Mi az, hogy meglett a böjtje?
Pénzt akartak, pénzt kaptak.
Semmi másra sem vágytak tőled.
gyagyås anyåd az a hazug kurva elårulta neked, miert fizette az elbukott perere a milliokat?
Tanulni meg dolgozni kellett volna, ilyen egyszerű.
Különben mi most az irány?
30.000 euró adósság? 50.000? Netán mersz nagyot álmodni és 100.000?
Nya! Monnyad zsidó, mijért?
Tudod mások érettségi előtt 1-2 évvel (vagy korábban) már tudják milyen karriert képzelnek el magunknak, és elkezdenek afelé dolgozni. Rosszabb esetben a szülő segít és a céltalanokat noszogatja egy keveset, hogy mit kéne.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Szerintem ez inkább sodi ostobasága, mint az hogy a kiss család nem lett volna képes megmaradni.
Mondjuk ha nem agyhalott, akkor valami harmadrangú operatőrnek vagy közvetítőnek csak be tudják szervezni a szülők valahol, valamelyik pártirodában, vagy tényleg kereshetne rendes pénzt informatikusként Magyarországon, azt is kapcsolatokon keresztül.
Jaj Fifi, hát ha egy majom kezébe cintányért adunk hogy csattogtassa, az akkor sem lesz ünnepelt zenész, hanem csak egy kibaszott majom, amin jó pénzért röhögünk. De te saját költségeden prezentálod nekünk a showt!
Gecijókat kacagok rajtad, Fifi! Arról beszélj már, hogy anyád picsájának milyen volt a dőlésszöge, amikor fennakadt benne a púpod!
Hogy is volt, hogy toporzékolva követelted érettségi után az egy év pihenőt, csak anyád nem engedte?
Bazmeg.
Mindezek után zsinórban háromszor írtál ide, te szakadt fogyatékos buzi. Annyira rühellek, hogy az elmondhatatlan. Vágjad a flokkot, ne itt magyarázkodj!
Szponzor van már? Twitch putri fossa már a pénzt? 28 euróból sikerült kijönni? Ma is ülve hugyoztál?
Mennyi hivatalos munkaviszonyod van Magyarországon, így 37 éves korodra? Erre válaszolj!
Akkor hagyjuk a múltat, már százszor megrágtuk, szakmázgassunk kicsit, még mindig teszteket irogatsz zöldre?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A "gonosz trollok" így homogén csoportként csak a te képzeletedben létezik. Nyilván sokféle háttérrel írnak ide emberek, ez egy nyilvános fórum, hahó!
No de egyébként ezeket a "gonosz" trollokat te vonzottad be a Szetey montázsoddal, meg úgy általában azzal a gyűlöletbeszéddel, amit akkoriban folytattál. Amíg bármilyen formában közszerepelni akarsz, számolnod kell velük. Ez nem ilyen, hogy te most egyoldalúan hátat fordítasz.
Amikor elhatároztad, hogy kimész Németországba szoftverfejlesztőnek, nem sokan hittük, hogy ennek bármi realitása van. De megcsináltad, alá kell írni. Itthon te korábban sokmindent elbasztál, plusz feléltél, elherdáltál egy vagon pénzt, elég nagy részben másokét. Kaptál egy lehetőséget, hogy helyrehozz dolgokat, erre te mit csináltál? Folytattad azt, hogy elbaszod, feléled, elherdálod mások pénzét. Mégis mit vársz, ki fog ezért téged megdícsérni?
Mi most a reálisan követhető vezérfonalad egyébként?! Most meglehetnél a stressznélküli nyugidban a nyolcórázós melóddal, stabil fizetéssel, és élhetnél egy aránylag normális életet. De neked ez kurvára nem elég, mert te most szupersztár vlogger akarsz lenni, mint valami naív kamasz.
Itt kurvára nem a trollok gonoszak. A trollok lelkiismereted helyett a lelkiismereted. Szembesítenek a múltad hibáival, és szembesítenek köntörfalazás nélkül a hülyeségeiddel.
Huu ezert lapattal kellene igazitani a veknin vaz.
takarodj már a kurva anyádba
Ha ebben akár csak egy év kitérő is van, olyan helyzetbe hozod magad, hogy nem leszel komolyan vehető.
értem, hogy most épp ezt magyarázod be magadnak, hogy ez az akutális kifogás, mindig csak erre figyeltél. lol
de ez egyszerűen nem igaz, a szakmánkban (lol) rengeteg ember van, aki éveket hagy ki ilyen-olyan indokkal, utazik a hatizsákkal, elmegy (újság)írónak, visszamegy az eredeti szakmájába (autószerelőtöl fizikatanárig), akármi. van egy kollégám aki elment foodtruckozni 1 évet, nem jött be, visszavettük.
nem 1-2 év kihagyás, nagyobb váltások a gáz, hanem hogy ha egész nap, minden nap, évekig csak vered a faszod meg iszod a söröket egy iroda padlóján, vendégszoba kihajtható kanapéján a saját mocskodban. az meg mindenképp a valóság, hiába a csodacv, ami lyuk nélküli, mint az életed
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A 4 egyetemi szak el nem végzése az nem lyuk gyagyás?
Kenyér és víz.
Elmész te a picsába recsi. Inkább árról mesélj, hogy állsz az angollal? Hol a flokk? Miért hazudsz?
gyanusak nekem ezek a 444-es cikkek, sok ott a luteranus.
berlini profi jáva programozó aki napi 28 euróbol gazdálkodik

Sodi talaltam egy neked megfelelo konyvet. Ja es hogy haladsz javaval?
Azért van minden más faszságról szó, mert azok a valódi, releváns kérdések. Senkit nem érdekel az 5-10 hozzászóláson keresztül ismételgetett autista fogadkozásod valamiről, miközben olyan dolgok vannak az életedben, mint
-kisemmizted apádat, és nem tudod, hogy hol van
-retardokat pénzelsz
-kurvákkal vereted a faszod
-gyűlölöd a nőket, a zsidókat
-kényszeres magamutogató vagy és perverz.
Cvinek hívják, papíros skizofrén. Mármint nem vicc, tényleg az. Totál elmebeteg.
Basszameg én tényleg azt hittem, hogy ezt a címet valami troll találta ki :D
Ezen felkacagtam, köszönöm!
Fürcsi, törcsi, néni, bácsi!!! A negyedik X-hez közelítvén, ez már nem elfogadható, Fifim! A sosemvolt kisfiús, gyermeki szóhasználatot beleszőni a napi kommunikációdba bizonyos kultúrkörökben működhet ugyan, de arra számíts, hogy ott 60 pluszos nénjék dicsérnek meg egy banyatanknyi farhát mellől, hogy hát milyen aranyos ez a Fifike.
Minden egyéb esetben a környezeted jogos undorát váltód ki ezzel a beszédstílussal, persze ezalól kivétel a miskolci rétinigger buzibandád, akik hozzád hasonló szellemi nívóval operálnak.
Te incel retek, a Scitec Muscle Beach-re nem akartatok menni véletlenül? Ott aztán nyugodtan kamerázgathattál volna, amíg el nem törnek egy lábtológépet a púpodon!
Fosni fogja!
és bazmeg énis.
snecológia második alapszabálya: a valóság MINDIG sokkal durvább, mint ahogy azt a trollok elképzelik
Majd 16:00 órától lesz elérhető a freakshow.
tugggyúk!!!!!!!!!!!!!
