... szóba áll veled? :)
Mégis honnan tudnának bármit a kollégáikról? Zsír csak a CEO-t ismeri pl.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Valószínűleg kőkemény pénzt kér a szolgáltatásért. Én abban sem vagyok teljesen biztos, hogy minden lehúzás az Ogre volt, és nem a fordos néni nyújtotta be a számlát mondjuk a kórházi ügyintézésért vagy a munkakeresés segítéséért.
Miért mások döntenek? Gyerek vagy? Egy felnőtt férfi eldönti, mit csinál, és azt csinálja. Már rég nem alkalmazottként kéne szopnod a faszt, hanem saját IT céget kéne vezetned 5-10 programozóval, fizetős kedvű ügyfelekkel.
Nem bírná a háta...
2 napig csicskultam.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Rosszul látod, a cigányoknak semmi problémájuk nem volt Ausztriában. Találtak maguknak egy pénzes csicskát, és éltek, mint büdi, barna halak a vízben. :)
Ha ennyire becsületes mindenki, akkor igazán elmondhatnád, miért ült Márk?
Az egésznek az az oka, hogy pszichopata. 15 év után sem érzi, hogy működik egy munkahely, és ennyi. Neki a fizetés jár pusztán azért, hogy bemegy dolgozni, mint ahogy a CV-be is be lehet masnizni az egyetemi végzettséget azért, hogy bement melegedni.
Nincs, írhatsz oda is.
vs
Sok mostanában az ilyen vs, amikor olyanokat hazudsz, aminek a tökéletes ellentétét csak napokkal korábban írtad le.
Bocsánat, az, hogy az illetékességemhez senkinek semmi köze, az nem ügyeskedés, hanem elv. Szabad ember nem lehet gúzsban.
Egyrészt.
Másrészt most nem is kell ügyeskednem, mert tényszerűen itt élek.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem vágom az osztrák akcentust.
Nem volt pont, ahol bekapcsolódhattam volna bármibe.
Amíg tudod fizetni. Kimaxolod a 15k hitelekeretet? Mi lesz utána? Köv havi 600 eur is hitelből lesz? Mi a terved?
Ingatkanügyek
Tesa, mikor jön a segíly, utaljá má, te legaláb renben vagy! Holnap szaladgyá le WU-ba, ne kejjen külön szóni, csicska!
Adóilletőség, állampolgárság, állandó lakcím, életvitel központja.
Négy különböző fogalom, különböző definíciókkal. Szó szerint azt írtad, hogy ezt kihasználva zavarosban akarsz halászni.
Utána 11 nappal később, ugyanebben a témában leírtad, hogy elég okos vagy ahhoz, hogy ne halássz a zavarosban.
Ez történt, a többi, amit idehánysz, csak masni a szaron.
Egy hitelrabszolga az hogy lenne már szabad?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
te hazug "jogtudos" igen most linzben vagy, de van måsik orszågban is bejelentett tartozkodåsi cimed. nem baj faszfej szorul a hurok. mig el nem felejtem molnår andrås udvözöl xd
Ebből most az utolsó kettő kell, és elvileg meg is vannak.
Aztán majd dönt az osztrák.
Ha nemet, akkor aznap elkezdek német szobákat nézni.
Addig meg itt tárolom a cuccokat, miután nem lehetek mást.
Igen, erről szól a kettős háztartásvitel.
De én ilyet most nem akarok.
xdxd
fogalmaaz pontosan mint szoktål, van mås unios orszågban bejelentett cimed, ez a lenyeg. ilyet nem ismer a jog, hogy kettös haztartasvitel, mi a faszt akarsz ezzel közölni buta csicska!
Dehogynem. Wohnsitzből lehet bármennyi.
Hauptwohnsitzből meg egy.
És azok közül az a fő, ahol éppen ténylegesen laksz.
szerintem akkor kezdj el most pakolni, hogy mire megjön a határozat már készen állj
#50euro + kamatok
óriási csecsemő vagy baszod, takarodj haza púpszászra és legyél rendes magyar adófizető állampolgár végre.
A jó portás csak baszik!
attol hogy ezt mantråzod, meg egy csalo pedofil tolvaj vagy!
csalo mert több orszågban vagy bejelentkezve
tolvaj, mert elloptad a munkaadod monitoråt
pedofil, mert gyerekek meztelen kepeit töltöd le.
unios orszågokbol csak egy helyen lehetsz, azt nem tudom, hogy orszågon belul lehet-e, de te pontosan tudod miröl irok, csak angolnåzol es hazudsz, de mår mindegy is, mert törpegnom intezkedett.
Szoval amikor onellentmondasba kevered magad, akkor nem hazudsz, hanem elv. Ertem.
Whatádám akcentusát sem értetted?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szemetet levitted?
Kipakoltál már?
Kábelnet bekötve?
Stream mikor lesz?
Illetve: a mai edzés elsodikázódott?
Ikszdeddd XDDDDXX
és hol marad a retard stúdió !?
Jaaa, azt már a cigányok szethordtak :D
Pedofil.
(Most így szeptemberre olyan helyzetben vagyok, amiről még márciusban sem mertem volna álmodni, hogy vala valóság jön: milliós fizetés, és külön lakás jó helyen.)
Márciusban elkezdett minden elkeserítően lefele menni, de csak azért, hogy ami utána jött, az jobb legyen még annál is, mint ami a lejtő kezdete előtt volt.
Ez volt szeptember 4-én.
Most ismét teljesen reménytelen és depressziós a sodrák.
Bízom benne, hogy így is marad!
Ezt érdemli a pedósneci!
folyékony angolul vagy folyékony németül nézed a filmet?
#50euro + kamatok
gondolom a "film" címében a twinkboy biztos hogy benne van.
Anikónak nem mutattad meg amúgy a pitont privátban?
És mi lesz a több millió forint értékű elavult elektronikai szeméttel?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Igen. Érdekes módon rögtön baja lett Ausztriával amint Fakenguru lefotózott egy sárgapulcsis púpost :)
Nincs bejelentett német címed, te debil?
Foshni foghjah a szetáp.
Ingatkanügyek
Én azt gondolom, hogy teljesen alkalmatlan, mindegy, hogy mit tanult meg mennyit. Az, aki nem talál meg egy gombot vagy bemenetet, az kb. nulla problémamegoldó képességgel rendelkezik. Nem vagyok IT-s, de feltételezem, hogy itt erre azért szükség van a legalapbetőbb szinteken is, és biztosan többre, mint amennyi neki van. Egyszerűen buta a faszi, képtelen a fejlődésre.
Arra, hogy a bepatkánykodásba miért fektet energiát, azt mondanám, hogy azért, mert ez a szanaszét kiáltott pjogjamozó identitás, amit régóta a magáénak érez, nem engedi, hogy alább adja. Ettől a nagy értelmiségi vadászbika egója végzetesen megsérülne, ha mondjuk droid munkát kellene végeznie. Ez lenne neki az a pont, amikor beismerné véglegesen, hogy a trollok győztek, és a fórumot hibáztatná az egészért. A kocsmákban már úgy mesélné, hogy 2006-os hősként vált politikai menekülté és egy kisebb csoport egész életében üldözte, kémkedett utána, ezért ment tönkre az élete stb...
