Ha tisztelnéd a törvényt, akkor elfogadod, hogy a tetteidnek következménye van, nem pedig próbálod magad 2 bites logikával mosdatni.
Mikor írod be, hogy igazatok van, leülöm becsülettel?
Szóval a köcsöge voltál és végre kiélhetted a szubmisszív buzidémont. Sokat kellett a heréit nyalogatni és ezt hónapokig tetted volna még.
hát feszíti a pdf-et a közléskényszer, és most mindent el kell mesélni válaszhtékos budhai úrifhiú shtílushban, hogy mit történt vele a sitten.
pedig kábé annyit számít mint egy pár bűzlő dingókutya-vese. semmit. aki buzi volt, az is marad. aki hülye volt, az is marad.
aki asodi volt, az is marad.
asodi.
egy balfasz, búzi, pdf, génselejt, demens, alkoholista, trágyának éppen már nem használható, fehérjekpuac. egy tátogó héj, egy púpos báb. egy láthatatlan ponton lévő láthatatlan pont, amire az van írva, hogy:
asodi.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Nyilván, hiszen a Púpszászi pedofil tiktok sztárt mindenki ismeri púpszászon és mindenki nézi a Tiktok adásait is mindig. Kár hogy ö nem volt ott Renátóval mikkor megdagasztotta a veknit. Tényleg mi miatt is lett akkor a vekni megdagasztva? És még egy fontos kérdés mért is kerültél akkor egyszemélyes zárkába? Kurva rosszul hazudsz te buta, pedofil, elmebeteg.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tehát tagadod hogy Golda éthordóját ellötykölted a verandán amit Adda levideózott?
nem feltétlenül nem
"Certified recskaboy, certified pedophile"
Ennyi.
Ide pedig juszt sem jövök vissza.
Nem hát, most sem vagy itt, sőt, sosem jártál itt, ez sem a te forumod. Nem volt elég a fél év guggolás reality checknek? Tudod a dolgod, tudod a helyed, ha úgy teszel mintha nem tudnád, abból bünti lesz. Most is azért vagy szarban, mert többet képzeltél magadról mint ami vagy. Húzd meg magad púpos korcs, és gyártsad szépen a nyomorflokkot. Koldulni viszont ne merészelj, mert az nem jár.
Fifikém, neked retardált, elmebeteg zselé tehén agyadra ment a "közléskényszer".
Látom már nagyon szerepelni vágysz, helyes, annak eddig mindig jó vége volt TE RETARDÁLT UNINTELLIGENS PEDOFIL ELMEBETEG SZAR (mint mondtam ezek tények, nem vélemény).
" A börtön az börtön :D "
Forditas: a szart is kiverte beloled, aztan napokig alazott. az auti pajzs meg porgott 1000%on, mire bemagyaraztad magadnak, hogy nem is olyan szar a helyzeted.
Valld be Lelkecske! Sokat pityeregtel a boriben?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Legközelebb légyszíves figyelj oda jobban erre is.
A héten várjuk youtube vagy tiktik liveot.
Holnapra, talán holnaputánra prognosztizálom.
Egyszerűen nem tud kussban elülni a vekni fasz fején a macskaól bűzében. Képtelen rá...valamivel muszáj magát beterhelni.
Ez az új "nem basznám meg, tehát nem vagyok buzi".
Nekünk akarod bemesélni, hogy nem tetszett a férfi dominancia és agresszivitás, mint Tiborban? Akkor tudtál egy percre bekussolni, amikor elvert mint buzi a faszát (höhöh).
Persze, hogy maradtál volna vele még:
1) Te egyedül egy ismeretlen buszmegállóból nem találsz ki, nem hogy egy ilyen intézményben kiismerd magad és tudj alkalmazkodni a megváltozott környezethez, igazából semmi máshoz nem tudsz alkalmazkodni csak az ólhoz, a mélyszegénységhez és nyomorhoz.
2) Nyilván látta rajtad az első pillanatban, hogy mekkora egy balek vagy és felajánlotta", hogy "bevéd", így nem kell másnak csicskáznod csak neki, erre kisebb-nagyobb fizikai ráhatás miatt belementél, de azt próbáltad leplezni előtte, hogy ez igazából tetszik neked.
3) Biztos volt ellenszolgáltatás a loop-fogásért cserébe, idővel az is ki fog derülni, hogy konkrétan micsoda.
Targobank felkészül...
|__o__|
Hallod.. Arról a 60 IQ-s idiótáról beszélünk aki önként és dalolva raboltatta el magát sztojkáékkal, utána meg még etette is őket, miközben az "elveszett" telefon után nyomoztak xD még egy ilyen debil nincs a világon.
Hazudsz, Endre. Mégis hogyan beszéltél vele telefonon a böriből? Csak a kapcsolattartókat hívhatod fel a benti telefonodon, a lány nyilván nem jelentkezett annak.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
HÁT ITT ÍRJÁK!
A hangulat jóindulatú és tréfás

Ostoba falubolondja.
Általánosságban elmondható, hogy az átlagos tartományba eső skálázott pontszámok (85-115 IQ skálán) a 40-es nyers pontszám körüli értékeknek felelhetnek meg bizonyos alteszteken, de az "átlagosnál gyengébb" teljesítmény arra utal, hogy a végső IQ pontszám valószínűleg az átlagos tartomány alsó felében vagy az alatt helyezkedik el.
A pontos és hivatalos IQ érték meghatározásához a teljes tesztkiértékelő jelentésre és pszichológusi szakvéleményre van szükség.
Demonstráció....
Seggbekúrt az nem demonstráció, hogy örültként a Partizán livejába be akarsz rontani utána bokrok mögül kukkolod őket. Meg az se demonstráció, hogy zsebpénzből vett perecet majszolgatva ordíbálod Sulyok nevét...
A turisták pedig simán egy degenerált hülyének néztek.
Ha egy seggbekúrt vén alkoholista nyávogása ilyen hatékony gazdasági fegyver, akkor biztos lenne rá kereslet.
El kéne adni Trumpnak, vagy a kínaiaknak.
Diplomata trolléga van köztünk, hogy elintézze az üzletet?
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
MEgint nem sikerült felkészülni rááá?
Álmodjatok Rémeket!
Nem szabad neki platformot biztosítani. Mindig lesznek ilyen zserbóca féle retardáltak akik megszánják. Az a baj ha 5-10 év múlva szabadul én vadász gyulus 2.0-t vizionálok, de ne legyen igazam.
Dear Trolleagues!
I have received an offer from your wonderful forum to buy an economical superweapon.
However, RGL, a man of God, a great friend of mine has informed me that the product, Roland Kiss was FUCKED in the ASS in jail!
I believe that inporting homosexual foreigners is not a way to Make America Great, therefore we are not interested in buying "Impotent" Roland from you.
Thank you for your attention on this matter!
Ezt a képet az amerikai külügyminisztérium küldte éppen most, így ezek már nemzetközileg elismert és hivatalos információk:
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Várlak a kerek házban, édes!
Erré még kivételesen válaszolok. Nem.
Na meló, csá
A sógortól, aki két hétig cellatársam volt, annyit tudtam meg háttérinformációként
Amikor megtudta, hogy ki vagyok, pont öt percig volt vele rossz a hangulat.
