Meg kell találni a megfelelő embert a megfelelő pillanathoz. A ziccert vártuk hosszú ideje.:)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ez teljesen nyilvánvaló: ott, hogy Golda nem beszélt Gézával.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nnah gyherekek, akkor induljunk meg egy lottóér...
Valahova tartozni kell.
Történelmileg így alakult.
Bocsi, elbasztam! "Ülni" lett volna!
Az az egyetlen szerencséje a púpos görcsnek, hogy impotens, és legalább a nemi vágy nem kínozza a racsok mögött (a picsaszáját meg a hátsó felét meg többször is kielégítik, mint amiről bármelyik arab buziswingerben álmodhatta volna).
Milyen szar is lenne a döglött pulykanyakat ránagtni a cellában mindenki előtt nem? (Masztipartis komment integet).
Az álmok megvalósulnak fifikutyám, én mindig mondtam.
" A börtön az börtön :D "
Flokkot? Rákeresve a "venyige börtön"-re van még valami live is, meg tűzes kihívás :)
www.youtube.com/results?search_query=venyige+b%C3%B6rt%C3%B6n
Megköszönném, ha nem rakosgatnál ki ilyen képeket, mert rájövök, hogy sehová se jutottam el az életben. Még ennyit sem.
94 éves fitt sodi kólával meg szendviccsel kínálja a vendégeket a biszku képíró a sodi!!
vérdíj target nr. 1
Nagyobb helye van mint a macskaólban, nem gázol térdig a szemétben, nem találni döglött patkányokat a padlón, nem a zizegős hősugárzóval fűtenek, még a vizesblokkért se kell átmenni a nagyházba. Nem szól a falból kilógó vezetékek szirénéneke, hogy vessen véget az egésznek, odafigyelnek a mentális egészségére, még cipőfűzője se lehet.
Almapaprikát sem kell lopnia a frigóból hogy ne dögöljön éhen, komótosan vásárolhat a börtönboltban.
Remélem a nagy egyedüllétben van érkezése elmélkedni azon hogy milyen bőkezűen vendégül látjuk az adónkból mi, szürkeegerek.
Ha lenne miből vásárolhatna heti egyszer. De nincs. Nyomorgó bűnöző stoki a stoki.
Golda kiássa a zsidóaranyát és tízmilliókat tölt majd a börtönkártyájára! Csak ki kell várni.
ilyenkor elég felidézni a kfc-ző kcf-et, amint fölényes, félisteni magabiztossággal kibassza a kukába a lyudkadémonvarangy által gondosan lefagyasztott színhúsokat.
se kfc, se színhús, se paradicsom, se kóla, se faszpina. megérkezett a sodi.
emiatt nem bánom, ha a bv vendégszeretete elnyújtja a szenvedését.
az a "luxuskonténeres" kép pl. csak eszembe jut, röhögnöm kell. :))
vérdíj target nr. 1
Ott még felelőtlenül nem bilincsben kellett lenni a tárgyaláson. Azóta szerencsére már kitörte a kis programozó csuklóját.
Nekem se könnyű
Ha elítélik kötelező dolgozni.
Az egyik legnagyobb rémálma válna valóra, szerintem mindnyájan örülhetünk.
Egyébként lehetséges ezt valahogy kihetyetyézni, vagy mindenképpen munkára fogják kényszeríteni a púpkorcsot?
Milyen munkák jöhetnek ilyenkor szóba?
Micsoda kérdés! A seggbekúrt nőverő természetesen folyamatos megfigyelés alatt áll.
Csak a tyeknika kezelketését tudom bevállalni, hátra dőlve buzisan keresztbe rakott lábbal kávét kevergetve, mivel a hátam ...
Esetleg langyos shör tesztelést
Az a legviccesebb, hogy látványosan nem is érti a munka fogalmát.
Alsógatya begyűjtés , .... , profit.
Szerintem képtelen értelmezni, miért jár a munka ellentételezése.
Soha nem végzett el hibátlan, eredményes munkát. Adott a programnyelv, a gép, a hely és minvíen egyéb.
Csak egy tényező hibádzik a munka elvégzéséhez, maga Endre.
Mindig csak maszatolt és mellé rakta a jobb sorsra érdemes kártyát.
Attól függ, hova kerül az ítélet után. Van, ahol kötelező dolgozni, van ahol pedig kedvezmény a munka, mert pénzt lehet vele keresni, és nem kell abban a 8 órában a falat nézni a cellában. Szinte biztos vagyok benne, hogy Stoki a munkát fogja választani, és abban is biztos vagyok, hogy kb börtönkönyvtár vagy valami hasonló melót fog kapni. Elég ránézni, és látod, hogy se rendszámot nem tud csinálni, se labdát varrni, semmilyen betanított munkára nem alkalmas. Az ilyeneknek, ha értelmesebbek, akkor marad a könyvtár, és ott írhatják a levelet Kalányos Rómeó ügyvédjének napi 8 órában.
Mindenhol azt olvastam és hallottam (volt börtönőrtől is), hogy névleg kötelező dolgozni, és a statisztika szerint szinte teljes a foglalkoztatottság, de a valóságban sokkal inkább jutalom a munka, mint követlemény, mert nincs elég.
A BV egyszerűen nem tud kellő mennyoségű, a börtön falain belül végezhető, betanított munkát igénylő feladatra szerződést kötni (ma már a dobozhajtogatást is megcsinálják a gépek), kivinni a rabokat pedig hiperdrága, mert közel annyi őr kell, mint ahány elítélt dolgozik, így végsősoron 1,5 ember fizetésébe fáj a külső foglalkoztatásuk. Van ilyen is, olyan is, de nem annyi, hogy mindenkinek legyen.
Marad az, hogy a börtön fenntartásában lehet dolgozni, de az hatalommal jár, mert a konyhán lehet lopni, korrumpálni, a rádióban lehet netes csalásokat csinálni, infromációkhoz jutni, a mosáskor összekutyulni dolgokat szándékosan stb. Ez értelemszerűen kiérdemelt jutalom, pláne, hogy a bv-sek sem akarnak egész nap rinyát hallgatni, amiért a frissen kinevezett konyhás kevesebbet procióz valakinek, akinek nem kéne.
Ezek alapján a korcs maximum azért és annyit fog munkát kapni, hogy a statisztikában legyen +1 fő. Ez szerintem 1-2 hét közös helyiségek felmosása lesz.

Vagy a komlói Bret Hart arcú buzikurvának a húsos ujja a seggében + soproni + keserű. Stoki faékegyszerű buzi és pszichopata, ő ennyivel is beéri.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Szerintem három dolog hiányzik neki:
Netflix és az előfizetései
A kábelei amiket túrkálhat
A putri körülötte.
Egyértelműen ebben volt komfortos:

A felállított napi rutinok. Itt gondolok arra, hogy egész nap sörike a kézben (most örülhet ha egy bögre kóla helyettesíti), a napi nem tudom hány kávé stb. Mindig volt a gyagyás kezében valami mert berögződött.
Most Kalányos Márió Abdulnak foghatja a faszát.
