Osziiiiiiiiiiiiii
KURVArangy
Vissza fogja sírni a pedo ezeket az időket. De sebaj, hamarosan úgyis megy vissza és akkor évekig élvezheti ezeket a kiváltságokat!
Ha ejtették akkor a tárgyalás után szabadon távozhat, ha jeladóval felszerelt csalikerékpárként jön ki, akkor nem.
Kaffka endre
Jeladó nélkül is kiengedhetik előzetesből. Nem kötelező előzetesben tartani, elméletileg szabadlábon is töltheti a tárgyalásáig hátralévő időt.
A bokaperec a legkevésbé valószínű változat, ahhoz Goldának alá kellett írnia, hogy eltartja.
Valószínűbb, hogy az ügyész úgy gondolta elég volt ennyi tanító-nevelő célzatú böri, most már hazamehet.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Próbáltam nézni osztrák körözéseket de csak ilyen europol meg olyan ausztriai oldalt (belügy és rendőrség) találtam ahol csak pár darab körözött személy van fent. Esetleg egy Bécsi,osztrák troll, próbálja meg kideríteni hogy hol lehet megnézni, kideríteni, hogy a korcson nincs e elfogatóparancs, mert nem tett eleget a büntetésének kint. Itt most elsősorban a Döblingi okirat hamisitásos ügyre gondolok, amibe talán már jogerös végzés van. De ugye játszhat neki a segélycsalásos ügy is kint. Utóbbi is kitudja hol tart már azután, hogy már 11 hónapja megindulhatott az az ügy is neki. Aztán ha kiderül, hogy már körözik, elfogató van rajta, máris lehet jelezni, hogy akkor vigyék a magyar börtön után az osztrák börtönbe a szardarab elitéltet.
Én is szoktam ezeket nézegetni, de ha a körözés nem nyilvános, akkor sajnos nehezebb utánanézni. Ausztriában akkor lesznek nyilvánosak ezek, ha szemtanukat, stb keresnek, infokat gyűjtenek az illető becserkészéséhez.
Az egyik megoldás az, hogy az adott illető, jelen esetben a korcs lekéri a saját erkölcsijét, abban benne van minden ilyen. Harmadik félnek sajnos nem adják ki ezeket.
A másik megoldás az, hogy valaki ír egy levelet az illetékes rendőrkapitányságnak / ügyészségnek, kitölt egy űrlapot, és kikéri ezeket az infókat, de csak úgy hasraütésre nem adják ki így sem, kell hozzá jogalap erős indoklásnak.
shikerült összehozni, hogy mind a pro (dehogy mondja el, hogy mekkora retard volt, a sodi mindig mindent jól csinál), mind a contra faszság.
1. nem szűntek meg a büntetőügyei. ha minden szabadlábon védekező bűnöző büntetőügyei megszűnnének, érdekes világ lenne.
2. nem lesz jobb neki.
3. azt eszi, amit golda kegyelemből odahány neki. az ivás rossz a sodinak, ezt is mondtam már. igyon csak a retardált faszverő. egészen biztosan többet fürödhetett a börtöncsában, mint amennyi forró vizet engedélyezni fog neki a gólemhód.
4. emiatt került börtönbe, szóval szóljon csak. az Univerzum ötvenezres erősségű faszt tol majd a pinaszájba honoráriumként a sodi köcsögösködéseiért.
ne kelljen már evidenciákat matyarászni. minden egy folyamat, erről szól a tudomány.
vérdíj target nr. 1
Pontosan ugyanez jutott eszembe, de látom megelőztek.
Lehet hogy minél részletesebb info infót el kéne küldeni Toróéknak, ne csak a sötétben tapogatózzanak, még könnyebb legyen felállítani a csapdát. Nekik nyilván az a lényeg, hogy sikeres akciókat tudjanak bemutatni, az táplálja a közbizalmat, szóval minél könnyebben lebuktatható egyénről tudnak, annál jobb.
Pláne mellé tenni, hogy egy török migráns is benne van az egészben, még jobb.
Sajnos nem a raccsoló kurvánk lesz.
DE!
Kamuból ne vezessük őket félre, inkább adni kellene nekik sok sok info info raccsoló bálnánkról ő hol szedi áldozatait és mennyi embert károsított meg.
Ha az Anglia melletti Tenerifére kezd majd koldulni azért remélem fel lehet nyomni ismét ezt a férget. Szökés veszélye fennáll,öt év kötél.
Na mindegy Andi, Goldával remélem kiidegelik egymást. Ha ki lesz zárva a macskaólba akkor a bebaszós láfszok miatt, ha szigorú felügyelet miatt beköltözteti magához akkor azért.
isten igazából a pedó miután az AMS kimondta a segélycsát, azután is rab volt, mivel a ruppótlansága röghöz kötötte
en.wikipedia.org/wiki/Transport_divide
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Tegnap nálam is volt valami, rámentem a Mehet-re, elkezdett tölteni, fent megjelent a komment, de még töltött. Direkt nem nyomtam F5-öt.
Ez van, Endre elhanyagolta a fórumot, de Vasárnap után majd helyrerakja.
ezen kivételesen hangosan felnevettem.
vérdíj target nr. 1
Mindenki aki behívja majd szerepelni, odamegy és jópofáskodik meg interjúkat készít a saját szakállára, mutogatja az interneten a börtöntöltelék bűnöző férget az csak azt fogja elősegíteni, hogy újra az internetes világ fogságába esik a nyilvánvalóan teljesen ártatlan úrifiú. Ilyen nagyon egyszerű ez. Körülbelül borítékolható, hogy ez fog történni, aztán elkezd újra posztolgatni, a valóság és az általunk leírt nagyon világos tényállások annyira nyomasztani fogják, hogy újra elkezdi elnyomni a frusztrációit és a valóságot alkohollal.
És napok/hetek kérdése, hogy minden ugyanúgy menjen, mint korábban.
Kérjed a bűnösök megbüntetését!
Ment a plusz a gólemhódra
Van ezeknél egy sokkal jobb kérdés is amivel a mesélést is kezdhetné majd. Milyen diagnózis szerepel, a szeptemberbe elvégzet igazságügyi szakértői vizsgálatnál? Ha kijön most, akkor esélyes, hogy ez is befolyásolta ezt. Simán lehet hogy komplett elmebetegnek nyilvánították, akit pont ezért felesleges rácsok mögött tartani egyelőre, mert helyette orvosi kezelésre szorul, vagy ami még ennél is egyszerűbb, lökjük vissza a társadalom nyakára, elég lesz akkor vele foglalkozni, ha valami tragédia történik miatta.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Én is attól félek, hogy megállapították nála az alkoholdemenciát.
Erre a kis időre már minek? Még mennek az ügyei, most csak azért engedték ki, hogy ne odabenn zabáljon a BV költségére. Majd szépen lemennek a tárgyalások, kap valami letöltendőt, aztán mehet vissza a böribe.
"Általános esetben a hozzátartozó vagy más, az elítélt által megjelölt személy szokta hazaszállítani a BV intézetből a kijelölt ingatlanba. Erről előzetesen nyilatkoztatják az elítéltet; meg kell nevezni, hogy ki jön érte a szabadulás napján."
Ha csak házi őrizetről (pl. előzetes letartóztatás helyett) van szó – és nincs bonyolító egészségügyi vagy egyéb körülmény –, akkor a hazautazást az elítéltnek (illetve családjának) kell megoldania, a BV ezt nem szervezi automatikusan.
Persze, meg fodrászhoz is elviszik. XD
Ha csak házi őrizetről (pl. előzetes letartóztatás helyett) van szó – és nincs bonyolító egészségügyi vagy egyéb körülmény –, akkor a hazautazást az elítéltnek (illetve családjának) kell megoldania, a BV ezt nem szervezi automatikusan.
Endre elindul az éjszakába, de eltéved, mert nincs telefonja, a nélkül pedig száz métert nem tud egyenesen menni. Valahol Szolnok határában fókaüvölt hajnalig, közben a yard nyugtázza, hogy az első nap meglépett. Másnap reggel ellenőrzés, Púszásznak a közelében sincs, úgyhogy kiadják a körözést. Másnap találják meg az addigra őrülten üvöltözve, seggrészegen bolyongó Hitelboyt, akit egyből visznek is vissza a böribe. Szabadlábon kicsivel több mint huszonnégy órát tölt.
Ugyanúgy, ahogy a csapások csak 48 óráig taglózzák le, most a szabadulása után 48 óráig a fellegekben lesz, én nem számítok ideggörcse az első órákban.
Ezután persze a mindenkori körülményei fogják meghatározni az életkedvét. Mivel stoki igénytelen ezért két dolog fog számítani neki: Az anyjával való viszonya és az, hogy tud-e hergelni vagy szabályt szegni.