Csak akkor kapar, ha összeszarja magát, hogy véglegesen kiesik az álértelmiségi szerepből, amire az egész hazugsághalmot építette.
hehe
könyörgöm ügyintéző néni, pékküjjünkki. Igérem mindent megteszek amit mondasz, csak ha kapjak segélyt
Sneci, emlékszel, amikor mondtad, hogy be vagy szarva, mert nem akarsz olyan kocsmatöltelékké válni, aki Púpszászon bebaszva folyton a berlini életéről hetyetyézik, hogy mennyit buziszaunázott?
Jó meglátás volt, szépen haladsz!
És mi lesz a több millió forintÉRT VÁSÁROLT elavult elektronikai szeméttel?
Egy fityinget sem érnek már azok a kacatok.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Van ami még ér némi pénzt (drón, green screen), de a többség az konkrétan negatív, hisz veszélyes hulladék.
Nincs abból meg már semmi ez az exhibicionista barom már mutogatta volna azt a hányadék TESTÉT! Elvették töle a csigányok, vigyáznak rá (eladták elherbálozták)
A sodi ül egy szeméttel teleszórt szobában 4 db szaros (heti 1 db) alsógatya a vánkosa. Biztos van 1 db szék amin a kívülről is szar foltos nadrágja pihen. Mindenhol gecis zsebkendők és sörösdobozok, esetleg penészes pizzamaradékok....
Milyen filmet nézel?
Ingatkanügyek
Gyáva vagy, nem fogsz te semmilyen bőrönddel Berlinbe menni.
A cigányok megígérték, hogy visszajönnek Linzbe, te pedig annyira vársz Márk szerelmedre, hogy inkább itt maradsz éhen dögleni a segélyen.
Esetleg átmész Bécsbe, mert Linzben úgy sem találsz állást, és azt hiszed, hogy ezzel nem veszíted el a szerelmedet.
És mi lesz az Elgatókkal meg a stúdió többi részével? BALFASZ. Otthagyod őket zálogba? :D Mint Ománál a hasmonitort?
A kígyó a bőrét vedli le időszakonként, Sneci pedig a kütyüit.
Semmire? Most is egy olyanon fórumozok :)
A bőröndöt hagyd, használd a tescos cigánytáskákat, azt könnyű kinyitni
Faszom
kiadó nick :D
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Úgy értem, hogy a 16:10-es képarány és a maximum 1920*1200 felbontás azért nagyon-nagyon messze van már a menőtől. Kb úgy viszonyul a mostani íves, keret nélküli 4K monitorokhoz, mint egy CRT.
4K már elég régóta nem menő, inkább default (itt Ny-Európában az USA-ban már minden második tv az) De azért az 1 millió fütyit skálázó családtagomnak megfelel kódolni pivot módban :)
"dokumentációt olvasott" = fórumozgatott
A fórum egy dokumentáció hahó.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Én is egy régi monitoron dolgozom, nincs ezzel semmi. De egy streamernek egy stúdióba nagyon kevés már.
Ebben történetesen igaza van. Haupt csak 1 lehet, neben meg akármenyi akárhol.
Ilyet lehet? Mert ha igen, akkor Gyagya tényleg a végére tartogatta a legnagyobb durranást. 5 éves lakbér az a jelenlegi teljes tartozásainak a duplázódását jelentené. 5 éves ottani lakbérből konkrétan szinte megvehetné a lakást. Ezért csodálkoztam, hogy 1k eur kakukkcióról beszélgetünk, közben itt 5 évről van szó, ami 1k/hó, azaz ha 5 évre vetítjük akkor 60k eur! Ha ez tényleg így van és a Gyagya aláírta és jogi alapja is van, hogy ráverjék, akkor tényleg "győzedelmesen", tüzijátékok közepette fogja elhagyni mindkét Reich-ot 100k adóssággal. Az azért tényleg szép teljesítmény lenne, a kérdés az, hogy így van-e?
A fő kérdés, hogy élvezte-e? Mivel egy 23-as kobold hercegnője, ezért valószínű, hogy igen! :D
Mániákus hazudozó! Annyit hazudik, hogy igaznak hiszi a saját hazugságait is
Azt mondja, hogy a szerződés nem szabályozza a felmondási lehetőségeket. Ebben az esetben ez közös megegyezés kérdése. Ha mondjuk a másik szerződő fél úgy gondolja, hogy több pénzért is ki tudná adni az ingatlant, akkor esetleg megérheti neki megállapodni, nyilván valamennyit ekkor is ki kéne fizetni.
Azt viszont látni kell, hogy ez egy marha szar ingatlan, mint ahogy itt többen rá is mutattak. Valószínűtlen, hogy találnának rá egy másik stabil balekot, több pénzért, pláne ebben a pandémiás időszakban. Miért állnának el egy tökéletesen legális szerződéstől a bérbeadók, csak azért, mert a retardált másik fél két hét után rájött, hogy ez neki nem előnyös?
amikor en måsik ållamban dolgozom, legyen az norveg, finn vagy dån, åt kell jelentkeznem. ez nålunk ugy muködik, hogy bejelentem online az adohivatalnak, ök meg kiertesitik az összes hivatalt, ezåltal a biztositåsom megy tovåbb automatikusan. az adozås minden orszågban elkeszul, nyilvån duplaadozås nincs, de nullås bejelentes kell. eszakon nincs mår ugyneezettideiglenes cim, lehet az osztråkoknål van? mindenesetre ha több orszågba van bejelentve az egezsegbiztositåst visszamenöleg is behajtjåk.
Attól, hogy a szerződésben nem szerepel semmi, az osztrák törvényekben még lehetnek releváns szabályok.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 17:28:30
x30)
Sneci meg Zsír!
Meséljetek már a munkatársaitokról! Zsír, neked van olyan szalagcsicska kollégád, aki
Meséljetek már a munkatársaitokról! Zsír, neked van olyan szalagcsicska kollégád, aki
... szóba áll veled? :)
Mégis honnan tudnának bármit a kollégáikról? Zsír csak a CEO-t ismeri pl.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 17:33:46
x37)
sneci, a fordos néni mennyit tud segíteni új lakást és állást keresni? nyaggatod rendesen, abban biztos vagyok.
Valószínűleg kőkemény pénzt kér a szolgáltatásért. Én abban sem vagyok teljesen biztos, hogy minden lehúzás az Ogre volt, és nem a fordos néni nyújtotta be a számlát mondjuk a kórházi ügyintézésért vagy a munkakeresés segítéséért.
egy diplomata paródiája
Oct 11, 2020 17:35:15
Hahó ez egy teknyikai próba! A Márkos dolgot komolyan mondtam szólj neki, ne érje csalódás! Ez csalás! Te pedig bűnrészes vagy, téged is jelenteni KELL! MÁRK AUSZTRIÁBAN NEM FOG LABDÁBA RÚGNI TÖBBET, TE PEDIG SE NÉMETBEN SEM OSZTRÁKBAN TE SEGÉLYCSALÓ, ÉLŐSKÖDŐ
Oct 11, 2020 17:35:15
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 17:35:44
x37)
Most kb. ez is van.