Fosh Tartay
Ez könnyű.
A sört.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Egy fing és marcipán szagú szuterénből most ideges röfögés hallatszik.
Még mindig adós a Malacz a videóval, hogy mit is csinált szeptemberben Szentpétervárott. Gondolom nem sürgős neki elmesélni, hogyan szervezték be orosz ügynöknek.
A szerelme természetesen. Vagyis az alkohol. Más már nagyon rég nem érdekelte.
Remélem, nagyon remélem 🐽🐽🐽
Ez a legjobb. Nem jut pénzhez és a legmegalázóbb, legcsicskább, legalja munkákat bízzák rá a budai úrifiúra. Nagyokat nevetnek majd a cigányok akiknek a vécéjét takarítja mikor elkezdi előadni magát hogy ő millió fütyis felhőének volt pejlinypen.
2026-2034: állami intézményben higiéniai szakreferens
javítva
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Hát nem tudom, Szökésben ott Abruzzihoz kellett bekönyörögnöd magad ha borton munkat akartal, nem tom magyar BV-ben hogy van :D
Hát, nekem nagyon nem. Régen se volt egyszerű a pedofil buzi korcs lájfjait követni, de a toktok-os koldulós időszak volt a mélypont, mondjuk nem hiába, hiszen a pedofil gyakorlatilag hazaérkezett, lelkiekben az övéi közé: ordítozó, óbégató cigányok, síkhülye fehér söpredék, barmok, félállatok, agyhalottak, taknyos hülyekölykök, aztán mehet a félig se megcsinált guggolás aznap huszadjára, még több óbégatás, aztán sörttel a nyomorék kezében pedofil hetyetye, unalmas fos az egész, és a tetejébe még csurrant is a rohadéknak valamennyi. Nem bírtam.
Most, ahogy TC-n megnézek 1-2 percet nosztalgiából (pl. linci ágyipoloskák éra), annyi elég is bőven, így visszatekintve főleg baszottul idegesítő a vonyítása.
Mondjuk a tojásolás, a kurva anyja általi befenyítés tényleg jó volt.
Azt azért megnézném, hogy a börtön könyvtárában mit művelne le tajparaszt. Persze előadná a művelt budai úrifiút, a rendkívül tájékozott és olvasott értelmiségi faszt, de amikor 2 könyvet nem bírna se megtalálni, se visszarakni a helyére, elzavarnák a kurva anyjába.
Ha még nem vertek a veknibe elég jómodort, ököllel, akkor a könyvtárba is köszönés nélkül totyogna be, az biztos.
Igyunk egy sörtöt, he
Ha Zulu asztrális utazásán véletlenül daily standupot tartana a Púpnak, azt is megnézethetné vele, miért baszódik el iOS-en az up/downvoting Chrome alatt. Ki kell törölnöm a cache-t és reloginolni, hogy 1 napig működjön a szavazás, aztán automatikusan megint elbaszódik, re(b)login után sem javul meg.
NSZKSZ!
🕎Endigame🕎
Én azon röhögtem fel, amikor akció van, egy Mercedes SUV-be ugrottak be, nem egy szakadt Micrával pöfögtek, aminek be van baszva a szélvédője :D
Hiába na, Toroczkai hozott pénzt, fegyvert, paripát a projektbe - látod malacz, ha nem lettél volna ennyire nárcisztikus, csak kicsit is csapatjátékos lennél, és nem akarnál mindig te lenni az obergruppenführer, most sütkérezhetnél a népszerűségben és albérletre is lenne pénz.
Hagyjálmár, körlet takarítás van most!
Böszmével.
Mikor valaki :) anno ledosolta a bambagyárat, közérdekű üzem megzavarásánák vádjával fenyegetőzött tajtékozva. Mire gondolhatott?
Olyan visszatérő momentum ez valahogy... Endre is azt mondta ő közszereplő és ami vele történik az közügy!
Ha fölbasszák, ész nélkül fenyegetőzik mindennel, ami csak eszébe jut. Olyanokkal is, amik nyilvánvalóan hülyeségek, sohasem állnának meg a bíróság előtt. Az a csoda, hogy nem hazaárulásnak minősítette a bambagyár elleni támadást.
Ez is igaz. De spec szerintem itt arra gondolt, hogy az egy szelsosegesek nevcim adatbazisat gyujto kormanyzati oldal. Ne feledjuk el, hogy elozetbol engedtek ki mikor hirtelen eloallt a bambagyar otletevel ahova csak valid adatokkal lehetett regisztralni.
na majd pár cigányasszony megadja neki partvissal, ami jár a büdöskurvának!!
Ahol munkavédelmi bakancsokat gyártanak pl ott 3 őr viszi ki a 13 rabot… ott állnak és nézik ahogy a kis műhelyben készulnek azok a bakancsok/vállapok stb amiket ők használnak. Van asztalos műhely is ami veluk gyártja az anyagot. Besorolás és kockázatelemzés alapján viszik ki az elítélteket és a külsősök/kijárósok már ott is többet keresnek mint a börtönben dolgozó rabok.
Ezt félretéve nem gondolom hogy a fogyatékosra rá mernének bízni értelmesebb munkát, inkább ilyen felmosás meg belső műhelytakarítás/ fűrészpor felszedést tudnék tippelni.
Kaffka endre
Fűjészpój? Hülye faty? Nekem négy egyetemi szakon nem áll rendelkezésre diploma!!! Legyél ember!
Sodi egy alsóneműgnóm, mindig is sejtettem!

Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
tudom, hogy a sencinek valószínűleg akromegáliája van, más nem nagyon magyarázná ezt a torz veknit, de ilyen rusnya teremtés tényleg a kalendáriumban sincsen, pedig tibor és a dörpe elég potens versenyzők ezen a téren

Vén kommunista zugügyvédből nemzethy keresztény-demokrata.. :)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ha hamarabb elpatkol, minthogy stoki kijön, akkor stokinak kb. a hagyatékiig van némi esélye (ha addig el nem adja a púpszászi haciendát, vagy csap le rá valami rokon azonnal a halála után) utána viszi a bank meg a böri a rabtartásért, stb.
Ha a kijövetel után nincs golda aki pátyolgassa a szaros lelkét és nincs macskaól, ahol meghúzhatja magát, akkor egyenesen az utcára fog menni. Talán felkeresi pár régi haverját: Fórizs, Molnárf, esetleg gecisbajusz, de senki nem fog neki szállást adni, vagy maximum pár napig.
Két héten belül zavarodottan fog fel-alá mászkálni a nyugati téren, laurát, mercit vagy az anyját szólongatva, amíg rá nem hívják a mentőket (akik vagy ki se jönnek, vagy megverik és kirakják két sarokkal arrébb, ahogy a csövesekkel szokás itthon).
Ebben a helyzetben csoda híján nem fogja megérni a szabadulása 1. évfordulóját, ez szinte fix.
