Egy valami nincs dokumentálva, de nem az elhelyezett eszközök hiánya miatt, ez pedig a frissen mosott haj.
Én a vagyra saccolnék, de opció az is hogy érdeklődés hiányában elmarad(a bíróságot nem érdekli a hetyetye) ahogy eddig pár alkalommal, és akkor jön egy hosszabbítás, na nem a netflixre hanem a börtönre de beérjük ennyivel is.
Na irigykedés a kávé fölött, csá!
Kaffka endre
Nagyon sokáig börtönpszichológusként dolgozott. Nyilván a régi tapasztalatait írta meg, mire befejezi a könyvet, mire kiadót talál, mire nyomják, boltokba kerül, stb. évek telnek el. Valószínűleg a három-öt évvel azelőtti állapotokról szól.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Konkrétan éppen ül egy rokonom, a saját márkás páncélosokat például ő mesélte. Állítása szerint sokkal szarabb minőségűek, mint a kinti termékek, nyilván ezt nem tudom leellenőrizni, de a rabok így élik meg. Mondjuk lehet ez csak a körükbeli összeesküvés-elmélet, úgysem tudják mihez hasonlítani.
Attól, hogy egy élelmiszer biztonságos, még lehet szar. Tipikus példája az itt is emlegetett májkrémkonzerv. Nem kapsz tőle szapora fosást, végülis van benne zsír meg fehérje, tápláló, de ha azt kéne ennem minden nap, hamar beleőrülnék.
gondolom hősies csicskulás volt, ahol közölték, hogy kibasszák ha még egyszer lesz ilyen
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Az a csoda, hogy még ott dolgozik. Az általam ismert munkahelyekről azonnal kirakták volna, kérdés nélkül.
dehát elmondta a sztorit: azt írta, majd ha nem dolgozik ott, elmondja. tehát shaját bevallása szerint sem dolgozik már ott a kisfasz1.
de mindegy is, mit hazudozik. 100% munkanélküli élősködő, aki az anyja kisszobájából ugat a felnőtteknek. most éppen kínos neki, hogy egy munkanélküli szhar, ezért kitalálta, hogy akkor ő még mindig a jabilban dolgozik. néha az ő autipajzsán is átszűrődnek a valóság kellemetlen sugarai.
kizárt, hogy egy ekkora elmebetegséggel, mint amit ez alatt a "beszélek akkor én is" csatorna alatt összehozott, bármilyen munkahely felvállalná. közveszélyes elmebeteg a zsíroshajú szaros.
vérdíj target nr. 1
Kérem a szemüveglencsék elsötétítését..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
:'DDD

Uramisten, ez a nyomorult migráns azért támad magyar emberekre, mert nevetnek a saját országukban. Ja nem tetszik, takarodj vissza Ukrajnába, menj a frontra harcolni, védeni a hazádat, orosz katonákra támadjál, ne magyar emberekre a saját országukban, te agresszív elmebeteg migráns!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A bűnöző stoki nem kerül semmibe a trolloknak. Tőlünk továbbra is 15 % szja-t vonnak ahogy eddig is.
A bv költségvetése havonta a stoki zabáltatási költségeivel több lett, ez kb. 60 ezer forint. Ennek pedig az az eredménye, hogy ennyi pénzzel kevesebb jut máshova. Pl. A mávnak, emiatt nem jut pénz egy biztosító berendezésre, kisrühes sétál a vonatsín mellett, és elüti a vonat, meghal. Vagy kevesebb jut útjavításra, kisrühes elesik piciklivel egy kátyúban, kitöri a nyakát, meghal. Szóval ebből csupa jó dolog is kisülhet, csak jól kell nézni a titok című filmet, ahogy eddig is tettük.
De a trolloknak biztosan nem kerül több pénzébe a stoki börtönben tartása.
Bajusz harcostárs vagy ez twinky? :DD
Hiányzik nagyon a pedofil féreg, mi?
A videó többi részéről nem szúrnék be képet, homoszexuális tartalom végett.

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
páncélost a sodi arcába!!! nem ilyen konzerveset... igazit..
nekem postán küldi barbi, ha nincs ittthon.......
Egyetlen könnycseppet sem fogok ejteni érte.
Én úgy szocializálódtam, hogy fogvatartottnak első körben nem hiszek, második körben pedig fenntartással fogadom amit mond. Nézd, elhiszem, hogy nem ízlett neki. Az ovisoknak meg az iskolásoknak sem ízlik a menzakaja, mert otthon jobb. Divat is szidni. Tényszerűen nézve, minden étel amit kapnak megfelel a bármelyik kifőzdének, étteremnek előírt szabályzónak, az étel tápértéke pedig az orvosi, egészségügyi előírásoknak.Szép lenne, ha Michelin csillagos szakácsok főznének az elítélteknek. Amikor ott dolgoztam, egy elítélt naponta 16.000 ft-jába került az államnak (kaja, őrzés, rezsi, minden). Egy árvaházban lévő gyereknek a napi kajaköltsége 400ft volt. Nem tudom sajnálni az ismerősödet, mert nem ízlett neki a kaja. Nem is hiszem el, hogy szar volt.
Senior felhőének: "Légyszives, légyszives, 3000-et utalj a K&H-ra sörre légyszives."
Mindegy hogy ki az teswér!!
Kurva jó ötlet volt a regisztráció felfüggesztése, mert így nem tudják itt nyomni ezt a sodilávsztorit, meg a többi alibi szarságot..
Csak azt sajnálom hogy kitetted ide, mert ezeknek étkük a pár perces hírnév.
Utálják a sodifórumot, holott arra izgulnak hogy itt megjelennek. Lásd: a kisbotost..
Nyilván senki vagyok a négyzeten, hogy megmondjam ki mit posztoljon, de ezt szerintem felesleges. Elnézést phocsánat.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nyilván senki vagyok a négyzeten, hogy megmondjam ki mit posztoljon, de ezt szerintem felesleges. Elnézést phocsánat.
Dehogy, utólag belátva igazad van, az összes mellékretard arra élvez, ha akár csak egy karakternyi említés van róluk a fórumon, lásd a Tiszafaszomi rém.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jó, figyelj. Humor kategóriában végül is elmegy, mert ez a kukasapkás effekt, csücsörített picsaszájjal díszítve még mindig megnevettet. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
szolgáltassanak neki igazságot! ne csak középmérték legyen!
23 centihez 23 év jár, így igazságos.
Nemrég néztem egy 10 évig bent lévő emberrel interjút aki arról számol be, hogy nagy a szórás. Van ami simán ehető, van ami pocsék kb a kukába való moslék de azt bátran kijelentette, hogy kb sehol nem használnak sót vagy fűszereket gazdagon így a legkelendőbb termékek a börtönboltokban a paprika, pirosarany és egyéb fűszerek. Azzal lehet valamennyire feltúrbózni a kosztot így nagyon sokan már szabadulás után is max csípősen esznek mindent.
Sodira ezt kivetítve nagy pofáraesés, hogy nem kardhalat és egyéb luxusfinomságokat csemegézhet. Látszik is hogy hamar felélte a teste a tartalékokat. Egyetemista korában volt ilyen súlyban.
Lesz ez még rosszabb is.
Abban sem vagyok biztos, hogy az ebédjét nem a cellatársak eszik meg.

Azért dobta ki a kaját a bejáratnál a földre :DD
|__o__|
Narrátor: -Nem tudja.