A *kopaszodo* ndk-s asszonyhajaval :D
Ezzel szemben a sodi csak egy szerencsétlen balek, akinek egy saját gondolata sincs, csak másokat mások debil, szolgai módon.
egynadrág, egyfelső
Ez volt rajta abban az ikonikus flokkban is, amikor 50000 - es halak repkedtek a szájba. Na azt a videót gyakran újra nézem, egyszerűen nem bírom ki röhögés nélkül. A vekniképű, szellemi fogyatékos jávorszarvas kamatbáró és a fillérbaszó, bocskoros paraszt rothadtpofájú cigány felkatonáztatják az ebédet maguknak, ahogy az urak!
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 29, 2019 18:30:44
A működő tanácsokkal akartam lekenyerezni őket, de mindegyik baszott magasról az iránymutatásaimra, aztán amikor ennek rendre meglett a bőjtje, még okoskodtak is tovább, hogy az én mellőzött tanácsaimmal se ment volna.
Mi az, hogy meglett a böjtje?
Pénzt akartak, pénzt kaptak.
Semmi másra sem vágytak tőled.
Aug 29, 2019 18:30:44
sodika
Aug 29, 2019 18:30:54
Ja.
Annyi idő alatt csak meglesz már at irány, BAZMEG. Gondoltam.
Oszt fordos néniig nem lett meg.
Ennyi.
Addig 33 éven át kivétel nélkül MINDEN írott, szóbeli, vagy hivatalos információ arról, hogy mi lehet a működő irány a hajléktalanság felé konvertálás ellen, orbitális faszságnak bizonyult, a beléjük ölt energia és az erednényesség összefüggése pedig tökéletesen véletlenszerűnek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ennyi.
Addig 33 éven át kivétel nélkül MINDEN írott, szóbeli, vagy hivatalos információ arról, hogy mi lehet a működő irány a hajléktalanság felé konvertálás ellen, orbitális faszságnak bizonyult, a beléjük ölt energia és az erednényesség összefüggése pedig tökéletesen véletlenszerűnek.
Aug 29, 2019 18:30:54
Örebro
(
x17)
Aug 29, 2019 18:33:32
x17)
Ja.
Ennyi.
Ennyi.
gyagyås anyåd az a hazug kurva elårulta neked, miert fizette az elbukott perere a milliokat?
-
Aug 29, 2019 18:37:57
Nem fogták a sodi kezét elég szorosan 33 éves koráig, brühühü. Azok az emberek, akiknek a halálán, szerencsétlen élethelyzetén lenézve szoktál röhögcsélni, ezerszer többet érnek nálad. A menekültek nem questor milliárdokból bérelt fordos szexnagyi hátán mennek külföldre, hanem háború elől menekülve mindent hátrahagyva. És többet is érnek el a sodinál, nekik nem kell a kezüket fogni, felépítik saját magukat kemény munkával.
Te még a paranoid skizofrén, hajléktalan cigány szintjét sem éred el! Több nézője van! Bármikor beszélget külföldiekkel, szerez barátokat, nem alkoholista. Hozzá képest is totális csődtömeg vagy, vagy ezt sem veszed észre, mert ahogy elkezded ereznit a magányt és megbánást cselekvés helyett a pohár után nyúlsz, mint az apád.
Te még a paranoid skizofrén, hajléktalan cigány szintjét sem éred el! Több nézője van! Bármikor beszélget külföldiekkel, szerez barátokat, nem alkoholista. Hozzá képest is totális csődtömeg vagy, vagy ezt sem veszed észre, mert ahogy elkezded ereznit a magányt és megbánást cselekvés helyett a pohár után nyúlsz, mint az apád.
Aug 29, 2019 18:37:57
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 29, 2019 18:38:10
Ja.
Ennyi.
Ennyi.
Tanulni meg dolgozni kellett volna, ilyen egyszerű.
Különben mi most az irány?
30.000 euró adósság? 50.000? Netán mersz nagyot álmodni és 100.000?
Aug 29, 2019 18:38:10
tyodi
Aug 29, 2019 18:38:19
Nya! Monnyad zsidó, mijért?
Aug 29, 2019 18:38:19
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 29, 2019 18:39:40
x9)
Ja.
Ennyi.
Ennyi.
Tudod mások érettségi előtt 1-2 évvel (vagy korábban) már tudják milyen karriert képzelnek el magunknak, és elkezdenek afelé dolgozni. Rosszabb esetben a szülő segít és a céltalanokat noszogatja egy keveset, hogy mit kéne.
-
Aug 29, 2019 18:40:07
Milyen érdekes, hogy ahogy eljött a piacgazdaság, és vége lett a csókosok, komcsik besúgók aranyéletének, a kiss család csődbe ment. Nahát.
Aug 29, 2019 18:40:07
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 29, 2019 18:42:31
x9)
Milyen érdekes, hogy ahogy eljött a piacgazdaság, és vége lett a csókosok, komcsik besúgók aranyéletének, a kiss család csődbe ment. Nahát.
Szerintem ez inkább sodi ostobasága, mint az hogy a kiss család nem lett volna képes megmaradni.
Mondjuk ha nem agyhalott, akkor valami harmadrangú operatőrnek vagy közvetítőnek csak be tudják szervezni a szülők valahol, valamelyik pártirodában, vagy tényleg kereshetne rendes pénzt informatikusként Magyarországon, azt is kapcsolatokon keresztül.
sodika
Aug 29, 2019 18:43:55
Igen, ANNYI eszem végig volt, hogy nem szabad következetlen, vagy lyukas életutat előállítani.
Süli, meló.
Ha ebben akár csak egy év kitérő is van, olyan helyzetbe hozod magad, hogy nem leszel komolyan vehető.
Azt, hogy én a kitérő vagy lyuk hiányának mindent alárendeltem, kerül amibe kerül, a lehető legjobb döntés volt. És igen, attól is teljesen függetlenül, hogy biztosítanak-e megélhetést a gyakorlati évek, vagy sem.
Lyukas vagy szakmaidegen kitérőkkel tarkított életutat senki nem vesz komolyan.
Ezt, hogy ehhez ragaszkodtam, nemhogy hibának nem tekintem, hanem egyenesen életem legjobb döntéseként tartom számon.
Mindegy, hogy még lehet-e belőle élni, de legyen mindenképp következetes, mert amíg az magában rejti a túlélés esélyét, annak hiánya a biztos halál.
A devizás havernál is elsősorban azt nem értettem, miként hozhatja valaki magár olyan helyzetbe, hogy lyukas és ugráló életpályával a háta mögött évekig legyen kénytelen a szakadék szélén táncolni. Miért nem gondolkodott előre.
Bazmeg
Süli, meló.
Azt, hogy én a kitérő vagy lyuk hiányának mindent alárendeltem, kerül amibe kerül, a lehető legjobb döntés volt. És igen, attól is teljesen függetlenül, hogy biztosítanak-e megélhetést a gyakorlati évek, vagy sem.
Ezt, hogy ehhez ragaszkodtam, nemhogy hibának nem tekintem, hanem egyenesen életem legjobb döntéseként tartom számon.
Mindegy, hogy még lehet-e belőle élni, de legyen mindenképp következetes, mert amíg az magában rejti a túlélés esélyét, annak hiánya a biztos halál.