Majd mások eldöntik, mi lesz velem.
Ezért van az, hogy nem is tudok éppen semmit tervezni.
Majd mások eldöntik, mi lesz velem.
Ezért van az, hogy nem is tudok éppen semmit tervezni.
Miért mások döntenek? Gyerek vagy? Egy felnőtt férfi eldönti, mit csinál, és azt csinálja. Már rég nem alkalmazottként kéne szopnod a faszt, hanem saját IT céget kéne vezetned 5-10 programozóval, fizetős kedvű ügyfelekkel.
-
Oct 11, 2020 17:38:35
sodinak szerintem csak úgy van esélye ha csatlakozik egy koldus maffiához,
Oct 11, 2020 17:38:35
Gólya
(
x2)
Oct 11, 2020 17:43:45
x2)
sodinak szerintem csak úgy van esélye ha csatlakozik egy koldus maffiához,
Nem bírná a háta...
xray
(
x21)
Oct 11, 2020 17:47:10
x21)
Oct 11, 2020 17:47:10
teljesen alkalmatlan céget vezetni, emberekkel tárgyalni, irányítani. egyetlen tulajdonságát nem tudnám említeni, ami egy cégvezetéshez szükséges. teljesen megbízhatatlan a határidők betartásában, lusta, mint a dög. szociális kapcsolatépítés, ami az üzletben fontos, teljesen hiányzik és még lehetne sorolni vég nélkül. így is, hogy irányítás alatt van, a legegyszerűbb feladatokat is csak elsodikázni tudja. Oct 11, 2020 17:47:10
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 11, 2020 17:58:19
x38)
Sneci több ismerősöm is él/dolgozik Ausztriában. Nagyon jól megy a soruk, a megtakarításaikból lakást vettek Budapesten, gyerekeket nevelnek, céget vezetnek vagy sok pénzért alkalmazottak. Ők tesznek érte, te pedig nem. Te egy életképtelen gyernőtt vagy, bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Érdeklődő
(
x6)
Oct 11, 2020 18:00:00
x6)
Szerintem Márknak meg a többieknek is azért voltak problémái, mert ez Ausztria, és nem Németország. És ennyi. Ez az, ahol semmit nem lehet jól vagy rosszul csinálni, és majd az ország eldönti, mi lesz itt veled.
Azért.
Azért.
Rosszul látod, a cigányoknak semmi problémájuk nem volt Ausztriában. Találtak maguknak egy pénzes csicskát, és éltek, mint büdi, barna halak a vízben. :)
trendbeli garázdaság
Oct 11, 2020 18:02:48
Jelentem, végigolvastam az utóbbi napok legalább másfélezer kommentjét. Kemény cunami volt, tisztelet a frontvonalban harcoló trollégáknak!
Sokan magyarázták Púp bukását a hitelspirállal, a miskolciak lenyúlásaival vagy piálással, de szerintem ezek csak felgyorsították azt, a valódi ok egészen más.
Mégpedig az, hogy valami teljesen érthetetlen oknál fogva a recskás nem hajlandó dolgozni. Egyáltalán. Az utóbbi öt évben gyakorlatilag semmit nem csinált. Alibi feladatokkal töltötte az idejét, de nem hozott létre értéket, nem került ki működő kód a keze alól. Még Lizben is csak imitálta a munkát, "ismerkedett a rendszerrel", "gyakorolt", "tanult", "dokumentációt olvasott".
Persze szar programozó és elavult a tudása, de sehol nem vártak tőle varázslást. Azzal a minimális alappal, ami neki van már lehetett volna valamit kezdeni, ha a legalább a munkaidejében ezzel foglalkozik. Nem is kellett volna a hétvégén vagy melócsá után, elég lett volna, ha tényleg letölt egy-két alapot a kóder oldalakról, és azt farigcsálja, megnéz pár tutorial videót, tényleg átnézi a cég szerverén a korábbi hasonló munkákat.
Valami számomra érthetetlen oknál fogva igazából most sem próbálta megoldani a feladatot, az egyetlen célja az volt, hogy kihúzza a próbaidő végéig, hogy aztán a nehézkes eltávolítása miatt inkább hagyják a sarokban penészedni. Igazából meg sem próbálta megérteni és megoldani azt, amit kértek tőle.
Ezt érti valaki? Az interjúra mindent begyakorol, nem sajnál sem időt, sem pénzt arra, hogy megtanulja elhitetni magáról, hogy ő egy németül jól beszélő, profi programozó. De sem a nyelvet, sem a szakmát nem hajlandó elsajátítani. Öt év alatt a nulláról fel lehetett volna jönni egy megbízható szintre, baszki! A recskás valami miatt azonban stabilan elzárkózik a tanulás és az érdemi munkavégzés elől. Vajon miért?
Sokan magyarázták Púp bukását a hitelspirállal, a miskolciak lenyúlásaival vagy piálással, de szerintem ezek csak felgyorsították azt, a valódi ok egészen más.
Mégpedig az, hogy valami teljesen érthetetlen oknál fogva a recskás nem hajlandó dolgozni. Egyáltalán. Az utóbbi öt évben gyakorlatilag semmit nem csinált. Alibi feladatokkal töltötte az idejét, de nem hozott létre értéket, nem került ki működő kód a keze alól. Még Lizben is csak imitálta a munkát, "ismerkedett a rendszerrel", "gyakorolt", "tanult", "dokumentációt olvasott".
Persze szar programozó és elavult a tudása, de sehol nem vártak tőle varázslást. Azzal a minimális alappal, ami neki van már lehetett volna valamit kezdeni, ha a legalább a munkaidejében ezzel foglalkozik. Nem is kellett volna a hétvégén vagy melócsá után, elég lett volna, ha tényleg letölt egy-két alapot a kóder oldalakról, és azt farigcsálja, megnéz pár tutorial videót, tényleg átnézi a cég szerverén a korábbi hasonló munkákat.
Valami számomra érthetetlen oknál fogva igazából most sem próbálta megoldani a feladatot, az egyetlen célja az volt, hogy kihúzza a próbaidő végéig, hogy aztán a nehézkes eltávolítása miatt inkább hagyják a sarokban penészedni. Igazából meg sem próbálta megérteni és megoldani azt, amit kértek tőle.
Ezt érti valaki? Az interjúra mindent begyakorol, nem sajnál sem időt, sem pénzt arra, hogy megtanulja elhitetni magáról, hogy ő egy németül jól beszélő, profi programozó. De sem a nyelvet, sem a szakmát nem hajlandó elsajátítani. Öt év alatt a nulláról fel lehetett volna jönni egy megbízható szintre, baszki! A recskás valami miatt azonban stabilan elzárkózik a tanulás és az érdemi munkavégzés elől. Vajon miért?
Oct 11, 2020 18:02:48
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 18:05:58
x37)
Nem hiszem, hogy közülük bárki komolyan gondolná, hogy képes lehet a zavarosban halászni. Én még saját magamat is túl butának tartom hozzá, legalábbis ahhoz elég okos vagyok ahhoz, hogy pontosab felmérjem, hogy buta vagyok hozzá.
