korszaka?

Inkább kőkorszaka.
Faszom
Aug 13, 2025 16:21:45

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Aug 13, 2025 16:24:13
Válasz
(21)
buniBanki
Az egyik képen elég faszszerűre sikerült rajzolni a csapot

tényleg gyanúsan lóg a csap. azok a fránya freudi elrajzolások.

vérdíj target nr. 1
Aug 13, 2025 16:24:13

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5180x2) Aug 13, 2025 16:33:08
Válasz
(3)
ascites
Vidáman cserélnénk le a nyelvtanuló appok, tankönyvek, szakértők által gondosan összeállított szókártyák sokaságát arra a 3 szótárra, amit a gyagyás korábban impulzusszerűen összevásárolt Bécsben, és amit Golda be tudott küldeni neki.

Kolompár Dujolindzso, a lovári nyelv bentlakó anyanyelvi lektora meg ne hallja ezeket, ő nem csak fenyegető notifikációkat küld, megforgatja bármelyik bukott diákban a bökőt
Endre egy pedofil!
Aug 13, 2025 16:33:08

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5180x2) Aug 13, 2025 16:43:18
Válasz
(3)
Kötőjel
tényleg gyanúsan lóg a csap. azok a fránya freudi elrajzolások.

Javítom magam mindkét képen ahol szerepel a csap faszszerű, a másikon a két golyci között lóg a pszeudo slag
Endre egy pedofil!
Aug 13, 2025 16:43:18

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 16:44:25
Válasz
(4)
Komolyabb, közelebbi Mi Hazánkos kapcsolattal nem rendelkezik valaki? Ha igen, akkor küldje már egyszer majd el neki ezeket a rajzokat, hogy milyen fasza élete van a terrorizmussal gyanúsított balfasz szerint, a Szolnoki BV-be. Nem kell sietni, ellőbb ha lehet intézzük el Golda kapcsolattartását.
Hihetetlen hogy próbáljak bent védeni hogy nehogy valami baja essen, ezért elkülinitik, berakják egyedül egy cellába, erre ez a idióta ezt is képes elbaszni, hogy ilyen rajzokat küldözget ki.
"Üdv a nyelvtanulásra rendelkezésre álló végtelen idő fellegvárából"
Aug 13, 2025 16:44:25

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 13, 2025 16:52:50
Válasz
(10)
EasybankosPedo
Komolyabb, közelebbi Mi Hazánkos kapcsolattal nem rendelkezik valaki? Ha igen, akkor küldje már egyszer majd el neki ezeket a rajzokat, hogy milyen fasza élete van a terrorizmussal gyanúsított balfasz szerint, a Szolnoki BV-be. Nem kell sietni, ellőbb ha lehet intézzük el Golda kapcsolattartását.
Hihetetlen hogy próbáljak bent védeni hogy nehogy valami baja essen, ezért elkülinitik, berakják egyedül egy cellába, erre ez a idióta ezt is képes elbaszni, hogy ilyen rajzokat küldözget ki.
"Üdv a nyelvtanulásra rendelkezésre álló végtelen idő fellegvárából"

Nem lesz ez mindig így. Évekig bent lesz. Az idő a trolloknak dolgozik.
Aug 13, 2025 16:52:50

Szerző: Tyodika (⭐️x23) Aug 13, 2025 16:59:31
Válasz
(8)
Hahó
Nem lesz ez mindig így. Évekig bent lesz. Az idő a trolloknak dolgozik.

Ugyan már, majd akkor megtanulom a lóvárit és a nyelvjárásait is a börtönben. Az is világ nyelv!

Csodálatos itt bent, az egyetlen bajom hogy az ügyeletes tiszt rendszeresen a púpomra csak a gumibotjával mert mindig megemlítem neki hogy sodi az űr diplomata most nem ér rá mert a diplomáciai munkához szükséges továbbképzésen vesz részt!

Jöjjön vissza a fogadóórában.
Aug 13, 2025 16:59:31

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 113106x56) Aug 13, 2025 17:02:04
Válasz
(3)
-
felbecsülhetetlen értékű rajzokat kapott a tudomány, az ár ezért az anyagos elviselése.

ki-ki döntse el jó üzlet-e ez, én elégedett vagyok.

a szappanoperát le kell szarni, sodi bent a sitten, van levél, vannak rajzok, mi kell még?
ha meg esetleg bejut a korcsnak 40-50k, az sem fog jelentősen vagy tartósan javítani semmit a helyzetén.

Na meló, csá.
Zsidók vagytok.