A magyar nyugdíjrendszer úgy működik, hogy a nyugdíjakat sohasem emelik az inflációnak megfelelően, így szép lassan veszítenek a vásárlóerejükből. Így minél tovább vagy nyugdíjas, annál szegényebb leszel. Ez afféle szelíd noszogatás az öregeknek, hogy már ideje lenne elpatkolni.
Ha a Sodit most tényleg leültetik hét évre (tízre, ha magát védi és a csillámpónis beadványokkal zaklatja a bírót), akkor bizony mire kijön, Golda még annál is szegényebb lesz, mint most. Kevesebb pénze marad arra, hogy a fiát támogassa.
és a korcs csak folytatta ezt a gyönyörű szokást. felvett iszonyatos mennyiségű hitelt, annyit, hogy azt még a kádár kormány is megirigyelte volna. de ennek ellenére a balfasz berlinben egy lyukban, lincbe' meg egy egyszobás lakásban nyomorgott úgy, hogy elvileg sztárprogramozó volt. egy olyan lakásban, ahonnan más fiatalok elindulnak, nem pedig két maga alá szaró politoxikomán csövest tartanak ott. ez már tényleg tudás, hogy lehet egy elvileg harmadik generációs értelmiségi család teljes vagyona 1 db, azaz egy darab kádárkocka egy jászsági koszfészekben
Nem magyar sajátosság, minden országnak megvan a maga kis turpissága, van ahol adó terheli, van ahol 70+ év a nyugdíjkorhatár meg egyéb kreatív megoldások hogy elfedjék hogy matematikai képtelenség fenntartani azt a nyugdíjrendszert ahol egyre kevesebb adófizetőnek kéne egyre több nyugdíjast eltartani. Simán csak nincs elég pénz a rendszerben elvenni és újraelosztani, a nyugdíjasok politikai súlya miatt pedig érdemi megoldás nem születhet, hiszen ők a legnagyobb és legaktívabb szavazói réteg. Felkészülhet a jóléti társadalom egy vaskos derékszíjhúzásra, aminek persze az endre féle ingyenélők lesznek az elsődleges kárvallottjai
kimaxolta a lerobbant nyuggerkülsőt, kíváncsi vagyok, vajon hány évesen sikerült ezt elérnie.
vérdíj target nr. 1
Az 1700 jobban mutatna - amire szerencsére minden esély megvan.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Szívós a zsidó szipirtyó.
A macskaól felszabadult, nem pörgeti a mérőket.:(((
Vajjjona deficáshaver havi tizese most a sittkártyára megy?
hattyámá, hát éppen lábadozik a szívműtétből éppen nem tud törleszteni, meg különben is arra fel lehet venni egy hitelt, ezért, amit törleszt az megspórolt pénz
Szerző:
keserke
(
x4)
Oct 21, 2025 20:01:38
Válasz
(3)
x4)
Válasz
(3)
Az is biztos, hogy a magyar igazságszolgáltatás is elég fura. Ugye eddig ki-be járkált a rendőrörsről, csicskáztatta a (germán és magyar) rendőröket, veszegette a kárpikat, fölényeskedett úgy, hogy a haja szála sem görbült. Most meg úgy elrakták a luxusparadicsomba, hogy fél éve lassan hírét sem hallani.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Hahó
(
x130)
Oct 21, 2025 20:43:03
x130)
Az is biztos, hogy a magyar igazságszolgáltatás is elég fura. Ugye eddig ki-be járkált a rendőrörsről, csicskáztatta a (germán és magyar) rendőröket, veszegette a kárpikat, fölényeskedett úgy, hogy a haja szála sem görbült. Most meg úgy elrakták a luxusparadicsomba, hogy fél éve lassan hírét sem hallani.
Meg kell találni a megfelelő embert a megfelelő pillanathoz. A ziccert vártuk hosszú ideje.:)
Poop in the loop
(
x2)
Oct 21, 2025 21:16:29
x2)
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 21, 2025 21:37:10
x2)
Recskás szabadulási esélyeiről simán lehetne indítani itt is egy fogadást indítani :D
polymarket.com/
polymarket.com/
Endre priusza
(
x10)
Oct 21, 2025 21:42:54
x10)
Vajon egy pillanatra is eszébe jutott, hogy vajon hol ronthatta el az egész életét?
Ez teljesen nyilvánvaló: ott, hogy Golda nem beszélt Gézával.
egy dohos sörszagú hang
Oct 21, 2025 21:50:46
Recskás szabadulási esélyeiről simán lehetne indítani itt is egy fogadást indítani :D
polymarket.com/
polymarket.com/
Nnah gyherekek, akkor induljunk meg egy lottóér...
Oct 21, 2025 21:50:46
horgász
(
x10)
Oct 21, 2025 23:33:01
x10)
Recskamajom azt ugatta mindig, hogy 100 évig fog "élni".
Azt sosem mondta, hogy mindezt a börtön falai között.
" A börtön az börtön :D "
-
Oct 21, 2025 23:40:05
Valahova tartozni kell.
Történelmileg így alakult.
Oct 21, 2025 23:40:05
Autocorrect
Oct 21, 2025 23:45:43
Bocsi, elbasztam! "Ülni" lett volna!
Oct 21, 2025 23:45:43
balek
(
x10)
Oct 21, 2025 23:55:37
x10)
Ez is csak egy korszak, mint Picassonál a kék, vagy mint amikor leültették a Gyagyást 8 évre.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
horgász
(
x10)
Oct 22, 2025 00:29:28
x10)
Az az egyetlen szerencséje a púpos görcsnek, hogy impotens, és legalább a nemi vágy nem kínozza a racsok mögött (a picsaszáját meg a hátsó felét meg többször is kielégítik, mint amiről bármelyik arab buziswingerben álmodhatta volna).
Milyen szar is lenne a döglött pulykanyakat ránagtni a cellában mindenki előtt nem? (Masztipartis komment integet).
Az álmok megvalósulnak fifikutyám, én mindig mondtam.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 22, 2025 01:13:53
x4)
Flokkot? Rákeresve a "venyige börtön"-re van még valami live is, meg tűzes kihívás :)
www.youtube.com/results?search_query=venyige+b%C3%B6rt%C3%B6n
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 22, 2025 09:45:17
x4)
Azért Endrének az egyszemélyes fogdán a legkomolyabb luxus állt rendelkezésére a nyelvtanulásra. Ez itt is egy ilyen a képen.
Irigykedsz troll irigykedsz?

PisiKaki
Oct 22, 2025 09:53:49
Azért Endrének az egyszemélyes fogdán a legkomolyabb luxus állt rendelkezésére a nyelvtanulásra. Ez itt is egy ilyen a képen.
Megköszönném, ha nem rakosgatnál ki ilyen képeket, mert rájövök, hogy sehová se jutottam el az életben. Még ennyit sem.
