Szerző:
szpítsopp
Aug 02, 2012 20:31:30
Válasz
(1)
hehe, nem kellett sokáig visszaolvasnunk :D
Aug 02, 2012 20:31:30
-
Aug 02, 2012 20:31:39
technikai próba
Aug 02, 2012 20:31:39
-
Aug 02, 2012 20:31:58
tyeknikai próba
Aug 02, 2012 20:31:58
szpítsopp
Aug 02, 2012 20:32:17
ehh és tényleg, nagy kár :D
Aug 02, 2012 20:32:17
-
Aug 02, 2012 20:33:33
És tényleg! xDDD Lol.
Nem SoDI vok. xD LOL.
Ilyen nagyon egyszerű ez. Pont.
Na meló, csá.
Nem SoDI vok. xD LOL.
Ilyen nagyon egyszerű ez. Pont.
Na meló, csá.
Aug 02, 2012 20:33:33
Tutenchamun
Aug 02, 2012 20:34:18
titánéknak van most valami blogjuk ahol lehet rajtuk röhögni?
Aug 02, 2012 20:34:18
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 20:34:30
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">pumpa</div>miért nem válaszolsz arra, amit kérdeznek tőled?</div>
Mikor kuldod az elso reszletet Marcieknak?
Szegenyek minden este arra kenyszerulnek, hogy dalmat kukakban guberaljanak, mert tobbszorosen cserben hagytad oket.</div>
lol</div>
Ezt pl. én írtam. :)
Mikor kuldod az elso reszletet Marcieknak?
Szegenyek minden este arra kenyszerulnek, hogy dalmat kukakban guberaljanak, mert tobbszorosen cserben hagytad oket.</div>
lol</div>
Ezt pl. én írtam. :)
Aug 02, 2012 20:34:30
snecigeci
Aug 02, 2012 20:36:15
Ehh. Mi volt itt, még én SF-el múlattam az időt?
Káoszkapitány, viselkedj öregem.
Túlságosan felidegesíted sodit és felrobban a púpja, akkor banra kerülsz.
* pérovat
Káoszkapitány, viselkedj öregem.
Túlságosan felidegesíted sodit és felrobban a púpja, akkor banra kerülsz.
* pérovat
Aug 02, 2012 20:36:15
sodika
Aug 02, 2012 20:36:29
Az, hogy a nicknév nélküli beírást elfogadja a rendszer, kommunikálhatatlan igénytelenség, erről egy szót se többet.
Aug 02, 2012 20:36:29
sodileaks
Aug 02, 2012 20:36:43
túl szép lett volna... mindegy :)
Aug 02, 2012 20:36:43
snecigeci
Aug 02, 2012 20:36:56
Najó, a faszt, ezért kapsz egy csillagot a neved mellé. xD
Aug 02, 2012 20:36:56
snecigeci
Aug 02, 2012 20:38:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, hogy a nicknév nélküli beírást elfogadja a rendszer, kommunikálhatatlan igénytelenség, erről egy szót se többet.</div>
Nem gondolod, hogy direkt van így, buzikám?
Ennek az oldalnak a színvonalát te megközelíteni se bírnád, legózós pistike. xD Ez nem dreamweaverrel lett összetákolva, mint a vonatozós oldalaid.
Nem gondolod, hogy direkt van így, buzikám?
Ennek az oldalnak a színvonalát te megközelíteni se bírnád, legózós pistike. xD Ez nem dreamweaverrel lett összetákolva, mint a vonatozós oldalaid.
Aug 02, 2012 20:38:25
Hitvány Patkány
Aug 02, 2012 20:39:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az, hogy a nicknév nélküli beírást elfogadja a rendszer, kommunikálhatatlan igénytelenség, erről egy szót se többet.</div>
A te fórumod bezzeg igényes, színvonalas és vérprofi. Hol is találom pontosan?
A te fórumod bezzeg igényes, színvonalas és vérprofi. Hol is találom pontosan?
Aug 02, 2012 20:39:13
sodileaks
Aug 02, 2012 20:39:51
kussolsz, örülj, hogy még rámarkolhatsz a 23cm-re és ezerszer köszönd meg, hogy van ez a fórum, ahol kommenthaverkodhatsz.
kussolsz, örülj, hogy még rámarkolhatsz a 23cm-re és ezerszer köszönd meg, hogy van ez a fórum, ahol kommenthaverkodhatsz.
Aug 02, 2012 20:39:51
Trollopata
Aug 02, 2012 20:40:13
sneci te fostaliga
2 perced van, hogy bemutasd, mit csinalnal a 'nevnelkuliseg' ellen
segitek, igy kezdodik: $
segitek, igy kezdodik: $
Aug 02, 2012 20:40:13
snecigeci
Aug 02, 2012 20:40:24
Ide is eljutottunk a mai napon. Igénytelenségről beszél ez a koszos, büdös, mosdatlan, tanulatlan, lusta szar, akinek eddig 2-3 összetákolt oldala volt, azokat is wysywyg editorral kattintgatta össze, majd menetrendszerűen közlekedtek rajta a buzivonatok. :)
Aug 02, 2012 20:40:24
ehun
Aug 02, 2012 20:41:01
meg van annak a diszkrét bája, amikor Sodika beszél igénytelenségről...
hány fényképet linkeljek?
apropó, mennyi pénzt küldtél Marciéknak? Kész a honlap?
hány fényképet linkeljek?
apropó, mennyi pénzt küldtél Marciéknak? Kész a honlap?
Aug 02, 2012 20:41:01
snecigeci
Aug 02, 2012 20:41:41
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>sneci te fostaliga
segitek, igy kezdodik: $</div>
google.com
.. miffann? nyem értyem, angolul van. most éppennem..ménem működik amit becopyztam?
segitek, igy kezdodik: $</div>
google.com
.. miffann? nyem értyem, angolul van. most éppennem..ménem működik amit becopyztam?
Aug 02, 2012 20:41:41
Tutenchamun
Aug 02, 2012 20:43:01
a felhasználók kérték így, te balfasz.
a felhasználók kérték így, te balfasz.
