« 1899 1900 1901 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 »
1752354 komment.

Szerző: tigris Aug 05, 2013 23:29:50
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>te rosszul tervezted meg a tanulmányaidat</div>

Mit kell azon megtervezni?
Tanulsz, aztán haladsz.</div>

ha jól emlékszem te még magyar irodalomból is megbuktál a gimnáziumban. nem ártott volna tervezgetni.
Aug 05, 2013 23:29:50

Szerző: Géntolvaj református Aug 05, 2013 23:30:06
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>te rosszul tervezted meg a tanulmányaidat</div>

Hát úgy, hogy egyszerre egyet kellett volna elvégezni, nem négyet.
Aug 05, 2013 23:30:06

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 05, 2013 23:31:29
Válasz
(1)
És miért nem sikerült haladni?
Aug 05, 2013 23:31:29

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 05, 2013 23:32:26
Válasz
(1)

igen, az idióták így csinálják. a többiek meg tudják, hogy milyen tudást/diplomát szerezzenek, hogy aztán egyetem után ki tudják venni a zümmögő dobozból a pénzt. de nekik nem is kell 2 éves pályakezdő szakasz, meg mamahotel 50 éves korig.
Aug 05, 2013 23:32:26

Szerző: Ószövetségi Düh Aug 05, 2013 23:33:05
Válasz
(1)

Egy szerencsétlen balfasz vagy, aki sodródik az árral, és nem képes a kezébe venni az életének irányítását. Kész csoda, hogy a pöcsödet fel tudod állítani egyedül.
Aug 05, 2013 23:33:05

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:37:57
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
:DD el kellett volna menni dolgozni, mint annyi más ember.</div>

Eladtam a saját, tehermentes, budai, zöldövezeti, felújított, többszobás lakásomat, és még az egyetemet se tudom befejezni cserébe? Na hát menjen ám mindenki a bús picsába. Ez volt a gondolatom.

Amikor meglepetésemre a munkahelykeresés az első héten elsöprő sikerrel zárult, ismét lelkes lettem, de amikor a korábban számomra elképzelhetetlen nagyságú összegek hazahordása után (amit én kirobbanó sikerként éltem meg) is kikapcsolták a villanyt, akkor megint oda lett a lelkesedésem.

<b>Lakás? Oké, legyen. Csak fejezzük be az egyetemet.
Összes jövedelmem és kártérítés? Oké, legyen. Csak legyen villany és net.</b>

Az alkuk rám eső részét mindig teljesítettem, de hatás nélkül.

A fentiek alapján kétség kívül túlteljesítettem morál dolgában, így most saját magam vagyok soron. Ezért is mentem el Berlinbe annak ellenére, hogy édesanyám azzal a nagyon kedves gondolattal köszönt el tőlem, hogy nagyon reméli, hogy jól fogom érezni magam, miközben a bulizás közben arra gondolok, hogy ő itthon egészen konkrétan éhezik.
Aug 05, 2013 23:37:57

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 05, 2013 23:38:16
Válasz
(1)
kocsonya, bocs, te is tervezted a tanulmányaidat. az volt a tervezési szempont, hogy ne kelljen dolgoznod. gyakorlatilag anyád akarata ellen tanultál az egyetemi lébecolás szakról szakra volt az egyetlen eszközöd ahhoz, hogy anyád ne érvényesítse az akaratát.
Aug 05, 2013 23:38:16

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:38:58
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>a többiek meg tudják, hogy milyen tudást/diplomát szerezzenek, hogy aztán egyetem után ki tudják venni a zümmögő dobozból a pénzt.</div>

Aztán mégis honnan kéne tudni, amikor nem tanítja meg senki? Humbuk az egész oktatási rendszer ilyen vonatkozásban.
Aug 05, 2013 23:38:58

Szerző: iThroll Aug 05, 2013 23:39:32
Válasz
(1)
sneci tényfeltáró úr. járj csak nyugodtan utána hány olyan balfasz volt az elmúlt 20 évben aki 4 szakot is elkezdett de egyet sem tudott befejezni.
rá fogsz jönni hogy cask te voltál ilyen balek.

az ex-burzsuj anyádék pénzét akartad felhasználni arra hogy az átlagostól alacsonyabb szellemi képességed kompenzáld és diplomád legyen.
Aug 05, 2013 23:39:32

Szerző: tigris Aug 05, 2013 23:40:08
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>

Eladtam a saját, tehermentes, budai, zöldövezeti, felújított, többszobás lakásomat, és még az egyetemet se tudom befejezni cserébe? Na hát menjen ám mindenki a bús picsába. Ez volt a gondolatom.

Amikor meglepetésemre a munkahelykeresés az első héten elsöprő sikerrel zárult, ismét lelkes lettem, de amikor a korábban számomra elképzelhetetlen nagyságú összegek hazahordása után (amit én kirobbanó sikerként éltem meg) is kikapcsolták a villanyt, akkor megint oda lett a lelkesedésem.

A fentiek alapján kétség kívül túlteljesítettem morál dolgában, így most saját magam vagyok soron. Ezért is mentem el Berlinbe annak ellenére, hogy édesanyám azzal a nagyon kedves gondolattal köszönt el tőlem, hogy nagyon reméli, hogy jól fogom érezni magam, miközben a bulizás közben arra gondolok, hogy ő itthon egészen konkrétan éhezik.</div>

az nem apád lakása volt? ahonnan kitúrtad egy trükkel? mit teljesítettél endre? nem végezted el az egyetmet :DD a morált pedig ne emlegesd, hiszen saját cseléddel rendelkező budai úrifiúként volt pofád felvenni a szociális támogatást.
Aug 05, 2013 23:40:08

Szerző: tigris Aug 05, 2013 23:41:12
Válasz
(1)
magyaul elvesztetted a lakásod és még diplomád sincs :DD hát akkor nyomorult vagy. és ostoba
Aug 05, 2013 23:41:12