Ahogy a sógor átadja a háttérinformációt rossz hangulatú első öt percben:

segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Endre azt miért nem írod ide hogy jelenleg is járod az utcákat és intézed a dolgaidat? Valaki talán szeretne fotót vagy videót egy sittessel!! Úgy nézel ki most is mint a Sárkányfűárus!Nézz hátra is, ne csak a telefont nyomkodd! Vedd le a kapucnit te szerencsétlen, nem véd meg semmitől és felismer úgyis mindenki.
innen lehet tudni, hogy hazudik a pedofil. a vekninél jobban ütnivaló fej nem létezik a világon ez párosítva azzal a ténnyel, hogy még pedofil is létrehoz egy stoki számára veszélyes kombinációt
Unalmában feljelentéseket provokál maga ellen a púpszászi rendőrőrsön? Fincsi a krém! Szerencsére már nem sokáig lesz szabadlábon, hamarosan jön a következő behívó talán.
"Itt egy hete nem járt rendőr."
Hány sokasik generációs értelmiségi szokott azzal dicsekedni, hogy hét egész napja nem vonult ki hozzá a yard? Endre, nálam negyven éve nem jártak a rendőrök, de csak azért, mert negyven éves vagyok.
Már megint ez az "ényh thönthöttem íty" majomság, nem ismerős valahonnan? XD
büszke magára, mert olyan szabályokat tart be, amiket nem mondott neki senki, hogy be kéne tartani??
a sodi, ezt gyávaságnak nevezik. egy ártalmatlan, szürke kisegér próbálsz lenni, aki megbújik az avarban.
félek, a max. 5 utálódnak ez már nem elég. :((
ez nagyjából 20 évvel ezelőtt, a videókártyát reptetős ("kéjek enketélyt dókólásra, viiiiiiüüüü") videós bohóckodásaid környékén még működött volna.
vérdíj target nr. 1
Esz etynő felhívás keringőre tjollok. Történjen már valami mert unatkoszik a tyodi!
Jól ismerünk, ebben az egyben igazad van. Viszont nem mi fogunk felrobbani, hogy ne beszéljünk erről hanem TE!
Ez csak trükk, hogy a közelükbe férkőzhessen és alkalomadtán beakasszon a töröknek.
sodi meg még endrénél is hülyébb. Pedig tudjuk hogy endrenek se magas az iq-ja
Hát endi, Schadl-nek lehet, neked NEM!
Ja, nekem nem a déli órákat adták meg.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te mennyire egy akaratgyenge nyomorék vagy fogvatartott.
Hát megint itt loopolsz.
Anyád megengedte, hogy itt legyél?
Igen, reggel 10-ig mehetsz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Na erről van szó.
Ez hányadik utolsó kommented, gyermekpiszkáló pedofil bűnöző szar?
Nem beszélgetünk!
Elvileg hetente 2 órára elhagyhatja a putrit, hogy "ügyeket intézzen". Plusz ha valahova mondjuk orvos, bíróság időpontja van, akkor oda is elkéretözhet, de csak oda mehet ilyenkor, amit a jeladóval szépen ellenőrizni is tudnak. Esetleg azt lehetne majd tudni, merre járt ma?
Csak nem bírod ki... :D
Tegnapi agymenésed alatt hány työrike gurult le?
Mennyire feszít a közléskényszer? Lődd fel a lájvot, fikás!
Ja, hogy neked azt nem lehet.
Másoknak lehet, neked nem.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Hát azzal mi van, hogy "soha többet nem írok ide"?
Hülye kérdés mi? Mintha nem ismernénk jobban, mint te önmagad.
Képességnélküli akaratgyenge szar, fogadni mernék, hogy tegnap is matt részeg voltál.
Minden nem élethez szükséges kijárásról engedélyt kell kérnie a hatóságoktól. Még a bíróságra is csak engedéllyel mehet el!
most lemegyek automatához és veszek egy kólát erre akkor
tudunk ilyennel indul gyagyás?
Amikor szabadlábon voltál, akkor sem mentél el SOHA ebédelni sehová. Most hirtelen rádöbbentél, hogy étteremben szeretnél ebédelni minden nap?
na mi van, kisegér? vagy nevezzelek inkább büdös csatornapatkánynak? :))
vérdíj target nr. 1
Ki nem szarja le az indítványaidat, el van utasítva mind. Mit nem értesz? Nem beszélgetünk a hatóságokkal SEM!
Nem beszélgetünk és a kutyát se érdekli, csak ha max lájvban csicseregsz.
Na, megyek és megbeszélem a kollégákkal, hogy melyik étterembe ugrunk el ebédelni ma ebédidőben.
Szerző:
kripli figyelő
(
x12)
Nov 17, 2025 21:50:10
Válasz
(2)
x12)
Válasz
(2)
Te már juszt se jössz vissza ide?
Eazy
(
x10)
Nov 17, 2025 21:50:37
x10)
Intézed már a papírokat hogy a tibi mellé kerülj?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
rezsidémon
(
x8)
Nov 17, 2025 21:51:20
x8)
Neked nem 80-as iq-d hanem 20 az iq-d.
80-as iq-val nem tagadják le a nyilvánvalót és nem védik a védhetetlent.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
80-as iq-val nem tagadják le a nyilvánvalót és nem védik a védhetetlent.
thatsapup
Nov 17, 2025 21:52:18
De.
A fellebbviteli szervekről beszéltem, hogy elfogadtam már, hogy normális ember nem őrjöng, hanem legfeljebb oda fordul.
Ennyiben azért fejlődött a szemléletem idén.
A fellebbviteli szervekről beszéltem, hogy elfogadtam már, hogy normális ember nem őrjöng, hanem legfeljebb oda fordul.
Ennyiben azért fejlődött a szemléletem idén.
Ha tisztelnéd a törvényt, akkor elfogadod, hogy a tetteidnek következménye van, nem pedig próbálod magad 2 bites logikával mosdatni.
Mikor írod be, hogy igazatok van, leülöm becsülettel?
Nov 17, 2025 21:52:18
Hahó
(
x130)
Nov 17, 2025 21:52:43
x130)
mikor írsz 600 ezres levelet az ams-nak? az osztrákok már kerestek, hogy náluk is lesz leülni való ügyecske a segélycsalás miatt?
a 600 eurós elterelést is csücsire változtatták, ugye?
a 600 eurós elterelést is csücsire változtatták, ugye?
kripli figyelő
(
x12)
Nov 17, 2025 21:52:45
x12)
Ennyire fosol hogy legközelebb nem raknak elkülönítőbe ezért magyarázod itt miért nem pedofília kiskorúakat taperolni?Azt hiszed megmutatják a cellatársaknak a kommentjeid és akkor nem kúrnak seggbe.Megint
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 17, 2025 21:53:15
x4)
Nem. A legkevésbé sem.
Amikor megtudta, hogy ki vagyok, pont öt percig volt vele rossz a hangulat. Sőt: a végére már olyan lett, hogy szívesen maradtam volna vele még hónapokat is közös zárkában.
Amikor megtudta, hogy ki vagyok, pont öt percig volt vele rossz a hangulat. Sőt: a végére már olyan lett, hogy szívesen maradtam volna vele még hónapokat is közös zárkában.
Szóval a köcsöge voltál és végre kiélhetted a szubmisszív buzidémont. Sokat kellett a heréit nyalogatni és ezt hónapokig tetted volna még.
