iThroll
Aug 02, 2013 21:54:47
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">-</div>aki az interneten bűnözik, az a lakókörnyezetében is egy élhetetlen pszicho és szociopata</div>
Sodira gondolsz?</div>
sztem egy agresszív, de balfasz önjelölt hackerre aki a való életben egy elítélt, nőverő bűnöző
Sodira gondolsz?</div>
sztem egy agresszív, de balfasz önjelölt hackerre aki a való életben egy elítélt, nőverő bűnöző
Aug 02, 2013 21:54:47
mikrocsip
Aug 02, 2013 21:55:54
neked van papírod róla, hogy bűnöző vagy tajgefos :))
Aug 02, 2013 21:55:54
Fiatalember
Aug 02, 2013 21:57:21
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Tajgi, pedofil nem lehetek, hiszen egyrészt nálad jóval fiatalabb vagyok, a barátnőm pedig egyidős velem. Ráadásul neki is van saját lakása, és egyelőre még nem járunk olyan régóta, hogy teljesen összeköltözzünk. De sok sikert a lenyúlásához :D Nézzük az esélyeidet:
1. vén fasz vs. Fiatalember (hihi) --> FAIL
2. munkanélküli vs. jól kereső, biztos állású --> FAIL
3. anyádnál laksz vs. saját lakás --> FAIL
4. lumpenretard "baráti kör" vs. normális társaság --> FAIL
5. lankadt, puha fasz vs. jól működő --> FAIL
Egyébként meg szerintem téged a csajom is leverne, törpe!</div>Sokkal tapasztaltabb vagyok nálad és egy öregedő Alain Delon még mindig jobb neki mint egy hájfejű hormonzavaros, szakállas pedofil bizonyára kényszerből még veled van. Az őszülő halánték sok nőnek bejön. Mivel többdiplomás csajom van, nem hiszem hogy gondot okozna elcsábítani, de mivel a redvás mosatlan szarfaszod már járt benne, nekem nem kellene :) semmi pnzért a fogatlan kurva</div>
Tajgi, az egy dolog, hogy mekkora ökörségeket írsz ide, úgy, hogy se rólam, se a csajomról fogalmad sincs, de ha még mind igaz is lenne, te "öregedő Alain Delon" (szakadok, bazmeg), akkor is van egy ultimate érvem:
NEM ÁLL FEL A FASZOD!!!
Egyébként meg szerintem téged a csajom is leverne, törpe!</div>Sokkal tapasztaltabb vagyok nálad és egy öregedő Alain Delon még mindig jobb neki mint egy hájfejű hormonzavaros, szakállas pedofil bizonyára kényszerből még veled van. Az őszülő halánték sok nőnek bejön. Mivel többdiplomás csajom van, nem hiszem hogy gondot okozna elcsábítani, de mivel a redvás mosatlan szarfaszod már járt benne, nekem nem kellene :) semmi pnzért a fogatlan kurva</div>
Tajgi, az egy dolog, hogy mekkora ökörségeket írsz ide, úgy, hogy se rólam, se a csajomról fogalmad sincs, de ha még mind igaz is lenne, te "öregedő Alain Delon" (szakadok, bazmeg), akkor is van egy ultimate érvem:
NEM ÁLL FEL A FASZOD!!!
Aug 02, 2013 21:57:21
Szentendre
Aug 02, 2013 21:57:27
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Tajgi, pedofil nem lehetek, hiszen egyrészt nálad jóval fiatalabb vagyok, a barátnőm pedig egyidős velem. Ráadásul neki is van saját lakása, és egyelőre még nem járunk olyan régóta, hogy teljesen összeköltözzünk. De sok sikert a lenyúlásához :D Nézzük az esélyeidet:
Te nethuszár puhapöcs, a Fiatalember ma hívott, várt, de te beszartál :-))
Te nethuszár puhapöcs, a Fiatalember ma hívott, várt, de te beszartál :-))
Aug 02, 2013 21:57:27
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2013 21:58:32
Tajgi, nem kínos a csajodat felvinni az anyád lakásába? Ja bocs, minek vinnéd fel...
Aug 02, 2013 21:58:32
mikrocsip
Aug 02, 2013 21:58:40
tajgi meséld már el nekem milyen érzés impotensnek lenni? milyen érzés, ha látsz egy kurva jó nőt az utcán és lent nem történik semmi? mit érzel olyankor?
Aug 02, 2013 21:58:40
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 21:59:13
kocsonya, tudod mekkora elégtétel nekem azt olvasni, hogy te legszívesebben átvágnád a torkomat? ez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy van értelme a szavaimmal megkeserítenem egy minőségtelen, alávaló ember életét, mert a szarházi igazán rosszul érzi magát ettől.
egyébként akinek átvágnád a torkát, az természetesen te magad vagy, mivel tőlem csak azt kapod, amit te adsz a világnak. én csak tükröt tartok eléd, amelyben önmagadat látod. tudod, nem véletlenül szoktam azt írni, hogy a legjobban a saját szövegeddel való szopatást élvezem a snecológiában.
egyébként akinek átvágnád a torkát, az természetesen te magad vagy, mivel tőlem csak azt kapod, amit te adsz a világnak. én csak tükröt tartok eléd, amelyben önmagadat látod. tudod, nem véletlenül szoktam azt írni, hogy a legjobban a saját szövegeddel való szopatást élvezem a snecológiában.