Oct 22, 2025 09:53:49
Kötőjel
(
x11)
Oct 22, 2025 10:07:51
x11)
94 éves fitt sodi kólával meg szendviccsel kínálja a vendégeket a biszku képíró a sodi!!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Oct 22, 2025 10:21:03
x2)
Most hogy a laccsoló buzitolvajkurva is el lett tiltva tőle kinek loopol? A jó édes zsidó kurva anyjának? 🤔
molos troll
(
x2)
Oct 22, 2025 10:25:51
x2)
Nagyobb helye van mint a macskaólban, nem gázol térdig a szemétben, nem találni döglött patkányokat a padlón, nem a zizegős hősugárzóval fűtenek, még a vizesblokkért se kell átmenni a nagyházba. Nem szól a falból kilógó vezetékek szirénéneke, hogy vessen véget az egésznek, odafigyelnek a mentális egészségére, még cipőfűzője se lehet.
Almapaprikát sem kell lopnia a frigóból hogy ne dögöljön éhen, komótosan vásárolhat a börtönboltban.
Remélem a nagy egyedüllétben van érkezése elmélkedni azon hogy milyen bőkezűen vendégül látjuk az adónkból mi, szürkeegerek.
Hahó
(
x130)
Oct 22, 2025 10:40:27
x130)
komótosan vásárolhat a börtönboltban.
Ha lenne miből vásárolhatna heti egyszer. De nincs. Nyomorgó bűnöző stoki a stoki.
Endre priusza
(
x10)
Oct 22, 2025 11:16:51
x10)
Golda kiássa a zsidóaranyát és tízmilliókat tölt majd a börtönkártyájára! Csak ki kell várni.
Kötőjel
(
x11)
Oct 22, 2025 11:59:17
x11)
ilyenkor elég felidézni a kfc-ző kcf-et, amint fölényes, félisteni magabiztossággal kibassza a kukába a lyudkadémonvarangy által gondosan lefagyasztott színhúsokat.
se kfc, se színhús, se paradicsom, se kóla, se faszpina. megérkezett a sodi.
emiatt nem bánom, ha a bv vendégszeretete elnyújtja a szenvedését.
az a "luxuskonténeres" kép pl. csak eszembe jut, röhögnöm kell. :))
Fikás
Oct 22, 2025 12:16:06
Nyugajom! Mije évek múlva szabadujok addigja tényleg ejős, spojtos, fiataj jeszek!
Oct 22, 2025 12:16:06
Skynetsodi
(
x1)
Oct 22, 2025 12:38:14
x1)
Egy hónap híjján 10 éve volt a rendőrlistás tárgyalása.
Semmit nem változott. Arany szíve.... A helyén van rend van, na!
youtu.be/-d_uGgkP3JA?si=bQT16uOT0cCLlRig
Semmit nem változott. Arany szíve.... A helyén van rend van, na!
youtu.be/-d_uGgkP3JA?si=bQT16uOT0cCLlRig
Ott még felelőtlenül nem bilincsben kellett lenni a tárgyaláson. Azóta szerencsére már kitörte a kis programozó csuklóját.
kérdések
Oct 22, 2025 13:02:01
Szerintetek létezhet olyan szenárió, hogy elkezd dolgozni a Stoki a böriben?
Ugye eddig a 40+ éve alatt egyszer sem dolgozott ténylegesen, a böriben meg nem hiszem h működne a "állományba vagyok és dokumentációt olvasgatott hagyjatok itt dolgozó emberek vannak" hetyetye.
Vagy ha dolgozni kell akkor inkább nyissuk a gázt?
Ugye eddig a 40+ éve alatt egyszer sem dolgozott ténylegesen, a böriben meg nem hiszem h működne a "állományba vagyok és dokumentációt olvasgatott hagyjatok itt dolgozó emberek vannak" hetyetye.
Oct 22, 2025 13:02:01
Hahó
(
x130)
Oct 22, 2025 13:13:41
x130)
wannabe snecológus
Oct 22, 2025 13:24:23
Elnézés phocsánat, én csak azt szeretném megkérdezni hogy a börtönben seggbekúrt nőverő bűnöző megfigyelése ebben a konzervidőszakban is folyamatos?
Oct 22, 2025 13:24:23
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Oct 22, 2025 13:29:11
x2)
Egyébként lehetséges ezt valahogy kihetyetyézni, vagy mindenképpen munkára fogják kényszeríteni a púpkorcsot?
Watchers
Oct 22, 2025 13:31:47
Elnézés phocsánat, én csak azt szeretném megkérdezni hogy a börtönben seggbekúrt nőverő bűnöző megfigyelése ebben a konzervidőszakban is folyamatos?
Micsoda kérdés! A seggbekúrt nőverő természetesen folyamatos megfigyelés alatt áll.
Oct 22, 2025 13:31:47
Tyodika (⭐️x23)
Oct 22, 2025 13:36:33
Csak a tyeknika kezelketését tudom bevállalni, hátra dőlve buzisan keresztbe rakott lábbal kávét kevergetve, mivel a hátam ...
Esetleg langyos shör tesztelést
Oct 22, 2025 13:36:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 22, 2025 13:45:59
x38)
Először is ne igyunk a medve előbőrére, másodszor pedig ASODI börtönrobotja egy kétélű fegyver, mert az egy dolog, hogy most rendre, rendszerességre és fegyelemre tanítják-kényszerítik, az egy másik, hogy most aztán leszokott (ideiglenesen legalábbis) az alkoholról, de ha még azt is beleverik a vekni fejébe, hogy képes elvégezni egy alantas, kétkezi, nem IT munkát, akkor még a végén úgy fog szabadulni, hogy minden esélye meglegyen a normálishoz közelítő emberi életre.
Mondjuk ASODI persze hozni fogja a formáját, majd juszt is újra szét fogja baszni az életét, ráadásul még emeli is majd a tétet, mert ilyen SODI ASODI.
Amíg rácsok mögött van, addig jó mindenkinek. A trolloknak, az anyjának és főleg persze az újszászi fiatal- és gyermekkorúaknak.
Jéghideg cellában ül jéghideg jogász,
Ótvaros pofáját rég nem látta fogász!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Mondjuk ASODI persze hozni fogja a formáját, majd juszt is újra szét fogja baszni az életét, ráadásul még emeli is majd a tétet, mert ilyen SODI ASODI.
Amíg rácsok mögött van, addig jó mindenkinek. A trolloknak, az anyjának és főleg persze az újszászi fiatal- és gyermekkorúaknak.
Jéghideg cellában ül jéghideg jogász,
Ótvaros pofáját rég nem látta fogász!
-
Oct 22, 2025 14:06:43
Az a legviccesebb, hogy látványosan nem is érti a munka fogalmát.
Szerintem képtelen értelmezni, miért jár a munka ellentételezése.
Soha nem végzett el hibátlan, eredményes munkát. Adott a programnyelv, a gép, a hely és minvíen egyéb.
Csak egy tényező hibádzik a munka elvégzéséhez, maga Endre.
Mindig csak maszatolt és mellé rakta a jobb sorsra érdemes kártyát.