Tlpszchptks Trbmxr
Nov 17, 2025 21:53:40
Mi a fasz ez a cunami endre? Tyopronit, ászokat vagy kőbányait hozott anyuci?
hát feszíti a pdf-et a közléskényszer, és most mindent el kell mesélni válaszhtékos budhai úrifhiú shtílushban, hogy mit történt vele a sitten.
pedig kábé annyit számít mint egy pár bűzlő dingókutya-vese. semmit. aki buzi volt, az is marad. aki hülye volt, az is marad.
aki asodi volt, az is marad.
asodi.
egy balfasz, búzi, pdf, génselejt, demens, alkoholista, trágyának éppen már nem használható, fehérjekpuac. egy tátogó héj, egy púpos báb. egy láthatatlan ponton lévő láthatatlan pont, amire az van írva, hogy:
asodi.
Nov 17, 2025 21:53:40
a kapu
Nov 17, 2025 21:53:52
ennyi csázás és nemfórumozás helyett már rég elindulhatott volna az élő vekniflokk, sodrony. ott lehetett volna magyarázkodni.
The secret entrance of the The Favela
Nov 17, 2025 21:53:52
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 21:55:28
x72)
Hogy oldod meg most a piszkos anyagiakat?
A monese már nem elérhető számodra! :)
Nagyon remélem, hogy Lamantin "segít" most, amekkora retard vagy bele is mentél. :D
A monese már nem elérhető számodra! :)
Nagyon remélem, hogy Lamantin "segít" most, amekkora retard vagy bele is mentél. :D
-
Nov 17, 2025 21:56:07
ez valszeg azért van, mert monitorozzák a pdf-et. sajnos nem szó szerint. :(
Nov 17, 2025 21:56:07
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 17, 2025 21:57:20
x2)
Endi az tényleg igaz hogy csakis azért engedtek ki a BV intézetből mert már ők sem bírták a loopolásodat? Na lámpaoltás, csá!
Hahó
(
x130)
Nov 17, 2025 21:58:57
x130)
Elmondod magadtól, hogy mikor lesz a mannás ügy tárgyalása, vagy kezdjek el telefonálgatni?
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 17, 2025 22:00:39
x21)
Nem. A legkevésbé sem.
Úgy egyébként.
És ezt most nem csak illendőségből írom.
Ő az, aki a családdal napi kapcsolatban álló rokonként látott és hallott és elolvasott mindent minden oldalról, így végighallgatott a másik oldalról személyesen engem is, sőt: anno látta teljes TikTok-adást, és ezzel együtt sem haragszik rám kicsit sem.
Úgy egyébként.
Ő az, aki a családdal napi kapcsolatban álló rokonként látott és hallott és elolvasott mindent minden oldalról, így végighallgatott a másik oldalról személyesen engem is, sőt: anno látta teljes TikTok-adást, és ezzel együtt sem haragszik rám kicsit sem.
Nyilván, hiszen a Púpszászi pedofil tiktok sztárt mindenki ismeri púpszászon és mindenki nézi a Tiktok adásait is mindig. Kár hogy ö nem volt ott Renátóval mikkor megdagasztotta a veknit. Tényleg mi miatt is lett akkor a vekni megdagasztva? És még egy fontos kérdés mért is kerültél akkor egyszemélyes zárkába? Kurva rosszul hazudsz te buta, pedofil, elmebeteg.
Kendra
(
x1)
Nov 17, 2025 22:03:52
x1)
Senkinek semmiét nem mostam ki soha :D
Tehát tagadod hogy Golda éthordóját ellötykölted a verandán amit Adda levideózott?
CafkaMarci
(
x5)
Nov 17, 2025 22:04:58
x5)
Nem taperolt senki senkit és a rokonsággal hónapokat is szívesen eltöltene a pedró.
Hiszünk neked, sárgalapos IQ betyár.

Hiszünk neked, sárgalapos IQ betyár.

herr_schwechater
(
x5)
Nov 17, 2025 22:05:17
x5)
Ne nyomkodd a gombot buzi fasz, max bv-ben söprögethetsz az lesz a munkád.
nem feltétlenül nem
40_éves_junior
(
x6)
Nov 17, 2025 22:05:24
x6)
Ennyi.
Nem hát, most sem vagy itt, sőt, sosem jártál itt, ez sem a te forumod. Nem volt elég a fél év guggolás reality checknek? Tudod a dolgod, tudod a helyed, ha úgy teszel mintha nem tudnád, abból bünti lesz. Most is azért vagy szarban, mert többet képzeltél magadról mint ami vagy. Húzd meg magad púpos korcs, és gyártsad szépen a nyomorflokkot. Koldulni viszont ne merészelj, mert az nem jár.
herr_schwechater
(
x5)
Nov 17, 2025 22:06:38
x5)
tedd ki a flokkot pedofilsz, hadd lássuk a rusnya veknidet
ascites
(
x56)
Nov 17, 2025 22:08:49
x56)
Hát ez egy informatív nap volt.
Tapogatás igazolva.
Börtönpofonok igazolva.
Alacsony iq igazolva.
Nem kell ide lájv, ez sokkal jobb így.
Tapogatás igazolva.
Börtönpofonok igazolva.
Alacsony iq igazolva.
Nem kell ide lájv, ez sokkal jobb így.
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 22:09:26
x72)
Golda számlájára érkeznek a lamantin ajcsi-majcsik, igaz?
Te meg minden utalásnál dörömbölsz a nagyház ajtaján, hogy "asz asz én pényszem", vedd le és add ide!
Látom anyuka ma volt levenni pénzt a kártyenről, amiért ennyire be vagy baszva.
Te meg minden utalásnál dörömbölsz a nagyház ajtaján, hogy "asz asz én pényszem", vedd le és add ide!
Látom anyuka ma volt levenni pénzt a kártyenről, amiért ennyire be vagy baszva.
horgász
(
x10)
Nov 17, 2025 22:11:32
x10)
nem is állították azt, amiről állítod, hogy állítottak,
Fifikém, neked retardált, elmebeteg zselé tehén agyadra ment a "közléskényszer".
Látom már nagyon szerepelni vágysz, helyes, annak eddig mindig jó vége volt TE RETARDÁLT UNINTELLIGENS PEDOFIL ELMEBETEG SZAR (mint mondtam ezek tények, nem vélemény).
punk
Nov 17, 2025 22:12:57
Nem. A legkevésbé sem.
Forditas: a szart is kiverte beloled, aztan napokig alazott. az auti pajzs meg porgott 1000%on, mire bemagyaraztad magadnak, hogy nem is olyan szar a helyzeted.
Valld be Lelkecske! Sokat pityeregtel a boriben?
Nov 17, 2025 22:12:57
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 17, 2025 22:17:10
x21)
Gyagyás, mi történt a szemüveggel, amit Golda a Budapesti első (06.10) tárgyalás után átakart adni neked? Hogyhogy még mindig a gengszter napszemüveget viseled?
herr_schwechater
(
x5)
Nov 17, 2025 22:18:02
x5)
képesség nélküli szhar szó szerint
-
Nov 17, 2025 22:26:47
Rendben.
Ennyi.
Ennyi.
Nov 17, 2025 22:26:47
horgász
(
x10)
Nov 17, 2025 22:30:29
x10)
Holnapra, talán holnaputánra prognosztizálom.