Szerző: Géntolvaj református Aug 05, 2013 23:41:29
Válasz
(1)
Sodi, a bruttó 100 ezer forint számodra "elképzelhetetlenül magas összeg"? Ez komoly?
Aug 05, 2013 23:41:29

Szerző: iThroll Aug 05, 2013 23:42:21
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>... édesanyám azzal a nagyon kedves gondolattal köszönt el tőlem, hogy nagyon reméli, hogy jól fogom érezni magam, miközben a bulizás közben arra gondolok, hogy ő itthon egészen konkrétan éhezik.</div>

lolbazmeg! ez is szóról szóra bejött ahogy a trollok megjósolták.
most már tuti homokos is....
Aug 05, 2013 23:42:21

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 05, 2013 23:43:19
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>a többiek meg tudják, hogy milyen tudást/diplomát szerezzenek, hogy aztán egyetem után ki tudják venni a zümmögő dobozból a pénzt.</div>

Aztán mégis honnan kéne tudni, amikor nem tanítja meg senki? Humbuk az egész oktatási rendszer ilyen vonatkozásban.</div>

ezt az idiótát, bazmeg.:))

hát onnan, hogy nyitott szemmel járnak a világban. nem mórickát olvasnak, hanem szaklapokat, nézik, hogy miben van a jövő, hol lehet majd jó pénzt leakasztani egyetem után. ezt nem tanítják egyetemen, ezt úgy hívják, hogy józan paraszti ész, amiből neked nagyon kevés van.
Aug 05, 2013 23:43:19

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Aug 05, 2013 23:44:53
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Aztán mégis honnan kéne tudni, amikor nem tanítja meg senki? Humbuk az egész oktatási rendszer ilyen vonatkozásban.</div>

Humbuk? Te tényleg nem tudsz magyarul?
Aug 05, 2013 23:44:53

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:45:27
Válasz
(0)
Mindig mindent az elvárható szint felett teljesítettem, csak hogy ne legyen gond. Mindenbe beleegyeztem, mindent odaadtam, csak hogy ne legyen gond. Hatástalanul.

Ezért döntöttem úgy, hogy mostantól a saját belátásom determinálja a pénzfelhasználást, mert én legalább pontos nyilvántartás szerint vezetem, mire és miért megy el a pénz, kivétel nélkül minden egyes pénzkiadásomat hosszas és alapos tervezgetés, valamint utánaolvasás előzi meg, és ennek köszönhetően nem is tűnik el a kezeim között végtelennek és elképesztően tetsző pénztömeg rendszeresen, titokzatos módon, és a legmesszebb menőkig hatástalanul, <b>mint ahogyan ezt a mutatványt egymástól függetlenül minkét szülőm képes rendszeresen bemutatni.</b>
Aug 05, 2013 23:45:27

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 05, 2013 23:45:45
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ezért is mentem el Berlinbe annak ellenére, hogy édesanyám azzal a nagyon kedves gondolattal köszönt el tőlem, hogy nagyon reméli, hogy jól fogom érezni magam, miközben a bulizás közben arra gondolok, hogy ő itthon egészen konkrétan éhezik.</div>

téged agyon kéne baszni egy péklapáttal. csak azért nem írom, hogy a kurva anyádat, mert szerencsétlen anyád az áldozat.
Aug 05, 2013 23:45:45

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:46:02
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
Humbuk? Te tényleg nem tudsz magyarul?</div>

Hülye Google megint túl sok találatot adott a hülyeségre :D
Aug 05, 2013 23:46:02

Szerző: Géntolvaj református Aug 05, 2013 23:46:43
Válasz
(4)
Sodianyu éhezik, Sodi pedig csak ebben a hónapban több mint 200 ezer forintot tapsolt el nyaralásra, akksira és vinyóra.
Aug 05, 2013 23:46:43

Szerző: valaki Aug 05, 2013 23:46:44
Válasz
(2)
sodika te tanárnak tanultál? mégis mi a faszt kellett neked a pénzkeresésen agyalnod? elvégzed a sulit aztán tanítasz vhol borsodban. ezért jelentkeztél tanári szakra, nemdenem?
Aug 05, 2013 23:46:44

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:46:56
Válasz
(0)
végtelennek és elképesztően tetsző

helyett

végtelennek és elképesztően rengetegnek tetsző
Aug 05, 2013 23:46:56

Szerző: xray Aug 05, 2013 23:47:07
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>

A fentiek alapján kétség kívül túlteljesítettem morál dolgában, így most saját magam vagyok soron. <b>Ezért is mentem el Berlinbe annak ellenére, hogy édesanyám azzal a nagyon kedves gondolattal köszönt el tőlem, hogy nagyon reméli, hogy jól fogom érezni magam, miközben a bulizás közben arra gondolok, hogy ő itthon egészen konkrétan éhezik.</b></div>
Patkány vagy te, nem ember.
Aug 05, 2013 23:47:07

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Aug 05, 2013 23:47:20
Válasz
(3)
"Az alkuk rám eső részét mindig teljesítettem, de hatás nélkül."

Ezek szerint hónapról hónapra becsületesen fizeted a rezsipénzt anyádnak? Erősen kétlem.

Ő viszont gondoskodik a kajádról, hiszen szemlátomást még nem haltál éhen.
Aug 05, 2013 23:47:20

Szerző: tigris Aug 05, 2013 23:47:32
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindig mindent az elvárható szint felett teljesítettem, csak hogy ne legyen gond. Mindenbe beleegyeztem, mindent odaadtam, csak hogy ne legyen gond. Hatástalanul.