" A börtön az börtön :D "
Mekkora lenne, ha pont arra az OMW kútra mennének egyszer, ahol minden idők legnagyobb Echelon-tanúja dolgozik.
pont azt neztem mi az az A-Meci
De nehany vagokepbol latszik a matricazasa, hogy egy wigi carsharinges auto (10-20k/nap barki berelhet)
bar kicsit fura a lerobbant fostalicskabol rogton egy bee A-mercibe ulni (gondolom gyorsba ezt tudtak szervalni, csak a wigo app kell hozza + aktiv reg, jogsi)
sodileak
Lehet, hogy a wigo szponzorálta az adást :)
A mitanyánk kiperkálja simán, csak hogy lesz elszámolva Kampánypénzből levonják mondván hogy a bűnözők ellen, vagy rablopandúr talicska címszóval elsumákolják ? :D
Kaffka endre
asodi most el van foglalva fontosabb dolgokkal. Spanyolul loopol a cellatársainak napszemüvegben.
Egy bögre kólára tudnál neki küldeni a kantinba?
Holnap lesz a döntés elvileg.
Ha nagyrészt lezajlott a nyomozás, és engedékeny az ügyész, van rá esély, hogy indítványozza a házi őrizetet nyomkövetővel a lábán, és akkor heti egyszer elhagyhatja a macskaólat a bűnöző, elmehet a fecskébe.
Holnap szolnoki bíróság vagy macskaólas felderítés javasolt.
Én csak arra vagyok kíváncsi hány nap alatt szokik vissza a piára ha kijön.
Goldának fűtéssel együtt benne lesz havi 100 ezerben a bűnöző gyerek tartása.
Nem hiszem, hogy teljesen szabadlábra helyezik. Max bűnügyi felügyelet aka házi őrizet.
Ugyanazt fogja folytatni. Fellövi a liveot pár hét után mikor már rászokik újra a sörikére és elkezd dacolni az anyjával, belehergeli magát abba a teljesen szürreális forgatókönyvbe hogy neki jár a kártérítés és elmondja hogy ő szárazon fog megbaszni mindenkit, hiszen szabadlábon védekezhet.
Ez persze a valóságban csak annyit fog jelenteni, hogy az öregasszonyt fogja terhelni pénzügyileg később, esetleg az első hónapban pár sértődött balfasz még pénzelni is fogja.
Én nagyon várom, hiszen akkora lesz a pofája, hogy pillanatok alatt beterheli magát újabb ügyekre. Anyagilag a szolnokra vonatoztatása is nehézkes, lehet nyitni a pénztárcát a világmegváltó meg nem értett zseniknek. :)
És arról még nem is beszéltünk, hogy ott van majdnem 44 évesen egy olyan helyzetben, amiből nem lesz felállás soha. Ja és ha kiengedik akkor kiskutyabaszó1 sem tudja már előadni, hogy mi fizetjük az ellátását, más valóságferdítésbe kell bele vergődni.
Akárhogy is win-win lenne ha kiengednék a téli hónapokra. Aztán majd tavasszal, vagy nyáron viszik vissza :)
Nos ezt tök egyszerűen el lehet intézni. Egy púpszászi osztag naponta bedob a macskaól elé egy doboz sört. Ha kipukkad azért jó, ha tud belőle inni akkor meg "gyújtósnak". Utána várja a napi alamizsnát de nyilván pár napon túl leállna ez az akció és bekattan a függés újra. :) Ezzel Golda nem tudna mit csinálni. Még max ide a fórumra be lehetne írni képpel hogy "ott a sör korcs!" hogy tudja.
egyetlen egy okból jó lenne ha kiengednék, azt az eszméletlen elfojtott csicskuló hangot, ahogy próbálja matyarászni mi történt. utána vihetik vissza
engedékeny az ügyész, van rá esély, hogy indítványozza a házi őrizetet
Ha bent újabb bűncsnelekményt követett el valóban, akkor hogyan?
Ilyenkor nem szoktak enyhíteni, ha valaki már az előzetesben IS bebűnüzik, sőt.
Egyébként meg akkor a szolnokiaknak, vagy az újszásziaknak ~naponta kell random időpontban kijárogatni ellenőrizni, reméljük lesz itt annyi hatósági hátszél, hogy marad szépen a sitten :D
hát majd megkínálja őket molotovval ahogy szokta nem? Oh wait. Ha ez lenne akkor hajbókolna mutogatná nekik megszokásból hogy hogy simította el az ágyneműt meg hogy párhuzamosan van a papucsa rakva ugyanoda :D
Nem kell ez, egyetlen percig képtelen lesz kibírni. Amint lesz annyi lé nála, már akár a hazaúton ciccenti az elsőt. Ő továbbra sem tartja alkesznek magát, azt pedig meg akarja majd alaposan ünnepelni, hogy kint van. Még akár golda is vesz neki, csak kussoljon.
Azonnal. Az autipajzs olyan horpadt, mintha a világűr vákuuma roppantotta volna össze, sürgős tankolásra van szüksége a megfelelő működéshez.
Első este olyan csatak mocsár ocsortány módon be fog baszni, hogy a világ olyat még nem látott, gondolom a bori vagy valamelyik másik pedofilszopó majd állja a cehhet, aztán mehet szépen minden tovább ahogy eddig.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
sötétedés után lehet menni felderíteni a macskaólhoz ha addig be nem lájvozik. de az is lehet, hogy bűnügyi felügyeletet kap, és magatartási szabályként nem lájvozhat.
folytatódik a műsor! :)))
Lesz egyáltalán eszköze amivel liveolni tud?
valahol most egy bajszos szar elélvezett
Ja persze, most majd előmászik és megpróbálja előadni, hogy ő megmondta. Igaz az elmúlt 3 hosszabbítás alkalmával kellett volna megmondani, de hát ő is éppen az adott szituációhoz illeszkedve hazudozik, mert egy nárcisztikus elmebeteg. Hagyd rá, kisbori szintjére züllesztette le magát, annyit is ér.
Mire fő engedik ki? Nem arról volt szó, hogy éveket ülni fog? Nem hiszem el, hogy ezt is megúszta a pedofil!
Mutel kihozott neki valami xiaomi telefont ha jól emlékszem, meg van egy letiltott iphone-ja. Ezekről az eszközökről produktívan fog tudni óbégatni meg terhelgetni magát újabb hosszú procedúrákkal, letartóztatásocskákkal.
nyeméjted, első dolga lesz most a gecisbajszúnak elkirándulni újszászra, visszajött a cash cow-ja
Ki mondta, hogy megúszta? Raknak rá egy trackert aztán rátelefonálnak amint el meri hagyni a környéket. A jogi procedúra ugyanúgy folyik ellene. Neked ez győzelem? :DDD
Kb biztosak (96 %) lehetünk benne, hogy elítélik, és ha így lesz, akkor leülőset adnak neki, mivel amit eddig ült azt be kell számítani.
Nincs ok aggodalomra. Minden lájvban lehet emlékeztetni arra, hogy éveket fog ülni.
Dolgozni nem tud elmenni, goldának kell eltartania, és a börtön vár rá. Ideális a műsor forgatókönyve, nem látok benne hibát.
A kérdés csak az, hogy már szolnokon bebaszik, vagy kibírja az UFÓ diszkontig?
És kb mikorra várható az a tárgyalás ahol megkapja az ítéletet? Idén?
-
Nov 03, 2025 19:08:20
Évek óta folyamatos a megfigyelése.
Egy valami nincs dokumentálva, de nem az elhelyezett eszközök hiánya miatt, ez pedig a frissen mosott haj.
Nov 03, 2025 19:08:20
Bubuka
(
x11)
Nov 03, 2025 21:06:38
x11)
Tudom, hogy most a másodperc töredéke alatt kapod a nyitott tenyeres sallert korcs, ha ilyen pofával merészelsz nézni bárkire az alsó ágyról. Azért még gondolsz a budai úrifiús éveidre, hogy milyen jó volt fütyizgetni az ágyneműtartóban?