Egyszerűen nem tud kussban elülni a vekni fasz fején a macskaól bűzében. Képtelen rá...valamivel muszáj magát beterhelni.
sörtötbontok
(
x8)
Nov 17, 2025 22:30:49
x8)
Endre, a legkomolyabb cigányfütyik kigyógyítottak a sitten és már nem vagy homokos?
linziasztal01
(
x72)
Nov 17, 2025 22:35:34
x72)
Nem. A legkevésbé sem.
Úgy egyébként.
Úgy egyébként.
Ez az új "nem basznám meg, tehát nem vagyok buzi".
Nekünk akarod bemesélni, hogy nem tetszett a férfi dominancia és agresszivitás, mint Tiborban? Akkor tudtál egy percre bekussolni, amikor elvert mint buzi a faszát (höhöh).
Persze, hogy maradtál volna vele még:
1) Te egyedül egy ismeretlen buszmegállóból nem találsz ki, nem hogy egy ilyen intézményben kiismerd magad és tudj alkalmazkodni a megváltozott környezethez, igazából semmi máshoz nem tudsz alkalmazkodni csak az ólhoz, a mélyszegénységhez és nyomorhoz.
2) Nyilván látta rajtad az első pillanatban, hogy mekkora egy balek vagy és felajánlotta", hogy "bevéd", így nem kell másnak csicskáznod csak neki, erre kisebb-nagyobb fizikai ráhatás miatt belementél, de azt próbáltad leplezni előtte, hogy ez igazából tetszik neked.
3) Biztos volt ellenszolgáltatás a loop-fogásért cserébe, idővel az is ki fog derülni, hogy konkrétan micsoda.
Gestas
Nov 17, 2025 22:35:49
Szegény levéltáros.
Fél év, nyakig ér a hálidéj után, egyből a mély vízbe.
20240813c1acef9c6d336dbc4634e877c773a93957d8a52d
Fél év, nyakig ér a hálidéj után, egyből a mély vízbe.
Nov 17, 2025 22:35:49
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x4)
Nov 17, 2025 22:39:11
x4)
Hahó úgy rémlik neked van kontaktod a fogdosott kislány családjához, vagy ha nincs akinek van. Ki kéne kérdezni miket mesélt a sógor Endre pörtön hónapjairól mert pisztos sok vicces sztorit meg fog osztani!
Jonciii
(
x7)
Nov 17, 2025 22:44:29
x7)
Endre, úgy tűnik a K&H Bank Zrt megkérdezte, hogy vagy-e tétre....
Targobank felkészül...
meghaltam
Nov 17, 2025 22:48:00
most akkor már hivatalosan is segghülye stoki a stoki?
Nov 17, 2025 22:48:00
segghülye a stoki
Nov 17, 2025 22:49:24
mindig is az volt.
a helyzet azóta még katasztrófálisabb.
a helyzet azóta még katasztrófálisabb.
Nov 17, 2025 22:49:24
-
Nov 17, 2025 22:51:31
A segghülye seggét megbaszták a sitten.
Nov 17, 2025 22:51:31
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 17, 2025 22:58:03
x7)
Nem. A legkevésbé sem.
Úgy egyébként.
Geci buta vagy gyagyás. Azért haverkodott veled a sógór, hogy infót szedjen ki belőled Renátó ügyéhez, te meg nyilt kártyákkal pókereztél. Engedted, hogy minden beadványod elolvassa. Sőt, ő döntötte el, hogy melyiket adhatod be. A cigányok is túljárnak az eszeden. Amikor megtudta, hogy ki vagyok, pont öt percig volt vele rossz a hangulat. Sőt: a végére már olyan lett, hogy szívesen maradtam volna vele még hónapokat is közös zárkában.
Úgy egyébként.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 17, 2025 23:02:13
x2)
Geci buta vagy gyagyás. Azért haverkodott veled a sógór, hogy infót szedjen ki belőled Renátó ügyéhez, te meg nyilt kártyákkal pókereztél. Engedted, hogy minden beadványod elolvassa. Sőt, ő döntötte el, hogy melyiket adhatod be. A cigányok is túljárnak az eszeden.
Hallod.. Arról a 60 IQ-s idiótáról beszélünk aki önként és dalolva raboltatta el magát sztojkáékkal, utána meg még etette is őket, miközben az "elveszett" telefon után nyomoztak xD még egy ilyen debil nincs a világon.
MC Raus
Nov 17, 2025 23:02:28
Bajusztól megkaptad a börtön rajzok ért a milliókat? De várj kitalálom. Elszívta. Szokott keresni stoki a nagy 'barátod'?
Nov 17, 2025 23:02:28
Sodragon legendája
(
x2)
Nov 17, 2025 23:06:56
x2)
Látom újra "játékban vagy" vén fikás buzi. Sebaj, már rotyog és lassan le is fő neked a 7-12 éves kávé. Végre egy dolog az életedben, amit letöltesz majd, de kitörölni nem fogsz tudni, mint a sok buzipornódat a winchesteredről.
Te szabályosan és kényszeresen élvezed, ha másokat gaslightingolhatsz a saját faszságaidat, perverzitásodat és erkölcstelenségedet illetően, de már nem sokáig tudsz már szabad lábon provokálni. Ilyen egészségügyi állapottal remélem vetted az adást, hogy kb 10 év börtönnél gyakorlatilag meghalni mész a sittre.
Bevallod már végre, hogy a sok más szarod mellett még cukorbeteg is vagy? Az 80-as IQ tesztedre részben magyarázat is lenne, mert a kezeletlen cukorbetegség szépen rombolja az agyat és kapcsolatos képességeket. Az alkoholizmusod következményei is vastagon benne voltak ebben az eredményben és vélhetőleg a folyamatos szorongásod, kezeletlen mentális betegségeid és még ki tudja milyen nyalánkságok. Mindez megmagyarázza hogy korábban se voltál kiemelkedően okos, de az önpusztításod benyújtotta a szervezetednek a számlát és hozta le 80-ra az IQ-dat. Érzelmi intelligencia mérés nem volt? Ott is biztos jó alacsony értéket értél volna el, mert egy pszichopata, szociopata, gátlástalan görény vagy.
Most mondhatnám, hogy kezdjed el megírni az emlékirataidat, de már papíron is bizonyított tény, hogy ahhoz már túl hülye vagy. Forrest Gump szinten állsz agyilag, ez a nagy helyzet. Agyilag zokni Sodi a Sodi.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Te szabályosan és kényszeresen élvezed, ha másokat gaslightingolhatsz a saját faszságaidat, perverzitásodat és erkölcstelenségedet illetően, de már nem sokáig tudsz már szabad lábon provokálni. Ilyen egészségügyi állapottal remélem vetted az adást, hogy kb 10 év börtönnél gyakorlatilag meghalni mész a sittre.
Bevallod már végre, hogy a sok más szarod mellett még cukorbeteg is vagy? Az 80-as IQ tesztedre részben magyarázat is lenne, mert a kezeletlen cukorbetegség szépen rombolja az agyat és kapcsolatos képességeket. Az alkoholizmusod következményei is vastagon benne voltak ebben az eredményben és vélhetőleg a folyamatos szorongásod, kezeletlen mentális betegségeid és még ki tudja milyen nyalánkságok. Mindez megmagyarázza hogy korábban se voltál kiemelkedően okos, de az önpusztításod benyújtotta a szervezetednek a számlát és hozta le 80-ra az IQ-dat. Érzelmi intelligencia mérés nem volt? Ott is biztos jó alacsony értéket értél volna el, mert egy pszichopata, szociopata, gátlástalan görény vagy.
