A jól meghízott puhos stokika szépen lefogyhatott az elmúlt hónapokban.
Jójójójó de szálkás SoDi aSodi, igazi szexisten power bottom boi
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A sittes kaja nyilván szar.
Meg lennél lepődve mennyire nem az. Kifejezetten jó ételek szoktak lenni, mennyiségben meg minőségben is, persze kifőzdei szinten és nem gourmet elvárásokkal. Endrének mondjuk persze ez mindegy, úgysincs választása, meg nem turkálhatja finnyáskodva.
Azt mondod, hogy azzal szemben, hogy a gyerekek a menzán moslékot kapnak, a börtönben a rabok jó minőségű ételeket kapnak. De persze lehet igazad van, mert a börtönkoszttal kapcsolatosan nincs tapasztalatom. De ha ez valóban így van akkor elég bicskanyitogató.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
recska!!!
Vén kommunista zugügyvédből nemzethy keresztény-demokrata.. :)
Golda kezében az ott a Gyagyás faszgyűrűje?
Biztos az ólban találta takarítás közben.
amelyiket éppen megfigyelik, höhöhh.
Iskola meg régió/település függő. Van olyan vidéki középiskola, ahol olyan jó a menzás kaja, hogy zónás menüben is viszik mint a cukrot.
Aztán van ilyen is:
eduline.hu/kozoktatas/20250909_menza_nincs_ido_ebedelni_202526os_tanev
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
mindezt ugy geci, hogy az apja komcsi verbiro volt. onnan jott a vagyon. szopo patkany fergek
Tényleg nem, üvegszilánkot vagy börtönkaját: 24.hu/belfold/2025/09/09/bortonkoszt-iskola-ovoda-balmazujvaros-kozetkeztetes/
Nekem úgy rémlik, hogy csak két hónapra, mert fél év előzetes után után mindenképpen megjelenhet és hupákolhat egy bíró előtt, aki kiröhögheti és aláírhat még három hónapot. Az előző felülvizsgálat valamikor a hó elején volt (szept 9-10), szóval november 9-10 lehet a következő mérföldkő.
De mivel semmilyen körülmény nem változott (ugyanúgy egy gyökértelen flótás, akinek megvan a nyelvtudása és a helyismerete a külföldi szökéshez, valamint bevétele sincs, ami csak a további bűnözés felé nyomhatja), nem nagyon van esély, hogy kiengedik.
Egyáltalán semmi esélye nincs a szabadulásra, kár is ezen agyalni!
Nézzék meg! Púpos háta van a fiamnak! Ide orvosi szakvélemény nem kell, a tények magukért beszélnek.
Nszksz, akkor ebből piszony szülinapozás lesz a nyelvtanulás fellegvárában.
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
Bizony, és egyszerre fog rászakadni minden.
Most külön bízik a novemberi tárgyalásban, mert szeptemberben valószínűleg iratok alapján dönthetett a bíró a meghallgatása nélkül. De most itt az új taktika, az igazi wunderwaffe: bejelenti a visszavonulását a bírónak, nincs többé ok letartóztatásban tartani, engedjék el!
A bíró várhatóan végig se lesz hajlandó hallgatni, másnap ebéd után a vacsorával együtt kapja a papírt kézbe, hogy "újabb három hónap", aztán rácsukják a zárkaajtót és ott marad egyedül.
Ha minden igaz, telefonja sincs, ezért hívni se tud senkit és a hírek alapján Laura se lett túl aktív kapcsolattartó.
Ott fog ülni az apró, jéghideg zárkában tökegyedül azzal a tudattal, hogy a karácsonyt és a születésnapját is sitten fogja tölteni és februárban megint nem hallgatják meg személyesen, tehát automatikus hosszabbítás, közben még az anyját se tudja felhívni, hogy bőgjön neki.
Ha erre nem reccsen be, akkor szerintem bírni fogja egy ideig a börit, majd csak az esetleges combosabb jogerős ítélet lesz az, ami esetleg mégis IMEI-be küldheti.
Szolnokra én az régiekből szemezgetnék. A "napi rutinom" jó bázis.
beles őszfasz lett a nagy biciklista. :))
vérdíj target nr. 1
Az ám ratyimalac!
Mi a helyzet a legnagyobb adósokkal?
Törlesztenek már?
Spejzkártyára töltenek?
Esetleg telefonra? xD
Baszd teherbe a hód kurva anyádat, hogy a műanyaglakat rohadjon rád!
(realitás: rád is fog!)
" A börtön az börtön :D "
Volt egy kis szívprobléma ha már így kérdezed, de nagyon örülök hogy ez az elmebeteg már azt sem tudja hogy lépjen kapcsolatba velem. Nagy kő esett le a SZÍVemről.
Ez mondjuk pont, hogy nem igaz. Nekem nem azzal van a bajom, hogy vérkomcsi volt valaki, mert ha az én családomat nézzük, az összes 56-os ellenforradalmár forogna a sírjában, ha én mernék koszorút rakni bármelyikük emlékére is.. :D
A probléma azzal a pofátlan és gerinctelen féregséggel van, hogy az 89'-es garnitúra váltás után az ilyen Bencsik meg Gajdics félék lettek a korábbi KISZ-es seggnyalókból anti-kommunista nemzethy-keresztények.
a kedves mamával is ez a probléma, leszámítva hogy nem nevelték normálisan a fogyatékos gyereküket, talán akkor nem a kóterban végezte volna a többgenerációs értelmiségi sarj.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ez nem egészen az a krónika, amit én ismertem eddig.
Ha feldobjátok gofile-ra, úgy szívesen megnézném Marcsit is hogy mennyire bukott felfelé az évek alatt, de ezt a konzervativitást 360 fokos irányból ostromló kínai szart többet nem. :D
Egyszer tök random fennakadt a radaron és elraktam a viccesbe, de most nagy meglepődésemre lepucolta a csatornát.
Nem tudom hogy sérült-e ott is a lelkecske, vagy rászólt valaki, hogy nem jó ötlet neki sem az imei felé venni az irányt, de a legutóbbi forrás szerint innen jöttek a legádázabb összeesküvések:
www.youtube.com/@VidaGar%C3%A1zs
Mindenesetre becsengőztem hátha visszatér valami házi krémmel a brazil szoknyavadász. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
gofile.io/d/qTAkpo
vérdíj target nr. 1
Majd a "szép szőke szerelme" publikálja a polóblogjában. Ja, bocs, ő is börtönben fan.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Értelmezési szemszög kérdése, ki minek gondolja. Én viszont nem fogom soha legitim forradalomnak vagy szabadságharcnak tartani azt az eseménysorozatot, amelynek keretében random tizenéveseknek adtak fegyvert az utcán, akik válogatás nélkül képesek voltak olyanokat is meglincselni, akinek köze nem volt az egész Rákosi-diktatúrához vagy a rendszerhez egyáltalán. A Szabad Európás "úton van a segítség, tartsatok ki" féle hazug propagandát meg sem említem, kíváncsi lennék ha összesítenénk, hány ember halt meg a rádiósok hamis reménykeltése miatt.
A másik oldalnak is bőven megvan a maga bűne, nem véletlen, hogy Rákosit soha a büdös életbe nem engedték vissza Magyarországra, csak egy urnában.
Történelmi tragédia volt 56', de nem abban a keretezésben, amiben a garnitúraváltás óta előadja a mindenkori állampárt. Mindegy, Andi.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Külön szép benne, hogy ez önmagában kommunista propaganda a forradalom utánról. A valóságban a Szabad Európa (meg más sem) sohasem ígért ilyet.
telex.hu/velemeny/2024/10/07/ungvary-krisztian-1956-usa-segitsegnyujtas-szabad-europa-radio-orban-balazs-bencsik-andras
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Én például úgy gondolom, hogy a komcsi kurva anyád, de értelmezési szemszög kérdése :)
miről beszélsz? Az anyja a kádár rendszerben élte kivételezettek életét, amit a vérbíró apja biztosított neki. onnan volt a rengeteg ingatlan, ők nyomták be sodiaput valami kamu állásba a "találmányával". ezek a geciládák az elnyomó kádár rendszer kivételezettjei voltak, azé a rendszeré, ami vérbe fojtotta 56-ot. ezek után ne menjen koszorúzni bazmeg.
ha ennyire 56-párti volt, akkor oda kellett volna basznia az asztalra hogy ebből nem kér, ő nem akar hízni a kivégzettek vérén, a bebörtönzöttek verejtékén. Nem kell 4 lakás. de hát erről szó se volt
Mert szerinted hogy néznek ki az igazi forradalmak?
Eleve ellenforradalomról beszélsz, tehát ha jól értem szerinted az a forradalom, amikor bejön ötezer tankkal Sztálin, elcsalja a választást, aztán megteszi Rákosit diktátornak, ugye?
Lefogadom, hogy még csak nem is egy elvhű kommunista geci vagy, hanem simán csak az ellenkezőjét akarod mondani annak, amit a normális emberek, miközben két mondattal elárulod, hogy semmit se tudsz a témáról.
Szálasi vitaest 2.0
keresztet sem rakott ki a blogjára a mocskos eretnek!!
vérdíj target nr. 1
