Józan Becsület
Aug 06, 2013 00:34:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A '60-as, '70-es években én már totál kikészültem volna. Ellenben ebben a korban nagyon izgalmas a technikai fejlődés, azért az, hogy ennek állandó részese lehessek, olyan cél, amiért lelkesen vagyok hajlandó keményen dolgozni hosszú hónapokig.</div>
Te szerencsétlen faszmorzsoló, abban a korban az ember a Holdra ment, és minden kisfiú az űrhajózásról olvasott. A cserélhető objektíves telefon helyett meg akkor is megvolt a levehető ajtós turmixgép, hogy a magadfajta prolinak legyen mire vernie.
Te szerencsétlen faszmorzsoló, abban a korban az ember a Holdra ment, és minden kisfiú az űrhajózásról olvasott. A cserélhető objektíves telefon helyett meg akkor is megvolt a levehető ajtós turmixgép, hogy a magadfajta prolinak legyen mire vernie.
Aug 06, 2013 00:34:18
???
Aug 06, 2013 00:34:44
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>Púp, most nézem a videót. A törpe "konyhai kisegítőként, képzés nélküli szakácsként" dolgozott. Azaz semmiféle szakmája nincs. Akkor erről ennyit.</div>
elmehetne gyorsvendéglőbe dolgozni, minden mekiben alkalmaznak egy gyengeelméjűt, asztalokat törülgetni, stb. jó pr.
elmehetne gyorsvendéglőbe dolgozni, minden mekiben alkalmaznak egy gyengeelméjűt, asztalokat törülgetni, stb. jó pr.
Aug 06, 2013 00:34:44
sodika
Aug 06, 2013 00:37:10
Az egésznek, amit mondok, a lényege abban áll, hogy nálam okosabb és tapasztaltabb emberek ráébresztettek engem arra, hogy a problémáim gyökere ezúttal is a szélsőség volt.
Jó és hasznos dolog a kamerázás, de szélsőséges gyakorisággal széthullik mellette az életem, ezért csak kiegészítőként szabad élni vele, nem pedig a munka rovására.
Nem csak jó, hanem egyenesen kötelező dolog szüleim támogatása, ha nem akarok szar ember lenni, de a válogatás nélkül odaadott összes jövedelem annak reményében, hogy elégedettek lesznek, majd az ebből fakadó csalódottság bennük, hogy mégsem, szélsőség. Ehelyett egy adott fix összeget kell erre rászánni, melyben semmiféle érzelmi zsarolásnak, vagy motivációromboló elégedetlenkedésnek nem szabad a továbbiakban helyt adni. A "miért ennyi" kérdésre a válasz annyi, hogy "mert így terveztem meg előre".
Jó és hasznos dolog a kamerázás, de szélsőséges gyakorisággal széthullik mellette az életem, ezért csak kiegészítőként szabad élni vele, nem pedig a munka rovására.
Nem csak jó, hanem egyenesen kötelező dolog szüleim támogatása, ha nem akarok szar ember lenni, de a válogatás nélkül odaadott összes jövedelem annak reményében, hogy elégedettek lesznek, majd az ebből fakadó csalódottság bennük, hogy mégsem, szélsőség. Ehelyett egy adott fix összeget kell erre rászánni, melyben semmiféle érzelmi zsarolásnak, vagy motivációromboló elégedetlenkedésnek nem szabad a továbbiakban helyt adni. A "miért ennyi" kérdésre a válasz annyi, hogy "mert így terveztem meg előre".
Aug 06, 2013 00:37:10
Béla
Aug 06, 2013 00:37:35
Egyébként sneci, jó nézni, ahogyan vergődsz.
Nagy mellénnyel akartál megint okoskodni nekünk, aztán az lett a vége, hogy heteken belül nem lesz lakcímed.
Erre annyira bepörögtél, hogy elkezdtél anyádra fröcsögni (gondolom reggel megint leüvöltötte a fejedet), amivel pedig már régen szunnyadó trollsejteket ébresztettél fel szendergésükből, melyek akcióba lendülnek, és szorgalmasan ültetik neked a faszerdőt.
Te tényleg egy igazi idióta vagy, nincs mese.
Nagy mellénnyel akartál megint okoskodni nekünk, aztán az lett a vége, hogy heteken belül nem lesz lakcímed.
Erre annyira bepörögtél, hogy elkezdtél anyádra fröcsögni (gondolom reggel megint leüvöltötte a fejedet), amivel pedig már régen szunnyadó trollsejteket ébresztettél fel szendergésükből, melyek akcióba lendülnek, és szorgalmasan ültetik neked a faszerdőt.
Te tényleg egy igazi idióta vagy, nincs mese.
Aug 06, 2013 00:37:35
Ószövetségi Düh
Aug 06, 2013 00:38:29
<div class="quote"><div class="author">???</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>Púp, most nézem a videót. A törpe "konyhai kisegítőként, képzés nélküli szakácsként" dolgozott. Azaz semmiféle szakmája nincs. Akkor erről ennyit.</div>
elmehetne gyorsvendéglőbe dolgozni, minden mekiben alkalmaznak egy gyengeelméjűt, asztalokat törülgetni, stb. jó pr.</div>
A törpe ugyanúgy egy elmebeteg lumpen, mint a púpos, kifogásokat keres, hogy miért nem tud dolgozni. Aki egy csúszásgátló csík miatt kirúgatja magát a konyháról, majd elbukja az albérletét és hajléktalan lesz, az nem százas.
elmehetne gyorsvendéglőbe dolgozni, minden mekiben alkalmaznak egy gyengeelméjűt, asztalokat törülgetni, stb. jó pr.</div>
A törpe ugyanúgy egy elmebeteg lumpen, mint a púpos, kifogásokat keres, hogy miért nem tud dolgozni. Aki egy csúszásgátló csík miatt kirúgatja magát a konyháról, majd elbukja az albérletét és hajléktalan lesz, az nem százas.
Aug 06, 2013 00:38:29
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 00:38:48
Endre, azt kiszámoltad már, hogy anyádnak mennyibe kerül egy hónapban az etetésed? Hogy Rocskai mennyi vizet, áramot, fűtést stb. fizet neked?
Aug 06, 2013 00:38:48
Béla
Aug 06, 2013 00:39:54
Sneci, te már szar ember vagy.
Sőt, te vagy a szarember mintapéldánya.
Ha lenne "Szarember" könyv, azt rólad írnák.
Ha megkérdezik az iskolában a gyerekek a tanárnénit, hogy mit jelent az, hogy szarember, akkor csak a nevedet kell mondania.
Sőt, te vagy a szarember mintapéldánya.
Ha lenne "Szarember" könyv, azt rólad írnák.
Ha megkérdezik az iskolában a gyerekek a tanárnénit, hogy mit jelent az, hogy szarember, akkor csak a nevedet kell mondania.
Aug 06, 2013 00:39:54
jude
Aug 06, 2013 00:40:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az egésznek, amit mondok, a lényege abban áll, hogy nálam okosabb és tapasztaltabb emberek ráébresztettek engem arra, hogy a problémáim gyökere ezúttal is a szélsőség volt.
</div>
Ja, mert ezt is soha nem mondta senki, csak most a liberális komcsik, mi?
</div>
Ja, mert ezt is soha nem mondta senki, csak most a liberális komcsik, mi?
Aug 06, 2013 00:40:54
Ószövetségi Düh
Aug 06, 2013 00:41:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ehelyett egy adott fix összeget kell erre rászánni, melyben semmiféle érzelmi zsarolásnak, vagy motivációromboló elégedetlenkedésnek nem szabad a továbbiakban helyt adni. A "miért ennyi" kérdésre a válasz annyi, hogy "mert így terveztem meg előre".</div>
Remélem ugyanezen indokkal anyád is elutasítja majd a fellebbezésedet, hogy miért csak egy szelet zsíroskenyér a vasárnapi ebéd.
Remélem ugyanezen indokkal anyád is elutasítja majd a fellebbezésedet, hogy miért csak egy szelet zsíroskenyér a vasárnapi ebéd.
Lázár
Nem kell annak 10 év hogy visszajusson a nullára.
Elég a fele is.
De ebbe nem számoltam bele azt amennyi idő még eltelik mire rájön hogy vége a gyerekkornak.
Ez még évekbe telhet. Ezután indul az 5 év.