A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 03, 2025 22:19:09
x4)
Milyen fejet vágna ha beszólna neki a zárkában Lakatos Armandó hogy "Porondra púpos! Unatkoznak a cellatársak és az tudod hogy nem jelent jót!" :DDD
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 03, 2025 23:24:42
x2)
Endre! Minden a te hibad! Minden!
🤣
🤣
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 03, 2025 23:47:26
x7)
A sodipédián "ismeretlen ügy" szerepel negyedikként. Had tippeljek: Hahó halálos megfenyegetése 2025 augusztus 25-ig. Biztos azzal védekezik, hogy börtönből nem ölhetett volna.
|__o__|
?
Nov 04, 2025 00:19:14
Pénteken vagy jövő hétfőn lesz a tárgyalás?
Nov 04, 2025 00:19:14
Lellytoll dandárszázados
Nov 04, 2025 06:51:10
Pénteken vagy jövő hétfőn lesz a tárgyalás?
Én a vagyra saccolnék, de opció az is hogy érdeklődés hiányában elmarad(a bíróságot nem érdekli a hetyetye) ahogy eddig pár alkalommal, és akkor jön egy hosszabbítás, na nem a netflixre hanem a börtönre de beérjük ennyivel is.
Na irigykedés a kávé fölött, csá!
Nov 04, 2025 06:51:10
Endre priusza
(
x10)
Nov 04, 2025 07:39:43
x10)
Nem tudom, ki ez a nő, 2012-ben, amikor kiadták a könyvet semmilyen otthoni, civil kaját nem lehet beküldeni csomagban évek óta, max zacskósleveseket meg vákumfóliás felvágottat, vagy egyberúd kolbászt/szalámit/felvágottat. Az meg, hogy fintorognak a kaján, hát, azok akik a bv kosztot eszik többségük otthon a dögkútból evett, ha éppen volt benne valami. Ugyanazok a konzervek vannak, mint amiket bármelyik boltban meg lehet vásárolni, csak max nincs rajta csomagolás (márkajelzés).
Nagyon sokáig börtönpszichológusként dolgozott. Nyilván a régi tapasztalatait írta meg, mire befejezi a könyvet, mire kiadót talál, mire nyomják, boltokba kerül, stb. évek telnek el. Valószínűleg a három-öt évvel azelőtti állapotokról szól.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 04, 2025 08:00:03
x4)
Azért gondoljatok bele milyen szerencsés Sodi aSodi!
Most a pörtönben ladal alatt el nyelvtanulgat hörpöli a bögre kólákat és megvan a tökéletes alibi. Aztán majd kijön és az eToro számlájáról beváltja a bitcoinokat sokszoros haszonnal amit a hitelkékből vett. Ez a kártya őrület meg az egész vásárolgatós flokk és társai csak elterelés volt. Mindent befektetett. Ez a dupla csel, beszoptuk. Mi itt kint a kényelméért dolgozunk és fizetjük a testőreit (börtönőrök és a többi hopp közszolgák)
Most a pörtönben ladal alatt el nyelvtanulgat hörpöli a bögre kólákat és megvan a tökéletes alibi. Aztán majd kijön és az eToro számlájáról beváltja a bitcoinokat sokszoros haszonnal amit a hitelkékből vett. Ez a kártya őrület meg az egész vásárolgatós flokk és társai csak elterelés volt. Mindent befektetett. Ez a dupla csel, beszoptuk. Mi itt kint a kényelméért dolgozunk és fizetjük a testőreit (börtönőrök és a többi hopp közszolgák)
Kötőjel
(
x11)
Nov 04, 2025 08:14:09
x11)
kisbuzi1 beismerte, valóban székkel támadt a kollégákra. klasszikus retardált: "majd elmondom a sztorit, ha már nem dolgozom ott" - aztán fogja magát, és ugyanabban a kommentben elmondja az egészet. :))
természetesen ki lett színezve a történet, miszerint a hősies kiskutyabaszó1 megfutamított 10 gonosz trollt, akik kinevették.
tudjuk azt is, hogy nincs semmiféle melócsá. anyádat szipolyozod, kisukrán1.
soderálta gyorsan a kommentet a bátor trollvadász, de az internet nem felejt, kisköcsög1.
vérdíj target nr. 1
természetesen ki lett színezve a történet, miszerint a hősies kiskutyabaszó1 megfutamított 10 gonosz trollt, akik kinevették.
soderálta gyorsan a kommentet a bátor trollvadász, de az internet nem felejt, kisköcsög1.
Poop in the loop
(
x2)
Nov 04, 2025 08:32:16
x2)
Kutyatetemben szűk járat,
A zsírhajú székkel támad.
Poop in the loop
(
x2)
Nov 04, 2025 08:32:21
x2)
Kutyatetemben szűk járat,
Endre priusza
(
x10)
Nov 04, 2025 09:03:08
x10)
Gondolj bele. Ha így lenne, akkor tömeges ételmérgezések lennének, valamit sivalkodnának a jogvédők. Ugyanazok az élelmiszerbiztonsági előírások, HAACP szabályok meg mittudomén mik vannak vonatkoznak a BV konyhákra, mint akármelyik kifőzdére. Ezek ilyen fogvatartotti urban legendek, mert kurvára ráérnek ilyeneken gondolkodni, meg mert ezzel tudnak egymás előtt felvágni. Tudom, mert rengeteg csomagot osztottam elítélteknek, meg kiváncsiságból végigkostoltam rengeteg kaját amit ők is kaptak. Én 2012-ben eljöttem a BV-től, azóta le merem fogadni - a sok helsinkis botrány miatt meg a jogvédők miatt - csak jobb lett a helyzet. Ezt nem tudom, csak gondolom.
Konkrétan éppen ül egy rokonom, a saját márkás páncélosokat például ő mesélte. Állítása szerint sokkal szarabb minőségűek, mint a kinti termékek, nyilván ezt nem tudom leellenőrizni, de a rabok így élik meg. Mondjuk lehet ez csak a körükbeli összeesküvés-elmélet, úgysem tudják mihez hasonlítani.
Attól, hogy egy élelmiszer biztonságos, még lehet szar. Tipikus példája az itt is emlegetett májkrémkonzerv. Nem kapsz tőle szapora fosást, végülis van benne zsír meg fehérje, tápláló, de ha azt kéne ennem minden nap, hamar beleőrülnék.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 04, 2025 09:08:33
x5)
kisbuzi1 beismerte, valóban székkel támadt a kollégákra. klasszikus retardált: "majd elmondom a sztorit, ha már nem dolgozom ott" - aztán fogja magát, és ugyanabban a kommentben elmondja az egészet. :))
gondolom hősies csicskulás volt, ahol közölték, hogy kibasszák ha még egyszer lesz ilyen
Endre priusza
(
x10)
Nov 04, 2025 09:15:11
x10)
Az a csoda, hogy még ott dolgozik. Az általam ismert munkahelyekről azonnal kirakták volna, kérdés nélkül.
Kötőjel
(
x11)
Nov 04, 2025 10:10:25
x11)
dehát elmondta a sztorit: azt írta, majd ha nem dolgozik ott, elmondja. tehát shaját bevallása szerint sem dolgozik már ott a kisfasz1.
de mindegy is, mit hazudozik. 100% munkanélküli élősködő, aki az anyja kisszobájából ugat a felnőtteknek. most éppen kínos neki, hogy egy munkanélküli szhar, ezért kitalálta, hogy akkor ő még mindig a jabilban dolgozik. néha az ő autipajzsán is átszűrődnek a valóság kellemetlen sugarai.
kizárt, hogy egy ekkora elmebetegséggel, mint amit ez alatt a "beszélek akkor én is" csatorna alatt összehozott, bármilyen munkahely felvállalná. közveszélyes elmebeteg a zsíroshajú szaros.
