Az elsőhöz azért tegyük hozzá, hogy eltelt sok év, és az alkoholizmus tette a dolgát. A másodiknál pedig azért 'bírta ki' lájvozás nélkül, mert abszolút nem volt más lehetősége. Se pénze, se módja nem volt már eszközökhöz jutni az élőzéshez, így átadta magát az enyészetnek. A szafarik alatt is láthattuk miből álltak a napjai: vagy feküdt, vagy ült és ivott. endrében a lámpák még égtek, de igazából senki sem volt otthon.
Most szerintem két opció lehet majd: Golda vállalja, hogy itatja a kései Lenin imitátort, vagy pedig muszáj lesz varázsolni valamit az interneten a sörpénzért.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Egyébként szó szerint le se szarták az emberek a cigtokon mikor elvitték a gyagyást jogászkodni a cellába. készült két-három videó erről, szó szerint mindenki aki ezek alá kommentelt kiröhögte magát rajta és ment tovább a fogatlan TETYAUÓZás meg a big biznisz.
Jelentéktelen, csóró buta paraszt az Endre a medieval frizurájával és a kifingott munkásnadrágjával.
Csak kérdés az, hogy az űrpjogjamozó megint úgy dönt-e, hogy egy újabb rendőrségi ügyet kiharcol magának a nagy pofájával
Még ezzel sem tud kitűnni a többi fogatlan előember közül.
Szerintem ha háziőrizetbe helyezik nem lesz blaha évad, megy vissza a macskenólba, mert ha nem azonnal viszik vissza sittes sándor mellé.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nem is a fenyegetözés az igazi baj, mert azért egy hikomat balfaszról van szó. Hanem az hogy mielőtt lekapcsolták, ö már fegyverkezni akart és koldult is erre, és kapott is rá pénzt az idiótáktól. Lásd a gázsprét is úgy vette meg, hogy valaki utalt neki, ö meg megindult Budapestre érte, amiből aztán hazafelé tartva már a vonaton is fujt ki. Egész pontosan az történt, mikor a vonaton volt ott mondta, hogy picit kifujt belőle. Talán már az állomás elött állt a vonat mikor ez történt. Majd ezt letagadta. Mikor kiengedték a rendőrségről, akkor meg már azt hazudozta, hogy a rendörök kifújtak egy picit a gázspréböl. Ezek után engedik most ki. Na ez itt az igazi baj.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
videós bizonyíték van rá, hogy ő hozta működésbe a gázsprét a vonaton. az álmoskönyv szerint nem jó jel hazudozni a hatóságnak. még a végén mindenféle szobafestők mázolni kezdenek.
files.catbox.moe/je7578.mp4
"natyon picit lőttem pelőle *undorító szimatolás*"
a sodi ilyen sodi a sodi a gázos sodi. bizony.
vérdíj target nr. 1
Úgy tudom, hogy akit kiengednek a börtönből az az napra kap egy igazolást, egyfajta útvonal engedélyt minden tömegközlekedési eszköz használatához, hogy ingyen hazatudjon menni. De nem vagyok jegyellenőr vagy kalauz, 100%-ig nem vagyok biztos benne, meg gondolom ezt igényelni is kell, nem jár automatikusan.
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
MÁV oldalán ki volt írva, hogy hatósági intézkedés miatt késni fog a vonat, hiába írták a Gyagyásnak a chat-re, nem vette komolyan. Aztán kiderült, hogy valóban miatta volt az intézkedés. :D
Nem vagyok troll, csak szórakozni akarok a trash tartalmakon.
Itthon nem mer munkát vállalni, percek alatt derülne ki a munkahely. Külföldre pedig nem mehet, ha tényleg folyik még ellene bármilyen eljárás. Arról nem is beszélve, hogy évek óta egy percet nem dolgozott, ezen azért kevés cég lendül túl olyan egyszerűen. De tegyük fel, hogy sikerül ezt megugrani még akkor is ott lehet a jövőbeli ítélet. Bemegy jelentkezni valahová, hogy bocs de lehet, hogy hamarosan elítélnek valamennyi időre, amiért mehetek a börtönbe de azért vegyetek fel :))
szvsz vissza fog térni a nyomorlájv plusz fintech cégekkel való zsonglőrködés tevékenységéhez, pusztán azért, mert nem maradt más. az országot nem hagyhatja el, munkára nem hinném, hogy felveszik labanciában, hogy van egy büntetőügye folyamatban, MO-n munkája nem lehet szintén ugyanezért plusz inkasszómanó, golda a minimált adja neki, szóval a megoldás-> nyomorlájv
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Piszony, egyszerűen csak a remote munkás csalás maradt vagy a tiktik, esetleg lefekszik a kanapéra, fellövi a live-ot és várja hogy leálljon a szíve mert nincs remény. Közben sírdogál hogy a tyitya pörtönpen van és próbálja ráncigálni a bohócot a rothadás szagú combjára gondolva. De az már annyira se fog felállni miután fél évig dözsölgette a makkját hallgatózva arra hogy Lakatos Rondaldo az emeletes ágyon veri a cerkát lihegve.
Labanciába ki se mer menni. Pöjtyönnyel fan fenyegetve.
Azt nem tudom, hogy mi volt azután a fergeTEkes nap után, de minden "kaland" után megjelent az mcincel,légiós duo, hogy nyerészkedjen a gyagyás nyomorúságán. Neki már az is elég lesz, ha szóba állnak vele és eleget tehet a beteges közléskényszerének.
Amúgy én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz vele a gyógyszere nélkül, amit az alkoholizmusára kapott. Napi 1-2 doboz sörrel nem fog funkcionálni/túlélni.
A troll ügyész annyit mondott nekem csütörtökön, hogy nem lesz ülés, és fejlemény van benne.
Mivel többet nem mondhatott el, ezért csak az első infóra koncentráltam, de az, hogy fejlemény van, jelentheti akár azt is, hogy már ki is engedték. Felhívtam Juhász ügyvéd urat is, stoki kirendelt védőjét, de a titoktartás miatt csak annyit tudott megerősíteni, hogy tényleg van pozitív fejlemény.
Aki biztosat akar tudni, az kanyarodjon el a macskaól felé sötétedés után ma és holnap is, és tudósítson.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Jövő hétig
Korcs: höhöhö maradjmá', játszunk! :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pozitív fejlemlény? Hátha a HIV-tesztje....
