Szerző:
snecigeci
Aug 02, 2012 21:19:13
Válasz
(8)
Mi féle kamuzás, te púpos faszfej? Ezeket mind betű szerint idézem, szóval baszd már szájba anyádat.
Aug 02, 2012 21:19:13
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:19:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Kamuzzál csak.
A lényeg, hogy ez a beszélgetés olyan Flash alkalmazásról szólt, ami nem sokkal ezután tökéletes lett.
Variálni pedig ő variált rajta állandóan.</div>
Miért vagy tiszteletlen a vendéglátóddal, fiam? Vagy csak hiányzik a faszerdő?
A lényeg, hogy ez a beszélgetés olyan Flash alkalmazásról szólt, ami nem sokkal ezután tökéletes lett.
Miért vagy tiszteletlen a vendéglátóddal, fiam? Vagy csak hiányzik a faszerdő?
Aug 02, 2012 21:19:29
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 21:19:59
Tökéletesre kattintgattad össze az alkalmazásvarázslóval?
Tökéletesre kattintgattad össze az alkalmazásvarázslóval?
Aug 02, 2012 21:19:59
snecigeci
Aug 02, 2012 21:21:04
"ami nem sokkal ezután tökéletes lett."
Érdekes, itt nálam azzal lett vége, hogy rudy elhajtott a gecibe, hogy megcsinátatja mással.
Érdekes, itt nálam azzal lett vége, hogy rudy elhajtott a gecibe, hogy megcsinátatja mással.
Aug 02, 2012 21:21:04
Tutenchamun
Aug 02, 2012 21:21:28
miért hazudsz folyamatosan zsidó? pushy leveleiből kiderül, hogy az alapfunkciók sem mennek. nincs itt semmilyen variálás.
miért hazudsz folyamatosan zsidó? pushy leveleiből kiderül, hogy az alapfunkciók sem mennek. nincs itt semmilyen variálás.
Aug 02, 2012 21:21:28
sodika
Aug 02, 2012 21:22:07
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div>
Tökéletesre kattintgattad össze az alkalmazásvarázslóval?</div>
Ez egy komoly actionscript alkalmazás volt, ami ráadásul a háttérben PHP-MySQL-lel is oda-vissza kommunikált.
Ez a Tucat című játék volt.
A marketingmix.hu-n régebben kipróbálhattátok.
Ráadásul tökéletes állapotában próbálhattátok ki.
Tökéletesre kattintgattad össze az alkalmazásvarázslóval?</div>
Ez egy komoly actionscript alkalmazás volt, ami ráadásul a háttérben PHP-MySQL-lel is oda-vissza kommunikált.
Ez a Tucat című játék volt.
A marketingmix.hu-n régebben kipróbálhattátok.
Ráadásul tökéletes állapotában próbálhattátok ki.
Aug 02, 2012 21:22:07
snecigeci
Aug 02, 2012 21:22:19
"Hali! Figyelj! Ujabb hibakat talaltam, amik szinten a jatektipus megtetelebol adodnak. Nem irom le, hogy mi, mert <b>ugy latszik, ha ki akarod javitani, csak jobban elbaszod.</b> A hatarido, mint tudjuk, lejart."
véglol. vérprofi vagy, púpos, de komolyan.
véglol. vérprofi vagy, púpos, de komolyan.
Aug 02, 2012 21:22:19
sodika
Aug 02, 2012 21:22:56
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>pushy leveleiből kiderül, hogy az alapfunkciók sem mennek.</div>
A marketingmix.hu oldalamon kint volt a kész és tökéletes verzió nem sokkal ezután, így ti is kipróbálhattátok akkor. Erről ennyit.
A marketingmix.hu oldalamon kint volt a kész és tökéletes verzió nem sokkal ezután, így ti is kipróbálhattátok akkor. Erről ennyit.
Aug 02, 2012 21:22:56
Tutenchamun
Aug 02, 2012 21:22:58
délután egy durva őrjöngés, utána egy mániás szakasz, most egy durva beégés?
erős napunk van.:))
erős napunk van.:))
Aug 02, 2012 21:22:58
Zulu
Aug 02, 2012 21:23:04
1 nap, sodrák? Azaz 8 óra? Tervezéssel, sitebuild-del, telepítéssel együtt?
Küldj cv-t, beajánllak a főnökömnél, mert ha ez igaz, gyorsabban dolgozol, mint két másik programozó együtt.
1 nap, sodrák? Azaz 8 óra? Tervezéssel, sitebuild-del, telepítéssel együtt?
Küldj cv-t, beajánllak a főnökömnél, mert ha ez igaz, gyorsabban dolgozol, mint két másik programozó együtt.
Aug 02, 2012 21:23:04
snecigeci
Aug 02, 2012 21:24:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
A marketingmix.hu oldalamon kint volt a kész és tökéletes verzió nem sokkal ezután, így ti is kipróbálhattátok akkor. Erről ennyit.</div>
Valahogy erre senki sem emlékszik. Mit hazudozol, féreg? Égesselek még? Kéred a faszt?
A marketingmix.hu oldalamon kint volt a kész és tökéletes verzió nem sokkal ezután, így ti is kipróbálhattátok akkor. Erről ennyit.</div>
Valahogy erre senki sem emlékszik. Mit hazudozol, féreg? Égesselek még? Kéred a faszt?
Aug 02, 2012 21:24:09
sodika
Aug 02, 2012 21:24:10
Nem emlékszem a részletekre, de menet közben baszogatta a még le nem zárt fejlesztésű játékot.
Amiből nem sokkal ezután a marketingmix.hu oldalamra a 100%-ig tökéletes verzió került ki, amit fél éven át ti is kipróbálhattatok ott.
Amiből nem sokkal ezután a marketingmix.hu oldalamra a 100%-ig tökéletes verzió került ki, amit fél éven át ti is kipróbálhattatok ott.
Aug 02, 2012 21:24:10
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 21:24:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>pushy leveleiből kiderül, hogy az alapfunkciók sem mennek.</div>
De mi most szeretnénk kipróbálni, hazug púp.
Nem vagyunk kíváncsiak a meséidre.
De mi most szeretnénk kipróbálni, hazug púp.
Nem vagyunk kíváncsiak a meséidre.
Aug 02, 2012 21:24:24
sodika
Aug 02, 2012 21:25:00
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Valahogy erre senki sem emlékszik.</div>
Biztos megvan minden valamelyik vinyómon.
