és ebben az a vicc, hogy a sodi kredenc tüdőcskének csupán el kellett volna mennie egy operátori állásba simogatni az exceleket a sarokban, mint ahogy a hód kurva anyja javasolta neki.
lenne öröksége, több ingatlana, és élhetné a furabuzik csendes, ám boldog életét.
dehát nem ilyen sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
ott kezdődött a probléma, hogy Golda túldimenzionálta a gyagyást, hogy belőle lesz informatikus meg vadakat terelő juhász, illetve a szülő nyomás valamilyen szinten, hogy "hogy néz má' ki ha pont neki nincs diplomája?" -> ugyanaz az eset mint a pedóhüllő esetén
ebből a fikás kovácsolt egy felsőbbrendűségi komplexust, hogy ő biza nem lesz szürke egér, de ezt a történelem bizonyította, hogy még annak is fogyatékos
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Egy időben nem messze dolgoztam a Nándorfejérvár köztől, elugrottam megnézni magamnak a recskabarlangot meló után.
Elképesztően erős üzenet volt, hogy becsüljem meg az életemet és a helyzetemet. Zsodinak megadatott, hogy ott nőjön fel, helyi ismeretséggel, mindennel, gyakorlatilag csak ki kellett volna venni a pénzt azümmögő dobozból életből adódó kapcsolatokból és mehetett volna a stressznélküli nyugis fütyizés meg a krónikáskodás élete végéig. Még a végzettsége is megvolt hozzá, a környékbeli tech cégek kb mindenkit felvettek anno IT üzemeltetés vonalon.
Természetesen a kis Endi mindenkinél jobban tudta akkor is, meg is lett az eredménye.
Nemzeti hős vok, jah.
fantáziálgat a kutyabaszó?? helyes. a kutyákat molesztáló, vádalku keretében németországba kivándorolt apja által megdugott sakkozók szégyene, anyja dübbentője, sodi löttyedt fasza után vágyakozó kisköcsög1 álmodozzon, képzelődjön csak tiszafaszom-alsón. ezt megengedjük neki. ennyi jutott a semmirekellő buzikának. :))
vérdíj target nr. 1

Endre: Nem hazudok!
...
Géza: Buzi vagy vagy nem vagy buzi?
Endre: Nem vagyok buzi!
Géza: Biszexuális vagy?
Endre: eee őőő leh.. őőő gondolják páran!
...
Endre: Az önkielégő emberek néha szépek!
trashcity.net/video/2550/sodileak-part-1-sodi-bevallja-hogy-izgatj%C3%A1k-az-%C3%B6nkiel%C3%A9g%C3%ADt%C5%91-f%C3%A9rfiak-fapoleon-coming-out?t=147
:D Amikor megláttam fentebb a korcstól ezt a nagyon jól ismert "nyelftanilag mingyig ikaz" szart, nekem is egyből a végletekig elhazudott, kiangolnázott, elterelt, leterelt, félremagyarázott buzeráns faszszopó hajlamai jutottak eszembe.
Rögtön ezután a mindenféle pénzekkel, segélyekkel való csalása.
Ennyi, ennyi a korcs: buziság, hazugság, csalás, aberráció, patkányság, meg a (juszt is) nagy pofája a semmire.
De jó, hogy a sitten rohad. Az angolnázó szaros féreg.
Igyunk egy sörtöt, he
Azon a meghajtón állítólag Ráczról vannak a boszniai ideiből valami elkövetésekről anyagok, amivel zsarolják is hogy leadják a yardnak, meg valami budapesti maffia ügy anyag van elvileg rajta, sajnos ehhez nincs hozzáférésem
"I told you right time, don't be Godless, selfish, satanic idiot."
Azért még ezen egy szóra: csak engem emlékeztet ez a "letyél emper" frázisra?
Ilyenkor hol van a 'mennyei seregek hatalmas haragjával büntetlek, ezer angyal lángoló kardjával lesújtok, mert Isten embere vagyok' szarság? Vagy hogy a tesla coil-al bassza agyon őket?
Vagy hogy 'próbálkozzatok csak nyugodtan, én tiszta vagyok'?
Vagy az elnyomó nazi fascist csendőrség + állam a sátán oldalán áll, és tudhatja basztatni a feltaláló urat? De akkor meg amikor a drogos cigány betámadta, miért sipítozott rendőrökért? A satanic csöves segély meg azért jól jön?
Igyunk egy sörtöt, he
- büdös, koszos gyerekszoba az emeleten
- konyha a földszinten, ahol az anyját szokta dübbentgetni
- közeli dögkút, ahonnan a kutyákat lopja
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Egy döglött kutyára se futja neki, nem amerikai útra
De aranyosan csoszog azokkal a mini lépésekkel a mi kis Poirot karakterünk. :D
Nagyon kedvesek a rendőrurak, hogy egy vak embert kísérnek!
Milyen szépen lefogytál gyagyás mi a titkod segíts már nszksz
kicsit kevésbé tűnik púposnak. jót tesz a priccs
SPORTOS ERŐS FIATAL!
Na és milyen Habony Árpád fazonu feje lett!
Látom a kék szatyorral BŐVÜLT A SZETÁP! Mert a szetápnak mindig fejlődnie kell!
Rühes vagy Recskás
24/7 játszhat az alábbi játékokal, 4K VR minőségben:
Cigányidomítás Szimulátor 2025
Igaszából most mi miatt is tartják még bent?
Ugye bevitték a rendőr fenyegetés miatt, erre emlékszem, és volt egy másik ügye, amiben elítélték távollétében?
Mindig mikor megsajnálnám eszembe jut az a sok uszitása, rohadéksága, meg hogy mindig túlzottan nagy volt a pofája a helyzetéhez képest.
Pl Tiktokon volt egyszer, hogy 0 FT-al a zsebében ezt mondta: "Na nem bánom, ha megveszitek a repülőjegyet elutazok valahova"
Amúgy meg gondolj bele hol lenne jobb helye, itt vagy az anyja macskaóljában megfagyva
Ilyenkor kell megcisszenteni valami konzervvért, amiben "höhöhaha"-zva hergel, és rögtön elmúlik ez az érzés.
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Én se, de megkövezlek, mert én kurvára nem sajnáltam meg, sőt, szívből kívánom, hogy ez csak az enyhe bemelegítés legyen.
Majd ha a Blaha kövén egy tócsa hugyban, amputált lábakkal koldul, talán akkor megszánom egy pár szál kfc sültkrumplival.
Igyunk egy sörtöt, he
sokat segített, hogy nincs hozzáférés se a ketyerűhöz, sem pedig a tyoproni ízű italhoz. pedig még húzta is áprilisban a száját, amikor a gecisbajszú borsodit vett neki, na azt most visszasírhatja
Nagyon remélem hogy a fekete hajú pörtönőr csajt Júliának hívják!
Ment a minusz. Te meg hol a faszban voltál amikor heherészve líkelt a meggyilkolt nő tárgyalásáról a hozzátartozók kegyeletét megsértve? Amikor meg akarta ölni Jutkát vagy verte eltorzult arccal, meg amikor a kisgyerekeket cicázva videózta? Az hogy arról ábrándozott hogy majd cherry-pickel valami kiszolgáltatott ukrán nőt a háborús menekültek közül béranyának?
Szerintem a társadalom ilyan szemeteinek ez is túl enyhe bűntetés hogy most nézheti a repedést a falon évekig.