Ez _akár_ azt is jelentheti, hogy felmentették és már nem kell visszamennie a börtönbe?
Teljességgel kizárt, hogy vádemelés nélkül elengedjenek valakit akinek ennyi ügye van és többször meghosszabított előzetesben ült.
Kapni fogok megint kárpit, köszönöm trollok az ingyen pénzt. Fizetni fogtok!
Én attól félek, hogy részlegesen beszámíthatatlannak találhatták és emiatt már nem 7 év, hanem csak 2-3 év lebeg a feje felett, ezért engedik, hogy szabadlábon védekezzen.
Másik lehetőség sokkal jobb lenne: Ha stoki vagy az anyja súlyos beteg lenne, az is indokolná a kiengedést.
Elvileg a gyanúsítások is csökkenhettek, de a főbűnét, a 2-8-cal büntetedő terrorizmussal fenyegetést annyira egyértelműen elkövette, hogy azt csak nem minősítették át, akkor viszont 5-ről indul a középmérték.
gondolom valamennyire rájöhettek a jagellók is, hogy terrorcselekménnyel fenyegetés meg minden, de valószínűleg MO legnagyobb csicska vamzerével állhatnak szemben
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Troll egységek!
RIADÓ!!!
Induljon az ostrom!
"Nem fatyok itt."
Közlési kényszere egy kockás papírra korlátozódott.
meg a kávé paradicsommal, csokikával.
:D
Elővette a családi nudista képeket. De van viagrája? Vagy hogy állítja fel?
Bármilyen 20 ezer forintos okostelefonról.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pdf ugye nem a végrehajtó által lefoglalt tévén nézed a netflixet??
Tudod hogy ebből baj lesz?
JÓ PATKÁNYKODÁST, KORCS!
Indulunk Szegedre, ott majd lehet minket lesifotózni.
Prolihergelés lvl 99:
Tudjátok mi a legviccesebb ebbe a lebukásba? Az hogy akkor ezek szerint Golda 6 hónapig a semmire fizete a korcs előfizetéseit. A vén kurva is tud a pénzel bánni! Igazi retard család ez.

Így jött ki a matek.
Nszksz!
Annyira bíztam benne, hogy soha többet nem látjuk ezt az ajtót világítani...
The Show must go on!
fényszpotting completed
Hülye, minden sikeres influenszernek van okosórája, a Stokinak is bővült a szetáp! Annyira jó, hogy le sem veheti.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Készítsen már valaki hozzáértő hangfelvételt, please!
Kiszabadult ez a marha a SZOLNOKI ÁLKÁTRÁZBÓL.
goldamama THE NEW SMASSSZER

Égnek a vonalak az újszászi stúdióban..
Halló-Halló..
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mehet hirdetős meg sexpartner kereső oldalakra a szám. Esetleg, dark web! :)
vocarora vele!
Sajnálom, de tényleg olyan kibaszott elhaló nyöszörgést produkál csak, hogy még rögzíteni sem tudtam.
Az újszászi vagy a szolnoki rendőrök ellenőrzik, nem a BV, azzal most nincs kapcsolata, hogy kijött.
Be kell mondani egy valós ügyszámot meg valami kamu azonosítószámot a hitelesség kedvéért, közölni hogy 'bejelentkeztették a rendszerbe' és ma már nem kell többet felvennie :D
Semper Snecifisz
(
x1)
Nov 07, 2025 21:25:50
x1)
Ha lájvdéndzsör van, meg tudja húzni magát ideig-óráig. Ezt bemutatta, mikor Vera haldoklott, és mennie kellett az irodából és 8 hónapra bekussolt.
És egyébként tavasszal, mikor lekoszlott alóla az átalakító, simán kibírta egy hétig lájvolás nélkül
És egyébként tavasszal, mikor lekoszlott alóla az átalakító, simán kibírta egy hétig lájvolás nélkül
Az elsőhöz azért tegyük hozzá, hogy eltelt sok év, és az alkoholizmus tette a dolgát. A másodiknál pedig azért 'bírta ki' lájvozás nélkül, mert abszolút nem volt más lehetősége. Se pénze, se módja nem volt már eszközökhöz jutni az élőzéshez, így átadta magát az enyészetnek. A szafarik alatt is láthattuk miből álltak a napjai: vagy feküdt, vagy ült és ivott. endrében a lámpák még égtek, de igazából senki sem volt otthon.
Most szerintem két opció lehet majd: Golda vállalja, hogy itatja a kései Lenin imitátort, vagy pedig muszáj lesz varázsolni valamit az interneten a sörpénzért.
-
Nov 07, 2025 21:47:50
Vajon a helyi cigányok már elfelejtették milyen szemtelenül viselkedett velük a pedofil?Nagyon röhögnék ha tovább menne a balhézás a helyi kisebbséggel aztán emiatt basznák meg megint.
Nov 07, 2025 21:47:50
Negermann
Nov 08, 2025 01:32:52
Nincs már ennek meg az a patkány életösztöne sem hogy meghúzza magát- Már valószínűleg belsőleg sem jobb sorsra érdemes etyetemista srácnak látja magát aki pereket provokál maga ellen és folyamatosan mindig, mindenben győz, hanem depi dezső diadalmaskodott és egy széthullott életű, haldokló vesztes saját maga szemében is. Már nincs millió fütyi, nincs cica, nincs szálasi-vitaest, nincs semmi okoskodás, tisztázós lájv, nincsenek tyeknyikaj eszközök, nincs rá irányuló figyelem, csak egy szétfingott kunyhó, hideg és magány. Igazi büntetés lesz ott neki magára maradnia a kényszergondolataival, hogy az összes pótcselekvéséről le van már tiltva amivel kényelmet tudott hazudni a beteg elméét megnyugtatni. Tudja ő is nagyon jól hogy innnen már nincs hova felfelé bukni, nem lesz még egy Vera néni hogy kivakarja a szarból, nem léesz soha újra millió fütyis gányolda, soha nem fog újra talpraállni
Nov 08, 2025 01:32:52
SzárazVekni
Nov 08, 2025 03:30:41
Ha lesz lehetősége tiktokozni, akkor az első pár napban megfogja kapni azt a figyelmet a hasonszőrű trashretardoktól, amire vágyik. Ez lesz 2 napig utána megint a nézhetetlen vergődés, ami jellemezte az utolsó 1-2 évben.