Eszébe se jut, sose tudta mikor milyen ünnep van.
néha gondolom, hogy szar kondiban vagyok meg dagadt aztán meglátom a pedót
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Az azoknak jelenik meg akiknek van lelkiismerete, de a korcs egy elvtelen kretén így nem. Neki Vera néni csak egy hasznos NPC volt. Ezért nem érti miért loopoljuk folyton.
Legalább tudjuk endre honnan örökölte a gerinctelen elvtelen mivoltát. Köpönyegforgató szégyentelen komcsi vén kurva.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Ez nem "akciózás".
Ez egy valós reakció, arra a tróger koldus viselkedésre. A mintaapa, gyerekkel koldulásának valós következménye.
Nszksz tesómsz.
Épp vendégségben hallgattam meg, és az anyukám is jót röhögött ezen a debilen.. xdd
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Monitort sem lopott…
De Gyöngyike úgy csattogott, mint egy rossz bádoglemez. Fiatalon is rusnya volt, de legalább szorgalmas.
Na, labubu a síromon, csá.
emlékét nem őrizzük.
vérdíj target nr. 1
Kutyám különb etetést kap.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Szerintem nem , mert rájöttek, hogy a féreg még annak is örül, hiszen a kopes idejéig vele foglalkozott
Stefán Kándárli-val van egy jó dokkolós filmje
Vahúrnak akad ennél jobb profilképe is:
5X forgalmi bukás+2 igazolt személyiségzavar (F6090,F4320) +PÁV bukás+eltiltás = papíros elmebeteg
tiszta hülye ez a vahúr szhar.
egyszerűen követnie kellett volna a 100% hetero, nemmelegmárki ("nézd csák a csájét, more!") vonalat, és megcsináltatni a fogait a sodi lelkecske pénzéből.
vérdíj target nr. 1
Hülye vagy, így legalább tud vicsorogva is cigizni a vahúr kutya.
"Az egész napomat elvette az idő..."
nem sok embert ismerek, aki vicsorogva tud akár 2 cigit is szívni egyszerre. :))
vérdíj target nr. 1
niemand liebt mich?? isten embere tisztában lehetne azzal, hogy a színtiszta igazság kinyilatkoztatásáért* a világ gyűlölni fogja.
*isten embere megerősítette, hogy tajgit megbaszták a sitten.
vérdíj target nr. 1
Az valami vertikális szélkerék lesz. Remek hasznos dolog, ebben a témában bármit olvastam az látszott hogy totál értelmetlenek. Légellenállás növelésre jó esetleg, de akár 3-5 watt-ot termelhet is amit simán lepipál egy összecsukhatu zseb napelem a TEMU-ról.
A volt feleség zsenialis húzása:
A nőnek 40% tulajdonjoga van a lakásban ahol Árpi lakik, és valami alkoholista hajléktalant költőztetett be Árpi mellé, hogy arpit eluldozze onnét (XDDDDDD)
Amúgy le a kalappal, tényleg ügyes! Meg ugye van egy olyan olvasata is, hogy ha szóba kerül a láthatás, a gyámhatósághoz lehet menni azzal, hogy nem engedhetem a magzatomat az apjához, csövesek közé!
Ezt az Ásózást nem lehetne most már hanyagolni? Az első 1-2 alkalommal jópofa volt, most már fárasztó. Egyébként is Ásónak nem azzal volt baja, ha valaki hosszú posztot ír, hanem ha valaki egyben idézi a hosszú posztokat. De ezt is csak 1-2x szóba hozta, aztán azóta ezt kényszeresen érzik odamondogatni egyesek.
Én azt remélem hogy zsidó furganggal már megpróbált mindenki eszén túljárni és megkapta a pofonjait érte.
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 24, 2025 21:52:53
x2)
Egy pillanatra elképzeltem azt a videót, ahol a saját értelmezése alapján próbál edzést mímelni. A max 18 foknál lehet Stoki elkezdi a sajátos fegyencedzést a hideg ellen, csak aztán nehogy ugyanaz süljön ki belőle, mint amikor mondta hogy tudja hogy kell úszni és majdnem megfulladt gyerekkorában.
sodipedia.sodika.org/wiki/Az_er%C5%91ember
Mindig röhögök, amikor eszembe jut ez a videó. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Betöjt Laptop
(
x35)
Oct 24, 2025 22:05:33
x35)
Tény.
Nincs sörike, úgyhogy ugrott a napi +3000 kalória.
A sittes kaja nyilván szar. Nem gondomol, hogy lelkes, tehetséges szakácsok fűzűcskéznek a társadalom szemetére. Az egyszerű lelkek pedig biztosan érzik, hogy bűnöző sökrevékre főzni, sem kiváltság.
Endre eszi a turhát minden nap serényen. (legjobb esetben)
A zsidó kurva anyjától kapott alamizsnát pedig nyilván elszórja faszságokra és törlesztő részletekre.
A térdecskéjén tuti eltűnt a hús. Megint.
Szar lehet összecsoffadva a hidegben ücsörögni a magánzárkában.
Baby shark tutudutu.....
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nincs sörike, úgyhogy ugrott a napi +3000 kalória.
A sittes kaja nyilván szar. Nem gondomol, hogy lelkes, tehetséges szakácsok fűzűcskéznek a társadalom szemetére. Az egyszerű lelkek pedig biztosan érzik, hogy bűnöző sökrevékre főzni, sem kiváltság.
Endre eszi a turhát minden nap serényen. (legjobb esetben)
A zsidó kurva anyjától kapott alamizsnát pedig nyilván elszórja faszságokra és törlesztő részletekre.
A térdecskéjén tuti eltűnt a hús. Megint.
Szar lehet összecsoffadva a hidegben ücsörögni a magánzárkában.
Baby shark tutudutu.....
Nemzet Krónikása
(
x20)
Oct 24, 2025 22:25:47
x20)
Jójójójó de szálkás SoDi aSodi, igazi szexisten power bottom boi
-
Oct 24, 2025 22:57:11
Vajon Endre még mindig a dioptriás napszemüvegben nyomja? (◉‿◉)
Oct 24, 2025 22:57:11
Negermann
Oct 24, 2025 23:26:52
A sittes kaja nyilván szar.
Meg lennél lepődve mennyire nem az. Kifejezetten jó ételek szoktak lenni, mennyiségben meg minőségben is, persze kifőzdei szinten és nem gourmet elvárásokkal. Endrének mondjuk persze ez mindegy, úgysincs választása, meg nem turkálhatja finnyáskodva.
Oct 24, 2025 23:26:52
Depressziocska
Oct 24, 2025 23:32:17
Azt mondod, hogy azzal szemben, hogy a gyerekek a menzán moslékot kapnak, a börtönben a rabok jó minőségű ételeket kapnak. De persze lehet igazad van, mert a börtönkoszttal kapcsolatosan nincs tapasztalatom. De ha ez valóban így van akkor elég bicskanyitogató.
Oct 24, 2025 23:32:17
bronipótló szolgálat
Oct 25, 2025 10:03:55
Sodi híradó!
Endre már több mint 170 napja pörtönben van és Barbi még mindig nagyon szép
Endre már több mint 170 napja pörtönben van és Barbi még mindig nagyon szép
recska!!!
Oct 25, 2025 10:03:55
Johann Hölzel
(
x1)
Oct 25, 2025 10:55:49
x1)
Golda kezében az ott a Gyagyás faszgyűrűje?
Biztos az ólban találta takarítás közben.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Oct 25, 2025 11:35:28
x20)
Hiányzik konteós Titán, melyik csatornán tevékenykedik?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó
(
x130)
Oct 25, 2025 12:32:30
x130)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
-
Oct 25, 2025 12:33:59
amelyiket éppen megfigyelik, höhöhh.
Oct 25, 2025 12:33:59
Negermann
Oct 25, 2025 12:43:53
[quote=Depressziocska]Azt mondod, hogy azzal szemben, hogy a gyerekek a menzán moslékot kapnak /quote]
Menzán sem moslékot kapnak nagyon régóta
Oct 25, 2025 12:43:53
Nemzet Krónikása
(
x20)
Oct 25, 2025 12:45:54
x20)
[quote=Depressziocska]Azt mondod, hogy azzal szemben, hogy a gyerekek a menzán moslékot kapnak /quote]
Iskola meg régió/település függő. Van olyan vidéki középiskola, ahol olyan jó a menzás kaja, hogy zónás menüben is viszik mint a cukrot.
Aztán van ilyen is:
eduline.hu/kozoktatas/20250909_menza_nincs_ido_ebedelni_202526os_tanev
Hahó
(
x130)
Oct 25, 2025 12:54:45
x130)
Börtönkajáról van mindmegette videó.
tigris
(
x1)
Oct 25, 2025 13:23:25
x1)
mindezt ugy geci, hogy az apja komcsi verbiro volt. onnan jott a vagyon. szopo patkany fergek
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Oct 25, 2025 13:27:19
x12)
Arról van info info, hogy meddig lett meghosszabbítva az előzetese?
ascites
(
x56)
Oct 25, 2025 13:49:17
x56)
Tényleg nem, üvegszilánkot vagy börtönkaját: 24.hu/belfold/2025/09/09/bortonkoszt-iskola-ovoda-balmazujvaros-kozetkeztetes/
ascites
(
x56)
Oct 25, 2025 14:05:10
x56)
Arról van info info, hogy meddig lett meghosszabbítva az előzetese?
Nekem úgy rémlik, hogy csak két hónapra, mert fél év előzetes után után mindenképpen megjelenhet és hupákolhat egy bíró előtt, aki kiröhögheti és aláírhat még három hónapot. Az előző felülvizsgálat valamikor a hó elején volt (szept 9-10), szóval november 9-10 lehet a következő mérföldkő.