Ha nem kap perecet a lábára, de bűnügyi felügyeletet igen és meg tudja szegni annak a feltételeit, az például extrém boldogsággal fogja eltölteni, ahogy az is, ha tud hergelni azzal, hogy a jogosnak tűnőhöz képest kisebb büntetéssel megússza az ügyet.
Emiatt a pedóügy biztosan a központban lesz, azza fog tudni hergelni, hogy dicsekszik vele, hogy megúszta, miközben mindenki tudja, hogy pedó.
Ecc pecc lábperec,
Endi te most nem mehetsz,
Cérnára cinegére,
Csak vágyhatsz a työrikére
Egy bajuszos csontsovány kutya fogja várni, terepszínű ruhában és női napszemüvegben, bekapcsolt kamerával. Szigorúan csak az ohioi magyaroknak készíti a felvételt.
Certified Recskaboy, Certified Pedophile
Én ugyan nem!
Valaki írja má le! Melyik az a határozat tételesen (jogszabály akadályozza), hogy nekem megtiltsák az internethez való hozzá férést? Keresem, de nem találom.
Olyan van, hogy nem fenyegethetek vagy nem beszélhetek valamiről, de konkrétan (ilyen van) ilyen belrusz törvény nincs. Még ha a főügyész modnja papírban sem ér semmit.
Nyugottan amit kapott iratott felolvashatja. Nem belbiztosági titok! Azért na...
Na majd jövök 8kor de csak tagoknak jó?! Gyöngyi néninvel átbeszétem 2 dallas részközött. Aranyasos volt azt mondta úgynézek ki mint a lenin és úgy is "horkolok".
Anutám majd hazakísér. Ez a minimum a büdös kurvától ennyi megpróbáltatás után. Fasznak engedte be a katonákat a telekhatáron belül. Legközelebb erre is figyelünk.
Megígérted asodinak, hogy szabadulása esetén nyomtok egy ünnepi közös faszverést turisztikai célú meztelen gyerekes képekre, mert azt nem bünteti a törvény! Papírja van róla asodinak!
Olvasni tudol, de értelmezni nem. Attól, hogy leszúrtál valakit kést még használhatsz ott a luxus paradicsomhoz.
Közjáték.
Gyöngyinéni mindjárt megyek, de még írnak!
Szerintem az állam szervek kicsit adtak ízelítöt a stokinak mivár rá. Ez fográ várni. Ezek után tuti, hogy összehúzza magát!! Szerintem ez alapból egy technika. Hiszen akkor fél defektes cigányos sem rohangálnának kint. Szerintem nem véletlen ez nagyon komoly szankionálás, erő demonstráció volt. Ez vár rád, ha nem fogod be!
(Kis utózönge: Nekem 3 ügyem van. Nem emelnek ellenem vádat csak 4.nél de akkor összetetten.) Az állam nem működik.
Nem kell ehhez részegnek lennie, józanul is van ekkora balfasz.
" A börtön az börtön :D "
Nem igaz! Ilyen jogszabály nem létezik! (neten, pennyben megfenyeget valakit akkor vége a dalnak) Egyedi döntéssel megtehetesz 1 szivességet, mert ez jogállam.
"megszegése bűnügyi felügyelet megszegésének minősül" Ha van is ilyen csak joszabályok közötti, határozottan betartottan lehet.
Melyik jogszabály szerint?
Ha ez így működne, akkor a forumot most tiltattnám. Mondjuk az akinek ebből kára származott. Hát azért ne csináljunk már magunkból alkotmányi bizottságot.
Ismerős ez az érettségit csak komoly segítséggel abszolváló, írástudatlan proli stílus.
Hogy terel a banya :D
Miért kéne hazaérnie? Hát mi is ezt kérdezzük bata miért?
Kaffka endre
Zseniális, hogy a vén szatyor is úgy erősít meg fél info infokat, hogy próbál hetyetyézni és terelni. :)
Ismét nem esett messze az a szaros alma :D
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
elképesztően kellemetlenül érzi magát a maus harckocsi lövegtornyát megszégyenítő nyakú zsidószimulákrum vén kurva, nagyon jó. :))
persze hazudozik az áljász, de ez csak a szokásos hódattitűd.
vérdíj target nr. 1
Tibikuxot nem tudjuk hova hazaküldeni ezért inkább benntartjuk. Szerintem ez érthető. Boldog karácsonyt!
Ha tibit is a stoki esetében megismert szabályok alapján internálták, akkor január előtt nem szabadul - és akkor is kvázi az ügyészség dönt, mert ha ők hosszabbítani akarnak 2 hónapra, a bíró meg se hallgatja a hímnőt vagy a kirendelt védőjét.
Pedig az ilyen teremtményeket csak idézni lehet, nem anyától születnek.
hoty... hotyhotyhoty...
nem feltétlenül nem fogja kitölteni tibor is a fél éves előzetest
ha ez megtörténik csak egy dolgot szeretnék: legyen az elfogás élőben megint
Szinte látom, ahogy abban a diónyi agyában konfliktusba kerül a két szempont: mindent tagadni + nyakon csípni a trollt, kiszedni belőle az infót, hogy aztán rohanhasson feljelenteni.
Ez amúgy jó jel szerintem, talán a korcs is radar alatt akar majd maradni és nem fogja mutogatni magát az interneten, akkor meg mindegy is, hogy kijött, láttuk mi lett vele decembertől májusig, amíg be volt zárva a putriba.
nem fogja bírni magamutogatás nélkül, egyszerűen teljesen mindegy milyen szar volt a helyzet a közelmúltban minden alkalommal pörgött a live. a gyagyás egyszerűen hatalmas figyelemkurva, ha kijut és cisszenik a tyoproni minden újraindul. ha össze is szedett bármennyi fegyelmet vagy önuralmat bent az nagyjából másodpercek alatt elillanik kint
Szép munka, zsidó!
Implicit megerősítés a buta goldától.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ha lájvdéndzsör van, meg tudja húzni magát ideig-óráig. Ezt bemutatta, mikor Vera haldoklott, és mennie kellett az irodából és 8 hónapra bekussolt.
A kérdés csak az, hogy most mekkora a lájvdéndzsör.
Magatartási szabályként is meghatározhatják neki, hogy nem videózhat, és Golda is megmondhatja neki, hogy addig van macskaól, amíg radar alatt marad (az egy másik kérdés, hogy az öregasszony majdnem olyan gyenge, mint a korcs önkontrollja). Sőt, azt is hiheti, hogy ha asap munkát talál (*pr*), akkor hivatkozhat rendezett életvitelre a tárgyalás alatt. És egyébként tavasszal, mikor lekoszlott alóla az átalakító, simán kibírta egy hétig lájvolás nélkül, csak a hősszerelmes barátja lement hozzá, mert két napot sem bírt nélküle.
Ha ez lesz, hogy radar alatt kellene maradnia, akkor szerintem az a legnagyobb fenyegetés a számára, hogy az egyetlen őszinte rajongója, az anyagos visszarúgja a porondra. Gondolom ő így is, ugy is behívja majd a sodicsapat décére, ahol a gyagyás beadhatja a fogalmatlanoknak, hogy mekkora keresztapa lett odabenn. Ott max 1-1,5 hétig fogja bírni, aztán megunja a nyalizókat, mert azokat még a többi embernél is jobban lenézi. Kérdés, hogy ezen a ponton felbuzog-e benne a kényszer és elkezd-e majd azon agyalni, hogy hogyan mehetne be torzított hanggal a dögevőék lájvjába vagy megjelenjen-e a fórumon cunamizni, vagy lenéz a nyomkövetőjére és inkább tovább szugerálja a fekete lukat a falban.
Szerző:
EndreKókadtHímvesszője
Nov 06, 2025 22:20:54
Válasz
(6)
Vegyünk neki 5-6 üveg vodkát a szabadulására. Gondolom tudjátok, hogy miért. :)
Dr. Python trollsz
Nov 06, 2025 22:20:54
SuperDave
Nov 06, 2025 22:32:55
A troll ügyész rendesen keresztbe tett a spanyol tanulásnak. A macskaólban megint nem lesz rá ideje, mert el lesz foglalva azzal, hogy újabb ügyeket generáljon magának.
Nov 06, 2025 22:32:55
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 06, 2025 22:40:28
x20)
Felszopó mellékretardoknak életük bigaverése lesz vasárnap, kivéve a tiszafaszomi hülyegyereknek, mert Ő a szabadulás örömére már két kutyát fog egymás után megbaszni, Tajginak és Twinkynek marad a recsi, Anyagosnak meg az utcán való catcalling.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Penzmento
(
x6)
Nov 06, 2025 23:04:43
x6)
Hejj, strigut húzzon be broni prof! Nagyon fontos
🕎Endigame🕎
mikedp
(
x9)
Nov 06, 2025 23:06:46
x9)
Akkor, ha jól olvasom lesz végre mário sztrím?