Ha ennyire becsületes mindenki, akkor igazán elmondhatnád, miért ült Márk?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 18:07:34
x37)
Jelentem, végigolvastam az utóbbi napok legalább másfélezer kommentjét. Kemény cunami volt, tisztelet a frontvonalban harcoló trollégáknak!
Az egésznek az az oka, hogy pszichopata. 15 év után sem érzi, hogy működik egy munkahely, és ennyi. Neki a fizetés jár pusztán azért, hogy bemegy dolgozni, mint ahogy a CV-be is be lehet masnizni az egyetemi végzettséget azért, hogy bement melegedni.
Zulu
(
x15)
Oct 11, 2020 18:11:47
x15)
van valami oka, hogy a protonmail-es levelezőt már nem használod?
Nincs, írhatsz oda is.
egy diplomata paródiája
Oct 11, 2020 18:12:09
sodikaNem hiszem, hogy közülük bárki komolyan gondolná, hogy képes lehet a zavarosban halászni. Én még saját magamat is túl butának tartom hozzá, legalábbis ahhoz elég okos vagyok ahhoz, hogy pontosab felmérjem, hogy buta vagyok hozzá.
-Weblap szerkesztő csalás
-CBD biznisz
-napelem
-értelmi fogyatékos kizsákmányolása (rólad van szó)
-csalás a munkanélküli segélyekel (írtam levelet a hivatalnak hogy Márk cIca nem tartózkodik ausztriában!
Stb stb stb
-CBD biznisz
-napelem
-csalás a munkanélküli segélyekel (írtam levelet a hivatalnak hogy Márk cIca nem tartózkodik ausztriában!
Stb stb stb
Oct 11, 2020 18:12:09
-
Oct 11, 2020 18:14:43
Nem hiszem, hogy közülük bárki komolyan gondolná, hogy képes lehet a zavarosban halászni. Én még saját magamat is túl butának tartom hozzá, legalábbis ahhoz elég okos vagyok ahhoz, hogy pontosab felmérjem, hogy buta vagyok hozzá.
vs
Ezzel, hogy három helyen tudok játszani az illetőséggel, és a zavarosban halászni, igyekszem is élni. :)))))))
Sok mostanában az ilyen vs, amikor olyanokat hazudsz, aminek a tökéletes ellentétét csak napokkal korábban írtad le.
Oct 11, 2020 18:14:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 18:16:05
x37)
A pszichopaták ugyanis nem csak ilyen mesterbűnöző szintű alakok, a többségüknél ez úgy jelentkezik, hogy nem tudnak és nem is akarnak a társadalom szabályai szerint élni. Az inabilitás fő oka az, hogy nem éreznek érzelmeket és képtelenek az empátiára is. Innentől kezdve Snecinek pl semmit nem jelent, hogy egy kollégáját leterheli az, ha folyamatosan az ő seggét kell pesztrálnia percenkénti code review-kal. Nem érti, mi folyik egy munkahelyen, fogalma sincs az informális információáramlásról, arról, hogy miért kell együtt ebédelni másokkal, stb. A pedofíliát sem érti, hogy miért rossz dolog. Jó érzés a kukinak, nem esik senkinek bántódása ergo ez egy jó dolog, nem? Így gondolkodik egy pszichopata, és így tud keresztény-konzervatív létére pl négykezes veretést vagy swingerklubot látogatni. Ezek ugyanis jó dolgok, jól esnek a kukinak.
sodika
Oct 11, 2020 18:17:54
Bocsánat, az, hogy az illetékességemhez senkinek semmi köze, az nem ügyeskedés, hanem elv. Szabad ember nem lehet gúzsban.
Egyrészt.
Oct 11, 2020 18:17:54
-
Oct 11, 2020 18:18:03
Én jobban szerettem amikor kisretard gyógyszereit úgy állította be az anyukája, hogy a jófej bohókás, transzvesztita énje tört felszínre a Nagy Vilma.
Most valami el lett baszva, mert zsír beszélget púppal, okádni tudnék tőletek hát mocskos alakok vagytok ti kutyabaszó meg a pedofil.
Most valami el lett baszva, mert zsír beszélget púppal, okádni tudnék tőletek hát mocskos alakok vagytok ti kutyabaszó meg a pedofil.
Oct 11, 2020 18:18:03
sodika
Oct 11, 2020 18:19:05
Tehát ha ennek az ilyen-olyan bérletek, 5 éves lakásszerződés, provízió, miegymás dolognak bármi haszna van, na hát az, hogy ezek után senkinek nem lehet semmi kétsége.
Oct 11, 2020 18:19:05
sodika
Oct 11, 2020 18:20:26
fogalma sincs az informális információáramlásról
Oct 11, 2020 18:20:26
seymour schwartz
(
x6)
Oct 11, 2020 18:21:43
x6)
Amíg tudod fizetni. Kimaxolod a 15k hitelekeretet? Mi lesz utána? Köv havi 600 eur is hitelből lesz? Mi a terved?
Márk
Oct 11, 2020 18:21:51
Tehát ha ennek az ilyen-olyan bérletek, 5 éves lakásszerződés, provízió, miegymás dolognak bármi haszna van, na hát az, hogy ezek után senkinek nem lehet semmi kétsége.
Tesa, mikor jön a segíly, utaljá má, te legaláb renben vagy! Holnap szaladgyá le WU-ba, ne kejjen külön szóni, csicska!
Oct 11, 2020 18:21:51
-
Oct 11, 2020 18:23:01
Egyrészt.
Egyrészt.
Négy különböző fogalom, különböző definíciókkal. Szó szerint azt írtad, hogy ezt kihasználva zavarosban akarsz halászni.
Utána 11 nappal később, ugyanebben a témában leírtad, hogy elég okos vagy ahhoz, hogy ne halássz a zavarosban.
Ez történt, a többi, amit idehánysz, csak masni a szaron.
Oct 11, 2020 18:23:01
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 11, 2020 18:24:42
x13)
szabad ember nem lehet gúzsban.
Egy hitelrabszolga az hogy lenne már szabad?
Örebro
(
x17)
Oct 11, 2020 18:25:23
x17)
Egyrészt.
Egyrészt.
te hazug "jogtudos" igen most linzben vagy, de van måsik orszågban is bejelentett tartozkodåsi cimed. nem baj faszfej szorul a hurok. mig el nem felejtem molnår andrås udvözöl xd
sodika
Oct 11, 2020 18:26:10
Négy különböző fogalom, különböző definíciókkal.
Négy különböző fogalom, különböző definíciókkal.
Ebből most az utolsó kettő kell, és elvileg meg is vannak.
Aztán majd dönt az osztrák.
Ha nemet, akkor aznap elkezdek német szobákat nézni.
Addig meg itt tárolom a cuccokat, miután nem lehetek mást.