Aug 02, 2012 20:43:01
snecigeci
Aug 02, 2012 20:43:25
Sodi ennek a fórumnak a színvonala olyan szinten meghaladja a te szaktudásodat, hogy azt el sem tudod képzelni. Vannak ám mókás funkciók is, amik viszont a púposok előtt rejtve vannak. xD
Aug 02, 2012 20:43:25
Trollopata
Aug 02, 2012 20:43:42
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ide is eljutottunk a mai napon. Igénytelenségről beszél ez a koszos, büdös, mosdatlan, tanulatlan, lusta szar, akinek eddig 2-3 összetákolt oldala volt, azokat is wysywyg editorral kattintgatta össze, majd menetrendszerűen közlekedtek rajta a buzivonatok. :)</div>
tenyleg beszaras!
valami tortenhetett ma, mert kulonosen manias szakasz van.
amugy meg ezt az etyetemen nem tanitottak neki valoszinuleg, szoval ilyen NINCS IS!
(viszont igy barki elpostolhatja a formot, szal mindjart jon az artany-spam :)
tenyleg beszaras!
valami tortenhetett ma, mert kulonosen manias szakasz van.
amugy meg ezt az etyetemen nem tanitottak neki valoszinuleg, szoval ilyen NINCS IS!
(viszont igy barki elpostolhatja a formot, szal mindjart jon az artany-spam :)
Aug 02, 2012 20:43:42
pumpa
Aug 02, 2012 20:44:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
egy pont ide, egy pont oda, hídember?</div>
Bárhova ütök, ahol demagógiát látok.
A demagógiát nem tűröm. Sose tűrtem.
Ennyi.</div>
te életedben nem ütöttél még sehova buzignóm. másrészt meg te vagy a leg demagógabb faszfej akit ismerekk. "otthonvédés" "hazafi" "zsidók" "támogatom édesanyám" "egyetemista" stb. stb.
egy pont ide, egy pont oda, hídember?</div>
Bárhova ütök, ahol demagógiát látok.
A demagógiát nem tűröm. Sose tűrtem.
Ennyi.</div>
te életedben nem ütöttél még sehova buzignóm. másrészt meg te vagy a leg demagógabb faszfej akit ismerekk. "otthonvédés" "hazafi" "zsidók" "támogatom édesanyám" "egyetemista" stb. stb.
Aug 02, 2012 20:44:20
sodileaks
Aug 02, 2012 20:44:39
sodó, okoskodj már egy kicsit, te mit javítanál ki ezen a fórumon? milyen fejlesztéseket csinálnál meg itt Jövő héten?
Aug 02, 2012 20:44:39
snecigeci
Aug 02, 2012 20:45:36
Na szóval ez nem volt szép beszólás, púp. Trollok, akartok egy jót röhögni? Barátnőm szomszédjának a faterjának birtokában vannak régebbi anyagok, amivel be tudom égetni sodit. Kéritek?
Aug 02, 2012 20:45:36
Trollopata
Aug 02, 2012 20:46:09
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Na szóval ez nem volt szép beszólás, púp. Trollok, akartok egy jót röhögni? Barátnőm szomszédjának a faterjának birtokában vannak régebbi anyagok, amivel be tudom égetni sodit. Kéritek?</div>
+++++++
+++++++
Aug 02, 2012 20:46:09
snecigeci
Aug 02, 2012 20:46:26
Elkérem az öregtől... 5 perc.
sodika
Egyébként valóban volt a mai napnak komoly tanulsága, ha úgy tetszik: felismerése, de egészen más, mint amire ti utaltok.
Helyette olyasféle felismerés ez, mint amire egyes videói alapján maga Molnár F. Árpád is rádöbbent pár éve, csak egy egészen más témában, környezetben, és kontextusban.
Ez a felismerés arról szól, hogy végre megvilágosodott előttem a küldetésem, melynek tükrében semmilyen korábbi állomás nem volt hiábavalóság, mert érlelte azt a tapasztalatot, aminek a segítségével elérhettem ide.
Ez a felismerés pedig az, hogy nekem igenis van feladatom, nevezetesen a demagógia elleni felvilágosító munka.
Ha a trollok szarkavarásának köszönhetően átmenetileg haragszik is rám valaki, az nem azért van, mert az illető fasz, hanem azért, mert híján van annak az átfogó, és mindennemű demagógiától távol maradó szemléletnek, ami nekem természetemnél fogva sajátom.
A küldetésem tehát az oktatás, okítás, a megtévelyedett, vagy útkereső társaim vezetése a helyes úton, szemük felnyitása, tévképzeteik helyrerakása.
Bármilyen, esetlegesen felém meglévő frusztráció tudat alatt a tudásomra való szomjazás, ami alapján az illető képes lehet tárgyilagosabban szemlélni a saját maga környezetét, és magát.
Nekem szó szerint a demagógia elleni harc papjává, az antidemagógia pápájává kell válnom. Azzá a prófétává, aki fényességet visz oda, ahol az a veszély mutatkozik, hogy egyeseket a demagógia tart vissza attól, hogy felsorakozzanak a nemzeti radikalizmus, vagy valamely nemes nemzeti ügy, például az otthonvédelem mellé.
Érzem, hogy ennek a küldetésemnek elemi kötelességem megfelelni.
De nem itt, nem ezen a fórumon. Ez csak eszköz volt a felismeréshez vezető úton.
És ez az út itt véget ért.
Helyette olyasféle felismerés ez, mint amire egyes videói alapján maga Molnár F. Árpád is rádöbbent pár éve, csak egy egészen más témában, környezetben, és kontextusban.
Ez a felismerés arról szól, hogy végre megvilágosodott előttem a küldetésem, melynek tükrében semmilyen korábbi állomás nem volt hiábavalóság, mert érlelte azt a tapasztalatot, aminek a segítségével elérhettem ide.
Ez a felismerés pedig az, hogy nekem igenis van feladatom, nevezetesen a demagógia elleni felvilágosító munka.
Ha a trollok szarkavarásának köszönhetően átmenetileg haragszik is rám valaki, az nem azért van, mert az illető fasz, hanem azért, mert híján van annak az átfogó, és mindennemű demagógiától távol maradó szemléletnek, ami nekem természetemnél fogva sajátom.
A küldetésem tehát az oktatás, okítás, a megtévelyedett, vagy útkereső társaim vezetése a helyes úton, szemük felnyitása, tévképzeteik helyrerakása.
Bármilyen, esetlegesen felém meglévő frusztráció tudat alatt a tudásomra való szomjazás, ami alapján az illető képes lehet tárgyilagosabban szemlélni a saját maga környezetét, és magát.