A devizás havernál is elsősorban azt nem értettem, miként hozhatja valaki magár olyan helyzetbe, hogy lyukas és ugráló életpályával a háta mögött évekig legyen kénytelen a szakadék szélén táncolni. Miért nem gondolkodott előre.
Bazmeg
Aug 29, 2019 18:43:55
Fuvolázó Kobold
Aug 29, 2019 18:50:46
Igen, ANNYI eszem végig volt, hogy nem szabad következetlen, vagy lyukas életutat előállítani.
Süli, meló.
Bazmeg
Süli, meló.
Bazmeg
Jaj Fifi, hát ha egy majom kezébe cintányért adunk hogy csattogtassa, az akkor sem lesz ünnepelt zenész, hanem csak egy kibaszott majom, amin jó pénzért röhögünk. De te saját költségeden prezentálod nekünk a showt!
Gecijókat kacagok rajtad, Fifi! Arról beszélj már, hogy anyád picsájának milyen volt a dőlésszöge, amikor fennakadt benne a púpod!
Aug 29, 2019 18:50:46
sodika
Aug 29, 2019 18:50:54
Annyi volt a logikám, hogy ja, az éhhalálra tűnik alkalmasnak az irány, a hiánya viszont az esélyes helyett a közel biztos halál lenne (a devizás többéves nyűglődését, vagy Márk, ill. RGL szívűktől távol álló melóhelyekre történő konstans panaszkodását végignézve ebbéli meggyőződésemben csak megerősödtem.)
Mindig, amikor makacskodtam, az járt az eszemben, hogy nem akarok ők lenni, és be is vált: nem lettem ők.
Ennyi.
Ezt nevezem én szükséges történelmi előzménynek.
Ennyi.
Mindig, amikor makacskodtam, az járt az eszemben, hogy nem akarok ők lenni, és be is vált: nem lettem ők.
Ennyi.
Ezt nevezem én szükséges történelmi előzménynek.
Ennyi.
Aug 29, 2019 18:50:54
-
Aug 29, 2019 18:51:56
A devizás havernál is elsősorban azt nem értettem, miként hozhatja valaki magár olyan helyzetbe, hogy lyukas és ugráló életpályával a háta mögött évekig legyen kénytelen a szakadék szélén táncolni.
Ugyanezt csináltad 33-34 éves korodig. Miről beszélsz?
Ugyanezt csináltad 33-34 éves korodig. Miről beszélsz?
Aug 29, 2019 18:51:56
sodika
Aug 29, 2019 18:53:10
És AZÉRT nem írok ide többet, mert a lényeg ez, pont ez, csakis ez, kizárólag ez, nem pedig az ezt mellékkörülményként kísérő minden más faszság.
Ennyi.
Ezért nem írok ide többet.
Ennyi.
Aug 29, 2019 18:53:10
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 29, 2019 18:53:49
"Egy pillanat.
Munkaviszont és fizetést soha nem is akarok. :)
Én úgy akarok meghalni, hogy sose volt ilyenem. :D "
Erre mondjál valamit, Gyagyás!
Munkaviszont és fizetést soha nem is akarok. :)
Én úgy akarok meghalni, hogy sose volt ilyenem. :D "
Erre mondjál valamit, Gyagyás!
Aug 29, 2019 18:53:49
lyuk
Aug 29, 2019 18:54:08
Süli, meló.
Süli, meló.
Hogy is volt, hogy toporzékolva követelted érettségi után az egy év pihenőt, csak anyád nem engedte?
Bazmeg.
Aug 29, 2019 18:54:08
sodika
Aug 29, 2019 18:54:35
Lyuk nélküli, következetes életpályát állítottam fel.
Az, hogy Magyarországon ez az egzisztenciális biztonságtól független körülmény, ebből a szempontból teljesen mellékes.
Az, hogy Magyarországon ez az egzisztenciális biztonságtól független körülmény, ebből a szempontból teljesen mellékes.
Aug 29, 2019 18:54:35
sodika
Aug 29, 2019 18:55:36
Az érettségi utáni egy év az EGYETLEN fajta lyuk, ami elfogadható, mert sok helyen szokás is.
Ennyi.
Na csá.
Ennyi.
Na csá.
Aug 29, 2019 18:55:36
sodika
Aug 29, 2019 18:56:02
Szóval ezért nem írok ide többé.
Pont ezért nem.
Csá
Pont ezért nem.
Csá
Aug 29, 2019 18:56:02
Fuvolázó Kobold
Aug 29, 2019 19:00:19
És AZÉRT nem írok ide többet, mert a lényeg ez, pont ez, csakis ez, kizárólag ez, nem pedig az ezt mellékkörülményként kísérő minden más faszság.
Ennyi.
Ennyi.
Mindezek után zsinórban háromszor írtál ide, te szakadt fogyatékos buzi. Annyira rühellek, hogy az elmondhatatlan. Vágjad a flokkot, ne itt magyarázkodj!
Szponzor van már? Twitch putri fossa már a pénzt? 28 euróból sikerült kijönni? Ma is ülve hugyoztál?
Aug 29, 2019 19:00:19
Fekete bikapata
Aug 29, 2019 19:04:00
Lenne pár kérdésem, Gyagyás:
1. Márk hogy halad?
2. Anyád mit gondol a forint gyengüléséről?
3. Lesz még idén román csidejó?
4. Tudod tartani a napi 28 ojrót vagy majd jövő héten?
5. Penget már a dörpe, a defizás hafer???
6. Hány kilométert úsztál le egy hónap alatt?
7. Hogy haladsz az angollal?
8. A barátnőd nyalta meg a kukidat vagy egy fizetős néni (aka kurva)?
9. Miért nincs Mortal Kombat 11 gamer videjód?
10. Mi került 50 ezerbe azon a halon???
1. Márk hogy halad?
2. Anyád mit gondol a forint gyengüléséről?
3. Lesz még idén román csidejó?
4. Tudod tartani a napi 28 ojrót vagy majd jövő héten?
5. Penget már a dörpe, a defizás hafer???
6. Hány kilométert úsztál le egy hónap alatt?
7. Hogy haladsz az angollal?
8. A barátnőd nyalta meg a kukidat vagy egy fizetős néni (aka kurva)?
9. Miért nincs Mortal Kombat 11 gamer videjód?
10. Mi került 50 ezerbe azon a halon???
Aug 29, 2019 19:04:00
-
Aug 29, 2019 19:05:18
Az érettségi utáni egy év az EGYETLEN fajta lyuk, ami elfogadható, mert sok helyen szokás is.
Ennyi.
Na csá.
Ennyi.
Na csá.
Mennyi hivatalos munkaviszonyod van Magyarországon, így 37 éves korodra? Erre válaszolj!
Aug 29, 2019 19:05:18
-
Aug 29, 2019 19:14:07
Pont ezért nem.
Csá
Pont ezért nem.
Csá
Akkor hagyjuk a múltat, már százszor megrágtuk, szakmázgassunk kicsit, még mindig teszteket irogatsz zöldre?
Aug 29, 2019 19:14:07
xray
(
x21)
Aug 29, 2019 19:17:24
x21)
Márk is ezzel baszta fel az agyamat, hogy én tényleg komolyan gondolom, hogy neki elsősorban tanácsra és működő, kipróbált tapasztalatokon alapuló iránymutatásra van szüksége?
IGEN, BAZMEG.
Elsősorban nem az volt a pénzzel a célom, hogy lekötelezzem őket. A pénz csak ahhoz kellett volna, hogy túléljenek ezek az enberek, miközben az én iránymutatásaimat követik.