Előkeresem és felrakom.
Nem pont most rögtön, és nem pont a te kedvedért.
Ennyi.
Valahogy erre senki sem emlékszik.</div>
Biztos megvan minden valamelyik vinyómon.
Előkeresem és felrakom.
Nem pont most rögtön, és nem pont a te kedvedért.
Ennyi.
Aug 02, 2012 21:25:00
snecigeci
Aug 02, 2012 21:25:23
Ne higgyetek a hazudozó zsidónak, nem lett a játékból semmi, elhajtotta rudy a gecibe sodit, itt van előttem az egész beszélgetés.
Aug 02, 2012 21:25:23
Tutenchamun
Aug 02, 2012 21:25:44
képzelem milyen levelezés mehet a mostani megbízóival. meg mi mehetett, amikor levonták a teljes megbízási díját kötbérre.
sneci, te egy igazi balfasz vagy.
sneci, te egy igazi balfasz vagy.
Aug 02, 2012 21:25:44
FASZERDŐ
Aug 02, 2012 21:25:53
*az eddigi legnagyobb van készülőben*
Aug 02, 2012 21:25:53
snecigeci
Aug 02, 2012 21:26:08
"Hali! Mirol beszelsz?! Nem kaptam SMS-t. Szivatsz megint? Semmi valtozast nem latok. Azt mondtad, delutan kuldesz SMS-t, ha kesz a cucc. Mostmar tulvagy a ZH-n is, most mire hivatkozol? Eskuszom, lecserellek! Nem latom azt a verziot, amirol beszelsz."
Aug 02, 2012 21:26:08
Tutenchamun
Aug 02, 2012 21:27:15
lásd még: "reggel tudunk indulni, az 100 %, nem alszom éjszaka."
a megrendelők rémálma lehetsz, sneci.
a megrendelők rémálma lehetsz, sneci.
Aug 02, 2012 21:27:15
Zulu
Aug 02, 2012 21:28:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Endre, neked mennyi időbe telne összerakni egy ilyen fórumot?</div>
Ha foglalkozom vele, max. 1 nap.</div>
Annyira látszik, hogy semmi tapasztalatod nincsen. Ha mindent kensz vágsz, ami kell a funkciókhoz, akkoris minimum 50-60 órás munka lenne nulláról újraírni, és minden, most működő funkciót belerakni.
Ha foglalkozom vele, max. 1 nap.</div>
Annyira látszik, hogy semmi tapasztalatod nincsen. Ha mindent kensz vágsz, ami kell a funkciókhoz, akkoris minimum 50-60 órás munka lenne nulláról újraírni, és minden, most működő funkciót belerakni.
Aug 02, 2012 21:28:51
snecigeci
Aug 02, 2012 21:29:09
Ebből a logból nagyon szépen látszik, hogy Sodi nem tud programozni, csak google-legózik, meg kattintgat. És ez kritizál másokat. A 45 forintos viccember.
Aug 02, 2012 21:29:09
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:30:37
Egy nap?
Tudod mit, munkát ajánlok neked. Ha készítesz egy ilyen fórumot, ahol politizálhatunk és mondjuk vitaesteket tarthatunk, hogy ne ezt a helyet basszuk szét aktuálpolitikával, akkor kifizetlek kp-ben.
Mennyiért vállalod el? (nem kell olcsón, de reális ár legyen) Mikor kezded? Ha nem vagy kész vele 24 óra alatt, akkor nem kapsz pénzt és mi ismét jól szórakozunk. Ha kész lesz, akkor végre keresel egy kis aprót. Na?
(ja, akkor fizetek, ha snecigeci vagy valamelyik értő troll azt mondja, hogy működik a cucc.)
Tudod mit, munkát ajánlok neked. Ha készítesz egy ilyen fórumot, ahol politizálhatunk és mondjuk vitaesteket tarthatunk, hogy ne ezt a helyet basszuk szét aktuálpolitikával, akkor kifizetlek kp-ben.
Mennyiért vállalod el? (nem kell olcsón, de reális ár legyen) Mikor kezded? Ha nem vagy kész vele 24 óra alatt, akkor nem kapsz pénzt és mi ismét jól szórakozunk. Ha kész lesz, akkor végre keresel egy kis aprót. Na?
(ja, akkor fizetek, ha snecigeci vagy valamelyik értő troll azt mondja, hogy működik a cucc.)
Aug 02, 2012 21:30:37
sodika
Aug 02, 2012 21:30:38
Az egy színvonalas végeredménnyel zárult Flash játék lett, amit láthattatok is működésben.
Majd előkeresem.
Ennyi.
Majd előkeresem.
Ennyi.
Aug 02, 2012 21:30:38
sodika
Aug 02, 2012 21:31:13
Csicskáztatni pedig nem hagyom magam. :)
Se provokálni.
Amit elmondtam, elmondtam.
Se provokálni.
Amit elmondtam, elmondtam.
Aug 02, 2012 21:31:13
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 21:32:32
Én egyszerűen nem hiszem el, hogy bárki is adna megbízást Sodinak: szar minőségben dolgozik, semmilyen határidőt sem tart be és állandóan kamuzik a megbízóknak.
És tök mindegy, hogy milyen olcsón dolgozik, mert az olcsósága nem ellensúlyozhatja az összes többi hátrányát.
És tök mindegy, hogy milyen olcsón dolgozik, mert az olcsósága nem ellensúlyozhatja az összes többi hátrányát.
Aug 02, 2012 21:32:32
ehun
Aug 02, 2012 21:32:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az egy színvonalas végeredménnyel zárult Flash játék lett, amit láthattatok is működésben.
Majd előkeresem.
Ennyi.</div>
én még nem láttam tőled színvonalas munkát.
Majd előkeresem.
Ennyi.</div>
én még nem láttam tőled színvonalas munkát.
Aug 02, 2012 21:32:43
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 21:33:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Csicskáztatni pedig nem hagyom magam. :)
Se provokálni.
Amit elmondtam, elmondtam.</div>
A programozási tudásod szarból van.
Fosol, hogy ez újabb bizonyítást nyer.
Ezek vannak.
Se provokálni.
A programozási tudásod szarból van.
Fosol, hogy ez újabb bizonyítást nyer.
Ezek vannak.
