Szerző:
broni
Aug 03, 2013 02:43:06
Válasz
(1)
faszom, elolvastam a lolitát is, vonaton, ikszdé)))
Aug 03, 2013 02:43:06
nyilvános faszkiverő
Aug 03, 2013 02:44:30
sneci, anyád büszke lehet rád, hogy megint egy fillért sem adtál neki. hálátlan fattyú!
Aug 03, 2013 02:44:30
broni
Aug 03, 2013 02:49:11
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>sneci, anyád büszke lehet rád, hogy megint egy fillért sem adtál neki. hálátlan fattyú!</div>
én se adtam az enyénmnek)))))))szertintem öregeknek már nem is kellsok mminden, kenyér, tej, oszt jol van....
én se adtam az enyénmnek)))))))szertintem öregeknek már nem is kellsok mminden, kenyér, tej, oszt jol van....
Aug 03, 2013 02:49:11
broni
Aug 03, 2013 03:02:59
mi ez az avatár???iksztdé)))))))vagy edig is vót, éáltalában kóma vok, tudjátiok)))))))
Aug 03, 2013 03:02:59
broni
Aug 03, 2013 03:07:10
vatzze, télnyleg nem emlészkek.....szitam-gyogyszereztem az agyam
Aug 03, 2013 03:07:10
broni
Aug 03, 2013 03:07:36
szétittam
Aug 03, 2013 03:07:36
broni
Aug 03, 2013 03:12:28
van hugotok??ingyenes bébisziterkedést váálalok, ugy 7-11 év közt, persze pár év pliusz minusz nem gond)))))))
Aug 03, 2013 03:12:28
broni
Aug 03, 2013 03:14:27
roszra nem kell gondolni, szexelnib csak kurvákal szoktam!!!!!
Aug 03, 2013 03:14:27
broni
Aug 03, 2013 03:32:38
na, nyert ana, srbian power, ne fürggyé le
Aug 03, 2013 03:32:38
Sam
Aug 03, 2013 08:19:35
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pár éve Mónus Áron útról próbáltam kérni kölcsön malacot, nem tudom már, milyen rendezvényre, csak arra emlékszem már, hogy valamiért a sertés nagyon nem lett volna odavaló, és ez vicces lett volna, de sajnos kiderült, hogy ő csak növénytermesztéssel foglalkozik a hódmezővásárhelyi birtokán.</div>
útról?
kibaszott nagy lett vlna, ahogy egy malac végigvisz a városon. aztán mi lett volna? hazaviszed és halálra baszod a disznót?</div>
Kedves trolltárs, Ön is és...
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pár éve Mónus Áron útról próbáltam kérni kölcsön malacot, nem tudom már, milyen rendezvényre, csak arra emlékszem már, hogy valamiért a sertés nagyon nem lett volna odavaló, és ez vicces lett volna, de sajnos kiderült, hogy ő csak növénytermesztéssel foglalkozik a hódmezővásárhelyi birtokán.</div>
Édesanyád születésnapjára? Lett volna abból nagy bonyodalom, Zsodikám, ajvékolt volna az egész Király utcai rokonság!</div>
...Ön is felelős, amiért megint moshatom le a reggeli kávét a monitoromról.
útról?
kibaszott nagy lett vlna, ahogy egy malac végigvisz a városon. aztán mi lett volna? hazaviszed és halálra baszod a disznót?</div>
Kedves trolltárs, Ön is és...
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pár éve Mónus Áron útról próbáltam kérni kölcsön malacot, nem tudom már, milyen rendezvényre, csak arra emlékszem már, hogy valamiért a sertés nagyon nem lett volna odavaló, és ez vicces lett volna, de sajnos kiderült, hogy ő csak növénytermesztéssel foglalkozik a hódmezővásárhelyi birtokán.</div>
Édesanyád születésnapjára? Lett volna abból nagy bonyodalom, Zsodikám, ajvékolt volna az egész Király utcai rokonság!</div>
...Ön is felelős, amiért megint moshatom le a reggeli kávét a monitoromról.
Aug 03, 2013 08:19:35
Sam
Aug 03, 2013 08:22:19
<div class="quote"><div class="author">broni</div>amugy vasutas suliba jártam, lőjetek le, na.....</div>
Na ez király, csak nyugtass meg kérlek, hogy <b>ugye</b> nem váltókezelőként dolgozol. :)
De akkor te biztosan értékelni fogod ezt a viccet:
Két vasutas beszélget:
- Te Jauzsi képzeld el, tegnap egy isteni nőt találtam a sínek mellett... órákon át szeretkeztünk szenvedélyesen.
- Hűű baszki! Le is szopott?
- Á, azt nem, a fejét sajnos sehol nem találtam.
Na ez király, csak nyugtass meg kérlek, hogy <b>ugye</b> nem váltókezelőként dolgozol. :)
Két vasutas beszélget:
- Te Jauzsi képzeld el, tegnap egy isteni nőt találtam a sínek mellett... órákon át szeretkeztünk szenvedélyesen.
- Á, azt nem, a fejét sajnos sehol nem találtam.
Aug 03, 2013 08:22:19
<!>
Aug 03, 2013 09:01:47
vasutas iskola. . . van akit tanitani kell, hogz a sor végére kerüljön? (hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas.)
Aug 03, 2013 09:01:47
szodicsu gurul
Aug 03, 2013 09:35:23
<div class="quote"><div class="author"><!></div>vasutas iskola. . . van akit tanitani kell, hogz a sor végére kerüljön? (hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas.)</div>
a sor legvégén Sherlock Porks szánalmas szarjai vannak, mint pl. te.
a sor legvégén Sherlock Porks szánalmas szarjai vannak, mint pl. te.
Aug 03, 2013 09:35:23
Géntolvaj református
Aug 03, 2013 09:44:54
Tajgi, te miért szopod Sodi faszát? Nem tudod, hogy ő legszívesebben felakasztana téged, mert komcsi vagy?
Itt egy korábbi idézet tőle:
"Nincs mese, világosan rögzíthetjük, hogy a tiszta közélet megkívánja, hogy egy esetleges hatalomátvétel alkalmával a bolsevik patkányok mellett a fattyaikat is lámpavasra kell kötni! Mert hát, tegye szívére a kezét a kedves olvasó: hát lenne szíve családokat szétválasztani?"
Itt egy korábbi idézet tőle:
"Nincs mese, világosan rögzíthetjük, hogy a tiszta közélet megkívánja, hogy egy esetleges hatalomátvétel alkalmával a bolsevik patkányok mellett a fattyaikat is lámpavasra kell kötni! Mert hát, tegye szívére a kezét a kedves olvasó: hát lenne szíve családokat szétválasztani?"
Aug 03, 2013 09:44:54
putin
Aug 03, 2013 09:48:12
<div class="quote"><div class="author"><!></div>vasutas iskola. . . van akit tanitani kell, hogz a sor végére kerüljön? (hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas.)</div>
broni vicces.
broni jó.
broni broni.
broni.