Beszarok, és még ott is cipeli magával a szemetét csöves nejlonszatyorban. Mi lehet a zacskóban? HDMI kábelek?
Én összevágom jingle bellsnek. Ez fog szólni nálam idén karácsonykor.
Vagy amikor egy 9 éves kislánnyal (csengével) beszélt telefonon és annak érdekében hogy faszfej cigány kammernak ártson elkezdte a kislányt ijesztgetni hogy új anyja lesz stb. 0 empátiával és hideg pdzichopata módjára cihog a csűrte csavarta a dolgokat a kislánynak a telefonba, akinek az apja épp lelépet a dagadt kurvával.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Ez most feldobta a napom.
Mindent megérdemel ez a geci. Mindent.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Itt csak az utolsó mondattal értek egyre! Sajnálni pedig sose sajnáld! A megérdemelt helyén van ahonnan vélhetőleg egy hulla zsákban fog távozni!
Btw, beszarás ez a haj xD ilyen tényleg az igazi elítélt faszkalapoknak van és rendesen le is van fogyva a pedo? Mennyi lehet most? 50, 55 kg? 🤣
Hát igen, ha paradicsomkára sem telik, akkor biztosan megvan a kalória deficit :) Slim-fit lett asodiból, ráadásul mindezt ingyen, a spórolás jegyében.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Örülhetsz endre most legalább héthúszpé
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Kicsit jobb minőségben.

Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Állítólag többen halkan felkuncogtak amikor a szabadulásáról beszélt, mások elnézően mosolyogtak.
mintha ezt láttam volna valahol

Nagy viccmester az Endi

Tudod mi lenne a nagyon durva?
Hogyha épp szétkúrnák az amúgy is vérző seggét, és még vagy tízen várakoznának.
Na arra azt mondanám hogy durva, de ez még csak az első szint, és ha van isten, akkor még vagy 322 várja.
Semmit nem hozott helyre, semmit nem bánt meg, a legutóbbi levelében is fellengző hanglejtéssel soderálta a saját valóságát, tehát amit írtam nem retorzió, szimplán azon a véleményen vagyok, mint korábban, vagyis hogy ilyen gonosz léleknek még újjászületéssel sincsen kegyelem.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Megmentették a trollok az életét. Annyi csak, hogy 4-5 évig be lesz zárva egy rácsos épületbe, de ez nem nagy ár. Van néha paradicsom is.
Még pár ügyecske beérik, még pár faszerdő kihajt, amiket bent intéz folyamatosan, pont elég ahhoz, hogy ott dögöljön meg bent.
Nem kell ilyen patkány gecinek szabadlábon járkálnia a normális emberek között.
Látványosan szar bőrben van a pedofil, rend van na.
" A börtön az börtön :D "
Azért jó látni, hogy a mindenkit legyőző, hajdan a bíróságon törtfehér cigányöltönyben feszítő fatászpika megtanult lehajtott fejjel gubbasztani a vádlottak padján.
Fogadok arról vakerált, hogy amint kijut, hatalmas puszkapojokat tud majd benyújtani a bírósághoz. :D
Nem először. Amikor Márkcica akarta behálózni a Púpost, akkor is csak a trollok miatt engedték el végül, egyébként egy alföldi tanyán csicskáztatnák rég.
Ha a trollok nem állítják le a Judkaverést, napokon belül megölik az öreglányt, akkor most az életfogytiglanát ülné.
Amikor bevitték, már olyan alkesz volt, hogy két évet nem adtam volna a májcsáig.
Trollok nélkül a Sodi rég halott lenne.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
I kezelem!
trashcity.net/video/19517/pedo-sodi-nem-l%C3%A9tez%C5%91-t%C3%A1nctud%C3%A1sa
Twinkyboy, vetélytársad akadt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