De mivel semmilyen körülmény nem változott (ugyanúgy egy gyökértelen flótás, akinek megvan a nyelvtudása és a helyismerete a külföldi szökéshez, valamint bevétele sincs, ami csak a további bűnözés felé nyomhatja), nem nagyon van esély, hogy kiengedik.
-
Oct 25, 2025 14:18:31
Oct 25, 2025 14:18:31
dr. Oláh Gyöngyi
Oct 25, 2025 14:51:25
Nézzék meg! Púpos háta van a fiamnak! Ide orvosi szakvélemény nem kell, a tények magukért beszélnek.
Oct 25, 2025 14:51:25
-
Oct 25, 2025 16:26:59
Már megkapta a büntethető orvosi szakvéleményt. Oct 25, 2025 16:26:59
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Oct 25, 2025 17:20:53
x12)
szóval november 9-10 lehet a következő mérföldkő.
-
Oct 25, 2025 17:44:31
Bizony, és egyszerre fog rászakadni minden.
Most külön bízik a novemberi tárgyalásban, mert szeptemberben valószínűleg iratok alapján dönthetett a bíró a meghallgatása nélkül. De most itt az új taktika, az igazi wunderwaffe: bejelenti a visszavonulását a bírónak, nincs többé ok letartóztatásban tartani, engedjék el!
A bíró várhatóan végig se lesz hajlandó hallgatni, másnap ebéd után a vacsorával együtt kapja a papírt kézbe, hogy "újabb három hónap", aztán rácsukják a zárkaajtót és ott marad egyedül.
Ha minden igaz, telefonja sincs, ezért hívni se tud senkit és a hírek alapján Laura se lett túl aktív kapcsolattartó.
Ott fog ülni az apró, jéghideg zárkában tökegyedül azzal a tudattal, hogy a karácsonyt és a születésnapját is sitten fogja tölteni és februárban megint nem hallgatják meg személyesen, tehát automatikus hosszabbítás, közben még az anyját se tudja felhívni, hogy bőgjön neki.
Ha erre nem reccsen be, akkor szerintem bírni fogja egy ideig a börit, majd csak az esetleges combosabb jogerős ítélet lesz az, ami esetleg mégis IMEI-be küldheti.
Oct 25, 2025 17:44:31
-
Oct 25, 2025 18:35:08
Becitálják rabláncon aztán a bíró meghallgatja abban a hónapban háromszázadjára is hogy már megváltozott,nem úgy volt,meg se történt,és különben is.Aztán belenéz a papírba amiben a nyomozó leírja a letartóztatás óta a tényállás nem változott és azzal a lendülettel kíván boldog karácsonyt a trolloknak.Ennyi lesz a történet papírforma szerint. Oct 25, 2025 18:35:08
Bubuka
(
x11)
Oct 25, 2025 18:44:58
x11)
Púpos szerintem lassan itt az ideje neked is meg a bujkáló faszképű haverjaidnak is beposztolni. Rabomobilban remélem lesz fűtés mikor ide-oda szállítanak a hosszú tél során ;)
Karinthy Frigyes:
"Struggle for life"
Pajtás, úgy fest, alulmaradtál
A Tétel és Törvény szerint -
Dögödre már hiéna szaglász
S a varjú éhesen kering.
Nem is a falka volt erősebb
Apró vadak tángáltak el -
S hogy írhádon ki osztozik most
Véreb? Veréb? Nem érdekel.
Öklöd, mikor lecsapni kellett
Mindig megállt a féluton -
Jóság volt? Gyöngeség? Nem értem.
Félsz? Gőg? Szemérem? Nem tudom.
Talán csak undor. Jól van így is.
Megnyugszom. Ámen. Úgy legyen.
Inkább egyenek meg a férgek
Minthogy a férget megegyem.
Karinthy Frigyes:
"Struggle for life"
Pajtás, úgy fest, alulmaradtál
A Tétel és Törvény szerint -
Dögödre már hiéna szaglász
S a varjú éhesen kering.
Nem is a falka volt erősebb
Apró vadak tángáltak el -
S hogy írhádon ki osztozik most
Véreb? Veréb? Nem érdekel.
Öklöd, mikor lecsapni kellett
Mindig megállt a féluton -
Jóság volt? Gyöngeség? Nem értem.
Félsz? Gőg? Szemérem? Nem tudom.
Talán csak undor. Jól van így is.
Megnyugszom. Ámen. Úgy legyen.
Inkább egyenek meg a férgek
Minthogy a férget megegyem.
Lellytoll dandárszázados
Oct 25, 2025 18:55:42
Azért egy “örülhettek” rabruhás képeslapot küldhetne a fórumnak karácsonyra, annyira azért csak nem zsidó hogy nem… ja várjunk csak…
Kaffka endre
Oct 25, 2025 18:55:42
-
Oct 25, 2025 19:23:19
Azért egy “örülhettek” rabruhás képeslapot küldhetne a fórumnak karácsonyra, annyira azért csak nem zsidó hogy nem… ja várjunk csak…
Szolnokra én az régiekből szemezgetnék. A "napi rutinom" jó bázis.
Oct 25, 2025 19:23:19
Tlpszchptks Trbmxr
Oct 25, 2025 19:37:08
stoki, jól telt a sabbat? miért nem?
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Oct 25, 2025 19:37:08
Kötőjel
(
x11)
Oct 25, 2025 19:53:37
x11)
Újabb pál marcsi okosságok:
vm.tiktok.com/ZNdcMM2eX/
vm.tiktok.com/ZNdcMM2eX/
beles őszfasz lett a nagy biciklista. :))
-
Oct 25, 2025 21:42:56
Seggighomlok hogy eltűnt...! Csak vissza ne jöjjön. Mennyire is vezet a fórum ellene? 160:0?
Oct 25, 2025 21:42:56
horgász
(
x10)
Oct 25, 2025 22:33:04
x10)
Vajjjona deficáshaver havi tizese most a sittkártyára megy?
Az ám ratyimalac!
Törlesztenek már?
Spejzkártyára töltenek?
Esetleg telefonra? xD
Baszd teherbe a hód kurva anyádat, hogy a műanyaglakat rohadjon rád!
(realitás: rád is fog!)
Hajdu Attila
Oct 25, 2025 22:36:14
Törlesztenek már?
Törlesztenek már?
Volt egy kis szívprobléma ha már így kérdezed, de nagyon örülök hogy ez az elmebeteg már azt sem tudja hogy lépjen kapcsolatba velem. Nagy kő esett le a SZÍVemről.
Oct 25, 2025 22:36:14
Nemzet Krónikása
(
x20)
Oct 25, 2025 23:22:31
x20)
Ez mondjuk pont, hogy nem igaz. Nekem nem azzal van a bajom, hogy vérkomcsi volt valaki, mert ha az én családomat nézzük, az összes 56-os ellenforradalmár forogna a sírjában, ha én mernék koszorút rakni bármelyikük emlékére is.. :D
A probléma azzal a pofátlan és gerinctelen féregséggel van, hogy az 89'-es garnitúra váltás után az ilyen Bencsik meg Gajdics félék lettek a korábbi KISZ-es seggnyalókból anti-kommunista nemzethy-keresztények.
a kedves mamával is ez a probléma, leszámítva hogy nem nevelték normálisan a fogyatékos gyereküket, talán akkor nem a kóterban végezte volna a többgenerációs értelmiségi sarj.
Poop in the loop
(
x2)
Oct 26, 2025 04:54:57
x2)
...az összes 56-os ellenforradalmár...
Eazy
(
x10)
Oct 26, 2025 06:07:55
x10)
Újabb pál marcsi okosságok:
vm.tiktok.com/ZNdcMM2eX
vm.tiktok.com/ZNdcMM2eX
Ha feldobjátok gofile-ra, úgy szívesen megnézném Marcsit is hogy mennyire bukott felfelé az évek alatt, de ezt a konzervativitást 360 fokos irányból ostromló kínai szart többet nem. :D
Egyszer tök random fennakadt a radaron és elraktam a viccesbe, de most nagy meglepődésemre lepucolta a csatornát.
Nem tudom hogy sérült-e ott is a lelkecske, vagy rászólt valaki, hogy nem jó ötlet neki sem az imei felé venni az irányt, de a legutóbbi forrás szerint innen jöttek a legádázabb összeesküvések:
www.youtube.com/@VidaGar%C3%A1zs
Mindenesetre becsengőztem hátha visszatér valami házi krémmel a brazil szoknyavadász. :D
Kötőjel
(
x11)
Oct 26, 2025 06:33:08
x11)
gofile.io/d/qTAkpo
-
Oct 26, 2025 07:48:54
Ha feldobjátok gofile-ra, úgy szívesen megnézném Marcsit is hogy mennyire bukott felfelé az évek alatt
20-30 kilót Oct 26, 2025 07:48:54
Kriptozsidó
(
x6)
Oct 26, 2025 08:16:33
x6)
Toncat nyomán lesz Börtönnapló, Stoki?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
keserke
(
x4)
Oct 26, 2025 09:03:47
x4)
Toncat nyomán lesz Börtönnapló, Stoki?
Majd a "szép szőke szerelme" publikálja a polóblogjában. Ja, bocs, ő is börtönben fan.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Oct 26, 2025 11:08:10
x20)
Értelmezési szemszög kérdése, ki minek gondolja. Én viszont nem fogom soha legitim forradalomnak vagy szabadságharcnak tartani azt az eseménysorozatot, amelynek keretében random tizenéveseknek adtak fegyvert az utcán, akik válogatás nélkül képesek voltak olyanokat is meglincselni, akinek köze nem volt az egész Rákosi-diktatúrához vagy a rendszerhez egyáltalán. A Szabad Európás "úton van a segítség, tartsatok ki" féle hazug propagandát meg sem említem, kíváncsi lennék ha összesítenénk, hány ember halt meg a rádiósok hamis reménykeltése miatt.
A másik oldalnak is bőven megvan a maga bűne, nem véletlen, hogy Rákosit soha a büdös életbe nem engedték vissza Magyarországra, csak egy urnában.
Történelmi tragédia volt 56', de nem abban a keretezésben, amiben a garnitúraváltás óta előadja a mindenkori állampárt. Mindegy, Andi.
Endre priusza
(
x10)
Oct 26, 2025 13:22:25
x10)