Aug 02, 2012 21:33:08
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:33:22
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Én egyszerűen nem hiszem el, hogy bárki is adna megbízást Sodinak: szar minőségben dolgozik, semmilyen határidőt sem tart be és állandóan kamuzik a megbízóknak.
És tök mindegy, hogy milyen olcsón dolgozik, mert az olcsósága nem ellensúlyozhatja az összes többi hátrányát.</div>
Látod, nem kell neki a pénz, nem ugrik az ajánlatomra. Pedig kipengetném.
És tök mindegy, hogy milyen olcsón dolgozik, mert az olcsósága nem ellensúlyozhatja az összes többi hátrányát.</div>
Látod, nem kell neki a pénz, nem ugrik az ajánlatomra. Pedig kipengetném.
Aug 02, 2012 21:33:22
Káoszkapitány
Aug 02, 2012 21:34:51
<div class="quote"><div class="author">ehun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az egy színvonalas végeredménnyel zárult Flash játék lett, amit láthattatok is működésben.
Majd előkeresem.
Ennyi.</div>
én még nem láttam tőled színvonalas munkát.</div>
Miért, a rejszvideó nem volt az?
Majd előkeresem.
Ennyi.</div>
én még nem láttam tőled színvonalas munkát.</div>
Miért, a rejszvideó nem volt az?
Aug 02, 2012 21:34:51
omfg
Aug 02, 2012 21:34:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Csicskáztatni pedig nem hagyom magam. :)
Se provokálni.
Kifizetnek kp-ben, piaci áron. Hahó. Milyen csikáztatás ez, hahó?
Se provokálni.
Kifizetnek kp-ben, piaci áron. Hahó. Milyen csikáztatás ez, hahó?
Aug 02, 2012 21:34:53
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 21:34:54
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Én egyszerűen nem hiszem el, hogy bárki is adna megbízást Sodinak: szar minőségben dolgozik, semmilyen határidőt sem tart be és állandóan kamuzik a megbízóknak.
Látod, nem kell neki a pénz, nem ugrik az ajánlatomra. Pedig kipengetném.</div>
Már többször ajánlottak neki pénzt a trollok forráskódért.
De amíg van recskakanapé, és mirelitpizzára is telik, addig Sodika dandynek érzi magát, és nem foglalkozik ilyen piti üzletekkel.
Látod, nem kell neki a pénz, nem ugrik az ajánlatomra. Pedig kipengetném.</div>
Már többször ajánlottak neki pénzt a trollok forráskódért.
De amíg van recskakanapé, és mirelitpizzára is telik, addig Sodika dandynek érzi magát, és nem foglalkozik ilyen piti üzletekkel.
Aug 02, 2012 21:34:54
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 21:35:51
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Látod, nem kell neki a pénz, nem ugrik az ajánlatomra. Pedig kipengetném.</div>
Ajánlgattunk neki már munkát sokszor, de nem hajlandó elvállalni, pedig vérprofi és milliós adósságai vannak.
Ajánlgattunk neki már munkát sokszor, de nem hajlandó elvállalni, pedig vérprofi és milliós adósságai vannak.
Aug 02, 2012 21:35:51
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:36:09
ezért nem dolgozol már, púp, mert 'nem hagyod magad csicskáztatni'? XD
Aug 02, 2012 21:36:09
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:37:49
Sodi, 11re megyek a kártyázni, 22:30-ig itt leszek. Döntsd el. Az ajánlatom addig áll. A konzekvenciákat természetesen le fogjuk vonni.
Aug 02, 2012 21:37:49
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:38:03
egyértelmű, hogy nem dolgozik. ki a faszom adna olyan munkát, ami ráér vacsi után majd Jövő héten. valami határidő mindenkinél van. ez a torzszülött egy szaros drupal oldalt nem tudott felhúzni három hét alatt. erre van pofája azt hazudni, hogy egy nap lenne neki ez a fórum.
Aug 02, 2012 21:38:03
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 21:38:23
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>ezért nem dolgozol már, púp, mert 'nem hagyod magad csicskáztatni'? XD</div>
Vajon a megbízóinak is ezt mondta, amikor reklamáltak az elbukott határidők miatt?
Vajon a megbízóinak is ezt mondta, amikor reklamáltak az elbukott határidők miatt?
Aug 02, 2012 21:38:23
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:39:41
egy szaros wordpress beállítva elég lett volna marcinak. te vérprofi, még a sajátodon sem voltál képes beállítani a kattintható fejlécet és a sorszámozott kommenteket. hol vagy te egy önálló motor megírásától?
Aug 02, 2012 21:39:41
Callahan
Aug 02, 2012 21:40:03
Elmélkedjünk egy kicsit Sneci logikája szerint!
Azt állítja, hogy amire kell, amire akarja, arra kiskálázza a pénzt.
Mivel az apját nem segíti meg, ezek szerint arra nem akar pénzt skálázni. Úgy döntött, hogy szarban hagyja az apját.
Vagyis Sneci a saját logikája szerint is megcsúfolja a jobboldali értékeket, a tízparancsolatot, és egy utolsó, szar ember. Ez shiker!
Azt állítja, hogy amire kell, amire akarja, arra kiskálázza a pénzt.
Mivel az apját nem segíti meg, ezek szerint arra nem akar pénzt skálázni. Úgy döntött, hogy szarban hagyja az apját.
Vagyis Sneci a saját logikája szerint is megcsúfolja a jobboldali értékeket, a tízparancsolatot, és egy utolsó, szar ember. Ez shiker!
Aug 02, 2012 21:40:03
snecigeci
Aug 02, 2012 21:41:40
Remélem már érti mindenki, miért keres púp havi 10 rugót. Őszintén szólva ezzel még túl is van fizetve. xD
Aug 02, 2012 21:41:40
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:43:13
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Remélem már érti mindenki, miért keres púp havi 10 rugót. Őszintén szólva ezzel még túl is van fizetve. xD</div>
Reálisan mennyi pénzt lehet elkérni egy olyan fórum összerakásáért, mint ez?
Reálisan mennyi pénzt lehet elkérni egy olyan fórum összerakásáért, mint ez?
Aug 02, 2012 21:43:13
Callahan
Aug 02, 2012 21:43:55
Vagy vegyük a másik szülőt, az anyját.