Ezt mindig motyogd el magadban amikor kényszert érzel, hogy beszólj broninak, mert ha még egyszer előfordul, a kis kockás hasadon fogok Wagner egyik operájára ugrókötelezni a 112 kilós pehelysúlyommal, aztán kiheréllek egy papagájfogóval.
broni vicces.
broni jó.
broni broni.
broni.
Ezt mindig motyogd el magadban amikor kényszert érzel, hogy beszólj broninak, mert ha még egyszer előfordul, a kis kockás hasadon fogok Wagner egyik operájára ugrókötelezni a 112 kilós pehelysúlyommal, aztán kiheréllek egy papagájfogóval.
Aug 03, 2013 09:48:12
iThroll
Aug 03, 2013 09:49:02
az impotens kerti törpe ma strandra megy, legalábbis azt böfögte tegnap
Aug 03, 2013 09:49:02
Sam
Aug 03, 2013 09:56:38
<div class="quote"><div class="author">iThroll</div>az impotens kerti törpe ma strandra megy, legalábbis azt böfögte tegnap</div>
Magyarul: lemerészkedik a Duna partra ott ahol a Gellértből a termálvíz beömlik a folyóba. Az összehajtogatott zokni már be van készítve a fürdőgatyába. Az úton odafelé meg azzal szórakoztatja magát, hogy nézi a csajokat - de nem a mellüket, seggüket, stb, hanem hogy melyiket tudnál alaposan megruházni majd elmenekülni.
Ez aztán a burzsuj élet a kurvaistenit neki, kezdem átérezni, még a végén neki állok én is modern költőkkel barátkozni.
Magyarul: lemerészkedik a Duna partra ott ahol a Gellértből a termálvíz beömlik a folyóba. Az összehajtogatott zokni már be van készítve a fürdőgatyába. Az úton odafelé meg azzal szórakoztatja magát, hogy nézi a csajokat - de nem a mellüket, seggüket, stb, hanem hogy melyiket tudnál alaposan megruházni majd elmenekülni.
Ez aztán a burzsuj élet a kurvaistenit neki, kezdem átérezni, még a végén neki állok én is modern költőkkel barátkozni.
Aug 03, 2013 09:56:38
Hitvány Patkány
Aug 03, 2013 10:02:50
<div class="quote"><div class="author">iThroll</div>az impotens kerti törpe ma strandra megy, legalábbis azt böfögte tegnap</div>
Ja, meg elmegy lepofozni Fiatalembert, jól megdugja a barátnőjét, és szarrá keresi magát a tippmixen.
Ja, meg elmegy lepofozni Fiatalembert, jól megdugja a barátnőjét, és szarrá keresi magát a tippmixen.
Aug 03, 2013 10:02:50
Brian
Aug 03, 2013 10:28:03
par oldallal ezelott plakatozasrol is szo volt, arrol lehet tudni valamit? matyarazokartyak kerultek kihelyezesre az oreg farkarosszrol?
Aug 03, 2013 10:28:03
Sam
Aug 03, 2013 10:37:17
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>par oldallal ezelott plakatozasrol is szo volt, arrol lehet tudni valamit? matyarazokartyak kerultek kihelyezesre az oreg farkarosszrol?</div>
Na igen, ha publikus akkor érdekelne egy esettanulmány
Na igen, ha publikus akkor érdekelne egy esettanulmány
Aug 03, 2013 10:37:17
gennyes féregzsidó
Aug 03, 2013 10:40:21
<div class="quote"><div class="author">Brian</div>par oldallal ezelott plakatozasrol is szo volt, arrol lehet tudni valamit? matyarazokartyak kerultek kihelyezesre az oreg farkarosszrol?</div>
kéne egy tanszéki plakát, amit bárki letölthet, kinyomtathat, és elhelyezhet.
"tisztelt lakó!
felhívom a figyelmét, hogy az ön környezetében egy agresszív nőverő bűnöző lakik. a neve kiss roland, a drégelyvár utca 31/3. sz. alatt lakik. kisst tavaly ítélte el a bíróság, itt egy részlet a vádiratból:....
kérem óvja női családtagjait, mert kiss roland kiszámíthatatlan, bizonytalan idegállapotú bűnöző."
a szöveg alá pedig menjen 1-2 kép, amin fekete-fehérben is jól kivehető az arca.
kéne egy tanszéki plakát, amit bárki letölthet, kinyomtathat, és elhelyezhet.
"tisztelt lakó!
felhívom a figyelmét, hogy az ön környezetében egy agresszív nőverő bűnöző lakik. a neve kiss roland, a drégelyvár utca 31/3. sz. alatt lakik. kisst tavaly ítélte el a bíróság, itt egy részlet a vádiratból:....
kérem óvja női családtagjait, mert kiss roland kiszámíthatatlan, bizonytalan idegállapotú bűnöző."
a szöveg alá pedig menjen 1-2 kép, amin fekete-fehérben is jól kivehető az arca.
Aug 03, 2013 10:40:21
Ószövetségi Düh
Aug 03, 2013 11:20:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Sodi, szerinted a botoxnak köszönhetően akár 50 évesen is kinézhetsz úgy mintha 34 lennél?</div>
Vannak emberek, akiknek már 35 évesen nagyon ráncos a szemük, és van például a Hajdu Attila, akinek 50 környékén sem. Jobb ügyelni a kinézetre.</div>
Meg ott vagy te, aki 30 évesen is 50-nek néz ki a glédának és a mirelitpizzának hála.
Vannak emberek, akiknek már 35 évesen nagyon ráncos a szemük, és van például a Hajdu Attila, akinek 50 környékén sem. Jobb ügyelni a kinézetre.</div>
Meg ott vagy te, aki 30 évesen is 50-nek néz ki a glédának és a mirelitpizzának hála.
Aug 03, 2013 11:20:03
sodika
Aug 03, 2013 11:34:37
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Nem tudod, hogy ő legszívesebben felakasztana téged, mert komcsi vagy?</div>
A különbség, tudod, annyi, hogy veled szemben, aki szövegkörnyezetéből ragadsz ki egy félmondatot, még a Népszabadság is, mely annak idején a nyomtatott újságban hozta a teljes polgári nevemmel együtt le ezt a gondolatomat, tisztességesen megemlítette, hogy Veres János védelmi pénzt szedő fiacskáinak ügyében írtam le ezt, nem pedig általánosságban.
A különbség, tudod, annyi, hogy veled szemben, aki szövegkörnyezetéből ragadsz ki egy félmondatot, még a Népszabadság is, mely annak idején a nyomtatott újságban hozta a teljes polgári nevemmel együtt le ezt a gondolatomat, tisztességesen megemlítette, hogy Veres János védelmi pénzt szedő fiacskáinak ügyében írtam le ezt, nem pedig általánosságban.
Aug 03, 2013 11:34:37
Sam
Aug 03, 2013 11:35:43
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Sodi, szerinted a botoxnak köszönhetően akár 50 évesen is kinézhetsz úgy mintha 34 lennél?</div>
Meg ott vagy te, aki 30 évesen is 50-nek néz ki a glédának és a mirelitpizzának hála.</div>
Lehet, hogy Hajdu úrnak nincsenek ráncok a szemei körül de vannak hegek a csuklóin... Ja hogy az nem látszik? Mindent értek.