A sittes stoki ábrázatára azért kíváncsi leszek, amikor rájön, hogy hiába engedték ki, úgyanúgy annak a 10m2-nek a fogja.
A sittes stoki ábrázatára azért kíváncsi leszek, amikor rájön, hogy hiába engedték ki, úgyanúgy annak a 10m2-nek a fogja.
Nov 08, 2025 03:30:41
Bubuka
(
x11)
Nov 08, 2025 07:08:39
x11)
Ha lesz lehetősége tiktokozni, akkor az első pár napban megfogja kapni azt a figyelmet a hasonszőrű trashretardoktól, amire vágyik. Ez lesz 2 napig utána megint a nézhetetlen vergődés, ami jellemezte az utolsó 1-2 évben.
Egyébként szó szerint le se szarták az emberek a cigtokon mikor elvitték a gyagyást jogászkodni a cellába. készült két-három videó erről, szó szerint mindenki aki ezek alá kommentelt kiröhögte magát rajta és ment tovább a fogatlan TETYAUÓZás meg a big biznisz.
Jelentéktelen, csóró buta paraszt az Endre a medieval frizurájával és a kifingott munkásnadrágjával.
Sodragon legendája
(
x2)
Nov 08, 2025 07:23:19
x2)
A Netflixen van egy ilyen dokumentumfilm sorozat, a Zaklató vagyok. Egy plusz részt hozzá is csaphattak volna Recskással a főszerepben, mert ő is olyan egy elmebeteg zaklató alapvetően, amit a saját pédiája is bizonyít. Képzelem, hogy ilyen kék zöld foltokkal a fején, csapzott hajjal és sörtől bűzlően kertben ülve beszél a kamerába és a háttérben Golda rikácsol.
Amúgy meg amint kijön és értesül róla, hogy a kedvenc buzikurvája börtönben van, nem hiszem hogy olyannyira meghatná és sajnálná. Annyira fogja őt is meglátogatni, mint Vera néni sírját. Hát igen, a buziszerelem is múlandó, mint Stoki eddigi szerencséje, amivel megúszta eddig a bukást.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Amúgy meg amint kijön és értesül róla, hogy a kedvenc buzikurvája börtönben van, nem hiszem hogy olyannyira meghatná és sajnálná. Annyira fogja őt is meglátogatni, mint Vera néni sírját. Hát igen, a buziszerelem is múlandó, mint Stoki eddigi szerencséje, amivel megúszta eddig a bukást.
DonDraper
Nov 08, 2025 07:29:08
Csak kérdés az, hogy az űrpjogjamozó megint úgy dönt-e, hogy egy újabb rendőrségi ügyet kiharcol magának a nagy pofájával
Nov 08, 2025 07:29:08
Lellytoll dandárszázados
Nov 08, 2025 07:56:49
Egyébként ahoz hogy kiengedjék is kell környezettanulmány hogy hova megy, és a piszkos anyagiakat is vizsgálják hogy ugyanugy a nyomorba megy vissza pl lakatos ronaldo rabolni vagy van annyi fedezet havonta hogy amíg el nem helyezkedik eltartsák, + egy adott időn belul munkaszerződést kell mutatnia a pártfogónak és havonta pl 2x megjelenni.
Azért ezeket a pedofil esetében ha vizsgálják akkor -2% esélye van
Kaffka endre
Nov 08, 2025 07:56:49
-
Nov 08, 2025 08:01:00
Egyébként szó szerint le se szarták az emberek a cigtokon mikor elvitték a gyagyást jogászkodni a cellába.
Mert ez teljesen mindennapos dolog ott.Ezt bevitték,amaz szabadult,ő meg épp pihen.Hétköznapi rutin.Ha ott elújságolja hogy csücsült akkor jó eséllyel az a válasz érkezik:és te hol?Még ezzel sem tud kitűnni a többi fogatlan előember közül.
Nov 08, 2025 08:01:00
Kendra
(
x1)
Nov 08, 2025 09:05:25
x1)
Ha kijön gondolom azonnal indul a blaha évad.
Emlékszem mikor a Törpét kiengedték instant megbüntették a vonaton mert nem volt jegye. Itt is hasonló lesz a menetrend, mert hogy Golda nem fogja virággal várni a börtön kapuban az fix.
Emlékszem mikor a Törpét kiengedték instant megbüntették a vonaton mert nem volt jegye. Itt is hasonló lesz a menetrend, mert hogy Golda nem fogja virággal várni a börtön kapuban az fix.
Dörpepúp
(
x7)
Nov 08, 2025 09:07:27
x7)
Szerintem ha háziőrizetbe helyezik nem lesz blaha évad, megy vissza a macskenólba, mert ha nem azonnal viszik vissza sittes sándor mellé.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 08, 2025 09:15:52
x2)
Annak akkor nincs realitása, hogy eltiltják a netről? Engem aggódó állampolgárként megfélemlít hogy egy ilyen bűnöző féreg ismét köpködve fenyegetőzhet.
A mesterének, MC Kakafétisnek legalább volt annyi esze hogy külföldre menekült. Astokinak szerencsére nincsenek mecénásai.
A mesterének, MC Kakafétisnek legalább volt annyi esze hogy külföldre menekült. Astokinak szerencsére nincsenek mecénásai.
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 08, 2025 09:34:21
x21)
Annak akkor nincs realitása, hogy eltiltják a netről? Engem aggódó állampolgárként megfélemlít hogy egy ilyen bűnöző féreg ismét köpködve fenyegetőzhet.
Nem is a fenyegetözés az igazi baj, mert azért egy hikomat balfaszról van szó. Hanem az hogy mielőtt lekapcsolták, ö már fegyverkezni akart és koldult is erre, és kapott is rá pénzt az idiótáktól. Lásd a gázsprét is úgy vette meg, hogy valaki utalt neki, ö meg megindult Budapestre érte, amiből aztán hazafelé tartva már a vonaton is fujt ki. Egész pontosan az történt, mikor a vonaton volt ott mondta, hogy picit kifujt belőle. Talán már az állomás elött állt a vonat mikor ez történt. Majd ezt letagadta. Mikor kiengedték a rendőrségről, akkor meg már azt hazudozta, hogy a rendörök kifújtak egy picit a gázspréböl. Ezek után engedik most ki. Na ez itt az igazi baj.