Osziiiiiiiiiiiiii
mikedp
(
x9)
Nov 06, 2025 23:07:36
x9)
a szivecske lemaradt :)
KURVArangy
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 06, 2025 23:22:29
x4)
Ezt most dobta fel a yt ... Hát a kurva anyjukat etetik ezzel őket. Nem túlzás ez?
www.youtube.com/watch?v=jCLy-hvls_0
www.youtube.com/watch?v=jCLy-hvls_0
-
Nov 06, 2025 23:34:16
Ezt most dobta fel a yt ... Hát a kurva anyjukat etetik ezzel őket. Nem túlzás ez?
youtube.com/watch?v=jCLy-hvls_0
youtube.com/watch?v=jCLy-hvls_0
Vissza fogja sírni a pedo ezeket az időket. De sebaj, hamarosan úgyis megy vissza és akkor évekig élvezheti ezeket a kiváltságokat!
Nov 06, 2025 23:34:16
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 06, 2025 23:40:29
x20)
Golda vajon kint lesz? :)

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

álbroni
Nov 07, 2025 00:14:34
infóinfó!!! mégse engedik ki sodit, összekeverték magda marinkóval, sodi marad!!!!!!!
Nov 07, 2025 00:14:34
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 07, 2025 05:12:12
x3)
Tisztelt tanszék!
A hozzám hasonló, jogban járatlanok miatt kérdezem:
Azt értem, hogy jóeséllyel kiengedik a púpost, de honnan tudjuk, hogy továbbra is tart az eljárás ellene? Honnan tudjuk, hogy nem ejtették az egész ügyet endre ellen?
Köszönöm a választ!
✌️
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Azt értem, hogy jóeséllyel kiengedik a púpost, de honnan tudjuk, hogy továbbra is tart az eljárás ellene? Honnan tudjuk, hogy nem ejtették az egész ügyet endre ellen?
Köszönöm a választ!
✌️
Endre priusza
(
x10)
Nov 07, 2025 06:11:12
x10)
Vajon Endre bejelentkezik, hogy meglátogassa szerelmét Kalocsán?
Lellytoll dandárszázados
Nov 07, 2025 06:37:26
Tisztelt tanszék!
Köszönöm a választ!
✌️
Köszönöm a választ!
✌️
Ha ejtették akkor a tárgyalás után szabadon távozhat, ha jeladóval felszerelt csalikerékpárként jön ki, akkor nem.
Nov 07, 2025 06:37:26
Endre priusza
(
x10)
Nov 07, 2025 06:40:57
x10)
Jeladó nélkül is kiengedhetik előzetesből. Nem kötelező előzetesben tartani, elméletileg szabadlábon is töltheti a tárgyalásáig hátralévő időt.
A bokaperec a legkevésbé valószínű változat, ahhoz Goldának alá kellett írnia, hogy eltartja.
Valószínűbb, hogy az ügyész úgy gondolta elég volt ennyi tanító-nevelő célzatú böri, most már hazamehet.
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 07, 2025 07:16:45
x4)
Házi őrizet nyomkövetővel (amit ha levesz, akkor kb. mehet is vissza egyből), és gyakori rendőrbácsi látogatással? Ez se rossz, sőt!
Az meg főleg, hogy ezt vegyük egy kvázi előjátéknak. Remélhetőleg a bíróság most nem az időhúzásra, hanem a bűnösök gyors megbüntetésére helyezi a fókuszt a visszaeső, többszörös elkövetővel.
Az igazi show most kezdődik. Mert biztos vagyok benne, hogy az autipajzs azt meséli be neki, megússza, de mi meg közben tudjuk, hogy kurvára nem fogja. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Az meg főleg, hogy ezt vegyük egy kvázi előjátéknak. Remélhetőleg a bíróság most nem az időhúzásra, hanem a bűnösök gyors megbüntetésére helyezi a fókuszt a visszaeső, többszörös elkövetővel.
Az igazi show most kezdődik. Mert biztos vagyok benne, hogy az autipajzs azt meséli be neki, megússza, de mi meg közben tudjuk, hogy kurvára nem fogja. :D
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 07, 2025 07:21:41
x21)
Először is, szerintem egy börtön karácsony, új év, születésnap igazán beleférhetne még neki azért. És igen értem, egyszer majd talán elítélik és pár év múlva talán ezek is bekövetkeznek majd, csak tudjátok nehéz ezt ugy kivárni, a 0.5 éves börtön évad után, hogy például a Mannás garázdasággal se jutottak el a hatoságok 1.5 év alatt oda se, hogy legalább az első fokú ítélet lenne abba. Ezek miatt viszont én még Vasárnapig azért reménykedek abba, hogy csak azért nem lesz tárgyalása most, mert Szeptemberbe nem is 2, hanem ahogy előtte is, 3 hónapra hosszabbított a bíró neki. Emiatt pedig majd csak Decemberbe derül majd csak ki talán, hogy kiengedik e.
Illetve ha tényleg ki is engedik és visszatér a netre, akkor rákell égetni, mindenhol, mindenkinek azt kell mondani majd szerintem, hogy igazából a pedofil ügy miatt volt bent 0.5 évet miután lefoglalták pdf gyanú miatt az eszközeit idén év elején. És most is csak azért engedték ki, házi őrizetbe, mert meglett vádolva, és bírósági szakaszba lépet az ügy. Aztán a hülye védekezzen nyugodtan azzal ezek után, hogy nem is azért hanem terrorizmus meg fenyegetözés miatt volt bent 0.5 évet. Ezt egyszerűen muszály lesz ráégetni most. Ugyanis enélkül fen áll annak a veszélye, amit idén év elején már megtapasztaltunk, hogy a tikfosos hülye gyerekek, nem csak pénzel de ha ugy van akár rendelésekkel neki, látogatásokkal elfogják látni mindennel, ha úgy alakul. Szóval szerintem annyira ne örüljünk annak most, hogy visszakerül a macskaólba télre. Már csak azért se, mert azért ö lehúzott már a macskaólba ha nem is teljesen 2 telet, 2024 elején azért hébe hóba Bécsbe volt, emiatt csak 1.5 télről beszélhetünk ebbe az esetbe.
Próbáltam nézni osztrák körözéseket de csak ilyen europol meg olyan ausztriai oldalt (belügy és rendőrség) találtam ahol csak pár darab körözött személy van fent. Esetleg egy Bécsi,osztrák troll, próbálja meg kideríteni hogy hol lehet megnézni, kideríteni, hogy a korcson nincs e elfogatóparancs, mert nem tett eleget a büntetésének kint. Itt most elsősorban a Döblingi okirat hamisitásos ügyre gondolok, amibe talán már jogerös végzés van. De ugye játszhat neki a segélycsalásos ügy is kint. Utóbbi is kitudja hol tart már azután, hogy már 11 hónapja megindulhatott az az ügy is neki. Aztán ha kiderül, hogy már körözik, elfogató van rajta, máris lehet jelezni, hogy akkor vigyék a magyar börtön után az osztrák börtönbe a szardarab elitéltet.
Illetve ha tényleg ki is engedik és visszatér a netre, akkor rákell égetni, mindenhol, mindenkinek azt kell mondani majd szerintem, hogy igazából a pedofil ügy miatt volt bent 0.5 évet miután lefoglalták pdf gyanú miatt az eszközeit idén év elején. És most is csak azért engedték ki, házi őrizetbe, mert meglett vádolva, és bírósági szakaszba lépet az ügy. Aztán a hülye védekezzen nyugodtan azzal ezek után, hogy nem is azért hanem terrorizmus meg fenyegetözés miatt volt bent 0.5 évet. Ezt egyszerűen muszály lesz ráégetni most. Ugyanis enélkül fen áll annak a veszélye, amit idén év elején már megtapasztaltunk, hogy a tikfosos hülye gyerekek, nem csak pénzel de ha ugy van akár rendelésekkel neki, látogatásokkal elfogják látni mindennel, ha úgy alakul. Szóval szerintem annyira ne örüljünk annak most, hogy visszakerül a macskaólba télre. Már csak azért se, mert azért ö lehúzott már a macskaólba ha nem is teljesen 2 telet, 2024 elején azért hébe hóba Bécsbe volt, emiatt csak 1.5 télről beszélhetünk ebbe az esetbe.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Nov 07, 2025 07:34:06
x2)
Én a magam részéről örülök neki, ha ideiglenesen kiengedik.