Én eddig azt hittem, hogy kamu a 40k, csak kiinduló licit, de ezek szerint mégiscsak van egy teremtett lélek, aki kifizeti a pedofil kávéját a "felbecsülhetetlen értékű rajzok" megvásárlásával. És még el is büszkélkedik vele a fórumon.
Aug 13, 2025 17:02:04

Szerző: - Aug 13, 2025 17:02:13
Válasz
(14)
-

Az anyagos kilőtte piroskát és hafrét is, hahó! Miatta nem jön más infó, ugyanis konkurenciák voltak a fostos, unalmas, szarra se jó börtönrajzoknak, ezért kellett őket kilőnie.

Húzzál vissza a gecisbajszú agyonhasznált segglyukába, ne itt rontsd a levegőt.
Aug 13, 2025 17:02:13

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 20389x10) Aug 13, 2025 17:15:55
Válasz
(2)
ascites
Én eddig azt hittem, hogy kamu a 40k, csak kiinduló licit, de ezek szerint mégiscsak van egy teremtett lélek, aki kifizeti a pedofil kávéját a "felbecsülhetetlen értékű rajzok" megvásárlásával. És még el is büszkélkedik vele a fórumon.

Lehet, hogy a bajusz a pornovideot is adta melle, gratiszban.
Aug 13, 2025 17:15:55

Szerző: - Aug 13, 2025 17:24:30
Válasz
(-1)
-
Az anyagos kilőtte piroskát és hafrét is, hahó! Miatta nem jön más infó, ugyanis konkurenciák voltak a fostos, unalmas, szarra se jó börtönrajzoknak, ezért kellett őket kilőnie.

Húzzál vissza a gecisbajszú agyonhasznált segglyukába, ne itt rontsd a levegőt.
Igazából fasz se tudja,hogy drogos volt e,vagy csak játssza az eszét.Simán lehet valamelyik másik mellékretard,van bőven börtönviselt szereplő,aki jól ismeri a rendszert.Simán golda is lehet,aki abban reménykedik,észhez tér a pedofil fiacskája,ha a csúnya galeritől elvágja,akik belevitték a rossza,az amúgy ártatlan jobbsorsra érdemes bűnözőt.De lehet valaki csak simán nagyon utálja a korcsot,és azt szeretné,hogy minél hamarabb kösse fel magát a kilátástalan magányában.

Bárki is volt,egyedül gyagyással baszott ki.Nekünk pontos infóink vannak.Börtönben rohad.Jó nem történik vele.A szar,még szarabb,seggbe baszták,megdöglött opciók közül választhat bent.Ha elég ideig marad ott,akkor mindegyik megvalósul.Én nagyon örülök hogy nincs kinek hazudoznia.
Aug 13, 2025 17:24:30

Szerző: veszettai (Snecológus-pontszám: 3520x1) Aug 13, 2025 17:53:53
Válasz
(7)
Jó így minden, a rajzok meg viccesek. Remélem lesz majd olyan is ahol megelevenedik a híres Bebukottak féle nővé avatás jelenete is.
nem tudom
Aug 13, 2025 17:53:53

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 13, 2025 19:01:27
Válasz
(18)
veszettai
rajzok meg viccesek

Más fogalmaink vannak a viccről. Sztem ezekben max annyi a vicces, hogy stoki börtönben van. Mutasd meg a haverjaidnak, hogy nevetnek-e rajta. Nem fognak.
Aug 13, 2025 19:01:27

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 13, 2025 19:04:43
Válasz
(5)
ascites
NSZKSZ a képeket, a feltűnési viszketeg gecisbajszúra még mirroron sem vagyok hajlandó kattintani.

Tipikus gyagyás. Nagy nehezen kijuttatja az üzenetét a börtönből, ami... béna hergelés.

Most veregeti a vállát, mert azt hiszi, hogy van bárki, aki beveszi, hogy olyan jól érzi magát a nyelvtanulásra kapott végtelen idejében. Annyira jó neki, hogy nem bírta lehagyni róla a sírós arcot + a jelek szerint még sétálni is egyedül viszik. Ideje a macskaólban is volt, csak a magánytól rettegett.

Egy fontos részlet lemaradt a satírozásnál. Külön poén hogy egy korábbi munkám BITPONTOS JÓSLAT VOLT!

Keresd a szöveg buborékban lévő hasonlóságoz a fő témával!