terrorral gyanúsítják meg emberölés előkészületével, ez egy wannabe gyilkos, aki embereket, ráadásul rendőröket akart megölni, még szép, hogy lábbilincsben hozzák.
Lehet felkérték a következő john wick filmbe statisztának és azért növeszti a haját… ő lesz a spanyol kávéhordó fiú(vagy mi)
Kaffka endre
Kötőjel
(
x11)
Oct 29, 2025 10:33:33
x11)
nagyon megbüntette az Isten a gyagyát, zsidó is meg még a sztereotípiával szemben segghülye mindenhez
és ebben az a vicc, hogy a sodi kredenc tüdőcskének csupán el kellett volna mennie egy operátori állásba simogatni az exceleket a sarokban, mint ahogy a hód kurva anyja javasolta neki.
lenne öröksége, több ingatlana, és élhetné a furabuzik csendes, ám boldog életét.
herr_schwechater
(
x5)
Oct 29, 2025 10:42:37
x5)
ott kezdődött a probléma, hogy Golda túldimenzionálta a gyagyást, hogy belőle lesz informatikus meg vadakat terelő juhász, illetve a szülő nyomás valamilyen szinten, hogy "hogy néz má' ki ha pont neki nincs diplomája?" -> ugyanaz az eset mint a pedóhüllő esetén
ebből a fikás kovácsolt egy felsőbbrendűségi komplexust, hogy ő biza nem lesz szürke egér, de ezt a történelem bizonyította, hogy még annak is fogyatékos
-
Oct 29, 2025 13:16:46
megy a recskázás a hasselhoff poszterre két kutyabaszás között, kisfosos?
@beszélekakkorénis
5 nappal ezelőtt
El tudnám képzelni... Bár szívesebben csavarognék az USA-ban. Vennék egy K.I.T.T. replikát, aztán bejárnám keresztül-kasul. Elég sok bakancslistás helyem van.
@beszélekakkorénis
5 nappal ezelőtt
El tudnám képzelni... Bár szívesebben csavarognék az USA-ban. Vennék egy K.I.T.T. replikát, aztán bejárnám keresztül-kasul. Elég sok bakancslistás helyem van.
Oct 29, 2025 13:16:46
gobesug
(
x30)
Oct 29, 2025 14:20:23
x30)
fonatkoszás
Oct 29, 2025 14:20:58
Egy időben nem messze dolgoztam a Nándorfejérvár köztől, elugrottam megnézni magamnak a recskabarlangot meló után.
Elképesztően erős üzenet volt, hogy becsüljem meg az életemet és a helyzetemet. Zsodinak megadatott, hogy ott nőjön fel, helyi ismeretséggel, mindennel, gyakorlatilag csak ki kellett volna venni a pénzt a
Természetesen a kis Endi mindenkinél jobban tudta akkor is, meg is lett az eredménye.
Oct 29, 2025 14:20:58
Kötőjel
(
x11)
Oct 29, 2025 14:34:49
x11)
@beszélekakkorénis
5 nappal ezelőtt
@beszélekakkorénis
5 nappal ezelőtt
fantáziálgat a kutyabaszó?? helyes. a kutyákat molesztáló, vádalku keretében németországba kivándorolt apja által megdugott sakkozók szégyene, anyja dübbentője, sodi löttyedt fasza után vágyakozó kisköcsög1 álmodozzon, képzelődjön csak tiszafaszom-alsón. ezt megengedjük neki. ennyi jutott a semmirekellő buzikának. :))
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 29, 2025 16:00:14
x13)
Hahó lassan már 2 hónapja túlteljesítette az augusztust azzal, hogy él.
Pedig endrének most tuti alibije lenne, vajon endre hazudott?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
gobesug
(
x30)
Oct 29, 2025 17:03:36
x30)
Hahó lassan már 2 hónapja túlteljesítette az augusztust azzal, hogy él.