Mint kiderült, az anyja házasságtörő viszonyt folytatott, méghozzá nem kevés ideig, nem kevés partnerrel. Sneci megmondta, mi a teendő: az ilyet meg kell kövezni.
<b>Vagyis Sodika megkövezné a saját anyját.</b>
Sneci minden egyes megnyilvánulása mögött személyes sérelem van. Nagyon ellenzi az élettársi kapcsolatot, tehát sejthető, hogy Gyöngyinek volt/van élettársa, amit Sneckó nagyon rühell(t).
Mint kiderült, az anyja házasságtörő viszonyt folytatott, méghozzá nem kevés ideig, nem kevés partnerrel. Sneci megmondta, mi a teendő: az ilyet meg kell kövezni.
Sneci minden egyes megnyilvánulása mögött személyes sérelem van. Nagyon ellenzi az élettársi kapcsolatot, tehát sejthető, hogy Gyöngyinek volt/van élettársa, amit Sneckó nagyon rühell(t).
Aug 02, 2012 21:43:55
ehun
Aug 02, 2012 21:43:58
Sodika most beszéltem Marcival telefonon. Mondtam neki, hogy te itt a fórumon megígérted, hogy elküldöd neki a "szaros ötvenezer forintját" azt mondta még nem érkezett egy árva garas sem.
Aug 02, 2012 21:43:58
asd
Aug 02, 2012 21:44:46
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Remélem már érti mindenki, miért keres púp havi 10 rugót. Őszintén szólva ezzel még túl is van fizetve. xD</div>
Reálisan mennyi pénzt lehet elkérni egy olyan fórum összerakásáért, mint ez?</div>
lehet, hogy egy újabb zsidó? vagy egyenesen a zsidó tanár úr is megkörnyékezte Gyöngyit?
Reálisan mennyi pénzt lehet elkérni egy olyan fórum összerakásáért, mint ez?</div>
lehet, hogy egy újabb zsidó? vagy egyenesen a zsidó tanár úr is megkörnyékezte Gyöngyit?
Aug 02, 2012 21:44:46
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:45:16
<div class="quote"><div class="author">ehun</div>Sodika most beszéltem Marcival telefonon. Mondtam neki, hogy te itt a fórumon megígérted, hogy elküldöd neki a "szaros ötvenezer forintját" azt mondta még nem érkezett egy árva garas sem.</div>
Ez bizony kínos, hiszen holnap már péntek.
Ez bizony kínos, hiszen holnap már péntek.
Aug 02, 2012 21:45:16
snecigeci
Aug 02, 2012 21:47:24
Sneci rudinak:
"Olvasd el: taxus.hu Megszereztem (az angolt). Ezt a hétvégét az én hibámból elmulasztottuk, mert egy csomó dolog lefoglalt, de talán megéri az is, ha postán küldöm ki neked, mert annyira fasza. Megvásárolva több mint 60 rongy. Ez NEM OLYAN, mint a relaxa, ez sokkal jobb, ez sokkal jobban alkalmazza ugyanazokat az elveket. Nem valódi, nyelvtanilag helyes magyar mondatokat olvasnak fel benne, hanem az angol szórend szerint elferdített magyar mondatokat. Mert így rááll az agyad arra, hogy angolul fogalmazd meg a mondatokat az agyadban, ne a magyar fordítsd le utólag. TÖK POÉN! :)"
"Olvasd el: taxus.hu Megszereztem (az angolt). Ezt a hétvégét az én hibámból elmulasztottuk, mert egy csomó dolog lefoglalt, de talán megéri az is, ha postán küldöm ki neked, mert annyira fasza. Megvásárolva több mint 60 rongy. Ez NEM OLYAN, mint a relaxa, ez sokkal jobb, ez sokkal jobban alkalmazza ugyanazokat az elveket. Nem valódi, nyelvtanilag helyes magyar mondatokat olvasnak fel benne, hanem az angol szórend szerint elferdített magyar mondatokat. Mert így rááll az agyad arra, hogy angolul fogalmazd meg a mondatokat az agyadban, ne a magyar fordítsd le utólag. TÖK POÉN! :)"
Aug 02, 2012 21:47:24
snecigeci
Aug 02, 2012 21:47:48
"Nagyon poén ez a Taxus! Ez neked is kell, tényleg jobb mint a Relaxa! A magyar mondatokat így olvassák fel például: Mit csinált te írni? - What did you write? - Mit csinálni te akarni csinálni amikor te nöni fel? Csinálni te tudni melyik föiskola te fogsz menni -ba? :) - What do you want to do when you grow up? Do you know which collece you will go to? - Ez így zavarónak hangzik, de amikor szinészek olvassák fel, tök poén, és kicsit se zavaró!"
Aug 02, 2012 21:47:48
Callahan
Aug 02, 2012 21:47:56
Mikor Sneci az utcán púposkodik, oda kéne menni köré 4-5 embernek, körbeállni, és harsányan pofán röhögni. Amilyen autista, rögtön bepánikolna, és a földön összegömbölyödve visítana, mint egy óvodás.
Aug 02, 2012 21:47:56
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 21:48:44
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">ehun</div>Sodika most beszéltem Marcival telefonon. Mondtam neki, hogy te itt a fórumon megígérted, hogy elküldöd neki a "szaros ötvenezer forintját" azt mondta még nem érkezett egy árva garas sem.</div>
Ez bizony kínos, hiszen holnap már péntek.</div>
Így van. Pont egy hete indultak, nem? Hetente azért illene küldeni egy részletet. Mégsem ehetnek és internetezhetnek Marciék átlagban.
Így van. Pont egy hete indultak, nem? Hetente azért illene küldeni egy részletet. Mégsem ehetnek és internetezhetnek Marciék átlagban.
Aug 02, 2012 21:48:44
élettárs
Aug 02, 2012 21:49:16
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>Vagy vegyük a másik szülőt, az anyját.
Sneci minden egyes megnyilvánulása mögött személyes sérelem van. Nagyon ellenzi az élettársi kapcsolatot, tehát sejthető, hogy Gyöngyinek volt/van élettársa, amit Sneckó nagyon rühell(t).</div>
egyszer leskelődött és verte a faszát amikor dugtunk. én megláttam, kidobtam a házból és az udvaron aludt. ezért haragszik rám és az anyjára is.