Oct 22, 2025 14:06:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 22, 2025 14:32:56
x37)
Attól függ, hova kerül az ítélet után. Van, ahol kötelező dolgozni, van ahol pedig kedvezmény a munka, mert pénzt lehet vele keresni, és nem kell abban a 8 órában a falat nézni a cellában. Szinte biztos vagyok benne, hogy Stoki a munkát fogja választani, és abban is biztos vagyok, hogy kb börtönkönyvtár vagy valami hasonló melót fog kapni. Elég ránézni, és látod, hogy se rendszámot nem tud csinálni, se labdát varrni, semmilyen betanított munkára nem alkalmas. Az ilyeneknek, ha értelmesebbek, akkor marad a könyvtár, és ott írhatják a levelet Kalányos Rómeó ügyvédjének napi 8 órában.
ascites
(
x56)
Oct 22, 2025 14:42:24
x56)
Mindenhol azt olvastam és hallottam (volt börtönőrtől is), hogy névleg kötelező dolgozni, és a statisztika szerint szinte teljes a foglalkoztatottság, de a valóságban sokkal inkább jutalom a munka, mint követlemény, mert nincs elég.
A BV egyszerűen nem tud kellő mennyoségű, a börtön falain belül végezhető, betanított munkát igénylő feladatra szerződést kötni (ma már a dobozhajtogatást is megcsinálják a gépek), kivinni a rabokat pedig hiperdrága, mert közel annyi őr kell, mint ahány elítélt dolgozik, így végsősoron 1,5 ember fizetésébe fáj a külső foglalkoztatásuk. Van ilyen is, olyan is, de nem annyi, hogy mindenkinek legyen.
Marad az, hogy a börtön fenntartásában lehet dolgozni, de az hatalommal jár, mert a konyhán lehet lopni, korrumpálni, a rádióban lehet netes csalásokat csinálni, infromációkhoz jutni, a mosáskor összekutyulni dolgokat szándékosan stb. Ez értelemszerűen kiérdemelt jutalom, pláne, hogy a bv-sek sem akarnak egész nap rinyát hallgatni, amiért a frissen kinevezett konyhás kevesebbet procióz valakinek, akinek nem kéne.
Ezek alapján a korcs maximum azért és annyit fog munkát kapni, hogy a statisztikában legyen +1 fő. Ez szerintem 1-2 hét közös helyiségek felmosása lesz.
Trash csoportból hoztam
Oct 22, 2025 15:09:55

Oct 22, 2025 15:09:55
EndreKókadtHímvesszője
Oct 22, 2025 15:21:15
Dr. Python trollsz
Oct 22, 2025 15:21:15
Hafré
(
x5)
Oct 22, 2025 16:08:01
x5)
Kíváncsi lennék ha csak egy dolgot mondhatna mi hiányzik a legjobban mit mondana. Amekkora retard az én tippem az excel.
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 22, 2025 16:16:17
x2)
Kíváncsi lennék ha csak egy dolgot mondhatna mi hiányzik a legjobban mit mondana. Amekkora retard az én tippem az excel.
Vagy a komlói Bret Hart arcú buzikurvának a húsos ujja a seggében + soproni + keserű. Stoki faékegyszerű buzi és pszichopata, ő ennyivel is beéri.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 22, 2025 16:35:28
x4)
Szerintem három dolog hiányzik neki:
Netflix és az előfizetései
A kábelei amiket túrkálhat
A putri körülötte.
Egyértelműen ebben volt komfortos:

Tibi_méhe
Oct 22, 2025 16:51:41
A felállított napi rutinok. Itt gondolok arra, hogy egész nap sörike a kézben (most örülhet ha egy bögre kóla helyettesíti), a napi nem tudom hány kávé stb. Mindig volt a gyagyás kezében valami mert berögződött.
Most Kalányos Márió Abdulnak foghatja a faszát.
Oct 22, 2025 16:51:41
Betöjt Laptop
(
x35)
Oct 22, 2025 17:11:13
x35)
Ez könnyű.
A sört.
Sodi ragyája
Oct 22, 2025 17:14:30
Kedves trollégák! Minden a helyére került! Sodrák és a tranyó a börtönben. Utánuk jöhet a Trutymó Titán, a Genyamama és az MC Isti is. Mi pedig nyugodtan pihenhetünk és elmeséljük a gyerekeinknek, hogy ne kövessék ezeknek az elmebetegeknek a példáját,akik minden egyes munkára alkalmatlanok és csak az interneten élősködnek és keménykednek. Fogalmuk sincs mi az élet és mi a munka. Teljesen menthetetlen figura a Sodrák meg a hozzá hasonló szellemi rövidnadrág. Nekik kár az élet, meg kár, az hogy egyáltalán levegőt vesznek. Az élet nem ingyen van, mert ahogy mondás tartja: Aki nem dolgozik ne is egyék.
Sodi ragyája
Oct 22, 2025 17:14:30
-
Oct 22, 2025 18:12:20
Prömierben megy a tolvajkéregetők reload a Bűnvadászok yt csatornán.
Olyan, mint a régi csak sokkal jobb. Igaz, malac? Kicsit sírsz?
Oct 22, 2025 18:12:20
herr_schwechater
(
x5)
Oct 22, 2025 18:13:24
x5)
kicsit hiányolom a fél évvel(!) ezelőtti esti őrjöngéseket majd a rémül baltaarcot és csicskuló hangot, amikor a tojások csattantak a favelán
Hafré
(
x5)
Oct 22, 2025 18:19:16
x5)
Endre priusza
(
x10)
Oct 22, 2025 18:26:55
x10)
Még mindig adós a Malacz a videóval, hogy mit is csinált szeptemberben Szentpétervárott. Gondolom nem sürgős neki elmesélni, hogyan szervezték be orosz ügynöknek.
Endre priusza
(
x10)
Oct 22, 2025 18:27:50
x10)
A szerelme természetesen. Vagyis az alkohol. Más már nagyon rég nem érdekelte.
sörtötbontok
(
x8)
Oct 22, 2025 19:02:02
x8)
Hahó!
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 22, 2025 19:33:14
x2)
Remélem, nagyon remélem 🐽🐽🐽
Negermann
Oct 22, 2025 20:37:56
Ez a legjobb. Nem jut pénzhez és a legmegalázóbb, legcsicskább, legalja munkákat bízzák rá a budai úrifiúra. Nagyokat nevetnek majd a cigányok akiknek a vécéjét takarítja mikor elkezdi előadni magát hogy ő millió fütyis felhőének volt pejlinypen.
Oct 22, 2025 20:37:56
Masnis cv
Oct 22, 2025 21:12:02
2026-2034: állami intézményben higiéniai szakreferens
Oct 22, 2025 21:12:02
herr_schwechater
(
x5)
Oct 22, 2025 21:15:24
x5)
2026-2034: állami intézményben R1-es munkatárs
javítva
Lellytoll dandárszázados
Oct 22, 2025 23:52:26
Állítólag akik sok év után szabadulnak kérhetnek szabaduló zenét amit a börtönrádióban játszanak, Szerintetek a púposnak a baby shark lesz, vagy az una paloma blanca?
Feltéve ha megéli és nem vízszintesben jön ki
Kaffka endre
Feltéve ha megéli és nem vízszintesben jön ki
Oct 22, 2025 23:52:26
Gyászhír
Oct 23, 2025 00:14:15
Sajnálattal tudatjuk Kiss Endre Farkas édesanyjával, barátaival, ismerőseivel és trolljaival hogy tegnap este Endre sajnos életben maradt.