Klohek
(
x12)
Nov 04, 2025 11:41:42
x12)
Tudom, hogy most a másodperc töredéke alatt kapod a nyitott tenyeres sallert korcs, ha ilyen pofával merészelsz nézni bárkire az alsó ágyról. Azért még gondolsz a budai úrifiús éveidre, hogy milyen jó volt fütyizgetni az ágyneműtartóban?
Bubuka
(
x11)
Nov 04, 2025 11:58:56
x11)
:'DDD

Status Report
Nov 04, 2025 12:23:38
A kapcsolattartó bejuttatna Endrének egy üzenetet?
Azt jelezném neki, hogy a komment.sodikereso.info 503 error miatt nem üzemel minimum egy hete. Értem én, hogy sitten van, de nem lehet ilyen lusta geci!
Azt jelezném neki, hogy a komment.sodikereso.info 503 error miatt nem üzemel minimum egy hete. Értem én, hogy sitten van, de nem lehet ilyen lusta geci!
Nov 04, 2025 12:23:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 04, 2025 12:40:44
x38)
Kisboros nagyon próbál hergelni, de nevetséges! A frusztrált mamahoteles szalagrobot, aki gyűlöli az életét, mióta kinyílt a szeme.
Megpróbálom érzékeltetni, hogy miről is van szó, hogy a kisukrán meg a démoncimbi és értse: ASODI havi költsége 100.000 forint, számoljunk így, kerek szám, jó lesz. Nem tudom, hány troll szállna be, de ahogy látom elég sok, számoljunk 50-nel, megint könnyű megértened. Az 2000 forint fejenként havonta.
Elmondom, hogy én hogy keresem meg ezt a pénzt: Amikor munkaidőben szarni megyek, és ahogy pont kicsúszik a szar a seggemből, a legjobb, mosolygós rész, az egy nap kb. 10 másodpercig tart összesen. Egy hónapban az 220 másodperc, 4 perc, ennyi idő alatt pont meg is van kb. a 2000 forint. Így keresem meg a részemet ASODI magánzárkájára.
Jut neked is bőven, Bori, ha kirángatod a sufniból a döglött kutyát a főtérre, és ott baszod meg, akkor tuti bevisznek téged is és túljártál az eszünkön! Ne feledd, nekünk minden seggtörlés egy plusz retard költsége a sitten, kiskálázzuk neked meg a démoncimbinek simán!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Megpróbálom érzékeltetni, hogy miről is van szó, hogy a kisukrán meg a démoncimbi és értse: ASODI havi költsége 100.000 forint, számoljunk így, kerek szám, jó lesz. Nem tudom, hány troll szállna be, de ahogy látom elég sok, számoljunk 50-nel, megint könnyű megértened. Az 2000 forint fejenként havonta.
Elmondom, hogy én hogy keresem meg ezt a pénzt: Amikor munkaidőben szarni megyek, és ahogy pont kicsúszik a szar a seggemből, a legjobb, mosolygós rész, az egy nap kb. 10 másodpercig tart összesen. Egy hónapban az 220 másodperc, 4 perc, ennyi idő alatt pont meg is van kb. a 2000 forint. Így keresem meg a részemet ASODI magánzárkájára.
Jut neked is bőven, Bori, ha kirángatod a sufniból a döglött kutyát a főtérre, és ott baszod meg, akkor tuti bevisznek téged is és túljártál az eszünkön! Ne feledd, nekünk minden seggtörlés egy plusz retard költsége a sitten, kiskálázzuk neked meg a démoncimbinek simán!
Kötőjel
(
x11)
Nov 04, 2025 13:47:44
x11)
munkaidőben kimentem grillezni, és mire a pácolt húsok megsültek, már ki is fizette nekem a cég a sodi tárolására szükséges 2000 forintot.
látod már, kisboros1? a trollok azért kapják a pénzt, hogy szarjanak, grillezzenek, piáljanak, basszanak. igen, jól sejted. ott, bent a szerkesztőségben™. kifejezetten ügyelünk, hogy minimum liberális, de leginkább immorális cselekmények végzése közben jöjjön össze a kétezer forintocska.
mert ilyen trollok a trollok. firkászok, akiket a rendszer azért fizet, hogy a sodival trollkodjanak. bizony.
vérdíj target nr. 1
látod már, kisboros1? a trollok azért kapják a pénzt, hogy szarjanak, grillezzenek, piáljanak, basszanak. igen, jól sejted. ott, bent a szerkesztőségben™. kifejezetten ügyelünk, hogy minimum liberális, de leginkább immorális cselekmények végzése közben jöjjön össze a kétezer forintocska.
mert ilyen trollok a trollok. firkászok, akiket a rendszer azért fizet, hogy a sodival trollkodjanak. bizony.
Hahó
(
x130)
Nov 04, 2025 14:09:51
x130)
Uramisten, ez a nyomorult migráns azért támad magyar emberekre, mert nevetnek a saját országukban. Ja nem tetszik, takarodj vissza Ukrajnába, menj a frontra harcolni, védeni a hazádat, orosz katonákra támadjál, ne magyar emberekre a saját országukban, te agresszív elmebeteg migráns!
Hahó
(
x130)
Nov 04, 2025 14:20:28
x130)
Kisboros nagyon próbál hergelni, de nevetséges! A frusztrált mamahoteles szalagrobot, aki gyűlöli az életét, mióta kinyílt a szeme.
A bűnöző stoki nem kerül semmibe a trolloknak. Tőlünk továbbra is 15 % szja-t vonnak ahogy eddig is.
A bv költségvetése havonta a stoki zabáltatási költségeivel több lett, ez kb. 60 ezer forint. Ennek pedig az az eredménye, hogy ennyi pénzzel kevesebb jut máshova. Pl. A mávnak, emiatt nem jut pénz egy biztosító berendezésre, kisrühes sétál a vonatsín mellett, és elüti a vonat, meghal. Vagy kevesebb jut útjavításra, kisrühes elesik piciklivel egy kátyúban, kitöri a nyakát, meghal. Szóval ebből csupa jó dolog is kisülhet, csak jól kell nézni a titok című filmet, ahogy eddig is tettük.
De a trolloknak biztosan nem kerül több pénzébe a stoki börtönben tartása.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 04, 2025 14:34:25
x20)

JohnCramer
(
x1)
Nov 04, 2025 14:48:50
x1)
Amúgy kisbuzi1, tudjuk hol laksz... A nyomorult prolihergelő fajtáddal együtt...
Jóból
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Jóból
Endre priusza
(
x10)
Nov 04, 2025 14:48:58
x10)
Magyar adófizetőként: Sodi vedd úgy, hogy a mai májkrémkonzervedet én állom!
broni szelleme
Nov 04, 2025 15:02:48
Magyar adófizetőként: Sodi vedd úgy, hogy a mai májkrémkonzervedet én állom!
páncélost a sodi arcába!!! nem ilyen konzerveset... igazit..
Nov 04, 2025 15:02:48
PisiKaki
Nov 04, 2025 15:07:39
Azt lehet tudni, hogy hogy lehet donételni Sodinak?
Elküldeném a szaromat neki.
Nov 04, 2025 15:07:39
Tex
Nov 04, 2025 15:09:13
Ki beszélt májkrémről?
Nov 04, 2025 15:09:13
bronipótló szolg.
Nov 04, 2025 15:09:52
Azt lehet tudni, hogy hogy lehet donételni Sodinak?
nekem postán küldi barbi, ha nincs ittthon.......
Nov 04, 2025 15:09:52
keserke
(
x4)
Nov 04, 2025 16:18:46
x4)
És vajon a kettes börtöncsatornával mi a helyzet? Mennyi hosszabbítást kaphatott Tibi balhézásért?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
PisiKaki
Nov 04, 2025 16:25:11
Szerintem annyi biztos, hogy évekig nélkülözni kell azt a retket is.