Most mondhatnám, hogy kezdjed el megírni az emlékirataidat, de már papíron is bizonyított tény, hogy ahhoz már túl hülye vagy. Forrest Gump szinten állsz agyilag, ez a nagy helyzet. Agyilag zokni Sodi a Sodi.
Endre priusza
(
x10)
Nov 17, 2025 23:23:01
x10)
.
Pont ezért kértem tőle még a BV-ből telefonon - teljesen őszintén - bocsánatot.
Pont ezért kértem tőle még a BV-ből telefonon - teljesen őszintén - bocsánatot.
Hazudsz, Endre. Mégis hogyan beszéltél vele telefonon a böriből? Csak a kapcsolattartókat hívhatod fel a benti telefonodon, a lány nyilván nem jelentkezett annak.
C64korszak
(
x2)
Nov 18, 2025 00:19:16
x2)
Pedo gyagyás keci!!!
1. Vagy hatóságot vezettél félre, vagy kb. beismertél a naaagy "taktikázásban"!!!
2. NEM lettél MEGVERVE, kaptál 2 kisebb taslit. Ha téged egyszer valaki megver, rendesen ELVER, a GIPSZágyban leszel fél évet! HA túléled, te szar, te fing.
Hát egy olyan gyerekméretű törpetranszi vert izzé porrá véresre folyton, hogy a dutyiban az első maca visszakézből szilánkosra csapta szét!
3. Neked egy valódi Férfi csak véletlen kicsit ODALEGYINT, és harmadnapra kínok közt elpusztulsz, kecitetű!
4. Fogdostál, vagy sem, TE magad állítod, a hatóság előtt ,hogy fogdosás történt, te barom, TE!
5. Nem zavar, hogy rendőr, érted BELÜGYES, HATÓSÁGI személy olvassa ezt a mocskot is amit most ide köpsz?!?!? (sőt lehet BÍRÓ is, kitudja!??:))
6 TŐGYEZTÉL, BASZhatóztál! Egy GYERMEKRE, érted ezt??, te legalja moslék, TE gyerekek nudizására és cuki áronkára lottyadt fasztverő impotens pedobácsi, TE?!??!?!?
7. Névvel, beosztással, vádolsz RENDŐRTISZTET hazugsággal, elfogult eljárással! Ez tudod mit valósít meg??!? Mit eredményez,??? TE ostoba faszláma?!?!
8. Egy mentséged van, baszott nagy show-t nyomsz!!!
Ha csak simán kicsinálnád magad, vagy megmurdelnél, kurvára kevés troll tudna szívből röhögni és pezsgőzve ünnepelni!
Így viszont a megsemmisítésed LASSÚ lesz és egészen EXTRÉM, abszurd módon VICCES! Te baromállatja, te végletesen kártékony, ostoba szülötte ennek a nyomorult világnak!!!
1. Vagy hatóságot vezettél félre, vagy kb. beismertél a naaagy "taktikázásban"!!!
2. NEM lettél MEGVERVE, kaptál 2 kisebb taslit. Ha téged egyszer valaki megver, rendesen ELVER, a GIPSZágyban leszel fél évet! HA túléled, te szar, te fing.
Hát egy olyan gyerekméretű törpetranszi vert izzé porrá véresre folyton, hogy a dutyiban az első maca visszakézből szilánkosra csapta szét!
3. Neked egy valódi Férfi csak véletlen kicsit ODALEGYINT, és harmadnapra kínok közt elpusztulsz, kecitetű!
4. Fogdostál, vagy sem, TE magad állítod, a hatóság előtt ,hogy fogdosás történt, te barom, TE!
5. Nem zavar, hogy rendőr, érted BELÜGYES, HATÓSÁGI személy olvassa ezt a mocskot is amit most ide köpsz?!?!? (sőt lehet BÍRÓ is, kitudja!??:))
6 TŐGYEZTÉL, BASZhatóztál! Egy GYERMEKRE, érted ezt??, te legalja moslék, TE gyerekek nudizására és cuki áronkára lottyadt fasztverő impotens pedobácsi, TE?!??!?!?
7. Névvel, beosztással, vádolsz RENDŐRTISZTET hazugsággal, elfogult eljárással! Ez tudod mit valósít meg??!? Mit eredményez,??? TE ostoba faszláma?!?!
8. Egy mentséged van, baszott nagy show-t nyomsz!!!
Ha csak simán kicsinálnád magad, vagy megmurdelnél, kurvára kevés troll tudna szívből röhögni és pezsgőzve ünnepelni!
Így viszont a megsemmisítésed LASSÚ lesz és egészen EXTRÉM, abszurd módon VICCES! Te baromállatja, te végletesen kártékony, ostoba szülötte ennek a nyomorult világnak!!!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 18, 2025 00:30:14
x4)
Nincs benne ilyen.
HÁT ITT ÍRJÁK!
-
Nov 18, 2025 00:34:14
Megérkezett cselponthu is!

Nov 18, 2025 00:34:14
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 18, 2025 00:38:40
x4)
Figyi már törött orrú pdf buzeráns stoki! Ha olyan jó volt bent, akkor miért nézel ki 70-nek most hogy kijöttél?
A hangulat jóindulatú és tréfás
linziasztal01
(
x72)
Nov 18, 2025 00:41:28
x72)
Kiszel Tünde hozzád képest egy szellemi lángoszlop!
Bubuka
(
x11)
Nov 18, 2025 00:41:35
x11)
Kész, tudjuk miért maradt el a repülőrajt.
Roland üvöltözött az utcán, ezáltal az éttermek forgalma is csökkent!
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Nov 18, 2025 01:02:35
x2)

Ostoba falubolondja.
Twiccs Chat
(
x4)
Nov 18, 2025 01:41:26
x4)
Pár hete gondolkodok azon, hogy visszatérek a streameléshez és ha kijut valamilyen módon a kóterból ez a pdf, akkor egy stream keretében talán adok esélyt neki, hogy elmondja hogy a börtön ablakába tényleg soha nem süt be a nap.
De azután hogy 400 kommentet kellett elolvasnom 1 nap alatt, hát eldőlt melyik a viccesebb vergődés a figyelemért.
#50euro + kamatok
De azután hogy 400 kommentet kellett elolvasnom 1 nap alatt, hát eldőlt melyik a viccesebb vergődés a figyelemért.
-
Nov 18, 2025 03:45:13
A chatgpt-vel megpróbáltam nyomozni mit írathattak az elítélttel:
1. MAB (Magyar Adaptív Béta) teszt – a legvalószínűbb
A MAB egy nonverbális intelligencia-szűrő, amit gyakran használnak börtönökben, honvédségben és iskolai szűréseken.
A teszt nyerspontszáma általában 0–50 között mozog (verziótól függően 48 vagy 46 a maximum).
Mit mér?
logikai mintázatfelismerés
vizuális következtetés
formák és szabályok felismerése
Értékelés (MAB esetén nyerspont!)
A nyerspontot általában standard pontokká alakítják, de a tesztet kitöltők gyakran csak a nyerspontot tudják meg.
Ökölszabály:
46–50 pont = átlag / jó
40–45 pont = átlag alatti
30–39 pont = gyenge
30 alatt = nagyon gyenge
Tehát ha ő azt mondta, hogy „46 lenne a normális”, az teljesen beleillik a MAB logikájába: a 46 pont körüli nyerspont szokott a normál átlagos populációra jellemző lenni.