Kap most egy kis kóstolót a szabadság illúziójából. Így még fájdalmasabb lesz visszatérni a sittre.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon beleélte már magát a dolgokba, talán már tervezgeti is a következő Tranyó-, és Lamantin zaklatást. Apropó Tranyó, tudja, hogy a szerelme Kalocsán raboskodik?
Remélhetőleg ír néhány fontoskodó csillámpónis beadványt az érdekében, még nagyobb szarba navigálva ezzel a csöves Rambót.
Szerintem a forgatókönyv:
Kijön, néhány napig meghúzza magát csendben, aztán elkezd ide, meg a TikTokra nagyképű győzelmi posztokat gyártani. Az alkoholizmust ott folytatja, ahol abbahagyta. Közben a kalapács segítségével felkészül a tárgyalásra. Folytatja a gyermekotthon, Zsolti bácsi, és egyéb hergelő témák elemzését, cigánypárbajokat. Remélhetőleg részegen arról is fog okoskodni, miért nem bcs. a rendőröket halálosan fenyegetni, és beleloopolja magát a még sűrűbb faszerdőbe.
A trollok mindeközben jól fognak szórakozni, és jóízűen szürcsölik a teájukat, miközben kezelik a háttérben a technikát.
Kap most egy kis kóstolót a szabadság illúziójából. Így még fájdalmasabb lesz visszatérni a sittre.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon beleélte már magát a dolgokba, talán már tervezgeti is a következő Tranyó-, és Lamantin zaklatást. Apropó Tranyó, tudja, hogy a szerelme Kalocsán raboskodik?
Remélhetőleg ír néhány fontoskodó csillámpónis beadványt az érdekében, még nagyobb szarba navigálva ezzel a csöves Rambót.
Szerintem a forgatókönyv:
Kijön, néhány napig meghúzza magát csendben, aztán elkezd ide, meg a TikTokra nagyképű győzelmi posztokat gyártani. Az alkoholizmust ott folytatja, ahol abbahagyta. Közben a kalapács segítségével felkészül a tárgyalásra. Folytatja a gyermekotthon, Zsolti bácsi, és egyéb hergelő témák elemzését, cigánypárbajokat. Remélhetőleg részegen arról is fog okoskodni, miért nem bcs. a rendőröket halálosan fenyegetni, és beleloopolja magát a még sűrűbb faszerdőbe.
A trollok mindeközben jól fognak szórakozni, és jóízűen szürcsölik a teájukat, miközben kezelik a háttérben a technikát.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x2)
Nov 07, 2025 07:42:50
x2)
Én is szoktam ezeket nézegetni, de ha a körözés nem nyilvános, akkor sajnos nehezebb utánanézni. Ausztriában akkor lesznek nyilvánosak ezek, ha szemtanukat, stb keresnek, infokat gyűjtenek az illető becserkészéséhez.
Az egyik megoldás az, hogy az adott illető, jelen esetben a korcs lekéri a saját erkölcsijét, abban benne van minden ilyen. Harmadik félnek sajnos nem adják ki ezeket.
A másik megoldás az, hogy valaki ír egy levelet az illetékes rendőrkapitányságnak / ügyészségnek, kitölt egy űrlapot, és kikéri ezeket az infókat, de csak úgy hasraütésre nem adják ki így sem, kell hozzá jogalap erős indoklásnak.
-
Nov 07, 2025 07:48:02
Off következik
Toró egymillió forintos nyomravezetői díj sic lol ajánl egy albérletes csaló kurva és a stricijének kilétéért.Ha esetleg tudtok hasonló körben mozgó csaló kurváról akinek a hangja telefonon keresztül hasonlít a világ legnagyobb emlőséére akkor nyugodtan küldjétek át neki az ötleteket.
Toró egymillió forintos nyomravezetői díj sic lol ajánl egy albérletes csaló kurva és a stricijének kilétéért.Ha esetleg tudtok hasonló körben mozgó csaló kurváról akinek a hangja telefonon keresztül hasonlít a világ legnagyobb emlőséére akkor nyugodtan küldjétek át neki az ötleteket.
Nov 07, 2025 07:48:02
Kötőjel
(
x11)
Nov 07, 2025 08:03:04
x11)
Azért ez nekem egy elég keserédes info info.
Pro:
1. Megtudjuk hogy milyen állapotban van és elmondja hogy mekkora retard volt.
Contra:
1. Nem lesz bent évekig
2. Most jobb lesz neki
3. Ehet ihat fürödhet
4. Róla szolhat megint minden és loopolhat
Pro:
1. Megtudjuk hogy milyen állapotban van és elmondja hogy mekkora retard volt.
Contra:
1. Nem lesz bent évekig
2. Most jobb lesz neki
3. Ehet ihat fürödhet
4. Róla szolhat megint minden és loopolhat
shikerült összehozni, hogy mind a pro (dehogy mondja el, hogy mekkora retard volt, a sodi mindig mindent jól csinál), mind a contra faszság.
1. nem szűntek meg a büntetőügyei. ha minden szabadlábon védekező bűnöző büntetőügyei megszűnnének, érdekes világ lenne.
2. nem lesz jobb neki.
3. azt eszi, amit golda kegyelemből odahány neki. az ivás rossz a sodinak, ezt is mondtam már. igyon csak a retardált faszverő. egészen biztosan többet fürödhetett a börtöncsában, mint amennyi forró vizet engedélyezni fog neki a gólemhód.
4. emiatt került börtönbe, szóval szóljon csak. az Univerzum ötvenezres erősségű faszt tol majd a pinaszájba honoráriumként a sodi köcsögösködéseiért.
ne kelljen már evidenciákat matyarászni. minden egy folyamat, erről szól a tudomány.
Kötőjel
(
x11)
Nov 07, 2025 08:05:35
x11)
mehet a jéghideg gecis ólba éhezni, mert a gólemhód egészen biztosan éppen csak annyi ételt fog neki juttatni, hogy ne dögöljön éhen.
ezen örvendeztek, retardok? ennek örülsz, bajuszos szhar, kutyákat molesztáló untermensch?
"jobb lesz neki", hát be kell szarnia a seggnek.
vérdíj target nr. 1
ezen örvendeztek, retardok? ennek örülsz, bajuszos szhar, kutyákat molesztáló untermensch?
"jobb lesz neki", hát be kell szarnia a seggnek.
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 07, 2025 08:07:36
x16)
Off következik
Pontosan ugyanez jutott eszembe, de látom megelőztek.
Lehet hogy minél részletesebb info infót el kéne küldeni Toróéknak, ne csak a sötétben tapogatózzanak, még könnyebb legyen felállítani a csapdát. Nekik nyilván az a lényeg, hogy sikeres akciókat tudjanak bemutatni, az táplálja a közbizalmat, szóval minél könnyebben lebuktatható egyénről tudnak, annál jobb.
Pláne mellé tenni, hogy egy török migráns is benne van az egészben, még jobb.
Kendra
(
x1)
Nov 07, 2025 08:26:51
x1)
Majd arra figyeljünk hogy Sodi ha kiszabadult Ne tudja nézni Molnár f Árpi livejait. Mert Árpi mostanában az 5 éves fiával való bírkózós liveokat oszt meg. A tegnapi különösen bizarr volt írtam is neki hogy ilyet nem kéne nyilvánosba meosztani...
-
Nov 07, 2025 08:43:31
Off következik
Sajnos nem a raccsoló kurvánk lesz.
DE!
Kamuból ne vezessük őket félre, inkább adni kellene nekik sok sok info info raccsoló bálnánkról ő hol szedi áldozatait és mennyi embert károsított meg.
Nov 07, 2025 08:43:31
Negermann
Nov 07, 2025 08:45:16
Bele kell számolni azt is hogy endre nem okos, így nemfeltétlenül nem próbál meg kijutni külföldre, megpróbálni segélyt csalni, spanyol nyelvterületre jutni, vagy valami egészen elképesztő, sületlen ok miatt amibe bele sem tudunk képtelni és intéz magának egy szökési kísérlet bcs.-t és intézi el hogy mindenből egy fokozattal súlyosabbat kapjon
Egyébként én kifejezetten örülök hogy kiengedik, mivel mindenki számára teljesen egyértelmű hogy ez számára nem sülhet el jól és nagyon szórakoztató lesz. Nincs az az isten hogy ő most csendben meghúzná magát ítéletig.
Egyébként én kifejezetten örülök hogy kiengedik, mivel mindenki számára teljesen egyértelmű hogy ez számára nem sülhet el jól és nagyon szórakoztató lesz. Nincs az az isten hogy ő most csendben meghúzná magát ítéletig.
Nov 07, 2025 08:45:16
Mit Kártyen Bitte
Nov 07, 2025 08:49:05
A két börtön évad közé befér egy kis köztes bónuszepizód is. Remélem le lesz láncolva a kapu, illetve Golda bepakolta már a macskaólat nem telelő virágokkal!