A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 29, 2025 17:23:38
x4)
Endre: Nem hazudok!
...
...
Endre: Az önkielégő emberek néha szépek!
trashcity.net/video/2550/sodileak-part-1-sodi-bevallja-hogy-izgatj%C3%A1k-az-%C3%B6nkiel%C3%A9g%C3%ADt%C5%91-f%C3%A9rfiak-fapoleon-coming-out?t=147
Ténfép
(
x5)
Oct 29, 2025 17:57:23
x5)
:D Amikor megláttam fentebb a korcstól ezt a nagyon jól ismert "nyelftanilag mingyig ikaz" szart, nekem is egyből a végletekig elhazudott, kiangolnázott, elterelt, leterelt, félremagyarázott buzeráns faszszopó hajlamai jutottak eszembe.
Rögtön ezután a mindenféle pénzekkel, segélyekkel való csalása.
Ennyi, ennyi a korcs: buziság, hazugság, csalás, aberráció, patkányság, meg a (juszt is) nagy pofája a semmire.
De jó, hogy a sitten rohad. Az angolnázó szaros féreg.
Ténfép
(
x5)
Oct 29, 2025 18:07:30
x5)
Azon a meghajtón állítólag Ráczról vannak a boszniai ideiből valami elkövetésekről anyagok, amivel zsarolják is hogy leadják a yardnak, meg valami budapesti maffia ügy anyag van elvileg rajta, sajnos ehhez nincs hozzáférésem
"I told you right time, don't be Godless, selfish, satanic idiot."
Azért még ezen egy szóra: csak engem emlékeztet ez a "letyél emper" frázisra?
Ilyenkor hol van a 'mennyei seregek hatalmas haragjával büntetlek, ezer angyal lángoló kardjával lesújtok, mert Isten embere vagyok' szarság? Vagy hogy a tesla coil-al bassza agyon őket?
Vagy hogy 'próbálkozzatok csak nyugodtan, én tiszta vagyok'?
Vagy az elnyomó nazi fascist csendőrség + állam a sátán oldalán áll, és tudhatja basztatni a feltaláló urat? De akkor meg amikor a drogos cigány betámadta, miért sipítozott rendőrökért? A satanic csöves segély meg azért jól jön?
balek
(
x10)
Oct 29, 2025 19:05:26
x10)
@beszélekakkorénis
5 nappal ezelőtt
Bakancslistás helyek:@beszélekakkorénis
5 nappal ezelőtt
- büdös, koszos gyerekszoba az emeleten
- konyha a földszinten, ahol az anyját szokta dübbentgetni
- közeli dögkút, ahonnan a kutyákat lopja
-
Oct 29, 2025 20:39:23
aki negyven+osan mamahotelben lakik arról nem fogják az eredményes élet szobrát mintázni. maximum elrettentő példának jó, de leginkább arra sem. lásd stoki, kisboros, tajgi és még számtalan név a naptárba.
Oct 29, 2025 20:39:23
Kötőjel
(
x11)
Oct 30, 2025 09:58:27
x11)
kisukrán1, ha trollozás helyett eltakarodtál volna dolgozni és spóroltál volna 1-2 évet (se kutyád - HÁ HÁ -, se macskád, anyád kisszobájából tolod fullba a kretént, ő tesz ételt eléd, NULLA forint költséged van), akkor te is megtehetted volna, hogy amerikában vezess a route 66-n. én is nagyon élveztem, elképesztő életérzés. eszemben is volt már akkoriban is, hogy mennyire irigylem a sodit.
előtte persze meg kellett volna tanulnod angolul valamennyire (de talán valamilyen szinten makogsz is angolul, nem? wanna play, michael?? mindegy. andi.), meg jogosítványt szerezned (mert igazi retardhoz hűen úgy akarsz kitt replikát vezetni, hogy nincs jogsid), de ezek a hatajmas feladatok is shikerültek volna, ha nem itt baszod a rezet tizenx éven keresztül.
de ez nem csak rád, hanem az összes faszszopó retardra igaz. olyan kurva okosnak gondoljátok magatokat, lenézitek a pizzafutárokat, lidl-ös árufeltöltőket, takarítókat, mondván micsoda aljamunkák ezek, közben meg ezek az emberek számotokra angyalszárny kategóriájú életszínvonalon élnek.
egyik ismerősöm lidl-ös árufeltöltő és ő is volt amerikában. csak a kisbuzi1-eknek nem integet vissza amerika. bizony.
vérdíj target nr. 1
előtte persze meg kellett volna tanulnod angolul valamennyire (de talán valamilyen szinten makogsz is angolul, nem? wanna play, michael?? mindegy. andi.), meg jogosítványt szerezned (mert igazi retardhoz hűen úgy akarsz kitt replikát vezetni, hogy nincs jogsid), de ezek a hatajmas feladatok is shikerültek volna, ha nem itt baszod a rezet tizenx éven keresztül.
de ez nem csak rád, hanem az összes faszszopó retardra igaz. olyan kurva okosnak gondoljátok magatokat, lenézitek a pizzafutárokat, lidl-ös árufeltöltőket, takarítókat, mondván micsoda aljamunkák ezek, közben meg ezek az emberek számotokra angyalszárny kategóriájú életszínvonalon élnek.
egyik ismerősöm lidl-ös árufeltöltő és ő is volt amerikában. csak a kisbuzi1-eknek nem integet vissza amerika. bizony.
Jonciii
(
x7)
Oct 30, 2025 10:13:37
x7)
kisukrán1, ha trollozás helyett eltakarodtál volna dolgozni és spóroltál volna 1-2 évet (se kutyád - HÁ HÁ -, se macskád, anyád kisszobájából tolod fullba a kretént, ő tesz ételt eléd, NULLA forint költséged van), akkor te is megtehetted volna, hogy amerikában vezess a route 66-n. én is nagyon élveztem, elképesztő életérzés. eszemben is volt már akkoriban is, hogy mennyire irigylem a sodit.
Egy döglött kutyára se futja neki, nem amerikai útra
-
Oct 30, 2025 10:37:43
Zsákfos hajú bűnöző
streamable.com/q2v2v8
streamable.com/q2v2v8
De aranyosan csoszog azokkal a mini lépésekkel a mi kis Poirot karakterünk. :D
Oct 30, 2025 10:37:43
Cipőfűző
Oct 30, 2025 10:39:01
Kössetek beeee!
Oct 30, 2025 10:39:01
Jogsi 2030-ra
Oct 30, 2025 10:43:37
És sokak kérdésére a válasz: Igen még mindig a dioptriás naphemüvegben van!
Na jogsi, csá
Oct 30, 2025 10:43:37
vizsgabiztos
Oct 30, 2025 10:47:45
És sokak kérdésére a válasz: Igen még mindig a dioptriás naphemüvegben van!
Nagyon kedvesek a rendőrurak, hogy egy vak embert kísérnek!
Oct 30, 2025 10:47:45
Shared Car
Oct 30, 2025 10:56:06
Jo volt latni Endre!