Aug 02, 2013 21:59:13
Sam
Aug 02, 2013 21:59:50
<div class="quote"><div class="author">hosszú masztik éjszakája</div>szarfaszú foskenő, nem azért nem adjuk meg a címünket, mert félünk tőletek, hanem mert iszonyatosan kínosnak tartanánk, ha bárki bármilyen összefüggésbe hozhatná a személyünket veletek.</div>
EPIC
EPIC
Aug 02, 2013 21:59:50
Szentendre
Aug 02, 2013 22:00:09
Sodi mikor jössz Szentendrére?Hozzad a puhapöcsöt is, kettőt baszok szájba egyszerre:)))
Aug 02, 2013 22:00:09
Sam
Aug 02, 2013 22:02:55
Érdekes a mai műsor, de unom már a ketrec rácsát rázó pszichopata csimpánzt. Farkarosszt cirkuszban kellene mutogatni ezzel a minősíthetetlen értelmi képességével amit itt nyújtani tud. Mindig elcsodálkozom, hogy az internet milyen gyopár síkhülye állatokat tud karnyújtásnyira hozni. Kellett ide 21 század baszod. Maradtak volna otthon a putriban oszt kapálás.
Aug 02, 2013 22:02:55
Sodikalegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2013 22:03:48
És ez ilyenkor hogy zajlik? Szólsz anyának, hogy most egy órára ne jöjjön ki a konyhából? Vagy leküldöd üldögélni a játszótérre egy kicsit?
Aug 02, 2013 22:03:48
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 22:04:28
feljár hozzád a csajod, de mindig csalódottan távozik, hogy ma sem volt merevedés. ezt miért nem írod meg a blogodon, puhapöcs?
Aug 02, 2013 22:04:28
Sam
Aug 02, 2013 22:06:41
Sodi a botox kiváló ötlet, nem a látszat a lényeg az ne zavarjon, hogy addigra már egy fogad sem lesz a sajátod, remélem, hogy majd kapunk erről is 66 másodperces videót meg úgy 1000 szépvok képet befora-after montázsban. Örülök, hogy megint Farkarossz elbaszott a fröcsögő szemét mocskos kommunista ingyenélő lumen proletár fasznyaló ócska alpári szarmaszatoló őrjöngő nőkkel keménykedő spicli senkiházi stílusával az életemből 15 percet.
Most megyek és dolgozom a Saját Megoldásomon. Meló, csá.
Most megyek és dolgozom a Saját Megoldásomon. Meló, csá.
Aug 02, 2013 22:06:41
broni
Aug 02, 2013 22:10:41
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Tajgi, nem kínos a csajodat felvinni az anyád lakásába? Ja bocs, minek vinnéd fel...</div>
lehet anyám is meglepődne, hogy fekszem a földön, egy csak meg hugyozik a számba, közben üvöltözik, hogy nyeljed cssak, te rühes szőrös disznó..
lehet anyám is meglepődne, hogy fekszem a földön, egy csak meg hugyozik a számba, közben üvöltözik, hogy nyeljed cssak, te rühes szőrös disznó..
Aug 02, 2013 22:10:41
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 22:11:28
igen, tolószékből ugatok, de ez a tolószék legalább egy tengerparti panorámás nyaraló erkélyén parkol, tücskök ciripelnek, halkan hullámzik a tenger, és a fenyőgyanta illata keveredik a sós levegőével. így pedig mozgássérülten is el lehet viselni az életet, te lúzer szar.
Aug 02, 2013 22:11:28
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 22:15:18
de attól, hogy tolószékben vagyok, még megvannak lábaim, Hahó! ezt csak a moderátroll miatt, nehogy kibannoljon, mert azt hiszi mandy vagyok.
Aug 02, 2013 22:15:18
Fiatalember
Aug 02, 2013 22:17:30
Úristen, Tajgi, te teljesen megbolondultál. Bár amikor leírtam, hogy nem jelentél meg, volt egy legalább fél órás kusti. Akkor nem ment a keménykedés. Ha egyszer tényleg összetalálkozunk, akkor miután kiütöttelek, egyből az OPNIba foglak vitetni, és lesz rá jó sok tanúm (ugye, trollok? :D), hogy őrült módon viselkedtél, plusz csatolom az itteni hozzászólásaidat is. Többször már nem engednek ki, arra mérget vehetsz. Szegény anyád meg elrebeg egy imát, mikor biztos lesz benne, hogy soha nem jössz már haza.
U.I.: Nem áll fel a faszod!
U.I.: Nem áll fel a faszod!
Aug 02, 2013 22:17:30
Fiatalember
Aug 02, 2013 22:18:16
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>de attól, hogy tolószékben vagyok, még megvannak lábaim, Hahó! ezt csak a moderátroll miatt, nehogy kibannoljon, mert azt hiszi mandy vagyok.</div>
Hahaha :D Remélem, a szék csak vicc egyébként :S
Hahaha :D Remélem, a szék csak vicc egyébként :S
Aug 02, 2013 22:18:16
mikrocsip
Aug 02, 2013 22:18:49
tajgi miért nem mentél el boxolni egyet Fiatalemberrel? tele lett a gatyó vén fogyatékos? :))
Aug 02, 2013 22:18:49
Hitvány Patkány
Aug 02, 2013 22:19:53
<div class="quote"><div class="author">-</div>szarlé van az agyad helyén te nyominger gonosz geci</div>
Tajgi, most komolyan, mennyire gáz ezen dedós szellemi szinten lenni ötvenhez közel? Nem érzed úgy, hogy ideje lenne felkötnöd magad, hogy megszabadulj a szenvedéstől, anyád pedig megszabadulhasson a szégyentől és az eltartásod terhétől?
Tajgi, most komolyan, mennyire gáz ezen dedós szellemi szinten lenni ötvenhez közel? Nem érzed úgy, hogy ideje lenne felkötnöd magad, hogy megszabadulj a szenvedéstől, anyád pedig megszabadulhasson a szégyentől és az eltartásod terhétől?
Aug 02, 2013 22:19:53
IsmeretlenJoAkaro
Aug 02, 2013 22:21:26
Tajgi amugy a potens ferfiakat nevezi szarfaszunak?
