Szerző: - Aug 13, 2025 19:38:21
Válasz
(7)
felrobban a mája
Ezt is benézted, mert még Hahó szerint is max 3-4 évet kap, pedig őt valóban nehéz lenne elfogultsággal vádolni.
Tehát ott döglik meg.
Aug 13, 2025 19:38:21

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 13, 2025 19:39:53
Válasz
(4)
Hahó
Tudod mit? Legyen neki kávéja a sitten. Majd amikor Rómában iszod az espressót, jusson ez eszedbe, és nevetni fogsz. A budai úrifiú először leküzdötte magát a nyomorba, most meg a sittes nyomorba. Élvezze ott a sittes kávét. Muhaha.:)))

Hátradől kevergeti a csészében a kávét és kezeli a technikát.

Mármint a szétrágott ceruzáját ami jelenleg a setup egyetlen része! Nem mondanám hogy nem fogja elrontani azt is szerencsére.
Aug 13, 2025 19:39:53

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 13, 2025 19:40:58
Válasz
(6)
felrobban a mája
Ezt is benézted, mert még Hahó szerint is max 3-4 évet kap, pedig őt valóban nehéz lenne elfogultsággal vádolni.

7 év középmértékből kiindulva, durva számítással, és kedvezménnyel számolva. Ez még elég képlékeny.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 13, 2025 19:40:58

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 13, 2025 19:46:58
Válasz
(13)
ascites
Persze, hogy Golda küldi neki. Csináltatott neki szemüveget, kiperkálta a börtönmobilt, fizeti a telefonszámlát, a levelezést, a vécépapírt és a kávéravalót is. Gondolom egy vízforralóba is beruházott. Minden pénzét erre költi az öreglány. A trolltelefonokból is nekem az jött le, hogy aggódik a gyagyásért, ezért is hazudik az érdekében és viseli el arafatot.

Ez igy van. En 5+3k-t toltottem a telefonjara, abbol ahogy mondta kb 5k-t le is beszeltunk a tobbit csak azert nem mert megvontak a kapcsolattartasit. A leveleket is 500/daraber kuldte ezt mas goldan kivul mas nem finanszirozhatta. Mikor hetfon beszletem vele mondta, hogy hivjam estefele addig hivja a 'gyerek' biztosan. Hivta is megtudtam miert vontak meg a kapcsolattartasit majd hivott megegyszer, hogy kuldjem mar el a spanyolkonyvet ha letoltottem tehat azutan is is hivta hogy masodszor beszeltunk es kerte. (Mert az en levelem tegnap visszajott vissza a feladonnakkal.) Ergo fogja a loopot mert mas nem tudja es toltogeti nemcsak a telefonjat de a kavet se a tizoraihoz adjak a sitten gondolom. Gecisbajusz viszont csak goldat lumpolja infoert mert ugye o nem lehet kapcsolattarto ergo mindketto debil mert ezzel tudjak, hogy kockaztatjak stoki egyetlen jelenlegi kapcsolatat a kulvilaggal. Ilyen baratok mellett ellenseg tenyleg nem kell.
Aug 13, 2025 19:46:58

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 19:49:00
Válasz
(1)
Hahó
7 év középmértékből kiindulva, durva számítással, és kedvezménnyel számolva. Ez még elég képlékeny.

Plusz ez még csak a terrorizmus meg a hozácsatolt 2 másik vád . Mi lesz ha ezek mellet elindul a pedofil ügy, vagy ha Ausztriába elítélik a segélycsalásért.
Tényleg ha kint elítélik akár a távolétébe is és megtudják hogy itthon már börtönbe van, és ezért se jelent meg, vett részt az eljárásba, akkor azt leülheti vajon itthon, mert mondjuk több ügy is megy épen ellene és ne keljen ráncigálni 2 ország közt? És ha leülheti akkor átkerül vajon az előzetesbe lévőktől az elitéltek közé?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Aug 13, 2025 19:49:00

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 13, 2025 19:51:13
Válasz
(4)
Hahó
16 év alatt egyetlen egy vicces dolgot nem láttam tőle, csak amikor kibaszott magával vagy mi vele.

Ez szerintem pedig kibaszott vicces, hogy mindig kepes jobban kibaszni magaval mint ahogy mi azt el tudjuk kepzelni. Egy kozepesen ostoba ember is rajon, hogy ha tizszer egymas utan leesik a letrarol es az faj akkor nem maszik fel ra vagy nem ugy. Na endre nem mert egyszeruen ostobabb mint egy csimpanz es ez viccess. Mindamellett, hogy egy sotet lelku gyoker aki magat ezek ellenere tobbre tartja mint barki mast.
Aug 13, 2025 19:51:13

Szerző: - Aug 13, 2025 19:53:42
Válasz
(7)
Adomanyvonal
Gondolod, hogy az anyagos nem viszi le goldanak a havi apanazst?
Egy masszív drogosról beszélsz.Bármi ingyen pénz befolyik az besodorva végzi.Ez mindig minden drogosnál így megy.
Aug 13, 2025 19:53:42

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 113106x56) Aug 13, 2025 19:54:20
Válasz
(11)
Amúgy az is kiderül a rajzokból, hogy:
1. a korcsnak van vécéje a cellában (a tévé melletti falon látszik, hogy van egy beugró és egy ajtó),
2. ennyi év németezés után sem tudja leírni, hogy Spanisch,
3. megtanulta háromszögre hajtogatni a törülközőjét.

Aug 13, 2025 19:54:20

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 13, 2025 19:54:55
Válasz
(3)
-
Egy masszív drogosról beszélsz.Bármi ingyen pénz befolyik az besodorva végzi.Ez mindig minden drogosnál így megy.

Ha meg nem igy lenne, az esetleg erdekelhetne a nyomozati birot, hogy a tanu es a kapcsolttarto mit uzletelnek egymassal amikor beszelgetniuk se kene.
Aug 13, 2025 19:54:55

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 5482x2) Aug 13, 2025 19:55:35
Válasz
(2)
Én még szívesen olvasnék hosszasabb pszichológiai elemzéseket a gyagyás firkáiról. Vajon a PÁV-os pszichológus kiolvasná belőle az alkalmazkodási zavart?
Aug 13, 2025 19:55:35

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 13, 2025 19:57:47
Válasz
(3)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Vajon a PÁV-os pszichológus kiolvasná belőle az alkalmazkodási zavart?

Abból, hogy az akarja kommunikálni, hogy sitten lenni jó? Biztos nem!
Aug 13, 2025 19:57:47

Szerző: Martin Looper King Aug 13, 2025 20:04:57
Válasz
(1)
EasybankosPedo
Plusz ez még csak a terrorizmus meg a hozácsatolt 2 másik vád . Mi lesz ha ezek mellet elindul a pedofil ügy, vagy ha Ausztriába elítélik a segélycsalásért.
Tényleg ha kint elítélik akár a távolétébe is és megtudják hogy itthon már börtönbe van, és ezért se jelent meg, vett részt az eljárásba, akkor azt leülheti vajon itthon, mert mondjuk több ügy is megy épen ellene és ne keljen ráncigálni 2 ország közt? És ha leülheti akkor átkerül vajon az előzetesbe lévőktől az elitéltek közé?

Értem én, mindenki szeretné, hogy 8-10-12 évet kapjon a recskás, de szerintem ez igencsak vágyvezérelt gondolkodás. Ha kap 3-4-5 évet maximum azzal is elégedettek lehetünk. Ezeknél súlyosabb ügyekben se szoktak 8-10 éveket adni, ráadásul a buzi ezeknek a vádaknak a jó részét meg se valósította csak álmodozott róla.
Melyik kolbász? Igen!
Aug 13, 2025 20:04:57

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25183x12) Aug 13, 2025 20:08:10
Válasz
(5)
Ha elkülönítőbe tették és egyedül sétáltatják mint egy kutyát az azt jelenti kiakarják belezni vagy öngyilkosságot kísérelt meg.Én az elsőre tippelek.Megérte cigtokon pedofiloztatni.
Aug 13, 2025 20:08:10

Szerző: - Aug 13, 2025 20:13:21
Válasz
(7)
Martin Looper King
Értem én, mindenki szeretné, hogy 8-10-12 évet kapjon a recskás, de szerintem ez igencsak vágyvezérelt gondolkodás.