Ezért döntöttem úgy, hogy mostantól a saját belátásom determinálja a pénzfelhasználást, mert én legalább pontos nyilvántartás szerint vezetem, mire és miért megy el a pénz, kivétel nélkül minden egyes pénzkiadásomat hosszas és alapos tervezgetés, valamint utánaolvasás előzi meg, és ennek köszönhetően nem is tűnik el a kezeim között végtelennek és elképesztően tetsző pénztömeg rendszeresen, titokzatos módon, és a legmesszebb menőkig hatástalanul, <b>mint ahogyan ezt a mutatványt egymástól függetlenül minkét szülőm képes rendszeresen bemutatni.</b></div>

ez az értelmetlenül elherdált lakás és a buzi tanárúrnak odaadott milliók fényében különösen mókásnak hangzik.

anyádat úgy hagytad itt, hogy tudod hogy éhezik? te meg elmentél bulizgatni a liberális-komcsi haverjaiddal? hát ez azért szégyen bazmeg.
Aug 05, 2013 23:47:32

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 05, 2013 23:47:40
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindig mindent az elvárható szint felett teljesítettem, csak hogy ne legyen gond. Mindenbe beleegyeztem, mindent odaadtam, csak hogy ne legyen gond. Hatástalanul.

Ezért döntöttem úgy, hogy mostantól a saját belátásom determinálja a pénzfelhasználást, mert én legalább pontos nyilvántartás szerint vezetem, mire és miért megy el a pénz, kivétel nélkül minden egyes pénzkiadásomat hosszas és alapos tervezgetés, valamint utánaolvasás előzi meg, és ennek köszönhetően nem is tűnik el a kezeim között végtelennek és elképesztően tetsző pénztömeg rendszeresen, titokzatos módon, és a legmesszebb menőkig hatástalanul, <b>mint ahogyan ezt a mutatványt egymástól függetlenül minkét szülőm képes rendszeresen bemutatni.</b></div>

igen, anyád eltünteti a pénzt, mert téged zabáltat. apád is jól eltüntette az örökségét, odaadta neked, te meg elbasztad.
Aug 05, 2013 23:47:40

Szerző: Géntolvaj református Aug 05, 2013 23:47:55
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>

Hülye Google megint túl sok találatot adott a hülyeségre :D</div>

Olyan szinten nem tudsz magyarul, hogy mielőtt leírsz egy mondatot, minden szót le kell ellenőrizned a guglival?
Aug 05, 2013 23:47:55

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:48:02
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">valaki</div>sodika te tanárnak tanultál? mégis mi a faszt kellett neked a pénzkeresésen agyalnod?</div>

:)

Nyilván nem óraadó tanár akartam lenni, csak azt gondoltam, ezek a tanulmányok felruháznak hasznosítható képességekkel.
Aug 05, 2013 23:48:02

Szerző: tigris Aug 05, 2013 23:48:36
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>

Hülye Google megint túl sok találatot adott a hülyeségre :D</div>

magyar embernek nem kelll a googleban szavakat keersnie.
Aug 05, 2013 23:48:36

Szerző: tigris Aug 05, 2013 23:49:02
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">valaki</div>sodika te tanárnak tanultál? mégis mi a faszt kellett neked a pénzkeresésen agyalnod?</div>

Nyilván nem óraadó tanár akartam lenni, csak azt gondoltam, ezek a tanulmányok felruháznak hasznosítható képességekkel.</div>

akkor tényleg sok értelmee volt tanárszakra járni.

barom.
Aug 05, 2013 23:49:02

Szerző: here Aug 05, 2013 23:49:05
Válasz
(4)
szóval az anyja konkrétan éhezik (meg ő is), ez a fogyatékos meg csak a technikai fejlődésre folyatja a nyálát és mindent olyan kütyükre igyekszik elverni, amit ő sem tud használni mert túl fogyatékos hozzá. állami gondozás, gyámság kellene ide
Aug 05, 2013 23:49:05

Szerző: iThroll Aug 05, 2013 23:49:07
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
minden egyes pénzkiadásomat hosszas és alapos tervezgetés, valamint utánaolvasás előzi meg, és ennek köszönhetően nem is tűnik el a kezeim között végtelennek és elképesztően tetsző pénztömeg rendszeresen, titokzatos módon, és a legmesszebb menőkig hatástalanul, <b>mint ahogyan ezt a mutatványt egymástól függetlenül minkét szülőm képes rendszeresen bemutatni.</b></div>

olyan szinten vetünk meg te csótány, hogy te azt fel sem bírod fogni
Aug 05, 2013 23:49:07

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:49:31
Válasz
(0)
Nem basztam el semmit, de erről majd később mesélek. Császti haverja megdöbbentően ügyes.
Aug 05, 2013 23:49:31

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 05, 2013 23:49:54
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodianyu éhezik, Sodi pedig csak ebben a hónapban több mint 200 ezer forintot tapsolt el nyaralásra, akksira és vinyóra.</div>

és ezek után még van pofája erkölcsről ugatni. miközben egy minőségtelen, szar ember, aki a saját anyját hagyja éhezni a szórakozása miatt.
Aug 05, 2013 23:49:54

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Aug 05, 2013 23:51:13
Válasz
(2)

Hihetetlen. Miközben ezt írja, csak azért nem halt éhen 2-3 éve, mert 31 évesen az anyja eteti.
Aug 05, 2013 23:51:13

Szerző: Béla Aug 05, 2013 23:51:18
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Örebro</div>Valahol sajnalatos ha egy embernek 2,40 ermet forintra kell valtani, nem is poenkodnek rajta, de mivel egy szar nacirol van szo, dögölj meg!</div>

Nekem van egy fémdobozom, ahová minden külföldi utam után beszórom az aprót, általában eurót és fontot. Egy kb. 15x15x20 centis, és már háromnegyedig van, nagyrészt 1-2 euróssal és egyfontossal. Sosem számoltam meg, múltkor nehezéknek használtam.

Néha eszembe jut, hogy elcipelem egy csöves galerinek, hogy basszák irgalmatlanul pofán snecit és a puhafaszút. A legnagyobb elégtétel az lenne, mikor törpapa verné pépesre snecit egy rigalánccal. Megtudná a púpos, mi az a farkastörvény - ott nincs kárpi meg jajgatás a bíróságon.