Kötőjel
(
x11)
Nov 08, 2025 09:39:18
x11)
akkor meg már azt hazudozta, hogy a rendörök kifújtak egy picit a gázspréböl. Ezek után engedik most ki. Na ez itt az igazi baj.
videós bizonyíték van rá, hogy ő hozta működésbe a gázsprét a vonaton. az álmoskönyv szerint nem jó jel hazudozni a hatóságnak. még a végén mindenféle szobafestők mázolni kezdenek.
Depressziocska
Nov 08, 2025 09:48:19
Úgy tudom, hogy akit kiengednek a börtönből az az napra kap egy igazolást, egyfajta útvonal engedélyt minden tömegközlekedési eszköz használatához, hogy ingyen hazatudjon menni. De nem vagyok jegyellenőr vagy kalauz, 100%-ig nem vagyok biztos benne, meg gondolom ezt igényelni is kell, nem jár automatikusan.
Nov 08, 2025 09:48:19
Depressziocska
Nov 08, 2025 09:51:11
MÁV oldalán ki volt írva, hogy hatósági intézkedés miatt késni fog a vonat, hiába írták a Gyagyásnak a chat-re, nem vette komolyan. Aztán kiderült, hogy valóban miatta volt az intézkedés. :D
Nov 08, 2025 09:51:11
Hetero Hegesztő
Nov 08, 2025 10:24:33
+ egy adott időn belul munkaszerződést kell mutatnia a pártfogónak és havonta pl 2x megjelenni.
Itthon nem mer munkát vállalni, percek alatt derülne ki a munkahely. Külföldre pedig nem mehet, ha tényleg folyik még ellene bármilyen eljárás. Arról nem is beszélve, hogy évek óta egy percet nem dolgozott, ezen azért kevés cég lendül túl olyan egyszerűen. De tegyük fel, hogy sikerül ezt megugrani még akkor is ott lehet a jövőbeli ítélet. Bemegy jelentkezni valahová, hogy bocs de lehet, hogy hamarosan elítélnek valamennyi időre, amiért mehetek a börtönbe de azért vegyetek fel :))
Nov 08, 2025 10:24:33
banshee
(
x23)
Nov 08, 2025 10:29:11
x23)
Nem csak a munkahely. Inkasszómanó a számlájára is ráteszi a seggét.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 08, 2025 10:42:46
x4)
Látszik hogy teljesen el vagytok tévedve. Kijön, ír egy 600.000-es levelet az AMS-nek hogy hol a faszban van az elmaradt segélye amíg börtönben ült. Azok meg csudigungozva utalnak és indulhat az elemzős lájv Gézával. Egyébként amilyen retard simán azt gondolom hogy ha mégis tiktikezni fog, ő kezdi azzal hogy most szabadult a börtönből felvágásként. Dicsekedni fog vele mint azzal hogy ivott Merci húgyából.
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 08, 2025 10:47:24
x20)
Vasárnapi loop téma:
- Megmondtam a páromnak, hogy das ist mein kampf - börtönhónapjaim (mindennapi dolgok, börtönlevelek, hafré, hahó, addaboy)
- Golda mama árulása, avagy mindent kipofáz a trolloknak,
- Miért fogom megúszni a börtönt mestertervem,
- Kuncsorgás pénzért meg rózsikákért
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
- Megmondtam a páromnak, hogy das ist mein kampf - börtönhónapjaim (mindennapi dolgok, börtönlevelek, hafré, hahó, addaboy)
- Golda mama árulása, avagy mindent kipofáz a trolloknak,
- Miért fogom megúszni a börtönt mestertervem,
- Kuncsorgás pénzért meg rózsikákért
herr_schwechater
(
x5)
Nov 08, 2025 10:47:38
x5)
Nem csak a munkahely. Inkasszómanó a számlájára is ráteszi a seggét.
szvsz vissza fog térni a nyomorlájv plusz fintech cégekkel való zsonglőrködés tevékenységéhez, pusztán azért, mert nem maradt más. az országot nem hagyhatja el, munkára nem hinném, hogy felveszik labanciában, hogy van egy büntetőügye folyamatban, MO-n munkája nem lehet szintén ugyanezért plusz inkasszómanó, golda a minimált adja neki, szóval a megoldás-> nyomorlájv
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 08, 2025 11:03:06
x4)
szvsz vissza fog térni a nyomorlájv plusz fintech cégekkel való zsonglőrködés tevékenységéhez
Piszony, egyszerűen csak a remote munkás csalás maradt vagy a tiktik, esetleg lefekszik a kanapéra, fellövi a live-ot és várja hogy leálljon a szíve mert nincs remény. Közben sírdogál hogy a tyitya pörtönpen van és próbálja ráncigálni a bohócot a rothadás szagú combjára gondolva. De az már annyira se fog felállni miután fél évig dözsölgette a makkját hallgatózva arra hogy Lakatos Rondaldo az emeletes ágyon veri a cerkát lihegve.
banshee
(
x23)
Nov 08, 2025 11:11:14
x23)
Labanciába ki se mer menni. Pöjtyönnyel fan fenyegetve.
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 08, 2025 11:13:45
x21)
Nem tudom pontosan menyi idő lehet, míg eljutnak inkaszó állapotába az ügyek, szerencsére nekem ilyen gondom nem volt soha, de nem kizárt hogy már Ausztriába is inkasszók vannak a számláin. Többek közt azért mert lassan 10-12 hónapja nem fizet olyanokat mint a részletre vett buzihenger vagy az Iphone. És akkor olyanokról még nem is beszéltünk mint a jogtalanul felvett segély, amit először talán csak visszakértek hogy fizesse vissza, vagy a Döblingi ítélet ahol talán szintén pénzbüntetést kapott és amit jó eséllyel szintén nem fizetett talán ki. Ami igy akár magával hozhatta az inkaszót de lehet hogy átvoltozott leülösre az ítélet, miután nem fizetett.
gobesug
(
x30)
Nov 08, 2025 11:20:46
x30)
üdv újra, remélem a pár hét szabadlábon szórakoztató lesz. :D
SzárazVekni
Nov 08, 2025 11:24:16
Azt nem tudom, hogy mi volt azután a fergeTEkes nap után, de minden "kaland" után megjelent az mcincel,légiós duo, hogy nyerészkedjen a gyagyás nyomorúságán. Neki már az is elég lesz, ha szóba állnak vele és eleget tehet a beteges közléskényszerének.