Oct 11, 2020 18:26:10
sodika
Oct 11, 2020 18:26:50
te hazug "jogtudos" igen most linzben vagy, de van måsik orszågban is bejelentett tartozkodåsi cimed
Oct 11, 2020 18:26:50
Örebro
(
x17)
Oct 11, 2020 18:27:34
x17)
xdxd
Örebro
(
x17)
Oct 11, 2020 18:30:05
x17)
fogalmaaz pontosan mint szoktål, van mås unios orszågban bejelentett cimed, ez a lenyeg. ilyet nem ismer a jog, hogy kettös haztartasvitel, mi a faszt akarsz ezzel közölni buta csicska!
sodika
Oct 11, 2020 18:30:09
Mindegy, majd dönt az oszták.
Ha
- az 5 éves lakásszerződés ezer eurós provízióval.
- Éves szaunabérlet.
- Éves közlekedési bérlet.
- Éves kondibérlet
Sem elég együtt sem, akkor tudomásul fogom venni, és elhúzok.
Ha
- Éves szaunabérlet.
- Éves kondibérlet
Oct 11, 2020 18:30:09
sodika
Oct 11, 2020 18:31:12
ilyet nem ismer a jog, hogy kettös haztartasvitel
Oct 11, 2020 18:31:12
egy diplomata paródiája
Oct 11, 2020 18:32:31
Erre válaszolj: így van vagy nem így van
sodika
-CBD biznisz
-napelem
Stb stb stb
Mindíg a szaunabérlettel jössz biztos érdekli az osztrákok a perverz hobbid
sodika
-CBD biznisz
-napelem
Stb stb stb
Mindíg a szaunabérlettel jössz biztos érdekli az osztrákok a perverz hobbid
Oct 11, 2020 18:32:31
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 11, 2020 18:32:53
x5)
Ha
- Éves szaunabérlet.
- Éves kondibérlet
Ha
- Éves szaunabérlet.
- Éves kondibérlet
szerintem akkor kezdj el most pakolni, hogy mire megjön a határozat már készen állj
Érdeklődő
(
x6)
Oct 11, 2020 18:33:08
x6)
Endre, most megjósolom, hogy mi fog történni az 5 évre kivett Recskabunkereddel.
Nem fogsz találni munkát Linzben, menekülnöd kell majd, és mivel megint debil módra aláírtál valamit, majd nyüszíthetsz mikor megmondják, hogy semmi gond, egyben szeretnék kérni az 5 éves lakbért, és már fel is bonthatod a szerződést.
Ekkor fog közbelépni Márk. Szerez neked, a tesájának valakit, aki odaköltözik, te itt fogod verni a nyálad, hogy milyen okos sodi asodi, faszaság van, hetyetye.
A cigány által beköltöztetett másik cigány persze nem veszi át tőled a szerződést, csak megígéri, hogy majd fizeti a havi lakbért, neked ez persze így is szuper lesz.
Néhány héten belül egy komplett cigányhorda él majd a Goethestrasse 7-ben, ha szerencséd van, még a parkettát is felszedik, és eltüzelik. És kinek kell majd fizetni a végén mindenért? Hát a csicskának, he.
De ne aggódj egy percig se, Endre, te legalább rendben vagy, tesa! :)
Nem fogsz találni munkát Linzben, menekülnöd kell majd, és mivel megint debil módra aláírtál valamit, majd nyüszíthetsz mikor megmondják, hogy semmi gond, egyben szeretnék kérni az 5 éves lakbért, és már fel is bonthatod a szerződést.
Ekkor fog közbelépni Márk. Szerez neked, a tesájának valakit, aki odaköltözik, te itt fogod verni a nyálad, hogy milyen okos sodi asodi, faszaság van, hetyetye.
A cigány által beköltöztetett másik cigány persze nem veszi át tőled a szerződést, csak megígéri, hogy majd fizeti a havi lakbért, neked ez persze így is szuper lesz.
Néhány héten belül egy komplett cigányhorda él majd a Goethestrasse 7-ben, ha szerencséd van, még a parkettát is felszedik, és eltüzelik. És kinek kell majd fizetni a végén mindenért? Hát a csicskának, he.
De ne aggódj egy percig se, Endre, te legalább rendben vagy, tesa! :)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Oct 11, 2020 18:33:14
x7)
Ha
- Éves szaunabérlet.
- Éves kondibérlet
Ha
- Éves szaunabérlet.
- Éves kondibérlet
óriási csecsemő vagy baszod, takarodj haza púpszászra és legyél rendes magyar adófizető állampolgár végre.
Örebro
(
x17)
Oct 11, 2020 18:33:38
x17)
Ha
- Éves szaunabérlet.
- Éves kondibérlet
Ha
- Éves szaunabérlet.
- Éves kondibérlet
attol hogy ezt mantråzod, meg egy csalo pedofil tolvaj vagy!
csalo mert több orszågban vagy bejelentkezve
tolvaj, mert elloptad a munkaadod monitoråt
pedofil, mert gyerekek meztelen kepeit töltöd le.
Örebro
(
x17)
Oct 11, 2020 18:35:55
x17)
unios orszågokbol csak egy helyen lehetsz, azt nem tudom, hogy orszågon belul lehet-e, de te pontosan tudod miröl irok, csak angolnåzol es hazudsz, de mår mindegy is, mert törpegnom intezkedett.
rorschach
Oct 11, 2020 18:36:49
Egyrészt.
Egyrészt.
Szoval amikor onellentmondasba kevered magad, akkor nem hazudsz, hanem elv. Ertem.
Oct 11, 2020 18:36:49
jó lesz ez!
Oct 11, 2020 18:36:52
PS5 rendelve?
Oct 11, 2020 18:36:52
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 18:52:43
x30)
Whatádám akcentusát sem értetted?
sodika
Oct 11, 2020 18:53:43
A dolog azon fog eldőlni, hogy tényleg kell-e hozzá a sárga könyv és a 3 hónap. Ha igen, akkor le kell lépnem rögtön.
Gyorsan találni egy berlini szobát, és azonnal oda.
Ilyet szerencsére keresni se kell sokat AirBnB is akad.
Oct 11, 2020 18:53:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 11, 2020 18:53:52
x38)
Szerintem annyit iszik, hogy már nem tud gondolkodni sem a melócsában. Eddig is buta és lassú volt, de ez most teljesen lenullázta. ASODI padlóra küldte magát, bizony! Rend van, na!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
sodika
Oct 11, 2020 18:54:58
Ha pozitív az osztrák válasz, próbálkozom itt egy kicsit.
Ha nem, akkor legkésőbb másnap már Berlin felé megyek azzal, ami egy bőrőndbe meg egy házizsákba fér.
Ha nem, akkor legkésőbb másnap már Berlin felé megyek azzal, ami egy bőrőndbe meg egy házizsákba fér.
Oct 11, 2020 18:54:58
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 18:55:00
x30)
A dolog azon fog eldőlni, hogy tényleg kell-e hozzá a sárga könyv és a 3 hónap. Ha igen, akkor le kell lépnem rögtön.
Szemetet levitted?
Kipakoltál már?
Kábelnet bekötve?
Stream mikor lesz?
Illetve: a mai edzés elsodikázódott?
.