Nekem szó szerint a demagógia elleni harc papjává, az antidemagógia pápájává kell válnom. Azzá a prófétává, aki fényességet visz oda, ahol az a veszély mutatkozik, hogy egyeseket a demagógia tart vissza attól, hogy felsorakozzanak a nemzeti radikalizmus, vagy valamely nemes nemzeti ügy, például az otthonvédelem mellé.
De nem itt, nem ezen a fórumon. Ez csak eszköz volt a felismeréshez vezető úton.
És ez az út itt véget ért.
Tutenchamun
Aug 02, 2012 20:47:00
sneci, inkább arról meséljél, hogy a családközpontúság (tudod, jobboldalinak hazudod magad) jegyében mikor látogatod meg szegény beteg apádat. mikor lesz nála víz, villany? miért hagyod, hogy ilyen igénytelenül éljen?
na, most nagy kuss lesz.:))
na, most nagy kuss lesz.:))
Aug 02, 2012 20:47:00
Trollopata
Aug 02, 2012 20:47:30
letelt a 2 perc sneci!
hol van az otleted a megoldasra?
hol az 50.000 forint?
hol a palmarcsi honlapja? azon lehetne olyan javascriptes okossag, hogy mindenki a csodajara jarna!
hol van az otleted a megoldasra?
hol az 50.000 forint?
hol a palmarcsi honlapja? azon lehetne olyan javascriptes okossag, hogy mindenki a csodajara jarna!
Aug 02, 2012 20:47:30
Tutenchamun
Aug 02, 2012 20:48:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként valóban volt a mai napnak komoly tanulsága, ha úgy tetszik: felismerése, de egészen más, mint amire ti utaltok.
És ez az út itt véget ért.</div>
betrippeztél, öcsém?:)))
betrippeztél, öcsém?:)))
Aug 02, 2012 20:48:46
Trollopata
Aug 02, 2012 20:48:55
<b>Nekem szó szerint a demagógia elleni harc papjává, az antidemagógia pápájává kell válnom. Azzá a prófétává, aki fényességet visz oda, ahol az a veszély mutatkozik, hogy egyeseket a demagógia tart vissza attól, hogy felsorakozzanak a nemzeti radikalizmus, vagy valamely nemes nemzeti ügy, például az otthonvédelem mellé.</b>
azt a telibebaszott kurvaeletbe...
ez azt hiszem a0-s plakatra valo
vinnyogok....
ilyen nincs, talan nem is lehet.
<b>ELMEBETEG VAGY!!!!</b>
azt a telibebaszott kurvaeletbe...
ez azt hiszem a0-s plakatra valo
vinnyogok....
ilyen nincs, talan nem is lehet.
<b>ELMEBETEG VAGY!!!!</b>
Aug 02, 2012 20:48:55
sodi bomoltt elméje
Aug 02, 2012 20:50:11
<b>Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide</b>
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide</b>
Aug 02, 2012 20:50:11
?
Aug 02, 2012 20:50:56
"Ez a felismerés pedig az, hogy nekem igenis van feladatom, nevezetesen a demagógia elleni felvilágosító munka."
Remekül szemlélteted magadon, hogy milyen egy is demagóg kis tetű.
Remekül szemlélteted magadon, hogy milyen egy is demagóg kis tetű.
Aug 02, 2012 20:50:56
Tutenchamun
Aug 02, 2012 20:51:02
sneci, ha meglátogatnád szegény beteg apádat, és befizetnéd a villanyszámla és vízdíj tartozását, az demagógia lenne, ugye?
Aug 02, 2012 20:51:02
Danyiil Romanovics
Aug 02, 2012 20:51:51
Úristen... Erről még könyvtárakat fognak teleírni a snecológusok. Új tudománytörténeti fejezet etcetera.
Aug 02, 2012 20:51:51
Trollopata
Aug 02, 2012 20:52:11
ha a megvilagosodast befejezted (teli a zsepi),
inkabb tenyleg azt magyarazd el, hogy a csaladod teljes elhanyagolasa, a fel-labbal-a-sirban levo apad magasrol leszarasa az a <b>pápa</b> vagy a <b>próféta</b> dolga?
te nyomoronc, te
inkabb tenyleg azt magyarazd el, hogy a csaladod teljes elhanyagolasa, a fel-labbal-a-sirban levo apad magasrol leszarasa az a <b>pápa</b> vagy a <b>próféta</b> dolga?
te nyomoronc, te
Aug 02, 2012 20:52:11
?
Aug 02, 2012 20:52:24
"Azzá a prófétává, aki fényességet visz oda, ahol az a veszély mutatkozik, hogy egyeseket a demagógia tart vissza attól, hogy felsorakozzanak a nemzeti radikalizmus, vagy valamely nemes nemzeti ügy, például az otthonvédelem mellé."
Az meg sem fordul abban a részeg proli agyadban, hogy egy egészséges gondolkodású ember undorodik a fajtádtól.
Az meg sem fordul abban a részeg proli agyadban, hogy egy egészséges gondolkodású ember undorodik a fajtádtól.
Aug 02, 2012 20:52:24
sodi bomoltt elméje
Aug 02, 2012 20:52:34
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, ha meglátogatnád szegény beteg apádat, és befizetnéd a villanyszámla és vízdíj tartozását, az demagógia lenne, ugye?</div>
Az túl mainstream.
Az túl mainstream.
Aug 02, 2012 20:52:34
TMS
Aug 02, 2012 20:52:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként valóban volt a mai napnak komoly tanulsága, ha úgy tetszik: felismerése, de egészen más, mint amire ti utaltok.
Most nem a megelégedettséget látom benned hanem a tudásszomjat a tenniakarást. Ez helyes.
Most nem a megelégedettséget látom benned hanem a tudásszomjat a tenniakarást. Ez helyes.
Aug 02, 2012 20:52:41
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 20:52:59
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>betrippeztél, öcsém?:)))</div>
Valami nagyon durva dolog történhetett vele, mert teljesen zizi ma.
Valami nagyon durva dolog történhetett vele, mert teljesen zizi ma.
Aug 02, 2012 20:52:59
?
Aug 02, 2012 20:53:17
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ha a megvilagosodast befejezted (teli a zsepi),
te nyomoronc, te</div>
S mi van a házassággal?
te nyomoronc, te</div>
S mi van a házassággal?
Aug 02, 2012 20:53:17
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 20:53:50
Sodi, hogyan tervezed, el fogsz menni apád temetésére?