Elég a fele is.
De ebbe nem számoltam bele azt amennyi idő még eltelik mire rájön hogy vége a gyerekkornak.
Ez még évekbe telhet. Ezután indul az 5 év.
Béla
Aug 06, 2013 00:41:41
Ezeknek a sikertelen nieamndoknak van egyetlen közös pontjuk: a felelősség mindenáron való hárítása. Mindig, minden körülmények között és mindenhol más a hibás a saját elbaszott életükért.
Szerencsére ez a mentalitás a helyükön is tartja őket.
Szerencsére ez a mentalitás a helyükön is tartja őket.
Aug 06, 2013 00:41:41
Archívum
Aug 06, 2013 00:42:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az egésznek, amit mondok, a lényege abban áll, hogy nálam okosabb és tapasztaltabb emberek ráébresztettek engem arra, hogy a problémáim gyökere ezúttal is a szélsőség volt.
Nem csak jó, hanem egyenesen kötelező dolog szüleim támogatása, ha nem akarok szar ember lenni, de a válogatás nélkül odaadott összes jövedelem annak reményében, hogy elégedettek lesznek, majd az ebből fakadó csalódottság bennük, hogy mégsem, szélsőség. Ehelyett egy adott fix összeget kell erre rászánni, melyben semmiféle érzelmi zsarolásnak, vagy motivációromboló elégedetlenkedésnek nem szabad a továbbiakban helyt adni. A "miért ennyi" kérdésre a válasz annyi, hogy "mert így terveztem meg előre".</div>
Azt fogd fel te szerencsétlen, hogy nem támogatod a szüleidet, hanem beszállsz a saját rezsidbe minimálisan. El nem tudom képzelni, hogy hogy lehet valaki ilyen fogyatékos idióta. Akkor támogatnád a szüleidet ha nem az anyád etetne, tolná alád a lakhatást, hanem saját magad fizetnéd a rezsid és efölött adnál anyádnak te szerencsétlen.
Nem csak jó, hanem egyenesen kötelező dolog szüleim támogatása, ha nem akarok szar ember lenni, de a válogatás nélkül odaadott összes jövedelem annak reményében, hogy elégedettek lesznek, majd az ebből fakadó csalódottság bennük, hogy mégsem, szélsőség. Ehelyett egy adott fix összeget kell erre rászánni, melyben semmiféle érzelmi zsarolásnak, vagy motivációromboló elégedetlenkedésnek nem szabad a továbbiakban helyt adni. A "miért ennyi" kérdésre a válasz annyi, hogy "mert így terveztem meg előre".</div>
Azt fogd fel te szerencsétlen, hogy nem támogatod a szüleidet, hanem beszállsz a saját rezsidbe minimálisan. El nem tudom képzelni, hogy hogy lehet valaki ilyen fogyatékos idióta. Akkor támogatnád a szüleidet ha nem az anyád etetne, tolná alád a lakhatást, hanem saját magad fizetnéd a rezsid és efölött adnál anyádnak te szerencsétlen.
Aug 06, 2013 00:42:15
???
Aug 06, 2013 00:43:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az egésznek, amit mondok, a lényege abban áll, hogy nálam okosabb és tapasztaltabb emberek ráébresztettek engem arra, hogy a problémáim gyökere ezúttal is a szélsőség volt.</div>
Kik ezek a nálad okosabb és tapasztaltabb emberek? Anyád nics ott közöttük?
Kik ezek a nálad okosabb és tapasztaltabb emberek? Anyád nics ott közöttük?
Aug 06, 2013 00:43:35
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 00:45:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>a válogatás nélkül odaadott összes jövedelem annak reményében, hogy elégedettek lesznek</div>
a kurva anyádat már! hát nem érted, hogy az amit eddig odaadtál, semmire sem volt elég? még ha az egészet is adtad oda, anyádnak kellett kipótolni, hogy ne haljál éhen, és ne fagyjál meg.
kerestél 20 forintot, miközben havi 100 forintba kerül anyádnak, hogy zabálsz, hogy élsz. a 80 forintot oda kellett tenni valakinek, idióta.
a kurva anyádat már! hát nem érted, hogy az amit eddig odaadtál, semmire sem volt elég? még ha az egészet is adtad oda, anyádnak kellett kipótolni, hogy ne haljál éhen, és ne fagyjál meg.
kerestél 20 forintot, miközben havi 100 forintba kerül anyádnak, hogy zabálsz, hogy élsz. a 80 forintot oda kellett tenni valakinek, idióta.
Aug 06, 2013 00:45:13
sodika
Aug 06, 2013 00:46:42
A berlini út egész egyszerűen arra ébresztett rá engem, hogy kivétel nélkül minden baj az életemben abból, és kizárólagosan abból fakad, hogy hajlamos vagyok átesni a ló túloldalára. Ehhez nálam okosabb emberrel kellett beszélnem, de kivételesen nőben is akadhat ilyen. :)
A lakás és az egyetemi jogviszonyok elvesztése utáni teljes semmittevésből hajlamos voltam átesni a látástól vakulásig való önkizsákmányolásba, nulla videózással, és szórakozással, csak és kizárólag azért, hogy édesanyám elégedett legyen. Ez szélsőség.
Amikor ez csalódást okozott nekem, hajlamos voltam aránytalanul és ésszerűtlenül sok energiát a videózásra fordítani, miközben minden kezdett szétesni az életemben és családom életében. Ez szintén szélsőség.
A normális hozzáállás a normál ember átlagos munkaideje, munkanapi átlag 8 óra, úgy, hogy ennek 25%-a saját megoldásra megy, hogy az se legyen hanyagolva. Emellett a normális hozzáállás, ha törődök szüleimmel, és sok pénzt adok nekik, de előre meghatározott, és ami sokkal fontosabb: nem általuk, hanem saját magam által meghatározott, fix. keretek között.
A lakás és az egyetemi jogviszonyok elvesztése utáni teljes semmittevésből hajlamos voltam átesni a látástól vakulásig való önkizsákmányolásba, nulla videózással, és szórakozással, csak és kizárólag azért, hogy édesanyám elégedett legyen. Ez szélsőség.
Amikor ez csalódást okozott nekem, hajlamos voltam aránytalanul és ésszerűtlenül sok energiát a videózásra fordítani, miközben minden kezdett szétesni az életemben és családom életében. Ez szintén szélsőség.
A normális hozzáállás a normál ember átlagos munkaideje, munkanapi átlag 8 óra, úgy, hogy ennek 25%-a saját megoldásra megy, hogy az se legyen hanyagolva. Emellett a normális hozzáállás, ha törődök szüleimmel, és sok pénzt adok nekik, de előre meghatározott, és ami sokkal fontosabb: nem általuk, hanem saját magam által meghatározott, fix. keretek között.
Aug 06, 2013 00:46:42
ál-sodika
Aug 06, 2013 00:46:52
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>a válogatás nélkül odaadott összes jövedelem annak reményében, hogy elégedettek lesznek</div>
kerestél 20 forintot, miközben havi 100 forintba kerül anyádnak, hogy zabálsz, hogy élsz. a 80 forintot oda kellett tenni valakinek, idióta.</div>
kerestél 20 forintot, miközben havi 100 forintba kerül anyádnak, hogy zabálsz, hogy élsz. a 80 forintot oda kellett tenni valakinek, idióta.</div>
Aug 06, 2013 00:46:52
ál-sodika
Aug 06, 2013 00:47:30
De hiszen 20 Ft az felfoghatatlanul sok pénz. Mégis hogyan nem elég ez neki?
Aug 06, 2013 00:47:30
tigris
Aug 06, 2013 00:48:10
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>a válogatás nélkül odaadott összes jövedelem annak reményében, hogy elégedettek lesznek</div>
hiába magyarázod. a jelek szerint szellemi fogyatékos a csöves hajléktalan
hiába magyarázod. a jelek szerint szellemi fogyatékos a csöves hajléktalan
Aug 06, 2013 00:48:10
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 00:49:00
kocsonya, a mostani felpörgés és az anyád ésszerűen korlátozott támogatása köré szőtt hazug meséd kizárólag azt a célt szolgálja, hogy te még önzőbb módon bánj anyáddal, még jobban kizsákmányold, még több pénzt költs magadra annak ellenére, hogy gazdaságilag életképtelen vagy, és ezt a lelkiismereted megnyugtatása mellett végezhesd.