Sneci minden egyes megnyilvánulása mögött személyes sérelem van. Nagyon ellenzi az élettársi kapcsolatot, tehát sejthető, hogy Gyöngyinek volt/van élettársa, amit Sneckó nagyon rühell(t).</div>
egyszer leskelődött és verte a faszát amikor dugtunk. én megláttam, kidobtam a házból és az udvaron aludt. ezért haragszik rám és az anyjára is.
Aug 02, 2012 21:49:16
snecigeci
Aug 02, 2012 21:50:50
Rudy sodinak :
"Hali! Engedd meg, hogy egy kicsit ujra kritizaljam a tevekenysegedet! Regebben agaltal a kalapos hosszu o", stb. ellen. Nos, te ugyanigy oldottad meg ezt az oldalt. Azonkivul meg nem voltak vizsgaid, amikor emlitettem, hogy belepeskor nem azt irja, hogy belepve, hanem, azt, hogy belepbe. Amikor egy uzenetet mappaba teszek, nem azt irja, hogy sikeresen elhelyezve, hanem, hogy sikeren elhelyezve. Meg mindig nincs privi ezen a chaten. Nezd mar meg a brutalchatet, hogy mit tud, es azt is latni fogod, hogy tele van fizetos cuccal is! A Tucat szinvilaga nincs osszhangban onmagaval, azaz meghasonul. Barna szin, majd a jatekban kek. Hirtelen ennyi jutott eszembe. De ne is nyulj semmihez, hiszen vizsgaid vannak. Utana se nyulj semmihez, mert onkormanyzati valasztasok lesznek. Aztan meg majd demszkit kell valasztani. Utana leviszed a kutyat setalni, mikozben beugrasz egy Sas elleni perre. Ezt kovetoen veletlen napfeny er es harmadfoku egesi serulesekkel kerulsz korhazba, ami miatt nem tudod kifizetni a kozuzemi szamlakat es nem lesz Interneted. Miutan kifizeted, a geped fog beszarni, de amint megjavitod, a szerver fog megdogleni, miutan a lakasban elveszted a klaviaturad es nem talalod, amire viszont megtalalod, egy ugyfelet viszel egy elado budai palotahoz, ami az Ingatlanturan megtetszett neki."
"Hali! Engedd meg, hogy egy kicsit ujra kritizaljam a tevekenysegedet! Regebben agaltal a kalapos hosszu o", stb. ellen. Nos, te ugyanigy oldottad meg ezt az oldalt. Azonkivul meg nem voltak vizsgaid, amikor emlitettem, hogy belepeskor nem azt irja, hogy belepve, hanem, azt, hogy belepbe. Amikor egy uzenetet mappaba teszek, nem azt irja, hogy sikeresen elhelyezve, hanem, hogy sikeren elhelyezve. Meg mindig nincs privi ezen a chaten. Nezd mar meg a brutalchatet, hogy mit tud, es azt is latni fogod, hogy tele van fizetos cuccal is! A Tucat szinvilaga nincs osszhangban onmagaval, azaz meghasonul. Barna szin, majd a jatekban kek. Hirtelen ennyi jutott eszembe. De ne is nyulj semmihez, hiszen vizsgaid vannak. Utana se nyulj semmihez, mert onkormanyzati valasztasok lesznek. Aztan meg majd demszkit kell valasztani. Utana leviszed a kutyat setalni, mikozben beugrasz egy Sas elleni perre. Ezt kovetoen veletlen napfeny er es harmadfoku egesi serulesekkel kerulsz korhazba, ami miatt nem tudod kifizetni a kozuzemi szamlakat es nem lesz Interneted. Miutan kifizeted, a geped fog beszarni, de amint megjavitod, a szerver fog megdogleni, miutan a lakasban elveszted a klaviaturad es nem talalod, amire viszont megtalalod, egy ugyfelet viszel egy elado budai palotahoz, ami az Ingatlanturan megtetszett neki."
Aug 02, 2012 21:50:50
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:50:53
26-án indultak. Sodinak még 2 óra 10 perce van elküldeni az első részletet.
Aug 02, 2012 21:50:53
snecigeci
Aug 02, 2012 21:51:50
"Hali. Mindig haladunk, mi a gond? Lépkedjünk szép sorjában. Mára például azt tüztem ki, hogy müködjön Nokián is a fal."
Sneci, a chat-fallal is problémák akadtak? :D:D Nem adta ki a google a választ?
Sneci, a chat-fallal is problémák akadtak? :D:D Nem adta ki a google a választ?
Aug 02, 2012 21:51:50
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:52:15
Basszameg, rudy a legősibb snecológus, már ekkor a kisujjában volt a tudomány :D
Aug 02, 2012 21:52:15
snecigeci
Aug 02, 2012 21:53:05
Vadászbika rudynak:
"Vizsgaidöszak ide-oda, megint rámtört a tettvágy, mert most voltam gépet szerelni a szinésznönél a felsö szintet bérlö új lakónál. Alig idösebb nálam, és tele van pénzzel... :-) Az ilyesmi adja meg a lökést az embernek. :)"
!! xD
"Vizsgaidöszak ide-oda, megint rámtört a tettvágy, mert most voltam gépet szerelni a szinésznönél a felsö szintet bérlö új lakónál. Alig idösebb nálam, és tele van pénzzel... :-) Az ilyesmi adja meg a lökést az embernek. :)"
!! xD
Aug 02, 2012 21:53:05
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:53:43
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">ehun</div>Sodika most beszéltem Marcival telefonon. Mondtam neki, hogy te itt a fórumon megígérted, hogy elküldöd neki a "szaros ötvenezer forintját" azt mondta még nem érkezett egy árva garas sem.</div>
Így van. Pont egy hete indultak, nem? Hetente azért illene küldeni egy részletet. Mégsem ehetnek és internetezhetnek Marciék átlagban.</div>
Egy hét alatt nem volt képes egy fillért sem összeszedni. Hát, ez shiker.
Így van. Pont egy hete indultak, nem? Hetente azért illene küldeni egy részletet. Mégsem ehetnek és internetezhetnek Marciék átlagban.</div>
Egy hét alatt nem volt képes egy fillért sem összeszedni. Hát, ez shiker.
Aug 02, 2012 21:53:43
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 21:54:23
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Vadászbika rudynak:
!! xD</div>
Akkor a prolihergeléssel nagy szolgálatot teszünk Sodinak.
!! xD</div>
Akkor a prolihergeléssel nagy szolgálatot teszünk Sodinak.