Oct 23, 2025 00:14:15
Soderátor
Oct 23, 2025 01:26:46
Hát nem tudom, Szökésben ott Abruzzihoz kellett bekönyörögnöd magad ha borton munkat akartal, nem tom magyar BV-ben hogy van :D
Oct 23, 2025 01:26:46
Status report
Oct 23, 2025 05:14:33
komment.sodikereso.info
503 Error
Kérem a jelenlegi kapcsolattartót, hogy a sitten ülő rendszergazdának jelezze, hogy javítsa meg a weboldalát!
NSZKSZ!
503 Error
Kérem a jelenlegi kapcsolattartót, hogy a sitten ülő rendszergazdának jelezze, hogy javítsa meg a weboldalát!
NSZKSZ!
Oct 23, 2025 05:14:33
Ténfép
(
x5)
Oct 23, 2025 06:35:48
x5)
kicsit hiányolom a fél évvel(!) ezelőtti esti őrjöngéseket majd a rémül baltaarcot és csicskuló hangot, amikor a tojások csattantak a favelán
Hát, nekem nagyon nem. Régen se volt egyszerű a pedofil buzi korcs lájfjait követni, de a toktok-os koldulós időszak volt a mélypont, mondjuk nem hiába, hiszen a pedofil gyakorlatilag hazaérkezett, lelkiekben az övéi közé: ordítozó, óbégató cigányok, síkhülye fehér söpredék, barmok, félállatok, agyhalottak, taknyos hülyekölykök, aztán mehet a félig se megcsinált guggolás aznap huszadjára, még több óbégatás, aztán sörttel a nyomorék kezében pedofil hetyetye, unalmas fos az egész, és a tetejébe még csurrant is a rohadéknak valamennyi. Nem bírtam.
Most, ahogy TC-n megnézek 1-2 percet nosztalgiából (pl. linci ágyipoloskák éra), annyi elég is bőven, így visszatekintve főleg baszottul idegesítő a vonyítása.
Mondjuk a tojásolás, a kurva anyja általi befenyítés tényleg jó volt.
Azt azért megnézném, hogy a börtön könyvtárában mit művelne le tajparaszt. Persze előadná a művelt budai úrifiút, a rendkívül tájékozott és olvasott értelmiségi faszt, de amikor 2 könyvet nem bírna se megtalálni, se visszarakni a helyére, elzavarnák a kurva anyjába.
Ha még nem vertek a veknibe elég jómodort, ököllel, akkor a könyvtárba is köszönés nélkül totyogna be, az biztos.
Penzmento
(
x6)
Oct 23, 2025 08:06:16
x6)
komment.sodikereso.info
503 Error
NSZKSZ!
503 Error
NSZKSZ!
Ha Zulu asztrális utazásán véletlenül daily standupot tartana a Púpnak, azt is megnézethetné vele, miért baszódik el iOS-en az up/downvoting Chrome alatt. Ki kell törölnöm a cache-t és reloginolni, hogy 1 napig működjön a szavazás, aztán automatikusan megint elbaszódik, re(b)login után sem javul meg.
NSZKSZ!
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 23, 2025 08:14:22
x16)
Én azon röhögtem fel, amikor akció van, egy Mercedes SUV-be ugrottak be, nem egy szakadt Micrával pöfögtek, aminek be van baszva a szélvédője :D
Hiába na, Toroczkai hozott pénzt, fegyvert, paripát a projektbe - látod malacz, ha nem lettél volna ennyire nárcisztikus, csak kicsit is csapatjátékos lennél, és nem akarnál mindig te lenni az obergruppenführer, most sütkérezhetnél a népszerűségben és albérletre is lenne pénz.
Tyodika (⭐️x23)
Oct 23, 2025 08:56:22
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Hagyjálmár, körlet takarítás van most!
Oct 23, 2025 08:56:22
Hahó
(
x130)
Oct 23, 2025 08:56:28
x130)
Böszmével.
Hafré
(
x5)
Oct 23, 2025 10:16:27
x5)
Gondolom nem sürgős neki elmesélni, hogyan szervezték be orosz ügynöknek.
Mikor valaki :) anno ledosolta a bambagyárat, közérdekű üzem megzavarásánák vádjával fenyegetőzött tajtékozva. Mire gondolhatott?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 23, 2025 11:07:49
x4)
Olyan visszatérő momentum ez valahogy... Endre is azt mondta ő közszereplő és ami vele történik az közügy!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 23, 2025 11:08:58
x4)
Abból a szempontból igaza is volt hogy közügy az hogy ilyen bolond veszélyes pedofilok ne mászkáljanak az utcán magukban beszélve vagy megtámadva a békés jobb sorsra érdemes bicajozó roma fiatalembereket az utcán.
Endre priusza
(
x10)
Oct 23, 2025 11:27:41
x10)
Ha fölbasszák, ész nélkül fenyegetőzik mindennel, ami csak eszébe jut. Olyanokkal is, amik nyilvánvalóan hülyeségek, sohasem állnának meg a bíróság előtt. Az a csoda, hogy nem hazaárulásnak minősítette a bambagyár elleni támadást.
Hafré
(
x5)
Oct 23, 2025 11:52:47
x5)
Ha fölbasszák, ész nélkül fenyegetőzik mindennel, ami csak eszébe jut.
Ez is igaz. De spec szerintem itt arra gondolt, hogy az egy szelsosegesek nevcim adatbazisat gyujto kormanyzati oldal. Ne feledjuk el, hogy elozetbol engedtek ki mikor hirtelen eloallt a bambagyar otletevel ahova csak valid adatokkal lehetett regisztralni.
Hahó
(
x130)
Oct 23, 2025 11:53:30
x130)
telex.hu/belfold/2025/10/23/csalo-balatonfured-hirdetes-50-aldozat-rendorseg
Mennek érted is hamarosan csaló bűnöző kurva!
kredenc
Oct 23, 2025 12:14:32
telex.hu/belfold/2025/10/23/csalo-balatonfured-hirdetes-50-aldozat-rendorseg
na majd pár cigányasszony megadja neki partvissal, ami jár a büdöskurvának!!
Oct 23, 2025 12:14:32
Sas József
Oct 23, 2025 12:39:28
Most érkezett a hír, hogy a fórumon elterjedt hírekkel szemben nem a "stoki" néven ismert bűnöző van bezárva, hanem... a zárkája ajtaja!
Oct 23, 2025 12:39:28
Lellytoll dandárszázados
Oct 23, 2025 13:01:55
Ahol munkavédelmi bakancsokat gyártanak pl ott 3 őr viszi ki a 13 rabot… ott állnak és nézik ahogy a kis műhelyben készulnek azok a bakancsok/vállapok stb amiket ők használnak. Van asztalos műhely is ami veluk gyártja az anyagot. Besorolás és kockázatelemzés alapján viszik ki az elítélteket és a külsősök/kijárósok már ott is többet keresnek mint a börtönben dolgozó rabok.