Amúgy én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz vele a gyógyszere nélkül, amit az alkoholizmusára kapott. Napi 1-2 doboz sörrel nem fog funkcionálni/túlélni.
Nov 08, 2025 11:24:16
daniel83w2
Nov 08, 2025 11:58:21
Hahó, van esetleg info info hogy holnap mikor engedik ki?
Nov 08, 2025 11:58:21
Hahó
(
x130)
Nov 08, 2025 12:14:15
x130)
Hahó, van esetleg info info hogy holnap mikor engedik ki?
A troll ügyész annyit mondott nekem csütörtökön, hogy nem lesz ülés, és fejlemény van benne.
Mivel többet nem mondhatott el, ezért csak az első infóra koncentráltam, de az, hogy fejlemény van, jelentheti akár azt is, hogy már ki is engedték. Felhívtam Juhász ügyvéd urat is, stoki kirendelt védőjét, de a titoktartás miatt csak annyit tudott megerősíteni, hogy tényleg van pozitív fejlemény.
Aki biztosat akar tudni, az kanyarodjon el a macskaól felé sötétedés után ma és holnap is, és tudósítson.
halottpiton
(
x2)
Nov 08, 2025 12:18:47
x2)
Hivatalosan milyen dátumig hosszabbították meg legutoljára a letartóztatását?
megbasztál egy faszt
tyodika
Nov 08, 2025 12:40:42
Hivatalosan milyen dátumig hosszabbították meg legutoljára a letartóztatását?
Jövő hétig
Nov 08, 2025 12:40:42
Kendra
(
x1)
Nov 08, 2025 13:05:09
x1)
Nyilván nem fogja értesíteni senki az újszásziakat sem az iskolákat, hogy egy pedofíliáért letartóztatott ember tér vissza a közösségükbe....
balek
(
x10)
Nov 08, 2025 13:15:00
x10)
Ki ne felejtse senki a tényfeltárásból, hogy zugügyvéd a kurva szipirtyó anyja, és csak jogi kiskapukkal tudta kihozatni a bűnös Endit!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 08, 2025 13:26:33
x21)
Chat : Fél évig börtönbe volt, pedofília miatt!
Tikfos partner : Azt írják itt nekem, hogy pedofilia miatt voltál börtönbe.
Korcs : Nem igaz. Azért voltam bent, mert rendőröket fenyegetem tiktokon.
Chat : Hazudik! Még a gépét, telefonját is lefoglalták Februárba miatta. De te halottál már olyanról, hogy valaki börtönbe van ennyi ideig, tiktokon való fenyegetés miatt? Na ugye. Ez egy rohadt pedofil állat!
Tikfos partner : De akkor hogyhogy máris kint van?
Chat : Az anyja ügyvéd, aki jogi kiskapukkal kihozta.
Chat : Hazudik! Még a gépét, telefonját is lefoglalták Februárba miatta. De te halottál már olyanról, hogy valaki börtönbe van ennyi ideig, tiktokon való fenyegetés miatt? Na ugye. Ez egy rohadt pedofil állat!
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 08, 2025 13:43:05
x20)
Chat : Fél évig börtönbe volt, pedofília miatt!
Korcs: höhöhö maradjmá', játszunk! :D
-
Nov 08, 2025 13:45:16
Pozitív fejlemlény? Hátha a HIV-tesztje....
Nov 08, 2025 13:45:16
Bád Szpenszer
Nov 08, 2025 14:01:30
Ez _akár_ azt is jelentheti, hogy felmentették és már nem kell visszamennie a börtönbe?
Nov 08, 2025 14:01:30
banshee
(
x23)
Nov 08, 2025 14:07:21
x23)
Akkor már szétkürtölte volna hogy megszüntették az eljárást és megy kárpiért.
Hafré
(
x5)
Nov 08, 2025 14:07:27
x5)
Teljességgel kizárt, hogy vádemelés nélkül elengedjenek valakit akinek ennyi ügye van és többször meghosszabított előzetesben ült.
-
Nov 08, 2025 14:22:14
Hogy ne lenne vádemelés? Hát elő egyenes adásban valósította meg a btk tényállásában szereplő elkövetési magatartást.
Aki állami szervet (itt konkrétan a rendőrséget) kényszerít valamely cselekmény megtételére, mulasztására vagy eltűrésére, az bűntettet valósít meg.
Aki állami szervet (itt konkrétan a rendőrséget) kényszerít valamely cselekmény megtételére, mulasztására vagy eltűrésére, az bűntettet valósít meg.
Nov 08, 2025 14:22:14
tyodika
Nov 08, 2025 14:41:41
Kapni fogok megint kárpit, köszönöm trollok az ingyen pénzt. Fizetni fogtok!
Nov 08, 2025 14:41:41
-
Nov 08, 2025 15:22:07
Akkor már szétkürtölte volna hogy megszüntették az eljárást és megy kárpiért.
Én attól félek, hogy részlegesen beszámíthatatlannak találhatták és emiatt már nem 7 év, hanem csak 2-3 év lebeg a feje felett, ezért engedik, hogy szabadlábon védekezzen.
Másik lehetőség sokkal jobb lenne: Ha stoki vagy az anyja súlyos beteg lenne, az is indokolná a kiengedést.
Elvileg a gyanúsítások is csökkenhettek, de a főbűnét, a 2-8-cal büntetedő terrorizmussal fenyegetést annyira egyértelműen elkövette, hogy azt csak nem minősítették át, akkor viszont 5-ről indul a középmérték.
Nov 08, 2025 15:22:07
herr_schwechater
(
x5)
Nov 08, 2025 15:52:35
x5)
gondolom valamennyire rájöhettek a jagellók is, hogy terrorcselekménnyel fenyegetés meg minden, de valószínűleg MO legnagyobb csicska vamzerével állhatnak szemben
Tyodika (⭐️x23)
Nov 08, 2025 16:10:30
Látszik hogy nem vagytok annyira otthon a börtönök világában mint én!