Aug 06, 2013 00:49:00
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 00:50:53
A 150 euróból miért nem adtál az anyádnak?
Aug 06, 2013 00:50:53
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 00:50:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A berlini út egész egyszerűen arra ébresztett rá engem, hogy kivétel nélkül minden baj az életemben abból, és kizárólagosan abból fakad, hogy hajlamos vagyok átesni a ló túloldalára. Ehhez nálam okosabb emberrel kellett beszélnem, de kivételesen nőben is akadhat ilyen. :)</div>
lolbazmeg, andi néni dumálta tele a fejét. jó, tudható volt, de csak most ismerte be az agymosást.
lolbazmeg, andi néni dumálta tele a fejét. jó, tudható volt, de csak most ismerte be az agymosást.
Aug 06, 2013 00:50:57
sodika
Aug 06, 2013 00:51:21
<b>Hajlamos vagyok a szélsőségre, és ez minden bajom forrása. Se a túl sok munka, se a túl sok videózás, se a túl kevés szórakozás, se a számolatlanul, és más által meghatározott módon öntött pénz nem elfogadható.
Az átlagember szintjét elérő, de a saját tervekre is energiát szánó munka az optimális, a valóban fontos események levideózása az optimális, és a szüleim tisztességesen sok, de nem számolatlan, hanem előre kigondolt összegű támogatása az optimális.</b>
Az átlagember szintjét elérő, de a saját tervekre is energiát szánó munka az optimális, a valóban fontos események levideózása az optimális, és a szüleim tisztességesen sok, de nem számolatlan, hanem előre kigondolt összegű támogatása az optimális.</b>
Aug 06, 2013 00:51:21
jude
Aug 06, 2013 00:52:11
"A lakás és az egyetemi jogviszonyok elvesztése utáni teljes semmittevésből hajlamos voltam átesni a látástól vakulásig való önkizsákmányolásba, nulla videózással, és szórakozással, csak és kizárólag azért, hogy édesanyám elégedett legyen."
Ahahahhaha, el tudom képzelni mennyit dolgozhattál.
Napi 2 óra megvolt? Bocs, heti?
Ahahahhaha, el tudom képzelni mennyit dolgozhattál.
Napi 2 óra megvolt? Bocs, heti?
Aug 06, 2013 00:52:11
Józan Becsület
Aug 06, 2013 00:53:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Hajlamos vagyok a szélsőségre, és ez minden bajom forrása.</b></div>
Nocsak. Otthagyod a Jobbikot és felhagysz a zsidózással is?
Nocsak. Otthagyod a Jobbikot és felhagysz a zsidózással is?
Aug 06, 2013 00:53:38
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 00:54:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Emellett a normális hozzáállás, ha törődök szüleimmel, és sok pénzt adok nekik, de előre meghatározott, és ami sokkal fontosabb: nem általuk, hanem saját magam által meghatározott, fix. keretek között.</div>
anyád csak annyit kért, hogy fizesd a pátyi ház rezsijét, és ő ad neked kaját. de te ennyi pénzt sem tudtál megkeresni, és ebből az lett, hogy anyád fizette a rezsit, és a kajádat is. erről pedig te azt akarod hazudni, hogy anyád mértéktelenül sok pénzt követel, és ennek határt kell szabni.
folyamatos hazugságban vagy.
anyád csak annyit kért, hogy fizesd a pátyi ház rezsijét, és ő ad neked kaját. de te ennyi pénzt sem tudtál megkeresni, és ebből az lett, hogy anyád fizette a rezsit, és a kajádat is. erről pedig te azt akarod hazudni, hogy anyád mértéktelenül sok pénzt követel, és ennek határt kell szabni.
folyamatos hazugságban vagy.
Aug 06, 2013 00:54:05
tigris
Aug 06, 2013 00:54:09
most már édesanyázik, két órával ezellőtt ott tartottunk, hogy hagyta éhezni az anyját, aki idióta módon minden pénzt elszór.
Aug 06, 2013 00:54:09
sodika
Aug 06, 2013 00:55:41
Szóval most pörgök ugyan tisztességesen, de nem önkizsákmányoló módon. Elkezdek szórakozni is, de nagyon visszafogottan. Továbbra is videózok, de csak fontos eseményeket. Újra rendszeresen támogatom szüleimet, de nem zsarolás miatt, hanem saját magam által előre kigondolt módon.
Azért, mert EZ az, ami nélkülözi a szélsőségeket, és SEHOL nem esik át a ló túloldalára.
Azért, mert EZ az, ami nélkülözi a szélsőségeket, és SEHOL nem esik át a ló túloldalára.
Aug 06, 2013 00:55:41
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 00:55:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Hajlamos vagyok a szélsőségre, és ez minden bajom forrása. Se a túl sok munka, se a túl sok videózás, se a túl kevés szórakozás, se a számolatlanul, és más által meghatározott módon öntött pénz nem elfogadható.
Az átlagember szintjét elérő, de a saját tervekre is energiát szánó munka az optimális, a valóban fontos események levideózása az optimális, és a szüleim tisztességesen sok, de nem számolatlan, hanem előre kigondolt összegű támogatása az optimális.</b></div>
most éppen egy szélsőségesen idióta és hazug érvrendszert tákoltál össze magadnak, ami egy másik szélsőség alátámasztására szolgál.
folyamatosan hazudsz magadnak és a világnak. csak a trollokon nem megy át.
Az átlagember szintjét elérő, de a saját tervekre is energiát szánó munka az optimális, a valóban fontos események levideózása az optimális, és a szüleim tisztességesen sok, de nem számolatlan, hanem előre kigondolt összegű támogatása az optimális.</b></div>
most éppen egy szélsőségesen idióta és hazug érvrendszert tákoltál össze magadnak, ami egy másik szélsőség alátámasztására szolgál.
folyamatosan hazudsz magadnak és a világnak. csak a trollokon nem megy át.
Aug 06, 2013 00:55:48
Lázár
Aug 06, 2013 00:56:49
Sodi, ne kapaszkodj bele abba amit Németországban hallottál.
Az élet sokkal nehezebb annál minthogy egy jó tanáccsal mindent helyre lehessen hozni.
Az élet sokkal nehezebb annál minthogy egy jó tanáccsal mindent helyre lehessen hozni.
Aug 06, 2013 00:56:49
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 00:57:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szóval most pörgök ugyan tisztességesen, de nem önkizsákmányoló módon. Elkezdek szórakozni is, de nagyon visszafogottan. Továbbra is videózok, de csak fontos eseményeket. Újra rendszeresen támogatom szüleimet, de nem zsarolás miatt, hanem saját magam által előre kigondolt módon.
Azért, mert EZ az, ami nélkülözi a szélsőségeket, és SEHOL nem esik át a ló túloldalára.</div>
már a felpörgés és a munkanapi átlag 8 óra is hazugság, ma derült ki. eddig munkanapi 6 órát dolgoztál, kínkeservesen. a saját megoldás 2 órája pedig elcsúszott Jövő hétre.
Azért, mert EZ az, ami nélkülözi a szélsőségeket, és SEHOL nem esik át a ló túloldalára.</div>
már a felpörgés és a munkanapi átlag 8 óra is hazugság, ma derült ki. eddig munkanapi 6 órát dolgoztál, kínkeservesen. a saját megoldás 2 órája pedig elcsúszott Jövő hétre.
Aug 06, 2013 00:57:48
jude
Aug 06, 2013 00:57:51
Sodikám, picibogaram, ezekre most este jöttél rá?
Aug 06, 2013 00:57:51
Ószövetségi Düh
Aug 06, 2013 00:58:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szóval most pörgök ugyan tisztességesen, de nem önkizsákmányoló módon. Elkezdek szórakozni is, de nagyon visszafogottan. Továbbra is videózok, de csak fontos eseményeket. Újra rendszeresen támogatom szüleimet, de nem zsarolás miatt, hanem saját magam által előre kigondolt módon.
Te egy akkora önző materialista féreg vagy, hogy az leírhatatlan.
Remélem, amikor a januári fagyban az utca kövén fekve az utolsókat rúgod, az utolsó dolog amit látsz a világból, egy szőrös kutyafasz lesz, amint épp az arcodba hugyozik.