A működő tanácsokkal akartam lekenyerezni őket, de mindegyik baszott magasról az iránymutatásaimra, aztán amikor ennek rendre meglett a bőjtje, még okoskodtak is tovább, hogy az én mellőzött tanácsaimmal se ment volna.
Ebből lett elegem. És az lett a nagy felismerésem, hogy az, hogy saját csökönyösségük miatt bajba kerülő emberekről leveszed a kezed, még csak érintőlegesen sem emberiességi kérdés.
Bazmeg
mi a kurva anyádat képzelsz magadról, h te akarsz életviteli tanácsokat osztogatni? a saját életed van teljes csődben, te idióta. IGEN, BAZMEG.
Elsősorban nem az volt a pénzzel a célom, hogy lekötelezzem őket. A pénz csak ahhoz kellett volna, hogy túléljenek ezek az enberek, miközben az én iránymutatásaimat követik.
Ebből lett elegem. És az lett a nagy felismerésem, hogy az, hogy saját csökönyösségük miatt bajba kerülő emberekről leveszed a kezed, még csak érintőlegesen sem emberiességi kérdés.
Bazmeg
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 29, 2019 19:18:20
Nagyon szívesen beszélgetnénk a flokkról is, de
NINCS FLOKK!
NINCS FLOKK!
Aug 29, 2019 19:18:20
-
Aug 29, 2019 19:19:57
Miért nem egy QA liveban beszéljük ezt meg sodi? Az flokk, lenne néző is dögivel.
Aug 29, 2019 19:19:57
D.Dezső
Aug 29, 2019 19:29:13
de kurva unalmas vagy ... tényleg inkább ne is írj!
ogre bácsi megint elvette Sodika pénzét vagy faszt picsogsz itt?
nem sukerült az állàsinterjú? rossz hangulatú volt? :)
kezd folytogatni a hitel elsö részlete állás nélkül?
ogre bácsi megint elvette Sodika pénzét vagy faszt picsogsz itt?
nem sukerült az állàsinterjú? rossz hangulatú volt? :)
kezd folytogatni a hitel elsö részlete állás nélkül?
Aug 29, 2019 19:29:13
-
Aug 29, 2019 19:35:28
Ha péntek 16:00 akkor ablak!
Aug 29, 2019 19:35:28
broni
Aug 29, 2019 20:08:14
youtu.be/OGGwv3Zjq88
ez a zene, litván ss katonák!!!!!!!!!!!!becsületem a hűség!!!!!!
A sátánista 05:33 Dalszövegek elrejtése
Lementem a Mount Sinai
póráz a pompa után egy scroundel mob
menedéket, ahol nem messianisztikus fény
vezette egyetlen fénysugár a pépet ov élet
ó édes Salome I int téged
Teremjetek te szörnyű áldozatot
a szerelmed nélkül
tehát hiányos
Korrupt nekem a méltóság
I elbomlik elragadtatásban ov pokolban oldódik
feloszlás szétesik
én vagyok a tiéd
Eufóriában az alábbiakban
A legszélesebb szeszélyben a nap behatolna
És így a juhok bennem emberben farkassá válnak.
Én vagyok a légy, amely repül a ládából.
Gondolataim, mint rovarok,
horgászó sebek isteni
Unatkoztam a kozmoszon, kedves öreg ellenségem
Ez az univerzum még soha nem volt elég
arra kényszerítette, hogy felszabadítsa a tavaszi ov élet
Amikor a töltés szünetek feltör oda o”stream ov jég
I bomlanak elragadtatás ov poklok
Oldjuk szakadék szétesnek
a tiéd vagyok
A eufória alábbi
űzöm én halo származó kárhozat agyagból
Ímé az én boldogság profán
született ov hazugság
ítéltek leselkednek
Élő tagadásban
Mégis tekercselt lángokban ...
én vagyok a nagy lázadás
Neath Milton sírja lakom
egy létezését még a bűn sem megbocsátani
nem a bűntudat, nincs ok, megváltó, vagy szégyen
azért hajrá fradi.....
ez a zene, litván ss katonák!!!!!!!!!!!!becsületem a hűség!!!!!!
A sátánista 05:33 Dalszövegek elrejtése
Lementem a Mount Sinai
póráz a pompa után egy scroundel mob
menedéket, ahol nem messianisztikus fény
vezette egyetlen fénysugár a pépet ov élet
ó édes Salome I int téged
Teremjetek te szörnyű áldozatot
a szerelmed nélkül
tehát hiányos
Korrupt nekem a méltóság
I elbomlik elragadtatásban ov pokolban oldódik
feloszlás szétesik
én vagyok a tiéd
Eufóriában az alábbiakban
A legszélesebb szeszélyben a nap behatolna
És így a juhok bennem emberben farkassá válnak.
Én vagyok a légy, amely repül a ládából.
Gondolataim, mint rovarok,
horgászó sebek isteni
Unatkoztam a kozmoszon, kedves öreg ellenségem
Ez az univerzum még soha nem volt elég
arra kényszerítette, hogy felszabadítsa a tavaszi ov élet
Amikor a töltés szünetek feltör oda o”stream ov jég
I bomlanak elragadtatás ov poklok
Oldjuk szakadék szétesnek
a tiéd vagyok
A eufória alábbi
űzöm én halo származó kárhozat agyagból
Ímé az én boldogság profán
született ov hazugság
ítéltek leselkednek
Élő tagadásban
Mégis tekercselt lángokban ...
én vagyok a nagy lázadás
Neath Milton sírja lakom
egy létezését még a bűn sem megbocsátani
nem a bűntudat, nincs ok, megváltó, vagy szégyen
azért hajrá fradi.....
Aug 29, 2019 20:08:14
broni
Aug 29, 2019 20:17:37
na, litvánia, litvánia!!!!!!!!!!!!!!őld a muzsikot, litván harcos!!!!!!!!!!!
Aug 29, 2019 20:17:37
Mániás időszak
Aug 29, 2019 20:22:04
Egyik pillanatban azzal szivattok, hogy 37 éves vagyok, és mi mindent kellett volna elérnem eddig.
A következő pillanatban pedig azzal szembesítetek, hogy szerintetek hálásnak kellene lennem azon korábbi környezet felé, mely reálisan követhető vezérlő fonal híján ilyen hosszú sodródásra kényszerített engem.
Ezért vagytok gonoszok.
És ezért nem vesztegetek el a körötökben a továbbiakban egyetlen percet sem.
Na csá.
Húztam. Ezúttal végleg.
A következő pillanatban pedig azzal szembesítetek, hogy szerintetek hálásnak kellene lennem azon korábbi környezet felé, mely reálisan követhető vezérlő fonal híján ilyen hosszú sodródásra kényszerített engem.
Ezért vagytok gonoszok.
És ezért nem vesztegetek el a körötökben a továbbiakban egyetlen percet sem.
Na csá.
Húztam. Ezúttal végleg.
A "gonosz trollok" így homogén csoportként csak a te képzeletedben létezik. Nyilván sokféle háttérrel írnak ide emberek, ez egy nyilvános fórum, hahó!
No de egyébként ezeket a "gonosz" trollokat te vonzottad be a Szetey montázsoddal, meg úgy általában azzal a gyűlöletbeszéddel, amit akkoriban folytattál. Amíg bármilyen formában közszerepelni akarsz, számolnod kell velük. Ez nem ilyen, hogy te most egyoldalúan hátat fordítasz.