Aug 13, 2025 19:04:43

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 13, 2025 19:14:13
Válasz
(16)
Ha kijön a stoki 3-4 év múlva, remélem megköszöni a trolloknak, hogy végtelen mennyiségű időt biztosítottunk neki a nyelvtanulásra. De ez csak a letartóztatásra érvényes, mert ha elítélik, akkor majd dolgozni kell, és a szerény kereset fele el fog menni a trollbánókra. Na ez vicces. Sztem.
Aug 13, 2025 19:14:13

Szerző: - Aug 13, 2025 19:15:16
Válasz
(9)
Hahó
Más fogalmaink vannak a viccről. Sztem ezekben max annyi a vicces, hogy stoki börtönben van. Mutasd meg a haverjaidnak, hogy nevetnek-e rajta. Nem fognak.

Már régen is feltűnt, hogy az anyagos felszopói mennyire egyszerű lelkek. Egy jelentős részük egyszerűen nem érti, hogy mit beszél a gecisbajszú, ezért aztán igaztalan vádnak gondolják, amit itt a fórumon írunk róla.

A humorérzék a másik ilyen terület, ahol ez látványossá válik. Az anyagosnak ugyan van egy korrekt beszélőkéje ami egy ideig szórakoztató is lehet, de azon túl az összes többi poén annyi, hogy a végtelenségig ismételgetnek pár trashes mémet.

Kreativitásról vagy önálló gondolatokról szó sem lehet, csak az a fontos, hogy valamilyen triviális módon újra és újra jelezhesse a közönség és a gecisbajszú egymásnak, hogy mindketten egy csapatban játszanak mindketten "sodiznak". A triviális, egy kaptafára készülő karikatúrák ("felismertem mc istit!!!") és az ezredjére elkiáltott "Sulyok!!" felkiáltás is mind erről szól. "Én is értem, te is érted, együtt vagyunk, juhé".

Ezzel még akkora baj nem is lenne, ha csak a formát adná a tartalomhoz, de tartalom az meg nincs. Egyszerűen nincs igény rá azon az oldalon. Sodi rajzolt. Ez önmagában vicces, mert sodi. Sodi ugyanis definíció szerint vicces. Ők a vicces oldal ugyanis. Ahol sodin nevetnek. Mert ő vicces. Érted? Sodi. Hahaha, vicces, hogy sodi.

Ennyi van a gecisbajszú fan club fejében.
Aug 13, 2025 19:15:16

Szerző: - Aug 13, 2025 19:23:32
Válasz
(6)
Szépen halad a forgatókönyv szerint.Csak mert bent van még nem tud kibújni a bőréből.Elkülönítették,kisírta a könnyített zárkát.Természetesen ez nem lesz elég és unatkozni kezd.Elkezdi az őröket kóstolgatni és a határokat feszegetni.A gyagyás pszichopata szokása szerint tenyérbemászó stílussal.

Mivel vamzer ezért az őrök nem verik el.A tárgyalása előtti utolsó két-három héten viszont megjutalmazzák.Berakják a balkáni cellába füstösök közé.Tárgyalás után áthelyezik a végleges megőrzőbe ezért nem lesz több gondjuk vele,nem reklamálhat nekik.

Ha nagyon elszemtelenedik akkor beírják az aktájába a aktív szocializálódást igényel szóösszetételt.Ezzel azt jelzik hivatalosan hogy sok csoportos foglalkozásra vigyék a jövőben.Valójában pedig azt jelzi hogy keménykezű zárkatársak közé kell helyezni mert ez a legegyszerűbb mórja a megnevelésének.
Aug 13, 2025 19:23:32

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 13, 2025 19:25:41
Válasz
(8)
Marabu vagy Lehoczki az vicces (volt). Stoki kurvára nem. 16 év alatt egyetlen egy vicces dolgot nem láttam tőle, csak amikor kibaszott magával vagy mi vele. A gonosz és mindent számításból csináló, másokat csak kihasználó emberek általában nem viccesek. A vicc egy ihletett pillanatból születik. A gonosz elmének nincsenek ilyen pillanatai.
Aug 13, 2025 19:25:41

Szerző: - Aug 13, 2025 19:25:43
Válasz
(2)
-
Ennyi van a gecisbajszú fan club fejében.

Ne felejtsd el az asszociációs játékot, amikor a közösség felkent vezetője, véletlenül sem a koherens gondolkodásra képtelen, bomlott elméje miatt kiemel jelentéktelen dolgokat és teljesen inkoherens asszociációs sort indít el vele.