Aug 13, 2025 20:13:21

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 13, 2025 20:13:47
Válasz
(5)
Azért az nem lenne rossz scenario ha Ádámka rajz mutogatása kilövetné Golda kapcsolattartóját is és Endre még jobban megbolondulhatna support nélkül a böriben. Erre van némi esély?

Ja eszembejutott valami. Hafré említette hogy van még valaki aki a bejelentetlenség miatt nem lehetett kapcsolattartó. Ez szerintem Lauja lesz, mert volt itt korábban hogy valami BV-s levél belátszott a live-ba. Simán el tudom képzelni hogy a lamantin elintézi hogy neki legyen egy ilyen trash tamagocsija egyedül. Ha így van nagyon remélem hogy megkérdezi tőle minden héten párszor hogy amikor szabadul össze költöznek-e és hogy miért lépett ki az ATOS-tól?
Aug 13, 2025 20:13:47

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 13, 2025 20:14:04
Válasz
(10)
Martin Looper King

Guggolni fog 3-at, aztán kijön úgy, hogy ha golda beengedi a macskaólba várják még a német, osztrák zsidóbankok, a trollbánók, döbling, ésmég lehet más élesedő problémája a navon, a diákhitelen kívül. Hogy lelép spanyolba és aztán tenerifén tengeti a nyugdíjas éveit? Ha maffiózó lenne ezt tenné de egy földbuta kretén a szabadulás után tiktikezni kezd mert mást nemtud, összekoldul 20 tyopronira, óbégat és intéz magának egy újabb ügyet ami miatt visszaviszik mint visszaeső. Ha meghúzná magát se lehetne soha semmije tehát az élete így is végérvényesen el van kefélve de még ehez is hülye.
Aug 13, 2025 20:14:04

Szerző: - Aug 13, 2025 20:14:05
Válasz
(2)
Martin Looper King
Értem én, mindenki szeretné, hogy 8-10-12 évet kapjon a recskás, de szerintem ez igencsak vágyvezérelt gondolkodás.
Az a vágy vezérelt gondolkodás amikor leírjátok hogy itt leírták a 8-10-12 évet.Senki nem írt ilyet de lehet nem ugyanazt a fórumot olvassuk.
Aug 13, 2025 20:14:05

Szerző: Nemvoltdurex (Snecológus-pontszám: 26056x13) Aug 13, 2025 20:15:26
Válasz
(0)
Endrének most a legnagyobb ajándék egy nyakörv lenne a börtönben.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Aug 13, 2025 20:15:26

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 13, 2025 20:18:35
Válasz
(5)
Golda is tudja, hogy a legjobb ha kitagadja a fiát és ráiratja a favelát a jász öregasszony szakkörre különben Hahó megy majd belőle nyaralni.
Aug 13, 2025 20:18:35

Szerző: - Aug 13, 2025 20:25:17
Válasz
(3)
A TITOK CÍMŰ FILM
Azért az nem lenne rossz scenario ha Ádámka rajz mutogatása kilövetné Golda kapcsolattartóját is és Endre még jobban megbolondulhatna support nélkül a böriben. Erre van némi esély?

Ja eszembejutott valami. Hafré említette hogy van még valaki aki a bejelentetlenség miatt nem lehetett kapcsolattartó. Ez szerintem Lauja lesz, mert volt itt korábban hogy valami BV-s levél belátszott a live-ba. Simán el tudom képzelni hogy a lamantin elintézi hogy neki legyen egy ilyen trash tamagocsija egyedül. Ha így van nagyon remélem hogy megkérdezi tőle minden héten párszor hogy amikor szabadul össze költöznek-e és hogy miért lépett ki az ATOS-tól?

Úgy hallottam többen is erre a következtetésre jutottak, és úgy ítélték meg, hogy a lamantin anyagossal kollaborál, és ne legyen asodinak egy nyusz-musz loop pajtása, ezért megelőző csapásokat mértek.
Aug 13, 2025 20:25:17

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 20:27:00
Válasz
(0)
Martin Looper King
Értem én, mindenki szeretné, hogy 8-10-12 évet kapjon a recskás, de szerintem ez igencsak vágyvezérelt gondolkodás. Ha kap 3-4-5 évet maximum azzal is elégedettek lehetünk. Ezeknél súlyosabb ügyekben se szoktak 8-10 éveket adni, ráadásul a buzi ezeknek a vádaknak a jó részét meg se valósította csak álmodozott róla.

Szerintem senki, én biztos nem írtam 8-10-12 évet. Söt bevalom én félek is attól, hogyha lesz is pedo ügy, amibe el is ítélik, azt elég enyhén megúszta akár csak pénzbüntetéssel is. Amit aztán ha nem tud kifizetni akkor természetesen lekell majd ülnie. xD Szóval bizunk benne hogy ha meg is ússza pénzbüntetéssel akkor vastagon fog fogni a ceruza, hogy esélye se legyen kifizetni. Amitől viszont sokat várok és talán ez lesz az igen nem mindegy, az a segélycsalás, hogy ott menyire baszák meg. Ettől az ügytöl én egyébként azért is várok sokat, mert talán az Osztrákok nem húzzák el akár 3-5 évig is, illetve ha a német bankok már úgyse tudják a jelek szerint elkapni a kicsalt lóvé miatt, akkor legalább a sógorok fingassák meg jó pár ével a pénzügyei miatt.
Aug 13, 2025 20:27:00

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 20:42:46
Válasz
(1)
Egyébként szerintem az lenne a jó, hogy 3-5 na jó legyen 7 év összesíttet börtön, plusz interneten való szerepléstől eltiltás. Internetöl talán nem lehet eltiltani, na de a szerepléstől esetleg? Na az lenne az igazi büntetés neki.
Aug 13, 2025 20:42:46

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 13, 2025 20:46:55
Válasz
(2)
Mi a nagyobb buntetes ha nem kereshet tiktiken penzt vagy ha instant szarba navigalja magat es ujra lecsukjak?
Aug 13, 2025 20:46:55

Szerző: Martin Looper King Aug 13, 2025 21:04:55
Válasz
(0)
Nem tudom, lehet én értettem valamit félre, de itt többen 7-10 éveket hallucinálnak.
Melyik kolbász? Igen!
Aug 13, 2025 21:04:55

Szerző: - Aug 13, 2025 21:31:01
Válasz
(6)
Martin Looper King
Nem tudom, lehet én értettem valamit félre, de itt többen 7-10 éveket hallucinálnak.

Ahogy már le volt írva többször:
- HA minden, amivel a hírek szerint gyanúsítják megy vádra
- ÉS mindenben amivel gyanúsítják elítélik
- AKKOR a középmérték hét év, azaz az enyhítők és súlyosítók függvényében innen fog elindulni a bíró

Stokinak nincs túl sok enyhítője, tipikusan az idő múlása, rendezett életvitel, eltartásra szoruló gyerekek, első bűntény szoktak lenni azok, amik miatt az ilyen középmértékekből azért jóval kevesebb lesz a végére.

Stokinak a fentiekből egyik se fog játszani, közben meg büntetőeljárás volt ellene folyamatban, miközben elkövette a bűncselekményt és az életmódja is alkoholista, ezek súlyosítók lehetnek.