Meg ott vagy te, aki 30 évesen is 50-nek néz ki a glédának és a mirelitpizzának hála.</div>
Lehet, hogy Hajdu úrnak nincsenek ráncok a szemei körül de vannak hegek a csuklóin... Ja hogy az nem látszik? Mindent értek.
Aug 03, 2013 11:35:43
Sam
Aug 03, 2013 11:37:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Nem tudod, hogy ő legszívesebben felakasztana téged, mert komcsi vagy?</div>
A különbség, tudod, annyi, hogy veled szemben, aki szövegkörnyezetéből ragadsz ki egy félmondatot, még a Népszabadság is, mely annak idején a nyomtatott újságban hozta a teljes polgári nevemmel együtt le ezt a gondolatomat, tisztességesen megemlítette, hogy Veres János védelmi pénzt szedő fiacskáinak ügyében írtam le ezt, nem pedig általánosságban.</div>
Na ha már itt vagy. Tegyük picit félre az acsarkodást, nem válaszoltál tegnap a távlati célokra és az odavezető útnak tervére. Célok, stb, tudod.
A különbség, tudod, annyi, hogy veled szemben, aki szövegkörnyezetéből ragadsz ki egy félmondatot, még a Népszabadság is, mely annak idején a nyomtatott újságban hozta a teljes polgári nevemmel együtt le ezt a gondolatomat, tisztességesen megemlítette, hogy Veres János védelmi pénzt szedő fiacskáinak ügyében írtam le ezt, nem pedig általánosságban.</div>
Na ha már itt vagy. Tegyük picit félre az acsarkodást, nem válaszoltál tegnap a távlati célokra és az odavezető útnak tervére. Célok, stb, tudod.
Aug 03, 2013 11:37:04
Sam
Aug 03, 2013 11:38:39
Sodi, ma is melózól?
Aug 03, 2013 11:38:39
tigris
Aug 03, 2013 11:47:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Nem tudod, hogy ő legszívesebben felakasztana téged, mert komcsi vagy?</div>
akkor nem azt kell írni, hogy "fel kell akasztani a komcsikat a kölykeikkel együtt", hanem hogy "fel kell akasztani veres jánost a kölykeivel együtt". de ha nem tudsz magyarul, akkor miért nem írsz ivritül?
akkor nem azt kell írni, hogy "fel kell akasztani a komcsikat a kölykeikkel együtt", hanem hogy "fel kell akasztani veres jánost a kölykeivel együtt". de ha nem tudsz magyarul, akkor miért nem írsz ivritül?
Aug 03, 2013 11:47:54
sodika
Aug 03, 2013 11:50:27
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
akkor nem azt kell írni, hogy "fel kell akasztani a komcsikat a kölykeikkel együtt", hanem hogy "fel kell akasztani veres jánost a kölykeivel együtt".</div>
Az nem lett volna pontos, mert nem csak őket kell, hanem a hozzájuk hasonló, rendszerváltás előtt megalapozott hatalmukkal máig visszaélő gazembereket úgyszintén.
akkor nem azt kell írni, hogy "fel kell akasztani a komcsikat a kölykeikkel együtt", hanem hogy "fel kell akasztani veres jánost a kölykeivel együtt".</div>
Az nem lett volna pontos, mert nem csak őket kell, hanem a hozzájuk hasonló, rendszerváltás előtt megalapozott hatalmukkal máig visszaélő gazembereket úgyszintén.
Aug 03, 2013 11:50:27
sodika
Aug 03, 2013 11:51:03
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>Sodi, ma is melózól?</div>
Ja, kell, hogy meglegyen a munkanapi 8 órás átlagom vasárnap estére.
Ja, kell, hogy meglegyen a munkanapi 8 órás átlagom vasárnap estére.
Aug 03, 2013 11:51:03
Latinovits
Aug 03, 2013 11:53:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div>Sodi, ma is melózól?</div>
Ja, kell, hogy meglegyen a munkanapi 8 órás átlagom vasárnap estére.</div>
és szerinted nekünk, szürke egereknek miért nem kell szombat-vasárnap dolgozni, és miért tudunk napokig semmi munkát sem csinálni helyette, csak pihenni?
és szerinted nekünk, szürke egereknek miért nem kell szombat-vasárnap dolgozni, és miért tudunk napokig semmi munkát sem csinálni helyette, csak pihenni?
Aug 03, 2013 11:53:01
Sam
Aug 03, 2013 11:54:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div>Sodi, ma is melózól?</div>
Tanács: egy napot hagyj ki menj ki a szabadba, nézz világot, nem kell hozzá pénz sem, de ha állandóan a monitort bámulod be fogsz szűkülni. Tarts egy szünnapot, különben értelmetlen gányolássá válik az egész.
ON:
Javaslat: most menj szépen el valamerre kapcsold ki a gépet és este gyere vissza 7-re, lődd össze az ustreamet és közvetítsd egy órán át ahogy fórumot olvasol. Azalatt vissza tudod nézni a napi adagot és egyszer már nagyon megnézném milyen az amikor kivételesen felröhögsz te is egy kommenten meg amikor az agyafúrt válaszokat pötyögöd be.
Win-win.
Tanács: egy napot hagyj ki menj ki a szabadba, nézz világot, nem kell hozzá pénz sem, de ha állandóan a monitort bámulod be fogsz szűkülni. Tarts egy szünnapot, különben értelmetlen gányolássá válik az egész.
ON:
Javaslat: most menj szépen el valamerre kapcsold ki a gépet és este gyere vissza 7-re, lődd össze az ustreamet és közvetítsd egy órán át ahogy fórumot olvasol. Azalatt vissza tudod nézni a napi adagot és egyszer már nagyon megnézném milyen az amikor kivételesen felröhögsz te is egy kommenten meg amikor az agyafúrt válaszokat pötyögöd be.
Win-win.
Aug 03, 2013 11:54:09
tigris
Aug 03, 2013 11:54:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Az nem lett volna pontos, mert nem csak őket kell, hanem a hozzájuk hasonló, rendszerváltás előtt megalapozott hatalmukkal máig visszaélő gazembereket úgyszintén.</div>
szóval akkor még se veres jánosra gondoltál, hanem a komcsikra.
akkor még egyszer kérdezem: ha nem tudsz magyarul, akkor miért nem írsz ivritül? ha nem tudod kifejezni magad a nyelvünkön, akkor miért töröd magad? miért kellene nekünk szenvedni a csikorgó mondataiddal, és kibarkobázni, hogy pontosan mire is gondoltál te makogó gnóm?
mi is megtiszteljük a néped azzal, hogy nem írunk a nyelvükön, a nyelveden,nem alázzuk meg azt. tőled miért nem várhatjuk ezt el?
Az nem lett volna pontos, mert nem csak őket kell, hanem a hozzájuk hasonló, rendszerváltás előtt megalapozott hatalmukkal máig visszaélő gazembereket úgyszintén.</div>
szóval akkor még se veres jánosra gondoltál, hanem a komcsikra.
akkor még egyszer kérdezem: ha nem tudsz magyarul, akkor miért nem írsz ivritül? ha nem tudod kifejezni magad a nyelvünkön, akkor miért töröd magad? miért kellene nekünk szenvedni a csikorgó mondataiddal, és kibarkobázni, hogy pontosan mire is gondoltál te makogó gnóm?
mi is megtiszteljük a néped azzal, hogy nem írunk a nyelvükön, a nyelveden,nem alázzuk meg azt. tőled miért nem várhatjuk ezt el?