Aug 02, 2012 20:53:50
Hitvány Patkány
Aug 02, 2012 20:54:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Antidemagógia pápája, ez a Soha többet nem írok ide is másfél napig fog tartani?
Antidemagógia pápája, ez a Soha többet nem írok ide is másfél napig fog tartani?
Aug 02, 2012 20:54:12
?
Aug 02, 2012 20:54:44
Sodi józanodj ki és takarodj dolgozni, hogy holnap már 100 Ft csörögjön a zsebedben.
Aug 02, 2012 20:54:44
Danyiil Romanovics
Aug 02, 2012 20:55:06
Be van baszva egyébként, nyilvánvaló.
Aug 02, 2012 20:55:06
Trollopata
Aug 02, 2012 20:56:14
sneci porogj fel, 15 perc mulva le kell lepnem!
meg egy pohar boros teat esetleg?
meg egy pohar boros teat esetleg?
Aug 02, 2012 20:56:14
banshee
Aug 02, 2012 20:56:59
Az ellen a demagógia ellen hogy létesíts párkapcsolatot, faszverő videókkal és házaspárkereső hirdetésekkel fog harcolni.
Aug 02, 2012 20:56:59
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 20:57:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A küldetésem tehát az oktatás, okítás, a megtévelyedett, vagy útkereső társaim vezetése a helyes úton, szemük felnyitása, tévképzeteik helyrerakása.</div>
Te még a tanulmányaidat sem tudtad befejezni, ki a faszomat akarsz te oktatni?
Be vagy baszva, púp.
Te még a tanulmányaidat sem tudtad befejezni, ki a faszomat akarsz te oktatni?
Be vagy baszva, púp.
Aug 02, 2012 20:57:52
snecigeci
Aug 02, 2012 20:58:05
Sodi végelháthatatlan küzdelme a határidőkkel.. Rudy oltja.
"Melyik szo nem volt ertheto? tucatugyben vegeztem, ne strapald magad! Mar tobbszor, erthetoen fogalmaztam, hogy leszarom a ZH-t meg ilyeneket. Folyton erre hivatkozol. Most azert, mert evvege van, maskor meg eppen negyedev van, megint maskor ev kozepe. Nem erdekel. Ebbol lehetne, igaz, nem biztos, de ha igen, akkor tobb tizmilliot kaszalni, de azt mar sajnos baszhatod. Nem kell feltoltened semmit, mert nem erdekel. Persze a haverod maradok, de ez ugyben marnem vagyok rad kivancsi. Olyan ez, mint egy valas. Fajdalmas, de meg lehet oldani kulturaltan. Inkabb kiadok ra par tiz- vagy szazezret, minthogy ingyen megcsinald nekem a cuccot, mert megbizhatatlan vagy es notorius hulyito. Idezlek... Ez, ha elkerulne a figyelmedet, SZEPTEMBER 15-EN IRODOTT. Te irtad: Szia, Rudi! Ugy nez ki, igy hetkoznap, az ELTE mellett megse nagyon jut idom, es energiam a fejlesztesre, akarhogy is probalom. :-( Ha valoban kemenyen nekiuluk, akkor a hetvegen CSAK ES KIZAROLAG ezzel foglalkozva viszont egeszen biztos, hogy TOKELETESEN KESZEN tudom prezentalni a cuccot MAXIMUM hetfore, es ez mar tenyleg, szo szerint 100%. Es ezzel fogok foglalkozni, ez is biztos. :-) 2005. szeptember 15. (csutortok) - 7:15. Ha jol szamolok, az a hetfo eppen szeptember 19-re esett. Igazad van, azota csak ket es fel honap telt el. Jo eltezest, sikeres vizsgakat es tovabbi sikeres munkat! Majd jelentkezem, de mar programozasi meloval soha az eletben. Rudy."
"Melyik szo nem volt ertheto? tucatugyben vegeztem, ne strapald magad! Mar tobbszor, erthetoen fogalmaztam, hogy leszarom a ZH-t meg ilyeneket. Folyton erre hivatkozol. Most azert, mert evvege van, maskor meg eppen negyedev van, megint maskor ev kozepe. Nem erdekel. Ebbol lehetne, igaz, nem biztos, de ha igen, akkor tobb tizmilliot kaszalni, de azt mar sajnos baszhatod. Nem kell feltoltened semmit, mert nem erdekel. Persze a haverod maradok, de ez ugyben marnem vagyok rad kivancsi. Olyan ez, mint egy valas. Fajdalmas, de meg lehet oldani kulturaltan. Inkabb kiadok ra par tiz- vagy szazezret, minthogy ingyen megcsinald nekem a cuccot, mert megbizhatatlan vagy es notorius hulyito. Idezlek... Ez, ha elkerulne a figyelmedet, SZEPTEMBER 15-EN IRODOTT. Te irtad: Szia, Rudi! Ugy nez ki, igy hetkoznap, az ELTE mellett megse nagyon jut idom, es energiam a fejlesztesre, akarhogy is probalom. :-( Ha valoban kemenyen nekiuluk, akkor a hetvegen CSAK ES KIZAROLAG ezzel foglalkozva viszont egeszen biztos, hogy TOKELETESEN KESZEN tudom prezentalni a cuccot MAXIMUM hetfore, es ez mar tenyleg, szo szerint 100%. Es ezzel fogok foglalkozni, ez is biztos. :-) 2005. szeptember 15. (csutortok) - 7:15. Ha jol szamolok, az a hetfo eppen szeptember 19-re esett. Igazad van, azota csak ket es fel honap telt el. Jo eltezest, sikeres vizsgakat es tovabbi sikeres munkat! Majd jelentkezem, de mar programozasi meloval soha az eletben. Rudy."
Aug 02, 2012 20:58:05
Tutenchamun
Aug 02, 2012 20:58:52
sneci, ugye ma az anyáddal volt egy beszélgetésed, és ő is demagóg faszságokat nyomott a rezsiről, meg arról, hogy milyen szánalmasan kevés pénzt keresel?
Aug 02, 2012 20:58:52
snecigeci
Aug 02, 2012 20:59:20
Sodi a vérprofi programozó.. Bár Rudy ezt másképp látja:
"Hali! Amit csinaltal, ahhoz kepest, amit megbeszeltunk, egy rakas szar, marmegbocsass! Unom mar ezt a szarakodast, nincs uj feladat. Ha megnezed, hogy mit alkottal november 20-a ota, rajohetsz, nemi onkritika szuksegeltetik hozza, ez igaz, szoval rajohetsz, hogy semmit nem csinaltal, azon kivul, hogy engem szivattal. Ennyi volt, inkabb keresek masik programozot felmillioert. Hali, jo politizalast!"