Amikor elhatároztad, hogy kimész Németországba szoftverfejlesztőnek, nem sokan hittük, hogy ennek bármi realitása van. De megcsináltad, alá kell írni. Itthon te korábban sokmindent elbasztál, plusz feléltél, elherdáltál egy vagon pénzt, elég nagy részben másokét. Kaptál egy lehetőséget, hogy helyrehozz dolgokat, erre te mit csináltál? Folytattad azt, hogy elbaszod, feléled, elherdálod mások pénzét. Mégis mit vársz, ki fog ezért téged megdícsérni?
Mi most a reálisan követhető vezérfonalad egyébként?! Most meglehetnél a stressznélküli nyugidban a nyolcórázós melóddal, stabil fizetéssel, és élhetnél egy aránylag normális életet. De neked ez kurvára nem elég, mert te most szupersztár vlogger akarsz lenni, mint valami naív kamasz.
Itt kurvára nem a trollok gonoszak. A trollok lelkiismereted helyett a lelkiismereted. Szembesítenek a múltad hibáival, és szembesítenek köntörfalazás nélkül a hülyeségeiddel.
Aug 29, 2019 20:22:04
Ürlyézus
Aug 29, 2019 20:23:44
Na nehogy már én támogassam apámat, amikor diplomás mérnökember! Vagy a sztárügyféd anyámat! A sodinak ezek járnak mert a sodi soha semmi esélyt nem kapott meg a 30 évnyi eltartás, budai zöldövezeti lakás, 28etyetyemi félév, egy évnyi nyelvtanulás és kommunista kapcsolatokon kívül! A magyarok is alig tízmilliókkal támogatták a tyodit aki semmiben sem hibás!
Huu ezert lapattal kellene igazitani a veknin vaz.
Aug 29, 2019 20:23:44
-
Aug 29, 2019 20:27:35
"Amikor elhatároztad, hogy kimész Németországba szoftverfejlesztőnek" nem o hatarozta el hanem Vera kikuldte.ez lenyeg A recskas erre is keptelen lett onalloan
Aug 29, 2019 20:27:35
nemsodi
Aug 29, 2019 20:35:26
Pont ezért nem.
Csá
Pont ezért nem.
Csá
takarodj már a kurva anyádba
Aug 29, 2019 20:35:26
broni
Aug 29, 2019 20:42:47
ticcsák ki recskabojt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ez kulturfórum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 29, 2019 20:42:47
broni
Aug 29, 2019 20:55:20
töröcsikk a faszát
veri a blahán
a fradi a dózsát
alázzza lazán.
veri a blahán
a fradi a dózsát
alázzza lazán.
Aug 29, 2019 20:55:20
bolgár jeti
(
x30)
Aug 29, 2019 21:08:34
x30)
értem, hogy most épp ezt magyarázod be magadnak, hogy ez az akutális kifogás, mindig csak erre figyeltél. lol
de ez egyszerűen nem igaz, a szakmánkban (lol) rengeteg ember van, aki éveket hagy ki ilyen-olyan indokkal, utazik a hatizsákkal, elmegy (újság)írónak, visszamegy az eredeti szakmájába (autószerelőtöl fizikatanárig), akármi. van egy kollégám aki elment foodtruckozni 1 évet, nem jött be, visszavettük.
nem 1-2 év kihagyás, nagyobb váltások a gáz, hanem hogy ha egész nap, minden nap, évekig csak vered a faszod meg iszod a söröket egy iroda padlóján, vendégszoba kihajtható kanapéján a saját mocskodban. az meg mindenképp a valóság, hiába a csodacv, ami lyuk nélküli, mint az életed
broni
Aug 29, 2019 21:11:19
sodi, kóstoltad már a kecidet???????????
Aug 29, 2019 21:11:19
Néző
Aug 29, 2019 21:18:23
Flokk?
Mindegy...
Mindegy...
Aug 29, 2019 21:18:23
-
Aug 29, 2019 21:26:37
Ma is be volt baszva a sodi, tuti kirúgták. Biztos hamar talál másikat, ha már reggel sem tudják úgy felhívni, hogy ne legyen részeg. A sodi, az alkoholista.
Aug 29, 2019 21:26:37
broni
Aug 29, 2019 21:33:12
rip hypós feri!!!!!!!!!!!!!!sodit hogy megverte vóna))))))))))))))))))))))
Aug 29, 2019 21:33:12
D.Dezső
Aug 29, 2019 21:42:17
Ezeket a faszságokat most magának mantrázza vagy tényleg nekünk próbálja beadni az utólagosan megideologizált balfaszkodását?
Gyagyás a németországi életed a cv-ben egy összefüggö nagy lyuk! Diploma nélküli elsöéves egyetemi évek, mindenféle garázscégeknél részmunkaidös bedolgozás ... ez lófasz egy professzionális Cv-ben. 34 éves korodig nem volt vállalható állásod csak pár freelance gányolás gombokért.
Gyagyás a németországi életed a cv-ben egy összefüggö nagy lyuk! Diploma nélküli elsöéves egyetemi évek, mindenféle garázscégeknél részmunkaidös bedolgozás ... ez lófasz egy professzionális Cv-ben. 34 éves korodig nem volt vállalható állásod csak pár freelance gányolás gombokért.
Aug 29, 2019 21:42:17
broni
Aug 29, 2019 21:58:53
hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!
fradi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mocskos dózsa,cigány bácsikeci!!!!!!!!!!!!!!!
fradi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mocskos dózsa,cigány bácsikeci!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 29, 2019 21:58:53
Fekete bikapata
Aug 29, 2019 22:09:58
Kibasztak, Gyagyás?
Többen kérdezik...
Többen kérdezik...
Aug 29, 2019 22:09:58
-
Aug 29, 2019 22:51:15
Onnan lehet tudni, hogy kirúgták, hogy a flokkba bevágott pixeles képeken senki se szólt hozzá a körülötte lévők közül.
Ja várjatok, ez a munkatársaira is igaz lenne......
Ja várjatok, ez a munkatársaira is igaz lenne......
Aug 29, 2019 22:51:15
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 29, 2019 23:05:09
x2)
A 4 egyetemi szak el nem végzése az nem lyuk gyagyás?
Kolumbájni Recskaboy
Aug 29, 2019 23:17:09
a hitelboynak kar bizonygatni akarmit. nem reg kapta meg a hitelt. csekonics lifesztajl be van toltve. most par honapig o lesz az elon musk. majd karacsonykor amikor haza kenyszerul pupszaszra mert kirugtak es kifogyott a love akkor azt fogja hazudni hogy tavmunkaba dolgozik.
Aug 29, 2019 23:17:09
Elsőéves
(
x3)
Aug 30, 2019 00:27:07
x3)
Nyeméjtem, hogy Sneci miért matyarázza ezeket a hamubasült faszságokat. Szerintem nem egy meg nem két ember kezdi újra az életét egy nagyobb pofon után és akinek kis esze van, az utána is talpra tud állni, tanulni a korábbi hibáiból.
Itt most nem azokról a gazemberekről beszélek, akik elkövetnek valami bűncselekményt, amiből iszonyat gazdagok lesznek és kapnak valami alibi 2 évet hűtlen kezelésért.