A Szabad Európás "úton van a segítség, tartsatok ki" féle hazug propagandát meg sem említem, kíváncsi lennék ha összesítenénk, hány ember halt meg a rádiósok hamis reménykeltése miatt.
Külön szép benne, hogy ez önmagában kommunista propaganda a forradalom utánról. A valóságban a Szabad Európa (meg más sem) sohasem ígért ilyet.
telex.hu/velemeny/2024/10/07/ungvary-krisztian-1956-usa-segitsegnyujtas-szabad-europa-radio-orban-balazs-bencsik-andras
kérdezhetek valamit
(
x2)
Oct 26, 2025 16:25:34
x2)
youtu.be/Z0f4zSpb6Q4
Tudom más amikor valaki 20 éve vezet, meg akiben még megvan frissen hogy hivatalosan hogyan is kéne vezetni a könyv szerint. De valahogy számomra hihetetlen hogy ez a marfan szindrómás, zéró két-láb koordinációs korcs 10-20 percet vezethetett forgalomban, vizsga szituációban. Tudom, a végén már hajnal 7-re ment, hogy még csak forgalom se legyen.
Tudom más amikor valaki 20 éve vezet, meg akiben még megvan frissen hogy hivatalosan hogyan is kéne vezetni a könyv szerint. De valahogy számomra hihetetlen hogy ez a marfan szindrómás, zéró két-láb koordinációs korcs 10-20 percet vezethetett forgalomban, vizsga szituációban. Tudom, a végén már hajnal 7-re ment, hogy még csak forgalom se legyen.
Konzervatív Honpolgár
Oct 26, 2025 18:11:04
Értelmezési szemszög kérdése, ki minek gondolja.
Én például úgy gondolom, hogy a komcsi kurva anyád, de értelmezési szemszög kérdése :)
Oct 26, 2025 18:11:04
tigris
(
x1)
Oct 26, 2025 19:07:59
x1)
miről beszélsz? Az anyja a kádár rendszerben élte kivételezettek életét, amit a vérbíró apja biztosított neki. onnan volt a rengeteg ingatlan, ők nyomták be sodiaput valami kamu állásba a "találmányával". ezek a geciládák az elnyomó kádár rendszer kivételezettjei voltak, azé a rendszeré, ami vérbe fojtotta 56-ot. ezek után ne menjen koszorúzni bazmeg.
ha ennyire 56-párti volt, akkor oda kellett volna basznia az asztalra hogy ebből nem kér, ő nem akar hízni a kivégzettek vérén, a bebörtönzöttek verejtékén. Nem kell 4 lakás. de hát erről szó se volt
-
Oct 26, 2025 19:30:32
Értelmezési szemszög kérdése, ki minek gondolja. Én viszont nem fogom soha legitim forradalomnak vagy szabadságharcnak tartani azt az eseménysorozatot, amelynek keretében random tizenéveseknek adtak fegyvert az utcán, akik válogatás nélkül képesek voltak olyanokat is meglincselni, akinek köze nem volt az egész Rákosi-diktatúrához vagy a rendszerhez egyáltalán.
Mert szerinted hogy néznek ki az igazi forradalmak?
Eleve ellenforradalomról beszélsz, tehát ha jól értem szerinted az a forradalom, amikor bejön ötezer tankkal Sztálin, elcsalja a választást, aztán megteszi Rákosit diktátornak, ugye?
Lefogadom, hogy még csak nem is egy elvhű kommunista geci vagy, hanem simán csak az ellenkezőjét akarod mondani annak, amit a normális emberek, miközben két mondattal elárulod, hogy semmit se tudsz a témáról.
Szálasi vitaest 2.0
Oct 26, 2025 19:30:32
Tlpszchptks Trbmxr
Oct 26, 2025 21:31:59
stoki, voltál ma misén? miért nem?
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Oct 26, 2025 21:31:59
Kötőjel
(
x11)
Oct 26, 2025 21:49:52
x11)
stoki, voltál ma misén? miért nem?
keresztet sem rakott ki a blogjára a mocskos eretnek!!
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 26, 2025 22:15:09
x2)
Stoki! Kaptok a sitten pumpkin spice ízesítésű főzeléket, rétest meg a faszom tudja még mit Halloweenra? :D
Amúgy is jövő héten már halottak napja van, így majd loopolhatod magadból kikelve hogy "Halál! Halál! Halál!"
Apropó, mintha korábban itt olvastam volna, hogy az egyik trolléga Recskás egyik németországi banki követelését meg akarná vásárolni és ledolgoztatni mindezt a Recskabohóccal. Ezt álmodtam, vagy tényleg igaz, akkor van valami fejlemény erről?
Amúgy is jövő héten már halottak napja van, így majd loopolhatod magadból kikelve hogy "Halál! Halál! Halál!"
Apropó, mintha korábban itt olvastam volna, hogy az egyik trolléga Recskás egyik németországi banki követelését meg akarná vásárolni és ledolgoztatni mindezt a Recskabohóccal. Ezt álmodtam, vagy tényleg igaz, akkor van valami fejlemény erről?
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 26, 2025 23:30:06
x2)
Azért remélem kísérteni fog téged Vera néni szelleme, így a halottak napja alkalmából, Fikás buzi!
Amilyen pofátlan Sodi a Sodi, simán el tudnám képzelni, hogy ideiglenes eltávot kérjen azzal az ürüggyel, hogy az egykori jótevőjének, Vera néni sírját meglátogassa. 99,9% hogy ezt a kérését a bíró(nő) röhögve utasítaná el.
Amilyen pofátlan Sodi a Sodi, simán el tudnám képzelni, hogy ideiglenes eltávot kérjen azzal az ürüggyel, hogy az egykori jótevőjének, Vera néni sírját meglátogassa. 99,9% hogy ezt a kérését a bíró(nő) röhögve utasítaná el.
-
Oct 27, 2025 00:33:23
Azért remélem kísérteni fog téged Vera néni szelleme, így a halottak napja alkalmából, Fikás buzi!
Eszébe se jut, sose tudta mikor milyen ünnep van.
Oct 27, 2025 00:33:23
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 27, 2025 01:12:42
x2)
Kezd lehűlni az idő, a böriben gondolom lófasz lesz, nem 27-28 fok.
herr_schwechater
(
x5)
Oct 27, 2025 08:04:40
x5)
Egy pillanatra elképzeltem azt a videót, ahol a saját értelmezése alapján próbál edzést mímelni. A max 18 foknál lehet Stoki elkezdi a sajátos fegyencedzést a hideg ellen, csak aztán nehogy ugyanaz süljön ki belőle, mint amikor mondta hogy tudja hogy kell úszni és majdnem megfulladt gyerekkorában.
néha gondolom, hogy szar kondiban vagyok meg dagadt aztán meglátom a pedót
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Oct 27, 2025 09:09:51
x4)
Most néztem újra a Ratyiszlava összefoglalót, amikor a 2 debil sztrapacskára vadászott 😂 annyira nosztalgikus. Kicsit azért sajnálom, hogy ilyen szintű kontentet már soha nem kapunk.
A hangulat jóindulatú és tréfás
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 27, 2025 09:31:57
x4)
Az azoknak jelenik meg akiknek van lelkiismerete, de a korcs egy elvtelen kretén így nem. Neki Vera néni csak egy hasznos NPC volt. Ezért nem érti miért loopoljuk folyton.
halottpiton
(
x2)
Oct 27, 2025 09:40:14
x2)
Halika!
Csak érdeklődni szeretnék. Korábban felröppentek kis hírek, hogy a megrögzött hazudozó bajszorszarról érkeznek majd jó kis puskaporok. Várhatóak ilyenek mostanában?
Köszipuszi
megbasztál egy faszt
Csak érdeklődni szeretnék. Korábban felröppentek kis hírek, hogy a megrögzött hazudozó bajszorszarról érkeznek majd jó kis puskaporok. Várhatóak ilyenek mostanában?
Köszipuszi
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Oct 27, 2025 09:53:25
x4)
Legalább tudjuk endre honnan örökölte a gerinctelen elvtelen mivoltát. Köpönyegforgató szégyentelen komcsi vén kurva.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 27, 2025 11:30:28
x4)
Haha ál-Szandika/Piroska vs Golda jellegű akció Turbónál is. De nem vágom ez most a mi ál-szandikánk vagy több ilyen trollegina van?
trashcity.net/video/19440/schalkn%C3%A9-marikan%C3%A9ni-hidegh%C3%ADv%C3%A1sa-tr%C3%B3ger-fi%C3%A1val-kapcsolatban-2025-10-26
Mondjuk szerintem Piroska nyugodtan hívja fel Goldát hátha akar luppolni megint, az anyagosnak kuss van.
trashcity.net/video/19440/schalkn%C3%A9-marikan%C3%A9ni-hidegh%C3%ADv%C3%A1sa-tr%C3%B3ger-fi%C3%A1val-kapcsolatban-2025-10-26
Mondjuk szerintem Piroska nyugodtan hívja fel Goldát hátha akar luppolni megint, az anyagosnak kuss van.
-
Oct 27, 2025 12:02:13
Haha ál-Szandika/Piroska vs Golda jellegű akció Turbónál is. De nem vágom ez most a mi ál-szandikánk vagy több ilyen trollegina van?
Ez nem "akciózás".
Ez egy valós reakció, arra a tróger koldus viselkedésre. A mintaapa, gyerekkel koldulásának valós következménye.
Oct 27, 2025 12:02:13
Eazy
(
x10)
Oct 27, 2025 14:41:06
x10)
gofile.io/d/qTAkpo
Nszksz tesómsz.
Épp vendégségben hallgattam meg, és az anyukám is jót röhögött ezen a debilen.. xdd
JohnCramer
(
x1)
Oct 27, 2025 17:31:17
x1)
Fifikém!
Tényleg azt hiszed, így a sokéves fegyházbüntid előtt megkérdezem, hogy különb vagy bármelyik benti fogvatartottól? Mert akkor felvilágosítalak: a nagy visszeres gecitlövelő lófaszt, aztat!