"Hali! Amit csinaltal, ahhoz kepest, amit megbeszeltunk, egy rakas szar, marmegbocsass! Unom mar ezt a szarakodast, nincs uj feladat. Ha megnezed, hogy mit alkottal november 20-a ota, rajohetsz, nemi onkritika szuksegeltetik hozza, ez igaz, szoval rajohetsz, hogy semmit nem csinaltal, azon kivul, hogy engem szivattal. Ennyi volt, inkabb keresek masik programozot felmillioert. Hali, jo politizalast!"
Aug 02, 2012 20:59:20
ál-sodika
Aug 02, 2012 20:59:52
Két hétig juszt sem írok ide!
Aug 02, 2012 20:59:52
snecigeci
Aug 02, 2012 21:00:24
Sneci, ha rudy szerint is egy rakás szar a munkád, akkor milyen alapon kritizálod ezt az oldalt, aminek színvonala fényévekkel előtted jár?
Aug 02, 2012 21:00:24
Trollopata
Aug 02, 2012 21:00:51
FAP FAP FAP FAP FAP
Soha többet nem írok ide
FAP FAP FAP FAP FAP
Soha többet nem írok ide
FAP FAP FAP FAP FAP
Aug 02, 2012 21:00:51
snecigeci
Aug 02, 2012 21:01:26
Égessem még sodit, kértek még?
Aug 02, 2012 21:01:26
Trollopata
Aug 02, 2012 21:01:39
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, ugye ma az anyáddal volt egy beszélgetésed, és ő is demagóg faszságokat nyomott a rezsiről, meg arról, hogy milyen szánalmasan kevés pénzt keresel?</div>
vagy ez, vagy tenyleg csomagolas kozben kortyolja a boroskolat, mert recskai kirakta, mint eb a szaharat. volt valami aug. 1 hatarido esetleg?
vagy ez, vagy tenyleg csomagolas kozben kortyolja a boroskolat, mert recskai kirakta, mint eb a szaharat. volt valami aug. 1 hatarido esetleg?
Aug 02, 2012 21:01:39
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:01:42
Sodi, a múltkori kirohanásodban még valami rejtélyes faszverő misztikum akartál lenni, az se jött össze, szerinted van esélyed a demagógiapápaságra? XD
Aug 02, 2012 21:01:42
Tutenchamun
Aug 02, 2012 21:02:22
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi végelháthatatlan küzdelme a határidőkkel.. Rudy oltja.
"Melyik szo nem volt ertheto? tucatugyben vegeztem, ne strapald magad! Mar tobbszor, erthetoen fogalmaztam, hogy leszarom a ZH-t meg ilyeneket. Folyton erre hivatkozol. Most azert, mert evvege van, maskor meg eppen negyedev van, megint maskor ev kozepe. Nem erdekel. Ebbol lehetne, igaz, nem biztos, de ha igen, akkor tobb tizmilliot kaszalni, de azt mar sajnos baszhatod. Nem kell feltoltened semmit, mert nem erdekel. Persze a haverod maradok, de ez ugyben marnem vagyok rad kivancsi. Olyan ez, mint egy valas. Fajdalmas, de meg lehet oldani kulturaltan. Inkabb kiadok ra par tiz- vagy szazezret, minthogy ingyen megcsinald nekem a cuccot, mert megbizhatatlan vagy es notorius hulyito. Idezlek... Ez, ha elkerulne a figyelmedet, SZEPTEMBER 15-EN IRODOTT. Te irtad: Szia, Rudi! Ugy nez ki, igy hetkoznap, az ELTE mellett megse nagyon jut idom, es energiam a fejlesztesre, akarhogy is probalom. :-( Ha valoban kemenyen nekiuluk, akkor a hetvegen CSAK ES KIZAROLAG ezzel foglalkozva viszont egeszen biztos, hogy TOKELETESEN KESZEN tudom prezentalni a cuccot MAXIMUM hetfore, es ez mar tenyleg, szo szerint 100%. Es ezzel fogok foglalkozni, ez is biztos. :-) 2005. szeptember 15. (csutortok) - 7:15. Ha jol szamolok, az a hetfo eppen szeptember 19-re esett. Igazad van, azota csak ket es fel honap telt el. Jo eltezest, sikeres vizsgakat es tovabbi sikeres munkat! Majd jelentkezem, de mar programozasi meloval soha az eletben. Rudy."</div>
pál marcival is hasonló beszélgetés zajlott.
"Melyik szo nem volt ertheto? tucatugyben vegeztem, ne strapald magad! Mar tobbszor, erthetoen fogalmaztam, hogy leszarom a ZH-t meg ilyeneket. Folyton erre hivatkozol. Most azert, mert evvege van, maskor meg eppen negyedev van, megint maskor ev kozepe. Nem erdekel. Ebbol lehetne, igaz, nem biztos, de ha igen, akkor tobb tizmilliot kaszalni, de azt mar sajnos baszhatod. Nem kell feltoltened semmit, mert nem erdekel. Persze a haverod maradok, de ez ugyben marnem vagyok rad kivancsi. Olyan ez, mint egy valas. Fajdalmas, de meg lehet oldani kulturaltan. Inkabb kiadok ra par tiz- vagy szazezret, minthogy ingyen megcsinald nekem a cuccot, mert megbizhatatlan vagy es notorius hulyito. Idezlek... Ez, ha elkerulne a figyelmedet, SZEPTEMBER 15-EN IRODOTT. Te irtad: Szia, Rudi! Ugy nez ki, igy hetkoznap, az ELTE mellett megse nagyon jut idom, es energiam a fejlesztesre, akarhogy is probalom. :-( Ha valoban kemenyen nekiuluk, akkor a hetvegen CSAK ES KIZAROLAG ezzel foglalkozva viszont egeszen biztos, hogy TOKELETESEN KESZEN tudom prezentalni a cuccot MAXIMUM hetfore, es ez mar tenyleg, szo szerint 100%. Es ezzel fogok foglalkozni, ez is biztos. :-) 2005. szeptember 15. (csutortok) - 7:15. Ha jol szamolok, az a hetfo eppen szeptember 19-re esett. Igazad van, azota csak ket es fel honap telt el. Jo eltezest, sikeres vizsgakat es tovabbi sikeres munkat! Majd jelentkezem, de mar programozasi meloval soha az eletben. Rudy."</div>
pál marcival is hasonló beszélgetés zajlott.