Nov 04, 2025 16:25:11
Endre priusza
(
x10)
Nov 04, 2025 17:03:00
x10)
Szerintem annyi biztos, hogy évekig nélkülözni kell azt a retket is.
Egyetlen könnycseppet sem fogok ejteni érte.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Nov 04, 2025 17:43:20
x12)
Kutyabaszó, a trolloknak most pedig éppenhogy kevesebbe kerül a trottel: nem kell rá hetente rendőröket és TEK-et hívni, nem kell összevarrni a fejét tb-re, miután elcsúszott a buziszaunában, nincs garázdaság a Manna előtt, sőt, benzint sem kell költenünk az újszászi szafarikra legalább 4-7 évig. Megint nyertünk.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 04, 2025 18:03:09
x3)
Én úgy szocializálódtam, hogy fogvatartottnak első körben nem hiszek, második körben pedig fenntartással fogadom amit mond. Nézd, elhiszem, hogy nem ízlett neki. Az ovisoknak meg az iskolásoknak sem ízlik a menzakaja, mert otthon jobb. Divat is szidni. Tényszerűen nézve, minden étel amit kapnak megfelel a bármelyik kifőzdének, étteremnek előírt szabályzónak, az étel tápértéke pedig az orvosi, egészségügyi előírásoknak.Szép lenne, ha Michelin csillagos szakácsok főznének az elítélteknek. Amikor ott dolgoztam, egy elítélt naponta 16.000 ft-jába került az államnak (kaja, őrzés, rezsi, minden). Egy árvaházban lévő gyereknek a napi kajaköltsége 400ft volt. Nem tudom sajnálni az ismerősödet, mert nem ízlett neki a kaja. Nem is hiszem el, hogy szar volt.
Eazy
(
x10)
Nov 04, 2025 18:48:46
x10)
Mindegy hogy ki az teswér!!
Kurva jó ötlet volt a regisztráció felfüggesztése, mert így nem tudják itt nyomni ezt a sodilávsztorit, meg a többi alibi szarságot..
Csak azt sajnálom hogy kitetted ide, mert ezeknek étkük a pár perces hírnév.
Utálják a sodifórumot, holott arra izgulnak hogy itt megjelennek. Lásd: a kisbotost..
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 04, 2025 18:58:51
x20)
Dehogy, utólag belátva igazad van, az összes mellékretard arra élvez, ha akár csak egy karakternyi említés van róluk a fórumon, lásd a Tiszafaszomi rém.
Ténfép
(
x5)
Nov 04, 2025 19:01:07
x5)
Offtopic: a minap láttam Lyudgadémont, már ősz hajjal nyomja, meg ha jól láttam, és nem csak nekem újdonság, már nem Sittes Jóskával nyomul. Eléggé egybe volt, nem csöves kinézet.
(Amúgy kicsit gondterheltnek tűnt, gondolom van 1000 oka rá, de ha a kappan törpeköcsög kijön, biztos menni fog a tranyótámogatás, lehet, éppen akkor is a nyíltsebfaszú csimpánzköcsögért aggódott.)
Amúgy a stoki, már "Manyi"-ként ismernek?
Igyunk egy sörtöt, he
(Amúgy kicsit gondterheltnek tűnt, gondolom van 1000 oka rá, de ha a kappan törpeköcsög kijön, biztos menni fog a tranyótámogatás, lehet, éppen akkor is a nyíltsebfaszú csimpánzköcsögért aggódott.)
Amúgy a stoki, már "Manyi"-ként ismernek?
Eazy
(
x10)
Nov 04, 2025 19:08:36
x10)
Jó, figyelj. Humor kategóriában végül is elmegy, mert ez a kukasapkás effekt, csücsörített picsaszájjal díszítve még mindig megnevettet. :D
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Nov 05, 2025 08:14:37
x2)
Tisztelt Lakosok!
Ezúton értesítjük Önöket, hogy Kiss Endre Farkas, egykori púpszászi lakos, életének 43. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
November 7.-én, a Nagy Októberi Szocialista Forradalom évfordulójával egybekötve megemlékezést tartunk a Fecske Sörözőben, ahol ünnepi beszédet mond, és a koszorúzást vezeti Bata Gyöngyi tradicionálisjász afgán népviseletben.
A koszorúzást követően ökomenikus istentisztelet keretében búcsúzunk az elhunyttól.
Igét hirdet:
Németh István róm. kat. plébános,
Kovács Zsolt ref. lelkipásztor,
Schwezoff Dávid rabbi,
Snr C/S Horváth Béla szcientológus OT VI–VI.
Az elhunytat a NAMBLA, és a szolnoki Büntetésvégrehajtási Intézet saját halottjának tekinti.
Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését.

Ezúton értesítjük Önöket, hogy Kiss Endre Farkas, egykori púpszászi lakos, életének 43. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt.
November 7.-én, a Nagy Októberi Szocialista Forradalom évfordulójával egybekötve megemlékezést tartunk a Fecske Sörözőben, ahol ünnepi beszédet mond, és a koszorúzást vezeti Bata Gyöngyi tradicionális
A koszorúzást követően ökomenikus istentisztelet keretében búcsúzunk az elhunyttól.
Igét hirdet:
Németh István róm. kat. plébános,
Kovács Zsolt ref. lelkipásztor,
Schwezoff Dávid rabbi,
Snr C/S Horváth Béla szcientológus OT VI–VI.
Az elhunytat a NAMBLA, és a szolnoki Büntetésvégrehajtási Intézet saját halottjának tekinti.
Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését.

Kötőjel
(
x11)
Nov 05, 2025 08:46:13
x11)
mit méltatlankodik ez az őszfasz, aki twinknek képzeli magát?? pont, hogy igazságot szolgáltatnak kiss endre balfasznak. nyem éjtem, mi a probléma.
vérdíj target nr. 1
Endre priusza
(
x10)
Nov 05, 2025 10:31:11
x10)
Endre, amikor a cellatársak meg akarnak nyakalni, kérdezd meg tőlük, hogy merre találod a Rottenbiller utcát!
herr_schwechater
(
x5)
Nov 05, 2025 10:43:15
x5)
-
Nov 05, 2025 10:43:22
Kutyabaszó letiltotta a kommentelést. Bognár Tibi bácsi örülhet végre.
Nov 05, 2025 10:43:22
-
Nov 05, 2025 10:44:19
23 centihez 23 év jár, így igazságos.
Nov 05, 2025 10:44:19
Negermann
Nov 05, 2025 10:45:50
Börtönben mikor nyafognak hogy szar a kaja az csak a szokásos cigánykodás, teljesen átlagos menzakoszt van.
Nov 05, 2025 10:45:50
PisiKaki
Nov 05, 2025 11:55:59
Börtönben mikor nyafognak hogy szar a kaja az csak a szokásos cigánykodás, teljesen átlagos menzakoszt van.
Nemrég néztem egy 10 évig bent lévő emberrel interjút aki arról számol be, hogy nagy a szórás. Van ami simán ehető, van ami pocsék kb a kukába való moslék de azt bátran kijelentette, hogy kb sehol nem használnak sót vagy fűszereket gazdagon így a legkelendőbb termékek a börtönboltokban a paprika, pirosarany és egyéb fűszerek. Azzal lehet valamennyire feltúrbózni a kosztot így nagyon sokan már szabadulás után is max csípősen esznek mindent.
Sodira ezt kivetítve nagy pofáraesés, hogy nem kardhalat és egyéb luxusfinomságokat csemegézhet. Látszik is hogy hamar felélte a teste a tartalékokat. Egyetemista korában volt ilyen súlyban.
Lesz ez még rosszabb is.