Aug 03, 2013 11:54:38
sodika
Aug 03, 2013 11:59:05
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
szóval akkor még se veres jánosra gondoltál, hanem a komcsikra.</div>
A szövegkörnyezetnek pont az a lényege, hogy önállóan nem kell patikamérlegen kimérni minden egyes mondatot, mert megmagyarázza a következő, vagy az előző.
A szövegkörnyezetnek pont az a lényege, hogy önállóan nem kell patikamérlegen kimérni minden egyes mondatot, mert megmagyarázza a következő, vagy az előző.
Aug 03, 2013 11:59:05
Sam
Aug 03, 2013 12:01:22
Amúgy Sodi, még egy kérdés... nálad mi dönti el, hogy mire válaszolsz és mit hagysz figyelmen kívül?
Aug 03, 2013 12:01:22
Slim Shady
Aug 03, 2013 12:01:51
<div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div>Sodi, ma is melózól?</div>
ON:
Win-win.</div>
tényleg, élőben fórumozna, egyébként meg volt ígérve hogy elkezd vlogolni de aztán nem lett abból se semmi
ON:
Win-win.</div>
tényleg, élőben fórumozna, egyébként meg volt ígérve hogy elkezd vlogolni de aztán nem lett abból se semmi
Aug 03, 2013 12:01:51
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 12:19:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
A szövegkörnyezetnek pont az a lényege, hogy önállóan nem kell patikamérlegen kimérni minden egyes mondatot, mert megmagyarázza a következő, vagy az előző.</div>
Pedig azt hittük, hogy te mindig nagyon pontosan fogalmazol.
A szövegkörnyezetnek pont az a lényege, hogy önállóan nem kell patikamérlegen kimérni minden egyes mondatot, mert megmagyarázza a következő, vagy az előző.</div>
Pedig azt hittük, hogy te mindig nagyon pontosan fogalmazol.
Aug 03, 2013 12:19:20
tigris
Aug 03, 2013 12:27:01
szó se volt ilyesmiről. az elmúlt néhány hozzászólásod alapján te sem tudod pontosan, hogy mire gondoltál. a komcsikra, veres jánosra, veres jános gyerekeire, a rendszerváltás nyerteseire (mint a te saládod például a rengeteg ingatlannal) vagy esetleg megint másra. össze-vissza hadoválsz teljesen érthetetlenül. olyan vagy mint egy szellemi fogyatékos
szó se volt ilyesmiről. az elmúlt néhány hozzászólásod alapján te sem tudod pontosan, hogy mire gondoltál. a komcsikra, veres jánosra, veres jános gyerekeire, a rendszerváltás nyerteseire (mint a te saládod például a rengeteg ingatlannal) vagy esetleg megint másra. össze-vissza hadoválsz teljesen érthetetlenül. olyan vagy mint egy szellemi fogyatékos
Aug 03, 2013 12:27:01
Mikrocsip
Aug 03, 2013 12:35:02
Balek vagy Endre?
Aug 03, 2013 12:35:02
banshee
Aug 03, 2013 12:35:25
A púpos egyszer leírta hogy azért fogalmaz mindig többértelműen, hogy bele tudja magyarázni azt hogy ő nem erre gondolt, hanem másra, mindig úgy ahogy adott pillanatban az érdekei kívánják.
És ez szerinte nem sunyiság, hanem pont a sunyiság teljes hiánya.
És ez szerinte nem sunyiság, hanem pont a sunyiság teljes hiánya.
Aug 03, 2013 12:35:25
Palvin Barbi
Aug 03, 2013 12:41:28
Gyere, broni, hadd nyeljem a húgyod !!!444!
Aug 03, 2013 12:41:28
<!>
Aug 03, 2013 12:43:13
<div class="quote"><div class="author">putin</div><div class="quote"><div class="author"><!></div>vasutas iskola. . . van akit tanitani kell, hogz a sor végére kerüljön? (hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas.)</div>
broni vicces.
broni jó.
broni broni.
broni.
Ezt mindig motyogd el magadban amikor kényszert érzel, hogy beszólj broninak, mert ha még egyszer előfordul, a kis kockás hasadon fogok Wagner egyik operájára ugrókötelezni a 112 kilós pehelysúlyommal, aztán kiheréllek egy papagájfogóval.</div>
broni kérte, hogy védd meg, vagy önjelölt gyámpapa-e vagy?
broni vicces.
broni jó.
broni broni.
broni.
Ezt mindig motyogd el magadban amikor kényszert érzel, hogy beszólj broninak, mert ha még egyszer előfordul, a kis kockás hasadon fogok Wagner egyik operájára ugrókötelezni a 112 kilós pehelysúlyommal, aztán kiheréllek egy papagájfogóval.</div>
broni kérte, hogy védd meg, vagy önjelölt gyámpapa-e vagy?
Aug 03, 2013 12:43:13
Fiatalember
Aug 03, 2013 12:56:05
Zsendre, mond ez neked valamit?
"Az Úr napját szenteld meg!"
Tudod, ez a Tízparancsolatnak nevezett izéből van, amit zsidóként (szombat) és keresztényként (vasárnap) is be kéne tartanod. Te pedig dolgozni akarsz?! Ez csak egyet jelenthet, Zsodi, hogy te bizony ATEISTA vagy! Akiket te irtanál, de legalábbis vallás választására kényszerítenél.
Akkor most én is megkérlek, hogy így a krisztusi kor felé közeledve válassz már magadnak egy vallást:
- izraelita (ehhez van a legtöbb közöd)
- római katolikus (talán apai nagyszüleid voltak utoljára megkeresztelve, de ők is komcsik lettek)
- református (a szeretett Viktorod és Horthyd után)
- görög katolikus (olcsóbban adnak keresztlevelet zsidóknak)
- evangélikus (erről semmit sem tudsz, ne erőltessük)
- unitárius (ehhez el kéne költöznöd Székelyföldre, szóval én ezt támogatom)
- muszlim (hátha 77 szűz kisfiú vár a Paradicsomban)
- keleti vallások (mint a kommer-erőszakpárti-buddhista Farkarossz, szép lenne)
Na, döntöttél?
Zsendre, mond ez neked valamit?
"Az Úr napját szenteld meg!"
Tudod, ez a Tízparancsolatnak nevezett izéből van, amit zsidóként (szombat) és keresztényként (vasárnap) is be kéne tartanod. Te pedig dolgozni akarsz?! Ez csak egyet jelenthet, Zsodi, hogy te bizony ATEISTA vagy! Akiket te irtanál, de legalábbis vallás választására kényszerítenél.