Oct 30, 2025 10:56:06
Fogyókúrázó troll
Oct 30, 2025 10:58:32
Jo volt latni Endre!
Oct 30, 2025 10:58:32
Nemzet Krónikása
(
x20)
Oct 30, 2025 11:00:37
x20)
Jót tett neki a börtön, ilyet is ritkán lehet mondani valakinek.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
herr_schwechater
(
x5)
Oct 30, 2025 11:03:31
x5)
Jo volt latni Endre!
kicsit kevésbé tűnik púposnak. jót tesz a priccs
Fatászpika
(
x2)
Oct 30, 2025 11:03:39
x2)
Azért leadott egy pár kilót, megint jön a girnyó időszak
halottpiton
(
x2)
Oct 30, 2025 11:06:23
x2)
Innen amúgy úgy tűnik mintha még a napszemüvegben feszítene :)
megbasztál egy faszt
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 30, 2025 11:09:13
x4)
SPORTOS ERŐS FIATAL!
Fatászpika
(
x2)
Oct 30, 2025 11:12:29
x2)
Jo volt latni Endre!
Rühes vagy Recskás
-
Oct 30, 2025 11:14:21
SPORTOS ERŐS FIATAL!
24/7 játszhat az alábbi játékokal, 4K VR minőségben:
Cigányidomítás Szimulátor 2025
Oct 30, 2025 11:14:21
Vaják
(
x6)
Oct 30, 2025 11:15:02
x6)
A trolloknak mindig igaza van, és általában jószándékúak.
A börtön Endinek egy megváltás. Van fűtés (általában), kezelik az alkoholizmusát, etetik, nyírják a haját (sírtam a frizurán), ledobta a Covidban felszedett kilókat.
Hát igen Endre, igazán nincs mit
A börtön Endinek egy megváltás. Van fűtés (általában), kezelik az alkoholizmusát, etetik, nyírják a haját (sírtam a frizurán), ledobta a Covidban felszedett kilókat.
Hát igen Endre, igazán nincs mit
Ténfép
(
x5)
Oct 30, 2025 11:15:33
x5)
A töppgenerációs, nétyetyetyemes (0 diplomával), elit, konzervatív, háj entellektüel budai úrifiú, ahogy hozzá illik: egyenesen a sittről, vezetőszáron, félig lerohadva, a minden vagyonát tartalmazó szatyorral a béna, megbilincselt kezében.
Igyunk egy sörtöt, he
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 30, 2025 11:16:31
x37)
Ez a videó nagyon durva. Kövezzetek meg, de én megsajnáltam a púpos szart. Soha nem voltam igazán hardcore, véresszájú troll. Ez az ember soha nem fog kijönni a börtönből már.
Vaják
(
x6)
Oct 30, 2025 11:20:07
x6)
Ez a videó nagyon durva. Kövezzetek meg, de én megsajnáltam a púpos szart. Soha nem voltam igazán hardcore, véresszájú troll. Ez az ember soha nem fog kijönni a börtönből már.
Igaszából most mi miatt is tartják még bent?
Ugye bevitték a rendőr fenyegetés miatt, erre emlékszem, és volt egy másik ügye, amiben elítélték távollétében?
Vaják
(
x6)
Oct 30, 2025 11:22:11
x6)
Mindig mikor megsajnálnám eszembe jut az a sok uszitása, rohadéksága, meg hogy mindig túlzottan nagy volt a pofája a helyzetéhez képest.
Pl Tiktokon volt egyszer, hogy 0 FT-al a zsebében ezt mondta: "Na nem bánom, ha megveszitek a repülőjegyet elutazok valahova"
Amúgy meg gondolj bele hol lenne jobb helye, itt vagy az anyja macskaóljában megfagyva
nmthrwwy420
(
x10)
Oct 30, 2025 11:23:27
x10)
Ilyenkor kell megcisszenteni valami konzervvért, amiben "höhöhaha"-zva hergel, és rögtön elmúlik ez az érzés.
Ténfép
(
x5)
Oct 30, 2025 11:24:12
x5)
Ez a videó nagyon durva. Kövezzetek meg, de én megsajnáltam a púpos szart. Soha nem voltam igazán hardcore, véresszájú troll.
Én se, de megkövezlek, mert én kurvára nem sajnáltam meg, sőt, szívből kívánom, hogy ez csak az enyhe bemelegítés legyen.
Majd ha a Blaha kövén egy tócsa hugyban, amputált lábakkal koldul, talán akkor megszánom egy pár szál kfc sültkrumplival.
horgász
(
x10)
Oct 30, 2025 11:28:25
x10)
Jót tett a fifikutyámnak ez a "kis kaland" láthatóan.
Csak "kicsit" hosszabbra sikerül, mint amire az elején számított xD
Egész ügyesen megtanult csoszogni a láncon is látom, jól van. Olyan engedelmes kis megnyúzott kiherélt kutyusnak tűnik most a fifikutyus.
Ráfért már egy kis átnevelőtábor.
És még mondja valaki, hogy erre a szardarabra nem lehet hatni, nem lehet tanítani...
Egész ügyesen megtanult csoszogni a láncon is látom, jól van. Olyan engedelmes kis megnyúzott kiherélt kutyusnak tűnik most a fifikutyus.
És még mondja valaki, hogy erre a szardarabra nem lehet hatni, nem lehet tanítani...
horgász
(
x10)
Oct 30, 2025 11:32:54
x10)
"Csicska közszolga, hopp"
Ugye? xD Milyen régen is volt...ja nem.
Most meg csak ennyit mond a "csicska közszolga" rendőr:
Ül.
Sétál.
Kussol.
Fekszik.
Fujj-rossz.
Pont mint egy kutyának.
Ha meg csúnya dolgot csinál belenyomják a szarába a kilincsorrát.
Fifikém, hazaértél.
Ugye? xD Milyen régen is volt...ja nem.
Most meg csak ennyit mond a "csicska közszolga" rendőr:
Ül.
Sétál.
Kussol.
Fekszik.
Fujj-rossz.
Pont mint egy kutyának.
Ha meg csúnya dolgot csinál belenyomják a szarába a kilincsorrát.
Fifikém, hazaértél.
herr_schwechater
(
x5)
Oct 30, 2025 11:33:15
x5)
Jót tett a fifikutyámnak ez a "kis kaland" láthatóan.
sokat segített, hogy nincs hozzáférés se a ketyerűhöz, sem pedig a tyoproni ízű italhoz. pedig még húzta is áprilisban a száját, amikor a gecisbajszú borsodit vett neki, na azt most visszasírhatja
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 30, 2025 11:43:37
x4)
Hülyék vagytok, a profik john harris karkötővel, boka és csukló súlyokkal és edző inasokkal kondiznak!