Oct 11, 2020 18:56:43
. xdddxxxx Ha nem, akkor legkésőbb másnap már Berlin felé megyek azzal, ami egy bőrőndbe meg egy házizsákba fér.
Ikszdeddd XDDDDXX
és hol marad a retard stúdió !?
Jaaa, azt már a cigányok szethordtak :D
Pedofil.
Oct 11, 2020 18:56:43
sodika
Oct 11, 2020 18:56:46
Pontosabban szólva: AirBnB nem biztos, hogy jó, mert olyan kell, ahova akár egy hónapra is be tudom magam jelenteni. Szóval át kell ezt még gondolni majd.
Oct 11, 2020 18:56:46
sodika
Oct 11, 2020 18:57:11
Na filmnézés, csá.
Oct 11, 2020 18:57:11
Emlékeztető
Oct 11, 2020 18:57:28
(Most így szeptemberre olyan helyzetben vagyok, amiről még márciusban sem mertem volna álmodni, hogy vala valóság jön: milliós fizetés, és külön lakás jó helyen.)
Márciusban elkezdett minden elkeserítően lefele menni, de csak azért, hogy ami utána jött, az jobb legyen még annál is, mint ami a lejtő kezdete előtt volt.
Ez volt szeptember 4-én.
Ezt érdemli a pedósneci!
Oct 11, 2020 18:57:28
-
Oct 11, 2020 18:58:37
Ne filmet nézz, pedofil, hanem indítsd a live-ot. Ne csak a saját szórakozásodra gondolj, a kurva anyádat.
Oct 11, 2020 18:58:37
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 11, 2020 18:59:18
x5)
Na filmnézés, csá.
folyékony angolul vagy folyékony németül nézed a filmet?
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 11, 2020 18:59:41
Na filmnézés, csá.
gondolom a "film" címében a twinkboy biztos hogy benne van.
Anikónak nem mutattad meg amúgy a pitont privátban?
Oct 11, 2020 18:59:41
Bejlin
(
x8)
Oct 11, 2020 19:01:37
x8)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 19:01:51
x30)
Ez volt szeptember 4-én.
Ezt érdemli a pedósneci!
Ezt érdemli a pedósneci!
Igen. Érdekes módon rögtön baja lett Ausztriával amint Fakenguru lefotózott egy sárgapulcsis púpost :)
Nagy kék hirdetőtábla
Oct 11, 2020 19:06:06
Pontosabban szólva: AirBnB nem biztos, hogy jó, mert olyan kell, ahova akár egy hónapra is be tudom magam jelenteni. Szóval át kell ezt még gondolni majd.
Nincs bejelentett német címed, te debil?
Oct 11, 2020 19:06:06
seymour schwartz
(
x6)
Oct 11, 2020 19:08:29
x6)
akkor legkésőbb másnap már Berlin felé megyek azzal, ami egy bőrőndbe meg egy házizsákba fér.
Foshni foghjah a szetáp.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 11, 2020 19:08:54
x2)
Sodi téged meg az 50 ezres hallal is átbasztak, hát egy pesti luxus étteremben kevesebbet fizettem egy 3 fogásos vacsoráért mint te azért a szaros halért. xD
sodika
Oct 11, 2020 19:09:41
Az ország majd eldönti, persona non grata vagyok-e.
Ettől még nem lesz óriáscsecsemő, csak csalódni nem akarok.
Lesz ami lesz.
Ennyi. Csá.
Lesz ami lesz.
Ennyi. Csá.
Oct 11, 2020 19:09:41
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 11, 2020 19:09:55
x7)
Én azt gondolom, hogy teljesen alkalmatlan, mindegy, hogy mit tanult meg mennyit. Az, aki nem talál meg egy gombot vagy bemenetet, az kb. nulla problémamegoldó képességgel rendelkezik. Nem vagyok IT-s, de feltételezem, hogy itt erre azért szükség van a legalapbetőbb szinteken is, és biztosan többre, mint amennyi neki van. Egyszerűen buta a faszi, képtelen a fejlődésre.
Arra, hogy a bepatkánykodásba miért fektet energiát, azt mondanám, hogy azért, mert ez a szanaszét kiáltott pjogjamozó identitás, amit régóta a magáénak érez, nem engedi, hogy alább adja. Ettől a nagy értelmiségi vadászbika egója végzetesen megsérülne, ha mondjuk droid munkát kellene végeznie. Ez lenne neki az a pont, amikor beismerné véglegesen, hogy a trollok győztek, és a fórumot hibáztatná az egészért. A kocsmákban már úgy mesélné, hogy 2006-os hősként vált politikai menekülté és egy kisebb csoport egész életében üldözte, kémkedett utána, ezért ment tönkre az élete stb...
Csak akkor kapar, ha összeszarja magát, hogy véglegesen kiesik az álértelmiségi szerepből, amire az egész hazugsághalmot építette.
egy diplomata paródiája
Oct 11, 2020 19:11:01
Hajléktalan sodi lesz a sodi! Ezt Márknak köszönheted!!!! A sittes cigány gyerek átbassza a Budai úrifiút beszarok! Az értelmiségi értelmi fogyatékos!
Nagyon örülnék neki ha letagadnád, hogy magyar vagy mert csak szégyent hozol a többi állampolgárra, ezzel a link felfogásod dal! Ja igen még egy kérdés:
MÁRKOT IS MEGBASZTÁK A BÖRIBEN?
Nagyon örülnék neki ha letagadnád, hogy magyar vagy mert csak szégyent hozol a többi állampolgárra, ezzel a link felfogásod dal! Ja igen még egy kérdés:
Oct 11, 2020 19:11:01
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2020 19:12:51
x19)
Ettől még nem lesz óriáscsecsemő.
könyörgöm ügyintéző néni, pékküjjünkki. Igérem mindent megteszek amit mondasz, csak ha kapjak segélyt
SlideDown
Oct 11, 2020 19:14:58
Az ország majd eldönti, persona non grata vagyok-e.
Lesz ami lesz.
Ennyi. Csá.
Lesz ami lesz.
Ennyi. Csá.
Sneci, emlékszel, amikor mondtad, hogy be vagy szarva, mert nem akarsz olyan kocsmatöltelékké válni, aki Púpszászon bebaszva folyton a berlini életéről hetyetyézik, hogy mennyit buziszaunázott?
Jó meglátás volt, szépen haladsz!
Oct 11, 2020 19:14:58
Faszaság van
(
x2)
Oct 11, 2020 19:16:09
x2)
Sodi, megvetted a 4000€-s tévét?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 11, 2020 19:16:48
Sodi, milyen volt az edzés?