Akkor most én is megkérlek, hogy így a krisztusi kor felé közeledve válassz már magadnak egy vallást:
- izraelita (ehhez van a legtöbb közöd)
- római katolikus (talán apai nagyszüleid voltak utoljára megkeresztelve, de ők is komcsik lettek)
- református (a szeretett Viktorod és Horthyd után)
- görög katolikus (olcsóbban adnak keresztlevelet zsidóknak)
- evangélikus (erről semmit sem tudsz, ne erőltessük)
- unitárius (ehhez el kéne költöznöd Székelyföldre, szóval én ezt támogatom)
- muszlim (hátha 77 szűz kisfiú vár a Paradicsomban)
- keleti vallások (mint a kommer-erőszakpárti-buddhista Farkarossz, szép lenne)
Na, döntöttél?
Aug 03, 2013 12:56:05
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 12:56:38
Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
18 perce
"Egész életemben keményen dolgoztam. Felfoghatatlan, hogy valaki így akar pénzhez jutni."
Hát igen Sodi, neked felfoghatatlan, hogy valaki kemény munkával akar pénzhez jutni. Te inkább az élősködést preferálod.
18 perce
"Egész életemben keményen dolgoztam. Felfoghatatlan, hogy valaki így akar pénzhez jutni."
Hát igen Sodi, neked felfoghatatlan, hogy valaki kemény munkával akar pénzhez jutni. Te inkább az élősködést preferálod.
Aug 03, 2013 12:56:38
Lendvai Ildikó
Aug 03, 2013 12:57:22
<div class="quote"><div class="author"><!></div><div class="quote"><div class="author">putin</div><div class="quote"><div class="author"><!></div>vasutas iskola. . . van akit tanitani kell, hogz a sor végére kerüljön? (hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas.)</div>
broni vicces.
broni jó.
broni broni.
broni.
broni kérte, hogy védd meg, vagy önjelölt gyámpapa-e vagy?</div>
Még egyszer elismétlem, hogy mindenki értse:
GU-
RULJ
LE
A
DOMB-
RÓL
SZÁ-
NAL-
MAS
SZAR
!!!
broni vicces.
broni jó.
broni broni.
broni.
GU-
RULJ
LE
A
DOMB-
RÓL
SZÁ-
NAL-
MAS
SZAR
!!!
Aug 03, 2013 12:57:22
iThroll
Aug 03, 2013 13:01:36
muhaha, kocsonya megint ideges
<i>Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
kb. egy órája
Alakul a molekula. HURRÁ!
A következetesség jegyében ugyanez az ügyészség a rákövetkezendő héten engem és Hermán Péter barátomat citálja a vádlottak padjára, amiért szerintük ő elkészített, és pedig közzétettem egy olyan listát, amely a most felelősségre vonandó szemkilövető vadállatok éveinek rendőri túlkapásait összegezte, konkrét nevekkel.
Kuruc.info - Csak felfüggesztettet fog kérni az ügyészség a magyarokra lövető Görényiék ellen
kuruc.info</i>
<i>Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
kb. egy órája
Alakul a molekula. HURRÁ!
A következetesség jegyében ugyanez az ügyészség a rákövetkezendő héten engem és Hermán Péter barátomat citálja a vádlottak padjára, amiért szerintük ő elkészített, és pedig közzétettem egy olyan listát, amely a most felelősségre vonandó szemkilövető vadállatok éveinek rendőri túlkapásait összegezte, konkrét nevekkel.
Kuruc.info - Csak felfüggesztettet fog kérni az ügyészség a magyarokra lövető Görényiék ellen
kuruc.info</i>
Aug 03, 2013 13:01:36
Géntolvaj református
Aug 03, 2013 13:04:09
Valószínűleg nem tudok elmenni Sodi és Hermán perére. Nem lehet megkérni a bírót, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel délutánra tegye a tárgyalást?
Aug 03, 2013 13:04:09
sodika
Aug 03, 2013 13:06:58
Lesz videó. A megdicsőülésemet meg kell örökíteni.
Aug 03, 2013 13:06:58
<!>
Aug 03, 2013 13:08:35
<div class="quote"><div class="author">Lendvai Ildikó</div><div class="quote"><div class="author"><!></div><div class="quote"><div class="author">putin</div><div class="quote"><div class="author"><!></div>vasutas iskola. . . van akit tanitani kell, hogz a sor végére kerüljön? (hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas.)</div>
broni vicces.
broni jó.
broni broni.
broni.
GU-
RULJ
LE
A
DOMB-
RÓL
SZÁ-
NAL-
MAS
SZAR
!!!</div>
neked tényleg nem kell sok, hogy belső tajgid kitörjön
broni vicces.
broni jó.
broni broni.
broni.
GU-
RULJ
LE
A
DOMB-
RÓL
SZÁ-
NAL-
MAS
SZAR
!!!</div>
neked tényleg nem kell sok, hogy belső tajgid kitörjön
Aug 03, 2013 13:08:35
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 13:08:55
melyik nap lesz a tárgyalás? Mindenképpen szabadon kellene tartanom.
Aug 03, 2013 13:08:55
iThroll
Aug 03, 2013 13:10:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Lesz videó. A megdicsőülésemet meg kell örökíteni.</div>
élő köszfetyítyést akarunk a porig alázásodról, arról hogy makogva, motyogva prezentálod az autista szemléleted a bírónak.
esetleg egy troll is megoldhatná ezt, kb 1000x jobb minőségben mint a púpos
élő köszfetyítyést akarunk a porig alázásodról, arról hogy makogva, motyogva prezentálod az autista szemléleted a bírónak.
esetleg egy troll is megoldhatná ezt, kb 1000x jobb minőségben mint a púpos
Aug 03, 2013 13:10:09
Géntolvaj református
Aug 03, 2013 13:10:19
Szeptember 26-án, valamikor délelőtt.
Aug 03, 2013 13:10:19
snecigeci
Aug 03, 2013 13:11:50
sosem voltam meg ilyenen, hogy van? fogom magam es beulhetek nezni?
Aug 03, 2013 13:11:50
???
Aug 03, 2013 13:12:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Lesz videó. A megdicsőülésemet meg kell örökíteni.</div>
ha nem te csinálod talán még nézhető is lesz
ha nem te csinálod talán még nézhető is lesz
Aug 03, 2013 13:12:06
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 13:13:12
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>sosem voltam meg ilyenen, hogy van? fogom magam es beulhetek nezni?</div>
Igen.
Igen.
Aug 03, 2013 13:13:12
sodika
Aug 03, 2013 13:13:47
<div class="quote"><div class="author">iThroll</div>
élő köszfetyítyést akarunk a porig alázásodról</div>
Erősen a bírói mérlegelésen múlik, hogy engedélyezi-e, hogy egyszerre legyek jelen vádlotti és újságírói minőségemben, és nagyjából 85% az esélye annak, hogy bohóckodásnak tartaná, de ennek ellenére amit lehet, megpróbálok. Ha mást nem, hangot nyomni fogok szerintem. :)
A világnak látnia és hallania kell a főlényes diadalomat.
Erősen a bírói mérlegelésen múlik, hogy engedélyezi-e, hogy egyszerre legyek jelen vádlotti és újságírói minőségemben, és nagyjából 85% az esélye annak, hogy bohóckodásnak tartaná, de ennek ellenére amit lehet, megpróbálok. Ha mást nem, hangot nyomni fogok szerintem. :)
A világnak látnia és hallania kell a főlényes diadalomat.