˙prolihergelés
Aug 05, 2013 23:51:18

Szerző: tigris Aug 05, 2013 23:51:42
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem basztam el semmit, de erről majd később mesélek. Császti haverja megdöbbentően ügyes.</div>

végül kinyitott a judaika muzeum? hol van a diplomád?
Aug 05, 2013 23:51:42

Szerző: here Aug 05, 2013 23:51:59
Válasz
(3)
az oké, hogy te amellett döntöttél, hogy a kütyü fontosabb mint a kaja (vagy legalábbis kajával általában le tudsz húzni valami gazdatestet), de anyádat is ki kell tenned ennek? neki még gazdatestjei sincsenek, akik fizetnék a kajáját
Aug 05, 2013 23:51:59

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 05, 2013 23:52:24
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">valaki</div>sodika te tanárnak tanultál? mégis mi a faszt kellett neked a pénzkeresésen agyalnod?</div>

Nyilván nem óraadó tanár akartam lenni, csak azt gondoltam, ezek a tanulmányok felruháznak hasznosítható képességekkel.</div>

hazudsz megint. egyrészt azért mentél infotanárnak, mert anyád el akart küldeni dolgozni, és csak ide vettek fel, mert síkhülye voltál minden máshoz. másrészt már a tanár szakra járva Kaufmannt hoztad fel példának, hogy mennyit keresnek a tanárok, és hogy majd te is milyen jól fogsz keresni.

miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
Aug 05, 2013 23:52:24

Szerző: Béla Aug 05, 2013 23:53:03
Válasz
(6)
...sem barátság. Szerintem várok egy telet, hogy a törpe igazán elkeseredjen, és utána euró apróért összeveretem vele a recskást.
Aug 05, 2013 23:53:03

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Aug 05, 2013 23:53:31
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>akkor tényleg sok értelmee volt tanárszakra járni.

barom.</div>
Oda volt könnyű bejutni. Le se szarta, hogy mire lesz jó az a szak. A lényeg az volt, hogy el ne kelljen mennie dolgozni. Vészhelyzet volt, pánik.
Aug 05, 2013 23:53:31

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:53:38
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">iThroll</div>
olyan szinten vetünk meg te csótány, hogy te azt fel sem bírod fogni</div>

Oké, leegyszerűsítem.
Kérdés: Hova ment el az a rengeteg pénz?
És nem tudja elmondani. :)

Egymástól függetlenül mindkét szülőm képes ezt a mutatványt rendszeresen előadni. Ez egy ideig izgalmas, utána az ember a kötelesség dimenziójából a karitatív oldalra helyezi át szülei segítését. Ez azt jelenti, hogy bizonyos összeget rendszeresen rászán, de ésszerű keretek között.
Aug 05, 2013 23:53:38

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:55:30
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
végül kinyitott a judaika muzeum?</div>

Azt azért nem, pénz még nincs, de nem vagyok türelmetlen.
Aug 05, 2013 23:55:30

Szerző: tigris Aug 05, 2013 23:55:36
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">iThroll</div>

Oké, leegyszerűsítem.

Egymástól függetlenül mindkét szülőm képes ezt a mutatványt rendszeresen előadni. Ez egy ideig izgalmas, utána az ember a kötelesség dimenziójából a karitatív oldalra helyezi át szülei segítését. Ez azt jelenti, hogy bizonyos összeget rendszeresen rászán, de ésszerű keretek között.</div>

dehogynem el tudja mondani: DR. Sas !

és a nemlétező diploma.

ennyi.
Aug 05, 2013 23:55:36

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 05, 2013 23:56:14
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">iThroll</div>

Oké, leegyszerűsítem.
És nem tudja elmondani. :)</div>

amikor zabálod anyád kajáját, az szerinted miből van? szarta? vagy vette a boltban pénzért?

nagyon-nagyon súlyos idióta vagy.
Aug 05, 2013 23:56:14

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Aug 05, 2013 23:56:46
Válasz
(1)

Oké, leegyszerűsítem.

Egymástól függetlenül mindkét szülőm képes ezt a mutatványt rendszeresen előadni. Ez egy ideig izgalmas, utána az ember a kötelesség dimenziójából a karitatív oldalra helyezi át szülei segítését. Ez azt jelenti, hogy bizonyos összeget rendszeresen rászán, de ésszerű keretek között.</div>

Hova, hova? Felélted, te fasz. Szerinted ki fizette a villanyszámlád, a fűtésed, a takarítónőd, a kajádat, a zsebpénzedet, meg minden egyebet?
Aug 05, 2013 23:56:46

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Aug 05, 2013 23:57:59
Válasz
(1)

Azt azért nem, pénz még nincs, de nem vagyok türelmetlen.</div>
Nem is, te bolond vagy.
Aug 05, 2013 23:57:59

Szerző: tigris Aug 05, 2013 23:59:26
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>

Nem is, te bolond vagy.</div>

balek a jó szó erre.
Aug 05, 2013 23:59:26

Szerző: sodika Aug 05, 2013 23:59:29
Válasz
(0)
Az, hogy mondd el, mire ment el a rengeteg pénz, egyszerű kérdés, és az ember csak annyit vár, hogy kapjon egy listát: kiadás, számok.

A "nem tudom, hát éltünk", nem válasz, hanem vicc.

És ezt egymástól függetlenül képes előadni mindkét szülőm. Ami még egyszer: vicc.

Innentől ésszerű következmény, ha az ő segítésük a karitatív dimenzióba helyeződik át. Rendszeresen szánok rá pénzt, de csak ésszerű korlátok között.
Aug 05, 2013 23:59:29

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 05, 2013 23:59:57
Válasz
(6)
kocsonya, te egy igazi sorscsapás vagy a szüleidnek. apád odaadta az örökségét, már nincs belőle semmi. anyád elbaszta rád 2 lakás árát, hogy taníttasson, erre gombokat keresel már 3 éve. amikor meg egy kicsi összegyűlik, azt rögtön eltapsolod, még akkor is, ha anyád éhezik.

anyád biztosan valami nagy bűnt követett el, amiért így bünteti az isten.
Aug 05, 2013 23:59:57

Szerző: tigris Aug 06, 2013 00:01:51
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, hogy mondd el, mire ment el a rengeteg pénz, egyszerű kérdés, és az ember csak annyit vár, hogy kapjon egy listát: kiadás, számok.