Aug 02, 2013 22:21:26
mikrocsip
Aug 02, 2013 22:22:47
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">mikrocsip</div>tajgi miért nem mentél el boxolni egyet Fiatalemberrel? tele lett a gatyó vén fogyatékos? :))</div>ott van a címe bármikor szájbarughatom a nőjét</div>
de miért csak nőkkel vagy kemény te vén impotens köcsög? tényleg eléred, hogy hamarosan megtanítanak viselkedni..
de miért csak nőkkel vagy kemény te vén impotens köcsög? tényleg eléred, hogy hamarosan megtanítanak viselkedni..
Aug 02, 2013 22:22:47
mikrocsip
Aug 02, 2013 22:23:27
<div class="quote"><div class="author">IsmeretlenJoAkaro</div>Tajgi amugy a potens ferfiakat nevezi szarfaszunak?</div>
kb mint amikor sneci röhög mások kinézetén lol..
kb mint amikor sneci röhög mások kinézetén lol..
Aug 02, 2013 22:23:27
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 22:24:59
tajgi, most jól értem, hogy te köcsög nyomingernek nevezel azért, mert tolószékes vagyok?
Aug 02, 2013 22:24:59
broni
Aug 02, 2013 22:27:48
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>igen, tolószékből ugatok, de ez a tolószék legalább egy tengerparti panorámás nyaraló erkélyén parkol, tücskök ciripelnek, halkan hullámzik a tenger, és a fenyőgyanta illata keveredik a sós levegőével. így pedig mozgássérülten is el lehet viselni az életet, te lúzer szar.</div>
mr. keyser söze?????
mr. keyser söze?????
Aug 02, 2013 22:27:48
jude
Aug 02, 2013 22:31:31
Ne már, lassan tényleg regisztráció fog kelleni, pedig én is ellenzem.
Ez kritikán aluli, de most már nagyon.
Ez kritikán aluli, de most már nagyon.
Aug 02, 2013 22:31:31
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 22:32:37
tajgi, ha egy tolószékes embert akarsz bántani, akkor tedd meg. mi akadályoz meg benne? ehhez talán csak van merszed, nem?
Aug 02, 2013 22:32:37
broni
Aug 02, 2013 22:32:47
<div class="quote"><div class="author">jude</div>Ne már, lassan tényleg regisztráció fog kelleni, pedig én is ellenzem.
Ez kritikán aluli, de most már nagyon.</div>
inkább lőjétek le......
Ez kritikán aluli, de most már nagyon.</div>
inkább lőjétek le......
Aug 02, 2013 22:32:47
Hitvány Patkány
Aug 02, 2013 22:34:54
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, most jól értem, hogy te köcsög nyomingernek nevezel azért, mert tolószékes vagyok?</div>értetlen szarfaszú köcsög vagy, ilyen egyszerű ez, nem a tolószékeden volt a hangsúly, hanem azon hogy egy <b>hitvány</b> szar alak vagy</div>
<div class="quote"><div class="author">-</div>tehát tudjuk rólad <b>patkány</b> hgoy egy tehetősebb köcsög nyominger vagy</div>
Te most tulajdonképpen kiről is beszélsz? Kezdem én is elveszteni a fonalat mint Recsi. Lehet, hogy nekem is át kellene állnom a Narutózásra meg a recskázásra, az az én szintem. Bár valószínűbb, hogy te vagy egy zavarodott sötét szar.
<div class="quote"><div class="author">-</div>tehát tudjuk rólad <b>patkány</b> hgoy egy tehetősebb köcsög nyominger vagy</div>
Te most tulajdonképpen kiről is beszélsz? Kezdem én is elveszteni a fonalat mint Recsi. Lehet, hogy nekem is át kellene állnom a Narutózásra meg a recskázásra, az az én szintem. Bár valószínűbb, hogy te vagy egy zavarodott sötét szar.
Aug 02, 2013 22:34:54
Szomód
Aug 02, 2013 22:35:16
Itt a számom, hívjál fel puhapöcs, megbeszéljük, hol és mikor baszom szét a szádat.
06-203 516 067
06-203 516 067
Aug 02, 2013 22:35:16
Szomód
Aug 02, 2013 22:36:56
Hívjál ne csak a pofád legyen nagy!
Aug 02, 2013 22:36:56
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 22:41:48
tajgi, tudjuk, hogy te egy jellemtelen féreg vagy, és szereted bántani a gyengébbeket, mert nem bírod a szavak erejét. nem a puha pöcsöd a férfiatlanságod egyetlen bizonyítéka.
Aug 02, 2013 22:41:48
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 22:43:44
maglai jakabot is bántalmaztad, tajgi? ha egy tolószékest és egy nőt bántottál, akkor nyilván a gyereket is.
Aug 02, 2013 22:43:44
iThroll
Aug 02, 2013 22:45:43
<div class="quote"><div class="author">-</div>csak Sherlock Porkstal kell beszélni, hogy véletlenül ott találjunk meg valamelyiknél a lopott nyomkövetős biciklit az egyiknél és máris feljenthetjük!</div>
Sherlock Porks szerint a komcsikat és azok kölykeit is fel kell kötni. te meg szóba állsz vele?
nem véletlen mentél te filozófia szakra... komplett idióta vagy és életképtelen
Sherlock Porks szerint a komcsikat és azok kölykeit is fel kell kötni. te meg szóba állsz vele?
nem véletlen mentél te filozófia szakra... komplett idióta vagy és életképtelen
Aug 02, 2013 22:45:43
Sam
Aug 02, 2013 22:48:44
Jó eljött a pillanat, hogy hivatalosan is kérem vissza a V.6.0 trollt, mert ennél még ő is szebben és fordulatosabban írt. LOLLL
Aug 02, 2013 22:48:44
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 22:52:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:D
Na ugye. Mennyivel jobb lenne, ha elsüllyedne a téma. :)
Egyébként mondhattok akármit. Kíváncsiságból körbenézve a goldengate vonatkozó vonatában mindenki rémségesen ronda és visszataszító, én meg ezekhez képest kimagaslóan esztétikus vagyok. :)
tigris: A goldengate.hu-n látható az átlag. Az átlag kicsi, undorító, és ronda.</div>
tajgi, feljebb olvashatod egy faszfetisiszta kommentjét, aki 85 faszverő videót nézett meg grafikus24 néven regisztrálva. de csak kíváncsiságból.