Itt a teljesen átlagos emberekről beszélek, akiket mondjuk tényleg az életük kényszerít térdre. Ismertem egy sikeres építészmérnököt, aki rosszul jött ki a válásból és bizony az asszonynál maradt a közös otthon, a közös vagyon nagy része és emberünk effektíve az utcára került. Ráadásul nem miatta ment tönkre a házasságuk, hanem az asszony szülés után úgy "szabadult ki", hogy a házukat felújító brigád építésvezetőjével félrekúrt. Emberünk gyakorlatilag statisztaként nézte végig ahogy tönkre megy az élete 2 hónap alatt.
Utána darabig albérletben lakott egy ismerősénél, pár hónap alatt összeszedte magát. Ma megint egy ugyanakkora házban él, mint régen. Az új feleségével és a közös gyerekükkel.
Tudod mi az, amit egyszer sem hallott tőle senki az egész dolog kapcsán Sodika? Hogy ez nem az ő hibájából történt, hanem a környezete, az emberek vagy az ország hibája lenne.
Pont ennyi a különbség egy átlagember és egy nárcisztikus személyiségzavaros, értelmi fogyatékos idióta között, mint te.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Itt most nem azokról a gazemberekről beszélek, akik elkövetnek valami bűncselekményt, amiből iszonyat gazdagok lesznek és kapnak valami alibi 2 évet hűtlen kezelésért.
Itt a teljesen átlagos emberekről beszélek, akiket mondjuk tényleg az életük kényszerít térdre. Ismertem egy sikeres építészmérnököt, aki rosszul jött ki a válásból és bizony az asszonynál maradt a közös otthon, a közös vagyon nagy része és emberünk effektíve az utcára került. Ráadásul nem miatta ment tönkre a házasságuk, hanem az asszony szülés után úgy "szabadult ki", hogy a házukat felújító brigád építésvezetőjével félrekúrt. Emberünk gyakorlatilag statisztaként nézte végig ahogy tönkre megy az élete 2 hónap alatt.
Utána darabig albérletben lakott egy ismerősénél, pár hónap alatt összeszedte magát. Ma megint egy ugyanakkora házban él, mint régen. Az új feleségével és a közös gyerekükkel.
Tudod mi az, amit egyszer sem hallott tőle senki az egész dolog kapcsán Sodika? Hogy ez nem az ő hibájából történt, hanem a környezete, az emberek vagy az ország hibája lenne.
Pont ennyi a különbség egy átlagember és egy nárcisztikus személyiségzavaros, értelmi fogyatékos idióta között, mint te.
Rènszarvas fej,Szamárfasz
Aug 30, 2019 06:44:19
Elmész te a picsába recsi. Inkább árról mesélj, hogy állsz az angollal? Hol a flokk? Miért hazudsz?
Aug 30, 2019 06:44:19
Sodilegnagyobbrajongoja
Aug 30, 2019 06:46:13
Juhúú! Flokknapra ébredtünk!
Aug 30, 2019 06:46:13
Stresszelő Sürgetés
Aug 30, 2019 06:47:14
Ma pontban négykor indulhatunk Endre? Tudtál haladni a vloggal?
Aug 30, 2019 06:47:14
Kolumbájni Recskaboy
Aug 30, 2019 06:51:32
NEm ertem hogy a trollok miert varjak annyira a flokkot. Mi a faszt vartok? Ugyanaz a foss megyen mindig. Vagokepek, vekni, adossagok torlesztese, torpapa, mark, utazas, sporolasocska, java, angoltanulas. De mindez csak jovo heten.
Aug 30, 2019 06:51:32
Autista troll
Aug 30, 2019 07:24:49
NEm ertem hogy a trollok miert varjak annyira a flokkot. Mi a faszt vartok? Ugyanaz a foss megyen mindig. Vagokepek, vekni, adossagok torlesztese, torpapa, mark, utazas, sporolasocska, java, angoltanulas. De mindez csak jovo heten.
mert a flokk a legfontosabb. Aug 30, 2019 07:24:49
kramalon
(
x8)
Aug 30, 2019 08:39:54
x8)
Flokkot akarunk a flokker Soditól! Mint az Ablak.
Faszom
broni
Aug 30, 2019 09:12:06
hol a kereszt,sodi????????????????
Aug 30, 2019 09:12:06
Schwarz nagymama
Aug 30, 2019 09:13:02
Hol a Dávid csillag, Son of Divine Israel?
Aug 30, 2019 09:13:02
Penzmento
(
x6)
Aug 30, 2019 09:14:11
x6)
Arról beszélj, hogy Rocskai János, vagy id. Kiss úr rakott a Golda méhébe????
🕎Endigame🕎
Kolumbájni Recskaboy
Aug 30, 2019 09:16:16
Kétszázzal mentünk a fürcsibe! | SoDI vlogja S03E14 | MÁRK NÉMET MELÓHELYE!
Aug 30, 2019 09:16:16
re zoli
Aug 30, 2019 09:17:52
Sodi te milyen szörpöt iszol?
Aug 30, 2019 09:17:52
broni
Aug 30, 2019 09:27:45
recskázásügyi főbiztosokból álló bandádtól”
ebbe sodi is benne van!!!!!!!!!!!!!
Aug 30, 2019 09:27:45
-
Aug 30, 2019 09:32:13
Mitgondol a tanszek kirugtak? Eleg feltuno hogy mar delelott be van baszva es ideokadja a faszsagait.
Aug 30, 2019 09:32:13
Kolumbájni Recskaboy
Aug 30, 2019 09:32:27
recskázásügyi főbiztosokból álló bandádtól”
gyanusak nekem ezek a 444-es cikkek, sok ott a luteranus.
Aug 30, 2019 09:32:27
Akadémiai források
Aug 30, 2019 09:34:15
Remek ez a premier dolog, mert így már megjelenés előtt 1:4-hez dislike arány van
Aug 30, 2019 09:34:15
Kolumbájni Recskaboy
Aug 30, 2019 09:38:45

Sodi talaltam egy neked megfelelo konyvet. Ja es hogy haladsz javaval?
Aug 30, 2019 09:38:45
Kolumbájni Recskaboy
Aug 30, 2019 09:47:00
ki a fszom ez az s nevu youtuber?
Aug 30, 2019 09:47:00
D.Dezső
Aug 30, 2019 09:58:56
Csodás ez a borítókép ... egy lefosott cigány merci. "Fürcsibe" igyekvő wannabe cigány, meg a pinaszájába sört öntő szellemifogyatékos :)
Aug 30, 2019 09:58:56
broni
Aug 30, 2019 10:16:12
fegyverbe!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 30, 2019 10:16:12
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 30, 2019 10:19:01
x37)
Azért nem írok ide, mert abban, amit írtam, a vezérfonal hiánya volt a kulcskufejezés, mégis beszéltek itt minden más faszságról.
Felsorolni is nehéz, mi mindennel próbálkoztam világos irány hiányában. Hálásnak elsősorban a "fordos néninek" kell lennem, mert ő legalább mutatott egy működő irányt a "csinálj VALAMIT" baszogatás helyett.
A Kovács Vera legnagyobb erénye az, hogy vele összeismertetett, mert végül ez mentett meg.
Az működő, kipróbált tapasztalatokon alapuló iránymutatás a fogalmazóan, és általános okoskodások, és megfoghatatlan elvárások helyett.
EZÉRT nem írok ide többé.
Mert írhatok én akármiről, úgyis a "minden más" faszságról lesz, ill. lenne szó.
Na csá.
Tényleg nem írok ide már.