És ezt egymástól függetlenül képes előadni mindkét szülőm. Ami még egyszer: vicc.

Innentől ésszerű következmény, ha az ő segítésük a karitatív dimenzióba helyeződik át. Rendszeresen szánok rá pénzt, de csak ésszerű korlátok között.</div>

igen, éltetek. ettetek, ittatok. kaptál ruhákat, meg mindent. szerinted az ingyen van te fogyatékos?
Aug 06, 2013 00:01:51

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 06, 2013 00:02:54
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, hogy mondd el, mire ment el a rengeteg pénz, egyszerű kérdés, és az ember csak annyit vár, hogy kapjon egy listát: kiadás, számok.

Innentől ésszerű következmény, ha az ő segítésük a karitatív dimenzióba helyeződik át. Rendszeresen szánok rá pénzt, de csak ésszerű korlátok között.</div>

anyádnak is pont ezt kellene csinálnia veled. szán egy kis pénzt az etetésedre és a lakhatásodra, de csak ésszerű keretek között. aztán zabáljál ahogy tudsz, és lakjál ahol akarsz. ja, és a szaros gatyáidat is csak karitatív dimenzióban mossa, úgyhogy vidd ahova akarod.

pontosan veled is így kellene bánni, mert az az igazi szopatás neked, amikor a saját módszereidet alkalmazzák ellened. attól tudsz igazán kiborulni.
Aug 06, 2013 00:02:54

Szerző: sodika Aug 06, 2013 00:03:26
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
anyád biztosan valami nagy bűnt követett el, amiért így bünteti az isten.</div>

<b>Ezt a bölcs tanácsot, hogy mindenképp segíteni kell a bajban lévő szüleimet, mert ez így illendő, ezzel együtt viszont a "feneketlen kút"-effektust meghatározott fix limittel tudom kiküszöbölni, Berlinben kaptam, és az utóbbi idők egyik legokosabb gondolata volt, amivel csak találkoztam.</b>
Aug 06, 2013 00:03:26

Szerző: tigris Aug 06, 2013 00:03:55
Válasz
(3)
most eszembe jutott ezaz idióta, ahogy otthagyta a tripodot az utcán, amit aztán valami hazafi elloptott :DDD

örülnél ha anyád azt mondaná, hogy "vettem egy tripodot a pénzből, de elhagytam az utcán"?
Aug 06, 2013 00:03:55

Szerző: broni Aug 06, 2013 00:06:09
Válasz
(4)

ilyen nincs üvöltve röhögök, anyám mindjárt jön és leüt, le van szarva fél laás az enyém, ugyis elperlem tőle, kell pént kurvákra
Aug 06, 2013 00:06:09

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 06, 2013 00:06:54
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>

<b>Ezt a bölcs tanácsot, hogy mindenképp segíteni kell a bajban lévő szüleimet, mert ez így illendő, ezzel együtt viszont a "feneketlen kút"-effektust meghatározott fix limittel tudom kiküszöbölni, Berlinben kaptam, és az utóbbi idők egyik legokosabb gondolata volt, amivel csak találkoztam.</b></div>

te nem segíted, hanem még jobban visszahúzod anyádat. évek óta a saját vérével táplál téged, már elbukta az utolsó ingatlanát is. tavaly 230 ezret kerestél, idióta, szerinted az mire volt elég, és ki fizette a különbözetet? legalább 1 milliót költött rád anyád csak tavaly.
Aug 06, 2013 00:06:54

Szerző: sodika Aug 06, 2013 00:06:59
Válasz
(0)
Segíteni kell a szüleidet, mert különben szar ember vagy, de ez legyen egy fix összeg, mindentől függetlenül, és akkor nincs az egésznek feneketlen kút feeling-je.

A mostani felpörgést már ennek jegyében csinálom. Miért annyi az a pénz, amit adok, amennyi? Mert így terveztem meg, és azért.
Aug 06, 2013 00:06:59

Szerző: Ószövetségi Düh Aug 06, 2013 00:07:27
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>

<b>Ezt a bölcs tanácsot, hogy mindenképp segíteni kell a bajban lévő szüleimet, mert ez így illendő, ezzel együtt viszont a "feneketlen kút"-effektust meghatározott fix limittel tudom kiküszöbölni, Berlinben kaptam, és az utóbbi idők egyik legokosabb gondolata volt, amivel csak találkoztam.</b></div>

Több ingatlan árát felélted, te parazita, és van képed feneketlen kútról beszélni?
Aug 06, 2013 00:07:27

Szerző: Sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:07:41
Válasz
(2)
Gyagyás, te számonkéred az anyádon, hogy részletesen számoljon be neked arról, hogy mire költötte a saját pénzét? Mégis milyen jogon?

És te nem vezettél pontos nyilvántartást arról, hogy mennyibe került a lakásod fenntartása meg a négy egyetemi szakod?
Aug 06, 2013 00:07:41

Szerző: sodika Aug 06, 2013 00:09:43
Válasz
(0)
Úgyhogy megyek is vissza melózni, hogy - immár előre betervezett, ésszerű keretek között - tudjak édesanyámnak pénzt adni.

Na meló, csá.
Aug 06, 2013 00:09:43

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:11:15
Válasz
(4)
Gyagyás, hadd röhögjünk egy jót. Mi az a mesés összeg, amivel anyádat támogatni akarod?
Aug 06, 2013 00:11:15

Szerző: sodika Aug 06, 2013 00:11:22
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Gyagyás, te számonkéred az anyádon, hogy részletesen számoljon be neked arról, hogy mire költötte a saját pénzét? Mégis milyen jogon?</div>

Nem anyámon, hanem egymástól függetlenül mindkét szülőmön. És azon a jogon, hogy aki terv nélkül költ, azt tervezésre kell szorítani.