Aug 02, 2012 21:54:23
snecigeci
Aug 02, 2012 21:55:24
LOL
sodi -> rudy:
"Hali. Azért én így magamban dolgozok. :-) - Különben mit szólsz ehhez a reklámszöveghez? - A Terminátor magától öl embert. Az Ingatlantúra magától ad el lakást. ingatlantura.hu - Most vettem meg a pszichológia és reklám c. könyvet. <a href="http://www.koak.hu/konyv/index.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.koak.hu/konyv/index.html</a>"
sodi -> rudy:
"Hali. Azért én így magamban dolgozok. :-) - Különben mit szólsz ehhez a reklámszöveghez? - A Terminátor magától öl embert. Az Ingatlantúra magától ad el lakást. ingatlantura.hu - Most vettem meg a pszichológia és reklám c. könyvet. <a href="http://www.koak.hu/konyv/index.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.koak.hu/konyv/index.html</a>"
Aug 02, 2012 21:55:24
Callahan
Aug 02, 2012 21:55:30
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>beugrasz egy Sas elleni perre.</div>
Sodi elmatyarázta, hoty nem ish dr. Sas Péter a zsityó tanyár úr, és ő soshem hazutyikh.
Sodi elmatyarázta, hoty nem ish dr. Sas Péter a zsityó tanyár úr, és ő soshem hazutyikh.
Aug 02, 2012 21:55:30
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:56:05
sodi, nem kéne megadni pushynak az ötezres tartozásod, mielőtt még nekiállsz marcinak küldeni a pénzt? :D
Aug 02, 2012 21:56:05
snecigeci
Aug 02, 2012 21:56:12
Sodi bazmeg, ez nagyon tuti reklámszöveg. :DD:DD
Aug 02, 2012 21:56:12
Echelon néni
Aug 02, 2012 21:56:18
Endre, úgy elcsendesedtél...
Aug 02, 2012 21:56:18
pushy
Aug 02, 2012 21:57:21
Hol a penzem embersneci?
Aug 02, 2012 21:57:21
snecigeci
Aug 02, 2012 21:57:22
"Tök jó, rájöttem, hogy a 4.3-as php óta elérhetö egy beépített függvény, ami megvéd az sql beoltás ellen, amiröl már meséltem neked telefonon (pl. felhaszhnálói név mezöbe adatbázis-parancsolat ír a hacker). Gyorsan át is dolgozom az ingatlantúra az Tucat kódját ennek megfelelöen. Így script-szinten biztosított a feltörhetetlenség. mysql_real_escape_string-nek hívják a függvényt."
EZ MI SODI? :DDDDDDDD :D: :D:D:DDD:D D:D: D D TE BALFASZ
EZ MI SODI? :DDDDDDDD :D: :D:D:DDD:D D:D: D D TE BALFASZ
Aug 02, 2012 21:57:22
szpítsopp
Aug 02, 2012 21:57:23
<b>Terminátor magától öl embert. Az Ingatlantúra magától ad el lakást. </b>
Sodi, ez az egy mondat megérte az összes silingónak küldött pénz!
Sodi, ez az egy mondat megérte az összes silingónak küldött pénz!
Aug 02, 2012 21:57:23
Callahan
Aug 02, 2012 21:57:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Alig idösebb nálam, és tele van pénzzel... :-)</div>
Tele van pénzzel? Mi ez a pénzfetisizmus?
Materialista szar vagy, Sodi?
Tele van pénzzel? Mi ez a pénzfetisizmus?
Materialista szar vagy, Sodi?
Aug 02, 2012 21:57:40
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 21:58:24
Hány lakást adott el az Ingatlantúra?
Aug 02, 2012 21:58:24
sodileaks
Aug 02, 2012 21:59:11
ide érzem a pofád égett szagát te kókler ál-informatikus, ál-újságíró autista faszkalap xD
Aug 02, 2012 21:59:11
snecigeci
Aug 02, 2012 21:59:12
JÓ, ASSZEM ELÉG MÁRA, HAGYOK A HÓNAP TÖBBI NAPJÁRA IS :D:D:D:D
Aug 02, 2012 21:59:12
-
Aug 02, 2012 21:59:28
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>Mikor Sneci az utcán púposkodik, oda kéne menni köré 4-5 embernek, körbeállni, és harsányan pofán röhögni. Amilyen autista, rögtön bepánikolna, és a földön összegömbölyödve visítana, mint egy óvodás.</div>
Én benne vagyok, úgyis sokat járok mostanában a Kolosy környékén.
Én benne vagyok, úgyis sokat járok mostanában a Kolosy környékén.
Aug 02, 2012 21:59:28
Callahan
Aug 02, 2012 21:59:30
Snecinek igaza volt: a tudása magáért beszél. Látjuk mi jól, hogy szart sem ér.
Aug 02, 2012 21:59:30
banshee
Aug 02, 2012 21:59:55
!! xD</div>
Ki volt ez, a Holler Márta?
!! xD</div>
Ki volt ez, a Holler Márta?
Aug 02, 2012 21:59:55
Emil
Aug 02, 2012 22:01:07
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>JÓ, ASSZEM ELÉG MÁRA, HAGYOK A HÓNAP TÖBBI NAPJÁRA IS :D:D:D:D</div>
Ne már, én kurvára élvezem!
Ne már, én kurvára élvezem!
Aug 02, 2012 22:01:07
snecigeci
Aug 02, 2012 22:01:35
"Tök jó, rájöttem, hogy a 4.3-as php óta elérhetö egy beépített függvény, ami megvéd az sql beoltás ellen, amiröl már meséltem neked telefonon (pl. felhaszhnálói név mezöbe adatbázis-parancsolat ír a hacker). Gyorsan át is dolgozom az ingatlantúra az Tucat kódját ennek megfelelöen. Így script-szinten biztosított a feltörhetetlenség. mysql_real_escape_string-nek hívják a függvényt."
ENNEK AZÉRT OLVASS UTÁNA, PÚP :D:D:DD
ENNEK AZÉRT OLVASS UTÁNA, PÚP :D:D:DD
Aug 02, 2012 22:01:35
pushy
Aug 02, 2012 22:01:57
Sose lett kesz a jatek. Belebuktam egy csomo penzt, mert ez a renyhe vakarcs beleszart az egeszbe...