Felsorolni is nehéz, mi mindennel próbálkoztam világos irány hiányában. Hálásnak elsősorban a "fordos néninek" kell lennem, mert ő legalább mutatott egy működő irányt a "csinálj VALAMIT" baszogatás helyett.
A Kovács Vera legnagyobb erénye az, hogy vele összeismertetett, mert végül ez mentett meg.
Az működő, kipróbált tapasztalatokon alapuló iránymutatás a fogalmazóan, és általános okoskodások, és megfoghatatlan elvárások helyett.
EZÉRT nem írok ide többé.
Mert írhatok én akármiről, úgyis a "minden más" faszságról lesz, ill. lenne szó.
Na csá.
Tényleg nem írok ide már.
Azért van minden más faszságról szó, mert azok a valódi, releváns kérdések. Senkit nem érdekel az 5-10 hozzászóláson keresztül ismételgetett autista fogadkozásod valamiről, miközben olyan dolgok vannak az életedben, mint
-kisemmizted apádat, és nem tudod, hogy hol van
-retardokat pénzelsz
-kurvákkal vereted a faszod
-gyűlölöd a nőket, a zsidókat
-kényszeres magamutogató vagy és perverz.
broni
Aug 30, 2019 10:34:24
cuterape.com
Aug 30, 2019 10:34:24
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 30, 2019 10:45:27
“Fürcsibe”
Még az óvodában is ultragáz ez a beszéd.
Még az óvodában is ultragáz ez a beszéd.
Aug 30, 2019 10:45:27
broni
Aug 30, 2019 10:47:22
na, szipó, csá.
Aug 30, 2019 10:47:22
tyodika
Aug 30, 2019 10:51:39
Füjcsi, néni, bácsi
Aug 30, 2019 10:51:39
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 30, 2019 10:54:47
x37)
ki a fszom ez az s nevu youtuber?
Cvinek hívják, papíros skizofrén. Mármint nem vicc, tényleg az. Totál elmebeteg.
-
Aug 30, 2019 10:56:53
Kisborossal barátkozik, ennyit elég tudni róla. Boros lacikára még a sodi is csak köpni tud, moderátor csicskának felvette, de még ő sem barátkozik vele.
Aug 30, 2019 10:56:53
Suttogó propaganda
Aug 30, 2019 11:01:44
Sodi, mi igaz abból a pletykából, hogy a trollok azért nem tudnak beépülni a facebookodra, mert csak azokat jelölöd vissza, akik elmeorvosi igazolással rendelkeznek, hogy beszámíthatatlanok???
Aug 30, 2019 11:01:44
hogo boss
Aug 30, 2019 11:44:08
200km per óra!
Cigánysofőr ahogy egy cigányidomárhoz illik, bömös, sör,buzifürdő minden lesz.
Kizárólag értelmiségieknek és a szellem embereinek ajánlott!!
Ha ez nem elég inger az extra feliratkozókra, akkor ez a model is elbukott.
Endre te is vezethettél volna, de neked jogsid sincs, egy cigányt béreltél, kocsit adtál alá, meg is tankoltad neki, mert te nem vagy balek.
Mit szól targobank, hogy az ő pénzükön kìsérletezgetsz?
Veszel karuszót a raftingra, vagy Buzimârk felfuj és magához köt?
Búvárkodás nagyon jó ötlet, kicsit gyakorolj még ukrán kurvák pináján, utána lehet már beengednek a gyerekmedencébe.
Cigánysofőr ahogy egy cigányidomárhoz illik, bömös, sör,buzifürdő minden lesz.
Kizárólag értelmiségieknek és a szellem embereinek ajánlott!!
Ha ez nem elég inger az extra feliratkozókra, akkor ez a model is elbukott.
Endre te is vezethettél volna, de neked jogsid sincs, egy cigányt béreltél, kocsit adtál alá, meg is tankoltad neki, mert te nem vagy balek.
Mit szól targobank, hogy az ő pénzükön kìsérletezgetsz?
Veszel karuszót a raftingra, vagy Buzimârk felfuj és magához köt?
Búvárkodás nagyon jó ötlet, kicsit gyakorolj még ukrán kurvák pináján, utána lehet már beengednek a gyerekmedencébe.
Aug 30, 2019 11:44:08
Csicskaboy
Aug 30, 2019 11:50:02
Sodi megérkezik miskolcra, egyből beültetik a bmw-be és a benzinkútra mennek.
Márk teletankolja (üresről), majd odaszól a sodinak:
- tesó ezt fizesd már ki!
A sodi pedig - jó csicskához méltóan - már fizet is.
ugye így volt, csicskaboy?
Márk teletankolja (üresről), majd odaszól a sodinak:
- tesó ezt fizesd már ki!
A sodi pedig - jó csicskához méltóan - már fizet is.
ugye így volt, csicskaboy?
Aug 30, 2019 11:50:02
Mark
Aug 30, 2019 11:57:48
Kétszázzal mentünk a fürcsibe! | SoDI vlogja S03E14 | MÁRK NÉMET MELÓHELYE!
Aug 30, 2019 11:57:48
Fuvolázó Kobold
Aug 30, 2019 12:00:31
Csodás ez a borítókép ... egy lefosott cigány merci. "Fürcsibe" igyekvő wannabe cigány, meg a pinaszájába sört öntő szellemifogyatékos :)
Ezen felkacagtam, köszönöm!
Fürcsi, törcsi, néni, bácsi!!! A negyedik X-hez közelítvén, ez már nem elfogadható, Fifim! A sosemvolt kisfiús, gyermeki szóhasználatot beleszőni a napi kommunikációdba bizonyos kultúrkörökben működhet ugyan, de arra számíts, hogy ott 60 pluszos nénjék dicsérnek meg egy banyatanknyi farhát mellől, hogy hát milyen aranyos ez a Fifike.
Minden egyéb esetben a környezeted jogos undorát váltód ki ezzel a beszédstílussal, persze ezalól kivétel a miskolci rétinigger buzibandád, akik hozzád hasonló szellemi nívóval operálnak.
Te incel retek, a Scitec Muscle Beach-re nem akartatok menni véletlenül? Ott aztán nyugodtan kamerázgathattál volna, amíg el nem törnek egy lábtológépet a púpodon!
Aug 30, 2019 12:00:31
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 30, 2019 12:02:31
Fosni fogja!
Aug 30, 2019 12:02:31
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 30, 2019 12:16:25
x7)
Hány órakor jelent meg a youtube premier? Munkaidőben flokkot feltölt? Vagy a céges wifi kell neki, mert kihúzták a netkábelt?
|__o__|
tigris
Aug 30, 2019 12:33:50
és bazmeg énis.
Aug 30, 2019 12:33:50
Brian
(
x2)
Aug 30, 2019 12:36:51
x2)
és bazmeg énis.
snecológia második alapszabálya: a valóság MINDIG sokkal durvább, mint ahogy azt a trollok elképzelik
public urinator
Aug 30, 2019 12:38:28
a péntek a buzik napja...
Aug 30, 2019 12:38:28
tigris
Aug 30, 2019 12:41:25
bazmeg az a videó nyitókép ezzel a fürcsis szöveggel, sodi ndk-s asszonyhajával, meg a somolygó márkcicával az orrára tolt szemüveggel valami eszméletlenül gay :DDD
recskaboy, felcsaptál meleg aktivistának?