Kötőjel
(
x11)
Oct 30, 2025 11:51:34
x11)
OOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!
vérdíj target nr. 1
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 30, 2025 11:54:50
x4)
OOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!
Nagyon remélem hogy a fekete hajú pörtönőr csajt Júliának hívják!
-
Oct 30, 2025 11:55:13
Ennél egy jó paradicsomot, faszkalap?
Oct 30, 2025 11:55:13
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 30, 2025 12:07:30
x4)
Ment a minusz. Te meg hol a faszban voltál amikor heherészve líkelt a meggyilkolt nő tárgyalásáról a hozzátartozók kegyeletét megsértve? Amikor meg akarta ölni Jutkát vagy verte eltorzult arccal, meg amikor a kisgyerekeket cicázva videózta? Az hogy arról ábrándozott hogy majd cherry-pickel valami kiszolgáltatott ukrán nőt a háborús menekültek közül béranyának?
Szerintem a társadalom ilyan szemeteinek ez is túl enyhe bűntetés hogy most nézheti a repedést a falon évekig.
Szolnoki bv
Oct 30, 2025 12:09:53

Oct 30, 2025 12:09:53
ascites
(
x56)
Oct 30, 2025 12:11:28
x56)
Annak idején a hátamon felállt a szőr, amikor ez a gnóm asmr-est játszott, ezek a csilingelések viszont marhára bejönnek.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Oct 30, 2025 12:12:05
x2)
Hülyék vagytok, a profik john harris karkötővel, boka és csukló súlyokkal és edző inasokkal kondiznak!
Beszarok, és még ott is cipeli magával a szemetét csöves nejlonszatyorban. Mi lehet a zacskóban? HDMI kábelek?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Oct 30, 2025 12:13:54
x2)
Legkomolyabb hipster Hitler frizurák. Ki a fodrászod a sitten, Endre?

Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 30, 2025 12:14:03
x7)
10 perce hallgatom a melócsában zenei aláfestésnek a láncok csörgését! Valami zseniális! A fogykos séró meg mi a fasz XD
A jó portás csak baszik!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 30, 2025 12:14:48
x7)
Szerintem tényleg nem fog ideírni soha többet XD
A jó portás csak baszik!
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Oct 30, 2025 12:16:34
x2)
Annak idején a hátamon felállt a szőr, amikor ez a gnóm asmr-est játszott, ezek a csilingelések viszont marhára bejönnek.
Én összevágom jingle bellsnek. Ez fog szólni nálam idén karácsonykor.
ascites
(
x56)
Oct 30, 2025 12:18:08
x56)
És még csak most fog leszállni a szokásos őszi depresszió, miután november elején megmondják neki, hogy odabenn karácsonyozik... Rend van, na.
NBVNG
(
x1)
Oct 30, 2025 12:19:10
x1)
Vagy amikor egy 9 éves kislánnyal (csengével) beszélt telefonon és annak érdekében hogy faszfej cigány kammernak ártson elkezdte a kislányt ijesztgetni hogy új anyja lesz stb. 0 empátiával és hideg pdzichopata módjára cihog a csűrte csavarta a dolgokat a kislánynak a telefonba, akinek az apja épp lelépet a dagadt kurvával.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 30, 2025 12:19:41
x4)
Azon gondolkodom egy kreatívabb trolléga németes segítséggel csinálhatna valami jó kis megköszönős boldog karácsony videót arról hogy Endre börtönben van. Aztán elküldeni a volt munkahelyeinek akik közreműködőek voltak az infó-infók utáni gyors kirúgásokban.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 30, 2025 12:19:59
x4)
ja meg az Ogrénak is természetesen :D Had röhögjön!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Oct 30, 2025 12:21:12
x12)
Zsákfos hajú bűnöző
Ez most feldobta a napom.
Mindent megérdemel ez a geci. Mindent.
-
Oct 30, 2025 12:28:16
Itt csak az utolsó mondattal értek egyre! Sajnálni pedig sose sajnáld! A megérdemelt helyén van ahonnan vélhetőleg egy hulla zsákban fog távozni!
Btw, beszarás ez a haj xD ilyen tényleg az igazi elítélt faszkalapoknak van és rendesen le is van fogyva a pedo? Mennyi lehet most? 50, 55 kg? 🤣
Oct 30, 2025 12:28:16
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Oct 30, 2025 12:30:37
x12)
és rendesen le is van fogyva a pedo? Mennyi lehet most? 50, 55 kg? 🤣
Hát igen, ha paradicsomkára sem telik, akkor biztosan megvan a kalória deficit :) Slim-fit lett asodiból, ráadásul mindezt ingyen, a spórolás jegyében.
NBVNG
(
x1)
Oct 30, 2025 12:35:03
x1)
Zsákfos hajú bűnöző
streamable.com/q2v2v8
streamable.com/q2v2v8
Örülhetsz endre most legalább héthúszpé
Hahó
(
x130)
Oct 30, 2025 12:40:47
x130)
Kicsit jobb minőségben.