Remélem, amikor a januári fagyban az utca kövén fekve az utolsókat rúgod, az utolsó dolog amit látsz a világból, egy szőrös kutyafasz lesz, amint épp az arcodba hugyozik.
Aug 06, 2013 00:58:09
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 00:58:14
Túl sok munka???????????
Aug 06, 2013 00:58:14
sodika
Aug 06, 2013 00:59:17
Ennyi. Ez így nem csak hogy nem mellőzi a morált, de az ésszerűség diadalaként a legetikusabb végeredményt lehet csak képes produkálni, ami jelen körülményeimből kihozható.
Általánosságban arra kell figyelni, hogy nem esek-e át a ló túloldalára, és ha nem, minden rendben van.
Ennyi.
Aki szerint viszont a nyílt problémafeltárás hálátlanság, és szaremberség, nem pedig bölcs helyzetértékelés, és optimumkeresés, az egész egyszerűen gonosz, illetve esetlegesen gyenge felfogóképességű.
Általánosságban arra kell figyelni, hogy nem esek-e át a ló túloldalára, és ha nem, minden rendben van.
Ennyi.
Aki szerint viszont a nyílt problémafeltárás hálátlanság, és szaremberség, nem pedig bölcs helyzetértékelés, és optimumkeresés, az egész egyszerűen gonosz, illetve esetlegesen gyenge felfogóképességű.
Aug 06, 2013 00:59:17
tigris
Aug 06, 2013 00:59:50
hát rádfér a szórakozás, ennyi átdolgozott év után! ne zsigereld ki magad, marci pénze ráér!
Aug 06, 2013 00:59:50
Józan Becsület
Aug 06, 2013 00:59:55
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szóval most pörgök ugyan tisztességesen, de nem önkizsákmányoló módon. Elkezdek szórakozni is, de nagyon visszafogottan. Továbbra is videózok, de csak fontos eseményeket. Újra rendszeresen támogatom szüleimet, de nem zsarolás miatt, hanem saját magam által előre kigondolt módon.
Remélem, amikor a januári fagyban az utca kövén fekve az utolsókat rúgod, az utolsó dolog amit látsz a világból, egy szőrös kutyafasz lesz, amint épp az arcodba hugyozik.</div>
visszafogott szórakozásként fogja elszámolni
Remélem, amikor a januári fagyban az utca kövén fekve az utolsókat rúgod, az utolsó dolog amit látsz a világból, egy szőrös kutyafasz lesz, amint épp az arcodba hugyozik.</div>
visszafogott szórakozásként fogja elszámolni
Aug 06, 2013 00:59:55
sodika
Aug 06, 2013 01:00:28
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Túl sok munka???????????</div>
Bizony, a túlhajszoltság sem jó, ha minden más rovására megy. Az átlagember munkanapi 8 órája legyen meg, de annál több már önkizsákmányolás.
Bizony, a túlhajszoltság sem jó, ha minden más rovására megy. Az átlagember munkanapi 8 órája legyen meg, de annál több már önkizsákmányolás.
Aug 06, 2013 01:00:28
broni
Aug 06, 2013 01:00:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Hajlamos vagyok a szélsőségre, és ez minden bajom forrása. Se a túl sok munka, se a túl sok videózás, se a túl kevés szórakozás, se a számolatlanul, és más által meghatározott módon öntött pénz nem elfogadható.
könyörgöm, akassszuk fel!!!!!!!!!)))))))))))ilyen nincs!!ismerek rengeteg hülyét, te endi magasan veri mindet
könyörgöm, akassszuk fel!!!!!!!!!)))))))))))ilyen nincs!!ismerek rengeteg hülyét, te endi magasan veri mindet
Aug 06, 2013 01:00:52
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:01:33
<b>MIÉRT NEM ADTÁL A 150 EURÓBÓL ANYÁDNAK, HA MÉG ANDI NÉNI SZERINT IS KELLENE?</b>
Aug 06, 2013 01:01:33
sodika
Aug 06, 2013 01:01:55
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Te egy akkora önző materialista féreg vagy, hogy az leírhatatlan.</div>
Ez nem önzőség, hanem a józan ész diadala a szélsőségekbe hajló, egymást váltó végletek után.
Ez nem önzőség, hanem a józan ész diadala a szélsőségekbe hajló, egymást váltó végletek után.
Aug 06, 2013 01:01:55
Archívum
Aug 06, 2013 01:02:11
Te fasz tudod, hogy mit jelent az a szó, hogy támogatás? Mert az, hogy kifizeted a rezsid költségének 2%át az kurvára nem támogatás. Ne használd ezt a szót te értelmi fogyatékos hálátlan szar.
Te fasz tudod, hogy mit jelent az a szó, hogy támogatás? Mert az, hogy kifizeted a rezsid költségének 2%át az kurvára nem támogatás. Ne használd ezt a szót te értelmi fogyatékos hálátlan szar.
Aug 06, 2013 01:02:11
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:02:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Túl sok munka???????????</div>
Bizony, a túlhajszoltság sem jó, ha minden más rovására megy. Az átlagember munkanapi 8 órája legyen meg, de annál több már önkizsákmányolás.</div>
És mikor hajszoltad túl magad, Gyagyás? Amikor fejbe vágtak a ködbérekkel, mert nem végezted el a munkát?
Bizony, a túlhajszoltság sem jó, ha minden más rovására megy. Az átlagember munkanapi 8 órája legyen meg, de annál több már önkizsákmányolás.</div>
És mikor hajszoltad túl magad, Gyagyás? Amikor fejbe vágtak a ködbérekkel, mert nem végezted el a munkát?
Aug 06, 2013 01:02:36
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:02:51
kocsonya, nem érzed magad nevetségesnek, hogy miközben eddig arról ugattál nekünk kurva nagy pofával, hogy te mindig mindent jól csináltál, és mindig a legjobb megoldást választottad, kimész berlinbe andi nénihez, és úgy jössz haza, hogy kurvára nem csináltál jól semmit, és minden problémád okozója a szélsőségességed, vagyis te magad?
nem érzed ezt a kurva nagy ellentmondást?
a másik: majd pont egy andinéni-féle tanács miatt fogsz megváltozni? andi néni nem lesz melletted pár hét múlva amikor összeomlik a nagyszerű terved, és megint azt veszed észre, hogy nincs pénzed, anyád kurvára nyomja a dumát, és dolgozni sincs kedved. szóval ezt is kurvára benézted.
majd hónapok múlva megint fel leszel lelkesülve, hogy beszéltél valakivel, aki szerint ez és ez volt eddig a probléma, és most majd máshogy fogod csinálni. ugyanez volt amikor odaköltöztél az irodába, és rocskai dumáját böfögted vissza nekünk, mint megoldást.
idióta vagy. borzasztó nagy idióta.
a másik: majd pont egy andinéni-féle tanács miatt fogsz megváltozni? andi néni nem lesz melletted pár hét múlva amikor összeomlik a nagyszerű terved, és megint azt veszed észre, hogy nincs pénzed, anyád kurvára nyomja a dumát, és dolgozni sincs kedved. szóval ezt is kurvára benézted.
majd hónapok múlva megint fel leszel lelkesülve, hogy beszéltél valakivel, aki szerint ez és ez volt eddig a probléma, és most majd máshogy fogod csinálni. ugyanez volt amikor odaköltöztél az irodába, és rocskai dumáját böfögted vissza nekünk, mint megoldást.
idióta vagy. borzasztó nagy idióta.
Aug 06, 2013 01:02:51
Ószövetségi Düh
Aug 06, 2013 01:03:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Ez nem önzőség, hanem a józan ész diadala a szélsőségekbe hajló, egymást váltó végletek után.</div>
A józan ész diadala az lesz, ha anyád végre kibasz az utcára.
Ez nem önzőség, hanem a józan ész diadala a szélsőségekbe hajló, egymást váltó végletek után.</div>
A józan ész diadala az lesz, ha anyád végre kibasz az utcára.
Aug 06, 2013 01:03:29
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:04:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ennyi. Ez így nem csak hogy nem mellőzi a morált, de az ésszerűség diadalaként a legetikusabb végeredményt lehet csak képes produkálni, ami jelen körülményeimből kihozható.
Ennyi.