Aug 02, 2012 22:01:57
Echelon néni
Aug 02, 2012 22:02:37
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>JÓ, ASSZEM ELÉG MÁRA, HAGYOK A HÓNAP TÖBBI NAPJÁRA IS :D:D:D:D</div>
Csak nyomjad, ez kurva nagy. :-) Be is kussolt, biztos sürgős dolga akadt.
Csak nyomjad, ez kurva nagy. :-) Be is kussolt, biztos sürgős dolga akadt.
Aug 02, 2012 22:02:37
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 22:05:17
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>"Nagyon poén ez a Taxus! Ez neked is kell, tényleg jobb mint a Relaxa! A magyar mondatokat így olvassák fel például: Mit csinált te írni? - What did you write? - Mit csinálni te akarni csinálni amikor te nöni fel? Csinálni te tudni melyik föiskola te fogsz menni -ba? :) - What do you want to do when you grow up? Do you know which collece you will go to? - Ez így zavarónak hangzik, de amikor szinészek olvassák fel, tök poén, és kicsit se zavaró!"</div>
Megtaláltad a Snecológia Gráljának, az Again Mine The Access-nek a forrását!
Megtaláltad a Snecológia Gráljának, az Again Mine The Access-nek a forrását!
Aug 02, 2012 22:05:17
Tutenchamun
Aug 02, 2012 22:05:19
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Rudy sodinak :
"mikozben beugrasz egy Sas elleni perre."</div>
nahát, akkor mégiscsak dr. sas péterről van szó, és mégsem ő volt stróman az alapítvány kuratóriumában?
sneci, megint lebuktál egy hazugsággal, Hahó!
"mikozben beugrasz egy Sas elleni perre."</div>
nahát, akkor mégiscsak dr. sas péterről van szó, és mégsem ő volt stróman az alapítvány kuratóriumában?
sneci, megint lebuktál egy hazugsággal, Hahó!
Aug 02, 2012 22:05:19
snecigeci
Aug 02, 2012 22:06:34
"A dreamweaver egy szerkesztöprogram. Lehet anélkül is dolgozni persze, de az kínszenvedés. Tanulni is lehet nélküle, de ha élesben dolgozol, sokat számít az idö, ami pénz, ezért kell mindig a leghatékonyabb eszközöket használnod ahhoz, hogy versenyképes legyél."
Aug 02, 2012 22:06:34
Gigantikus méretű Faszerd
Aug 02, 2012 22:06:41
*Robog SoDI felé*
Aug 02, 2012 22:06:41
szpítsopp
Aug 02, 2012 22:07:01
<div class="quote"><div class="author">Amerika Kapitány</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>"Nagyon poén ez a Taxus! Ez neked is kell, tényleg jobb mint a Relaxa! A magyar mondatokat így olvassák fel például: Mit csinált te írni? - What did you write? - Mit csinálni te akarni csinálni amikor te nöni fel? Csinálni te tudni melyik föiskola te fogsz menni -ba? :) - What do you want to do when you grow up? Do you know which collece you will go to? - Ez így zavarónak hangzik, de amikor szinészek olvassák fel, tök poén, és kicsit se zavaró!"</div>
Megtaláltad a Snecológia Gráljának, az Again Mine The Access-nek a forrását!</div>
<b>Ismét enyém a hozzáférés.</b>
Sodika biztos azt hitte, a másik irányba is működik a dolog :)
Megtaláltad a Snecológia Gráljának, az Again Mine The Access-nek a forrását!</div>
<b>Ismét enyém a hozzáférés.</b>
Sodika biztos azt hitte, a másik irányba is működik a dolog :)
Aug 02, 2012 22:07:01
Tutenchamun
Aug 02, 2012 22:07:21
!! xD</div>
getzi, befosok a röhögéstől.:))))
!! xD</div>
getzi, befosok a röhögéstől.:))))
Aug 02, 2012 22:07:21
levelező tagozat
Aug 02, 2012 22:07:47
hopp, megy is a levél dr. sasnak. hejj, de nagy faszerdő lesz ebből.
Aug 02, 2012 22:07:47
Tutenchamun
Aug 02, 2012 22:08:42
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>LOL
sodi -> rudy:
"Hali. Azért én így magamban dolgozok. :-) - Különben mit szólsz ehhez a reklámszöveghez? - A Terminátor magától öl embert. Az Ingatlantúra magától ad el lakást. ingatlantura.hu - Most vettem meg a pszichológia és reklám c. könyvet. <a href="http://www.koak.hu/konyv/index.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.koak.hu/konyv/index.html</a>"</div>
bazmeg, ez nagyon-nagyon kemény.:)))))
sodi -> rudy:
"Hali. Azért én így magamban dolgozok. :-) - Különben mit szólsz ehhez a reklámszöveghez? - A Terminátor magától öl embert. Az Ingatlantúra magától ad el lakást. ingatlantura.hu - Most vettem meg a pszichológia és reklám c. könyvet. <a href="http://www.koak.hu/konyv/index.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.koak.hu/konyv/index.html</a>"</div>
bazmeg, ez nagyon-nagyon kemény.:)))))
Aug 02, 2012 22:08:42
szpítsopp
Aug 02, 2012 22:09:33
!! xD</div>
ez még bűnös egyetemista korában történt, amikor még eltévelyedett faszverő materialista volt. azóta már ókeresztény aszkéta Hahó!
!! xD</div>
ez még bűnös egyetemista korában történt, amikor még eltévelyedett faszverő materialista volt. azóta már ókeresztény aszkéta Hahó!
Aug 02, 2012 22:09:33
levelező tagozat
Aug 02, 2012 22:09:54
iszom egy kávét mert még sok dolgom lesz ma éjjel. ha faszerdő, legyen HATALMAS.
Aug 02, 2012 22:09:54
sodika
Aug 02, 2012 22:10:21
Jézusom.
Mikori levelezések ezek? 2006? 2007?
Milyen évet is írunk? 2012? :)
Menjetek már a picsába. :D
Na csá.
Na csá.
Aug 02, 2012 22:10:21
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 22:11:00
A Terminátor magától öl embert.
Sodika magától vesz a szájába trollfaszt.
Sodika magától vesz a szájába trollfaszt.