Még egy adalék. Ami eszembe jutott Porks- tagozatosok részére. Olvassátok elnyugodtan, hogy vélekedett 56 hőseiről. Csak erős idegzetűeknek:
Aznap még ledőlt a Sztálin-szobor is, és ez volt a forradalom utolsó békés aktusa. Másnapra tényleg kitört a balhé. (...) A Corvin köz hős védői már rég nem felkelők voltak, hanem egyszerű bajkeverők. Azok, akik a forradalom vagy a pálinka gőzétől megszédülve azt hitték, nekik itt feladatuk megállítani az orosz hadsereget. Épeszű ember nem harcolt az utcán, már rég elpucolt Ausztria felé, vagy a pincében lapított, mint '45-ben. Kérdezzetek meg bárkit, aki átélte 1956-ot, megmondja, kik voltak az utcán fegyverrel november elején: a csőcselék. Bűnözők, fosztogatók, volt nyilasok, azok, akiknek egyszerűen a balhé kellett. Azok, akiket most is láthattok egy Fradi meccsen vagy egy hídlezárásnál. S tényleg, mit kerestek gyerekek a Corvin közben, kezükben puskával? Nos, ezek közönséges utcagyerekek voltak, ha úgy tetszik, a kurvák kölykei. Ezt ismét nem a kisujjamból szopom, hanem azoknak a visszaemlékezéseiből, akik ott voltak. Javító-nevelő intézetekből szabadult, iskolát kerülő kölykök voltak ezek mind, akiknek részeg lumpenproletárok nyomták kezébe a puskát, hogy nesze, öcsi, lőjél magadnak te is egy ruszkit. (...) A zavargások kiszélesedtek, elveszett felettük az irányítás, és nem volt megállás. (...) Kádár soha nem volt rosszindulatú ember, sőt, alapvetően mindig jóindulatú és tisztességes próbált maradni. (Hogy egyesek szemében egy kommunista már alapból nem lehet tisztességes, nem kell külön elmondani, tudom.) Ezt az embert nem saját hatalomvágya, hanem a történelem vihara ültette abba a pozícióba, ahol azután harminc évig ott is maradt. Leültették őt az oroszok, és közölték vele, hogy tegyen rendet egy káosz dúlta országban, ahol fegyveres csoportok szaladgálnak az utcákon, és lángokban állnak a városok. Mit tehetett volna Kádár? (...) Az vesse Kádárra az első követ, aki tudott volna jobb megoldást ebben a helyzetben. (...) Hát, így látom én 1956-ot 2004-ben
Forrás: kuruc.info/r/6/30823/
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Tényleg azt hiszed, így a sokéves fegyházbüntid előtt megkérdezem, hogy különb vagy bármelyik benti fogvatartottól? Mert akkor felvilágosítalak: a nagy visszeres gecitlövelő lófaszt, aztat!
Még egy adalék. Ami eszembe jutott Porks- tagozatosok részére. Olvassátok elnyugodtan, hogy vélekedett 56 hőseiről. Csak erős idegzetűeknek:
Aznap még ledőlt a Sztálin-szobor is, és ez volt a forradalom utolsó békés aktusa. Másnapra tényleg kitört a balhé. (...) A Corvin köz hős védői már rég nem felkelők voltak, hanem egyszerű bajkeverők. Azok, akik a forradalom vagy a pálinka gőzétől megszédülve azt hitték, nekik itt feladatuk megállítani az orosz hadsereget. Épeszű ember nem harcolt az utcán, már rég elpucolt Ausztria felé, vagy a pincében lapított, mint '45-ben. Kérdezzetek meg bárkit, aki átélte 1956-ot, megmondja, kik voltak az utcán fegyverrel november elején: a csőcselék. Bűnözők, fosztogatók, volt nyilasok, azok, akiknek egyszerűen a balhé kellett. Azok, akiket most is láthattok egy Fradi meccsen vagy egy hídlezárásnál. S tényleg, mit kerestek gyerekek a Corvin közben, kezükben puskával? Nos, ezek közönséges utcagyerekek voltak, ha úgy tetszik, a kurvák kölykei. Ezt ismét nem a kisujjamból szopom, hanem azoknak a visszaemlékezéseiből, akik ott voltak. Javító-nevelő intézetekből szabadult, iskolát kerülő kölykök voltak ezek mind, akiknek részeg lumpenproletárok nyomták kezébe a puskát, hogy nesze, öcsi, lőjél magadnak te is egy ruszkit. (...) A zavargások kiszélesedtek, elveszett felettük az irányítás, és nem volt megállás. (...) Kádár soha nem volt rosszindulatú ember, sőt, alapvetően mindig jóindulatú és tisztességes próbált maradni. (Hogy egyesek szemében egy kommunista már alapból nem lehet tisztességes, nem kell külön elmondani, tudom.) Ezt az embert nem saját hatalomvágya, hanem a történelem vihara ültette abba a pozícióba, ahol azután harminc évig ott is maradt. Leültették őt az oroszok, és közölték vele, hogy tegyen rendet egy káosz dúlta országban, ahol fegyveres csoportok szaladgálnak az utcákon, és lángokban állnak a városok. Mit tehetett volna Kádár? (...) Az vesse Kádárra az első követ, aki tudott volna jobb megoldást ebben a helyzetben. (...) Hát, így látom én 1956-ot 2004-ben
Forrás: kuruc.info/r/6/30823/
Hahó
(
x130)
Oct 27, 2025 18:20:22
x130)
Szegény jobb sorsra érdemes tömeggyilkos kádár!
Kádár János
Oct 27, 2025 18:25:47
Mondjuk víztisztítóra valóban nem gyűjtöttem.
Oct 27, 2025 18:25:47
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 27, 2025 18:31:14
x2)
Mondjuk víztisztítóra valóban nem gyűjtöttem.
Monitort sem lopott…
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 27, 2025 18:38:10
x4)
Endrének is jó lenne egy ilyen fasza magánzárka. A hasalásos ételosztással főleg!
Érdemes végig nézni. Hogy megbolondulna ennyire ingerszegény cellában:
www.youtube.com/watch?v=zJ5ayZEQrHA
www.youtube.com/watch?v=zJ5ayZEQrHA
Kádár János
Oct 27, 2025 18:41:25
Monitort sem lopott…
De Gyöngyike úgy csattogott, mint egy rossz bádoglemez. Fiatalon is rusnya volt, de legalább szorgalmas.
Na, labubu a síromon, csá.
Oct 27, 2025 18:41:25
Sittes gyászhírek
Oct 27, 2025 18:49:51
Sodi meghalt ma
Oct 27, 2025 18:49:51
Kötőjel
(
x11)
Oct 27, 2025 18:56:00
x11)
Sodi meghalt ma
emlékét nem őrizzük.
Depressziocska
Oct 27, 2025 19:00:51
Endrének is jó lenne egy ilyen fasza magánzárka. A hasalásos ételosztással főleg!
youtube.com/watch?v=zJ5ayZEQrHA
youtube.com/watch?v=zJ5ayZEQrHA
Kutyám különb etetést kap.
Oct 27, 2025 19:00:51
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Oct 28, 2025 10:20:15
x2)
Szerintetek bele szoktak köpni a kajájába?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Oct 28, 2025 10:27:18
x2)
Zsír, már nemcsak a kutyákat, hanem a macskákat is molesztálod? Mi volt az a két évig tartó egészségügyi probléma? Skizofrén epizód?
MartinSellner
Oct 28, 2025 10:29:10
Szerintetek bele szoktak köpni a kajájába?
Szerintem nem , mert rájöttek, hogy a féreg még annak is örül, hiszen a kopes idejéig vele foglalkozott
Oct 28, 2025 10:29:10
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 28, 2025 10:46:12
x2)
Stoki nagy tragédiája, ha meg is döglik a fasza már akkor sem marad merev. Melyiket sírod vissza jobban Fikás? A még létező erekciódat vagy a sok lehúzott pénzt másoktól, amiből dőzsöltél? Öröklöttyedt, örökbalek, örökvesztes Sodi a Sodi.
Csendes érdeklődő
Oct 28, 2025 11:21:46
Mi van bajszos szarral? Nagy csend elötte, flokkolt azt nyűszítetett. Kimult geci?
Oct 28, 2025 11:21:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 28, 2025 13:06:58
x38)
Engedd el, nem kell minden nap emlegetni meg megidézni.
Elmúlt, mint ahogy az elmúlt évtizedekben a mellékretardok nagyja. Jobb is, nem hiányzik. Ha neked igen, keresd fel a lakásán és szopd fel vagy le, ahogy tetszik.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Elmúlt, mint ahogy az elmúlt évtizedekben a mellékretardok nagyja. Jobb is, nem hiányzik. Ha neked igen, keresd fel a lakásán és szopd fel vagy le, ahogy tetszik.
Vahúr figyelő
Oct 28, 2025 13:55:25
Nocsak nocsak... Ezen a szextárskeresőn ez nem a Kozma Vahúr? Haverom küldte át természetesen.
Edit: de biztos hogy a Vahúr, mert az egyik képen feltűnik a Stiletto Nico felirat, ami köztudottan Vahúr.
Ejnye-ejnye... Nem tudom, hogy képben van-e valaki annyira ezzel a retarddal, hogy tényleg van-e csaja (nem nézem ki belőle), vagy csak valaki eljátssza a kedvéért hogy regisztrálhasson páros profilt?
Persze Vahúr, álmodik a nyomor. Azért megdöbbentő, hogy minden retardnál, a gyagyásnál is a magányosan sarokban fütyizés a mérce, ez a nyomorult is többek közt cuckold viszonyban is benne van, hogy csak lesse a bamba fejével, ahogy a nőt döfködi valami kan.