Egyrészt vádalkut kötöttem, a szabadláb fejében megmondtam nekik hogy Laura mégis dealer és el kell venni Csengét Gammertől. Másrészt tanúskodtam Géza ellen bosszúból hogy egy csaló, harmadrészt felnyomtam Kozmát hogy amikor megindult akkor egy buszmegállóban cigizett ami ugye tilos!
Miután kiengedtek újszászon felkeresem a cigányokat és átveszem a hatalmat. A börtönben többen támogatásukról biztosítottak és felhatalmaztak hogy hivatkozzak a nevükre mint háttér és akkor az újszászi cigányok betérdelnek nekem. Nagyon kedves segítőkészek voltak, cserébe csak egy papírt kellett aláírnom hogy lemondok az örökségemről de ezt én befektetésnek veszem! Majd töbszörözöm ezzel a kapcsolati tőkével. Na zárka főnök cipő pucolása csá, mert mindjárt kezdődik a délutáni séta az udvaron.
Egyrészt vádalkut kötöttem, a szabadláb fejében megmondtam nekik hogy Laura mégis dealer és el kell venni Csengét Gammertől. Másrészt tanúskodtam Géza ellen bosszúból hogy egy csaló, harmadrészt felnyomtam Kozmát hogy amikor megindult akkor egy buszmegállóban cigizett ami ugye tilos!
Miután kiengedtek újszászon felkeresem a cigányokat és átveszem a hatalmat. A börtönben többen támogatásukról biztosítottak és felhatalmaztak hogy hivatkozzak a nevükre mint háttér és akkor az újszászi cigányok betérdelnek nekem. Nagyon kedves segítőkészek voltak, cserébe csak egy papírt kellett aláírnom hogy lemondok az örökségemről de ezt én befektetésnek veszem! Majd töbszörözöm ezzel a kapcsolati tőkével. Na zárka főnök cipő pucolása csá, mert mindjárt kezdődik a délutáni séta az udvaron.
Nov 08, 2025 16:10:30
Sodragon legendája
(
x2)
Nov 08, 2025 16:22:23
x2)
Képzelem, hogy a sitten az egyik felkarodra tetováltattad a buzikurvád arcát a dátummal alatta, amikor először megujjazta a segged a vaskos kőműves ujjaival, a másik felkarodra meg azt a szöveget, hogy 2006-os veterán vagyok, tiszteljetek.
Hiába patkánykodó Sodi a Sodi, a trollok megint ravaszabbak voltak abban, hogy kiderítsék a szabadláb tényét, főleg Golda balfasz elszólása miatt. Ne aggódj Recskuszpók, még mindig célkeresztben vagy.
Hiába patkánykodó Sodi a Sodi, a trollok megint ravaszabbak voltak abban, hogy kiderítsék a szabadláb tényét, főleg Golda balfasz elszólása miatt. Ne aggódj Recskuszpók, még mindig célkeresztben vagy.
INFO INFO ULÁVEN
Nov 08, 2025 16:31:56
Stoki tegnap már otthon nézte a Disney+ fiókot.
Regisztrált egy Gyöngyi profilt, hogy ne a saját profiljáról generáljon aktivitást, de hát a Stoki nagyon buta Stoki. Az öregasszony profilja pár napja még nem volt sehol, tegnap este fotózták IP látó ügynökeink.

JÓ PATKÁNYKODÁST, KORCS!
Regisztrált egy Gyöngyi profilt, hogy ne a saját profiljáról generáljon aktivitást, de hát a Stoki nagyon buta Stoki. Az öregasszony profilja pár napja még nem volt sehol, tegnap este fotózták IP látó ügynökeink.

JÓ PATKÁNYKODÁST, KORCS!
Nov 08, 2025 16:31:56
-
Nov 08, 2025 16:34:07
JÓ PATKÁNYKODÁST, KORCS!
JÓ PATKÁNYKODÁST, KORCS!
Troll egységek!
RIADÓ!!!
Induljon az ostrom!
Nov 08, 2025 16:34:07
Hahó
(
x130)
Nov 08, 2025 16:48:16
x130)
Pdf írjál be, hogy az a szomszéd profilja és nem te hoztad létre.
És indítsd a lájvot, a kurva anyádat!
Mutasd meg a frizurádat a troll bácsiknak!
Nagyon nevetek bazmeg.
És indítsd a lájvot, a kurva anyádat!
Mutasd meg a frizurádat a troll bácsiknak!
Nagyon nevetek bazmeg.
again mine the refund
(
x2)
Nov 08, 2025 16:50:35
x2)
macskaól fényszpotting, valaki?
nmthrwwy420
(
x10)
Nov 08, 2025 17:06:55
x10)
Regisztrált egy Gyöngyi profilt, hogy ne a saját profiljáról generáljon aktivitást, de hát a Stoki nagyon buta Stoki.
Regisztrált egy Gyöngyi profilt, hogy ne a saját profiljáról generáljon aktivitást, de hát a Stoki nagyon buta Stoki.
"Nem fatyok itt."
-
Nov 08, 2025 17:11:19
milyen volt a nyarad stoki? mesélj
Nov 08, 2025 17:11:19
Bád Szpenszer
Nov 08, 2025 17:16:12
Micsoda rejszmaratonok folyhatnak ott tegnap óta, 0-24-ben megy a buzipornó a gépen...
Nov 08, 2025 17:16:12
again mine the refund
(
x2)
Nov 08, 2025 17:19:33
x2)
Micsoda rejszmaratonok folyhatnak ott tegnap óta, 0-24-ben megy a buzipornó a gépen...
Hahó
(
x130)
Nov 08, 2025 17:23:05
x130)
Elővette a családi nudista képeket. De van viagrája? Vagy hogy állítja fel?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 08, 2025 17:23:13
x4)
Az érdekel hogy Endre mennyi hitelkét kért a GoldaBanktól most hogy rehabilitálódjon. Valaki dobjon már be egy doboz sört welcome ajándéknak a trolloktól a macskaól ajtajának az ablakán.
féregnyulvány
(
x7)
Nov 08, 2025 17:31:04
x7)
üdv újra , ne szokd meg
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 08, 2025 17:48:29
x5)
Szia gyagyás Tódi, igyál egy sört és mehet a live.. JAAA NEKED NEM LEHET!! Jó gubbasztást magány Mártonnal és Depi dezsővel, addig mindenki jól szórakozik,èl és pénzt keres. Amúgy a józan Endre mit szólt ahoz hogy a sodi megbaszott egy fèrfit aki utánna elköltötte minden pènzèt,napi szinten verte és úgy ott hagyta mint kutya a szarát? Üdv a pokolban buzikám!!