Stoki napszemüvegben rajzolta le magát => tényleg maffiózónak néz ki benne => sodi igazából maffiózó a sitten => sztojka jelent neki, ő dirigál => kezet csókol neki renátó => igazi olasz feeling => ejj milyen jó nők vannak olaszországban

Kb. így, a közönség meg ámul, hogy milyen jó a humora.
Aug 13, 2025 19:25:43

Szerző: felrobban a mája Aug 13, 2025 19:30:31
Válasz
(-3)
-

Mivel vamzer ezért az őrök nem verik el.A tárgyalása előtti utolsó két-három héten viszont megjutalmazzák.Berakják a balkáni cellába füstösök közé.Tárgyalás után áthelyezik a végleges megőrzőbe ezért nem lesz több gondjuk vele,nem reklamálhat nekik.

Ha nagyon elszemtelenedik akkor beírják az aktájába a aktív szocializálódást igényel szóösszetételt.Ezzel azt jelzik hivatalosan hogy sok csoportos foglalkozásra vigyék a jövőben.Valójában pedig azt jelzi hogy keménykezű zárkatársak közé kell helyezni mert ez a legegyszerűbb mórja a megnevelésének.

Te voltál, aki loopoltad, mikor bekerült, hogy egy napot nem fog túlélni a sitten? Az is jól öregedett. Honnan szeded ezt a sok tömény faszságot? Vágyvezérelt gondolkodás?
Aug 13, 2025 19:30:31

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 13, 2025 19:32:19
Válasz
(3)
Hahó
Ha kijön a stoki 3-4 év múlva, remélem megköszöni a trolloknak, hogy végtelen mennyiségű időt biztosítottunk neki a nyelvtanulásra. De ez csak a letartóztatásra érvényes, mert ha elítélik, akkor majd dolgozni kell, és a szerény kereset fele el fog menni a trollbánókra. Na ez vicces. Sztem.

A kávézós szövegen gondolkodtam ma el hogy ugyan most végtelenül eladósodik ami ugye egyedül a cellában nem lehet, vagy a kommunista kurva küldi a pénzt kávéra neki?

Aug 13, 2025 19:32:19

Szerző: - Aug 13, 2025 19:34:59
Válasz
(4)
Spanyolozik :D Gondoljatok bele a fogyatékos internet nélkül könyvből próbálkozik.Azt a száz szót mind leírás szerint magolja be.
Aug 13, 2025 19:34:59

Szerző: - Aug 13, 2025 19:36:35
Válasz
(8)
felrobban a mája
Te voltál, aki loopoltad, mikor bekerült, hogy egy napot nem fog túlélni a sitten? Az is jól öregedett. Honnan szeded ezt a sok tömény faszságot? Vágyvezérelt gondolkodás?
Nem,én az voltam aki 15 éve azt loopolta börtönbe kerül és ott döglik meg.
Aug 13, 2025 19:36:35

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 113106x56) Aug 13, 2025 19:37:15
Válasz
(4)
A TITOK CÍMŰ FILM
A kávézós szövegen gondolkodtam ma el hogy ugyan most végtelenül eladósodik ami ugye egyedül a cellában nem lehet, vagy a kommunista kurva küldi a pénzt kávéra neki?

Persze, hogy Golda küldi neki. Csináltatott neki szemüveget, kiperkálta a börtönmobilt, fizeti a telefonszámlát, a levelezést, a vécépapírt és a kávéravalót is. Gondolom egy vízforralóba is beruházott. Minden pénzét erre költi az öreglány. A trolltelefonokból is nekem az jött le, hogy aggódik a gyagyásért, ezért is hazudik az érdekében és viseli el arafatot.
Aug 13, 2025 19:37:15

Szerző: Adomanyvonal Aug 13, 2025 19:37:39
Válasz
(1)
A TITOK CÍMŰ FILM

Gondolod, hogy az anyagos nem viszi le goldanak a havi apanazst?
Aug 13, 2025 19:37:39

Szerző: felrobban a mája Aug 13, 2025 19:37:48
Válasz
(-2)
-
Nem,én az voltam aki 15 éve azt loopolta börtönbe kerül és ott döglik meg.

Ezt is benézted, mert még Hahó szerint is max 3-4 évet kap, pedig őt valóban nehéz lenne elfogultsággal vádolni.
Aug 13, 2025 19:37:48

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 13, 2025 19:37:58
Válasz
(12)
A TITOK CÍMŰ FILM

Tudod mit? Legyen neki kávéja a sitten. Majd amikor Rómában iszod az espressót, jusson ez eszedbe, és nevetni fogsz. A budai úrifiú először leküzdötte magát a nyomorba, most meg a sittes nyomorba. Élvezze ott a sittes kávét. Muhaha.:)))
Aug 13, 2025 19:37:58

70 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™