Aug 03, 2013 13:13:47
sodika
Aug 03, 2013 13:15:05
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>sosem voltam meg ilyenen, hogy van? fogom magam es beulhetek nezni?</div>
De öltözz ki szépen, és borotválkozz meg, mert a YouTube-videóban és a Facebook-os képgalériában nem akarok csúnya és ápolatlan biodíszleteket látni.
De öltözz ki szépen, és borotválkozz meg, mert a YouTube-videóban és a Facebook-os képgalériában nem akarok csúnya és ápolatlan biodíszleteket látni.
Aug 03, 2013 13:15:05
snecigeci
Aug 03, 2013 13:19:39
nekem erre nem kell kulon odafigyelni, mert mindig igenyesen oltozkodom. meg nem talaltam ki, milyen trollkodast kapsz, de valami nagy dobast tervezek.
Aug 03, 2013 13:19:39
???
Aug 03, 2013 13:20:26
'A világnak látnia és hallania kell a főlényes diadalomat.'
*Teremőr, vezesse ki a vádlottat és lője fejbe!*
*Teremőr, vezesse ki a vádlottat és lője fejbe!*
Aug 03, 2013 13:20:26
snecigeci
Aug 03, 2013 13:21:17
te meg leszel borotvalkozva? csak hogy ha plakatolasra kerulne a sor, tudjuk hogy milyen kep kell :)
ciganyoltony bejatszik majd?
ciganyoltony bejatszik majd?
Aug 03, 2013 13:21:17
Béla
Aug 03, 2013 13:22:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">iThroll</div>
A világnak látnia és hallania kell a főlényes diadalomat.</div>
fŐlényes, mi, te magyar nyelv bajnoka. :)
A recskagattel egyenrangú szopásban fogsz részesülni, recsító. :)
A világnak látnia és hallania kell a főlényes diadalomat.</div>
fŐlényes, mi, te magyar nyelv bajnoka. :)
A recskagattel egyenrangú szopásban fogsz részesülni, recsító. :)
Aug 03, 2013 13:22:07
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 13:25:49
Ha téged nem engednek kamerázni, kérd meg valamelyik haverodat. Tyrion egy üveg sörért pl. biztos bevállalja.
Mindenképpen látni akarjuk az autista makogásodat.
Mindenképpen látni akarjuk az autista makogásodat.
Aug 03, 2013 13:25:49
sodika
Aug 03, 2013 13:26:46
Még elméletileg is vagy a győzelmi vagy a mártírfaktor lesz az erős.
Gyakorlatilag persze az utóbbi szinte kizárt, diadalra készülök.
Gyakorlatilag persze az utóbbi szinte kizárt, diadalra készülök.
Aug 03, 2013 13:26:46
sodika
Aug 03, 2013 13:27:30
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ha téged nem engednek kamerázni, kérd meg valamelyik haverodat.</div>
Valami lesz mindenképp, nyugi.
Valami lesz mindenképp, nyugi.
Aug 03, 2013 13:27:30
snecigeci
Aug 03, 2013 13:28:42
igy van. kamerazzon molnar, vagy akarki. kurva nagy eges lesz, ahogy dadogsz a bironak. a gardaperes videod is gecinagy, pedig ott meg nem ittad el az agyad. hatalmas lesz :)
Aug 03, 2013 13:28:42
???
Aug 03, 2013 13:32:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Még elméletileg is vagy a győzelmi vagy a mártírfaktor lesz az erős.
Gyakorlatilag persze az utóbbi szinte kizárt, diadalra készülök.</div>
számodra ez a vég kezdete, tudod?
Gyakorlatilag persze az utóbbi szinte kizárt, diadalra készülök.</div>
számodra ez a vég kezdete, tudod?
Aug 03, 2013 13:32:23
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 13:33:48
Buta Sodi, még ha fel is mentenek, akkor is évekig paráztál, írtad a csillámpónis faszságaidat és utolsó pénzed is bélyegre költötted.
És akkor a bíróság előtti bohóckodásod csak hab lesz a tortán.
És akkor a bíróság előtti bohóckodásod csak hab lesz a tortán.
Aug 03, 2013 13:33:48
sodika
Aug 03, 2013 13:35:12
Akkor még gyermekcipőben járt a Chewbacca-védelmem.
Mára tökéletesítettem.
A Kaufmannmama-ügyben is sikerült a személyes meghallgatásokon 10 percenként elmondanom, hogy semminek semmi értelme, csak kár, hogy a jegyzőkönyv ezt nem türközi vissza. :(
Mára tökéletesítettem.
A Kaufmannmama-ügyben is sikerült a személyes meghallgatásokon 10 percenként elmondanom, hogy semminek semmi értelme, csak kár, hogy a jegyzőkönyv ezt nem türközi vissza. :(
Aug 03, 2013 13:35:12
sodika
Aug 03, 2013 13:36:23
<div class="quote"><div class="author">???</div>
számodra ez a vég kezdete, tudod?</div>
A győzelmi és a mártírfaktorból egyaránt kovácsolható előny, bár ettől még természetesen fölényes győzelemre készülök.
A győzelmi és a mártírfaktorból egyaránt kovácsolható előny, bár ettől még természetesen fölényes győzelemre készülök.
Aug 03, 2013 13:36:23
???
Aug 03, 2013 13:40:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">???</div>
A győzelmi és a mártírfaktorból egyaránt kovácsolható előny, bár ettől még természetesen fölényes győzelemre készülök.</div>
és primadonnaként miként képzeled el a mártíromságot?
szerintem nem fog menni, nincs benned tartás . . .
(vélemény)
A győzelmi és a mártírfaktorból egyaránt kovácsolható előny, bár ettől még természetesen fölényes győzelemre készülök.</div>
és primadonnaként miként képzeled el a mártíromságot?
szerintem nem fog menni, nincs benned tartás . . .
(vélemény)
Aug 03, 2013 13:40:17
Géntolvaj református
Aug 03, 2013 13:42:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">???</div>
Ezt örömmel hallom. Így még nagyobbat fogsz koppanni.
Ezt örömmel hallom. Így még nagyobbat fogsz koppanni.
Aug 03, 2013 13:42:22
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 13:44:16
Mi a terved? A testi-lelki fogyatékosságod kihangsúlyozásával akarsz majd szimpátiát kelteni?
Aug 03, 2013 13:44:16
Géntolvaj református
Aug 03, 2013 13:45:27
Értesíthetnénk Pál Marcit is. Mi majd lefogjuk Sodit a folyosón, amíg ő kiveri belőle a pénzét.
Aug 03, 2013 13:45:27
broni
Aug 03, 2013 13:48:20
<div class="quote"><div class="author">Palvin Barbi</div>Gyere, broni, hadd nyeljem a húgyod !!!444!</div>
repülök!!!csak csak ha szájba szarol!!!
repülök!!!csak csak ha szájba szarol!!!