Nov 05, 2025 11:55:59
nud mappa
Nov 05, 2025 12:31:40
Éhezik a féreg és ez így van jól.
Tye faty a petyofil
Nov 05, 2025 12:31:40
sörtötbontok
(
x8)
Nov 05, 2025 12:51:27
x8)
Endre pontosan egy éve is azt mondta, hogy "kaja kéne".
Azóta nem csak kaja, hanem szabadláb sem áll rendelkezésre.
Azóta nem csak kaja, hanem szabadláb sem áll rendelkezésre.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 05, 2025 12:52:58
x38)
Pont ugyanolyan közmoslék, mint amit az anyjával ettek együtt. De legalább asztalnál, tiszta tányérból, evőeszközzel eszi, nem a macskaólban a ganédomb tetején és nem az anyja fakanalával kell megharcolnia érte, hanem övé az egész adag. Ne panaszkodjon ASODI, jobbat nem érdemel. Az ötvenezres hal csak a szabadon élő embereknek jár, akik megdolgoznak az áráért.
Amikor a kajáról van szó itt, akkor mindig elfelejtitek, hogy a jól kereső vérprofi informatikus a szegények ingyenkosztját lopta el Ausztriában, hogy spóroljon. Na, ha akkor nem panaszkodott a rohadt púp a minőségre, akkor most is befoghatja a picsaszáját!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Amikor a kajáról van szó itt, akkor mindig elfelejtitek, hogy a jól kereső vérprofi informatikus a szegények ingyenkosztját lopta el Ausztriában, hogy spóroljon. Na, ha akkor nem panaszkodott a rohadt púp a minőségre, akkor most is befoghatja a picsaszáját!
Dörpepúp
(
x7)
Nov 05, 2025 14:22:18
x7)
Az, hogy így le van gatyásodva (nem baj, csak ne szűnjön) annak tudható be, hogy nem locsol a pinaszájába felesleges 1500-2000 kalóriát sörből és kommersz szeszből.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Endre priusza
(
x10)
Nov 05, 2025 16:06:35
x10)
Az, hogy így le van gatyásodva (nem baj, csak ne szűnjön) annak tudható be, hogy nem locsol a pinaszájába felesleges 1500-2000 kalóriát sörből és kommersz szeszből.
Abban sem vagyok biztos, hogy az ebédjét nem a cellatársak eszik meg.
Endre priusza
(
x10)
Nov 05, 2025 16:10:34
x10)
Azt azért vegyük észre, hogy a Sodi nem kövér volt, hanem iszonyúan vizesedett. A kibaszott hordóméretű pókhasa csak az ascitese miatt volt, állítom egy tűvel leszívva rögtön lehetett volna tíz kilót fogyasztani a Hitelboyból. Valószínűleg annyi történt, hogy lehozták a piáról, esetleg le is szívták a felgyülemlett folyadékot, mindegyik teljesen szokásos TB ellátás alkeszeknek.
A Sodi előtte is ilyen girhes lett volna, ha nem issza meg a napi húsz söröcskét, mert enni nem evett semmmit sem. Szerintem mind láttuk a produkcióját, amikor nagy küszködve betolt egy negyed fej rántott gombát meg két kanál rizst, de olyan fejet vágott hozzá, mint aki mindjárt belehal.
A Sodi előtte is ilyen girhes lett volna, ha nem issza meg a napi húsz söröcskét, mert enni nem evett semmmit sem. Szerintem mind láttuk a produkcióját, amikor nagy küszködve betolt egy negyed fej rántott gombát meg két kanál rizst, de olyan fejet vágott hozzá, mint aki mindjárt belehal.
Hafré
(
x5)
Nov 05, 2025 17:04:23
x5)
Szerintem mind láttuk a produkcióját, amikor nagy küszködve betolt egy negyed fej rántott gombát meg két kanál rizst, de olyan fejet vágott hozzá, mint aki mindjárt belehal.

Hafré
(
x5)
Nov 05, 2025 17:05:15
x5)
"Hatyámá örülökhogy vanétvágyam"
again mine the refund
(
x2)
Nov 05, 2025 17:41:55
x2)
"Hatyámá örülökhogy vanétvágyam"
Azért dobta ki a kaját a bejáratnál a földre :DD
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 05, 2025 19:43:11
x7)
Nov 05, 2025 19:43:11
És vajon a kettes börtöncsatornával mi a helyzet? Mennyi hosszabbítást kaphatott Tibi balhézásért?
A törpe férfi eltört karját hosszzabbítják, hogy tudjon bunyózni? Nov 05, 2025 19:43:11
Sodragon legendája
(
x2)
Nov 05, 2025 19:48:28
x2)
Hát igen változnak az idők. Stoki segge sem szarja már ide a vonatokat, max a gyenge megemésztett börtönkosztot és alkalomszerűen befogadja a viccesszínű faszokat. Ma már egy KFC is angyalszárny kategória a Recskabetyárnak.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Ténfép
(
x5)
Nov 05, 2025 19:55:48
x5)
Kisbori, te kis buzi, tudom, hogy olvasod, fel tudod fogni, milyen kibaszottul ostoba vagy?
A börtönt dicsérted bazmeg! Szerinted ki a faszom olyan hülye - persze az épelméjű, legalább kb. normális életre törekvő emberek közül! -, hogy a börtönt jó helynek gondolja? Na ki?
Hát senki, csak az ilyen tehetetlen kis ostoba buzi mint te, amikor hergelni akar.
Amit már a többiek is megmondtak, meg az alapvető, épelméjű dolgoktól eltekintve ("heverészik odabent", hogyne, bazmeg...), logikailag ezt válaszold már meg:
- ha a pedofil buzi barátod kiskorúakat akar filmezni az utcán, vagy éppen buzigőzbe akar menni, ODAKINTRE, akkor ezt hogy a kurva anyádba teszi meg? Na hogy?
És ha már itt tartunk, nem ég az a zsírtól telített kis buziköcsög pofád, hogy nem csak magadra, de a dübbentő anyádra is ilyen szégyent hozol az elbaszott életviteleddel meg a faszságaiddal?
Magyarul, te kis buzi ukrángeci, hogy a faszba nem bírod ennyi év után se észrevenni magad? Nem zavar bazmeg? Pláne, hogy világgá kürtölöd?
Igyunk egy sörtöt, he
A börtönt dicsérted bazmeg! Szerinted ki a faszom olyan hülye - persze az épelméjű, legalább kb. normális életre törekvő emberek közül! -, hogy a börtönt jó helynek gondolja? Na ki?
Hát senki, csak az ilyen tehetetlen kis ostoba buzi mint te, amikor hergelni akar.
Amit már a többiek is megmondtak, meg az alapvető, épelméjű dolgoktól eltekintve ("heverészik odabent", hogyne, bazmeg...), logikailag ezt válaszold már meg:
- ha a pedofil buzi barátod kiskorúakat akar filmezni az utcán, vagy éppen buzigőzbe akar menni, ODAKINTRE, akkor ezt hogy a kurva anyádba teszi meg? Na hogy?
És ha már itt tartunk, nem ég az a zsírtól telített kis buziköcsög pofád, hogy nem csak magadra, de a dübbentő anyádra is ilyen szégyent hozol az elbaszott életviteleddel meg a faszságaiddal?
Magyarul, te kis buzi ukrángeci, hogy a faszba nem bírod ennyi év után se észrevenni magad? Nem zavar bazmeg? Pláne, hogy világgá kürtölöd?
horgász
(
x10)
Nov 05, 2025 20:37:47
x10)
Kisbori, te kis buzi, tudom, hogy olvasod, fel tudod fogni, milyen kibaszottul ostoba vagy?
Narrátor: -Nem tudja.