Aki szerint viszont a nyílt problémafeltárás hálátlanság, és szaremberség, nem pedig bölcs helyzetértékelés, és optimumkeresés, az egész egyszerűen gonosz, illetve esetlegesen gyenge felfogóképességű.</div>
ez kurva jó alapanyag a sodi-generátornak. minden szava kincs.
Ennyi.
Aki szerint viszont a nyílt problémafeltárás hálátlanság, és szaremberség, nem pedig bölcs helyzetértékelés, és optimumkeresés, az egész egyszerűen gonosz, illetve esetlegesen gyenge felfogóképességű.</div>
ez kurva jó alapanyag a sodi-generátornak. minden szava kincs.
Aug 06, 2013 01:04:36
sodika
Aug 06, 2013 01:04:47
sodilegnagyobbrajongoja :
A Mili Power King KELLETT.
<b>AZÉRT, hogy ne legyen olyan apróság, amit még beterveztem, de nem vettem még meg, mert ha folyamatosan erre gondolnék, az elterelné az alkotó gondolataimat.</b>
Most már jóformán kivétel nélkül minden apróbb dolog megvan, amit meg akartam venni, a következő nagy lépcső a Galaxy NX, az odavezető hosszabb út közben pedig tudok másra is koncentrálni, mert nem idegeskedem a gépem korlátai miatt (tárhely / akku üzemidő).
<b>AZÉRT, hogy ne legyen olyan apróság, amit még beterveztem, de nem vettem még meg, mert ha folyamatosan erre gondolnék, az elterelné az alkotó gondolataimat.</b>
Most már jóformán kivétel nélkül minden apróbb dolog megvan, amit meg akartam venni, a következő nagy lépcső a Galaxy NX, az odavezető hosszabb út közben pedig tudok másra is koncentrálni, mert nem idegeskedem a gépem korlátai miatt (tárhely / akku üzemidő).
Aug 06, 2013 01:04:47
sodika
Aug 06, 2013 01:06:09
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
És mikor hajszoltad túl magad, Gyagyás? Amikor fejbe vágtak a ködbérekkel, mert nem végezted el a munkát?</div>
Igen, mert a nagy túlhajszolásban túlvállaltam magam melókkal. Azt sem szabad csinálni, mert az is szélsőség. Azt szabad csak elvállalni, amit határidőig reálisan meg is tudsz csinálni.
És mikor hajszoltad túl magad, Gyagyás? Amikor fejbe vágtak a ködbérekkel, mert nem végezted el a munkát?</div>
Igen, mert a nagy túlhajszolásban túlvállaltam magam melókkal. Azt sem szabad csinálni, mert az is szélsőség. Azt szabad csak elvállalni, amit határidőig reálisan meg is tudsz csinálni.
Aug 06, 2013 01:06:09
jude
Aug 06, 2013 01:06:14
Ül a téglafejű jávorszarvasunk a gép előtt és csak ontja magából a mániás szakaszban előtörő faszságokat, szigorúan boldozva.
Kemény lett az éjjel, jó a műsor.
Kemény lett az éjjel, jó a műsor.
Aug 06, 2013 01:06:14
Archívum
Aug 06, 2013 01:06:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
</div>
Egy havi rezsi kettőtöknek, közben anyád éhezik, gratulálok.
</div>
Egy havi rezsi kettőtöknek, közben anyád éhezik, gratulálok.
Aug 06, 2013 01:06:56
Józan Becsület
Aug 06, 2013 01:07:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>sodilegnagyobbrajongoja :
Most már jóformán kivétel nélkül minden apróbb dolog megvan, amit meg akartam venni, a következő nagy lépcső a Galaxy NX, az odavezető hosszabb út közben pedig tudok másra is koncentrálni, mert nem idegeskedem a gépem korlátai miatt (tárhely / akku üzemidő).</div>
1. Figyelmeztetnélek, hogy ugyanígy KELLETT a telefon, amire elbasztad a diákhiteledet feleslegesen.
2. Repcsiii hol van?!
Most már jóformán kivétel nélkül minden apróbb dolog megvan, amit meg akartam venni, a következő nagy lépcső a Galaxy NX, az odavezető hosszabb út közben pedig tudok másra is koncentrálni, mert nem idegeskedem a gépem korlátai miatt (tárhely / akku üzemidő).</div>
1. Figyelmeztetnélek, hogy ugyanígy KELLETT a telefon, amire elbasztad a diákhiteledet feleslegesen.
2. Repcsiii hol van?!
Aug 06, 2013 01:07:02
sodika
Aug 06, 2013 01:07:47
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>nem érzed magad nevetségesnek, hogy miközben eddig arról ugattál nekünk kurva nagy pofával, hogy te mindig mindent jól csináltál</div>
Külön-külön minden jó volt, csak minden elment a maga szélsőségébe. Az optimális nem az, ha mást csinálok, mint eddig, hanem az, ha szélsőségektől mentes, tisztességes időbeosztással csinálom a dolgokat.
Külön-külön minden jó volt, csak minden elment a maga szélsőségébe. Az optimális nem az, ha mást csinálok, mint eddig, hanem az, ha szélsőségektől mentes, tisztességes időbeosztással csinálom a dolgokat.
Aug 06, 2013 01:07:47
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:07:52
Kaja nem kell? Villanyszámlát nem kell fizetni? Adósságokat nem kellene visszafizetni?
Anyádnak nem kellene néha egy jó napot szerezni?
Anyádnak nem kellene néha egy jó napot szerezni?
Aug 06, 2013 01:07:52
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:08:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>sodilegnagyobbrajongoja :
ez súlyos beteg, bazmeg.:)))
akkor eddig a repcsi miatt volt gond, mert azt is betervezted, és folyamatosan azon idegeskedtél, hogy nincs repcsiiiiii, pedig keeeeellll.
akkor eddig a repcsi miatt volt gond, mert azt is betervezted, és folyamatosan azon idegeskedtél, hogy nincs repcsiiiiii, pedig keeeeellll.
Aug 06, 2013 01:08:14
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:08:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Igen, mert a nagy túlhajszolásban túlvállaltam magam melókkal. Azt sem szabad csinálni, mert az is szélsőség. Azt szabad csak elvállalni, amit határidőig reálisan meg is tudsz csinálni.</div>
És ebben a nagy túlhajszolásban gányoltál napi 2-3 órát, aztán ez annyira kifárasztott, hogy utána egy évig még ennyit sem.
Igen, mert a nagy túlhajszolásban túlvállaltam magam melókkal. Azt sem szabad csinálni, mert az is szélsőség. Azt szabad csak elvállalni, amit határidőig reálisan meg is tudsz csinálni.</div>
És ebben a nagy túlhajszolásban gányoltál napi 2-3 órát, aztán ez annyira kifárasztott, hogy utána egy évig még ennyit sem.
Aug 06, 2013 01:08:45
broni
Aug 06, 2013 01:09:15
tényleg, endi, mi legalább beszéltünk már telcsin, kinyaltad, az andit, vagy leszoptt, volt valami keci???????????
Aug 06, 2013 01:09:15
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:10:18
kocsonya, te megnézted már a tükörben azt a valamit, amit fej helyett hordasz a nyakadon? na az a kurva nagy szélsőség. először azt a valamit kellene onnan levenni. igen, egy komplett fejpótló műtét kell neked, még a botoxkezelés előtt.
Aug 06, 2013 01:10:18
sodika
Aug 06, 2013 01:10:27
Józan Becsület:
Repcsire most nem gondolok, kitartok az elhatározásom mellett. Galaxy NX.
Legfeljebb még RAM-bővítést veszek a gépbe szeptember elején, az 10 ezer forintos apróság. Minden más szüleim támogatására, és a Galaxy NX-re való gyűjtésre megy, kevés arányban szórakozással, egy pillanatnyilag konkrétan még ki nem gondolt, de mindenképpen, és minden más szempont felett egészséges, tisztességes, és morális arányban.
Legfeljebb még RAM-bővítést veszek a gépbe szeptember elején, az 10 ezer forintos apróság. Minden más szüleim támogatására, és a Galaxy NX-re való gyűjtésre megy, kevés arányban szórakozással, egy pillanatnyilag konkrétan még ki nem gondolt, de mindenképpen, és minden más szempont felett egészséges, tisztességes, és morális arányban.