Nov 07, 2025 08:49:05
keserke
(
x4)
Nov 07, 2025 08:52:52
x4)
Azért nem hiszem, hogy vigyorogva, erőtől duzzadva, makkegészségesen fog kijönni a wellnessszállóról. Ráadásul mehet a púpszászi ólba. Várjuk ki a végét, mert kemény leépülések lehetnek itt még.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Kötőjel
(
x11)
Nov 07, 2025 08:54:46
x11)
egyébként is, hamarosan az év azon szakaszába érkezünk, amikor durrannak a pujkapojok. nem feltétlenül nem probléma, ha a faszbaszó védtelenül, fagyoskodva tölti el december 31-ét.
vérdíj target nr. 1
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 07, 2025 09:10:02
x21)
Szerintem amúgy nem vasárnapra hanem ma pénteken vagy hétfö éjjel kéne lelakatolni a kaput. Csak hogy Golda is tudja, hogy indul a műsor megint.
Vasárnapra reggelre ha megoldható akkor max egy "Üdv újra itthon, pedo" üzenetet kéne hagyni a kapun.
Vasárnapra reggelre ha megoldható akkor max egy "Üdv újra itthon, pedo" üzenetet kéne hagyni a kapun.
Mit Kártyen Bitte
Nov 07, 2025 09:11:55
Amint a kezébe lesz egy tyeknyikai eszköz a pókujjak biztosan a sodiforum/tiktok felé viszik a taknyos napszemüveges Stokit.
Nov 07, 2025 09:11:55
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 07, 2025 09:16:24
x2)
info info
nem lesz bírósági ülés a letartóztatás meghosszabbítása ügyében.
ebből arra lehet következtetni, hogy nincs ügyészi indítvány a hosszabbításra, vagyis ki fog jönni vasárnap.
sötétedés után lehet menni felderíteni a macskaólhoz ha addig be nem lájvozik. de az is lehet, hogy bűnügyi felügyeletet kap, és magatartási szabályként nem lájvozhat.
folytatódik a műsor! :)))
nem lesz bírósági ülés a letartóztatás meghosszabbítása ügyében.
ebből arra lehet következtetni, hogy nincs ügyészi indítvány a hosszabbításra, vagyis ki fog jönni vasárnap.
sötétedés után lehet menni felderíteni a macskaólhoz ha addig be nem lájvozik. de az is lehet, hogy bűnügyi felügyeletet kap, és magatartási szabályként nem lájvozhat.
folytatódik a műsor! :)))
Ha az Anglia melletti Tenerifére kezd majd koldulni azért remélem fel lehet nyomni ismét ezt a férget. Szökés veszélye fennáll,
Na mindegy Andi, Goldával remélem kiidegelik egymást. Ha ki lesz zárva a macskaólba akkor a bebaszós láfszok miatt, ha szigorú felügyelet miatt beköltözteti magához akkor azért.
Endre priusza
(
x10)
Nov 07, 2025 09:30:26
x10)
Sodi, mesélj majd a böriről a kommenthaveroknak! Kötöttél új barátságokat? Láttál vicces színű farkakat? Megtanultál beágyazni? Te lettél a zárkamenő a végén, ugye?
banshee
(
x23)
Nov 07, 2025 09:38:36
x23)
Endrének ahhoz hogy Goldától meglépjen, pénz kell. Pénzt két helyről tud szerezni: rokonok pumpolása vagy cigtok.
Rokonok nem adnak neki, mert az bűnpártolás lenne ha Endre meglépne, marad a cigtok.
Cigtokhoz meg sör kell, amit ott keres, azt elissza. De nyomkövetőt úgyis kapni fog, tehát Endre ugyanolyan rab lesz kint is, mint volt bent.
Rokonok nem adnak neki, mert az bűnpártolás lenne ha Endre meglépne, marad a cigtok.
Cigtokhoz meg sör kell, amit ott keres, azt elissza. De nyomkövetőt úgyis kapni fog, tehát Endre ugyanolyan rab lesz kint is, mint volt bent.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 07, 2025 09:45:17
x5)
Endrének ahhoz hogy Goldától meglépjen, pénz kell. Pénzt két helyről tud szerezni: rokonok pumpolása vagy cigtok.
isten igazából a pedó miután az AMS kimondta a segélycsát, azután is rab volt, mivel a ruppótlansága röghöz kötötte
en.wikipedia.org/wiki/Transport_divide
Tlpszchptks Trbmxr
Nov 07, 2025 10:45:49
nem vagyok vidám, hogy a stokit kiengedik. remélem azért nem házi őrízetet kap, hanem lakhelyelhagyási tilalmat és ha igazán ki akarnak baszni vele, akkor csak a putri területén flangálhat... akkor fog valóban megőrülni. golda utálja, mindenki utálja, senki nem fogja a loopot, sörike se lesz, marad a cigtok józanul... ahol hogy ha nagyon jár a pofája, akkor megy vissza a rácsos házba.
szép kilátások, mondhatom... de olyan jó volt ez a fél év csönd.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Nov 07, 2025 10:45:49
Tlpszchptks Trbmxr
Nov 07, 2025 10:46:00
nem vagyok vidám, hogy a stokit kiengedik. remélem azért nem házi őrízetet kap, hanem lakhelyelhagyási tilalmat és ha igazán ki akarnak baszni vele, akkor csak a putri területén flangálhat... akkor fog valóban megőrülni. golda utálja, mindenki utálja, senki nem fogja a loopot, sörike se lesz, marad a cigtok józanul... ahol hogy ha nagyon jár a pofája, akkor megy vissza a rácsos házba.
Nov 07, 2025 10:46:00
Tlpszchptks Trbmxr
Nov 07, 2025 10:46:05
Nov 07, 2025 10:46:05
Tlpszchptks Trbmxr
Nov 07, 2025 10:47:17
csuldigund, szólni kéne a rendszergazdának, hogy valami nem kerek a fórummal, egyszer küldtem be, nem értem miért lett belőle három...
Nov 07, 2025 10:47:17
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Nov 07, 2025 10:55:42
x2)
csuldigund, szólni kéne a rendszergazdának, hogy valami nem kerek a fórummal, egyszer küldtem be, nem értem miért lett belőle három...
Tegnap nálam is volt valami, rámentem a Mehet-re, elkezdett tölteni, fent megjelent a komment, de még töltött. Direkt nem nyomtam F5-öt.
Ez van, Endre elhanyagolta a fórumot, de Vasárnap után majd helyrerakja.
Depressziocska
Nov 07, 2025 11:02:35
Ha van esze Stokinak örökre visszavonul és vállal valami munkát, közmunka lehet neki ideális, talán arra alkalmas. Az alkoholról sikeresen lehozták a BV-ben, lehet, de ebben nem vagyok biztos, át is eshetett valamilyen jellemfejlődésen. De ahogy többször írtátok nem szokott semmiből tanul, így valószínűbb, hogy Stoki jövőhéttől ismételten alkohol mámorban fog a tiktok-on őrjöngeni és maga ellen további pereket provokálni. Mindenesetre várom a fejleményeket.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Nov 07, 2025 11:02:35
-
Nov 07, 2025 11:04:32
Gyagya, majd meséld el hogy telt a nyarad, merre voltál, miket láttál. Ja és ha már kint leszel, ne felejtsd el felkeresni a szépséges szerelmedet, akinek most nagyobb szüksége van egy Jéghideg Jogászh™-ra mint valaha. Orvosra nincs, mert ő már maga egy orvosprofesszor, gondolom a törött karját is ő rakta össze.
Nov 07, 2025 11:04:32
Kötőjel
(
x11)
Nov 07, 2025 11:14:26
x11)
Ha van esze Stokinak örökre visszavonul és vállal valami munkát
ezen kivételesen hangosan felnevettem.
Bubuka
(
x11)
Nov 07, 2025 11:18:09
x11)
Ha van esze Stokinak örökre visszavonul és vállal valami munkát, közmunka lehet neki ideális, talán arra alkalmas. Az alkoholról sikeresen lehozták a BV-ben...
Mindenki aki behívja majd szerepelni, odamegy és jópofáskodik meg interjúkat készít a saját szakállára, mutogatja az interneten a börtöntöltelék bűnöző férget az csak azt fogja elősegíteni, hogy újra az internetes világ fogságába esik a nyilvánvalóan teljesen ártatlan úrifiú. Ilyen nagyon egyszerű ez. Körülbelül borítékolható, hogy ez fog történni, aztán elkezd újra posztolgatni, a valóság és az általunk leírt nagyon világos tényállások annyira nyomasztani fogják, hogy újra elkezdi elnyomni a frusztrációit és a valóságot alkohollal.