Na ugye. Mennyivel jobb lenne, ha elsüllyedne a téma. :)
Egyébként mondhattok akármit. Kíváncsiságból körbenézve a goldengate vonatkozó vonatában mindenki rémségesen ronda és visszataszító, én meg ezekhez képest kimagaslóan esztétikus vagyok. :)
tigris: A goldengate.hu-n látható az átlag. Az átlag kicsi, undorító, és ronda.</div>
tajgi, feljebb olvashatod egy faszfetisiszta kommentjét, aki 85 faszverő videót nézett meg grafikus24 néven regisztrálva. de csak kíváncsiságból.
Aug 02, 2013 22:52:25
broni
Aug 02, 2013 22:53:29
he-he, egyszer odajött hozzám egy tajgi féle lejmolni, , éppen huztam reggel haza a szigetről, a nyugatinál, mondom, takarodjál, nem érdekelsz, elkezdett valamit makogni, mondom nem érted, takarodj, bazdmeg, most basztam el 40 ezer ft-ot, neked nem adok egy 10 ft-ot se, szaros, nem te voltál, roli???)))))))
Aug 02, 2013 22:53:29
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2013 23:00:36
<div class="quote"><div class="author">-</div>Sodi, mész holnap bulizni Eszterékkel?</div>
Fórizs fizet? Pia lesz? Akkor tutira ott lesz Sodi.
Fórizs fizet? Pia lesz? Akkor tutira ott lesz Sodi.
Aug 02, 2013 23:00:36
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 23:03:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A magyarságért való tevékenykedést pedig én támogatni fogom, ha lesz pénzem.</div>
kocsonya, ha mentek fórizsékkel bulizni, akkor ugye te fogsz fizetni? mert most, hogy van pénzed, támogatnod kell a magyarságért való tevékenykedést, hiszen ezt írtad korábban arra, hogy miért nem hívtad meg egyszer sem fórizst étterembe.
kocsonya, ha mentek fórizsékkel bulizni, akkor ugye te fogsz fizetni? mert most, hogy van pénzed, támogatnod kell a magyarságért való tevékenykedést, hiszen ezt írtad korábban arra, hogy miért nem hívtad meg egyszer sem fórizst étterembe.
Aug 02, 2013 23:03:04
Sam
Aug 02, 2013 23:06:53
Snecigeci, lehete egy olyan menü ahol a Sodi-generátor legjobbak hsz-ek jelennek meg? Néha elfog a nosztalgia, na :)
Aug 02, 2013 23:06:53
dr. Plasztik Aida Farkas
Aug 02, 2013 23:09:12
Endre szerintem ne szarakodj, rendeld meg a botoxot közvetlenül, lapozz bele a SZOTE fej-anatómia jegyzetbe, nézz meg pár videót youtube-on, és már lőheted is be. Minek várnál vele 34 éves korodig, az addig kialakuló ráncokat is meg akarod tartani?
<a href="http://www.gibsonmedicaloutlet.com/Product/Buy_Botox_100_IU.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gibsonmedicaloutlet.com/Product/Buy_Botox_100_IU.htm</a>
<a href="http://www.gibsonmedicaloutlet.com/Product/Buy_Botox_100_IU.htm" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gibsonmedicaloutlet.com/Product/Buy_Botox_100_IU.htm</a>
Aug 02, 2013 23:09:12
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2013 23:10:05
<div class="quote"><div class="author">-</div>Én tavaly voltam, de a Kádár-rendszert kezdték fikázni a szónokok, akkor eldöntöttem, hogy ilyen szaron nem fogok résztvenni. Pont azt a rendszert basztatják amikor volt munkájuk.</div>
Na de minek munka? Titán, RGL, Sodi, te, egyikőtök sem dolgozik, azt mégis faszán megéltek, nem?
Na de minek munka? Titán, RGL, Sodi, te, egyikőtök sem dolgozik, azt mégis faszán megéltek, nem?
Aug 02, 2013 23:10:05
Lázár
Aug 02, 2013 23:12:33
Tajgi egy lottószelvény nem tudja helyrehozni amit 40 év kemény munkájával elrontottál.
Aug 02, 2013 23:12:33
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 23:14:46
tajgi, mindig az van, hogy ellopják az ötleteidet, mert te csak otthon ülsz a gép előtt. a menedékjogos ötleteddel is mi lett? titán ellpota. őt nem akarod belökni ezért a hév alá?
írhatnál egyébként egy könyvet is, egy frusztrál proli élete címmel, és abban felsorolhatnád, hogy ki mindenkit gyilkolnál meg.
írhatnál egyébként egy könyvet is, egy frusztrál proli élete címmel, és abban felsorolhatnád, hogy ki mindenkit gyilkolnál meg.
Aug 02, 2013 23:14:46
Lázár
Aug 02, 2013 23:16:34
<div class="quote"><div class="author">-</div>Imádkozzatok, hogy jó számokat húzzanak, akkor lesz fegyveres ellenállás a kilakoltatásokon, és álarcos géppityús otthonvédők!</div>
Szerintem elmenne az összes pénzed hajfestékre. Amilyen brutál módon te meg vagy őszülve, egy hordó festék is lehet kevés lenne.
Szerintem elmenne az összes pénzed hajfestékre. Amilyen brutál módon te meg vagy őszülve, egy hordó festék is lehet kevés lenne.
Aug 02, 2013 23:16:34
dr. Zipernowsky Károly Fa
Aug 02, 2013 23:18:20
Roland úr, javaslom, hogy látogassa meg bármelyik utcai transzformátor-állomást, abban - ha elég ügyes - találhat annyi rezet és kábelt, amit ha a MÉH-telepen értékesít, több hétig jólétben élhet!