nmthrwwy420
(
x10)
Oct 30, 2025 12:41:54
x10)
Egyébként van valami info-info a találkozás körülményeiről?
Ha jól látom a kék szatyorkában ott van az összes tulajdona, viszik jobbra-balra megint táborozni?
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
Ha jól látom a kék szatyorkában ott van az összes tulajdona, viszik jobbra-balra megint táborozni?
Hahó
(
x130)
Oct 30, 2025 12:44:39
x130)
És még csak most fog leszállni a szokásos őszi depresszió, miután november elején megmondják neki, hogy odabenn karácsonyozik... Rend van, na.
Állítólag többen halkan felkuncogtak amikor a szabadulásáról beszélt, mások elnézően mosolyogtak.
herr_schwechater
(
x5)
Oct 30, 2025 12:44:50
x5)
Egyébként van valami info-info a találkozás körülményeiről?
mintha ezt láttam volna valahol

Hahó
(
x130)
Oct 30, 2025 12:47:34
x130)
Ez kell a masni cv-be

Bubuka
(
x11)
Oct 30, 2025 12:52:39
x11)
Oszt az Ohájói ügyvédek meg hol a kurva anyámban voltak?
:)
:)
Jonciii
(
x7)
Oct 30, 2025 12:53:30
x7)
Nagy viccmester az Endi
-
Oct 30, 2025 12:59:31

Oct 30, 2025 12:59:31
kripli figyelő
(
x12)
Oct 30, 2025 13:03:51
x12)
Ide hallom ahogy magában motyog,csak a láncok csörgése elnyomja.Őröm látni az adóforintjainkat dolgozni.Pontosan így kell kezelni a pedofil elmebeteget.
Betöjt Laptop
(
x35)
Oct 30, 2025 13:05:26
x35)
Hány kiló vagy Endre? Fegyencedzés nem áll rendelkezésre?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Eazy
(
x10)
Oct 30, 2025 13:08:16
x10)
Ez a videó nagyon durva.
Tudod mi lenne a nagyon durva?
Hogyha épp szétkúrnák az amúgy is vérző seggét, és még vagy tízen várakoznának.
Na arra azt mondanám hogy durva, de ez még csak az első szint, és ha van isten, akkor még vagy 322 várja.
Semmit nem hozott helyre, semmit nem bánt meg, a legutóbbi levelében is fellengző hanglejtéssel soderálta a saját valóságát, tehát amit írtam nem retorzió, szimplán azon a véleményen vagyok, mint korábban, vagyis hogy ilyen gonosz léleknek még újjászületéssel sincsen kegyelem.
Endre priusza
(
x10)
Oct 30, 2025 13:12:28
x10)
Na, Endre úgy látom jót tett a börtönfittnesz. Lement a pókhasadból a víz, hogy nem jutsz alkoholhoz, fogytál is most hogy nem napi húsz sörike az adagod. Jót tesz a napi séta is a börtönudvaron. Látod Endre, te ilyen szerencse fia vagy, mindig jobbra fordulnak a dolgaid, felfelé buktatnak a trollok!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
-
Oct 30, 2025 13:15:25
Így jabjáncon megkötve nem nehéz torkokat nyiszálni meg ilyesmi?
Nyem éjtem.
Nyem éjtem.
Oct 30, 2025 13:15:25
Hahó
(
x130)
Oct 30, 2025 13:18:46
x130)
Na, Endre úgy látom jót tett a börtönfittnesz. Lement a pókhasadból a víz, hogy nem jutsz alkoholhoz, fogytál is most hogy nem napi húsz sörike az adagod. Jót tesz a napi séta is a börtönudvaron. Látod Endre, te ilyen szerencse fia vagy, mindig jobbra fordulnak a dolgaid, felfelé buktatnak a trollok!
Megmentették a trollok az életét. Annyi csak, hogy 4-5 évig be lesz zárva egy rácsos épületbe, de ez nem nagy ár. Van néha paradicsom is.
Hahó
(
x130)
Oct 30, 2025 13:20:34
x130)
Ha kijön mehet vissza junior php programozónak. Kicsit kacskaringós a karrierje. Na bumm.
molos troll
(
x2)
Oct 30, 2025 13:21:28
x2)
Piperészkedés hogy működik a kaptárban? Van külön barbershop, ahol havonta ilyen kókuszfrizurával látják el a púpot, vagy a cellatársak nyirbálják meg? Esetleg bemutathatta a hájsegg géza-féle önkopasztást pár szem paradicsomért? Vagy csak annyira büdös, hogy senki nem bírja mellette két percnél tovább, és a feje búbjáig már nem jut el a gép?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Oct 30, 2025 13:22:13
x2)
Szabadnapos vagyok, a házat dekorálom Halloweenre. Tök jó interaktív dekoráció lenne ebből a csontvázzá aszalódott, rabláncos púpos rémből az udvarra. Höröghetne, nyüszíthetne, fókaüvölthetne, kamusírhatna kedvére. Mondjuk az a baj, hogy holnap a környékbeli gyerekek jönnek édességekért, és a pedofilt még láncra kötözve sem engedném a közelükbe. Na csokit vagy csínyt - Endrének csak csínyt - csá!
-
Oct 30, 2025 13:23:57
Nem is integetett a tv néző gyerekeknek.
Bunkó!
Bunkó!
Oct 30, 2025 13:23:57
horgász
(
x10)
Oct 30, 2025 13:28:37
x10)
Még pár ügyecske beérik, még pár faszerdő kihajt, amiket bent intéz folyamatosan, pont elég ahhoz, hogy ott dögöljön meg bent.
Nem kell ilyen patkány gecinek szabadlábon járkálnia a normális emberek között.
Látványosan szar bőrben van a pedofil, rend van na.
Kötőjel
(
x11)
Oct 30, 2025 13:29:45
x11)
ünnepelünk. megyek, iszok egy nagy bögre kólát, mint az urak!!
vérdíj target nr. 1
Hafré
(
x5)
Oct 30, 2025 13:43:31
x5)
Endre egy szavad se lehet meg a fodrasz is ingyen van!
SodiesTibi
Oct 30, 2025 13:51:13
Amúgy se volt egy vastag a púpos de most konkrétan egy nagyobb szellő el sodorja :D Viszont a haj az valami zseniális :D
Oct 30, 2025 13:51:13
ascites
(
x56)
Oct 30, 2025 13:59:32
x56)
Azért jó látni, hogy a mindenkit legyőző, hajdan a bíróságon törtfehér cigányöltönyben feszítő fatászpika megtanult lehajtott fejjel gubbasztani a vádlottak padján.
Fogadok arról vakerált, hogy amint kijut, hatalmas puszkapojokat tud majd benyújtani a bírósághoz. :D
-
Oct 30, 2025 14:04:53
Csak úgy haraphatta a picsaszáját XDD elképzelem és meghalok úgy nevetek XD
Oct 30, 2025 14:04:53
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 30, 2025 14:29:38
x4)
Valami börtöninterjút nem lehetne szervezni? Közszereplő vagy mi... :) Had nevessünk már karácsonykor mi is!
-
Oct 30, 2025 14:39:39
Valami börtöninterjút nem lehetne szervezni? Közszereplő vagy mi... :) Had nevessünk már karácsonykor mi is!
Ugyan minek.20 éve loopolja ugyanazokat a faszságokat.Végre szájkosár van rajta.Különben sem beszélgetünk. Oct 30, 2025 14:39:39
-
Oct 30, 2025 14:41:07
Dolgozik a cukor is rendesen benne...
Oct 30, 2025 14:41:07
Fikás
Oct 30, 2025 14:41:43
Megvan a twink fojmám, ijigykedtek?
Oct 30, 2025 14:41:43
wannabe snecológus
Oct 30, 2025 14:42:22
Sírva röhögök hogy még mindig napszemüvegben van, mi szopatást kaphat ezért bent a púpos korcs XD
Oct 30, 2025 14:42:22
Endre priusza
(
x10)
Oct 30, 2025 14:46:35
x10)
Nem először. Amikor Márkcica akarta behálózni a Púpost, akkor is csak a trollok miatt engedték el végül, egyébként egy alföldi tanyán csicskáztatnák rég.
Ha a trollok nem állítják le a Judkaverést, napokon belül megölik az öreglányt, akkor most az életfogytiglanát ülné.
Amikor bevitték, már olyan alkesz volt, hogy két évet nem adtam volna a májcsáig.
Trollok nélkül a Sodi rég halott lenne.
Tyodika (⭐️x23)
Oct 30, 2025 14:54:55
I kezelem!
trashcity.net/video/19517/pedo-sodi-nem-l%C3%A9tez%C5%91-t%C3%A1nctud%C3%A1sa
Oct 30, 2025 14:54:55
Nemzet Krónikása
(
x20)
Oct 30, 2025 15:14:58
x20)
Twinkyboy, vetélytársad akadt.
Sodi_linzi_sult_hala
Oct 30, 2025 15:15:24
Jó a hajad, sárkányfűárus!
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
Oct 30, 2025 15:15:24
banshee
(
x23)
Oct 30, 2025 15:21:39
x23)
Pálcikaember stoki lett a stoki
daniel83w2
Oct 30, 2025 15:22:26