Ezzel együtt se hiszem, hogy 7 évet vagy többet kapna még akkor se, ha tényleg minden megáll ellene, de elvben nem kizárt, ha valami jó geci bírót kifog.
Aug 13, 2025 21:31:01

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 13, 2025 21:39:05
Válasz
(17)
Megegyszer azoknak akik nemertik, a stoki budai urifiubol orokseggel szerzett most 60+ miska korul ero lakasbol navigalta magat millio futyis pjogjamozonak kulfoldre amibol mas csinal egyket hazra valot neki sikerult -40 millioba navigalnia magat az anyja putrijaba onnan a sittre. Kinez neki par ev es legalabb ket ha nem harom orszagban elitelt bunozo lesz nem azert mert ekkora maffia hanem mert ilyen geci ostoba. Instant kavet iszik a bortonben az anyja nyugdijabol? Esetleg egy tolvaj kurva lehet a kapcsolattartoja az anyjan kivul? Egy bajszos buzi eloskodik rajta es figyelemkurvul? Remek kilatasok.
Aug 13, 2025 21:39:05

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 20389x10) Aug 13, 2025 21:45:43
Válasz
(4)
-
..

Ezzel együtt se hiszem, hogy 7 évet vagy többet kapna még akkor se, ha tényleg minden megáll ellene, de elvben nem kizárt, ha valami jó geci bírót kifog.

En sem hiszem, hogy 7 evet kap. Ugyanakkor ne feledjuk, hogy endrebol geci jo jogasz lett volna! Siman elkepzelheto, hogy egy olyan kormonfont es kikezdhetetlen vedekezest allit ossze, hogy csak amiatt kap meg masfel ev letoltendot!
Aug 13, 2025 21:45:43

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) Aug 13, 2025 22:00:53
Válasz
(4)
5 év, 7 év, 9 év.
Lényegtelen.
Akkor fog beindulni a buli, amikor feldobja a talpát a vén kommer.
Onnantól kezdve totál hajléktalanság, ha kijut.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Aug 13, 2025 22:00:53

Szerző: Tyodika (⭐️x23) Aug 13, 2025 22:08:43
Válasz
(1)
Hafré
Instant kavet iszik a bortonben az anyja nyugdijabol? Esetleg egy tolvaj kurva lehet a kapcsolattartoja az anyjan kivul? Egy bajszos buzi eloskodik rajta es figyelemkurvul? Remek kilatasok.

Nem érted! Így most összeállt végre a média birodalom, megszületett az izgalmas fordulatos sztori vonal, a tévénéző gyerekek idegei pattanásig feszültek hogy mi lesz a szeptemberi tárgyalásnál. Ilyenkor jön a tripla csavar és megtartom a kiselőadásomat a bíróságon hogy én egy 2006-os hős vagyok meg különben is a 96-os BH. A bíróság dob egy hátast az érveimtől és diadalmaskodva kivonulok a szabadba.

Ezután könyvet írok ebből plusz végtelen sok részes flokk sorozatban mesélem el a pörtön sztorikat amiket megéltem. Innentől kezdve dől majd a lóvé!
Aug 13, 2025 22:08:43

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 22:16:53
Válasz
(3)
Hafré
Mi a nagyobb buntetes ha nem kereshet tiktiken penzt vagy ha instant szarba navigalja magat es ujra lecsukjak?

Az a baj szerintem, hogy nagyon jól tudjuk, hogyan és miket "úszott" eddig meg. És most is azért van "csak" a börtönbe, mert szerintem, szépen magára haragított pár rendőrt azzal , hogy már őket fenyegette, és ahogy róluk is beszélt, tehát ez kellet ahhoz hogy végre történjen valami lényegébe. Ne felejtsük azt se, hogy a lekapcsolása elött pár nappal mi történt. Nekitámadt egy kamasznak, majd miután kapott a kamasztól, még ezek után is azt mondta talán neki a rendőr, hogy mondja azt hogy csak eleset. Konkrétan ö volt a támadó és akkor ezek után ilyent mond a rendőr neki? Vagy ott a gázspré esete, közel 2 órán keresztül mutogatta a vonaton, meg próbálgatta, a végén még egy picit ki is fujt belőle, ez el is hangzott tőle és miután kiengedték akkor is mondta hogy hiányzik már belőle, de ekkor már ezt is a rendörökre fogta, hogy ők fújtak ki belőle. És ezek után mit csinál a rendőrség? 3 óra után kiengedik és még a gázsprét is visszaadják neki. És ezek csak utolsó húzásai. Ezek utána szerintem kurva nehéz abba hinni vagy bízni "instant szarba navigálja magát es újra lecsukjak" Szóval szerintem nagyobb büntetés lenne neki, ha nem kereshetne majd többek közt tikfoson se pénz, miután szabadul.
Aug 13, 2025 22:16:53

Szerző: Nem vagyok őrült (Snecológus-pontszám: 7529x3) Aug 13, 2025 22:28:10
Válasz
(2)
EasybankosPedo
Nekitámadt egy kamasznak, majd miután kapott a kamasztól, még ezek után is azt mondta talán neki a rendőr, hogy mondja azt hogy csak eleset. Konkrétan ö volt a támadó és akkor ezek után ilyent mond a rendőr neki?

Ez kurva jó volt, Golda utasította ezután, hogy menjen vissza és kérjen a gyerektől bocsánatot.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Aug 13, 2025 22:28:10

Szerző: - Aug 13, 2025 22:43:22
Válasz
(5)
EasybankosPedo
Az a baj szerintem, hogy nagyon jól tudjuk, hogyan és miket "úszott" eddig meg. És most is azért van "csak" a börtönbe, mert
Minden egy folyamat.Azért van sitten mert egy bűnöző kigyűlt a pontkártyája.Úgy járt mint a többi pitiáner bűnöző.A börtönlakók túlnyomó többsége nem egy darab elkövetett bűncselekmény miatt ül.

A legtöbben ugyanazt az utat járják be mint gyagyás.Elkövetnek valami kisstílű dolgot,este beviszik reggel kiengedik.Aztán eljátsszák még ezt tízszer.A tizenegyedik alkalommal már benntartják aztán pislogva meséli a hason sorsúaknak,bizony őt csak egy tyúktolvajlás miatt ítélték nyolc évre.

Ha valaki belenéz gyagyás aktájába az egy tipikus visszaeső problémás bűnöző profilját látja.Jó ügyvédje nincs,befolyása nincs,mindenki utálja mint a szart.Ha minden jól megy akkor az általa annyira szeretett statuálással fogja szétszopatni a bíró.
Aug 13, 2025 22:43:22

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 13, 2025 23:09:35
Válasz
(2)
-
Minden egy folyamat.Azért van sitten mert egy bűnöző kigyűlt a pontkártyája.Úgy járt mint a többi pitiáner bűnöző.A börtönlakók túlnyomó többsége nem egy darab elkövetett bűncselekmény miatt ül.

Én szeretném hinni azt hogy az utolsó csep az volt a pohárba valakinél, aki talán figyelte már egy ideje a gyagyást, emlékezünk rá hogy a rendörök pár héttel korábban már mondták Goldának, hogy hamarosan elviszik majd, szóval valaki feljebb (jó lenne ha ez egy ügyész lenne) mikor meglátta reggel, hogy már megint kiengedték éjszaka, 3 óra után a gázsprés eset után is , utána az asztalra csapot és azt mondta, hogy na jó most azonnal megyünk érte a TEK-el. Más logikus magyarázatot én legalábbis nem találok arra, hogy mért pont akkor csaptak le rá. Nekem legalábbis nagyon gyanús, hogy míg a Szolnoki rendörök éjjel csak úgy kiengedik, addig valaki fél nappal később kiküldi a TEK-et rá. Ez viszont azt is jelentheti talán, hogy azért nagyon komoly megfigyelés alatt is álhatot már.
Aug 13, 2025 23:09:35

Szerző: - Aug 13, 2025 23:13:31
Válasz
(2)
EasybankosPedo
Az a baj szerintem, hogy nagyon jól tudjuk, hogyan és miket "úszott" eddig meg. És most is azért van "csak" a börtönbe, mert szerintem, szépen magára haragított pár rendőrt azzal , hogy már őket fenyegette, és ahogy róluk is beszélt, tehát ez kellet ahhoz hogy végre történjen valami lényegébe.