És napok/hetek kérdése, hogy minden ugyanúgy menjen, mint korábban.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2025 11:36:45
x38)
Tajgi "szopós mosónő" sírva jött ki, aztán később úgy adta elő, hogy ő volt a nagytoloncos zárkamenő.
Tibor "tranyócsicska" törött kézzel, pelyhedző szakállal fog majd kijönni, aztán meglátjátok, ő lesz majd a Hulkina, aki mindenkit is lekaszablokkázott.
Sneci "napszemű bolond" lerohadva, girhesen, félkopaszon fog kijönni (ha kiengedik), és már most úgy adja elő, hogy ő a jéghideg börtönjogász, később ebből még bármi lehet.
A tanszéken indul egy fakultatív elméleti előadás-sorozat 3 kreditért, "Retardok a rácsok mögött" címmel. XD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Tibor "tranyócsicska" törött kézzel, pelyhedző szakállal fog majd kijönni, aztán meglátjátok, ő lesz majd a Hulkina, aki mindenkit is lekaszablokkázott.
Sneci "napszemű bolond" lerohadva, girhesen, félkopaszon fog kijönni (ha kiengedik), és már most úgy adja elő, hogy ő a jéghideg börtönjogász, később ebből még bármi lehet.
A tanszéken indul egy fakultatív elméleti előadás-sorozat 3 kreditért, "Retardok a rácsok mögött" címmel. XD
Solaris Trollino
(
x1)
Nov 07, 2025 12:23:12
x1)
Kérjed a bűnösök megbüntetését!
Solaris Trollino
(
x1)
Nov 07, 2025 12:35:07
x1)
mehet a jéghideg gecis ólba éhezni, mert a gólemhód egészen biztosan éppen csak annyi ételt fog neki juttatni, hogy ne dögöljön éhen
Ment a plusz a gólemhódra
DonDraper
Nov 07, 2025 12:46:12
Endi, most hogy szabadulsz várod már a hajnali hármas cisszenést?
Nov 07, 2025 12:46:12
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 07, 2025 12:54:40
x21)
Sodi, mesélj majd a böriről a kommenthaveroknak! Kötöttél új barátságokat? Láttál vicces színű farkakat? Megtanultál beágyazni? Te lettél a zárkamenő a végén, ugye?
Van ezeknél egy sokkal jobb kérdés is amivel a mesélést is kezdhetné majd. Milyen diagnózis szerepel, a szeptemberbe elvégzet igazságügyi szakértői vizsgálatnál? Ha kijön most, akkor esélyes, hogy ez is befolyásolta ezt. Simán lehet hogy komplett elmebetegnek nyilvánították, akit pont ezért felesleges rácsok mögött tartani egyelőre, mert helyette orvosi kezelésre szorul, vagy ami még ennél is egyszerűbb, lökjük vissza a társadalom nyakára, elég lesz akkor vele foglalkozni, ha valami tragédia történik miatta.
ascites
(
x56)
Nov 07, 2025 13:28:17
x56)
Van ezeknél egy sokkal jobb kérdés is amivel a mesélést is kezdhetné majd. Milyen diagnózis szerepel, a szeptemberbe elvégzet igazságügyi szakértői vizsgálatnál? Ha kijön most, akkor esélyes, hogy ez is befolyásolta ezt.
Én is attól félek, hogy megállapították nála az alkoholdemenciát.
Endre priusza
(
x10)
Nov 07, 2025 13:32:48
x10)
Ha van esze Stokinak örökre visszavonul és vállal valami munkát,
Erre a kis időre már minek? Még mennek az ügyei, most csak azért engedték ki, hogy ne odabenn zabáljon a BV költségére. Majd szépen lemennek a tárgyalások, kap valami letöltendőt, aztán mehet vissza a böribe.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2025 13:40:33
x38)
Könnyű lesz lakhelyelhagyásival a nyakán melócsát keresnie... Szerencsére az Önkormányzat Özséb mindig ott van egy adag közmunkára, hadd tisztuljanak Púpszász szemetes-havas útjai és parkjai. Lapátra fel, Endre! XDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Bubuka
(
x11)
Nov 07, 2025 14:02:50
x11)
Remélem az a forgatókönyv játszódik most le, hogy egy szatyorral a kezében kibaszzák a BV-ből és kint a kutya sem vár rá.
Márpedig muter nem biztos, hogy összeszedi a fiacskáját a BV kapujában. Hogy jutsz haza korcs? Tiktikezz be valami nyílt wifiről, hogy vonatjegyre gyűjtesz!
Márpedig muter nem biztos, hogy összeszedi a fiacskáját a BV kapujában. Hogy jutsz haza korcs? Tiktikezz be valami nyílt wifiről, hogy vonatjegyre gyűjtesz!
Penzmento
(
x6)
Nov 07, 2025 14:05:08
x6)
Ha lábperecet kap, gondolom hazaviszik, nem?
🕎Endigame🕎
Bubuka
(
x11)
Nov 07, 2025 14:07:57
x11)
"Általános esetben a hozzátartozó vagy más, az elítélt által megjelölt személy szokta hazaszállítani a BV intézetből a kijelölt ingatlanba. Erről előzetesen nyilatkoztatják az elítéltet; meg kell nevezni, hogy ki jön érte a szabadulás napján."
Bubuka
(
x11)
Nov 07, 2025 14:13:20
x11)
Ha jól értem tehát nem megy érte senki és nincsen kivételes helyzet ami miatt a BV betegszállítóval vagy mással hazaszállítsa, azt előzetesen külön engedélyeztetnie kell, hogy tömegközlekedéssel fog hazamenni, mivel a tartózkodási helyszínen tesztelniük kell a jeladót és annak helyes működését is.
Erről majd mindenképpen érdemes beszéltetni a korcsot, hogy felderítsük a neki esetleg segítő felszopót(nem lesz nehéz), ennek arányában meghozni a döntést az ő jogos szopatásáról, hiszen a pimaszkodást itt büntetni szokta a tanszék elég szépen.
Erről majd mindenképpen érdemes beszéltetni a korcsot, hogy felderítsük a neki esetleg segítő felszopót(nem lesz nehéz), ennek arányában meghozni a döntést az ő jogos szopatásáról, hiszen a pimaszkodást itt büntetni szokta a tanszék elég szépen.
-
Nov 07, 2025 14:16:19
Egy szabadulós összeomlás a hideg aszfalton nagyon adná, ilyen ordítós-hörgős performansz.
Nov 07, 2025 14:16:19
Magda Marinko
Nov 07, 2025 14:22:45
Persze, meg fodrászhoz is elviszik. XD
Nov 07, 2025 14:22:45
Endre priusza
(
x10)
Nov 07, 2025 14:23:58
x10)
Endre elindul az éjszakába, de eltéved, mert nincs telefonja, a nélkül pedig száz métert nem tud egyenesen menni. Valahol Szolnok határában fókaüvölt hajnalig, közben a yard nyugtázza, hogy az első nap meglépett. Másnap reggel ellenőrzés, Púszásznak a közelében sincs, úgyhogy kiadják a körözést. Másnap találják meg az addigra őrülten üvöltözve, seggrészegen bolyongó Hitelboyt, akit egyből visznek is vissza a böribe. Szabadlábon kicsivel több mint huszonnégy órát tölt.
-
Nov 07, 2025 14:33:08
Egy szabadulós összeomlás a hideg aszfalton nagyon adná, ilyen ordítós-hörgős performansz.
Ugyanúgy, ahogy a csapások csak 48 óráig taglózzák le, most a szabadulása után 48 óráig a fellegekben lesz, én nem számítok ideggörcse az első órákban.
Ezután persze a mindenkori körülményei fogják meghatározni az életkedvét. Mivel stoki igénytelen ezért két dolog fog számítani neki: Az anyjával való viszonya és az, hogy tud-e hergelni vagy szabályt szegni.
Ha nem kap perecet a lábára, de bűnügyi felügyeletet igen és meg tudja szegni annak a feltételeit, az például extrém boldogsággal fogja eltölteni, ahogy az is, ha tud hergelni azzal, hogy a jogosnak tűnőhöz képest kisebb büntetéssel megússza az ügyet.
Emiatt a pedóügy biztosan a központban lesz, azza fog tudni hergelni, hogy dicsekszik vele, hogy megúszta, miközben mindenki tudja, hogy pedó.
Nov 07, 2025 14:33:08
Segélyhívás
Nov 07, 2025 14:33:31
Ember, gyere értem! De ne…, nem érted, ember, gyere már értem!!
Nov 07, 2025 14:33:31
banshee
(
x23)
Nov 07, 2025 14:54:06
x23)
Endre pótolni fog.
Netet, netflixet, sörikézést.