Na meló, csá.
Aug 06, 2013 00:11:22

Szerző: tigris Aug 06, 2013 00:11:46
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Úgyhogy megyek is vissza melózni, hogy - immár előre betervezett, ésszerű keretek között - tudjak édesanyámnak pénzt adni.

Na meló, csá.</div>

nemkell ez a szar duma. hagytad éhezni, amíg te elmentél bulizgatni a kommunista anarchista liberális felforgatókkal berlinbe.
Aug 06, 2013 00:11:46

Szerző: Ószövetségi Düh Aug 06, 2013 00:12:19
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A fentiek alapján kétség kívül túlteljesítettem morál dolgában, így most saját magam vagyok soron. Ezért is mentem el Berlinbe annak ellenére, hogy édesanyám azzal a nagyon kedves gondolattal köszönt el tőlem, hogy nagyon reméli, hogy jól fogom érezni magam, miközben a bulizás közben arra gondolok, hogy ő itthon egészen konkrétan éhezik.</div>

Ezek után csodálkozol, miért nem enged bejelentkezni? Szerintem te többet Pátyra még látogatóba sem teheted be a lábad (míg megvan a ház).

Amiért ekkora féreg vagy a saját anyáddal, nagyon keményen meg fog büntetni a jóisten. Szerintem az utcán fogsz megdögleni.
Aug 06, 2013 00:12:19

Szerző: tigris Aug 06, 2013 00:12:23
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Gyagyás, te számonkéred az anyádon, hogy részletesen számoljon be neked arról, hogy mire költötte a saját pénzét? Mégis milyen jogon?</div>

Nem anyámon, hanem egymástól függetlenül mindkét szülőmön. És azon a jogon, hogy aki terv nélkül költ, azt tervezésre kell szorítani.

Na meló, csá.</div>

milyen jogon kéred őket számon, pont te? aki odaadta a milliókat a judaika múzeum megnyitására...
Aug 06, 2013 00:12:23

Szerző: tigris Aug 06, 2013 00:13:18
Válasz
(2)
kurvanagy lenne, ha az anyja eladná a pátyi házat, és a milliókból egy forintot se adna a gnómnak, hanem elbulizgatná az egészet
Aug 06, 2013 00:13:18

Szerző: sodi-generátor Aug 06, 2013 00:13:20
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Gyagyás, hadd röhögjünk egy jót. Mi az a mesés összeg, amivel anyádat támogatni akarod?</div>

Jelen pillanatban egészen konkrétan nulla forint van a zsebemben, szóval nincs sok választási lehetőség.
Aug 06, 2013 00:13:20

Szerző: Ószövetségi Düh Aug 06, 2013 00:14:04
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Gyagyás, te számonkéred az anyádon, hogy részletesen számoljon be neked arról, hogy mire költötte a saját pénzét? Mégis milyen jogon?</div>

Na meló, csá.</div>

Te miért nem tervezted meg a tanulmányaid finanszírozását, kocsonya?
Anyád téged is tervezésre szorított amikor hagyott kibukni az egyetemről, nagyon helyesen.
Aug 06, 2013 00:14:04

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:14:12
Válasz
(2)

Na meló, csá.</div>

Endre, mégis mi közöd van ahhoz, hogy anyád mire költi a pénzét?
Aug 06, 2013 00:14:12

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:16:24
Válasz
(1)
Gyagyás, mi volt ma a vacsi? Maradt még egy kis rágcsálni való kenyérvég a szombati kenyérből?
Aug 06, 2013 00:16:24

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 06, 2013 00:16:43
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Segíteni kell a szüleidet, mert különben szar ember vagy, de ez legyen egy fix összeg, mindentől függetlenül, és akkor nincs az egésznek feneketlen kút feeling-je.

A mostani felpörgést már ennek jegyében csinálom. Miért annyi az a pénz, amit adok, amennyi? Mert így terveztem meg, és azért.</div>

nem a segítséged kell, hanem az, hogy fedezd a lakhatásod, a zabáltatásod költségeit. és ugye mindenki tudja, hogy te ennyi pénzt nem tudsz előteremteni folyamatosan, ezért neked marad az élősködés. az a 10-20 ezer, amit anyádnak adni tervezel havonta, nem elég 3-5 napi életre sem.
Aug 06, 2013 00:16:43

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 06, 2013 00:18:02
Válasz
(3)
kocsonya, anyád támogatása valami olyasmi lesz, mint pál marci következő útjának támogatása. mindig lesz magyarázat, hogy éppen miért nem adsz neki pénzt.
Aug 06, 2013 00:18:02

Szerző: sodika Aug 06, 2013 00:21:01
Válasz
(0)
A limit konkrét összegét még nem gondoltam ki, egyelőre a létezéséről döntöttem határozottan, nem pedig a mértékéről.
Aug 06, 2013 00:21:01

Szerző: sodika Aug 06, 2013 00:21:05
Válasz
(0)
Na meló, csá.
Aug 06, 2013 00:21:05

Szerző: ??? Aug 06, 2013 00:22:14
Válasz
(2)
Az rohadtul szánalmas, hogy vélt igaza védelmében ennyit vergődik. S még fel sem fogja, hogy ebből a szarból már csak az anyja húzhatja ki. Ha rá hallgatna, tíz év alatt felküzdhetné magát a nullára . . . Csakhát ahhoz el kéne menni dolgozni, ami viszont nincs ínyére, megalázónak érzi azt, és méltóságán alulinak tartja.

(Lehet hogy már elérte azt a pontot ahonnan nincs visszatérés.)
Aug 06, 2013 00:22:14

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:22:24
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A limit konkrét összegét még nem gondoltam ki, egyelőre a létezéséről döntöttem határozottan, nem pedig a mértékéről.</div>
15 Ft elég lesz.
Aug 06, 2013 00:22:24

Szerző: Béla Aug 06, 2013 00:22:26
Válasz
(8)
Nekem lesülne a bőr a pofámról, ha anyám így köszönne el tőlem, mikor a csajommal elindulok vitorlázni a tengerre két hétre, mint tőled, púphajléktalan.