Ezt félretéve nem gondolom hogy a fogyatékosra rá mernének bízni értelmesebb munkát, inkább ilyen felmosás meg belső műhelytakarítás/ fűrészpor felszedést tudnék tippelni.
Oct 23, 2025 13:01:55
Tyodika (⭐️x23)
Oct 23, 2025 14:03:27
Fűjészpój? Hülye faty? Nekem négy egyetemi szakon nem áll rendelkezésre diploma!!! Legyél ember!
Oct 23, 2025 14:03:27
Poop in the loop
(
x2)
Oct 23, 2025 14:16:04
x2)
Sodi egy alsóneműgnóm, mindig is sejtettem!
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 23, 2025 14:27:56
x2)
Azért milyen vicces álmai vannak a Nagy Teknősnek. Stoki milliókat költött setupra, utazásra, külföldi lakhatásra és minden más egyébre és ennek ellenére sem került be a mainstream médiába sehogy. Ezzel szemben a komlói kőműves inverzfaszú hímringyó interjúzott a Havas Henrikkel, a Parlament lerakétázása miatt és az Ügyészség előtti motoros balhéja és végül letartóztatása miatt került be a hírekbe. Kimondató tehát, hogy drogos és alkoholista agresszív transzcsövesek médiaképesebbek, mint Recskás minden pénze és törekvése ellenére. A Púpos, aki a semmiért került a sittre, de anyagilag és lehetőségben mégis mindent elveszített. Azért ironikus lenne és valahol ismételné magát a történelem, ha a Tranyó haldokolna és Stoki kérvényezné, hogy még utoljára hadd láthassa a "szerelmét" és pont az ő karjaiban fordulna fel a komlói Bret Hart.
Kakaspina
(
x20)
Oct 23, 2025 15:30:34
x20)

herr_schwechater
(
x5)
Oct 23, 2025 15:45:37
x5)
tudom, hogy a sencinek valószínűleg akromegáliája van, más nem nagyon magyarázná ezt a torz veknit, de ilyen rusnya teremtés tényleg a kalendáriumban sincsen, pedig tibor és a dörpe elég potens versenyzők ezen a téren
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 23, 2025 15:50:23
x38)
Azért van ez így, hogy a gyengén látó rabtársak is tudják ütni az ebédlőben. ASODI pénz híján csak így tud fizetni az extra WC-papírért, ami KELL!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nemzet Krónikása
(
x20)
Oct 23, 2025 16:04:03
x20)

-
Oct 23, 2025 16:12:49
Bedagadt kéz ghul fej.Már nem tart sokáig.Sanszos Jahve elé azzal a tudattal vonul hogy a fattya még mindig börtönben rohad. Oct 23, 2025 16:12:49
Kakaspina
(
x20)
Oct 23, 2025 16:16:48
x20)
Na. A vén zsidó kurva elég rosszul fest.
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
kripli figyelő
(
x12)
Oct 23, 2025 16:30:31
x12)
Akinek kárpi igénye van a pedofil felé úgy látom jobban teszi ha megsürgeti az ügyet.Nehogy kimaradjon a Nausausheni zsinatból.Amit állam bácsi meghagy a favellából azon lehet osztozni.A kép láttán ez hamarosan bekövetkezik.Utána macerásabb lesz behajtani a blahai zörgőpohárból.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 23, 2025 17:06:43
x38)
Megkoszorúzza a Questor-emlékművet, vagy mi? Rendesen fel van vizenyősödve tényleg, ha hamarabb elpatkol, mint ASODI szabadulna, abban óriási kontent-potenciál lesz!
-
Oct 23, 2025 17:12:40
Megkoszorúzza a Questor-emlékművet, vagy mi? Rendesen fel van vizenyősödve tényleg, ha hamarabb elpatkol, mint ASODI szabadulna, abban óriási kontent-potenciál lesz!
Ha hamarabb elpatkol, minthogy stoki kijön, akkor stokinak kb. a hagyatékiig van némi esélye (ha addig el nem adja a púpszászi haciendát, vagy csap le rá valami rokon azonnal a halála után) utána viszi a bank meg a böri a rabtartásért, stb.
Ha a kijövetel után nincs golda aki pátyolgassa a szaros lelkét és nincs macskaól, ahol meghúzhatja magát, akkor egyenesen az utcára fog menni. Talán felkeresi pár régi haverját: Fórizs, Molnárf, esetleg gecisbajusz, de senki nem fog neki szállást adni, vagy maximum pár napig.
Két héten belül zavarodottan fog fel-alá mászkálni a nyugati téren, laurát, mercit vagy az anyját szólongatva, amíg rá nem hívják a mentőket (akik vagy ki se jönnek, vagy megverik és kirakják két sarokkal arrébb, ahogy a csövesekkel szokás itthon).
Ebben a helyzetben csoda híján nem fogja megérni a szabadulása 1. évfordulóját, ez szinte fix.
Oct 23, 2025 17:12:40
-
Oct 23, 2025 17:27:40
Nem látok semmi különlegeset Goldán, ilyen volt ez mindig is. Szerintem nagyobb az esély, hogy ő fogja túlélni a pedot
Oct 23, 2025 17:27:40
-
Oct 23, 2025 18:13:56
Nem látok semmi különlegeset Goldán, ilyen volt ez mindig is. Szerintem nagyobb az esély, hogy ő fogja túlélni a pedot
Nagyon le van élve a tavaly ilyenkor készült képekkel összehasonlítva.Eddig se volt egy matyó hímzés de most nagyon megrottyant.Olyan hullásra vette a stílust. Oct 23, 2025 18:13:56
Sodi ragyája
Oct 23, 2025 21:18:49
Üdvözlendő hír: A Fradi leverte a Salzburgot Labanciában. A rerardált hazaáruló pedofil Sodrák tuti a Salzburgnak szurkolt. Úgy kell neked te fogyatékos.
Sodi ragyája
Oct 23, 2025 21:18:49
Endre priusza
(
x10)
Oct 23, 2025 22:24:34
x10)
A magyar nyugdíjrendszer úgy működik, hogy a nyugdíjakat sohasem emelik az inflációnak megfelelően, így szép lassan veszítenek a vásárlóerejükből. Így minél tovább vagy nyugdíjas, annál szegényebb leszel. Ez afféle szelíd noszogatás az öregeknek, hogy már ideje lenne elpatkolni.