Aug 02, 2012 21:02:22
snecigeci
Aug 02, 2012 21:02:44
"Hali! Meg mindig van hiba. Te hogy tesztelsz?!
...
Ne csak jatek kozben tesztelj, hanem olvasd a forraskodot is, azert leszel programozo matematikus! Ugy is tanulj tesztelni!A kurva vezetekes telefont pedig keresd meg! Direkt eldugod bazmeg. Nem talalsz el a konnektortol a keszulekig a zsinor menten? Csipkedd magad! Hali!"
...
Ne csak jatek kozben tesztelj, hanem olvasd a forraskodot is, azert leszel programozo matematikus! Ugy is tanulj tesztelni!A kurva vezetekes telefont pedig keresd meg! Direkt eldugod bazmeg. Nem talalsz el a konnektortol a keszulekig a zsinor menten? Csipkedd magad! Hali!"
Aug 02, 2012 21:02:44
Tutenchamun
Aug 02, 2012 21:02:49
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Égessem még sodit, kértek még?</div>
majd nem, mi?:))
majd nem, mi?:))
Aug 02, 2012 21:02:49
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 21:03:02
Küldjed még snecigeci, ne kíméld!
Aug 02, 2012 21:03:02
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 21:03:23
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ugy nez ki, igy hetkoznap, az ELTE mellett megse nagyon jut idom, es energiam a fejlesztesre, akarhogy is probalom.</div>
1) Az eredményt láttunk, baszott tanulni.
2) Rudy melóját is baszott elvégezni.
3) Akkor vajon mi a kurva anyját csinált vajon heteken-hónapokon-éveken át?
3) Akkor vajon mi a kurva anyját csinált vajon heteken-hónapokon-éveken át?
Aug 02, 2012 21:03:23
sodika
Aug 02, 2012 21:04:01
Erre emlékszem.
Hanyagoljam el a faszságai miatt a tanulmányaimat.
Ez se egész. :D
Ez se egész. :D
Aug 02, 2012 21:04:01
Trollopata
Aug 02, 2012 21:04:25
tenyleg, sneci akkor te most programozo matematikus vagy?
oda en is jartam par felevet, csak azert kerdezem :)
oda en is jartam par felevet, csak azert kerdezem :)
Aug 02, 2012 21:04:25
snecigeci
Aug 02, 2012 21:04:48
"Hali! Tegnap beszeltunk, de ugy latszik, hiaba basztam el a penzem telefonalasra, semmi se tortent. Azt akartam mondani, hogy amennyiben a manualis sorsolasnal maradunk, akkor egyelore teljesen felesleges a jatekba kuldes gomb, hiszen eleg a sorsolas gomb is. Persze a mukodes maradjon, abban az ertelemben, hogy, csak miutan kijelolte az osszes szamot, akkor bukkanjon fel a sorsolas gomb. A masik, az a hiba, amit a telefonban emlitettem. Hiaba nem jatszok meg egy szamot es sorszamot se, amikor felviszem a jatektipust mondjuk 5-re, utana nem tudom visszavinni 1-re, csak kulonbozo, leirhatatlan ossze-vissza kattintgatasok utan. Nem veletlenul baszom a penzem a kibaszott telefonra!Van meg egy gond. Amit irtam a Sportingbetnek, abban az szerepel, hogy a programozo baratom teljesen piackesz allapotba hozTa (mult ido jele) a jatekot es ok integralasrol beszeltek, de egyelore csak demot kertek. A problema az, hogy ezt a levelet tutira felolvastam neked, megis immar negyedik honapja kotlasz rajta, mint a kotlos a tojasokon. Szoval, ehhez pofa kell. Utolso eselyed a legutobb megbeszelt idopont, azaz 2005. vege! Ha szandekukban all integralni, ha egyaltalan meg szoba allnak velem, a php-s verziora egy hetet fogok adni.Hali!"
Aug 02, 2012 21:04:48
sodileaks
Aug 02, 2012 21:04:55
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div> Akkor vajon mi a kurva anyját csinált vajon heteken-hónapokon-éveken át?</div>
ez költői kérdés ugyebár
ez költői kérdés ugyebár
Aug 02, 2012 21:04:55
Captain Obvious
Aug 02, 2012 21:05:00
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
3) Akkor vajon mi a kurva anyját csinált vajon heteken-hónapokon-éveken át?</div>
Tépőzáras zsebkendőket!
3) Akkor vajon mi a kurva anyját csinált vajon heteken-hónapokon-éveken át?</div>
Tépőzáras zsebkendőket!
Aug 02, 2012 21:05:00
Tutenchamun
Aug 02, 2012 21:05:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Erre emlékszem.
Ez se egész. :D</div>
ja, így legalább lett diplomád, mi?:))
ja, így legalább lett diplomád, mi?:))
Aug 02, 2012 21:05:08
snecigeci
Aug 02, 2012 21:05:19
Tovább is van, mondjam még? xDD
Aug 02, 2012 21:05:19
snecigeci
Aug 02, 2012 21:05:30
Ég már a sodika, mint a REJSZtág! xD
Trollopata
Igertel neki egy hataridot, aztan basztad betartani.
h-a-z-u-d-s-z-!
Igertel neki egy hataridot, aztan basztad betartani.
h-a-z-u-d-s-z-!
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:05:48
megérte ám a tanulmányaidra koncentrálni, tele vagy most diplomákkal mi? XD
megérte ám a tanulmányaidra koncentrálni, tele vagy most diplomákkal mi? XD
Aug 02, 2012 21:05:48
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 21:06:02
Így is elbasztad a tanulmányaidat.
So what?
Így is elbasztad a tanulmányaidat.
So what?