Aug 30, 2019 12:41:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 30, 2019 12:45:10
x38)
Hol a hogyvolt? Megnézni nem fogom ezt a hulladékot. Incel SoDI, dögölj meg!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Háttérhatalmi Shikerember
Aug 30, 2019 13:08:36
Hol a hogyvolt? Megnézni nem fogom ezt a hulladékot. Incel SoDI, dögölj meg!
Majd 16:00 órától lesz elérhető a freakshow.
Aug 30, 2019 13:08:36
Fakenguru
(
x5)
Aug 30, 2019 13:21:41
x5)
1 like, 16 dislike ket oraval elesites elott....
Nyilván asodi azegylajk. Asodi azegylajk azegynadrag
Hát azért hetyetye.
Nyilván asodi azegylajk. Asodi azegylajk azegynadrag
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 30, 2019 13:22:16
x9)
Igazából nem lenne baj ez a "fürcsi" dolog, ha valami metroszexuális buzi lenne, akire már a hetero férfiak is rákacsintanak, abba az image-be beleillik, de ez így csak retardált.
broni
Aug 30, 2019 13:28:46
a péntek a buzik napja...
tugggyúk!!!!!!!!!!!!!
Aug 30, 2019 13:28:46
Ürlyézus
Aug 30, 2019 13:34:01
bazmeg az a videó nyitókép ezzel a fürcsis szöveggel, sodi ndk-s asszonyhajával, meg a somolygó márkcicával az orrára tolt szemüveggel valami eszméletlenül gay :DDD
A *kopaszodo* ndk-s asszonyhajaval :D
Aug 30, 2019 13:34:01
broni
Aug 30, 2019 13:48:15
azt a kapucnisszart sose teszi le????????
Aug 30, 2019 13:48:15
RGL figyelő
Aug 30, 2019 13:54:38
Igazából nem lenne baj ez a "fürcsi" dolog, ha valami metroszexuális buzi lenne, akire már a hetero férfiak is rákacsintanak, abba az image-be beleillik, de ez így csak retardált.
Ezt még a törpe cigánytól vette, a hangsúlyozás is ugyanaz. Persze RGL-nél még illik valamennyire a karakteréhez, ahogy nénizve-bácsizva gügyög az utcán két őrjöngés között, hogy a kirakatokban kiállított ágyakban hány hajléktalan alhatna.Ezzel szemben a sodi csak egy szerencsétlen balek, akinek egy saját gondolata sincs, csak másokat mások debil, szolgai módon.
Aug 30, 2019 13:54:38
Brian
(
x2)
Aug 30, 2019 13:56:00
x2)
azt a kapucnisszart sose teszi le????????
egynadrág, egyfelső
-
Aug 30, 2019 13:56:17
Minden alkalommal ez a sárga pulcsi volt rajta volt rajra tavaly óta, amíg nem szóltak neki a trollok hogy ez milyen gáz. Azóta cserélte le az egypulcsit.
Aug 30, 2019 13:56:17
Fuvolázó Kobold
Aug 30, 2019 14:01:14
Minden alkalommal ez a sárga pulcsi volt rajta volt rajra tavaly óta, amíg nem szóltak neki a trollok hogy ez milyen gáz. Azóta cserélte le az egypulcsit.
Ez volt rajta abban az ikonikus flokkban is, amikor 50000 - es halak repkedtek a szájba. Na azt a videót gyakran újra nézem, egyszerűen nem bírom ki röhögés nélkül. A vekniképű, szellemi fogyatékos jávorszarvas kamatbáró és a fillérbaszó, bocskoros paraszt rothadtpofájú cigány felkatonáztatják az ebédet maguknak, ahogy az urak!
Aug 30, 2019 14:01:14
D.Dezső
Aug 30, 2019 14:06:31
Jaja akkor ragadt rá amikor a bolond kiscigánnyal mozgott. “juhí’ szia djóny, ény a szodi vatyok, hoty vaty?”
Mondjuk szerintem teljesen illik az értelmi fogyatékos megjelenéséhez :) Föleg amikor baseball sapkát húz a nagy hombár fejére ami alól csomókban lóg ki a pinaször haja.
Régen csak simán csövesnek nézett ki, mostanában amióta maga vásárolja az outfit-et, kajak olyan mint azok a 40 éves dawncore-osok akiket a megkeseredett annyuk rángat végig a városon kézenfogva.
Bokáig leérö rövidgatya, térdig húzott télizokni, valami idióta gamer póló vagy xxl-es kockás ing. Nagyi szemüveg, meg a gagyi baseball sapka :) Mind ez egy koravén 40 éves emberen, kurva creepy.
Mondjuk szerintem teljesen illik az értelmi fogyatékos megjelenéséhez :) Föleg amikor baseball sapkát húz a nagy hombár fejére ami alól csomókban lóg ki a pinaször haja.
Régen csak simán csövesnek nézett ki, mostanában amióta maga vásárolja az outfit-et, kajak olyan mint azok a 40 éves dawncore-osok akiket a megkeseredett annyuk rángat végig a városon kézenfogva.
Bokáig leérö rövidgatya, térdig húzott télizokni, valami idióta gamer póló vagy xxl-es kockás ing. Nagyi szemüveg, meg a gagyi baseball sapka :) Mind ez egy koravén 40 éves emberen, kurva creepy.
Aug 30, 2019 14:06:31
Gyermekmondóka
Aug 30, 2019 14:31:39
Hány fogad van sodi?
Nyolcvan vagy nyolc sincs?
Nyolcvan vagy nyolc sincs?
Aug 30, 2019 14:31:39
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Pedig nem nehéz felsorolni, hogy mivel próbálkoztál:
- bunkibank
- egyetemet megúszni, csak ne
kelljen tanulni
- judaika központ, hogy munka nélkül, judeokomcsi kamuállásban ne kelljen dolgozni
- szüleid kifogása az ingatlanvagyonból, hogy csak dolgozni ne kelljen négy egyetemi szak mellett
- cégekkel ügyeskedés, csak hogy dolgozni ne kelljen
- hitelek felhalmozása
- látszat munka a gányoldákban, csak hogy tényleges munkát ne kelljen végezni
- szexnagyizás, csak hogy emberi kapcsolatokba se kelljen munkát fektetni
- tüntetések, hőbörgésy kárpi, csak dolgozni ne kelljen
- megpróbáltál Andi hátán felkapaszkodni, a weboldal nem haladt, csak dolgozni ne kelljen
- végstádiumos Vera néni kisajtolása, csak dolgozni ne kelljen
- Vera néni magyaroktól ellopott pénzén masnis csoda cv-t venni, 10mondatot bemagolni, csak tanulni ne kelljen
- teszteket írni tényleges program helyett, csak dolgozni ne kelljen
- mindenféle debilnek pénzt utalni, a nagy haszon reményében csak dolgozni ne kelljen
- vlog indítás, csak hogy dolgozni ne kelljen
A vicc, hogy ezek közül bármelyikkel befuthattál volna, de a sodi mindig mindent meg akar úszni, csak közben sajnos buta mint a föld. És a legnagyobb hibád, hogy nem is veszed észre magadról hogy milyen buta vagy. Azt hiszed ha kicsit rájátszol, hogy mindig megsajnáljanak, akkor már okos vagy. Pedig nem, csak 70iq-s gyagyásként játszol rá a 60iq-s náci korcsra.
Ezért is értél el eddig ilyen hatalmas sikereket:
Pupt, fogcsonkok, 0 barát, 0 vagyon, 0 élettér.