-
Nov 05, 2025 20:43:16
Ne legyetek már ennyire borúlátók.Azért ilyen girhes mert rákos.Ennyikhe
Nov 05, 2025 20:43:16
C64korszak
(
x2)
Nov 05, 2025 21:23:13
x2)
Kémeink jelentik, hogy a kvázikettesen a Plugina csak nem bírta, és tolvajtkerget...személyesen..fekete bomberben mint a régi szép időkben, ha jól látom :DD
www.youtube.com/watch?v=PFbUshxGtgE
Gyanus, hogy a mercisuv sem ezeké a gyászmadaraké, hanem Sipostestvéré..
Ezek a majmok viszont benzint tankoltatnak(!) a kutassal(!) a szakatt 20éves diesel nissanba,:DDD és gyanusan gurulkafizimiskájú egy része, a mitanyánkos izomagyuak csak mutatóba tünedeznek fel a részben
www.youtube.com/watch?v=PFbUshxGtgE
Ezek a majmok viszont benzint tankoltatnak(!) a kutassal(!) a szakatt 20éves diesel nissanba,:DDD és gyanusan gurulkafizimiskájú egy része, a mitanyánkos izomagyuak csak mutatóba tünedeznek fel a részben
Penzmento
(
x6)
Nov 05, 2025 22:32:12
x6)
Végre! Újra van nazálás az ebihalfejűtől!!!! Hejj plugina!!!
🕎Endigame🕎
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Nov 05, 2025 23:40:38
x2)
...
Mekkora lenne, ha pont arra az OMW kútra mennének egyszer, ahol minden idők legnagyobb Echelon-tanúja dolgozik.
szmöre ügyvédje
Nov 06, 2025 00:38:27
a kikockázott fejű gyereket teleki sanyinak hívják, fun fact ez hívta ki a mentőket mikor a malacz fejberúgta a hajléktalant, egy ideig egy nàci kocsmát futtatott a moszkvánál, egy világi barom még az egyetemről ismerem. irigylem az embereket akik még nem találkoztak vele
Nov 06, 2025 00:38:27
-
Nov 06, 2025 01:46:49
Jó látni hogy ezek nem tanulnak semmiből.Még a választások előtt túltolják a biciklit és elkezdenek fújni a zsidó mi gatyánkra.Majd a cipórém is bejelentkezik egy jól megmondtam örömködő flokkal.Akkor milyen jól jönne a nemzet krónikása aki sörtől bűzlő böfögésével kommentálná a történéseket.Talán majd zárkatársak lesznek valamelyik gurulkával.
Nov 06, 2025 01:46:49
sodileak
(
x1)
Nov 06, 2025 02:07:55
x1)
Kémeink jelentik, hogy a kvázikettesen a Plugina csak nem bírta, és tolvajtkerget...személyesen..fekete bomberben mint a régi szép időkben, ha jól látom :DD
youtube.com/watch?v=PFbUshxGtgE
youtube.com/watch?v=PFbUshxGtgE
De nehany vagokepbol latszik a matricazasa, hogy egy wigi carsharinges auto (10-20k/nap barki berelhet)
bar kicsit fura a lerobbant fostalicskabol rogton egy bee A-mercibe ulni (gondolom gyorsba ezt tudtak szervalni, csak a wigo app kell hozza + aktiv reg, jogsi)
Jonciii
(
x7)
Nov 06, 2025 08:12:40
x7)
Lehet, hogy a wigo szponzorálta az adást :)
Lellytoll dandárszázados
Nov 06, 2025 08:14:45
A mitanyánk kiperkálja simán, csak hogy lesz elszámolva Kampánypénzből levonják mondván hogy a bűnözők ellen, vagy rablopandúr talicska címszóval elsumákolják ? :D
Nov 06, 2025 08:14:45
JohnCramer
(
x1)
Nov 06, 2025 10:00:34
x1)
Egy lehetséges magyarázattal szolgálnék ma a Snecológia számára. Nem lehet hogy berepült a légy a szájába, és azért kell a picsaajkakat harapdálnia, hogy az ki ne repüljön onnét?
Csak úgy érdekességképp...
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Csak úgy érdekességképp...
Endre priusza
(
x10)
Nov 06, 2025 10:23:18
x10)
Endre, gyere meghívlak egy sörre a Fecskébe! Ja, vagy azt neked most nem lehet?
PisiKaki
Nov 06, 2025 10:25:43
asodi most el van foglalva fontosabb dolgokkal. Spanyolul loopol a cellatársainak napszemüvegben.
Nov 06, 2025 10:25:43
Jonciii
(
x7)
Nov 06, 2025 10:26:24
x7)
Egy bögre kólára tudnál neki küldeni a kantinba?
Vaják
(
x6)
Nov 06, 2025 10:29:46
x6)
Arra leszek majd kíváncsi, hogy mi lesz majd azután, hogy szabadlábra helyezik (ha egyáltalán kiengedik)
Megy vissza a macskaólba fagyoskodni, sörözgetések, liveozások lesznek, egyszóval visszaesik az önpusztításba és megy vissza?
Vagy elmegy utcát söpörni, vagy kukásnak, mivel a jelenlegi fizikumával és agykapacitásával maximum ilyen munkákra lenne jó csak
Megy vissza a macskaólba fagyoskodni, sörözgetések, liveozások lesznek, egyszóval visszaesik az önpusztításba és megy vissza?
Vagy elmegy utcát söpörni, vagy kukásnak, mivel a jelenlegi fizikumával és agykapacitásával maximum ilyen munkákra lenne jó csak
Hahó
(
x130)
Nov 06, 2025 10:32:39
x130)
Holnap lesz a döntés elvileg.
Ha nagyrészt lezajlott a nyomozás, és engedékeny az ügyész, van rá esély, hogy indítványozza a házi őrizetet nyomkövetővel a lábán, és akkor heti egyszer elhagyhatja a macskaólat a bűnöző, elmehet a fecskébe.
Holnap szolnoki bíróság vagy macskaólas felderítés javasolt.
Hahó
(
x130)
Nov 06, 2025 10:36:58
x130)
Arra leszek majd kíváncsi, hogy mi lesz majd azután, hogy szabadlábra helyezik (ha egyáltalán kiengedik)
Nem hiszem, hogy teljesen szabadlábra helyezik. Max bűnügyi felügyelet aka házi őrizet.
PisiKaki
Nov 06, 2025 10:38:40
Mivel alkoholista az első dolga lesz, hogy sörikét vegyen meg valami töményet. Itt nem is a napok hanem órák kérdése, hogy mikor sikerül piát kaparintani.
Nov 06, 2025 10:38:40
Bubuka
(
x11)
Nov 06, 2025 10:42:39
x11)
Ugyanazt fogja folytatni. Fellövi a liveot pár hét után mikor már rászokik újra a sörikére és elkezd dacolni az anyjával, belehergeli magát abba a teljesen szürreális forgatókönyvbe hogy neki jár a kártérítés és elmondja hogy ő szárazon fog megbaszni mindenkit, hiszen szabadlábon védekezhet.
Ez persze a valóságban csak annyit fog jelenteni, hogy az öregasszonyt fogja terhelni pénzügyileg később, esetleg az első hónapban pár sértődött balfasz még pénzelni is fogja.
Én nagyon várom, hiszen akkora lesz a pofája, hogy pillanatok alatt beterheli magát újabb ügyekre. Anyagilag a szolnokra vonatoztatása is nehézkes, lehet nyitni a pénztárcát a világmegváltó meg nem értett zseniknek. :)
És arról még nem is beszéltünk, hogy ott van majdnem 44 évesen egy olyan helyzetben, amiből nem lesz felállás soha. Ja és ha kiengedik akkor kiskutyabaszó1 sem tudja már előadni, hogy mi fizetjük az ellátását, más valóságferdítésbe kell bele vergődni.