Aug 02, 2012 21:06:02
pumpa
Aug 02, 2012 21:06:15
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>"Hali! Tegnap beszeltunk, de ugy latszik, hiaba basztam el a penzem telefonalasra, semmi se tortent. Azt akartam mondani, hogy amennyiben a manualis sorsolasnal maradunk, akkor egyelore teljesen felesleges a jatekba kuldes gomb, hiszen eleg a sorsolas gomb is. Persze a mukodes maradjon, abban az ertelemben, hogy, csak miutan kijelolte az osszes szamot, akkor bukkanjon fel a sorsolas gomb. A masik, az a hiba, amit a telefonban emlitettem. Hiaba nem jatszok meg egy szamot es sorszamot se, amikor felviszem a jatektipust mondjuk 5-re, utana nem tudom visszavinni 1-re, csak kulonbozo, leirhatatlan ossze-vissza kattintgatasok utan. Nem veletlenul baszom a penzem a kibaszott telefonra!Van meg egy gond. Amit irtam a Sportingbetnek, abban az szerepel, hogy a programozo baratom teljesen piackesz allapotba hozTa (mult ido jele) a jatekot es ok integralasrol beszeltek, de egyelore csak demot kertek. A problema az, hogy ezt a levelet tutira felolvastam neked, megis immar negyedik honapja kotlasz rajta, mint a kotlos a tojasokon. Szoval, ehhez pofa kell. Utolso eselyed a legutobb megbeszelt idopont, azaz 2005. vege! Ha szandekukban all integralni, ha egyaltalan meg szoba allnak velem, a php-s verziora egy hetet fogok adni.Hali!"</div>
aztakurva. beígért valami arcnak valami melót, lehazudta a csillagokat az égről, az meg rábaszott. óriási :DDDD
átbasznak a zsidók mindenkit mi púpi?
aztakurva. beígért valami arcnak valami melót, lehazudta a csillagokat az égről, az meg rábaszott. óriási :DDDD
átbasznak a zsidók mindenkit mi púpi?
?
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ugy nez ki, igy hetkoznap, az ELTE mellett megse nagyon jut idom, es energiam a fejlesztesre, akarhogy is probalom.</div>
Ő volt az egyetemista srác aki pereket provokált maga ellen.
Ő volt az egyetemista srác aki pereket provokált maga ellen.
snecigeci
Aug 02, 2012 21:07:20
"Ugy latom, hiaba proballak napok ota hivni a varosin, sose sikerul. Ugye nem arrol van szo, hogy a ver nem valik vizze? Marmint, hogy ujra ellustultal es "bujkalsz"?"
Aug 02, 2012 21:07:20
?
Aug 02, 2012 21:07:34
Nem is értem, hogyan vetemedhet arra valaki,hogy egy Sodit bízzon meg bármilyen munkával.
Aug 02, 2012 21:07:34
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 21:08:28
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>"Ugy latom, hiaba proballak napok ota hivni a varosin, sose sikerul. Ugye nem arrol van szo, hogy a ver nem valik vizze? Marmint, hogy ujra ellustultal es "bujkalsz"?"</div>
Eddig ez a legjobb!
Eddig ez a legjobb!
Aug 02, 2012 21:08:28
Tutenchamun
Aug 02, 2012 21:08:52
kiderült, hogy sneci elbaszta pushy üzletét. pont ugyanígy baszta el pál marci túráját.
sneci, hány megrendelőnek basztad el a rád bízott projektjét? hányszor küldtek el ugyanígy a picsába?
sneci, hány megrendelőnek basztad el a rád bízott projektjét? hányszor küldtek el ugyanígy a picsába?
Aug 02, 2012 21:08:52
snecigeci
Aug 02, 2012 21:09:26
Nem akarom ellőni az összeset ma, mondjuk nem is tudnám, annyi van xD
Aug 02, 2012 21:09:26
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:09:55
mi ez a ver nem valik vizze klein, rudy tud valamit? XD
Aug 02, 2012 21:09:55
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:10:38
kuldjed meg, egyre jobbak! :)
Aug 02, 2012 21:10:38
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 21:11:13
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>tenyleg, sneci akkor te most programozo matematikus vagy?
oda en is jartam par felevet, csak azert kerdezem :)</div>
Sneci nem progmatra járt, hanem infótanárira.
Képzeld el Snecit tanárként.
oda en is jartam par felevet, csak azert kerdezem :)</div>
Sneci nem progmatra járt, hanem infótanárira.
Képzeld el Snecit tanárként.
Aug 02, 2012 21:11:13
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:11:36
Endre, amíg te csuma részegre ittad magad, én nagyjából déltől este nyolcig megkerestem egy repcsi árát úgy, hogy közben:
-bevásároltam anyámnak erre a hónapra, elvittem a kutyám beoltatni, kétszer tárgyaltam/kajáltam étteremben és most megyek piálni, kártyázni a barátaimmal.
Neked, hogyan telt a napod? Szerinted a Lagavulin-t vagy a vsop Hennessy-t vigyem magammal? Két Cohiba van még a humidorban, holnap be kell vásárolnom, mert kifogyott a készlet.
Azért vannak gondok, nem? :-)
-bevásároltam anyámnak erre a hónapra, elvittem a kutyám beoltatni, kétszer tárgyaltam/kajáltam étteremben és most megyek piálni, kártyázni a barátaimmal.
Neked, hogyan telt a napod? Szerinted a Lagavulin-t vagy a vsop Hennessy-t vigyem magammal? Két Cohiba van még a humidorban, holnap be kell vásárolnom, mert kifogyott a készlet.
Azért vannak gondok, nem? :-)
Aug 02, 2012 21:11:36
snecigeci
Aug 02, 2012 21:12:23
Sodi tovább küzd a kódolással.. sikertelenül. A program még mindig egy rakás szar.
"Ha nem vagy gepkozelben, hogy tud percenkent valtozni a mukodes? Van olyan is, hogy kijelolsz tobb szamot, aztan visszavonod, ujta attetszo lesz, de a szine megsem egyezik az alapallapottal. Az iment pedig tobb szammal tudtam jatszani, mint ahany jatektipus volt megjelolve. Jol idozited az elmenetelt, tudod, hogy jovo het szombatig nem sok esely van megneznem a jatekot. Csipkedd magad! Hali!"
"Ha nem vagy gepkozelben, hogy tud percenkent valtozni a mukodes? Van olyan is, hogy kijelolsz tobb szamot, aztan visszavonod, ujta attetszo lesz, de a szine megsem egyezik az alapallapottal. Az iment pedig tobb szammal tudtam jatszani, mint ahany jatektipus volt megjelolve. Jol idozited az elmenetelt, tudod, hogy jovo het szombatig nem sok esely van megneznem a jatekot. Csipkedd magad! Hali!"
Aug 02, 2012 21:12:23
sodika
Aug 02, 2012 21:13:15
Na, mindjárt feltöltöm valahova a végeredményt.