Trash csoportos haver
(
x19)
x19)
Sodi
mit szólsz hozzá, hogy vki nagy nyilvánosság előtt lepedofilozott twitchen?
neki is becsicskulsz? XD
sejthető hisz világi lúzer vagy, meg se tudnád nyerni a pert.
mit szólsz hozzá, hogy vki nagy nyilvánosság előtt lepedofilozott twitchen?
neki is becsicskulsz? XD
sejthető hisz világi lúzer vagy, meg se tudnád nyerni a pert.
javítás
Oct 11, 2020 19:17:28
Oct 11, 2020 19:17:28
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 11, 2020 19:18:15
x38)
Sneci, te vagy az óriáscsecsemő, Hahó!
xray
(
x21)
Oct 11, 2020 19:19:02
x21)
Oct 11, 2020 19:19:02
Nincs, írhatsz oda is.
thx. Oct 11, 2020 19:19:02
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 19:19:28
x30)
Van ami még ér némi pénzt (drón, green screen), de a többség az konkrétan negatív, hisz veszélyes hulladék.
foshnih foghjah
Oct 11, 2020 19:20:09
Sneci, egyébként az volt a terved, hogy megveszed a rengeteg drága kacatot, majd szépen keresztülmenekülve Európán széthagyod őket? Mert most ezt csinálod, Hahó!
Oct 11, 2020 19:20:09
nézői kérdés
Oct 11, 2020 19:22:21
Endre, lehet egy kérdésem?
Amikor Márkék mondták, hogy Sodi, vegyé mán egy doboz cigit, akkor hogy reagáltál?
- Oké Májk, kék dánhil hehe?
vagy
- Hehe,- és vettél egyet szó nélkül?
vagy
- Májk, hehe, ez már hitejkártyája megy, nem kéne, hehe..
- Sodi, most mit izélsz, vegyé má egy dobozzal, jövő héten már kapom is a munkanélkülit, ha elintézed, megadom!
- Oké, pijos majbojo?
vagy
- Mennyi az idő?
Szóval hogy volt ez? Szó nélkül vetted, már magadtól? Néha ők is vettek, vagy mindig te vetted nekik? Gyanítom, hogy az utóbbi.
Amikor Márkék mondták, hogy Sodi, vegyé mán egy doboz cigit, akkor hogy reagáltál?
- Oké Májk, kék dánhil hehe?
vagy
- Hehe,- és vettél egyet szó nélkül?
vagy
- Májk, hehe, ez már hitejkártyája megy, nem kéne, hehe..
- Sodi, most mit izélsz, vegyé má egy dobozzal, jövő héten már kapom is a munkanélkülit, ha elintézed, megadom!
- Oké, pijos majbojo?
vagy
- Mennyi az idő?
Szóval hogy volt ez? Szó nélkül vetted, már magadtól? Néha ők is vettek, vagy mindig te vetted nekik? Gyanítom, hogy az utóbbi.
Oct 11, 2020 19:22:21
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 19:26:03
x37)
Én csak egy magyarázatot találok arra, hogy Endre miért nem streamel: szarrá csicskítják a cigányok. Beígérték neki, hogy ha nem kussol, akkor nem kapja vissza a pénzét. Vagy ez, vagy az anyja tiltotta le róla. Egy biztos: nem magától nem csinálja.
egy diplomata paródiája
Oct 11, 2020 19:27:44
Nincs abból meg már semmi ez az exhibicionista barom már mutogatta volna azt a hányadék TESTÉT! Elvették töle a csigányok, vigyáznak rá (eladták elherbálozták)
A sodi ül egy szeméttel teleszórt szobában 4 db szaros (heti 1 db) alsógatya a vánkosa. Biztos van 1 db szék amin a kívülről is szar foltos nadrágja pihen. Mindenhol gecis zsebkendők és sörösdobozok, esetleg penészes pizzamaradékok....
Oct 11, 2020 19:27:44
seymour schwartz
(
x6)
Oct 11, 2020 19:28:13
x6)
Na filmnézés, csá.
Milyen filmet nézel?
-
Oct 11, 2020 19:28:23
Gyáva vagy, nem fogsz te semmilyen bőrönddel Berlinbe menni.
A cigányok megígérték, hogy visszajönnek Linzbe, te pedig annyira vársz Márk szerelmedre, hogy inkább itt maradsz éhen dögleni a segélyen.
Esetleg átmész Bécsbe, mert Linzben úgy sem találsz állást, és azt hiszed, hogy ezzel nem veszíted el a szerelmedet.
Oct 11, 2020 19:28:23
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 19:30:11
x37)
Tényleg, hogy kussol a tolvaj geci a monitorról. :D Amúgy szerintem nem szándékosan lopta el, csak el akarta vinni magával szabadságra. Ez a fasz tényleg nem számított arra, hogy ki fogják rúgni a gecibe. A főnök meg Abdul kimentek Shrekhez a papírokkal, Shrek elküldte őket azzal, hogy a gyagyás fasz már nem lakik itt, azok meg vagy elfelejtették a monitort, vagy bementek, de nem volt ott, tökmindegy. Sneci már csak a cuccaiért jött vissza Márkékkal, a monitort meg vagy tudatosan hagyta otthon, vagy nem is jutott eszébe. Legvalószínűbb, hogy a Seggpresztósok is teljesen elfelejtették, hogy ott van nála.
Ettől még persze tolvaj szar marad. :D Gratulálok, Endre, sikerült behúznod egy 50 Eurós használt monitort, ami semmire sem jó kb :D BALFASZ
Ettől még persze tolvaj szar marad. :D Gratulálok, Endre, sikerült behúznod egy 50 Eurós használt monitort, ami semmire sem jó kb :D BALFASZ
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 19:31:34
x37)
És mi lesz az Elgatókkal meg a stúdió többi részével? BALFASZ. Otthagyod őket zálogba? :D Mint Ománál a hasmonitort?
A kígyó a bőrét vedli le időszakonként, Sneci pedig a kütyüit.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 19:32:21
x30)
kramalon
(
x8)
Oct 11, 2020 19:32:36
x8)
A bőröndöt hagyd, használd a tescos cigánytáskákat, azt könnyű kinyitni
Lázár János
Oct 11, 2020 19:33:20
Bécsbe ne menj, az veszélyes hely!
Oct 11, 2020 19:33:20
zsidókvagytok
Oct 11, 2020 19:33:54
házizsákba
kiadó nick :D
Oct 11, 2020 19:33:54
Jézus Krisztus
Oct 11, 2020 19:38:26
Pizony mondom néktek, csicskasodi a Sodi!
Oct 11, 2020 19:38:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 19:41:29
x37)
Úgy értem, hogy a 16:10-es képarány és a maximum 1920*1200 felbontás azért nagyon-nagyon messze van már a menőtől. Kb úgy viszonyul a mostani íves, keret nélküli 4K monitorokhoz, mint egy CRT.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 19:46:11
x30)
4K már elég régóta nem menő, inkább default (itt Ny-Európában az USA-ban már minden második tv az) De azért az 1 millió fütyit skálázó családtagomnak megfelel kódolni pivot módban :)
Gyárihibás Pedofil
Oct 11, 2020 19:47:59
Még Lizben is csak imitálta a munkát, "ismerkedett a rendszerrel", "gyakorolt", "tanult", "dokumentációt olvasott".
"ismerkedett a rendszerrel" = ezt nem értem
"gyakorolt" = nem működik ez egy foss
"tanult" = facebookozgatott
+vedelte a sört amikor hazaért
"ismerkedett a rendszerrel" = ezt nem értem
"gyakorolt" = nem működik ez egy foss
"tanult" = facebookozgatott
+vedelte a sört amikor hazaért
Oct 11, 2020 19:47:59
sztárprogramozó
(
x2)
Oct 11, 2020 19:50:42
x2)
A fórum egy dokumentáció hahó.