→ A 42-es pont egy enyhén átlag alatti, de nem rendkívüli eredmény ezen a teszten.
2. Raven-féle progresszív mátrixok (Raven APM/CPM)
Ezt is széles körben használják, beleértve börtönöket is.
Ennek egy rövidített változatán is tipikusan 40–50 közötti lehet a maximális pontszám.
Értékelés (rövidített Raven formák)
80–90% felett = jó
60–80% = közepes
50–60% = gyenge-közepes
1. MAB (Magyar Adaptív Béta) teszt – a legvalószínűbb
A MAB egy nonverbális intelligencia-szűrő, amit gyakran használnak börtönökben, honvédségben és iskolai szűréseken.
A teszt nyerspontszáma általában 0–50 között mozog (verziótól függően 48 vagy 46 a maximum).
Mit mér?
logikai mintázatfelismerés
vizuális következtetés
formák és szabályok felismerése
Értékelés (MAB esetén nyerspont!)
A nyerspontot általában standard pontokká alakítják, de a tesztet kitöltők gyakran csak a nyerspontot tudják meg.
Ökölszabály:
46–50 pont = átlag / jó
40–45 pont = átlag alatti
30–39 pont = gyenge
30 alatt = nagyon gyenge
Tehát ha ő azt mondta, hogy „46 lenne a normális”, az teljesen beleillik a MAB logikájába: a 46 pont körüli nyerspont szokott a normál átlagos populációra jellemző lenni.
→ A 42-es pont egy enyhén átlag alatti, de nem rendkívüli eredmény ezen a teszten.
2. Raven-féle progresszív mátrixok (Raven APM/CPM)
Ezt is széles körben használják, beleértve börtönöket is.
Ennek egy rövidített változatán is tipikusan 40–50 közötti lehet a maximális pontszám.
Értékelés (rövidített Raven formák)
80–90% felett = jó
60–80% = közepes
50–60% = gyenge-közepes
Általánosságban elmondható, hogy az átlagos tartományba eső skálázott pontszámok (85-115 IQ skálán) a 40-es nyers pontszám körüli értékeknek felelhetnek meg bizonyos alteszteken, de az "átlagosnál gyengébb" teljesítmény arra utal, hogy a végső IQ pontszám valószínűleg az átlagos tartomány alsó felében vagy az alatt helyezkedik el.
A pontos és hivatalos IQ érték meghatározásához a teljes tesztkiértékelő jelentésre és pszichológusi szakvéleményre van szükség.
Nov 18, 2025 03:45:13
A helyzet megoldása
(
x38)
Nov 18, 2025 04:32:10
x38)
Endre, tényleg igaz amit a százados asszony mondott nekem, hogy az iq teszt után gondolkodtak hogy magánzárka helyett az állatkertbe visznek át a majmok közé?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
banshee
(
x23)
Nov 18, 2025 04:35:24
x23)
Ez az eredmény azt jelenti, hogy Endre ugyan nem gyengeelméjű, de logikai érzéke alulfejlett, kevésbé gyorsan észlel összetett mintákat, a logikai problémamegoldás nehezebben megy neki, mint egy átlagos intelligenciával bíró embernek.
Ez hat a helyzetértékelésre, impulzuskontrollra, a stresszhelyzetek kezelésére, de nem jelent súlyos kognitív zavart.
Ez hat a helyzetértékelésre, impulzuskontrollra, a stresszhelyzetek kezelésére, de nem jelent súlyos kognitív zavart.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 18, 2025 06:52:37
x3)
Endre!
Sokáig úgy gondoltam, hogy a börtön számodra a legnagyobb büntetés, ezért úgy gondoltam, hogy nem volt helyes téged kiengedni.
Tévedtem.
A legnagyobb büntetés számodra te magad vagy. Senki sem tud annyit ártani neked, mint te saját magadnak. Önmagaddal összezárva ez neked egy életfogytig tartó bűntetés.
Szenvedni fogsz, amíg élsz. Ez az igazság.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Sokáig úgy gondoltam, hogy a börtön számodra a legnagyobb büntetés, ezért úgy gondoltam, hogy nem volt helyes téged kiengedni.
Tévedtem.
A legnagyobb büntetés számodra te magad vagy. Senki sem tud annyit ártani neked, mint te saját magadnak. Önmagaddal összezárva ez neked egy életfogytig tartó bűntetés.
Szenvedni fogsz, amíg élsz. Ez az igazság.
-
Nov 18, 2025 07:21:35
Megérkezett cselponthu is!
Demonstráció....
Seggbekúrt az nem demonstráció, hogy örültként a Partizán livejába be akarsz rontani utána bokrok mögül kukkolod őket. Meg az se demonstráció, hogy zsebpénzből vett perecet majszolgatva ordíbálod Sulyok nevét...
A turisták pedig simán egy degenerált hülyének néztek.
Nov 18, 2025 07:21:35
Endre priusza
(
x10)
Nov 18, 2025 07:32:16
x10)
Endre, ne aggódj, te mindent jól csinálsz! A bírók kifejezetten szeretik, ha ipari mennyiségű pert indít a vádlott és mellette mindenféle elbaszott feljelentéseket tesz, mert a bíróságok véletlen sem túlterheltek. Nincs semmi dolga a rendőröknek, bíróknak egész nap, így külön örülnek neki, ha egy papíros elmebeteg értelmetlen ügyeket generál nekik.
Csak így tovább Endre, te fogod végül szárazon megbaszni a bírót is.
U.i: Külön jó ötlet kinézni magadnak egy rendőrt és beadványokkal "támadni". A rendőrség úgy működik, hogy ha egy tagjukat feljelentget egy szellemi fogyatékos alkoholista százezer euró bedőlt hitellel és vagy öt büntetőüggyel a púpján, akkor a célba vett kollégát kirúgják.
Endre, te mindent jól csinálsz!
Csak így tovább Endre, te fogod végül szárazon megbaszni a bírót is.
U.i: Külön jó ötlet kinézni magadnak egy rendőrt és beadványokkal "támadni". A rendőrség úgy működik, hogy ha egy tagjukat feljelentget egy szellemi fogyatékos alkoholista százezer euró bedőlt hitellel és vagy öt büntetőüggyel a púpján, akkor a célba vett kollégát kirúgják.
Endre, te mindent jól csinálsz!
Zsibuci
(
x5)
Nov 18, 2025 07:35:47
x5)
Kész, tudjuk miért maradt el a repülőrajt.
Ha egy seggbekúrt vén alkoholista nyávogása ilyen hatékony gazdasági fegyver, akkor biztos lenne rá kereslet.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Nov 18, 2025 07:51:26
x10)
Ebből is baj lesz úgy sejtem.
MEgint nem sikerült felkészülni rááá?
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 18, 2025 07:56:06
x2)
Pár hete gondolkodok azon, hogy visszatérek a streameléshez és ha kijut valamilyen módon a kóterból ez a pdf, akkor egy stream keretében talán adok esélyt neki, hogy elmondja hogy a börtön ablakába tényleg soha nem süt be a nap.
Nem szabad neki platformot biztosítani. Mindig lesznek ilyen zserbóca féle retardáltak akik megszánják. Az a baj ha 5-10 év múlva szabadul én vadász gyulus 2.0-t vizionálok, de ne legyen igazam.