Edit: de biztos hogy a Vahúr, mert az egyik képen feltűnik a Stiletto Nico felirat, ami köztudottan Vahúr.
Ejnye-ejnye... Nem tudom, hogy képben van-e valaki annyira ezzel a retarddal, hogy tényleg van-e csaja (nem nézem ki belőle), vagy csak valaki eljátssza a kedvéért hogy regisztrálhasson páros profilt?
Persze Vahúr, álmodik a nyomor. Azért megdöbbentő, hogy minden retardnál, a gyagyásnál is a magányosan sarokban fütyizés a mérce, ez a nyomorult is többek közt cuckold viszonyban is benne van, hogy csak lesse a bamba fejével, ahogy a nőt döfködi valami kan.

Oct 28, 2025 13:55:25
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Oct 28, 2025 14:03:36
x2)
Nico Stiletto. Jó kis buzipornós név.
Érdeklődő
(
x6)
Oct 28, 2025 14:27:29
x6)
Stefán Kándárli-val van egy jó dokkolós filmje
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x12)
Oct 28, 2025 14:40:13
x12)
tetyó
Oct 28, 2025 14:58:16

Oct 28, 2025 14:58:16
Kötőjel
(
x11)
Oct 28, 2025 15:27:03
x11)
egyszerűen követnie kellett volna a 100% hetero, nemmelegmárki ("nézd csák a csájét, more!") vonalat, és megcsináltatni a fogait a sodi lelkecske pénzéből.
Semper Snecifisz
(
x1)
Oct 28, 2025 15:54:00
x1)
Kötőjel
(
x11)
Oct 28, 2025 16:42:00
x11)
nem sok embert ismerek, aki vicsorogva tud akár 2 cigit is szívni egyszerre. :))
-
Oct 28, 2025 17:45:18
Á, nem úgy van az, itt az eredeti kép, a sodi már kijött a sittről, és az odabent szerzett "ismeretekkel" próbál pénzt keresni, a csaholó kutya "segítségével".
Már Vahúr is felvállalja hajlamait, minek titkolni.
Már Vahúr is felvállalja hajlamait, minek titkolni.
Oct 28, 2025 17:45:18
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 28, 2025 18:55:44
x2)
Azért lássuk hogy a börtönnek van egy előnye, amit Stoki is bizonyára értékel. Itt legalább nem fenyegeti a veszély, hogy még próbaidőn belül vagy esetleg utána bármikor is kirúgják. Kaját adnak, fűtés van, tető is van a feje felett, a társaság is akad, sőt még szégyenkeznie sem kell ha esetleg csicskának és köcsögnek rendszeresítik a vicces színűek.
Ha 5+ évet basznak rá, akkor ha jól értem a neten olvasottak alapján, megnyílik a lehetősége valami szakmát tanulni vagy egyetemen tanulni. Arra azért nem fogadnék, hogy a csontra letöltendő várható 7+ évét túléli, de legyen bárhogyan is egy a lényeg: a trollok győztek.
Azért stílusos lenne ha mégis lenne tárgyalás ahová egy trolléga elmegy kamerás mobillal és bemondaná Stoki a végszót: "Örülhettek!" :D
Ha 5+ évet basznak rá, akkor ha jól értem a neten olvasottak alapján, megnyílik a lehetősége valami szakmát tanulni vagy egyetemen tanulni. Arra azért nem fogadnék, hogy a csontra letöltendő várható 7+ évét túléli, de legyen bárhogyan is egy a lényeg: a trollok győztek.
Azért stílusos lenne ha mégis lenne tárgyalás ahová egy trolléga elmegy kamerás mobillal és bemondaná Stoki a végszót: "Örülhettek!" :D
POV
Oct 28, 2025 19:03:55
Amikor a héten a negyedik beadandót írod meg rosszul Máriónak, pedig csak kedd van…