Sokkal jobb érzés, amikor néha eszébe jut, és megköszöni az autót, amit vettem neki, mert tényleg megszerette. Vagy mikor hazaér a 10 napos horvátországi utazásról, amit csak úgy kapott tőlem, és megköszöni a csodás szállást, és az emlékezetes nyaralást.

Tudod, te hálátlan gyökér, nálam nincsen limit, ha a szüleimről van szó, akik felneveltek. És nem kell ahhoz úgy tele lenned, mint én, hogy kifejezd a háládat, te autista hajléktalan pöcs. Elég lenne néha egy-egy gesztus.

Segítek: mikor megmaradt a 150 euród, akkor beválthattad volna, és meghívhattad volna anyádat egy ebédre a kolosy-téri piac kifőzdéjébe, egész jó. Utána pedig elmehettél volna, és vehettél volna egy vonatjegyet, hogy meglátogasd a beteg apádat, aki lehet, hogy nemsokára meghal.

Ehelyett mit csináltál? Na ugye, te sötét idióta.

Éppen ezekért érdemled meg a legnyomorultabb sorsot, és éppen ezért nem sajnállak meg soha egyetlen percre sem. Mert nem érdemelsz kíméletet, egy fikarcnyit sem.
Aug 06, 2013 00:22:26

Szerző: Géntolvaj református Aug 06, 2013 00:23:00
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A limit konkrét összegét még nem gondoltam ki, egyelőre a létezéséről döntöttem határozottan, nem pedig a mértékéről.</div>

Talán legyen 80 ezer havonta! Elvégre ebben egyeztetek meg anyáddal a munkába állásod kezdetén, csak te nem voltál hajlandó betartani a megállapodást.
Aug 06, 2013 00:23:00

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:23:11
Válasz
(5)
0:22-kor:

"Na meló, csá" számláló

Ma: 3
Aug 06, 2013 00:23:11

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 06, 2013 00:23:30
Válasz
(10)
ez a pofátlan hazudozás, amit levágsz, kocsonya, ez mindent elmond a jellemtelenségedről.

tisztában vagy vele, hogy nem kerestél az elmúlt 3 évben anyni pénzt sem, amennyi napi 1 szerény étkezésre elég lett volna, és akkor még nem laktál sehol, nem fogyasztottál áramot, stb., és még van pofád azt kérdezni anyádtól, hogy mire ment el a pénz.

és van pofád ahhoz is, hogy anyádat egy költekező nőnek állítsd be, aki elszórja az általad zsákszámra haza hordott pénzt, majd pedig azt a pár fillért, amit adsz neki hozzájárulásként, magadat nagylelkűnek és erkölcsösnek kikiáltva, szülői támogatásnak nevezd.

nálad nagyobb hazudozó, élősködő, saját felelősségét beismerni nem akaró szardarab még nem született ezen a világon.
Aug 06, 2013 00:23:30

Szerző: sodika Aug 06, 2013 00:23:39
Válasz
(0)
apám jól van
Aug 06, 2013 00:23:39

Szerző: sodika Aug 06, 2013 00:23:44
Válasz
(0)
Na meló, csá.
Aug 06, 2013 00:23:44

Szerző: Béla Aug 06, 2013 00:23:45
Válasz
(2)

Anyád tart el, te életképtelen idióta. Mégis mi a faszról elmélkedsz itt?

Ha kibaszatna rocskaival az utcára, éhen döglenél egy hét alatt.
Aug 06, 2013 00:23:45

Szerző: broni Aug 06, 2013 00:24:48
Válasz
(3)
tyrion te kripli, izlrtt a kávé bazdmeg
Aug 06, 2013 00:24:48

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 06, 2013 00:25:27
Válasz
(3)
kocsonya, nincsenek arra szavak, hogy te mennyire hitvány, alávaló ember vagy.
Aug 06, 2013 00:25:27

Szerző: Ószövetségi Düh Aug 06, 2013 00:27:46
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A limit konkrét összegét még nem gondoltam ki, egyelőre a létezéséről döntöttem határozottan, nem pedig a mértékéről.</div>

Anyád tart el, te életképtelen idióta. Mégis mi a faszról elmélkedsz itt?

Ha kibaszatna rocskaival az utcára, éhen döglenél egy hét alatt.</div>

Pedig azt kéne. Pár éjszaka az utcán, és kocsonya nem pofázna vissza többé az anyjának, és eltakarodna végre dolgozni.
Aug 06, 2013 00:27:46

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 06, 2013 00:28:08
Válasz
(4)
de bazmeg, azok után, hogy apádat még karácsonykor sem látogatod meg, hogy ajándékot sem küldesz neki, mit is várhatnánk?

hát olyan magasról szarsz le mindenkit aki nem te vagy, hogy az hihetetlen. és most örülsz, mert még ideológiát is találtál, hogy miért szard le még ennél is jobban a szüleidet.
Aug 06, 2013 00:28:08

Szerző: Béla Aug 06, 2013 00:28:13
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, nincsenek arra szavak, hogy te mennyire hitvány, alávaló ember vagy.</div>

A legsötétebb náculásai alkalmával sem tudja überelni azt, mikor a szülei iránti gyűlöletével tölti meg a fórumot.

Szerintem érdemes lenne kitiltani pár napra, hadd gondolkozzon el, mert ez már nem vicces, hanem undorító.
Aug 06, 2013 00:28:13

Szerző: sodika Aug 06, 2013 00:28:30
Válasz
(0)
gennyes féregzsidó:

Az első másfél éves időszakban kerestem, csak hiába.
Utána ez elvette a kedvemet.