Hogyha a rend éber őrei valakit utálnak, akkor azt gondolod, hogy bv szaunába kávéztatják?
Egész egyszerűen valaki odafent megunta snecit, és végre kivonták a forgalomból
Aug 13, 2025 23:13:31

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 14, 2025 00:11:13
Válasz
(4)
Minden kedves fórumozó társamnak együttérző könnyeimmel kívánok jó éjszakát és hogy ti is tudjátok valahogy feldolgozni hogy nem szülehettünk szerencsésnek.

Olyan szerencsésnek akinek végtelen kávézgatós-tévézgetős idő áll rendelkezésére a kedvteltetésére a spanyol nyelv tanulására.

Szenvedve vergődünk a kényelmes ágyunkban azon, hogy juthatnánk el mi is egyszer oda és hogyan lehetne nekünk is olyan dominanciát sugárzó John Harris karkötőnk meg titánium keretes napszemcsink!
Aug 14, 2025 00:11:13

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 10548x5) Aug 14, 2025 00:21:01
Válasz
(13)
En annyit mondanek a forum kozossegenek, hogy az ugynevezett trollok a torvenyeket nem tiszteloknek szeretnenek rosszat, hogy a torvenyt tisztelok erezhessek letezik jog es igazsag. Teljesen a jog es igazsag menten. Ezert van stoki sitten mert o nem tisztelte a torvenyeket. Es ezert fog o es a torvenyt nem tisztelo haverkai rabaszni mert sokan olvassak a forumot akik viszont tisztelik. Illetve meg egy dolog fontos, hogy torvenyes eljarassal nem lehet fenyegetni.
Aug 14, 2025 00:21:01

Szerző: keserke (Snecológus-pontszám: 8605x4) Aug 14, 2025 06:35:44
Válasz
(4)
Gratulálok gyagya, mindjárt meglesz a 100 nap. Ez bizony shiker!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Aug 14, 2025 06:35:44

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 32681x16) Aug 14, 2025 06:45:28
Válasz
(6)
Hahó
Más fogalmaink vannak a viccről. Sztem ezekben max annyi a vicces, hogy stoki börtönben van. Mutasd meg a haverjaidnak, hogy nevetnek-e rajta. Nem fognak.

Azért annyiban vitatkoznék, hogy Stokinak voltak az idők folyamán vicces pillanatai. Oké, hogy az inkább "rajtad röhögünk, nem veled" jellegűek voltak, meg a Maunika showt is csak bizonyos megközelítésből lehet viccesnek tekinteni, de na...

A Tóth Csaba nem ásott el senkit, a vámpírrá kifestett őrjöngős streamek, telefon szétverés Kaffka Tibi miatt, az élőben lekevert pofonok és hasonlók azért bőven vicces pillanatok voltak. Nagy mókamester ez a Stoki.
Aug 14, 2025 06:45:28

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 32681x16) Aug 14, 2025 06:54:36
Válasz
(6)
Hahó
Ha kijön a stoki 3-4 év múlva, remélem megköszöni a trolloknak, hogy végtelen mennyiségű időt biztosítottunk neki a nyelvtanulásra. De ez csak a letartóztatásra érvényes, mert ha elítélik, akkor majd dolgozni kell, és a szerény kereset fele el fog menni a trollbánókra. Na ez vicces. Sztem.

Remélem már mint rozzant öregemberek leszünk, mire Stoki kijön a sittről, de azt melegen ajánlom a trollégáknak, hogy már most kezdjék trenírozni az (auti)pajzsukat!

Az biztos, ha majd internethez jut, jön a töménytelen fölényeskedés és magabiztos heherészés, hogy óhelló, hát ennél jobbat nem is tehettetek velem, sokkal jobb buli volt a börtön, mint valaha is gondoltam, láblógatás, kávézgatás egész nap, nyelvtanulás, nem volt ott semmi erőszak, ismétlem NEM volt ott semmi erőszak, mindenki előre köszönt a napszemüveges, maffiózó asodinak, az őrök is összekacsintottak, minden a legnagyobb rendben...

Már az eddigi levelekben is sok helyen ki lehetett olvasni a sorok között, hogy megy bizony a csicskítás, de az autipajzs még mindig gőzerővel dolgozik a valóságtagadásban.
Aug 14, 2025 06:54:36

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Aug 14, 2025 07:50:19
Válasz
(5)
Csak most néztem meg a börtönrajzokat, de nagyon tetszik a hergelős! Arra akar felvágni, hogy neki micsoda rengeteg ideje van most nyelvtanulásra? Mert eddig mi akadályozta ebben? Munkanélküli volt éveken át, egész nap spanyolozhatott volna.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Aug 14, 2025 07:50:19

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Aug 14, 2025 08:15:44
Válasz
(5)
Hafré

nekem a börtöntöltelék sodi a kedvenc sodim. így biztos nem taperolhat fehérnégyzetet, és a turisztikai célú weboldalaknak sem generál reklámbevételt.
vérdíj target nr. 1
Aug 14, 2025 08:15:44

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 14, 2025 08:19:35
Válasz
(0)
-
Hogyha a rend éber őrei valakit utálnak, akkor azt gondolod, hogy bv szaunába kávéztatják?
Egész egyszerűen valaki odafent megunta snecit, és végre kivonták a forgalomból

Nem, én se gondolom úgy hogy olyan jó lenne neki bent, inkább azt gondolom hogy az autipajzs nagyon erősen dolgozik még mindig nála, hogy ezt elhitesse vele és azért vannak az olyan információk, ami alapján ez a kép alakulhat ki néhányaknál.

Ugyanakkor szerintem érdemes elkülöníteni azt a bizonyos feljebb lévő személyt legyen az rendőr, ügyész és a BV alkalmazottak hozzáállását, hogy hogyan kezelik a korcsot.

Bízunk benne, hogy az a feljebb lévő személy, ha van ilyen, olvassa a fórumot vagy eljutnak valahogy hozzá a infók, hogy a jelek szerint (rajzok) milyen jól érzi magát bent a kóterba a korcs, és odaszol, hogy gyerekek ne csináljátok már, ti börtönbe vagytok, közbe meg a fórumon már azon nevetnek a minket segítő szövetségesek, hogy milyen kesztyűs kézzel bántok és milyen jól érzi nálatok bent egy pedofil terrorista.
Aug 14, 2025 08:19:35

Szerző: Tyodika (⭐️x23) Aug 14, 2025 08:31:19
Válasz
(2)
EasybankosPedo

Bízunk benne, hogy az a feljebb lévő személy, ha van ilyen, olvassa a fórumot vagy eljutnak valahogy hozzá a infók, hogy a jelek szerint (rajzok) milyen jól érzi magát bent a kóterba a korcs, és odaszol, hogy gyerekek ne csináljátok már, ti börtönbe vagytok, közbe meg a fórumon már azon nevetnek a minket segítő szövetségesek, hogy milyen kesztyűs kézzel bántok és milyen jól érzi nálatok bent egy pedofil terrorista.

Ezzel szemben a valóság az hogy amikor megkapom a reggeli habos capuccino-mat én lebaszom az őrt hogy elfelejtette a tetejéről a kakaóport és ezt szemtelenségnek veszem.
Csak annyit kell mondanom nekik hogy "hopp közszolga!" és már rohan is csudigungozva pótólni ezt.

Az én adómból elvárom hogy megfelelő szintű ellátás álljon rendelkezésemre!
Aug 14, 2025 08:31:19

Szerző: CafkaMarci (Snecológus-pontszám: 10766x5) Aug 14, 2025 08:35:20
Válasz
(23)
A kettes csatornán is felpörögtek közben az események. Dióhéjban az elmúlt napok eseményei: előkerült a krákágyél amerikás felesége, akinek ottani férje kipakolt, hogy Katika prosti volt a hüllő mellett és a hüllő árulta, videózta, kínálgatta a saját nejét anno a haveri társaságban. Ezekről elvileg felvételek, bizonyítékok is vannak.

További érdekesség, hogy egyre több hasonló tartalmú bejegyzés lát napvilágot.