Aug 02, 2013 23:18:20
Sam
Aug 02, 2013 23:18:29
Szeretnék kérni kék nicket, mert unom, hogy néha belefutok a proli szűrőbe.
Aug 02, 2013 23:18:29
broni
Aug 02, 2013 23:18:33
ismrem a gót csajt, aki elvittte kádár jancsi koponyáját, abba szokott szarni
Aug 02, 2013 23:18:33
Sam
Aug 02, 2013 23:19:25
Valaki beszélje már rá az öngyilkosságra ezt a semmirekellő élősködő szart. (Tajgira gondolok, ha nem egyértelmű)
Aug 02, 2013 23:19:25
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2013 23:22:05
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>(Tajgira gondolok, ha nem egyértelmű)</div>
mindenképpen jó volt, hogy pontosítottál, mert a sneciverzumban akad jó pár semmirekellő élősködő szar.
mindenképpen jó volt, hogy pontosítottál, mert a sneciverzumban akad jó pár semmirekellő élősködő szar.
Aug 02, 2013 23:22:05
iThroll
Aug 02, 2013 23:27:49
<div class="quote"><div class="author">-</div>Imádkozzatok, hogy jó számokat húzzanak, akkor lesz fegyveres ellenállás a kilakoltatásokon, és álarcos <b>géppityús</b> otthonvédők!</div>
az ilyen szófordulatokból lehet felismerni a klasszikus balfaszt.
tajgi, te egy vénember vagy aki felhúzott napszemcsiben próbálja előadni a faszagyereket, de közben csak egy lepukkant makogó, motyogó proli vagy, széldzsekiben :D
az ilyen szófordulatokból lehet felismerni a klasszikus balfaszt.
tajgi, te egy vénember vagy aki felhúzott napszemcsiben próbálja előadni a faszagyereket, de közben csak egy lepukkant makogó, motyogó proli vagy, széldzsekiben :D
Aug 02, 2013 23:27:49
broni
Aug 02, 2013 23:29:56
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>Valaki beszélje már rá az öngyilkosságra ezt a semmirekellő élősködő szart. (Tajgira gondolok, ha nem egyértelmű)</div>
h valaki gondolna itt másra a kedves kommetolók közül?????))))))
faszom, tényleg, még meg se néztem, milyen uj csajszik letttek öngyilkosok......
h valaki gondolna itt másra a kedves kommetolók közül?????))))))
faszom, tényleg, még meg se néztem, milyen uj csajszik letttek öngyilkosok......
Aug 02, 2013 23:29:56
broni
Aug 02, 2013 23:31:07
antall, bazdmeg, ki kell a fasznak....legalább szálasié legyen , aba én is belefosok
Aug 02, 2013 23:31:07
ingyen húzz
Aug 02, 2013 23:32:18
a kurva anyádba
Aug 02, 2013 23:32:18
Sam
Aug 02, 2013 23:34:22
broni, neked amúgy mi a foglalkozásod? Gondoltam pár év után már csak megkérdezem :)
Aug 02, 2013 23:34:22
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 23:35:20
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>broni, neked amúgy mi a foglalkozásod? Gondoltam pár év után már csak megkérdezem :)</div>
szerintem patikus.
szerintem patikus.
Aug 02, 2013 23:35:20
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 23:37:34
ki a kurva anyádat érdekli, hogy hol szocializálódtál. csöngess be a szomszédhoz, és mondd el neki. itt mindenkit csak az érdekel, hogy mikor csuknak börtönbe vagy diliházba. ha ez megtörténik, gyere vissza, és mondd el. de addig senkit nem érdekel az életed, puhapöcs.
Aug 02, 2013 23:37:34
iThroll
Aug 02, 2013 23:39:17
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div>broni, neked amúgy mi a foglalkozásod? Gondoltam pár év után már csak megkérdezem :)</div>koponyákba szarik órabérbe</div>
nyugi tajgi, te úgy se értheted foglalkozás szót.
szusszanj egyet, vagy ugorj le a bokrok közé szarni, míg a normális emberek beszélgetnek
nyugi tajgi, te úgy se értheted foglalkozás szót.
szusszanj egyet, vagy ugorj le a bokrok közé szarni, míg a normális emberek beszélgetnek
Aug 02, 2013 23:39:17
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 23:40:06
egyébként szerintem puhapöcs azt a taktikát nyomja, amit sf is akart régen, hogy a trollkodásával eltereli a trollok figyelmét kocsonyáról. neki sem sikerült.
Aug 02, 2013 23:40:06
Sam
Aug 02, 2013 23:46:53
Sodi, mi van azzal amiről reggel beszéltünk? Célok, kitartás, stb? Látod mi lesz belőled ha nem szeded össze magad? Itt császkál a jövőbeli éned, olyan mint a dühös szellem: próbálja kaparászni az ajtót, kocogtatni az ablakot de senki sem figyel oda rá és ettől egyre hülyébb.
Aug 02, 2013 23:46:53
iThroll
Aug 02, 2013 23:47:59
csórótosz!
látjuk ám h a szavak mestere vagy, jól pakolgatod őket ide-oda. ez alapján kigyűjtöttük a neked való munkaköröket:
<a href="http://jooble.hu/search-%C3%A1ll%C3%A1s-hu/kw-%C3%BAjs%C3%A1gkihord%C3%A1s" rel="nofollow" target="_blank">http://jooble.hu/search-%C3%A1ll%C3%A1s-hu/kw-%C3%BAjs%C3%A1gkihord%C3%A1s</a>
látjuk ám h a szavak mestere vagy, jól pakolgatod őket ide-oda. ez alapján kigyűjtöttük a neked való munkaköröket:
<a href="http://jooble.hu/search-%C3%A1ll%C3%A1s-hu/kw-%C3%BAjs%C3%A1gkihord%C3%A1s" rel="nofollow" target="_blank">http://jooble.hu/search-%C3%A1ll%C3%A1s-hu/kw-%C3%BAjs%C3%A1gkihord%C3%A1s</a>
Aug 02, 2013 23:47:59
sodika
Aug 02, 2013 23:50:12
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>Itt császkál a jövőbeli éned, olyan mint a dühös szellem: próbálja kaparászni az ajtót, kocogtatni az ablakot</div>
:DDD
júdevagy
júdevagy
Aug 02, 2013 23:50:12
broni
Aug 02, 2013 23:52:49
broni, neked amúgy mi a foglalkozásod? Gondoltam pár év után már csak megkérdezem :)[/quot
most őszintén:nem midegy????????a nasanál vagyxok pogromozó matematikuss!!))))))
most őszintén:nem midegy????????a nasanál vagyxok pogromozó matematikuss!!))))))