Oct 28, 2025 19:03:55
A helyzet megoldása
(
x38)
Oct 28, 2025 20:46:06
x38)
Tisztelt Trollok!
Érkezem akkor egy nagyobb mellékretard összefoglalóval.
D.Dőrpe:
Az öreg a sorozatos fekete munkás kizsákmányolásban töltötte ezt a nyarat is, de valamiért vörösre festette a haját:

Dőrpe követésében az a nehéz, hogy mivel 0-24 csöcsös és náci/szélsőjobb tartalmakat oszt meg, 3 naponta új facebookot csinál mert letiltják a régit.
Utolsó ismert munkahelye szeptember végéről:

Rácz Gábor László, isten embere:
Nos hát itt több oldalnyi képet és videót tudnék berakni, úgyhogy hátha itt a nagy fórumcsend idején vannak unatkozó villanyosok, akiket érdekelnek az új találmányok:
Ez tegnapi:

Viszont történt egy kis probléma, az elkészített találmány közben egyszer 6.66 ampert mértünk, amikor is elhangzott a SÁTÁN TALÁLMÁNYA AZONNAL EL KELL PUSZTÍTANI!!!!!!, úgyhogy ez most akkor nem váltotta meg a világot.

Aztán volt egy találmány amiről rajzot nem küldött, csak a megépített készterméket, egy 8 perces magyarázó videóval:

(Ez valami más elvileg)

Küldött valamit, hogy az egyik biciklire is épített valamit, de ez a videó 1 óra feletti ezért nem is néztem bele:

Ez megint valami más (elmondás szerint: Tesla impulzus rendszer)

Megint más

Megint másik:

Ezen felül pár napja az aldiban is üvöltött, mert valami halloween díszt fogott a kezébe, majd üvöltött hogy sátán kurvái

Valamikor pizzát is rendelt, rátok bízom hogy elmebeteg aki ilyen pizzát rendel vagy sem:

Cigányhintó és egyéb:

A hideg pedig idén is megérkezett:

A nagy tavaszi telefonlopás óta, bekamerázta a cigányhintót, ahol állandóan nézi a felvételeket, és küldi hogy a sátán kurvaja és a pokol transzijai látogatják meg

A bécsi közteresek is visítva röhögve fotózták ez a cigánykaravánt

Rácz ettől bekattant és éjjel (valahogy, számomra is érthetetlen módon) megtalálta pontosan azt az autót, és küldött róla képeket, hogy készül valamire

Volt nagy razzia is a cigányhintó körül, nagyon érik már a dunábalökése az egész szemétdombnak

Itt valami elektromos roller meggyilkolásáról írt, de nem fordítottam le:

Éhen hal a híd alatt, de azért 50!! Eurónyi forrasztó ón az kell (XDD)

Emberek ablakára írja fel filcel, hogy halál a pedofilokra

Irogatott valami cégnek hogy ott akar dolgozni, de miután elkezdte nekik küldeni a találmányokat végül a biztonság kedvéért a cigányhintóról (??) is egy képet, valamiért nem válaszoltak.

A legközelebbi kép a cigányhintó tetején forgó, Echelon elhárító berendezésről

Az is kiderült hogy Boszniából pénzelik, és hogy az úr és a kereszténység nevében, egy Mustafa nevű ember nevére kell csomag küldeni hogy Ráczhoz kerüljön

A barom még ilyeneket is elküldött hogy valami illegális meghajtókat hogyan postáztat álnévre

Azon a meghajtón állítólag Ráczról vannak a boszniai ideiből valami elkövetésekről anyagok, amivel zsarolják is hogy leadják a yardnak, meg valami budapesti maffia ügy anyag van elvileg rajta, sajnos ehhez nincs hozzáférésem

A megfigyelő kamerák felvettek egy nőt ahogy elteker, és azt mondja ami a képen van felirat, természetesen ezután (nem túlzok) vagy 8 órányi sátán kutvaja videót küldött.

Nyáron volt valami incidens is, hogy valami arab üvöltött Allah akhbart a “jesuswagennek”

Állítólag forró nyomon vagyunk az ELRABOLT GYEREKEM MAFFIA PEDOFILHÁLÓZAT ügyében is:

Kikért valami régi ítéletet, hogy utána e-mailben őrjöngjön KÉJGYILKOS PEDOFIL CIGÁNYOK NÉP (szóköz) IRTÓK!!!

Küldött Rácz ilyen 2017-es videókat is, de hat ezt majd megnézzük ha Endre meghalt

Egy anyja neve + Fórizs aktuális emailcime:

Rácz megkezdte a szőnyegbombázást, a lánya megtalálására a legjobb ötlete hogy az összes Rácz nevű családot elmebeteg stílusban végigzaklatja:

Itt most egyelőre ennyi, de kellene kb 10 ember aki 1 hónapig nézi amiket küldött, annyi az anyag.
Kép címe: Munka közben:

Molnár F Árpád:
A világegyetem előre bejelentve legbetiltottabb embere, sajnos a 2023-2025 tavasza közötti fellendülés után, vélhetően az asszony lelépése, és hogy az asszony az utcán meg a lépcsőházban verte, újra visszatért a kecskeméti télikabátos időkhöz (végre!)
Jelenleg, egy AI modellt (fejleszt??, vélhetően kattintgat valamit a chatgptn) amivel saját elmondása szerint, idézet: “MINDEN ISMERT ÉS ISMERETLEN VILÁGEGYETEMI IDŐK LEG AI MEGFIGYELTEBB” embere ő jelenleg.
Természetesen itt is mélyre megyünk, Kaffka Tibor mintája (egy saját maga által önherélt férfi) után, itt van a “egy saját maga által önmegfigyelt férfi)

A nemzetbiztonsági anyag:

(Ez valami 12 oldalas borzalom, nem raknám be)
Ez a no comment rovat:

Utolsó ismert kép az öregről:

A nagy attack:
Molnár F-et 2025 Augusztus 19-én megtámadta volt felesége,

BRÉKING: Molnár F lesz az új krokker, nagyon helyes hiszen a kis Kalmár Czenki Eszmeralda Noémi hamarosan úgy is 18 lesz
HALÁL RÁD B. IMRE

Másik alkalom

A nőnek 40% tulajdonjoga van a lakásban ahol Árpi lakik, és valami alkoholista hajléktalant költőztetett be Árpi mellé, hogy arpit eluldozze onnét (XDDDDDD)

Folytatás következik, K.Krokker és egyéb személyek kalandjaival, de mivel meg kb 2x ennyi lenne, nem akarok sokkolni a mennyiséggel.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
D.Dőrpe:
Az öreg a sorozatos fekete munkás kizsákmányolásban töltötte ezt a nyarat is, de valamiért vörösre festette a haját:

Dőrpe követésében az a nehéz, hogy mivel 0-24 csöcsös és náci/szélsőjobb tartalmakat oszt meg, 3 naponta új facebookot csinál mert letiltják a régit.
Utolsó ismert munkahelye szeptember végéről:

Rácz Gábor László, isten embere:
Nos hát itt több oldalnyi képet és videót tudnék berakni, úgyhogy hátha itt a nagy fórumcsend idején vannak unatkozó villanyosok, akiket érdekelnek az új találmányok:
Ez tegnapi:

Viszont történt egy kis probléma, az elkészített találmány közben egyszer 6.66 ampert mértünk, amikor is elhangzott a SÁTÁN TALÁLMÁNYA AZONNAL EL KELL PUSZTÍTANI!!!!!!, úgyhogy ez most akkor nem váltotta meg a világot.

Aztán volt egy találmány amiről rajzot nem küldött, csak a megépített készterméket, egy 8 perces magyarázó videóval:

(Ez valami más elvileg)

Küldött valamit, hogy az egyik biciklire is épített valamit, de ez a videó 1 óra feletti ezért nem is néztem bele:

Ez megint valami más (elmondás szerint: Tesla impulzus rendszer)

Megint más

Megint másik:

Ezen felül pár napja az aldiban is üvöltött, mert valami halloween díszt fogott a kezébe, majd üvöltött hogy sátán kurvái

Valamikor pizzát is rendelt, rátok bízom hogy elmebeteg aki ilyen pizzát rendel vagy sem:

Cigányhintó és egyéb:

A hideg pedig idén is megérkezett:

A nagy tavaszi telefonlopás óta, bekamerázta a cigányhintót, ahol állandóan nézi a felvételeket, és küldi hogy a sátán kurvaja és a pokol transzijai látogatják meg

A bécsi közteresek is visítva röhögve fotózták ez a cigánykaravánt

Rácz ettől bekattant és éjjel (valahogy, számomra is érthetetlen módon) megtalálta pontosan azt az autót, és küldött róla képeket, hogy készül valamire

Volt nagy razzia is a cigányhintó körül, nagyon érik már a dunábalökése az egész szemétdombnak

Itt valami elektromos roller meggyilkolásáról írt, de nem fordítottam le:

Éhen hal a híd alatt, de azért 50!! Eurónyi forrasztó ón az kell (XDD)

Emberek ablakára írja fel filcel, hogy halál a pedofilokra

Irogatott valami cégnek hogy ott akar dolgozni, de miután elkezdte nekik küldeni a találmányokat végül a biztonság kedvéért a cigányhintóról (??) is egy képet, valamiért nem válaszoltak.