Aug 06, 2013 01:10:27
Lázár
Aug 06, 2013 01:11:34
Én ezt nem bírom tovább, ez egy bolondok háza.
Aug 06, 2013 01:11:34
tigris
Aug 06, 2013 01:12:01
mi a faszomnak kellett neked a milli power king, mikor most határoztad el, hogy visszaszorítod a kamerázást, és inkább rendesen fogsz dolgozni??
te nem vagy normális.
te nem vagy normális.
Aug 06, 2013 01:12:01
sodi-generátroll
Aug 06, 2013 01:12:14
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>sodilegnagyobbrajongoja :
akkor eddig a repcsi miatt volt gond, mert azt is betervezted, és folyamatosan azon idegeskedtél, hogy nincs repcsiiiiii, pedig keeeeellll.</div>
Na ja, kellett is VOLNA!
Csakhogy azóta nincsenek olyan izgi utcai események, amelyek 2006-ban voltak, így IDEIGLENESEN lemondtam róla.
De majd kell és lesz is, nyugi! :)
akkor eddig a repcsi miatt volt gond, mert azt is betervezted, és folyamatosan azon idegeskedtél, hogy nincs repcsiiiiii, pedig keeeeellll.</div>
Na ja, kellett is VOLNA!
Csakhogy azóta nincsenek olyan izgi utcai események, amelyek 2006-ban voltak, így IDEIGLENESEN lemondtam róla.
De majd kell és lesz is, nyugi! :)
Aug 06, 2013 01:12:14
tigris
Aug 06, 2013 01:12:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Józan Becsület:
Legfeljebb még RAM-bővítést veszek a gépbe szeptember elején, az 10 ezer forintos apróság. Minden más szüleim támogatására, és a Galaxy NX-re való gyűjtésre megy, kevés arányban szórakozással, egy pillanatnyilag konkrétan még ki nem gondolt, de mindenképpen, és minden más szempont felett egészséges, tisztességes, és morális arányban.</div>
anyád éhezik, te pedig a szórkozáson töröd a fejed. mást se csináltál egész életedben, mint szórakoztál te görény.
Legfeljebb még RAM-bővítést veszek a gépbe szeptember elején, az 10 ezer forintos apróság. Minden más szüleim támogatására, és a Galaxy NX-re való gyűjtésre megy, kevés arányban szórakozással, egy pillanatnyilag konkrétan még ki nem gondolt, de mindenképpen, és minden más szempont felett egészséges, tisztességes, és morális arányban.</div>
anyád éhezik, te pedig a szórkozáson töröd a fejed. mást se csináltál egész életedben, mint szórakoztál te görény.
Aug 06, 2013 01:12:38
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:13:11
De Marcinak is adsz ugye? Meg Krucsió 2000 Ft-ját is megadod?
De Marcinak is adsz ugye? Meg Krucsió 2000 Ft-ját is megadod?
Aug 06, 2013 01:13:11
Józan Becsület
Aug 06, 2013 01:13:18
Ezzel szemben az lesz, hogy amint felmerül legközelebb a halovány lehetőség, hogy megdughatsz egy nőt, az összes pénzedet plusz a kifacsarható kölcsönt elmulatod a társaságában, aztán hazatérsz dolgavégezetlen, pukkadásig duzzadt herékkel, és eldicsekedsz azzal, milyen jót beszélgettetek. Arról, hogy a szélsőséges viselkedés káros :D
Ezzel szemben az lesz, hogy amint felmerül legközelebb a halovány lehetőség, hogy megdughatsz egy nőt, az összes pénzedet plusz a kifacsarható kölcsönt elmulatod a társaságában, aztán hazatérsz dolgavégezetlen, pukkadásig duzzadt herékkel, és eldicsekedsz azzal, milyen jót beszélgettetek. Arról, hogy a szélsőséges viselkedés káros :D
Aug 06, 2013 01:13:18
????
Aug 06, 2013 01:13:24
10 ezer forintos apróság :-) Mondja ezt egy olyan ember, aki 5 forintosokat kapar össze egy kiló kenyérre
10 ezer forintos apróság :-) Mondja ezt egy olyan ember, aki 5 forintosokat kapar össze egy kiló kenyérre
Aug 06, 2013 01:13:24
Archívum
Aug 06, 2013 01:13:38
Légyszíves nézz utána, hogy mit jelent a támogatni szó.
Légyszíves nézz utána, hogy mit jelent a támogatni szó.
Aug 06, 2013 01:13:38
Ószövetségi Düh
Aug 06, 2013 01:13:43
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, nem érzed magad nevetségesnek, hogy miközben eddig arról ugattál nekünk kurva nagy pofával, hogy te mindig mindent jól csináltál, és mindig a legjobb megoldást választottad, kimész berlinbe andi nénihez, és úgy jössz haza, hogy kurvára nem csináltál jól semmit, és minden problémád okozója a szélsőségességed, vagyis te magad?
idióta vagy. borzasztó nagy idióta.</div>
Én mondtam, hogy kocsonya a Tihanyi Visszhang. Mindig az aktuális gazdatest nézeteit szajkózza.
idióta vagy. borzasztó nagy idióta.</div>
Én mondtam, hogy kocsonya a Tihanyi Visszhang. Mindig az aktuális gazdatest nézeteit szajkózza.
Aug 06, 2013 01:13:43
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:14:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>nem érzed magad nevetségesnek, hogy miközben eddig arról ugattál nekünk kurva nagy pofával, hogy te mindig mindent jól csináltál</div>
Külön-külön minden jó volt, csak minden elment a maga szélsőségébe. Az optimális nem az, ha mást csinálok, mint eddig, hanem az, ha szélsőségektől mentes, tisztességes időbeosztással csinálom a dolgokat.</div>
értem, tehát az külön-külön jó volt, hogy filmnézés közben dolgoztál 5 perceket, de elment a maga szélsősségébe, hogy azok az 5 percek csak óránként voltak. a filmnézéssel viszont nem volt baj, ahogy a kurucozással sem a meló közben. végül is önmagában az a napi 2 óra munka sem volt probléma, csak az a baj, hogy elment ez is a szélsőségébe, főleg, hogy 32 forintra jött ki az órabér.
Külön-külön minden jó volt, csak minden elment a maga szélsőségébe. Az optimális nem az, ha mást csinálok, mint eddig, hanem az, ha szélsőségektől mentes, tisztességes időbeosztással csinálom a dolgokat.</div>
értem, tehát az külön-külön jó volt, hogy filmnézés közben dolgoztál 5 perceket, de elment a maga szélsősségébe, hogy azok az 5 percek csak óránként voltak. a filmnézéssel viszont nem volt baj, ahogy a kurucozással sem a meló közben. végül is önmagában az a napi 2 óra munka sem volt probléma, csak az a baj, hogy elment ez is a szélsőségébe, főleg, hogy 32 forintra jött ki az órabér.
Aug 06, 2013 01:14:05
sodika
Aug 06, 2013 01:14:30
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>mi a faszomnak kellett neked a milli power king, mikor most határoztad el, hogy visszaszorítod a kamerázást, és inkább rendesen fogsz dolgozni??</div>
Hogy az a néhány kivételes alkalom viszont kompromisszumok nélküli legyen.
Hogy az a néhány kivételes alkalom viszont kompromisszumok nélküli legyen.
Aug 06, 2013 01:14:30
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:15:50
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>mi a faszomnak kellett neked a milli power king, mikor most határoztad el, hogy visszaszorítod a kamerázást, és inkább rendesen fogsz dolgozni??
te nem vagy normális.</div>
minden szavával üti az előzőt, Hahó! ez egy autista.
te nem vagy normális.</div>
minden szavával üti az előzőt, Hahó! ez egy autista.
Aug 06, 2013 01:15:50
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:16:46
Az kivételes alkalom, hogy egy hajléktalan trógerrel kell beszélgetni egy utcai padon?