Donald J. Trump
Nov 18, 2025 08:13:50
Dear Trolleagues!
I have received an offer from your wonderful forum to buy an economical superweapon.
However, RGL, a man of God, a great friend of mine has informed me that the product, Roland Kiss was FUCKED in the ASS in jail!
I believe that inporting homosexual foreigners is not a way to Make America Great, therefore we are not interested in buying "Impotent" Roland from you.
Nov 18, 2025 08:13:50
Zsibuci
(
x5)
Nov 18, 2025 08:35:50
x5)
...
Ezt a képet az amerikai külügyminisztérium küldte éppen most, így ezek már nemzetközileg elismert és hivatalos információk:
Bubba Clinton
Nov 18, 2025 08:38:14
Dear Trolleagues!
Várlak a kerek házban, édes!
Nov 18, 2025 08:38:14
tyodika
Nov 18, 2025 08:41:31
Te már juszt se jössz vissza ide?
Erré még kivételesen válaszolok. Nem.
Na meló, csá
Nov 18, 2025 08:41:31
halottpiton
(
x2)
Nov 18, 2025 08:45:08
x2)
A tegnapi őrjöngés, valóságtagadás és hazudozás már majdnem The VR szint
megbasztál egy faszt
Bád Szpenszer
Nov 18, 2025 08:49:41
Milyen végtelenül sunyi: azért molesztálta a kislányt, mert azt hitte, "troll". Aha. A kislányokat ("cicák") is azért filmezted, mert azt hitted trollok, ugye? A vonaton a lánynak azért beszéltél nemváltó műtétről, mert őt is trollnak gondoltad? Sőt, azért töltöttél le pucér gyerekekről készült képeket a gépedre, mert trollnak vélted őket? Az igazság az, hogy annak, hogy ide jutottál, csekély mértékben van köze a trollokhoz. A trollok vettek rá, hogy faszverő videót készíts és tölts fel buzipornós weboldalakra, amivel egy életre lejárattad magad? A trollok kényszerítettek arra, hogy hiteleket vegyél fel ész nélkül? Nem, éppen ellenkezőleg, a trollok ezerszer leírták, hogy ostobaságot csinálsz, de te jobban tudtad. A trollok tehetnek arról, hogy beteges hajlamú vagy és egy tömény iszonyatot - a tibort - költöztettél magadhoz, aki szavakkal nem kifejezhető mélységekbe húzott magával és milliókra húzott le? A trollok miatt van az is, hogy kizárólag börtönviselt, kábítószerfüggő, bűnöző, legalja lumpen elemekkel és manifeszt elmebetegekkel veszed körül magad évtizedek óta? Ez is a trollok hibája, igaz? A trollok vettek rá arra is, hogy az emberiség söpredékét összegyűjtő tiktokon szerepelj minden nap, hosszú órákon keresztül? Az évek óta tartó súlyos alkoholfüggőségedet is a trollok generálták, ugye? Ahol most tartasz, annak kb. 10%-ban van köze a trollokhoz, és 90%-át te intézted magadnak. De ezt nem fogod fel, továbbra is az a mantra, hogy "mert a trollok".
Nov 18, 2025 08:49:41
NBVNG
(
x1)
Nov 18, 2025 08:58:01
x1)
A sógortól, aki két hétig cellatársam volt, annyit tudtam meg háttérinformációként
Amikor megtudta, hogy ki vagyok, pont öt percig volt vele rossz a hangulat.

--
Nov 18, 2025 08:58:36
Endre azt miért nem írod ide hogy jelenleg is járod az utcákat és intézed a dolgaidat? Valaki talán szeretne fotót vagy videót egy sittessel!! Úgy nézel ki most is mint a Sárkányfűárus!Nézz hátra is, ne csak a telefont nyomkodd! Vedd le a kapucnit te szerencsétlen, nem véd meg semmitől és felismer úgyis mindenki.
Nov 18, 2025 08:58:36
herr_schwechater
(
x5)
Nov 18, 2025 09:03:24
x5)
innen lehet tudni, hogy hazudik a pedofil. a vekninél jobban ütnivaló fej nem létezik a világon ez párosítva azzal a ténnyel, hogy még pedofil is létrehoz egy stoki számára veszélyes kombinációt
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 18, 2025 09:12:43
x2)
Unalmában feljelentéseket provokál maga ellen a púpszászi rendőrőrsön? Fincsi a krém! Szerencsére már nem sokáig lesz szabadlábon, hamarosan jön a következő behívó talán.
Endre priusza
(
x10)
Nov 18, 2025 09:14:59
x10)
voca.ro/1aBtC1x7wdZm
"Itt egy hete nem járt rendőr."
Hány sokasik generációs értelmiségi szokott azzal dicsekedni, hogy hét egész napja nem vonult ki hozzá a yard? Endre, nálam negyven éve nem jártak a rendőrök, de csak azért, mert negyven éves vagyok.
halottpiton
(
x2)
Nov 18, 2025 09:17:27
x2)
Milyen kérdések maradnak megválaszolatlanul? :)
Hogy becsicskított-e a Renátó sógor?
Hogy kiskorú lányt fogdostál?
Hogy inkasszó van a KNH számlán?
Mindenre van válasz feketén fehéren
megbasztál egy faszt
Hogy becsicskított-e a Renátó sógor?
Hogy kiskorú lányt fogdostál?
Hogy inkasszó van a KNH számlán?
Mindenre van válasz feketén fehéren
horgász
(
x10)
Nov 18, 2025 09:25:28
x10)
voca.ro/1aBtC1x7wdZm
Már megint ez az "ényh thönthöttem íty" majomság, nem ismerős valahonnan? XD
Kötőjel
(
x11)
Nov 18, 2025 09:30:09
x11)
voca.ro/1aBtC1x7wdZm
büszke magára, mert olyan szabályokat tart be, amiket nem mondott neki senki, hogy be kéne tartani??
a sodi, ezt gyávaságnak nevezik. egy ártalmatlan, szürke kisegér próbálsz lenni, aki megbújik az avarban.
félek, a max. 5 utálódnak ez már nem elég. :((
ez nagyjából 20 évvel ezelőtt, a videókártyát reptetős ("kéjek enketélyt dókólásra, viiiiiiüüüü") videós bohóckodásaid környékén még működött volna.
Tyodika (⭐️x23)
Nov 18, 2025 09:37:15
voca.ro/1aBtC1x7wdZm
Esz ety
Nov 18, 2025 09:37:15
Kínzó kérdés
Nov 18, 2025 09:42:21
Milyen érdekes, endre kijött a börtönből a Lamantinnal egyből úgy beszél a tőrők hogy "üdvözlöm az új pasidat"
CVI eszerint beletrafált hogy ki endre szerelme.
trashcity.net/video/20070/elh%C3%ADzott-lamantin-vide%C3%B3zza-az-elh%C3%ADzott-t%C3%B6r%C3%B6k-pondr%C3%B3t
trashcity.net/video/20070/elh%C3%ADzott-lamantin-vide%C3%B3zza-az-elh%C3%ADzott-t%C3%B6r%C3%B6k-pondr%C3%B3t
Nov 18, 2025 09:42:21
Zármester
Nov 18, 2025 09:49:02
voca.ro/1aBtC1x7wdZm
Jól ismerünk, ebben az egyben igazad van. Viszont nem mi fogunk felrobbani, hogy ne beszéljünk erről hanem TE!