Aug 02, 2013 23:52:49
-
Aug 02, 2013 23:53:43
látod tajgi? még a mosdatlan fogyatékos Endre spanod is kiröhög. Mi a lesz a következő? körberöhögnek a csövesek a moszkván?
Aug 02, 2013 23:53:43
broni
Aug 02, 2013 23:54:21
amugy vasutas suliba jártam, lőjetek le, na.....
Aug 02, 2013 23:54:21
tigris
Aug 02, 2013 23:54:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div>Itt császkál a jövőbeli éned, olyan mint a dühös szellem: próbálja kaparászni az ajtót, kocogtatni az ablakot</div>
júdevagy</div>
ezt gondolom németországban nem merted nyomni a komcsi-anarchista haverjaid között.....
júdevagy</div>
ezt gondolom németországban nem merted nyomni a komcsi-anarchista haverjaid között.....
Aug 02, 2013 23:54:42
broni
Aug 02, 2013 23:54:44
debrecenbe
Aug 02, 2013 23:54:44
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 23:55:43
tolódik a picsás:
Markó Péter
Pal Marton elindult Rennes-ből haza. Rennes-Párizs-Budapest lett volna az úti cél, párizsi átszállással. A francia buszon semmi probléma, ám a magyar busz csomagtartójába nem engedték berakni a kerékpárt. Marcit beküldték a magyar utazási irodába, de mire egy perc múlva kijött, a busz elment... Természetesen Budapestig ki volt fizetve a jegye.
Így változott a helyzet, Marci folytatja az útját, de nem Olaszország felé, hanem vissza.
Luxemburg érintésével újra Németország, Ausztria és utána Budapest.
Tetszik · · Tegnap, 8:51
Markó Péter
Pal Marton elindult Rennes-ből haza. Rennes-Párizs-Budapest lett volna az úti cél, párizsi átszállással. A francia buszon semmi probléma, ám a magyar busz csomagtartójába nem engedték berakni a kerékpárt. Marcit beküldték a magyar utazási irodába, de mire egy perc múlva kijött, a busz elment... Természetesen Budapestig ki volt fizetve a jegye.
Így változott a helyzet, Marci folytatja az útját, de nem Olaszország felé, hanem vissza.
Luxemburg érintésével újra Németország, Ausztria és utána Budapest.
Tetszik · · Tegnap, 8:51
Aug 02, 2013 23:55:43
gennyes féregzsidó
Aug 02, 2013 23:59:00
<div class="quote"><div class="author">broni</div>amugy vasutas suliba jártam, lőjetek le, na.....</div>
akkor stílusos öngyi lenne ha a vonat alá vetnéd magad. ez olyan lenne, mintha én belefojtanám magam egy vödör diszperzitbe.
akkor stílusos öngyi lenne ha a vonat alá vetnéd magad. ez olyan lenne, mintha én belefojtanám magam egy vödör diszperzitbe.
Aug 02, 2013 23:59:00
Lázár
Aug 02, 2013 23:59:11
Tajgi az olvasottság és a tippmix nem összeegyeztethető dolgok.
Jöhetsz itt mindenféle olvasmánnyal, addig amíg tippmixezel senki nem fog komolyan venni.
Jöhetsz itt mindenféle olvasmánnyal, addig amíg tippmixezel senki nem fog komolyan venni.
Aug 02, 2013 23:59:11
broni
Aug 03, 2013 00:01:47
<div class="quote"><div class="author">-</div>Vagy ott van a pillangó efektusról Fülöp Gábor újvidéki költő verse, mi történt volna ha nem húzom meg a faszomat címmel</div>
milyen újvidék, vojvodina!!!szegedig amugy is szerbia!!!!!!
milyen újvidék, vojvodina!!!szegedig amugy is szerbia!!!!!!
Aug 03, 2013 00:01:47
broni
Aug 03, 2013 00:03:05
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>amugy vasutas suliba jártam, lőjetek le, na.....</div>
akkor stílusos öngyi lenne ha a vonat alá vetnéd magad. ez olyan lenne, mintha én belefojtanám magam egy vödör diszperzitbe.</div>
áhh, az a vonat nagyon szar, láttam pár több fószert is szétszórva,hagyjuk...
akkor stílusos öngyi lenne ha a vonat alá vetnéd magad. ez olyan lenne, mintha én belefojtanám magam egy vödör diszperzitbe.</div>
áhh, az a vonat nagyon szar, láttam pár több fószert is szétszórva,hagyjuk...
Aug 03, 2013 00:03:05
broni
Aug 03, 2013 00:06:01
gf:látod, a jenkiknél a 13 éves szöszi barbi nyugodtan fejbe lőheti magát..elbaszott egy ragyaország ez a magyarország.......
Aug 03, 2013 00:06:01
Fiatalember
Aug 03, 2013 00:07:56
Endre, hova rejted anyád elől a kütyüket? Van valami titkos helyed? Mert gondolom, nem igazán örülne neki, ha kiderülne, hogy mennyi pénzt baszol el ilyesmire, amikor ketten nyomorogtok egy irodai kanapén, és kvázi moslékot zabáltok.