Aug 02, 2012 22:11:00
Tutenchamun
Aug 02, 2012 22:11:18
ezekből külön szócikk kell, evidenciákat...
miért rejtegetted ezeket? el akartad osztani a tartalmat???:))
ezekből külön szócikk kell, evidenciákat...
miért rejtegetted ezeket? el akartad osztani a tartalmat???:))
Aug 02, 2012 22:11:18
snecigeci
Aug 02, 2012 22:11:43
Sodi ha bocsánatot kérsz az előbbiért, befejezem mára a copyzást.
Aug 02, 2012 22:11:43
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 22:12:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Jézusom.
Na csá.</div>
Sodika, a Taxusban az Again Mine The Access is a példák között volt?
Ezt tudnunk kell.
Na csá.</div>
Sodika, a Taxusban az Again Mine The Access is a példák között volt?
Ezt tudnunk kell.
Aug 02, 2012 22:12:54
snecigeci
Aug 02, 2012 22:13:23
Sodi rudinak:
"Ezt olvasd el! Megdöbbentö, hogy ma Magyarországon az embereket 15%-a tartja el a maradék 85%-ot!"
"Ezt olvasd el! Megdöbbentö, hogy ma Magyarországon az embereket 15%-a tartja el a maradék 85%-ot!"
Aug 02, 2012 22:13:23
?
Aug 02, 2012 22:13:46
""Vizsgaidöszak ide-oda, megint rámtört a tettvágy, mert most voltam gépet szerelni a szinésznönél a felsö szintet bérlö új lakónál. Alig idösebb nálam, és tele van pénzzel... :-) Az ilyesmi adja meg a lökést az embernek. :)"
Szerencsére Sodi sosem materialista szar.
Szerencsére Sodi sosem materialista szar.
Aug 02, 2012 22:13:46
Emil
Aug 02, 2012 22:13:53
Na csá.</div>
ezt mennyire imádom benned, te autista, hülye fasz! Robog feléd az iszonyatos faszerdő, te meg még mélyebbre is ásod magad, nem hogy helyette keresnél valami pénzt, amit jó szívvel ajánlottak fel neked.
Komolyan, egy kommentedből megtudja az egész világ, miért vagy ekkora szarban :D
Na csá.</div>
ezt mennyire imádom benned, te autista, hülye fasz! Robog feléd az iszonyatos faszerdő, te meg még mélyebbre is ásod magad, nem hogy helyette keresnél valami pénzt, amit jó szívvel ajánlottak fel neked.
Komolyan, egy kommentedből megtudja az egész világ, miért vagy ekkora szarban :D
Aug 02, 2012 22:13:53
Tutenchamun
Aug 02, 2012 22:13:55
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi ha bocsánatot kérsz az előbbiért, befejezem mára a copyzást.</div>
szerencse, hogy snecit nem lehet csicskáztatni.
bazmeg, mekkora beégetés volt ez....
szerencse, hogy snecit nem lehet csicskáztatni.
bazmeg, mekkora beégetés volt ez....
Aug 02, 2012 22:13:55
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 02, 2012 22:14:13
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi rudinak:
"Ezt olvasd el! Megdöbbentö, hogy ma Magyarországon az embereket 15%-a tartja el a maradék 85%-ot!"</div>
Kibaszott nagy!
"Ezt olvasd el! Megdöbbentö, hogy ma Magyarországon az embereket 15%-a tartja el a maradék 85%-ot!"</div>
Kibaszott nagy!
Aug 02, 2012 22:14:13
snecigeci
Aug 02, 2012 22:14:42
"Jééé, müködik a segítségkérés az Ingatlantúrán. :) Különben nem csodát várok töle, csak a nem semmi hiányát, annyi pedig szerintem garantált. Ha csak 5 ezer forintot hoz havonta, akkor már nullszaadós. A nagy online marketingguru a Schingloff Sándor ajánlja, hogy nem szabad a tökéletesség büvkörébe esni, mert akkor egy évig szarakodsz, aztán rájösz, hogy nem is érte meg. Legyen valami, persze az online marketing alapelveit betratva, és azzal induljunk el. Utána még lehet tökéletesíteni. És kell is, mert marketing-optimalizálás elsöre csoda. :) Lépcsöstratégiában gondolkodom. Mindig csak egy kis lépés. Ma alap ingatlanhirdetés. - ez kész, már csak hirdetéseket kell átemelni máshonnan. Holnap partnerprogram, pontgyüjtö (kapcsolat a Tucattal), Tucat Chat (fal), autozona, de semmit sem egyszerre. :)"
Aug 02, 2012 22:14:42
?
Aug 02, 2012 22:14:57
Na csá.</div>
Te már akkor is a demagóg szar voltál, hogy sg-s időket már ne is említsük. Ki ne találd, hogy 2006-2207-ben még gyerek voltál aki nem tudja mit cselekszik.
Na csá.</div>
Te már akkor is a demagóg szar voltál, hogy sg-s időket már ne is említsük. Ki ne találd, hogy 2006-2207-ben még gyerek voltál aki nem tudja mit cselekszik.
Aug 02, 2012 22:14:57
-
Aug 02, 2012 22:15:12
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>"Tök jó, rájöttem, hogy a 4.3-as php óta elérhetö egy beépített függvény, ami megvéd az sql beoltás ellen, amiröl már meséltem neked telefonon (pl. felhaszhnálói név mezöbe adatbázis-parancsolat ír a hacker). Gyorsan át is dolgozom az ingatlantúra az Tucat kódját ennek megfelelöen. Így script-szinten biztosított a feltörhetetlenség. mysql_real_escape_string-nek hívják a függvényt."
EZ MI SODI? :DDDDDDDD :D: :D:D:DDD:D D:D: D D TE BALFASZ</div>
Sírok a röhögéstől, basszameg!
EZ MI SODI? :DDDDDDDD :D: :D:D:DDD:D D:D: D D TE BALFASZ</div>
Sírok a röhögéstől, basszameg!
Aug 02, 2012 22:15:12
Amerika Kapitány
Aug 02, 2012 22:15:13
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi rudinak:
Tényleg ennyi alapjövedelmes geci van?
Krónikás, csinálj valamit!
Tényleg ennyi alapjövedelmes geci van?
Krónikás, csinálj valamit!
Aug 02, 2012 22:15:13
snecigeci
Aug 02, 2012 22:15:24
Várom a bocsánatkérést púp, akkor befejezem. A szavamat adom.
Aug 02, 2012 22:15:24
4 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™