Tényleg, miért nem hívtad meg Tyriont egy sörre? Elszámolhattad volna repi kiadásként. :)
Tényleg, miért nem hívtad meg Tyriont egy sörre? Elszámolhattad volna repi kiadásként. :)
Aug 06, 2013 01:16:46
broni
Aug 06, 2013 01:16:48
<a href="http://youtu.be/zQMG2ubmu4E" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/zQMG2ubmu4E</a>
ezt ösmered, endi, legjobb magyar szám..ja, zsidók, bocs
ezt ösmered, endi, legjobb magyar szám..ja, zsidók, bocs
Aug 06, 2013 01:16:48
Ószövetségi Düh
Aug 06, 2013 01:16:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>mi a faszomnak kellett neked a milli power king, mikor most határoztad el, hogy visszaszorítod a kamerázást, és inkább rendesen fogsz dolgozni??</div>
Hogy az a néhány kivételes alkalom viszont kompromisszumok nélküli legyen.</div>
Na és a kompromisszumok nélküli munkavégzést mikor kezded el?
Hogy az a néhány kivételes alkalom viszont kompromisszumok nélküli legyen.</div>
Na és a kompromisszumok nélküli munkavégzést mikor kezded el?
Aug 06, 2013 01:16:52
tigris
Aug 06, 2013 01:17:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>mi a faszomnak kellett neked a milli power king, mikor most határoztad el, hogy visszaszorítod a kamerázást, és inkább rendesen fogsz dolgozni??</div>
milyen kompromisszumok? a szar webkamerád és a mobilnet hiánya maga egy kompromisszum te fogyaték.
milyen kompromisszumok? a szar webkamerád és a mobilnet hiánya maga egy kompromisszum te fogyaték.
Aug 06, 2013 01:17:00
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:17:43
Repcsire most nem gondolok</div>
mifaaaan? és mi elsz azzal, hogy "lesz repcsiiii"??? a szpítshopban?
mifaaaan? és mi elsz azzal, hogy "lesz repcsiiii"??? a szpítshopban?
Aug 06, 2013 01:17:43
nyilvános faszkiverő
Aug 06, 2013 01:18:26
kurvanagy a műsor, kár hogy megyek aludni.
reggel végigolvasom :)
sneci, te annyira, de annyira buta, gonosz és hálátlan vagy, hogy arra már nincsenek is szavak...
reggel végigolvasom :)
sneci, te annyira, de annyira buta, gonosz és hálátlan vagy, hogy arra már nincsenek is szavak...
Aug 06, 2013 01:18:26
Archívum
Aug 06, 2013 01:18:44
Komolyan mondom, eddig sajnáltalak, itt egy 30 év fölötti gyerek akin mindíg felülkerekedik az élet. Eddig csak egy kivsit buta srácnak tartottalak akin azért lehet nevetni, de kicsit együttérezni is, hogy míg a többiek boldog családban élnek a te korodban neked csak a faszverés meg egy velvet címlap jutott. De a mai alapján boldogan fogom végignézni a vergődésed végét, mert az látszik, hogy közel a vége.
Aug 06, 2013 01:18:44
olívaolajügyész
Aug 06, 2013 01:18:48
bazz, majdnem lájkoltam sodót, mert azt hittem, hogy egy viccelő sodi-generátor poszt...
Aug 06, 2013 01:18:48
Ószövetségi Düh
Aug 06, 2013 01:19:46
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Józan Becsület:
mifaaaan? és mi elsz azzal, hogy "lesz repcsiiii"??? a szpítshopban?</div>
Tényleg kocsonya, a repcsi és a gopro kamera hiánya nem tereli el a kreatív gondolataidat? Csak a Galaxy NX hiánya? Hogy is van ez?
mifaaaan? és mi elsz azzal, hogy "lesz repcsiiii"??? a szpítshopban?</div>
Tényleg kocsonya, a repcsi és a gopro kamera hiánya nem tereli el a kreatív gondolataidat? Csak a Galaxy NX hiánya? Hogy is van ez?
Aug 06, 2013 01:19:46
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:23:26
Az éhség nem szokott zavarni? Csak az éppen aktuális mániakütyü hiánya?
Aug 06, 2013 01:23:26
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:23:43
kocsonya, amúgy tudod mi a rossz hír? hogy andi néni nagyszerű meglátása és tanácsa hiányos adatokon alapult. ugyanis te a magad verzióját, azaz egy hazugságot mondtál el az életedről, és andi néni tanácsa ezen alapul. így már ugye tudod, hogy mi lesz a vége?:))
csak pér hét, és az anyáddal még durvább veszekedések lesznek. szerinted szótlanul fogja tűrni, hogy megint nem adtál a konyhapénzbe csak filléreket, de mellette vettél egy új fotómasinát?
olyan cirkuszok lesznek még itt, hogy öröm lesz nézni.
csak pér hét, és az anyáddal még durvább veszekedések lesznek. szerinted szótlanul fogja tűrni, hogy megint nem adtál a konyhapénzbe csak filléreket, de mellette vettél egy új fotómasinát?
olyan cirkuszok lesznek még itt, hogy öröm lesz nézni.
Aug 06, 2013 01:23:43
????
Aug 06, 2013 01:24:59
Endre! Mire kell neked extra akku, plusz tárhely, kamera?
Ugye nem egy egész estés fap maratont tervezel?
Ugye nem egy egész estés fap maratont tervezel?
Aug 06, 2013 01:24:59
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:25:00
ezt a debilt...álomba fogom röhögni magam.
Aug 06, 2013 01:25:00
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:26:45
Trolltársak, szerintetek van arra esély, hogy Sodimama eljön Sodi perére?
Aug 06, 2013 01:26:45
sodika
Aug 06, 2013 01:27:22
broni:
Viccen kívül: róla se tárgyilagosságtól elrugaszkodott ömlengést, se kritikát nem akarok mondani. Krizsai Andi egy nálam határozottan okosabb, önmegvalósító ember, aki ráadásul nem elmebeteg, és ezzel felkerült az általam mélyen és őszintén tisztelt néhány kivételezett ember közé, akikkel kapcsolatban hatalmas szerencsémnek érzem, hogy ismerhetem őket, és ahol Kaufmann tanár úr, Schlingloff Sándor, vagy Toroczkai László mellett alig akadnak még páran. Az, hogy mindezt egy viszonylagosan fiatal nőként képes teljesíteni, természetesen kiemeli őt, miután a többi nő, akit képes vagyok mélyen tisztelni, nála sokkal idősebb, mint pl. dr. Morvai Krisztina, de akkor sem azon van a hangsúly, hogy ő egy aranyos, fiatal nő, hanem ehelyett azon, hogy egy kivételesen éles eszű, talpraesett ember.
Viccen kívül: róla se tárgyilagosságtól elrugaszkodott ömlengést, se kritikát nem akarok mondani. Krizsai Andi egy nálam határozottan okosabb, önmegvalósító ember, aki ráadásul nem elmebeteg, és ezzel felkerült az általam mélyen és őszintén tisztelt néhány kivételezett ember közé, akikkel kapcsolatban hatalmas szerencsémnek érzem, hogy ismerhetem őket, és ahol Kaufmann tanár úr, Schlingloff Sándor, vagy Toroczkai László mellett alig akadnak még páran. Az, hogy mindezt egy viszonylagosan fiatal nőként képes teljesíteni, természetesen kiemeli őt, miután a többi nő, akit képes vagyok mélyen tisztelni, nála sokkal idősebb, mint pl. dr. Morvai Krisztina, de akkor sem azon van a hangsúly, hogy ő egy aranyos, fiatal nő, hanem ehelyett azon, hogy egy kivételesen éles eszű, talpraesett ember.
Aug 06, 2013 01:27:22
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:27:35
Megyek én is aludni. Sodi, te dolgozz még egy kicsit. :)
Aug 06, 2013 01:27:35
tigris
Aug 06, 2013 01:28:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>broni:
Viccen kívül: róla se tárgyilagosságtól elrugaszkodott ömlengést, se kritikát nem akarok mondani. Krizsai Andi egy nálam határozottan okosabb, önmegvalósító ember, aki ráadásul nem elmebeteg, és ezzel felkerült az általam mélyen és őszintén tisztelt néhány kivételezett ember közé, akikkel kapcsolatban hatalmas szerencsémnek érzem, hogy ismerhetem őket, és ahol Kaufmann tanár úr, Schlingloff Sándor, vagy Toroczkai László mellett alig akadnak még páran. Az, hogy mindezt egy viszonylagosan fiatal nőként képes teljesíteni, természetesen kiemeli őt, miután a többi nő, akit képes vagyok mélyen tisztelni, nála sokkal idősebb, mint pl. dr. Morvai Krisztina, de akkor sem azon van a hangsúly, hogy ő egy aranyos, fiatal nő, hanem ehelyett azon, hogy egy kivételesen éles eszű, talpraesett ember.</div>
what milyen andi?