Aug 03, 2013 13:48:20
tigris
Aug 03, 2013 13:48:29
én szívesen elmegyek tanúskodni a vád mellett. börtönbe fogsz kerülni kocsonya.
az hogy a Kaufmannmamás ügyben tíz percenként elmondtad ugyanazt a baromságot (ami nem került bele a jegyzőkönyvbe :DDD), csak azt bizonyítja hogy autista vagy
az hogy a Kaufmannmamás ügyben tíz percenként elmondtad ugyanazt a baromságot (ami nem került bele a jegyzőkönyvbe :DDD), csak azt bizonyítja hogy autista vagy
Aug 03, 2013 13:48:29
Géntolvaj református
Aug 03, 2013 13:54:17
Az a baj, hogy Sodi egyik ügyében se érti, hogy mivel vádolják. Így elég nehéz lehet védekezni, és borítékolható a szopás.
Aug 03, 2013 13:54:17
broni
Aug 03, 2013 13:55:54
<div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>amugy vasutas suliba jártam, lőjetek le, na.....</div>
Két vasutas beszélget:
- Á, azt nem, a fejét sajnos sehol nem találtam.</div>
nem, a csikkeket szedegetem a peronon!!!!!!
Két vasutas beszélget:
nem, a csikkeket szedegetem a peronon!!!!!!
Aug 03, 2013 13:55:54
sodika
Aug 03, 2013 14:00:10
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Az a baj, hogy Sodi egyik ügyében se érti, hogy mivel vádolják. Így elég nehéz lehet védekezni, és borítékolható a szopás.</div>
Azért nem értem, mert értelmetlen mindkét ügyben.
Olyan dolog miatt, amit nem értek, nem ítélhetnek el.
El kell tudniuk magyarázni, hogy tudjak védekezni.
El kell tudniuk magyarázni, hogy tudjak védekezni.
Aug 03, 2013 14:00:10
sodika
Aug 03, 2013 14:01:40
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>én szívesen elmegyek tanúskodni a vád mellett.</div>
És mégis mit? :)
A cselekvőségben szinte nincs vita, a jogi minősítésben van csak.
És mégis mit? :)
A cselekvőségben szinte nincs vita, a jogi minősítésben van csak.
Aug 03, 2013 14:01:40
Géntolvaj református
Aug 03, 2013 14:01:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azért nem értem, mert értelmetlen mindkét ügyben.
El kell tudniuk magyarázni, hogy tudjak védekezni.</div>
Ha nem vagy képes felfogni a vádat többszöri elmagyarázásra sem, akkor hivatkozz a beszámíthatatlanságodra, és kérj elmeszakértői vizsgálatot magad ellen!
Ha nem vagy képes felfogni a vádat többszöri elmagyarázásra sem, akkor hivatkozz a beszámíthatatlanságodra, és kérj elmeszakértői vizsgálatot magad ellen!
Aug 03, 2013 14:01:51
sodika
Aug 03, 2013 14:03:29
Egyébként ez, hogy nem árulják el, mi is a vád, általános szokás. Eszter és Roland mesélte, hogy a zaklatási ügyeikben nem nagyon voltak hajlandóak elárulni, hogy pontosan mikor, hol, és milyen módon zaklattak ők bárkit is.
Aug 03, 2013 14:03:29
Sam
Aug 03, 2013 14:03:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Az a baj, hogy Sodi egyik ügyében se érti, hogy mivel vádolják. Így elég nehéz lehet védekezni, és borítékolható a szopás.</div>
Úgy imádom amikor ilyen kis furfangos vagy.
De vedd hozzá, hogy a törvény nem ismerete... ismerd a mondást. Szerinted erre nem vonatkozik? Vagy tapossam meg a szomszéd kutyáját a bíróságon meg mondjam, hogy <i>nem értem, miért nem mozog. egyszerűen fel nem tudom fogni, hisz olyan kis játékos volt</i>
Úgy imádom amikor ilyen kis furfangos vagy.
De vedd hozzá, hogy a törvény nem ismerete... ismerd a mondást. Szerinted erre nem vonatkozik? Vagy tapossam meg a szomszéd kutyáját a bíróságon meg mondjam, hogy <i>nem értem, miért nem mozog. egyszerűen fel nem tudom fogni, hisz olyan kis játékos volt</i>
Aug 03, 2013 14:03:40
sodika
Aug 03, 2013 14:08:24
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Ha nem vagy képes felfogni a vádat többszöri elmagyarázásra sem</div>
Milyen többszöri elmagyarázásról beszélünk?
Személyes adattal való visszaélés? Oké.
Kérdés: <b>Kikkel szemben?</b> Hány rendbeli elkövetés van?
Még azt sem árulják el, kik a sértettek, és hányan vannak.
Vagy a becsületsértés... "Aki valamilyen jelzőt használ." <b>Én mikor használtam bármelyik rendőrre bármilyen jelzőt?</b> A jelzőt a lista készítője használta, nem én.
Mégis mit kéne értenem ezen a katyvaszon? :)
Ha nem vagy képes felfogni a vádat többszöri elmagyarázásra sem</div>
Milyen többszöri elmagyarázásról beszélünk?
Személyes adattal való visszaélés? Oké.
Kérdés: <b>Kikkel szemben?</b> Hány rendbeli elkövetés van?
Még azt sem árulják el, kik a sértettek, és hányan vannak.
Vagy a becsületsértés... "Aki valamilyen jelzőt használ." <b>Én mikor használtam bármelyik rendőrre bármilyen jelzőt?</b> A jelzőt a lista készítője használta, nem én.
Mégis mit kéne értenem ezen a katyvaszon? :)
Aug 03, 2013 14:08:24
Lelkiismeret 23
Aug 03, 2013 14:11:35
ne nekem magyarázd poopster
Aug 03, 2013 14:11:35
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 14:12:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Az a baj, hogy Sodi egyik ügyében se érti, hogy mivel vádolják. Így elég nehéz lehet védekezni, és borítékolható a szopás.</div>
Tehát az a taktikád, hogy beszámíthatatlanná nyilvánítod magad?
Ezzel könnyen sikeres lehetsz.
Tehát az a taktikád, hogy beszámíthatatlanná nyilvánítod magad?
Ezzel könnyen sikeres lehetsz.
Aug 03, 2013 14:12:33
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 14:13:35
Nem arra van a bíróság, hogy kinyalja a segged. Fogadj fel egy ügyvéded, az majd magyarázhatja neked a helyzetet hetekig, ha megfizeted.
Aug 03, 2013 14:13:35
sodika
Aug 03, 2013 14:13:46
<div class="quote"><div class="author">Sam</div>
De vedd hozzá, hogy a törvény nem ismerete...</div>
A törvényt értem. A vádiratot nem.
Erről majd hét elején fogalmazok egy beadványt is.
Arról, hogy a vádirat egyik rendőr esetében sem említ súlyos érdeksérelmet, már nem beszélek.
<b>Mégis mi a franccal szemben kellene képviselnem azt az álláspontot, hogy nem valósultak meg a tényállási elemek, amikor még az sincs állítva, hogy megvalósultak volna? :)</b>
Az a vicc, hogy Magyarországon TÉNYLEG működik a Chewbacca-védelem, mert a jogászok annyira színvonaltalanul dolgoznak.