Oct 30, 2025 15:22:26
Poop in the loop
(
x2)
Oct 30, 2025 15:22:53
x2)
2025 tavasz: Sodi apu felpörög
2025 ősz: Sodi lábán lánc csörög
2025 ősz: Sodi lábán lánc csörög
Semper Snecifisz
(
x1)
Oct 30, 2025 15:25:42
x1)
Az élet apró poénja, hogy már megint egy nő vezeti láncon ezt a faszkalapot :)
"Az egész napomat elvette az idő..."
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 30, 2025 15:38:09
x2)
Utólag is nszksz a részletes mellékretard összefoglalóért.
Másrészről kérdezném, hogy standard ez a láblánc és a póráz? Mocskos megalázóan néz ki az emberre.
Mondjuk a fifi nem az...
Másrészről kérdezném, hogy standard ez a láblánc és a póráz? Mocskos megalázóan néz ki az emberre.
Mondjuk a fifi nem az...
Hahó
(
x130)
Oct 30, 2025 15:42:00
x130)
Utólag is nszksz a részletes mellékretard összefoglalóért.
Mondjuk a fifi nem az...
Mondjuk a fifi nem az...
terrorral gyanúsítják meg emberölés előkészületével, ez egy wannabe gyilkos, aki embereket, ráadásul rendőröket akart megölni, még szép, hogy lábbilincsben hozzák.
Lellytoll dandárszázados
Oct 30, 2025 15:52:04
Lehet felkérték a következő john wick filmbe statisztának és azért növeszti a haját… ő lesz a spanyol kávéhordó fiú(vagy mi)
Oct 30, 2025 15:52:04
93 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nagyon megbüntette az Isten a gyagyát, zsidó is meg még a sztereotípiával szemben segghülye mindenhez