Most pedig megint pörgök fel, de többé nem hagyom elvenni a kedvemet: a limittel óvom meg magam ettől.

Na meló, csá.
Aug 06, 2013 00:28:30

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:28:38
Válasz
(3)
Endre, meg ne próbáld majd a bíróságon előadni, hogy odaadóan támogatod a szüleidet!
Aug 06, 2013 00:28:38

Szerző: nyilvános faszkiverő Aug 06, 2013 00:28:56
Válasz
(8)
Sneci, a ma esti eszmefuttatásod után úgy érzem, hogy mindent megérdemelsz, amit kapni fogsz a trolloktól, az élettől és a bíróságról. És ha ez nem lesz elég, hidd el, lesznek, akik rádupláznak... A belem kifordul tőled, te féreg.
Kezdem úgy érezni, hogy nyitni kellene egy alapot, amibe a elkezdünk pénzt csorgatni, majd fix időközönként a teljes összeget felhasználva fizetünk valaki(k)nek azért, hogy téged valami embertelen módon szájba basszanak.
Azért mindennek van határa, te mocskos patkány. Ezt a pár kommentedet mindenképpen el kell küldeni anyádnak, hogy (ha papíron nem is) nagyon hamar hajléktalan legyél.
Egy új időszámítás kezdődött el a mai nappal!
Aug 06, 2013 00:28:56

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:29:27
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>Pedig azt kéne. Pár éjszaka az utcán, és kocsonya nem pofázna vissza többé az anyjának, és eltakarodna végre dolgozni.</div>
Az lehet, hogy becsicskulna, de dolgozni tutira nem menne el sosem.
Aug 06, 2013 00:29:27

Szerző: Ószövetségi Düh Aug 06, 2013 00:29:39
Válasz
(4)
Púp, most nézem a videót. A törpe "konyhai kisegítőként, képzés nélküli szakácsként" dolgozott. Azaz semmiféle szakmája nincs. Akkor erről ennyit.
Aug 06, 2013 00:29:39

Szerző: Béla Aug 06, 2013 00:30:08
Válasz
(3)
Hitvány alja ember vagy sneci, egy alávaló vonagló féreg.

Öröm lesz téged hivatalosan is hajléktalanná tenni.

Itt az ideje a "Rocskai-projekt" felmelegítésének, hadd tudja meg a púpos, milyen érzés az, ha magáról kell gondoskodnia.
Aug 06, 2013 00:30:08

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 06, 2013 00:30:41
Válasz
(15)
kocsonya, ahogy visszaérek az országba, az első dolgom lesz, hogy anyádnak küldetek az irodába egy élelmiszercsomagot egy kísérőlevéllel, hogy tudom, hogy az idióta fia miatt éhezik, és fogadja el, mert nem tehet róla, amiért ilyen szar ember lett a gyerekéből.
Aug 06, 2013 00:30:41

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:31:36
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>Púp, most nézem a videót. A törpe "konyhai kisegítőként, képzés nélküli szakácsként" dolgozott. Azaz semmiféle szakmája nincs. Akkor erről ennyit.</div>
Krumplit hámozhatott. Amióta vannak fasza hámozógépek a piacon, ennek a karriernek sajnos befellegzett.
Aug 06, 2013 00:31:36

Szerző: gennyes féregzsidó Aug 06, 2013 00:32:05
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>gennyes féregzsidó:

Az első másfél éves időszakban kerestem, csak hiába.
Utána ez elvette a kedvemet.

Most pedig megint pörgök fel, de többé nem hagyom elvenni a kedvemet: a limittel óvom meg magam ettől.

Na meló, csá.</div>

és a maradék másfél évben mi volt? kinek a pénzéből zabáltál? ki miatt nem haltál éhen? ki miatt nem fagytál meg az utcán?

egyébként amit addig kerestél, az sem volt elég a rezsire.
Aug 06, 2013 00:32:05

Szerző: Józan Becsület Aug 06, 2013 00:32:19
Válasz
(7)
Anyádnak kellett volna meghatároznia egy ésszerű limitet még tíz éve, de olyat, hogy kopogjon a szemed, ha nem takarodsz el dolgozni az egyetemi láblógatás mellett.
Aug 06, 2013 00:32:19

Szerző: Béla Aug 06, 2013 00:32:27
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>gennyes féregzsidó:Az első másfél éves időszakban kerestem, csak hiába.Utána ez elvette a kedvemet.Most pedig megint pörgök fel, de többé nem hagyom elvenni a kedvemet: a limittel óvom meg magam ettől.Na meló, csá.</div>

Te soha nem adtál annyit haza, amennyibe anyádnak kerültél. Te nem támogattad, hanem a legnagyobb felpörgésed idején is legfeljebb csökkenteni tudtad a kiadásait, egy-két hónapig.
Aug 06, 2013 00:32:27

Szerző: Béla Aug 06, 2013 00:33:27
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, ahogy visszaérek az országba, az első dolgom lesz, hogy anyádnak küldetek az irodába egy élelmiszercsomagot egy kísérőlevéllel, hogy tudom, hogy az idióta fia miatt éhezik, és fogadja el, mert nem tehet róla, amiért ilyen szar ember lett a gyerekéből.</div>

Beszállok.

De csak jó minőségű kaját küldjünk, mert azt utálja a púpos, így nem zabálja fel az anyja elől.
Aug 06, 2013 00:33:27

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Aug 06, 2013 00:33:42
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, ahogy visszaérek az országba, az első dolgom lesz, hogy anyádnak küldetek az irodába egy élelmiszercsomagot egy kísérőlevéllel, hogy tudom, hogy az idióta fia miatt éhezik, és fogadja el, mert nem tehet róla, amiért ilyen szar ember lett a gyerekéből.</div>
Jó ötlet, de vigyázni kell, hogy tényleg az anyja kapja meg. Ha Sodi kezébe kerül, akkor felfalná az egészet maga.
Aug 06, 2013 00:33:42
« 1899 1900 1901 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 »
1752354 komment.

98 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™