Ha valakinek lenne egy kis extra ideje munka/család/síelgetés mellett, szerintem ráfeküdhetnénk erre a mocsokra is a rádiócsend alatt.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Aug 14, 2025 08:35:20

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 21676x10) Aug 14, 2025 08:38:31
Válasz
(1)
Endre priusza
Csak most néztem meg a börtönrajzokat, de nagyon tetszik a hergelős! Arra akar felvágni, hogy neki micsoda rengeteg ideje van most nyelvtanulásra?

Istentelenül nagyot fog koppanni.
Nem győzöm kivárni. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Aug 14, 2025 08:38:31

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 14, 2025 08:41:35
Válasz
(3)
Remélem az ítélet hírdetéskor együtt nevet majd Goldával hogy

"hőhő a trollok miatt megint felfelé buktam!"
Aug 14, 2025 08:41:35

Szerző: DutchVanDerLinde Aug 14, 2025 08:44:27
Válasz
(-17)
Kakaspina
A halott kurva anyád, Mészáros Ádám.

Amikor en irtam ezt, szarra lettem minuszolva. De egyetertek.
Aug 14, 2025 08:44:27

Szerző: - Aug 14, 2025 08:47:42
Válasz
(2)
EasybankosPedo
Én szeretném hinni azt hogy az utolsó csep az volt a pohárba valakinél, aki talán figyelte már egy ideje a gyagyást, emlékezünk rá hogy a rendörök pár héttel korábban már mondták Goldának, hogy hamarosan elviszik majd, szóval valaki feljebb (jó lenne ha ez egy ügyész lenne) mikor meglátta reggel, hogy már megint kiengedték éjszaka, 3 óra után a gázsprés eset után is , utána az asztalra csapot és azt mondta, hogy na jó most azonnal megyünk érte a TEK-el. Más logikus magyarázatot én legalábbis nem találok arra, hogy mért pont akkor csaptak le rá. Nekem legalábbis nagyon gyanús, hogy míg a Szolnoki rendörök éjjel csak úgy kiengedik, addig valaki fél nappal később kiküldi a TEK-et rá. Ez viszont azt is jelentheti talán, hogy azért nagyon komoly megfigyelés alatt is álhatot már.
Nincs itt asztalra csapás és komoly megfigyelés.Már több mint egy éve folyamatosan kihallgatásokra rohangál.Mezei idióta,félbolond,karrierbűnöző,a rendszer konzisztens.
Költséghatékony a rendszer.Amikor többe kerül rohangálni a folyamatos bajkeverő után mint a benntartás költsége akkor jön a kettes opció.
Aug 14, 2025 08:47:42

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 24754x12) Aug 14, 2025 09:16:10
Válasz
(8)
Ma reggel felkeltem a saját lakásomban, a született pinásomtól kaptam az ágyba kavét amit nyugodtan megittam. Mindjárt bejelentkezek a napi standupomra a milliófütyis munkahelyemen majd megcsinálom a napi munkát, 1-2 ticketet doneba húzok ami után az lesz a legnagyobb problémám hogy melyik hobbimra áldozzak pénzt és hogy a tengerparti nyaralásra milyen autót béreljek.

Valahogy emellett szarul hangzik a 40 fokos zárka és a rajzolgatás az instant kávé mellett.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Aug 14, 2025 09:16:10

Szerző: Jövőbelátó cigányjósnő Aug 14, 2025 09:21:04
Válasz
(11)
DutchVanDerLinde
Amikor en irtam ezt, szarra lettem minuszolva. De egyetertek.

Most is szarrá leszel
Aug 14, 2025 09:21:04

Szerző: Sodi_linzi_sult_hala Aug 14, 2025 09:27:30
Válasz
(5)
Púpszászi napelem
Ma reggel felkeltem a saját lakásomban, a született pinásomtól kaptam az ágyba kavét amit nyugodtan megittam. Mindjárt bejelentkezek a napi standupomra a milliófütyis munkahelyemen majd megcsinálom a napi munkát, 1-2 ticketet doneba húzok ami után az lesz a legnagyobb problémám hogy melyik hobbimra áldozzak pénzt és hogy a tengerparti nyaralásra milyen autót béreljek.

Valahogy emellett szarul hangzik a 40 fokos zárka és a rajzolgatás az instant kávé mellett.

Ez mind semmi. Én még friss ruhát is tudok pakolni a ruhaszárítómra.
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
Aug 14, 2025 09:27:30

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 4243x2) Aug 14, 2025 09:40:33
Válasz
(5)
Sodipatkány
5 év múlva:

"Na, ma este elhatároztam, hogy örökre Madridban maradok. A februári tárgyalásomra még egyszer hazautazom, de csak hogy rövid perbeszédet tartsak, és közöljem a bírósággal, hogy az eljárás további szakaszaiban szíveskedjen mellőzni a jelenlétemet. Megszerzem a C1-es szintet spanyolból, beiratkozom a jogi karra, és ha a fene fenét eszik, juszt is ügyvéd leszek, méghozzá itt, Madridban."

Nincs Veja nyényi, se nyelvismeret nem áll rendelkezésre, a szakmai ismereteit meg hagyjuk is inkább... Lófasz lesz ebből nem ország elhagyás. Szabadulás is mikor, 5-7 év múlva alsó hangon? Rend van, na!
Aug 14, 2025 09:40:33

Szerző: Semper Snecifisz (Snecológus-pontszám: 3466x1) Aug 14, 2025 09:49:30
Válasz
(13)
Zseniális hogy milyen emberek vannak itt. Ez a pedofil szardarab az elmúlt években:
- Elvesztette minden munkáját
- Iszonyatos pénzekkel lett lehúzva
- Nagy nyilvánosság előtt tett beismeréseket arról hogy pedofil
- Többször meg lett verve
- Olyan mély alkoholizmusba süllyedt, ahonnan már sosem fog kijönni
- A tiktokcigányok szintje alá került
- A 'saját otthonában' állt ostrom alatt hosszú időn keresztül
Most pedig előzetesben várja, hogy kattanjon a lakat évekre. És mégis bazdmeg, ennyi szar után is vannak olyan retardáltak, akik kaján vigyorral megjelennek itt puffogni, hogy 'jaj hát nem is olyan rossz neki, fágyfeszérelt kondolkodás nyenyenye'. Ugyanazt a műsort nézzük egyáltalán? Irigyek vagytok a jelenlegi helyzetére? Érthetetlen.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Aug 14, 2025 09:49:30

Szerző: - Aug 14, 2025 10:11:25
Válasz
(7)
Semper Snecifisz
És mégis bazdmeg, ennyi szar után is vannak olyan retardáltak, akik kaján vigyorral megjelennek itt puffogni, hogy 'jaj hát nem is olyan rossz neki, fágyfeszérelt kondolkodás nyenyenye'. Ugyanazt a műsort nézzük egyáltalán? Irigyek vagytok a jelenlegi helyzetére? Érthetetlen.

Bajuszkák lesznek ezek. A drogos nyomja folyamatosan hogy a korcsnak igazából nem is rossz bent, nyári tábor meg hasonló baromságok. Szánalmas próbálkozás a hergelésre. Nagyon fáj neki hogy a bűnöző gecit lecsukták.
Aug 14, 2025 10:11:25

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 261432x130) Aug 14, 2025 10:19:04
Válasz
(5)
Semper Snecifisz
Zseniális hogy milyen emberek vannak itt. Ez a pedofil szardarab az elmúlt években:
Most pedig előzetesben várja, hogy kattanjon a lakat évekre. És mégis bazdmeg, ennyi szar után is vannak olyan retardáltak, akik kaján vigyorral megjelennek itt puffogni, hogy 'jaj hát nem is olyan rossz neki, fágyfeszérelt kondolkodás nyenyenye'. Ugyanazt a műsort nézzük egyáltalán? Irigyek vagytok a jelenlegi helyzetére? Érthetetlen.