Jozsii Busák
cyberkitty
Nov 08, 2025 17:50:20
ha valaki nagyon beszelni szeretne stokival, +36 30 089 6695 szama el es fel is veszi, netflix szolt a hatterbe amig probalkoztam. Zsidók vagytok.
halálhalálhalál
Nov 08, 2025 17:50:20
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 08, 2025 17:53:02
x20)
ÉLŐ LÁJVOT AKARUNK!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 08, 2025 17:56:52
x5)
Jelenleg milyen setup rol tudna liveozni? Számítógép meg iPhone rendelkezèsre áll?
Jozsii Busák
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 08, 2025 17:57:35
x20)
Jelenleg milyen setup rol tudna liveozni? Számítógép meg iPhone rendelkezèsre áll?
Bármilyen 20 ezer forintos okostelefonról.
Hahó
(
x130)
Nov 08, 2025 17:57:48
x130)
ha valaki nagyon beszelni szeretne stokival, +36 30 089 6695 szama el es fel is veszi, netflix szolt a hatterbe amig probalkoztam. Zsidók vagytok.
Pdf ugye nem a végrehajtó által lefoglalt tévén nézed a netflixet??
Tudod hogy ebből baj lesz?
SUP
Nov 08, 2025 18:00:00
JÓ PATKÁNYKODÁST, KORCS!
Indulunk Szegedre, ott majd lehet minket lesifotózni.
Nov 08, 2025 18:00:00
Bád Szpenszer
Nov 08, 2025 18:00:01
Prolihergelés lvl 99:
Nov 08, 2025 18:00:01
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 08, 2025 18:10:44
x21)
JÓ PATKÁNYKODÁST, KORCS!
JÓ PATKÁNYKODÁST, KORCS!
Tudjátok mi a legviccesebb ebbe a lebukásba? Az hogy akkor ezek szerint Golda 6 hónapig a semmire fizete a korcs előfizetéseit. A vén kurva is tud a pénzel bánni! Igazi retard család ez.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 08, 2025 18:17:14
x4)
TC-n lévő videó a tranyótól nagyon jót öregedett:
2 hónapja volt az hogy most ő változtatni akar, ha összejön nem lesz több live.
Hát sikerült!
trashcity.net/video/17808/kaffka-marci-%C3%A9l%C5%91ben-szerelmet-vall-a-robog%C3%B3-szerel%C5%91j%C3%A9nek-szorgos-h%C3%A1ziasszonya-lenne-ha-%C3%BAgy-alakul-2025-08-11
2 hónapja volt az hogy most ő változtatni akar, ha összejön nem lesz több live.
Hát sikerült!
trashcity.net/video/17808/kaffka-marci-%C3%A9l%C5%91ben-szerelmet-vall-a-robog%C3%B3-szerel%C5%91j%C3%A9nek-szorgos-h%C3%A1ziasszonya-lenne-ha-%C3%BAgy-alakul-2025-08-11
-
Nov 08, 2025 18:22:15
Endre, az apádról készült videót nézzük a black cat tiktok csatornán. Gyere be és kommentáld!
Nov 08, 2025 18:22:15
-
Nov 08, 2025 18:22:21
Endre, az apádról készült videót nézzük a black cat tiktok csatornán. Gyere be és kommentáld!
Nov 08, 2025 18:22:21
Pikturiensz
(
x5)
Nov 08, 2025 18:28:28
x5)
Mirror beizzítva
Mirror: https://www.youtube.com/@magyartiktokmirror_2
Szolnoki ninja troll
(
x2)
Nov 08, 2025 18:30:23
x2)

Hahó
(
x130)
Nov 08, 2025 18:32:04
x130)
Nszksz!
Bád Szpenszer
Nov 08, 2025 18:33:23
Annyira bíztam benne, hogy soha többet nem látjuk ezt az ajtót világítani...
Nov 08, 2025 18:33:23
Semper Snecifisz
(
x1)
Nov 08, 2025 18:34:29
x1)
Világ olyat nem baszott még, hogy valaki első dolga fél év hűvös után a kibaszott disney+ meg netflix legyen. Hála Istennek semmit sem fejlődött ez az egysejtű.
Kendra
(
x1)
Nov 08, 2025 18:34:40
x1)
The Show must go on!
linziasztal01
(
x72)
Nov 08, 2025 18:36:23
x72)
Tedd ki a hugyos taktikai lepedőt, sittes!
again mine the refund
(
x2)
Nov 08, 2025 18:38:05
x2)
fényszpotting completed
SodiesTibi
Nov 08, 2025 18:38:11
Nagyon lopakodó üzemmódban ment haza ( már ha tényleg otthon van) hogy senki nem vette észre
Nov 08, 2025 18:38:11
Sodragon legendája
(
x2)
Nov 08, 2025 18:42:45
x2)
Ez a hazatérős patkánykodás van olyan alattomos, mint amikor Zsery elől menekült el a pályaudvarról, hogy ne találkozzon vele. Ne félj Recskarém a jogi út mellett vár még rád a troll justice is.
SodiesTibi
Nov 08, 2025 18:47:42
Endre felveszi a telefont, most hívta egy tag , írta a black cat lajvban !
Nov 08, 2025 18:47:42
Johann Hölzel
(
x1)
Nov 08, 2025 18:49:10
x1)
Most hogy kiengedték remélem számíthatunk holnap a keresztre, ha már vasárnap lesz!
Sodipatkány
(
x1)
Nov 08, 2025 18:49:12
x1)
Mesélj stoki.
Te is menő zárka köcsög voltál, mint tajgi?
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Te is menő zárka köcsög voltál, mint tajgi?
Kendra
(
x1)
Nov 08, 2025 18:52:16
x1)
Szombatesti frász 😈
Kovi
(
x2)
Nov 08, 2025 18:53:44
x2)
Ha igazak a hírek, minden hívàst fel kell vennie a gyagyàsnak az ellenőrzések miatt.