Az is kiderült hogy Boszniából pénzelik, és hogy az úr és a kereszténység nevében, egy Mustafa nevű ember nevére kell csomag küldeni hogy Ráczhoz kerüljön

A barom még ilyeneket is elküldött hogy valami illegális meghajtókat hogyan postáztat álnévre

Azon a meghajtón állítólag Ráczról vannak a boszniai ideiből valami elkövetésekről anyagok, amivel zsarolják is hogy leadják a yardnak, meg valami budapesti maffia ügy anyag van elvileg rajta, sajnos ehhez nincs hozzáférésem

A megfigyelő kamerák felvettek egy nőt ahogy elteker, és azt mondja ami a képen van felirat, természetesen ezután (nem túlzok) vagy 8 órányi sátán kutvaja videót küldött.

Nyáron volt valami incidens is, hogy valami arab üvöltött Allah akhbart a “jesuswagennek”

Állítólag forró nyomon vagyunk az ELRABOLT GYEREKEM MAFFIA PEDOFILHÁLÓZAT ügyében is:

Kikért valami régi ítéletet, hogy utána e-mailben őrjöngjön KÉJGYILKOS PEDOFIL CIGÁNYOK NÉP (szóköz) IRTÓK!!!

Küldött Rácz ilyen 2017-es videókat is, de hat ezt majd megnézzük ha Endre meghalt

Egy anyja neve + Fórizs aktuális emailcime:

Rácz megkezdte a szőnyegbombázást, a lánya megtalálására a legjobb ötlete hogy az összes Rácz nevű családot elmebeteg stílusban végigzaklatja:

Itt most egyelőre ennyi, de kellene kb 10 ember aki 1 hónapig nézi amiket küldött, annyi az anyag.
Kép címe: Munka közben:

Molnár F Árpád:
A világegyetem előre bejelentve legbetiltottabb embere, sajnos a 2023-2025 tavasza közötti fellendülés után, vélhetően az asszony lelépése, és hogy az asszony az utcán meg a lépcsőházban verte, újra visszatért a kecskeméti télikabátos időkhöz (végre!)
Jelenleg, egy AI modellt (fejleszt??, vélhetően kattintgat valamit a chatgptn) amivel saját elmondása szerint, idézet: “MINDEN ISMERT ÉS ISMERETLEN VILÁGEGYETEMI IDŐK LEG AI MEGFIGYELTEBB” embere ő jelenleg.
Természetesen itt is mélyre megyünk, Kaffka Tibor mintája (egy saját maga által önherélt férfi) után, itt van a “egy saját maga által önmegfigyelt férfi)

A nemzetbiztonsági anyag:

(Ez valami 12 oldalas borzalom, nem raknám be)
Ez a no comment rovat:

Utolsó ismert kép az öregről:

A nagy attack:
Molnár F-et 2025 Augusztus 19-én megtámadta volt felesége,

BRÉKING: Molnár F lesz az új krokker, nagyon helyes hiszen a kis Kalmár Czenki Eszmeralda Noémi hamarosan úgy is 18 lesz
HALÁL RÁD B. IMRE

Másik alkalom

Folytatás következik, K.Krokker és egyéb személyek kalandjaival, de mivel meg kb 2x ennyi lenne, nem akarok sokkolni a mennyiséggel.
Kakaspina
(
x20)
Oct 28, 2025 21:04:42
x20)
Végre kontent! NSZKSZ!
Rodás ♥️ / BÜDÖS VAGY SNECI!!! 🤮
Ténfép
(
x5)
Oct 28, 2025 21:25:52
x5)
Hát ez nagyon szép gyűjtés, én személy szerint nagyon megköszönöm a retard update-et.
Sittes Sodmány, hozzád meg csak 1 kérdésem lenne: az indító kérdésre végül mi lett a válaszod, mi lettél?
Csicska vagy köcsög?
Vagy talán kiteljesedtél, és mindkettő?
Igyunk egy sörtöt, he
Sittes Sodmány, hozzád meg csak 1 kérdésem lenne: az indító kérdésre végül mi lett a válaszod, mi lettél?
Csicska vagy köcsög?
Vagy talán kiteljesedtél, és mindkettő?
Kötőjel
(
x11)
Oct 28, 2025 21:26:25
x11)
Tisztelt Trollok!
niemand liebt mich?? isten embere tisztában lehetne azzal, hogy a színtiszta igazság kinyilatkoztatásáért* a világ gyűlölni fogja.
*isten embere megerősítette, hogy tajgit megbaszták a sitten.
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 28, 2025 21:40:30
x2)
Így Molnár F Áprádról jutott eszembe, hogy Tranyó még ebben a "fonatkozásban" is túltett a Recskáson. Árpád a komlói buzikurvával csinált életút interjút, Stokival meg lófaszt sem. A Recskarém max álmaiban médiamogul, a valóságban max a Dikh Tv-t nézi a rabtársaival a klub helyiségben. Ilyen a felfelé bukás az újszászi putriból a Szolnoki BVbe. :D
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 28, 2025 22:34:56
x4)
Tisztelt Trollok!
...
...
Az valami vertikális szélkerék lesz. Remek hasznos dolog, ebben a témában bármit olvastam az látszott hogy totál értelmetlenek. Légellenállás növelésre jó esetleg, de akár 3-5 watt-ot termelhet is amit simán lepipál egy összecsukhatu zseb napelem a TEMU-ról.
-
Oct 28, 2025 23:40:10
Amúgy nem kell sajnálni Endrét.
Kihasznált csak minket, az áldozatok mi vagyunk.
A valóságban ingyen szállást, piát és sok szabadidőt szerzett, hogy mindenkit megbaszhasson a bíróságon szárazon és fasza spanyolja legyen a végére.
Irigykedtek mi kecik?
Kihasznált csak minket, az áldozatok mi vagyunk.
A valóságban ingyen szállást, piát és sok szabadidőt szerzett, hogy mindenkit megbaszhasson a bíróságon szárazon és fasza spanyolja legyen a végére.
Irigykedtek mi kecik?
Oct 28, 2025 23:40:10
GRoby
Oct 28, 2025 23:52:41
Nem értem Endi miért nem hatalmazza meg a 142 éves anyját, hogy vegye ki az osztalékot a Batali Bt.-ből meg a Bidpowerből és küldi be neki kólára, kávéra :DD
Oct 28, 2025 23:52:41
Endre priusza
(
x10)
Oct 29, 2025 07:23:55
x10)
A Dörpét lassan levehetjük a retardok közül. Olyan, amilyen de a maga szintjén egész jól vezeti az életét.
Endre priusza
(
x10)
Oct 29, 2025 08:01:25
x10)
Amúgy le a kalappal, tényleg ügyes! Meg ugye van egy olyan olvasata is, hogy ha szóba kerül a láthatás, a gyámhatósághoz lehet menni azzal, hogy nem engedhetem a magzatomat az apjához, csövesek közé!
Johann Hölzel
(
x1)
Oct 29, 2025 09:42:11
x1)
Ezt a kommentet ki kell nyomtatni és mint annak idején Luther Márton fel kell szögezni Ásó házának ajtajára.
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 29, 2025 10:09:39
x16)
Ezt a kommentet ki kell nyomtatni és mint annak idején Luther Márton fel kell szögezni Ásó házának ajtajára.
Ezt az Ásózást nem lehetne most már hanyagolni? Az első 1-2 alkalommal jópofa volt, most már fárasztó. Egyébként is Ásónak nem azzal volt baja, ha valaki hosszú posztot ír, hanem ha valaki egyben idézi a hosszú posztokat. De ezt is csak 1-2x szóba hozta, aztán azóta ezt kényszeresen érzik odamondogatni egyesek.
vizsgabiztos
Oct 29, 2025 10:12:14
Vajon Endre bemutatta már a Baby Shark táncát a börtöncimbiknek?
Oct 29, 2025 10:12:14
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Oct 29, 2025 10:23:34
x4)
Vajon Endre bemutatta már a Baby Shark táncát a börtöncimbiknek?
Én azt remélem hogy zsidó furganggal már megpróbált mindenki eszén túljárni és megkapta a pofonjait érte.
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Mindig megmosolyogtat, amikor eszembe jut, hogy a korcs mindig 26-30 fokra befűtötte a vackát, aztán jól benavigálta magát egy olyan helyre, amit télem maximum 18 fokra szabad felfűteni.
18 fokban semmit tenni azért nagyon kemény dolog... Ha Golda megkegyelmez rajta és elég rongyot küld be neki, megint visszatérnek a flanelpáncélos idők.
Rohangál a zárkában körbe-körbe és azt loopolja hogy "sportos erős fiatal!"