Ezek sztem ugyanazok akik még a rendőrségi balhék előtt járkáltak ide, hogy mekkora szarok vagyunk, mert még mc isti trolljai is többet értek el nálunk. Ajcsimajcsikat dobáltak tiktokon, de ugye ruppótlanok, azt nem bírták sokáig anyagilag.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 14, 2025 10:19:04

Szerző: Tyodika (⭐️x23) Aug 14, 2025 10:36:09
Válasz
(3)
Púpszászi napelem
ami után az lesz a legnagyobb problémám hogy melyik hobbimra áldozzak pénzt és hogy a tengerparti nyaralásra milyen autót béreljek.

Na ezért nem szeretek én prolik között nyaralni! Bérelt autó he? A saját Teslámmal megyek nyaralni friss jogsival amit itt bent teszek le.

Ha egyszer kimegyek innen.
Aug 14, 2025 10:36:09

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Aug 14, 2025 10:44:18
Válasz
(5)
Semper Snecifisz

Minden körítés nélkül is: a börtönben szar. Sokkal rosszabb, mint odakint, a lényege az, hogy az utolsó hajléktalan vagy putriscigány feje fölött is ott lebegjen, hogy büntetésképpen még sokkal rosszabb helyre is vihetik.

Börtönbe kerülni még valahol nyugaton is szar, itthon pedig egyenesen elviselhetetlen. Az előzetes pedig a börtönnél is rosszabb, mert ott jönnek-mennek az emberek, nem alakulnak ki szilárd közösségek, mint azok közt, akik éveket ülnek együtt. Állandóan kötekednek a frissen bekerült ifjú titánok. Ezen felül teli van poloskával minden, nyáron elviselhetetlen a meleg, télen a hideg.

Bolond, aki azt hiszi, hogy a Sodinak jó odabenn. A sitt célja, hogy rosszul érezd magad.
Aug 14, 2025 10:44:18

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 20148x10) Aug 14, 2025 10:44:22
Válasz
(5)
Hahó
Ezek sztem ugyanazok akik még a rendőrségi balhék előtt járkáltak ide, hogy mekkora szarok vagyunk, mert még mc isti trolljai is többet értek el nálunk. Ajcsimajcsikat dobáltak tiktokon, de ugye ruppótlanok, azt nem bírták sokáig anyagilag.

"Ha pedofil, akkor miért nincs még börtönben?!"

Hát.. nyelftanilag ez is bejött.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Aug 14, 2025 10:44:22

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Aug 14, 2025 10:45:17
Válasz
(10)
nmthrwwy420
"Ha pedofil, akkor miért nincs még börtönben?!"

Hát.. nyelftanilag ez is bejött.

Reméljük a vén geci hüllő lesz a következő! Ezek szerint rászolgált.
Aug 14, 2025 10:45:17

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) Aug 14, 2025 11:32:51
Válasz
(3)
CafkaMarci

Ezzel az a baj, hogy ennyi erővel akkor senki se tegyen utólag feljelentést, mert gyereke/férje/karrierja van. Pont az ilyen áldozatmentalitás miatt van az, hogy Magyarországon a legtöbb pedofil geci megússza a dolgot.

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Aug 14, 2025 11:32:51

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5180x2) Aug 14, 2025 11:34:01
Válasz
(0)
Nemzet Krónikása
5 év, 7 év, 9 év.
Lényegtelen.
Akkor fog beindulni a buli, amikor feldobja a talpát a vén kommer.
Onnantól kezdve totál hajléktalanság, ha kijut.

Nem lehet kiszervezni a vagyont egy Endruska - az autista gyernőttekéry alapítványnak?
Endre egy pedofil!
Aug 14, 2025 11:34:01

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 5482x2) Aug 14, 2025 12:31:02
Válasz
(2)
Endre priusza
Állandóan kötekednek a frissen bekerült ifjú titánok. Ezen felül teli van poloskával minden, nyáron elviselhetetlen a meleg, télen a hideg..

Mondjuk a poloskákra, meg a melegre immunis. Szaunákban, és csövesek között acélozta a tohonya, púpos barbatestet.
Viszont a telet már nagyon várom, remélem addig bent tartják.
Bárcsak hallhatnám a fókaüvöltést, mikor rájön, hogy odabent nem az van, hogy csak feltekeri a fűtést.
Aug 14, 2025 12:31:02

Szerző: Zámbó Jimmy zsírleszívás (Snecológus-pontszám: 5482x2) Aug 14, 2025 12:36:52
Válasz
(6)
Apropó Kajmán, amióta A helyzet megoldása pihin van, követi valaki az ámokfutását? Remélem Füssyék pöcögtetnek a háttérben rendesen, és nemsokára Stoki mellé kerül a hüllő geci, loopolhatna egymásnak a börtönben a két pedofil.
Aug 14, 2025 12:36:52

Szerző: ! Aug 14, 2025 13:59:05
Válasz
(0)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Mondjuk a poloskákra, meg a melegre immunis. Szaunákban, és csövesek között acélozta a tohonya, púpos barbatestet.
Viszont a telet már nagyon várom, remélem addig bent tartják.
Bárcsak hallhatnám a fókaüvöltést, mikor rájön, hogy odabent nem az van, hogy csak feltekeri a fűtést.

Sok telet bent fog tölteni. De nézzük a jó oldalát, kapni fog ajándékot amire mindig is vágyott 😅
Aug 14, 2025 13:59:05

Szerző: Shared Car Aug 14, 2025 14:01:15
Válasz
(1)
!
Sok telet bent fog tölteni. De nézzük a jó oldalát, kapni fog ajándékot amire mindig is vágyott 😅

Lakatos Ronaldo, koszonom az ajcsimajcsit.
Aug 14, 2025 14:01:15

Szerző: Media Partner Ur Aug 14, 2025 14:11:21
Válasz
(3)
Anyagos... Csak a szepre emlekezunk! Igaz?

archive.org/details/pedofilhetyetyesodi/els%C5%91+(2021.04.04.).mp4
Aug 14, 2025 14:11:21

Szerző: Sodi_linzi_sult_hala Aug 14, 2025 14:14:43
Válasz
(3)
Media Partner Ur
Anyagos... Csak a szepre emlekezunk! Igaz?

archive.org/details/pedofilhetyetyesodi/els%C5%91+(2021.04.04.).mp4

Milyen kölyökkképű volt itt még a Bethlen Gábor utci Thomas Magnum...
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
Aug 14, 2025 14:14:43

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) Aug 14, 2025 14:23:49
Válasz
(2)
Az alkohol meg a kristály öregít
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Aug 14, 2025 14:23:49

Szerző: Sümegi koldus féreg Aug 14, 2025 14:52:03
Válasz
(0)
Bocsánat az offért, de az egyik hozzászóló a Trashcityn az egyik videó alatt megszólította a fórumot, gondoltam, ha az anyagos sok faszsága elfér itt, akkor talán ez is. Röviden annyi, hogy Höjbi totális terrorban tartja a tolószékes nőt, akin élősködik, itt a video, kibaszott nyomasztó 3:24 után.
trashcity.net/video/17827/herby-féle-horror-a-rokkant-nőjével-puppillával-aki-mintha-túszként-élne-a-saját-házában

Remélem, vannak itt köztünk olyan snecológus kollégák, akik áthallgatnak a másik szakra is. Sajnos én nem igazán vagyok képben a pálcikaemberrel, így érdemben segíteni sem tudok.
Aug 14, 2025 14:52:03

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20141x10) Aug 14, 2025 14:55:48
Válasz
(5)
Kéne generálni egy AI sodi flokott, ahol a börtönudvaron körözve magyaráz a kamerába, hogy a héten milyen kávékat hozott ki hitelre, és ezentúl jobba odafityel majd a költésekre. A jövő héten pedig jöhet Lakatos Ronaldótól a hitelkiváltó hitel.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Aug 14, 2025 14:55:48

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 14, 2025 14:58:10
Válasz
(2)
Zámbó Jimmy zsírleszívás
Apropó Kajmán, amióta A helyzet megoldása pihin van, követi valaki az ámokfutását? Remélem Füssyék pöcögtetnek a háttérben rendesen, és nemsokára Stoki mellé kerül a hüllő geci, loopolhatna egymásnak a börtönben a két pedofil.