Viccen kívül: róla se tárgyilagosságtól elrugaszkodott ömlengést, se kritikát nem akarok mondani. Krizsai Andi egy nálam határozottan okosabb, önmegvalósító ember, aki ráadásul nem elmebeteg, és ezzel felkerült az általam mélyen és őszintén tisztelt néhány kivételezett ember közé, akikkel kapcsolatban hatalmas szerencsémnek érzem, hogy ismerhetem őket, és ahol Kaufmann tanár úr, Schlingloff Sándor, vagy Toroczkai László mellett alig akadnak még páran. Az, hogy mindezt egy viszonylagosan fiatal nőként képes teljesíteni, természetesen kiemeli őt, miután a többi nő, akit képes vagyok mélyen tisztelni, nála sokkal idősebb, mint pl. dr. Morvai Krisztina, de akkor sem azon van a hangsúly, hogy ő egy aranyos, fiatal nő, hanem ehelyett azon, hogy egy kivételesen éles eszű, talpraesett ember.</div>
what milyen andi?
Aug 06, 2013 01:28:26
sodika
Aug 06, 2013 01:28:29
<div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://youtu.be/zQMG2ubmu4E" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/zQMG2ubmu4E</a>
ezt ösmered, endi, legjobb magyar szám..ja, zsidók, bocs</div>
Nem baj az.
Sose voltam antiszemita.
Nem baj az.
Sose voltam antiszemita.
Aug 06, 2013 01:28:29
sodika
Aug 06, 2013 01:28:49
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, te dolgozz még egy kicsit. :)</div>
Igen, az lesz még.
Igen, az lesz még.
Aug 06, 2013 01:28:49
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:29:41
kocsonya, valld már be, hogy belezúgtál andi nénibe. már nekem kellemetlen olvasni ezeket az ömlengéseket.
kocsonya, valld már be, hogy belezúgtál andi nénibe. már nekem kellemetlen olvasni ezeket az ömlengéseket.
Aug 06, 2013 01:29:41
tigris
Aug 06, 2013 01:31:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><a href="http://youtu.be/zQMG2ubmu4E" rel="nofollow" target="_blank">http://youtu.be/zQMG2ubmu4E</a>
Nem baj az.
Sose voltam antiszemita.</div>
akkor miért judéztél itt tegnap?
viccből?
Nem baj az.
Sose voltam antiszemita.</div>
akkor miért judéztél itt tegnap?
viccből?
Aug 06, 2013 01:31:38
sodika
Aug 06, 2013 01:31:48
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ugyanis te a magad verzióját, azaz egy hazugságot mondtál el az életedről</div>
Irreleváns, hogy a saját interpretációm ferdítő lehetett-e, mert a lényeg az alapgondolatban, a szélsőség mellőzésének egyetemlegességében van.
Irreleváns, hogy a saját interpretációm ferdítő lehetett-e, mert a lényeg az alapgondolatban, a szélsőség mellőzésének egyetemlegességében van.
Aug 06, 2013 01:31:48
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:32:28
kocsonya, andi néni agymosása nem fog sokáig kitartani. utána kell keresned egy másik tiszteletre méltó embert, akitől problémáid megoldását várhatod, és akinek a teljes befolyása alá kerülhetsz. mert ez a lényeg, hogy neked szükséged van arra, hogy valaki befolyásoljon. anélkül ugyanis megrekedsz, és nem tudod hogyan tovább. hát ennyire tudsz élni a szabadsággal. még a saját életedet sem tudod vezényelni, alapszinten sem.
Aug 06, 2013 01:32:28
????
Aug 06, 2013 01:32:30
Endre! Te szerelmes vagy ebbe az Andiba. Kissé furcsán nyilvánítod ki, de tőled nem is vár mást az ember
Endre! Te szerelmes vagy ebbe az Andiba. Kissé furcsán nyilvánítod ki, de tőled nem is vár mást az ember
Aug 06, 2013 01:32:30
nyilvános faszkiverő
Aug 06, 2013 01:32:35
lolbazdmeg, a fiús arcú Andi néni az új Aaron? Kértél tőle egész alakos képet? Vagy Holler Mártától?
Anyád milyen főzeléket tud csinálni a Milliből?
Csócsálgasd: támogatni akarod a szüleidet vs. a saját elmondása szerint éhező anyád megetetése helyett akkumulátort vettél.
Anyád milyen főzeléket tud csinálni a Milliből?
Csócsálgasd: támogatni akarod a szüleidet vs. a saját elmondása szerint éhező anyád megetetése helyett akkumulátort vettél.
Aug 06, 2013 01:32:35
tigris
Aug 06, 2013 01:33:08
akkor andrás lesz az az andi
Aug 06, 2013 01:33:08
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:34:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ugyanis te a magad verzióját, azaz egy hazugságot mondtál el az életedről</div>
Irreleváns, hogy a saját interpretációm ferdítő lehetett-e, mert a lényeg az alapgondolatban, a szélsőség mellőzésének egyetemlegességében van.</div>
ha szélsőségesen gondolkodsz, akkor hogy szűröd ki a szélsőséget? ki kellene vetkőznöd a bőrödből. márpedig te soha nem változtatod meg még a gondolataidat sem, nemhogy a személyiségedet.
Irreleváns, hogy a saját interpretációm ferdítő lehetett-e, mert a lényeg az alapgondolatban, a szélsőség mellőzésének egyetemlegességében van.</div>
ha szélsőségesen gondolkodsz, akkor hogy szűröd ki a szélsőséget? ki kellene vetkőznöd a bőrödből. márpedig te soha nem változtatod meg még a gondolataidat sem, nemhogy a személyiségedet.
Aug 06, 2013 01:34:35
sodika
Aug 06, 2013 01:35:01
gennyes féregzsidó:
Az lenne az "ömlengés", ha valakit az általad csak "szappanmérnökként" aposztrofált, sokszor borotválatlan Kaufmannval említek egy lapon, az egyetlen pozitív tulajdonságaként azt említve meg, hogy olyan, mint a Kaufmann? :)
Az lenne az "ömlengés", ha valakit az általad csak "szappanmérnökként" aposztrofált, sokszor borotválatlan Kaufmannval említek egy lapon, az egyetlen pozitív tulajdonságaként azt említve meg, hogy olyan, mint a Kaufmann? :)
Aug 06, 2013 01:35:01
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 06, 2013 01:37:03
Ha tényleg ennyire vágysz erre a fényképezőgépre, akkor miért nem veszel ki a perselyből pár szazdollárost és veszed meg magadnak?
Aug 06, 2013 01:37:03
gennyes féregzsidó
Aug 06, 2013 01:38:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>gennyes féregzsidó:
Az lenne az "ömlengés", ha valakit az általad csak "szappanmérnökként" aposztrofált, sokszor borotválatlan Kaufmannval említek egy lapon, az egyetlen pozitív tulajdonságaként azt említve meg, hogy olyan, mint a Kaufmann? :)</div>
jaj, nézzétek milyen aranyos, mint egy dedós hatodikos, aki pirulva tagadja a haveroknak, hogy szerelmes az osztálytársába. de mindezt 31,5 évesen.
Az lenne az "ömlengés", ha valakit az általad csak "szappanmérnökként" aposztrofált, sokszor borotválatlan Kaufmannval említek egy lapon, az egyetlen pozitív tulajdonságaként azt említve meg, hogy olyan, mint a Kaufmann? :)</div>
jaj, nézzétek milyen aranyos, mint egy dedós hatodikos, aki pirulva tagadja a haveroknak, hogy szerelmes az osztálytársába. de mindezt 31,5 évesen.
Aug 06, 2013 01:38:27
97 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az lehet, hogy becsicskulna, de dolgozni tutira nem menne el sosem.</div>
Szerintem egy alapos sokkterápia segítene rajta. Teljes kütyüelkobzás, és minden nap hozza a papírt, hogy mikor pecsételt be és ki a melóhelyén. Nincs papír, nincs aznap kaja. Ha hisztizik, megy a csicskalángos. Ha megvan a heti 40 óra, netezhet a hétvégén 2x1 órát.
Idomítani kell fifit, mint a kutyákat.