Aug 03, 2013 00:07:56
gennyes féregzsidó
Aug 03, 2013 00:10:01
broni, nézd milyen szánalmas ez a tajgi. te, aki igazi úrként 20 ezret adsz egy lánynak csak azért, hogy ihass a pisijéből, biztosan jót nevetsz ezen a csóringer prolin:
"Amikor még volt könyvre pénzem, sokszor és boldogan böngésztem itt, most pedig teljes vagyonegyenlőség pártiként egy fasiszta-tradicionalista kiadványt veszek kikuporgatott aprópénzből, még nejlonzacskót sem adnak hozzá."
"Amikor még volt könyvre pénzem, sokszor és boldogan böngésztem itt, most pedig teljes vagyonegyenlőség pártiként egy fasiszta-tradicionalista kiadványt veszek kikuporgatott aprópénzből, még nejlonzacskót sem adnak hozzá."
Aug 03, 2013 00:10:01
gennyes féregzsidó
Aug 03, 2013 00:15:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>miért hazudtad mindenkinek, hogy nincs pénzed?</div>
Mert nem is volt. Hosszú-hosszú heteken át kellett üldözni és hívogatni mindegyik megrendelőt, hogy legalább rongyos 5 ezret fizessenek már, hadd <b>dobjak oda annyit anyámnak, és ne kelljen a károgását hallgatni, hogy nincs pénze buszjegyre sem</b>, de egyik sem tudott, vagy éppen a melóval voltak még tesztelés során felmerült igényei. Tök véletlenül jött ki úgy, hogy a berlini indulás előtt egymástól függetlenül mindegyik hajlandó lett éppen fizetni.</div>
az anyjának buszjegyre sincs pénze, kocsonya meg minden pénzét elszórja kütyükre és utazásra.
Mert nem is volt. Hosszú-hosszú heteken át kellett üldözni és hívogatni mindegyik megrendelőt, hogy legalább rongyos 5 ezret fizessenek már, hadd <b>dobjak oda annyit anyámnak, és ne kelljen a károgását hallgatni, hogy nincs pénze buszjegyre sem</b>, de egyik sem tudott, vagy éppen a melóval voltak még tesztelés során felmerült igényei. Tök véletlenül jött ki úgy, hogy a berlini indulás előtt egymástól függetlenül mindegyik hajlandó lett éppen fizetni.</div>
az anyjának buszjegyre sincs pénze, kocsonya meg minden pénzét elszórja kütyükre és utazásra.
Aug 03, 2013 00:15:20
broni
Aug 03, 2013 00:20:14
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>broni, nézd milyen szánalmas ez a tajgi. te, aki igazi úrként 20 ezret adsz egy lánynak csak azért, hogy ihass a pisijéből, biztosan jót nevetsz ezen a csóringer prolin:
"Amikor még volt könyvre pénzem, sokszor és boldogan böngésztem itt, most pedig teljes vagyonegyenlőség pártiként egy fasiszta-tradicionalista kiadványt veszek kikuporgatott aprópénzből, még nejlonzacskót sem adnak hozzá."</div>
tyrion biztos szájba csöveli egy 20 asért..mármint ft-ért))))))))
"Amikor még volt könyvre pénzem, sokszor és boldogan böngésztem itt, most pedig teljes vagyonegyenlőség pártiként egy fasiszta-tradicionalista kiadványt veszek kikuporgatott aprópénzből, még nejlonzacskót sem adnak hozzá."</div>
tyrion biztos szájba csöveli egy 20 asért..mármint ft-ért))))))))
Aug 03, 2013 00:20:14
Hidfo presszo
Aug 03, 2013 00:21:33
Koszonjuk puhapocsnek, hogy nem jelent meg.
Aug 03, 2013 00:21:33
tigris
Aug 03, 2013 00:21:52
komoly, hoy a keresztény krónikás nyaralgat, meg hsználhatatlan kütyüket vesz, miközben az édesanyja, aki ráköltötte mindenét, feláldozta magát érette, éhezik.
Aug 03, 2013 00:21:52
broni
Aug 03, 2013 00:39:55
666 number of the best!!!!!444??????
Aug 03, 2013 00:39:55
broni
Aug 03, 2013 00:40:28
ave dominum satanas!!!!!!
Aug 03, 2013 00:40:28
broni
Aug 03, 2013 00:44:23
tényleg, fekete misét kéne tartani, voltam már minden, hardcore sátánista még nem, persze részegen volt pár black metal koncert, de az más....
Aug 03, 2013 00:44:23
sodika
Aug 03, 2013 01:06:01
<div class="quote"><div class="author">broni</div>tényleg, fekete misét kéne tartani</div>
Ha azt nem is, fekete kecskét legeltethetnénk Horn Gyula sírján. Fasza YouTube videó lenne belőle.
Ha azt nem is, fekete kecskét legeltethetnénk Horn Gyula sírján. Fasza YouTube videó lenne belőle.
Aug 03, 2013 01:06:01
sodika
Aug 03, 2013 01:08:32
Pár éve Mónus Áron útról próbáltam kérni kölcsön malacot, nem tudom már, milyen rendezvényre, csak arra emlékszem már, hogy valamiért a sertés nagyon nem lett volna odavaló, és ez vicces lett volna, de sajnos kiderült, hogy ő csak növénytermesztéssel foglalkozik a hódmezővásárhelyi birtokán.
Aug 03, 2013 01:08:32
tigris
Aug 03, 2013 01:11:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pár éve Mónus Áron útról próbáltam kérni kölcsön malacot, nem tudom már, milyen rendezvényre, csak arra emlékszem már, hogy valamiért a sertés nagyon nem lett volna odavaló, és ez vicces lett volna, de sajnos kiderült, hogy ő csak növénytermesztéssel foglalkozik a hódmezővásárhelyi birtokán.</div>
útról?
kibaszott nagy lett vlna, ahogy egy malac végigvisz a városon. aztán mi lett volna? hazaviszed és halálra baszod a disznót?