Én megpróbáltam becsatlakozni, el is kezdtem az infókat figyelni meg felzárkózni és elkezdtem a videóit is nézni, de aztán a videóknál rákellet jőnöm véglegesen, hogy nagyon nem az én világom ez a trash (gyagyás,drogboy stb) meg undoritó fospermet (kallmárgeci) amit ezek művelnek és leálltam a videókkal. Azért próbálom az eseményeket követni de ez annyiból áll, amik ide is néha eljutnak, meg amiket néha Füssy és kőre nyilvánosan elmondanak. Utóbbiak azért elég rendesen rámentek a kajmánra az utóbbi pár hónapban, szerencsére.

És akkor egy kis reklám ha nem baj. Akit esetleg foglalkoztat a dolog, annak itt van a kajmánal foglalkozó fb csoport amit Füssy köre visz elsödlegesen. A Mai itteni kajmános történet, kép is innen van.
www.facebook.com/groups/1427570401756458/
Aug 14, 2025 14:58:10

Szerző: fire in the hole Aug 14, 2025 16:11:20
Válasz
(-6)
Semmilyen pdf ügy nem lesz (sajnos). Többen, pl. kajmán ezerszer durvábban csinálják, és semmi nem történik, holott már számtalan bejelentés érkezett ellene (a FB csopiban lehet olvasni ezekről). Stoki egyedül azért került be, mert rendőröket fenyegetett, ha ezt nem csinálja a baromállat, ma is kedélyesen tétezgetne a putrijában.
Aug 14, 2025 16:11:20

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 9844x4) Aug 14, 2025 16:21:18
Válasz
(5)
fire in the hole
Semmilyen pdf ügy nem lesz (sajnos). Többen, pl. kajmán ezerszer durvábban csinálják, és semmi nem történik, holott már számtalan bejelentés érkezett ellene (a FB csopiban lehet olvasni ezekről). Stoki egyedül azért került be, mert rendőröket fenyegetett, ha ezt nem csinálja a baromállat, ma is kedélyesen tétezgetne a putrijában.

Persze, nem is foglalták le a cuccait hónapokkal előtte, meg amúgy sem volt semmi rajta, sőt, ez a pedofil sem kapott négy évet: www.origo.hu/kek-hirek/2025/08/pedofil-titokban-videofelvetel-strand-ugyeszseg-telefon

Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy nem csinált saját felvételeket.
A munka nem megoldás.
Aug 14, 2025 16:21:18

Szerző: Negermann Aug 14, 2025 16:32:05
Válasz
(2)
Egyébként, csak a szokásosat lehet mondani. Rá kell akaszkodni a rendőrségre, feljelentésekkel, beadványokkal bombázni őket, kellemetlen médiafigyelmet adni neki hogy nem foglalkoznak vele médiában(igen, már a helyi fb csoport is média), helyi politikusoknak, képviselőknek írogatni, mert ha csak pár tucat ember is csinálja akkor roppant gyorsan nagyon kínos lesz a helyzet, nem tudják már lerázni, elsüllyeszteni és foglalkozni kell vele. Egy feljelentést megírni és e-mailben megírni nem kell űrdiplomata végzettség se.
Aug 14, 2025 16:32:05

Szerző: veknis vaj szemüveggel (Snecológus-pontszám: 2684x1) Aug 14, 2025 18:06:31
Válasz
(1)

Én vagyok Űr diplomata úr
Aug 14, 2025 18:06:31

Szerző: - Aug 14, 2025 18:28:04
Válasz
(9)
OFF de a trafó telefonjait (és aszt hiszem a faptopját is) lefoglalták, valami Orbán ellenes fenyegetés miatt.

Tranyót idézem: "mert valami olyasmit mondtam, hogy úgy kéne járjon mint Ceausescu.

Kb 2 percet néztem meg, a többi már hetyetye és koldulás volt.

Szerintem jól halad az ő sorsa is, szépen lassan börtönbe kerül az összes ártalmas trash :D
Aug 14, 2025 18:28:04

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 9436x4) Aug 14, 2025 18:35:39
Válasz
(0)
-
OFF de a trafó telefonjait (és aszt hiszem a faptopját is) lefoglalták, valami Orbán ellenes fenyegetés miatt.

Tranyót idézem: "mert valami olyasmit mondtam, hogy úgy kéne járjon mint Ceausescu.

Szerintem jól halad az ő sorsa is, szépen lassan börtönbe kerül az összes ártalmas trash :D

Ez nem off hanem csüdvözlendő hír lenne!
Aug 14, 2025 18:35:39

Szerző: - Aug 14, 2025 18:36:58
Válasz
(10)
veknis vaj szemüveggel

Yaboku, te vagy az?
Aug 14, 2025 18:36:58

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 40118x20) Aug 14, 2025 19:18:08
Válasz
(9)
Ngyon szexi az a túlhízott, szőrös hordóbél.
Rawr
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Aug 14, 2025 19:18:08

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Aug 14, 2025 19:19:20
Válasz
(2)
-

Látod Sodi, te barom, ha nem íratja át a személyijét a Sziszád, akkor most lehetnétek cellatársak. De így a női börtönbe kerül majd.
Aug 14, 2025 19:19:20

Szerző: - Aug 14, 2025 19:20:38
Válasz
(0)
Endre priusza
Látod Sodi, te barom, ha nem íratja át a személyijét a Sziszád, akkor most lehetnétek cellatársak. De így a női börtönbe kerül majd.

Ha bekerül, tuti elkülönítőbe rakják a fajzatot is.
Aug 14, 2025 19:20:38

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 20775x10) Aug 14, 2025 19:27:01
Válasz
(2)
-
Ha bekerül, tuti elkülönítőbe rakják a fajzatot is.

Lehet hogy megkérdezik őket, hogy elennének -e együtt? Végülis a férfi-női elkülönítés fő oka, hogy senki se essen teherbe a böriben. Ugye ennél a párosnál ez nem játszik eleve.
Aug 14, 2025 19:27:01

Szerző: mondomkusskuss2 Aug 14, 2025 19:46:59
Válasz
(0)
Endre priusza
Lehet hogy megkérdezik őket, hogy elennének -e együtt? Végülis a férfi-női elkülönítés fő oka, hogy senki se essen teherbe a böriben. Ugye ennél a párosnál ez nem játszik eleve.
Aug 14, 2025 19:46:59

Szerző: mondomkusskuss2 Aug 14, 2025 19:48:18
Válasz
(0)
Endre priusza

Végülis... így ismét együtt lenne a pedo imádott szerelmével! :D
Aug 14, 2025 19:48:18

Szerző: Semper Snecifisz (Snecológus-pontszám: 3466x1) Aug 14, 2025 19:54:30
Válasz
(0)
Endre priusza

Egy zárkába bekúrni őket, aztán középre egy új telefont. A túlélőé a zsákmány (míg az őrök ki nem végzik).
"Az egész napomat elvette az idő..."
Aug 14, 2025 19:54:30

Szerző: álbroni Aug 14, 2025 20:34:02
Válasz
(11)
veknis vaj szemüveggel

Medencés irodámból jelentkezem.

Aug 14, 2025 20:34:02

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 4738x2) Aug 14, 2025 22:26:26
Válasz
(2)
Nézd a jó oldalát Recskagnóm, legalább nem kell gondolnod a patkánymentesítésre, mint a putrid esetében. :D

Egyes trollégák mondják hogy a 7 évnél inkább kevesebbet mint többet fog kapni sajnos. Ha netán így is lenne, remélem hogy ez a kb 5 év amiben kiegyezhetünk becslésre, az olyan keményre sikeredik, hogy esélyes, hogy elpatkol valami egészségügyi dologban. Golda már úgysem tervezi látogatni, szóval így "elanyátlanodva" nem sok támasza marad.

Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Aug 14, 2025 22:26:26

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11049x5) Aug 15, 2025 07:03:44
Válasz
(6)
-

Még ennyi szót se ér a herélt köcsögje, de nem lehet, hogy megint látott valamit az újságban, az alapján hazudik valamit és koldul? Mert a napokban volt egy hasonló hír:

"Büntetőeljárás indult egy 48 éves debreceni nő ellen, miután egy közösségi médiás hozzászólásában a miniszterelnök ellen irányuló erőszakos utalást tett. A kommentben azt írta: „8 mm megoldaná, mint anno Romániában … ne élvezzék azt, ami nem az övéké” – utalva a Ceaușescu házaspár kivégzésére."

Tudom, itt nőről van szó, nem egy levágott faszú drogos csöves paliról, de talán innen merített a kisköcsög.
Igyunk egy sörtöt, he
Aug 15, 2025 07:03:44

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 4243x2) Aug 15, 2025 08:34:11
Válasz
(1)
Ténfép

Tudom, itt nőről van szó, nem egy levágott faszú drogos csöves paliról, de talán innen merített a kisköcsög.

Bé Bé Bé

Hazudik a herélt köcsög.
Aug 15, 2025 08:34:11

Szerző: Tyodika (⭐️x23) Aug 15, 2025 10:17:41
Válasz
(1)
A mai nap natyon szépen megkérlek titeket ne bombázzatok a rajongói levelekkel. Éppen szállítanak egy alaszkai börtönbe mert űrdiplomata minőségemben segítem elő a béke folyamatokat Trump és Putyin tárgyalásánál megjelenve. Az üzeneteimet most két napig az újszászi titkárságom veszi át.
Aug 15, 2025 10:17:41

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 40590x20) Aug 15, 2025 10:17:58
Válasz
(18)
Száz napja börtönben lévő sodi asodi.

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Aug 15, 2025 10:17:58

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13399x6) Aug 15, 2025 10:43:03
Válasz
(2)
Nemzet Krónikása
Ngyon szexi az a túlhízott, szőrös hordóbél.
Rawr

Vagy ahogy az ejercicio-n mondják:

Dame un grr!! (Jegyzeteljen, fogvatartott!)
🕎Endigame🕎
Aug 15, 2025 10:43:03

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 42738x21) Aug 15, 2025 10:54:28
Válasz
(2)
Kakaspina
Száz napja börtönben lévő sodi asodi.

A Nap legszebb kommentje. Pedig még dél sincs. A Következő hasonló szép komment az lesz kb 2.5 hét mulva hogy még +3 hónap börtön. Amivel aztán el is éri a 200 napot. Ami pedig azt jelenti majd, hogy több mint fél évet bent volt. Szép ez a 2025 év!
Aug 15, 2025 10:54:28

Szerző: Sodmány a tokmányorrú (Snecológus-pontszám: 8638x4) Aug 15, 2025 10:58:46
Válasz
(4)
Hahó
Marabu vagy Lehoczki az vicces (volt). Stoki kurvára nem. 16 év alatt egyetlen egy vicces dolgot nem láttam tőle, csak amikor kibaszott magával vagy mi vele. A gonosz és mindent számításból csináló, másokat csak kihasználó emberek általában nem viccesek. A vicc egy ihletett pillanatból születik. A gonosz elmének nincsenek ilyen pillanatai.

Sodinak egyetlen poénja volt amin hangosan felnevettem emlékeim szerint.
Linzben volt, ott volt tibi meg judga, ment az üvöltözés:
J: Tudod mióta nem ettem!!???
E: Tudom, 3 napja….
A hangulat jóindulatú és tréfás
Aug 15, 2025 10:58:46

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Aug 15, 2025 11:00:03
Válasz
(2)
Sodmány a tokmányorrú
Sodinak egyetlen poénja volt amin hangosan felnevettem emlékeim szerint.
Linzben volt, ott volt tibi meg judga, ment az üvöltözés:
J: Tudod mióta nem ettem!!???
E: Tudom, 3 napja….

ez a varangyos "3 napja nem ettem" nekem is beakadt. :D kurva jókat tudok rajta röhögni.
vérdíj target nr. 1
Aug 15, 2025 11:00:03

Szerző: Dentális holokauszt Aug 15, 2025 11:25:30
Válasz
(19)
A tanulság az hogy ne drogozzatok, mert úgy szétrohadnak a fogsoraitok mint az anyagosnak. Így már értem hogy miért nincs nőd, miért használsz filtert a live-ok alatt, az IRL 98%-ban miért nem magadat mutatod.

És még te ócsárolod mások külsejét te okádék? Szét van rohadva az alsó meg a felső fogsorod, bűzlesz a cigitől, a hajadról meg az öltözködésedről már ne is beszéljünk.

És hogy ne legyen teljesen off, a mai őrjöngés alatt pár fontosabb dolog amit elhintett:

-Az egyik ügyét amiben lefoglalták az eszközeit valószínűleg megszüntették, legalábbis ezt állítja.

-A másik is ehhez kapcsolódik, a technikai eszközökről magyarázott hogy Hahó nem fogja megszerezni őket, illetve nem lettek letörölve az adatok. Nem mondta ki direktbe hogy ezek hozzá kerültek/fognak kerülni, de akár ezt is ki lehet érteni a zagyvaságaiból.

-Állítása szerint behívták őt meg egy másik trollt a rendőrségre hogy meghallgassák őket a fórum ügyében.
Aug 15, 2025 11:25:30

Szerző: ! Aug 15, 2025 11:42:44
Válasz
(4)
Dentális holokauszt
A tanulság az hogy ne drogozzatok, mert úgy szétrohadnak a fogsoraitok mint az anyagosnak. Így már értem hogy miért nincs nőd, miért használsz filtert a live-ok alatt, az IRL 98%-ban miért nem magadat mutatod.

És még te ócsárolod mások külsejét te okádék? Szét van rohadva az alsó meg a felső fogsorod, bűzlesz a cigitől, a hajadról meg az öltözködésedről már ne is beszéljünk.

És hogy ne legyen teljesen off, a mai őrjöngés alatt pár fontosabb dolog amit elhintett:

-Az egyik ügyét amiben lefoglalták az eszközeit valószínűleg megszüntették, legalábbis ezt állítja.

-A másik is ehhez kapcsolódik, a technikai eszközökről magyarázott hogy Hahó nem fogja megszerezni őket, illetve nem lettek letörölve az adatok. Nem mondta ki direktbe hogy ezek hozzá kerültek/fognak kerülni, de akár ezt is ki lehet érteni a zagyvaságaiból.

-Állítása szerint behívták őt meg egy másik trollt a rendőrségre hogy meghallgassák őket a fórum ügyében.

Hazudik a rohadék! Nem szüntettek meg semmit sem! Komolyan nem értem... Mi érdeke, haszna a pedofilbol? A max 50-100 néző aki nézte míg a pedoval liveozott?
Aug 15, 2025 11:42:44

Szerző: púpostulok (Snecológus-pontszám: 3993x1) Aug 15, 2025 11:50:52
Válasz
(4)
Dentális holokauszt

A felső fogsora már sárga a sok nikotintól, sokat segített a sok tekert cigi...:D
Aug 15, 2025 11:50:52

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 23871x11) Aug 15, 2025 12:09:48
Válasz
(4)
!
Hazudik a rohadék! Nem szüntettek meg semmit sem! Komolyan nem értem... Mi érdeke, haszna a pedofilbol? A max 50-100 néző aki nézte míg a pedoval liveozott?

lelkiközösséget érez a szegény a sodi féreg lelkecskéjével az anyagos.
vérdíj target nr. 1
Aug 15, 2025 12:09:48

Szerző: - Aug 15, 2025 12:23:45
Válasz
(8)
Dentális holokauszt
A tanulság az hogy ne drogozzatok, mert úgy szétrohadnak a fogsoraitok mint az anyagosnak.

Az igen! Igazi fehérgalléros fogsor, pont így néz ki valaki aki világ életében számítógép előtt dolgozott.
Aug 15, 2025 12:23:45

71 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™