Ha a Sodit most tényleg leültetik hét évre (tízre, ha magát védi és a csillámpónis beadványokkal zaklatja a bírót), akkor bizony mire kijön, Golda még annál is szegényebb lesz, mint most. Kevesebb pénze marad arra, hogy a fiát támogassa.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 23, 2025 22:46:24
x38)
Én azért elképzelem Goldát, amikor hó elején megkapja a számlájára a nevetséges nyugdíjat (magánzó volt mindig is a vén szélhámos, a minimálnál nem hiszem, hogy olyan sokkal többet kapna...) és lepereg benne az elmúlt harminc év, a több budapesti ingatlannal rendelkező, Pátyon családi házat építő, jól menő ügyvéd képével indul és a homályos, lepusztult újszászi putriban elnyammogott önkormányzati hígfos ebéddel és langyos bolti dobozos sörrel végződik. Micsoda shiker ez is, a Király utcai nagyi biztos büszke lenne rá, persze a börtönben ülő unokájával együtt! Pfej, micsoda egy szemétre való vérvonal ez! Nem mintha a túlvégen az asztrálmacskás ütődött annyival jobb genetikát tudott volna összekaparni, de azért ehhez tehetség kell, hogy egy ekkora vagyont ilyen gyorsan, két hulladék-generáció alatt eltapsolni! A virsliujjakkal inkább erről kéne memoárt írni, Mama!
herr_schwechater
(
x5)
Oct 23, 2025 23:04:30
x5)
Én azért elképzelem Goldát, amikor hó elején megkapja a számlájára a nevetséges nyugdíjat (magánzó volt mindig is a vén szélhámos, a minimálnál nem hiszem, hogy olyan sokkal többet kapna...) és lepereg benne az elmúlt harminc év, a több budapesti ingatlannal rendelkező, Pátyon családi házat építő, jól menő ügyvéd képével indul és a homályos, lepusztult újszászi putriban elnyammogott önkormányzati hígfos ebéddel és langyos bolti dobozos sörrel végződik. Micsoda shiker ez is, a Király utcai nagyi biztos büszke lenne rá, persze a börtönben ülő unokájával együtt! Pfej, micsoda egy szemétre való vérvonal ez! Nem mintha a túlvégen az asztrálmacskás ütődött annyival jobb genetikát tudott volna összekaparni, de azért ehhez tehetség kell, hogy egy ekkora vagyont ilyen gyorsan, két hulladék-generáció alatt eltapsolni! A virsliujjakkal inkább erről kéne memoárt írni, Mama!
és a korcs csak folytatta ezt a gyönyörű szokást. felvett iszonyatos mennyiségű hitelt, annyit, hogy azt még a kádár kormány is megirigyelte volna. de ennek ellenére a balfasz berlinben egy lyukban, lincbe' meg egy egyszobás lakásban nyomorgott úgy, hogy elvileg sztárprogramozó volt. egy olyan lakásban, ahonnan más fiatalok elindulnak, nem pedig két maga alá szaró politoxikomán csövest tartanak ott. ez már tényleg tudás, hogy lehet egy elvileg harmadik generációs értelmiségi család teljes vagyona 1 db, azaz egy darab kádárkocka egy jászsági koszfészekben
Negermann
Oct 23, 2025 23:14:56
Nem magyar sajátosság, minden országnak megvan a maga kis turpissága, van ahol adó terheli, van ahol 70+ év a nyugdíjkorhatár meg egyéb kreatív megoldások hogy elfedjék hogy matematikai képtelenség fenntartani azt a nyugdíjrendszert ahol egyre kevesebb adófizetőnek kéne egyre több nyugdíjast eltartani. Simán csak nincs elég pénz a rendszerben elvenni és újraelosztani, a nyugdíjasok politikai súlya miatt pedig érdemi megoldás nem születhet, hiszen ők a legnagyobb és legaktívabb szavazói réteg. Felkészülhet a jóléti társadalom egy vaskos derékszíjhúzásra, aminek persze az endre féle ingyenélők lesznek az elsődleges kárvallottjai
Oct 23, 2025 23:14:56
Tlpszchptks Trbmxr
Oct 24, 2025 07:35:20
stoki nemsokára 170 napja van a sitten. tökéletes.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Oct 24, 2025 07:35:20
Hahó
(
x130)
Oct 24, 2025 09:45:29
x130)
vm.tiktok.com/ZNdvEnwor/
Pál marcsi okosakat nyilatkozik. Ő is lehetne kapcsolattartója a stokinak. Erről sajnos nem kérdezték.
Pál marcsi okosakat nyilatkozik. Ő is lehetne kapcsolattartója a stokinak. Erről sajnos nem kérdezték.
Kötőjel
(
x11)
Oct 24, 2025 09:51:27
x11)
vm.tiktok.com/ZNdvEnwor/
kimaxolta a lerobbant nyuggerkülsőt, kíváncsi vagyok, vajon hány évesen sikerült ezt elérnie.
SodiTitkosRajongója
Oct 24, 2025 10:46:09
stoki nemsokára 170 napja van a sitten. tökéletes.
Az 1700 jobban mutatna - amire szerencsére minden esély megvan.
Oct 24, 2025 10:46:09
kérdezhetek valamit
(
x2)
Oct 24, 2025 11:28:18
x2)
youtu.be/weHyn9_danY?t=2m20s
Endre bazdmeg már reinkarnálódtál egy fityiszes nyugger testébe? "Hát azért hetyetye"
Endre bazdmeg már reinkarnálódtál egy fityiszes nyugger testébe? "Hát azért hetyetye"
Poop in the loop
(
x2)
Oct 24, 2025 15:11:13
x2)
Irgumburgum virsliujjak,
Golda lassan földbe bújhat.
Hahó
(
x130)
Oct 24, 2025 15:38:31
x130)
Irgumburgum virsliujjak,
Szívós a zsidó szipirtyó.
Tél Tábornok
Oct 24, 2025 15:39:27
* dörzsöli a tenyerét *
Oct 24, 2025 15:39:27
Hahó
(
x130)
Oct 24, 2025 15:49:10
x130)
* dörzsöli a tenyerét *
Hafré
(
x5)
Oct 24, 2025 16:55:44
x5)
herr_schwechater
(
x5)
Oct 24, 2025 16:58:10
x5)
hattyámá, hát éppen lábadozik a szívműtétből éppen nem tud törleszteni, meg különben is arra fel lehet venni egy hitelt, ezért, amit törleszt az megspórolt pénz
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 24, 2025 17:12:20
x4)
Sodi híradó!
Endre már több mint 170 napja pörtönben van és Barbi még mindig nagyon szép!

Endre már több mint 170 napja pörtönben van és Barbi még mindig nagyon szép!

ascites
(
x56)
Oct 24, 2025 19:25:59
x56)
Vajon hány fok van most a zárkában?
Mindig megmosolyogtat, amikor eszembe jut, hogy a korcs mindig 26-30 fokra befűtötte a vackát, aztán jól benavigálta magát egy olyan helyre, amit télem maximum 18 fokra szabad felfűteni.
18 fokban semmit tenni azért nagyon kemény dolog... Ha Golda megkegyelmez rajta és elég rongyot küld be neki, megint visszatérnek a flanelpáncélos idők.
Mindig megmosolyogtat, amikor eszembe jut, hogy a korcs mindig 26-30 fokra befűtötte a vackát, aztán jól benavigálta magát egy olyan helyre, amit télem maximum 18 fokra szabad felfűteni.
18 fokban semmit tenni azért nagyon kemény dolog... Ha Golda megkegyelmez rajta és elég rongyot küld be neki, megint visszatérnek a flanelpáncélos idők.
82 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™