De vedd hozzá, hogy a törvény nem ismerete...</div>
A törvényt értem. A vádiratot nem.
Erről majd hét elején fogalmazok egy beadványt is.
Arról, hogy a vádirat egyik rendőr esetében sem említ súlyos érdeksérelmet, már nem beszélek.
<b>Mégis mi a franccal szemben kellene képviselnem azt az álláspontot, hogy nem valósultak meg a tényállási elemek, amikor még az sincs állítva, hogy megvalósultak volna? :)</b>
Az a vicc, hogy Magyarországon TÉNYLEG működik a Chewbacca-védelem, mert a jogászok annyira színvonaltalanul dolgoznak.
Aug 03, 2013 14:13:46
broni
Aug 03, 2013 14:15:53
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">Sam</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>amugy vasutas suliba jártam, lőjetek le, na.....</div>
Két vasutas beszélget:
nem, a csikkeket szedegetem a peronon!!!!!!</div>
amugy már rég nem melózom a vasutnál......
Két vasutas beszélget:
nem, a csikkeket szedegetem a peronon!!!!!!</div>
amugy már rég nem melózom a vasutnál......
Aug 03, 2013 14:15:53
sodika
Aug 03, 2013 14:16:58
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Nem arra van a bíróság, hogy kinyalja a segged.</div>
A tisztességes eljáráshoz való jog viszont megköveteli, hogy elmagyarázza nekem, az értelmezése szerint pontosan mit is állítanak rólam az általa befogadott vádiratban.
<b>Ki nem mondott, és le nem írt állításokkal szemben az egyetlen előterjeszthető védekezés, hogy az állítás nincs leírva, és nincs kimondva.</b>
Ez ennyire nagyon egyszerű.
A tisztességes eljáráshoz való jog viszont megköveteli, hogy elmagyarázza nekem, az értelmezése szerint pontosan mit is állítanak rólam az általa befogadott vádiratban.
<b>Ki nem mondott, és le nem írt állításokkal szemben az egyetlen előterjeszthető védekezés, hogy az állítás nincs leírva, és nincs kimondva.</b>
Ez ennyire nagyon egyszerű.
Aug 03, 2013 14:16:58
-
Aug 03, 2013 14:17:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A világnak látnia és hallania kell a főlényes diadalomat.</div>
Úristen, mennyit fogunk ezzel szopatni.
Úristen, mennyit fogunk ezzel szopatni.
Aug 03, 2013 14:17:26
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 14:17:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>...mert a jogászok annyira színvonaltalanul dolgoznak.</div>
Szemben a vérprofi informatikusokkal.
Szemben a vérprofi informatikusokkal.
Aug 03, 2013 14:17:40
-
Aug 03, 2013 14:20:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Nem arra van a bíróság, hogy kinyalja a segged.</div>
</div>
Nem, az várható el tőlük, hogy egy értelmes ember szellemi szintjén elmagyarázzák, mivel vádolnak, ha pedig nem érted, mert debil vagy, az a te problémád, legfeljebb elrendelik a kényszergyógykezelésedet, persze csak a te érdekedben.
</div>
Nem, az várható el tőlük, hogy egy értelmes ember szellemi szintjén elmagyarázzák, mivel vádolnak, ha pedig nem érted, mert debil vagy, az a te problémád, legfeljebb elrendelik a kényszergyógykezelésedet, persze csak a te érdekedben.
Aug 03, 2013 14:20:45
sodika
Aug 03, 2013 14:22:38
<div class="quote"><div class="author">-</div>az várható el tőlük, hogy egy értelmes ember szellemi szintjén elmagyarázzák, mivel vádolnak</div>
Ezzel egyetértünk, de nem értem, hogy jön ez ide.
Ezzel egyetértünk, de nem értem, hogy jön ez ide.
Aug 03, 2013 14:22:38
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 03, 2013 14:25:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>az várható el tőlük, hogy egy értelmes ember szellemi szintjén elmagyarázzák, mivel vádolnak</div>
Ezzel egyetértünk, de nem értem, hogy jön ez ide.</div>
Pedig egy értelmes ember megértette volna.
Pedig egy értelmes ember megértette volna.
Aug 03, 2013 14:25:56
Hitvány Patkány
Aug 03, 2013 14:27:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">-</div>az várható el tőlük, hogy egy értelmes ember szellemi szintjén elmagyarázzák, mivel vádolnak</div>
Hát úgy, hogy nem azért nem érted ezt sem, mint annyi mást, mert szar munkát végeznek, hanem azért mert debil vagy.
Az ELTE vagy a Corvinus tanárai sem végeznek szar munkát, hiszen a kezük alól több száz (ha nem ezer) sikeres, tanult ember került ki, és a bíróságon sem végeznek szar munkát, mert az érintettek nagy része tudja értelmezni, amit küldenek nekik.
Nem a rendszer szar, hanem te vagy selejt.
Hát úgy, hogy nem azért nem érted ezt sem, mint annyi mást, mert szar munkát végeznek, hanem azért mert debil vagy.
Az ELTE vagy a Corvinus tanárai sem végeznek szar munkát, hiszen a kezük alól több száz (ha nem ezer) sikeres, tanult ember került ki, és a bíróságon sem végeznek szar munkát, mert az érintettek nagy része tudja értelmezni, amit küldenek nekik.
Nem a rendszer szar, hanem te vagy selejt.
Aug 03, 2013 14:27:41
Géntolvaj református
Aug 03, 2013 14:31:20
Látod? Itt kezdődik a probléma. Mi is erről beszélünk.
Látod? Itt kezdődik a probléma. Mi is erről beszélünk.
Aug 03, 2013 14:31:20
Fiatalember
Aug 03, 2013 14:36:01
Felírtam Zsodika perét a naptáramba :D Ha nem leszek külföldön, mindenképpen ott a helyem. Úristen, Púp, botrányos lesz, amit Herménnel lerendeztek. Leginkább azt várom, hogy elkezdjetek egymásra vádaskodni, majd a végső shiker az lesz, hogy a bírónő elrendeli az elmeszakértői vizsgálatodat. Amihez fog kapni egy elég masszív dossziét a trolloktól ;)
Aug 03, 2013 14:36:01
???
Aug 03, 2013 14:45:45
tkp mi is a maximum bünti? három év letöltendő és/vagy tízmillió forint?
Aug 03, 2013 14:45:45
sodika
Aug 03, 2013 14:46:48
Amit Péter mondani akar, nevezetesen hogy magánlevélnek szánta, nem közlésre, nem kívánom megcáfolni. Félreértettük egymást.
Aug 03, 2013 14:46:48
sodika
Aug 03, 2013 14:48:22
Nem írta oda, hogy mire szánja, ezért, miután közérdekű és nyilvános adatokat emlegetett benne, azt hittem, hogy közlésre.
Aug 03, 2013 14:48:22
sodika
Aug 03, 2013 14:49:39
De ettől még azt, hogy egyenesen nem írta oda, hogy nyilvánosságra szánná, és ez számomra csak a szövegkörnyezetből tűnt akkor egyértelműnek, meg tudom erősíteni.
Aug 03, 2013 14:49:39
31 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™