Netet, netflixet, sörikézést.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 07, 2025 14:55:46
x4)
Ecc pecc lábperec,
Endi te most nem mehetsz,
Cérnára cinegére,
Csak vágyhatsz a työrikére
Sodi_linzi_sult_hala
Nov 07, 2025 15:02:29
Remélem az a forgatókönyv játszódik most le, hogy egy szatyorral a kezében kibaszzák a BV-ből és kint a kutya sem vár rá.
Egy bajuszos csontsovány kutya fogja várni, terepszínű ruhában és női napszemüvegben, bekapcsolt kamerával. Szigorúan csak az ohioi magyaroknak készíti a felvételt.
Nov 07, 2025 15:02:29
Poop in the loop
(
x2)
Nov 07, 2025 15:06:13
x2)
Gyagyás, komolyan mondom hogy vidd a szarjaidat a számláim közül mert esküszöm hogy púpon baszlak!

kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 07, 2025 16:01:42
x2)
Most akkor a jogsit, meg a PÁFot elölről kell kezdenie? Szomcsy
Szlovák műkörmös melyik parkolóba menjen szurkálásra? *ásít* Lődd fel a szabadulós lájfszot korcs! Xddd
Szlovák műkörmös melyik parkolóba menjen szurkálásra? *ásít* Lődd fel a szabadulós lájfszot korcs! Xddd
PisiKaki
Nov 07, 2025 16:12:45
Most gondolom arra fogja fordítani az idejét a jogászisten, hogy csinálhat bolondot az ügyészségből. A bánót már fejben elköltötte.
Biztos nem arra, hogy a legelső dohányboltból merevrészegre igya magát hetekig.
Biztos nem arra, hogy a legelső dohányboltból merevrészegre igya magát hetekig.
Nov 07, 2025 16:12:45
banshee
(
x23)
Nov 07, 2025 17:17:04
x23)
Most egy darabig jó kisfiú lesz, mert jobb neki a natyhászban.
Amíg halálra nem unja magát.
Amíg halálra nem unja magát.
halottpiton
(
x2)
Nov 07, 2025 17:24:10
x2)
Közléskényszeres hahó!
Ezt semmilyen bírósági/ügyészségi határozat vagy utasítás sem fogja felülírni.
megbasztál egy faszt
álHahó
Nov 07, 2025 17:28:34
Közléskényszeres hahó!
Én ugyan nem!
Nov 07, 2025 17:28:34
SMA93
Nov 07, 2025 17:29:38
Ha kiengedik, annyira részeg lesz, hogy Szolnokról se tud majd hazamenni , viszik is vissza. 🤣🤣
Emberek.. fel napig nem lépek fel es 8 oldalni anyag..
Nov 07, 2025 17:29:38
Igazi bajsszos szar
Nov 07, 2025 17:33:08
Közléskényszeres hahó!
Valaki írja má le! Melyik az a határozat tételesen (jogszabály akadályozza), hogy nekem megtiltsák az internethez való hozzá férést? Keresem, de nem találom.
Olyan van, hogy nem fenyegethetek vagy nem beszélhetek valamiről, de konkrétan (ilyen van) ilyen belrusz törvény nincs. Még ha a főügyész modnja papírban sem ér semmit.
Nyugottan amit kapott iratott felolvashatja. Nem belbiztosági titok! Azért na...
Na majd jövök 8kor de csak tagoknak jó?! Gyöngyi néninvel átbeszétem 2 dallas részközött. Aranyasos volt azt mondta úgynézek ki mint a lenin és úgy is "horkolok".
Nov 07, 2025 17:33:08
Stokika
Nov 07, 2025 17:39:32
Ha kiengedik, annyira részeg lesz, hogy Szolnokról se tud majd hazamenni , viszik is vissza. 🤣🤣
Anutám majd hazakísér. Ez a minimum a büdös kurvától ennyi megpróbáltatás után. Fasznak engedte be a katonákat a telekhatáron belül. Legközelebb erre is figyelünk.
Nov 07, 2025 17:39:32
-
Nov 07, 2025 17:40:47
Megígérted asodinak, hogy szabadulása esetén nyomtok egy ünnepi közös faszverést turisztikai célú meztelen gyerekes képekre, mert azt nem bünteti a törvény! Papírja van róla asodinak!
Nov 07, 2025 17:40:47
halottpiton
(
x2)
Nov 07, 2025 17:51:16
x2)
NEM FATYOK JOGÁSZBIKA, DE ITT ÍRJÁK!
2017. évi XC. törvény
a büntetőeljárásról
A bíróság a bűnügyi felügyelettel elérni kívánt célt biztosító további magatartási szabályokat is előírhat, ideértve
a) a pártfogó felügyelet külön magatartási szabályaként meghatározható olyan magatartási szabályokat is, amelyek célja a bűnismétlés lehetőségének a megakadályozása, illetve
megbasztál egy faszt
2017. évi XC. törvény
a büntetőeljárásról
A bíróság a bűnügyi felügyelettel elérni kívánt célt biztosító további magatartási szabályokat is előírhat, ideértve
a) a pártfogó felügyelet külön magatartási szabályaként meghatározható olyan magatartási szabályokat is, amelyek célja a bűnismétlés lehetőségének a megakadályozása, illetve
Az ál-álbajszos szar
Nov 07, 2025 18:05:25
NEM FATYOK JOGÁSZBIKA, DE ITT ÍRJÁK!
célja a bűnismétlés lehetőségének a megakadályozása, illetve
célja a bűnismétlés lehetőségének a megakadályozása, illetve
Olvasni tudol, de értelmezni nem. Attól, hogy leszúrtál valakit kést még használhatsz ott a luxus paradicsomhoz.
Közjáték.
Gyöngyinéni mindjárt megyek, de még írnak!
Szerintem az állam szervek kicsit adtak ízelítöt a stokinak mivár rá. Ez fográ várni. Ezek után tuti, hogy összehúzza magát!! Szerintem ez alapból egy technika. Hiszen akkor fél defektes cigányos sem rohangálnának kint. Szerintem nem véletlen ez nagyon komoly szankionálás, erő demonstráció volt. Ez vár rád, ha nem fogod be!
(Kis utózönge: Nekem 3 ügyem van. Nem emelnek ellenem vádat csak 4.nél de akkor összetetten.) Az állam nem működik.
Nov 07, 2025 18:05:25
halottpiton
(
x2)
Nov 07, 2025 18:08:19
x2)
Fennállhat a bűnismétlés veszélye, mivel a cselekmény épp a közösségi médián keresztül valósult meg, ezért a hatóság ilyen esetekben megtilthatja az érintettnek a közösségi média használatát. Fontos azonban, hogy a tilalom nem automatikus, hanem mindig egyedi döntés alapján születik. Ha az érintett ilyen tilalmat kap, azt írásban közlik vele, és a megszegése bűnügyi felügyelet megszegésének minősül, ami miatt akár újra előzetes letartóztatásba is kerülhet.
Mindegy is amúgy, úgyis ki fog derülni minden.
megbasztál egy faszt
Mindegy is amúgy, úgyis ki fog derülni minden.
horgász
(
x10)
Nov 07, 2025 18:17:32
x10)
Nem kell ehhez részegnek lennie, józanul is van ekkora balfasz.
Az ál-álbajszos szar
Nov 07, 2025 18:20:00
Fennállhat a bűnismétlés veszélye, mivel a cselekmény épp a közösségi médián keresztül valósult meg, ezért a hatóság ilyen esetekben megtilthatja az érintettnek a közösségi média használatát.
Nem igaz! Ilyen jogszabály nem létezik! (neten, pennyben megfenyeget valakit akkor vége a dalnak) Egyedi döntéssel megtehetesz 1 szivességet, mert ez jogállam.
"megszegése bűnügyi felügyelet megszegésének minősül" Ha van is ilyen csak joszabályok közötti, határozottan betartottan lehet.
Ha ez így működne, akkor a forumot most tiltattnám. Mondjuk az akinek ebből kára származott. Hát azért ne csináljunk már magunkból alkotmányi bizottságot.
Nov 07, 2025 18:20:00
-
Nov 07, 2025 18:48:04
Ismerős ez az érettségit csak komoly segítséggel abszolváló, írástudatlan proli stílus.
Nov 07, 2025 18:48:04
Lellytoll dandárszázados
Nov 07, 2025 19:23:00
vocaroo.com/14LYrWWflosx
Hogy terel a banya :D
Miért kéne hazaérnie? Hát mi is ezt kérdezzük bata miért?