Nov 18, 2025 09:49:02
Bád Szpenszer
Nov 18, 2025 09:58:06
Milyen érdekes, endre kijött a börtönből a Lamantinnal egyből úgy beszél a tőrők hogy "üdvözlöm az új pasidat"
Ez csak trükk, hogy a közelükbe férkőzhessen és alkalomadtán beakasszon a töröknek.
Nov 18, 2025 09:58:06
SporoloProli
(
x2)
Nov 18, 2025 10:00:14
x2)
"Nyem hagyom magam provokálni"
Akkor miért írogatsz a fórumra naponta, te átlag alatti intelligenciával rendelkező fogvatartott?
Akkor miért írogatsz a fórumra naponta, te átlag alatti intelligenciával rendelkező fogvatartott?
Pörköltnokedlivel
Nov 18, 2025 10:00:25
voca.ro/1aBtC1x7wdZm
Úgy is liveozni fogsz hamarosan endre. Nem te döntesz, sodi dönt. Nov 18, 2025 10:00:25
kérdezhetek valamit
(
x2)
Nov 18, 2025 10:00:42
x2)
hvg.hu/itthon/20251114_Schadl-Gyorgy-hazi-orizet-Siofok-kinai-etterem-Fovarosi-Torvenyszek-Hadhazy-Akos
.
Nov 18, 2025 10:03:22
Lődd fel a lájvot! Egy mézeskalács filtert csak fel tudsz rakni még 80-as iqval is :D
Vagy a rendőrbácsik megtiltották mézinek is a lájfozást ?!
Vagy a rendőrbácsik megtiltották mézinek is a lájfozást ?!
Nov 18, 2025 10:03:22
Bubuka
(
x11)
Nov 18, 2025 10:08:19
x11)
Dehogy döntöttél te így, te ostoba balfasz.
Meg lett neked mondva, hogy mit csinálhatsz és mit nem. A házi őrizetnek szabályai vannak, hát te magad mondtad hogy fogságban vagy.
Jajj de jó hallgatni ahogy egyik mondatoddal ütöd a másikat, ti trollvadászok mind ilyenek vagytok! Ilyenkor mindig finomabb a kávé mikor megerősítitek, hogy még azt sem tudjátok eldönteni éppen milyen forgatókönyvet adjatok elő.
Meg lett neked mondva, hogy mit csinálhatsz és mit nem. A házi őrizetnek szabályai vannak, hát te magad mondtad hogy fogságban vagy.
Jajj de jó hallgatni ahogy egyik mondatoddal ütöd a másikat, ti trollvadászok mind ilyenek vagytok! Ilyenkor mindig finomabb a kávé mikor megerősítitek, hogy még azt sem tudjátok eldönteni éppen milyen forgatókönyvet adjatok elő.
SporoloProli
(
x2)
Nov 18, 2025 10:08:39
x2)
Úgy is liveozni fogsz hamarosan endre. Nem te döntesz, sodi dönt.
sodi meg még endrénél is hülyébb. Pedig tudjuk hogy endrenek se magas az iq-ja
Bubuka
(
x11)
Nov 18, 2025 10:09:22
x11)
A Tipikus közléskényszer indikátora volt ez a hangüzenet, hogy "Jó jó most már töppet nem töppet nem!".
Ilyenkor jön a végtelen "Na jó csak még ezt és akkor nem írok töppet!"
Ilyenkor jön a végtelen "Na jó csak még ezt és akkor nem írok töppet!"
sodika
Nov 18, 2025 10:10:29
Nov 18, 2025 10:10:29
SporoloProli
(
x2)
Nov 18, 2025 10:12:19
x2)
Te mennyire egy akaratgyenge nyomorék vagy fogvatartott.
Hát megint itt loopolsz.
Anyád megengedte, hogy itt legyél?
Hahó
(
x130)
Nov 18, 2025 10:12:41
x130)
Igen, reggel 10-ig mehetsz.
Bubuka
(
x11)
Nov 18, 2025 10:13:48
x11)
Na erről van szó.
Ez hányadik utolsó kommented, gyermekpiszkáló pedofil bűnöző szar?
-
Nov 18, 2025 10:18:15
Nem beszélgetünk!
Nov 18, 2025 10:18:15
EasybankosPedo
(
x21)
Nov 18, 2025 10:18:18
x21)
Elvileg hetente 2 órára elhagyhatja a putrit, hogy "ügyeket intézzen". Plusz ha valahova mondjuk orvos, bíróság időpontja van, akkor oda is elkéretözhet, de csak oda mehet ilyenkor, amit a jeladóval szépen ellenőrizni is tudnak. Esetleg azt lehetne majd tudni, merre járt ma?
-
Nov 18, 2025 10:19:27
Csak nem bírod ki... :D
Tegnapi agymenésed alatt hány työrike gurult le?
Nov 18, 2025 10:19:27
CafkaMarci
(
x5)
Nov 18, 2025 10:20:04
x5)
Mennyire feszít a közléskényszer? Lődd fel a lájvot, fikás!
Ja, hogy neked azt nem lehet.
Másoknak lehet, neked nem.
horgász
(
x10)
Nov 18, 2025 10:20:22
x10)
Hát azzal mi van, hogy "soha többet nem írok ide"?
Hülye kérdés mi? Mintha nem ismernénk jobban, mint te önmagad.
Képességnélküli akaratgyenge szar, fogadni mernék, hogy tegnap is matt részeg voltál.
sodika
Nov 18, 2025 10:21:53
Pedig én is ebédidőt kértem az indítványomban.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nov 18, 2025 10:21:53
-
Nov 18, 2025 10:22:13
Minden nem élethez szükséges kijárásról engedélyt kell kérnie a hatóságoktól. Még a bíróságra is csak engedéllyel mehet el!
Nov 18, 2025 10:22:13
herr_schwechater
(
x5)
Nov 18, 2025 10:22:30
x5)
most lemegyek automatához és veszek egy kólát erre akkor
tudunk ilyennel indul gyagyás?
Bád Szpenszer
Nov 18, 2025 10:23:44
Amikor szabadlábon voltál, akkor sem mentél el SOHA ebédelni sehová. Most hirtelen rádöbbentél, hogy étteremben szeretnél ebédelni minden nap?
Nov 18, 2025 10:23:44
Kötőjel
(
x11)
Nov 18, 2025 10:24:07
x11)
na mi van, kisegér? vagy nevezzelek inkább büdös csatornapatkánynak? :))
Bubuka
(
x11)
Nov 18, 2025 10:24:08
x11)
Ki nem szarja le az indítványaidat, el van utasítva mind. Mit nem értesz? Nem beszélgetünk a hatóságokkal SEM!
CafkaMarci
(
x5)
Nov 18, 2025 10:24:32
x5)
Nem beszélgetünk és a kutyát se érdekli, csak ha max lájvban csicseregsz.
Na, megyek és megbeszélem a kollégákkal, hogy melyik étterembe ugrunk el ebédelni ma ebédidőben.
kripli figyelő
(
x12)
Nov 18, 2025 10:24:35
x12)
Nov 18, 2025 10:24:35
Pitizned kell ingyen?Összetetted sáskapózban a kezed közben a méltóságos közszolga előtt? Nov 18, 2025 10:24:35
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™