+36 30 089 66 95
+36 30 089 66 95
Balázs Padre
(
x13)
Nov 08, 2025 18:58:35
x13)
Mundo consecratio..
sodrák sodrák..
Kiszabadultál a húgygőzös celládból, DE CSAK EGY NAGYOBB BÖRTÖNBE JUTOTTÁL.
sodrák sodrák..
Kiszabadultál a húgygőzös celládból, DE CSAK EGY NAGYOBB BÖRTÖNBE JUTOTTÁL.
Balázs Padre
(
x13)
Nov 08, 2025 19:03:05
x13)
Új tecccnikai eszköz a porondon!!!!
Nyomkövető karóra a stokinak!!!!
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 08, 2025 19:03:53
x20)
Új tecccnikai eszköz a porondon!!!!
Hülye, minden sikeres influenszernek van okosórája, a Stokinak is bővült a szetáp! Annyira jó, hogy le sem veheti.
Judas
Nov 08, 2025 19:04:38
Ha igazak a hírek, minden hívàst fel kell vennie a gyagyàsnak az ellenőrzések miatt.
+36 30 089 66 95
+36 30 089 66 95
Készítsen már valaki hozzáértő hangfelvételt, please!
Nov 08, 2025 19:04:38
Balázs Padre
(
x13)
Nov 08, 2025 19:06:27
x13)
Kiszabadult ez a marha a SZOLNOKI ÁLKÁTRÁZBÓL.
goldamama THE NEW SMASSSZER
Semper Snecifisz
(
x1)
Nov 08, 2025 19:09:39
x1)
Állítólag azért engedték most haza, mert a hosszabb idejű benntartásához átépítik a magánzárkáját valami ismerősebbé, és Németországból idehozatnak egy 'sokat látott szakértőt' a fogvatartásához.
Bagolyka
(
x7)
Nov 08, 2025 19:14:01
x7)
Na mi fan recskás? Kiengedtek pasztmek? Visszateszünk hamar, ne aggódj!
Nemzet Krónikása
(
x20)
Nov 08, 2025 19:17:14
x20)

Égnek a vonalak az újszászi stúdióban..
Halló-Halló..
molos troll
(
x2)
Nov 08, 2025 19:17:53
x2)
még mondja valaki hogy nem ért a fiteózáshoz a korcs, a leteperős élőlájv után itt a kényszerbetelefonálós csengőfrász lájv.
-
Nov 08, 2025 19:19:39
+36 30 089 66 95
+36 30 089 66 95
Mehet hirdetős meg sexpartner kereső oldalakra a szám. Esetleg, dark web! :)
Nov 08, 2025 19:19:39
Semper Snecifisz
(
x1)
Nov 08, 2025 19:26:31
x1)
Érdemben nem kommunikál telefonban. Megvárja míg te beleszólsz a telefonba, gondolom ezzel szűr hogy ellenőrzés vagy trollkodás. Halkan, fáradt/megtört hangon nyüszörög csak maximum pár szót ("igen", "mondjad"), aztán lerakja.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 08, 2025 19:30:03
x4)
Érdemben nem kommunikál telefonban. Megvárja míg te beleszólsz a telefonba, gondolom ezzel szűr hogy ellenőrzés vagy trollkodás. Halkan, fáradt/megtört hangon nyüszörög csak maximum pár szót ("igen", "mondjad"), aztán lerakja.
vocarora vele!
Semper Snecifisz
(
x1)
Nov 08, 2025 19:31:30
x1)
vocarora vele!
Sajnálom, de tényleg olyan kibaszott elhaló nyöszörgést produkál csak, hogy még rögzíteni sem tudtam.
Johann Hölzel
(
x1)
Nov 08, 2025 19:32:52
x1)
Valaki marcona hangon szóljon bele hogy "Szolnoki BV intézet, Kovács beszél, jó estét Kiss úr".
Pörköltnokedlivel
Nov 08, 2025 19:34:00
Úgy meghallgatnám a fókaüvöltését olyan 150-200 hívás után.
Nov 08, 2025 19:34:00
-
Nov 08, 2025 19:34:33
Valaki marcona hangon szóljon bele hogy "Szolnoki BV intézet, Kovács beszél, jó estét Kiss úr".
Az újszászi vagy a szolnoki rendőrök ellenőrzik, nem a BV, azzal most nincs kapcsolata, hogy kijött.
Nov 08, 2025 19:34:33
-
Nov 08, 2025 19:36:45
Be kell mondani egy valós ügyszámot meg valami kamu azonosítószámot a hitelesség kedvéért, közölni hogy 'bejelentkeztették a rendszerbe' és ma már nem kell többet felvennie :D
Nov 08, 2025 19:36:45
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A kérdés csak az, hogy most mekkora a lájvdéndzsör.
Magatartási szabályként is meghatározhatják neki, hogy nem videózhat, és Golda is megmondhatja neki, hogy addig van macskaól, amíg radar alatt marad (az egy másik kérdés, hogy az öregasszony majdnem olyan gyenge, mint a korcs önkontrollja). Sőt, azt is hiheti, hogy ha asap munkát talál (*pr*), akkor hivatkozhat rendezett életvitelre a tárgyalás alatt. És egyébként tavasszal, mikor lekoszlott alóla az átalakító, simán kibírta egy hétig lájvolás nélkül, csak a hősszerelmes barátja lement hozzá, mert két napot sem bírt nélküle.
Ha ez lesz, hogy radar alatt kellene maradnia, akkor szerintem az a legnagyobb fenyegetés a számára, hogy az egyetlen őszinte rajongója, az anyagos visszarúgja a porondra. Gondolom ő így is, ugy is behívja majd a sodicsapat décére, ahol a gyagyás beadhatja a fogalmatlanoknak, hogy mekkora keresztapa lett odabenn. Ott max 1-1,5 hétig fogja bírni, aztán megunja a nyalizókat, mert azokat még a többi embernél is jobban lenézi. Kérdés, hogy ezen a ponton felbuzog-e benne a kényszer és elkezd-e majd azon agyalni, hogy hogyan mehetne be torzított hanggal a dögevőék lájvjába vagy megjelenjen-e a fórumon cunamizni, vagy lenéz a nyomkövetőjére és inkább tovább szugerálja a fekete lukat a falban.
meg mernék kockáztatni egy vasárnapi, legfeljebb jövő hét vasárnapi szafarit