Nov 07, 2025 19:23:00
Sodragon legendája
(
x2)
Nov 07, 2025 19:28:17
x2)
A hívás során azért akaratlanul is elárulta a vén kurva, hogy van alapja a feltevésnek, hogy a Recskarém rövidesen otthon fogja rontani a levegőt a putriban. Nagyon ügyetlenül hazudik és terel és jogászként se lehetett a legélesebb kés a fiókban. Igazi szarkeverő, információkkal játszó sunyi szar alak ez a Kiss-Bata korcstársaság. Ne félj Stoki, nem sok örömöd lesz ebben a kvázi szabadlábban.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
a kapu
Nov 07, 2025 19:29:06
ezután vajon nehezebb lesz megtojásolni a bagolyka eltulajdonítás tárgyává váló vackát? vagy a kis perecen kívül a hatóság nem igazán figyelik majd endrút?
The secret entrance of the The Favela
Nov 07, 2025 19:29:06
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 07, 2025 19:34:08
x10)
vocaroo.com/14LYrWWflosx
Zseniális, hogy a vén szatyor is úgy erősít meg fél info infokat, hogy próbál hetyetyézni és terelni. :)
Ismét nem esett messze az a szaros alma :D
Kötőjel
(
x11)
Nov 07, 2025 19:37:10
x11)
vocaroo.com/14LYrWWflosx
elképesztően kellemetlenül érzi magát a maus harckocsi lövegtornyát megszégyenítő nyakú zsidószimulákrum vén kurva, nagyon jó. :))
Ténfép
(
x5)
Nov 07, 2025 19:38:22
x5)
Ha tényleg kiengedik ezt a barmot, legalább annyit tegyen már meg a bíróság, hogy eltiltják a picsába cigtokról. Olyan jó volt eddig a csend, a faszom se akarja hallgatni buzeráns, fogyatékos hangját, ahogy hergelni próbál a "miééjt, miéjt pedofil, nyem pedofil, dehát esz ety nő, fhaszos nő, mert kiskorúakra rángatni a phöcsöm nem bűn, a píjóság is kimondta" szarságaival.
A szaros, unalmas, 20 elcsalt guggolásos cigánykoldulásról nem is beszélve.
Vagy legalább addigra rohadjon ki az orbitrágó, legalább 1 db, hogy valami kinézete legyen. Aztán felőlem koccintson a "bögre kólával", ha már a budai nétyetyemes elit úriak bögréből isszák a kólát, ugye...
Vagy a patkány kurva anyja kobozná el a telefont legalább, de ahhoz is töketlen.
Amúgy ja, a vén kurva a hadoválásával szerintem is megerősítette a dutyimadár szabadulását.
Igyunk egy sörtöt, he
A szaros, unalmas, 20 elcsalt guggolásos cigánykoldulásról nem is beszélve.
Vagy legalább addigra rohadjon ki az orbitrágó, legalább 1 db, hogy valami kinézete legyen. Aztán felőlem koccintson a "bögre kólával", ha már a budai nétyetyemes elit úriak bögréből isszák a kólát, ugye...
Vagy a patkány kurva anyja kobozná el a telefont legalább, de ahhoz is töketlen.
Amúgy ja, a vén kurva a hadoválásával szerintem is megerősítette a dutyimadár szabadulását.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 07, 2025 19:39:53
x5)
remélem nem vállal magára terrorcselekményt valaki, mint kisbuzi, amikor tavasszal vett neki egy usb cétípusú adaptert a betört tablethez, hogy valamilyen módon telefonhoz vagy pchez juttatja a korcsot
(bajszos szar rád gondolok)
(bajszos szar rád gondolok)
szörnyeteg
(
x3)
Nov 07, 2025 19:47:08
x3)
Köszönöm a producereknek a téli különkiadást. Remélem tibimentes lesz ez az évad.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
BV intézet
Nov 07, 2025 19:50:21
Köszönöm a producereknek a téli különkiadást. Remélem tibimentes lesz ez az évad.
Tibikuxot nem tudjuk hova hazaküldeni ezért inkább benntartjuk. Szerintem ez érthető. Boldog karácsonyt!
Nov 07, 2025 19:50:21
-
Nov 07, 2025 19:54:28
Ha tibit is a stoki esetében megismert szabályok alapján internálták, akkor január előtt nem szabadul - és akkor is kvázi az ügyészség dönt, mert ha ők hosszabbítani akarnak 2 hónapra, a bíró meg se hallgatja a hímnőt vagy a kirendelt védőjét.
Nov 07, 2025 19:54:28
banshee
(
x23)
Nov 07, 2025 19:55:42
x23)
Hova engedjék Tibit szabadon?
Nincs idézhető címe.
Nincs idézhető címe.
Zegernye
(
x2)
Nov 07, 2025 19:57:38
x2)
Hova engedjék Tibit szabadon?
Nincs idézhető címe.
Nincs idézhető címe.
Pedig az ilyen teremtményeket csak idézni lehet, nem anyától születnek.
Trollok harca
(
x4)
Nov 07, 2025 20:07:37
x4)
házi őrizet a blahán..
Miskolci alvósejt
herr_schwechater
(
x5)
Nov 07, 2025 20:08:28
x5)
nem feltétlenül nem fogja kitölteni tibor is a fél éves előzetest
koszos
(
x10)
Nov 07, 2025 20:12:25
x10)
kiengedik,ok.. ha csucsi lesz kesobb es eztg tudja o is nagyon jol,akkor ezer %,hogy menekulni fog valahova :D tuti megjatsza,hogy elkerulje a kannibalokat :D
erre komolyabb osszeget mernek rakni.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 07, 2025 20:13:22
x5)
kiengedik,ok.. ha csucsi lesz kesobb es eztg tudja o is nagyon jol,akkor ezer %,hogy menekulni fog valahova :D tuti megjatsza,hogy elkerulje a kannibalokat :D
ha ez megtörténik csak egy dolgot szeretnék: legyen az elfogás élőben megint
ascites
(
x56)
Nov 07, 2025 20:14:35
x56)
Szinte látom, ahogy abban a diónyi agyában konfliktusba kerül a két szempont: mindent tagadni + nyakon csípni a trollt, kiszedni belőle az infót, hogy aztán rohanhasson feljelenteni.
Ez amúgy jó jel szerintem, talán a korcs is radar alatt akar majd maradni és nem fogja mutogatni magát az interneten, akkor meg mindegy is, hogy kijött, láttuk mi lett vele decembertől májusig, amíg be volt zárva a putriba.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 07, 2025 20:25:29
x5)
nem fogja bírni magamutogatás nélkül, egyszerűen teljesen mindegy milyen szar volt a helyzet a közelmúltban minden alkalommal pörgött a live. a gyagyás egyszerűen hatalmas figyelemkurva, ha kijut és cisszenik a tyoproni minden újraindul. ha össze is szedett bármennyi fegyelmet vagy önuralmat bent az nagyjából másodpercek alatt elillanik kint
Hahó
(
x130)
Nov 07, 2025 20:34:36
x130)
vocaroo.com/14LYrWWflosx
Szép munka, zsidó!
Implicit megerősítés a buta goldától.
ascites
(
x56)
Nov 07, 2025 21:17:01
x56)
Ha lájvdéndzsör van, meg tudja húzni magát ideig-óráig. Ezt bemutatta, mikor Vera haldoklott, és mennie kellett az irodából és 8 hónapra bekussolt.
A kérdés csak az, hogy most mekkora a lájvdéndzsör.
Magatartási szabályként is meghatározhatják neki, hogy nem videózhat, és Golda is megmondhatja neki, hogy addig van macskaól, amíg radar alatt marad (az egy másik kérdés, hogy az öregasszony majdnem olyan gyenge, mint a korcs önkontrollja). Sőt, azt is hiheti, hogy ha asap munkát talál (*pr*), akkor hivatkozhat rendezett életvitelre a tárgyalás alatt. És egyébként tavasszal, mikor lekoszlott alóla az átalakító, simán kibírta egy hétig lájvolás nélkül, csak a hősszerelmes barátja lement hozzá, mert két napot sem bírt nélküle.
Ha ez lesz, hogy radar alatt kellene maradnia, akkor szerintem az a legnagyobb fenyegetés a számára, hogy az egyetlen őszinte rajongója, az anyagos visszarúgja a porondra. Gondolom ő így is, ugy is behívja majd a sodicsapat décére, ahol a gyagyás beadhatja a fogalmatlanoknak, hogy mekkora keresztapa lett odabenn. Ott max 1-1,5 hétig fogja bírni, aztán megunja a nyalizókat, mert azokat még a többi embernél is jobban lenézi. Kérdés, hogy ezen a ponton felbuzog-e benne a kényszer és elkezd-e majd azon agyalni, hogy hogyan mehetne be torzított hanggal a dögevőék lájvjába vagy megjelenjen-e a fórumon cunamizni, vagy lenéz a nyomkövetőjére és inkább tovább szugerálja a fekete lukat a falban.
95 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™