Kaleta Epstein Farkas
Oct 11, 2020 19:59:14
Trollin Benedek: Sodika
Van nekem egy gusztustalan Sodikutyám,
Linzben pórázon sétáltatta a cigány,
Mivel, hogy buzi ő, a neve: Sodika,
Márkcica rámbízta, mert nagy a púpja.
Ejnye-ejnye Sodika, meg ne tudja Márkcica, a pedofíliád miatt lettél búza.
Vidd el Márkcica masztizni a Sodikát,
Vigyázz, jó erősen fogd a pórázát,
A nudiban buzeráns csapja a szelet,
Vigyázz rá jól Márkcica mert bajba eshet.
A gőzben szabadon engedtem Sodikát,
Hálából gyorsan megcsóválta a farkát,
Örömében el is futott jó messzire,
Biztosan tudta hol van a gyerekek fütyije.
Van nekem egy gusztustalan Sodikutyám,
Linzben pórázon sétáltatta a cigány,
Mivel, hogy buzi ő, a neve: Sodika,
Márkcica rámbízta, mert nagy a púpja.
Vidd el Márkcica masztizni a Sodikát,
Vigyázz, jó erősen fogd a pórázát,
A nudiban buzeráns csapja a szelet,
Vigyázz rá jól Márkcica mert bajba eshet.
A gőzben szabadon engedtem Sodikát,
Hálából gyorsan megcsóválta a farkát,
Örömében el is futott jó messzire,
Biztosan tudta hol van a gyerekek fütyije.
Oct 11, 2020 19:59:14
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 11, 2020 20:03:17
x37)
Én is egy régi monitoron dolgozom, nincs ezzel semmi. De egy streamernek egy stúdióba nagyon kevés már.
Snecoiraptor
Oct 11, 2020 20:08:39
Sodi! Csak azt akarom kérdezni, hogy jobb lett volna e, ha egyből azt mondják, hogy nem?
Oct 11, 2020 20:08:39
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 11, 2020 20:09:41
Én azt nem értem, hogy amikor a Reichl und Partner tett neked egy állásajánlatot, akkor miért nem mondtál nekik nemet?
Oct 11, 2020 20:09:41
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 11, 2020 20:10:02
x8)
Érdeklődés
Oct 11, 2020 20:11:35
hogy semmi gond, egyben szeretnék kérni az 5 éves lakbért, és már fel is bonthatod a szerződést.
Ilyet lehet? Mert ha igen, akkor Gyagya tényleg a végére tartogatta a legnagyobb durranást. 5 éves lakbér az a jelenlegi teljes tartozásainak a duplázódását jelentené. 5 éves ottani lakbérből konkrétan szinte megvehetné a lakást. Ezért csodálkoztam, hogy 1k eur kakukkcióról beszélgetünk, közben itt 5 évről van szó, ami 1k/hó, azaz ha 5 évre vetítjük akkor 60k eur! Ha ez tényleg így van és a Gyagya aláírta és jogi alapja is van, hogy ráverjék, akkor tényleg "győzedelmesen", tüzijátékok közepette fogja elhagyni mindkét Reich-ot 100k adóssággal. Az azért tényleg szép teljesítmény lenne, a kérdés az, hogy így van-e?
Oct 11, 2020 20:11:35
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 11, 2020 20:11:39
Hajléktalan sodi lesz a sodi! Ezt Márknak köszönheted!!!! A sittes cigány gyerek átbassza a Budai úrifiút beszarok! Az értelmiségi értelmi fogyatékos!
A fő kérdés, hogy élvezte-e? Mivel egy 23-as kobold hercegnője, ezért valószínű, hogy igen! :D
Oct 11, 2020 20:11:39
egy diplomata paródiája
Oct 11, 2020 20:11:47
Én azt nem értem, hogy amikor a Reichl und Partner tett neked egy állásajánlatot, akkor miért nem mondtál nekik nemet?
Mániákus hazudozó! Annyit hazudik, hogy igaznak hiszi a saját hazugságait is
Oct 11, 2020 20:11:47
Érdeklődő
(
x6)
Oct 11, 2020 20:17:00
x6)
Azt mondja, hogy a szerződés nem szabályozza a felmondási lehetőségeket. Ebben az esetben ez közös megegyezés kérdése. Ha mondjuk a másik szerződő fél úgy gondolja, hogy több pénzért is ki tudná adni az ingatlant, akkor esetleg megérheti neki megállapodni, nyilván valamennyit ekkor is ki kéne fizetni.
Azt viszont látni kell, hogy ez egy marha szar ingatlan, mint ahogy itt többen rá is mutattak. Valószínűtlen, hogy találnának rá egy másik stabil balekot, több pénzért, pláne ebben a pandémiás időszakban. Miért állnának el egy tökéletesen legális szerződéstől a bérbeadók, csak azért, mert a retardált másik fél két hét után rájött, hogy ez neki nem előnyös?
Örebro
(
x17)
Oct 11, 2020 20:23:57
x17)
amikor en måsik ållamban dolgozom, legyen az norveg, finn vagy dån, åt kell jelentkeznem. ez nålunk ugy muködik, hogy bejelentem online az adohivatalnak, ök meg kiertesitik az összes hivatalt, ezåltal a biztositåsom megy tovåbb automatikusan. az adozås minden orszågban elkeszul, nyilvån duplaadozås nincs, de nullås bejelentes kell. eszakon nincs mår ugyneezettideiglenes cim, lehet az osztråkoknål van? mindenesetre ha több orszågba van bejelentve az egezsegbiztositåst visszamenöleg is behajtjåk.
egy diplomata paródiája
Oct 11, 2020 20:24:44
mert a retardált másik fél két hét után rájött, hogy ez neki nem előnyös?
A reich und Partner jött rá, hogy a sodi egy semmirekellő! :)
A recskaodú egy hete még twich stúdió volt, álmai albérlete 3 közeli buzi szaunával! És egy hatalmas arcú bérlővel
A reich und Partner jött rá, hogy a sodi egy semmirekellő! :)
A recskaodú egy hete még twich stúdió volt, álmai albérlete 3 közeli buzi szaunával! És egy hatalmas arcú bérlővel
Oct 11, 2020 20:24:44
broni
(
x45)
Oct 11, 2020 20:24:58
x45)
hajrá bíró laci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!anyám ingywen leszop, ha nyersz!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Oct 11, 2020 20:30:56
x45)
na mi van rákos keci minuszos, ugy seggbe bassz sodi , hogy soha többet nem tudsz leülni, hülye buzi!!!!!!!
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 11, 2020 20:31:56
Attól, hogy a szerződésben nem szerepel semmi, az osztrák törvényekben még lehetnek releváns szabályok.
Oct 11, 2020 20:31:56
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Idegen ország, idegen terep. Meglátunk mindent.
Miattyaty jöttem igye!
Etyetyul vagyok idegen ojszág brühühü.
Menjél Endike fütyizzél, kussoljál szépen.