Akárhogy is win-win lenne ha kiengednék a téli hónapokra. Aztán majd tavasszal, vagy nyáron viszik vissza :)
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 06, 2025 10:47:40
x4)
Nos ezt tök egyszerűen el lehet intézni. Egy púpszászi osztag naponta bedob a macskaól elé egy doboz sört. Ha kipukkad azért jó, ha tud belőle inni akkor meg "gyújtósnak". Utána várja a napi alamizsnát de nyilván pár napon túl leállna ez az akció és bekattan a függés újra. :) Ezzel Golda nem tudna mit csinálni. Még max ide a fórumra be lehetne írni képpel hogy "ott a sör korcs!" hogy tudja.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 06, 2025 10:47:41
x5)
egyetlen egy okból jó lenne ha kiengednék, azt az eszméletlen elfojtott csicskuló hangot, ahogy próbálja matyarászni mi történt. utána vihetik vissza
C64korszak
(
x2)
Nov 06, 2025 10:49:18
x2)
engedékeny az ügyész, van rá esély, hogy indítványozza a házi őrizetet
Egyébként meg akkor a szolnokiaknak, vagy az újszásziaknak ~naponta kell random időpontban kijárogatni ellenőrizni, reméljük lesz itt annyi hatósági hátszél, hogy marad szépen a sitten :D
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 06, 2025 10:54:56
x4)
hát majd megkínálja őket molotovval ahogy szokta nem? Oh wait. Ha ez lenne akkor hajbókolna mutogatná nekik megszokásból hogy hogy simította el az ágyneműt meg hogy párhuzamosan van a papucsa rakva ugyanoda :D
C64korszak
(
x2)
Nov 06, 2025 10:58:13
x2)
naponta bedob a macskaól elé egy doboz sört
Nem kell ez, egyetlen percig képtelen lesz kibírni. Amint lesz annyi lé nála, már akár a hazaúton ciccenti az elsőt. Ő továbbra sem tartja alkesznek magát, azt pedig meg akarja majd alaposan ünnepelni, hogy kint van. Még akár golda is vesz neki, csak kussoljon.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Nov 06, 2025 11:01:26
x12)
Azonnal. Az autipajzs olyan horpadt, mintha a világűr vákuuma roppantotta volna össze, sürgős tankolásra van szüksége a megfelelő működéshez.
Első este olyan csatak mocsár ocsortány módon be fog baszni, hogy a világ olyat még nem látott, gondolom a bori vagy valamelyik másik pedofilszopó majd állja a cehhet, aztán mehet szépen minden tovább ahogy eddig.
Hahó
(
x130)
Nov 06, 2025 11:12:40
x130)
info info
nem lesz bírósági ülés a letartóztatás meghosszabbítása ügyében.
ebből arra lehet következtetni, hogy nincs ügyészi indítvány a hosszabbításra, vagyis ki fog jönni vasárnap.
sötétedés után lehet menni felderíteni a macskaólhoz ha addig be nem lájvozik. de az is lehet, hogy bűnügyi felügyeletet kap, és magatartási szabályként nem lájvozhat.
ebből arra lehet következtetni, hogy nincs ügyészi indítvány a hosszabbításra, vagyis ki fog jönni vasárnap.
Vaják
(
x6)
Nov 06, 2025 11:15:26
x6)
herr_schwechater
(
x5)
Nov 06, 2025 11:18:15
x5)
info info
halottpiton
(
x2)
Nov 06, 2025 11:20:41
x2)
Lehet megkövezni, de én adnám ha egy két közeli fotó/videó lenne a nemsokára elítelt pedofilról, esetleg belájvozna a már teljesen biztosan seggbekúrt féreg.
Jogrendben LAIKUSKÉNT viszont nem tudom elképzelni, hogy nem lesz ebből szépen leülős móka, hiszen élő egyenes adásban valósította meg a törvényi tényállást :)
megbasztál egy faszt
Jogrendben LAIKUSKÉNT viszont nem tudom elképzelni, hogy nem lesz ebből szépen leülős móka, hiszen élő egyenes adásban valósította meg a törvényi tényállást :)
-
Nov 06, 2025 11:21:02
Ja persze, most majd előmászik és megpróbálja előadni, hogy ő megmondta. Igaz az elmúlt 3 hosszabbítás alkalmával kellett volna megmondani, de hát ő is éppen az adott szituációhoz illeszkedve hazudozik, mert egy nárcisztikus elmebeteg. Hagyd rá, kisbori szintjére züllesztette le magát, annyit is ér.
Nov 06, 2025 11:21:02
?
Nov 06, 2025 11:22:45
info info
Mire fő engedik ki? Nem arról volt szó, hogy éveket ülni fog? Nem hiszem el, hogy ezt is megúszta a pedofil!
Nov 06, 2025 11:22:45
Bubuka
(
x11)
Nov 06, 2025 11:22:48
x11)
Mutel kihozott neki valami xiaomi telefont ha jól emlékszem, meg van egy letiltott iphone-ja. Ezekről az eszközökről produktívan fog tudni óbégatni meg terhelgetni magát újabb hosszú procedúrákkal, letartóztatásocskákkal.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 06, 2025 11:23:23
x5)
nyeméjted, első dolga lesz most a gecisbajszúnak elkirándulni újszászra, visszajött a cash cow-ja
Bubuka
(
x11)
Nov 06, 2025 11:24:20
x11)
Ki mondta, hogy megúszta? Raknak rá egy trackert aztán rátelefonálnak amint el meri hagyni a környéket. A jogi procedúra ugyanúgy folyik ellene. Neked ez győzelem? :DDD
Hahó
(
x130)
Nov 06, 2025 11:33:29
x130)
Kb biztosak (96 %) lehetünk benne, hogy elítélik, és ha így lesz, akkor leülőset adnak neki, mivel amit eddig ült azt be kell számítani.
Nincs ok aggodalomra. Minden lájvban lehet emlékeztetni arra, hogy éveket fog ülni.
Dolgozni nem tud elmenni, goldának kell eltartania, és a börtön vár rá. Ideális a műsor forgatókönyve, nem látok benne hibát.
Endre priusza
(
x10)
Nov 06, 2025 11:33:35
x10)
A kérdés csak az, hogy már szolnokon bebaszik, vagy kibírja az UFÓ diszkontig?
Endre priusza
(
x10)
Nov 06, 2025 11:34:28
x10)
Na, akkor jönnek a börtönflokkok? Már alig várom, hogy a Sodi elmesélje a benti kalandjait!
tranyókiller
(
x2)
Nov 06, 2025 11:34:59
x2)
Ez a balfasz tuti le fogja meriteni a szep nyomkovetojet…ujszaszi csoportba meg majd mehetne poszt hogy szabadlanon a helyi pedofil terrorista, mindenki vigyazzon.
Achtung!!
?
Nov 06, 2025 11:35:04
És kb mikorra várható az a tárgyalás ahol megkapja az ítéletet? Idén?
Nov 06, 2025 11:35:04
PisiKaki
Nov 06, 2025 11:40:27
Azért ez nekem egy elég keserédes info info.
Pro:
1. Megtudjuk hogy milyen állapotban van és elmondja hogy mekkora retard volt.
Contra:
1. Nem lesz bent évekig
2. Most jobb lesz neki
3. Ehet ihat fürödhet
4. Róla szolhat megint minden és loopolhat
Pro:
1. Megtudjuk hogy milyen állapotban van és elmondja hogy mekkora retard volt.
Contra:
1. Nem lesz bent évekig
2. Most jobb lesz neki
3. Ehet ihat fürödhet
4. Róla szolhat megint minden és loopolhat
Nov 06, 2025 11:40:27
90 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Évek óta folyamatos a megfigyelése.