útról?
kibaszott nagy lett vlna, ahogy egy malac végigvisz a városon. aztán mi lett volna? hazaviszed és halálra baszod a disznót?
Aug 03, 2013 01:11:47
Fiatalember
Aug 03, 2013 01:13:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pár éve Mónus Áron útról próbáltam kérni kölcsön malacot, nem tudom már, milyen rendezvényre, csak arra emlékszem már, hogy valamiért a sertés nagyon nem lett volna odavaló, és ez vicces lett volna, de sajnos kiderült, hogy ő csak növénytermesztéssel foglalkozik a hódmezővásárhelyi birtokán.</div>
Édesanyád születésnapjára? Lett volna abból nagy bonyodalom, Zsodikám, ajvékolt volna az egész Király utcai rokonság!
Édesanyád születésnapjára? Lett volna abból nagy bonyodalom, Zsodikám, ajvékolt volna az egész Király utcai rokonság!
Aug 03, 2013 01:13:26
broni
Aug 03, 2013 01:16:18
a potyka bácsi él még, skin haverok mondták annno, , hogy egy büdös buzi)))))))))))))
Aug 03, 2013 01:16:18
broni
Aug 03, 2013 01:17:05
felmentek hozzá, hogy ad nekik piát, , az öreg meg cumikázni akart))))))))
Aug 03, 2013 01:17:05
Slim Shady
Aug 03, 2013 01:18:35
ha valaki esetleg nem tudna aludni:
John Carmack - Principles of Light and Rendering
<a href="http://www.twitch.tv/bethesda" rel="nofollow" target="_blank">http://www.twitch.tv/bethesda</a>
Élő
<a href="http://www.twitch.tv/bethesda" rel="nofollow" target="_blank">http://www.twitch.tv/bethesda</a>
Élő
Aug 03, 2013 01:18:35
Fiatalember
Aug 03, 2013 01:18:57
Tényleg, Zsodmány, tudod fejből, mikor van anyád születésnapja?
Aug 03, 2013 01:18:57
broni
Aug 03, 2013 01:23:14
köcsög 56-osok, dicsőség az ávonak!!!!!!!
Aug 03, 2013 01:23:14
sodi-generátor
Aug 03, 2013 01:28:13
<div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div>ha valaki esetleg nem tudna aludni:
Élő</div>
<b>Bazmeg, ez angolul van.</b>
Élő</div>
<b>Bazmeg, ez angolul van.</b>
Aug 03, 2013 01:28:13
sodika
Aug 03, 2013 01:40:46
És épp nem is megy.
Aug 03, 2013 01:40:46
broni
Aug 03, 2013 01:48:59
<a href="http://youtu.be/g9TgldrQgIQ" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/g9TgldrQgIQ</a>
őld a nácit
őld a nácit
Aug 03, 2013 01:48:59
broni
Aug 03, 2013 02:32:24
basztok??????????
Aug 03, 2013 02:32:24
broni
Aug 03, 2013 02:37:37
Simon egy moziban látja meg Dorothée-t, s a régóta benne bujkáló, ám eddig elfojtott, természetellenes vágy oly erővel tör ki belőle, hogy egész addigi életét kockára téve, egy női WC-ben megpróbálkozik a kislányt magáévá tenni. A helyszínen elfogják, s gyors tárgyalás után az esküdtszék bűnösnek találja. Váratlan szerencse éri azonban: a börtön helyett felajánlanak neki egy speciális kezelést, így Simon nagyjából szabadon élhet, s továbbra is űzheti „kisded játékait". A történetet a pedofil főhős, Simon egyes szám első személyű elbeszéléséből ismerhetjük meg. A fiatal francia szerző, Nicolas Jones-Gorlin regénye a 2002-es év botránykönyve volt Franciaországban. A tekintélyes Gallimard kiadó gondozásában megjelent kötet a gyermekvédő egyesületek tiltakozását váltotta ki, a belügyminiszter pedig a betiltását fontolgatta. A vád: a mű védelmébe veszi a pedofíliát (voltak, akik magát a szerzőt is összefüggésbe hozták vele). Közben közéleti személyiségek, de még a kultuszminiszter is kinyilvánították, hogy a könyv művészi alkotás, amely egy beteg elme (és egy fertőzött társadalom) működését mutatja be, és a cenzúra nem megoldás, egy írónak elemi kötelessége foglalkoznia a mégoly kényes társadalmi kérdésekkel is. Végül a belügyminiszter elállt a tiltó rendelet aláírásától, a boltokból elsőre visszavont kötetet védőfóliával való ellátásra kötelezte, de lehetővé tette, hogy az olvasók mélyebben szembesülhessenek a pedofília jelenségével, amellyel addig többnyire csak újsághírekben találkozhattak. A probléma hazánkban sem ismeretlen, ezért indokolt, hogy a magyar olvasók is megismerkedhessenek Nicolas Jones-Gorlin sokkoló regényével, amelyet azonban csak és kizárólag 18 éven felüli olvasóknak ajánlunk.
Aug 03, 2013 02:37:37
broni
Aug 03, 2013 02:37:52
<a href="http://www.libri.hu/konyv/pedofiling.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.libri.hu/konyv/pedofiling.html</a>
Aug 03, 2013 02:37:52
broni
Aug 03, 2013 02:38:20
<div class="quote"><div class="author">broni</div>feljöttem a potykabácsihoz, és cumiztatom ))))</div>
euz nem én írtam!!!!!
euz nem én írtam!!!!!
Aug 03, 2013 02:38:20
broni
Aug 03, 2013 02:41:11
ezt a kömyvet olvasta valaki?????
Aug 03, 2013 02:41:11
30 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Már az egész lépcsőház rühell, impotens? Szegény anyádnak úgy kell lesunnyognia vásárolni, hogy a semmirekellő fia zabálhasson? A helyében én a következő kajádba patkánymérget raknék. Nagyon sajnálom szegény asszonyt :(