Mert nem sokkal ezután tökéletes lett. :)
Mert nem sokkal ezután tökéletes lett. :)
Aug 02, 2012 21:13:15
snecigeci
Aug 02, 2012 21:13:48
Sodi megint elrecskázta a napot meló helyett. :)
"Bazmeg mar az egyetemet! Megint kezded a nyavajgast? Hali!"
"Bazmeg mar az egyetemet! Megint kezded a nyavajgast? Hali!"
Aug 02, 2012 21:13:48
snecigeci
Aug 02, 2012 21:14:30
Sodi válasza:
"Ki azért nem rúghatnak..."
Itt még nem sejti, mi vár rá... xDDD
"Ki azért nem rúghatnak..."
Itt még nem sejti, mi vár rá... xDDD
Aug 02, 2012 21:14:30
sodika
Aug 02, 2012 21:15:17
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Itt még nem sejti, mi vár rá... xDDD</div>
Mi várt rám? :)
Nem rúgtak ki sehonnan.
Itt még nem sejti, mi vár rá... xDDD</div>
Mi várt rám? :)
Nem rúgtak ki sehonnan.
Aug 02, 2012 21:15:17
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:15:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, mindjárt feltöltöm valahova a végeredményt.
Mert nem sokkal ezután tökéletes lett. :)</div>
Úgy mindjárt, ahogy a dokumentumokat vacsora után?
Vagy majd a jövő héten?
Úgy mindjárt, ahogy a dokumentumokat vacsora után?
Vagy majd a jövő héten?
Aug 02, 2012 21:15:26
snecigeci
Aug 02, 2012 21:15:43
Na mivan sodika, fikázd még a fórumot. Én válaszol csak idézgetni fogok rudytól, meg a többi megrendelődtől. xDD
Aug 02, 2012 21:15:43
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 21:16:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, mindjárt feltöltöm valahova a végeredményt.
Ezt úgyse hisszük el.
Ezt úgyse hisszük el.
Aug 02, 2012 21:16:16
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:16:19
vacsi után vagy Jövő héten? XD Esetleg a Pál Marcis cáfolatok, meg a varga-balogh paródiát követően? Vagy előbb jön a velvet és az atw elleni per?
vacsi után vagy Jövő héten? XD Esetleg a Pál Marcis cáfolatok, meg a varga-balogh paródiát követően? Vagy előbb jön a velvet és az atw elleni per?
Aug 02, 2012 21:16:19
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:16:56
Endre, neked mennyi időbe telne összerakni egy ilyen fórumot? Egyenes választ kérnék ha megoldható, hány munkaóra lenne neked egy ilyen?
Aug 02, 2012 21:16:56
sodika
Aug 02, 2012 21:17:18
Kamuzzál csak.
A lényeg, hogy ez a beszélgetés olyan Flash alkalmazásról szólt, ami nem sokkal ezután tökéletes lett.
Variálni pedig ő variált rajta állandóan.
A lényeg, hogy ez a beszélgetés olyan Flash alkalmazásról szólt, ami nem sokkal ezután tökéletes lett.
Variálni pedig ő variált rajta állandóan.
Aug 02, 2012 21:17:18
sodika
Aug 02, 2012 21:17:41
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Endre, neked mennyi időbe telne összerakni egy ilyen fórumot?</div>
Ha foglalkozom vele, max. 1 nap.
Ha foglalkozom vele, max. 1 nap.
Aug 02, 2012 21:17:41
sodika
Aug 02, 2012 21:18:00
De elmondtam, amit erről tudni kell.
Csá.
Csá.
Aug 02, 2012 21:18:00
snecigeci
Aug 02, 2012 21:18:31
Sodi tovább izzad a kóddal. A zsidó Google nem adja ki a megoldást..
"Hali! Mindjart megnezem, mit alkottal addig is. Mar irtam, hogy nem erdekel a ZH semmilyen formaban, nem tudom, miert irsz rola. Lehet, hogy nem erdekel, milyen, kuldom olyan formaban, amilyen, csak mar kapjak meg. Azert csak csipkedd magad. Nem a loggolas a legfontosabb, hanem a jatek!Mar csak ezeket kell megcsinalnod:1. Ha felviszem a jatektipust, vissza tudjam vinni 1-re!2. A jatekba kuld gomb helyere, amig a manualis sorsolas a tema, tedd a sorsolas gombot, de mukodjon is, ne csinalj kaoszt!Most baszakodsz a geppel? Az iment 3-as jatektipust jeloltem, majd megjeloltem a 9-t, de a jatektipus magatol visszaugrott 1-re, igy nem tudtam harom szamot jatszani.Ha nem baszakodsz, akkor viszont nem ertem, miert nem tudod jatekosszemmel jatszani a dolgokat, es igy tesztelni."
"Hali! Mindjart megnezem, mit alkottal addig is. Mar irtam, hogy nem erdekel a ZH semmilyen formaban, nem tudom, miert irsz rola. Lehet, hogy nem erdekel, milyen, kuldom olyan formaban, amilyen, csak mar kapjak meg. Azert csak csipkedd magad. Nem a loggolas a legfontosabb, hanem a jatek!Mar csak ezeket kell megcsinalnod:1. Ha felviszem a jatektipust, vissza tudjam vinni 1-re!2. A jatekba kuld gomb helyere, amig a manualis sorsolas a tema, tedd a sorsolas gombot, de mukodjon is, ne csinalj kaoszt!Most baszakodsz a geppel? Az iment 3-as jatektipust jeloltem, majd megjeloltem a 9-t, de a jatektipus magatol visszaugrott 1-re, igy nem tudtam harom szamot jatszani.Ha nem baszakodsz, akkor viszont nem ertem, miert nem tudod jatekosszemmel jatszani a dolgokat, es igy tesztelni."
Aug 02, 2012 21:18:31
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:18:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Endre, neked mennyi időbe telne összerakni egy ilyen fórumot?</div>
Ha foglalkozom vele, max. 1 nap.</div>
oké. mennyire saccolod egy napi munkabéred?
Ha foglalkozom vele, max. 1 nap.</div>
oké. mennyire saccolod egy napi munkabéred?
Aug 02, 2012 21:18:48
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 21:18:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kamuzzál csak.
Variálni pedig ő variált rajta állandóan.</div>
Így van, mindig más a hibás. Te tökéletes vagy.
Variálni pedig ő variált rajta állandóan.</div>
Így van, mindig más a hibás. Te tökéletes vagy.
Aug 02, 2012 21:18:55
0 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™