Valszeg az osztrák ptk-ra utalnak ilyenkor.
Itthon 1 hónapos a hatarozott ideju lakasberlet felmondasi ideje. (A bérlő reszerol persze)
2 napig csicskultam.
Így van, pontosan ez a helyzet. Részletesen szabályott terület ez általában minden nyugat-európai országban.
Az ingatlanosnak valóban jár 1 havi bérleti díj, amit a bérlő fizet. Kivéve, ha a szerződés hosszabb mint a default 3 év :)
Továbbá a szerződést és bármikor fel lehet bontani, közös megegyezéssel. Egyébként 3 hónapos felmondási idő van, és most figyeljen a púpos pedofil: a bérleti szerződést nem lehet egyoldalúan felmondani az első évben
Forrás: www.wien.gv.at/english/living-working/housing/renting/tenancy-law.html
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Teljesen irreleváns a magyar helyzet.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Szép, nagyon szép.
Szép, akkor a bérbeadó az év végéig fogja kérni a bérleti díjat, és ha jó fej, visszaadja a kauciót is.
Akkor ez így egy 4000 euró körüli lelépési díj lesz. Írhatod az excelbe, gyagyás.
Kellett a reklámpénz az UEFA-nak :)
Mondjuk, hogy ki nézi a magyar-szerbet, amikor ott van a világbajnok vs európabajnok is, azt nem tudom.
LOL. Dehogyis. Szerintem rég láttad a pedofil fejét felülről, nézz meg egy drónos videót, ahol nincs rajta sapka :)
kedves andrea, száz ezer fölött csak annak adják oda a lóvét, akit illett((((((ha jól tudom.
Erre azért ne vegyél mérget...

Tök jó, hogy anyunak 80 a nyugdíja
elküldtem sodi hitleres önéletrajzát, csak pár dolgot átírtam rajta. (volt kitakart rész is rajta, oda is írtam vmit).
kíváncsi vagyok válaszolnak-e
Két hét meló után jár segíly?
Ingatkanügyek
Ma fekve nyomás volt, vagy a toloncok? Tajgi edzéstervét nyomattad, vagy a személyi edzőt által összeállítottat?
Miért loptad el a monitort az esprestotól??
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Akkor osztrák SoDI lett a SoDI? :) Megtetszett már a hely, milyen volt az új szauna?
12 után jár, amelyik bármelyik EU országból hozhatsz.
Az utolsó éves bevételed átlaga.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
kivéve ha...
és itt már le lett írva jó pár ok az elmúlt 2 napban.
de te kibaszott autista vagy még mindig
Nincs kivétel.
Ahol utoljára melóztál, ott kell kapjad.
bepereled náczi lacit amiért lepedofilozott a twitchen élő adásban 200 ember előtt?
Én elhiszem neked. Sokakkal együtt fingom sincs ilyenről, soha nem rúgtak ki sehonnan, több országban egyszerre, hát olyat csak tőled hallottam RGL-ről, meg saját magadról.
Bejelentetted már egyáltalán?
Kicsit könnyű lenne kijátszani a rendszert, ha ez így működne.
Miért is?
Erre most nem lehet, mert elolvastam, és a törvények kizárják, hogy anélkül, hogy újra ott dolgoztam volna, Németországban kapjam a segélyt.
Marad tehát kizárásos alapon Ausztria.
Az utolsó melóhely alapján.
Azt a pingvinezést megnézném,amikor holnap elhajtja,az ügyintéző:-D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mintha arról én tehetnék.
most akk ki a hibás abban, hogy nem tudtad megcsinálni a ticketet?
Miért, szerinted ki?
Ki tehet róla? A zsidók?
Meséljek róluk?
Fülüket-farkukat behúzták, meg sem mernek szólalni, bármilyen mocskot eltűrnek, mert vesztenivalójuk van, ki vannak szolgáltatva a hozzátok hasonló semmirekellő aberráltaknak, akik vezetői pozícióba nyalták fel magukat.
Családod van = zsarolható vagy, bármit meg lehet veled tenni.
Soha nem fogom magam ilyen helyzetbe sodorni.
Jellemző egyébként, hogy amikor mennek a gyárban a szemétkedések, főleg azok mennek el elsőként, akiknek nincs családjuk, meg is mondták páran: "velem nem tudnak baszakodni, én független vagyok".
Már tíz évvel ezelőtt is úgy gondoltam egyébként, hogy a családellenes propaganda lesz a libsik végzete, mert kitermeli a szingli ámokfutókat, akik mernek majd lépni, mert nincs mit veszteniük...
Ez az, ami hiánycikk ma: az ámokfutó, aki nem a védtelen civileket veszi célba, hanem benneteket, firkászokat, zaklatókat, pedofilokat, bűnözőket, akik miatt ilyen gané ez a világ.
Az megvan, hogy 10 éve fidesz van, és ezzel együtt erodálódtak a munkavállalói jogok (csökkent a munkanélküli támogatás, stb stb.), hogy ezt meg lehessen csinálni? Ez tudatos munka eredménye, hogy a szerencsétlenebb magyaroknak csak ilyen gyártósori összeszerelő munka jut, mint neked.
Hadd találjam ki, Alexander ügynök majd megoldja a világ összes baját? :) Forgatókönyv kész van már?
Mondom én, hogy arról álmodozik, mészárlást rendez a 444 szerkesztőségében.
Imádom az ilyen bronis kommenteket. nem tudom, ki a faszom mínuszozta le, úgyhogy gyorsan adtam rá egy felpontozást
ühüm, az... jó lesz
nszksz uram.
Így van, ő bármikor elmehet abból a gyárból ahol 10 éve dolgozik már minimálbérért :)
Továbbá így 40 körül az anyjával is azért lakik hogy tovább erősítse függetlenségét :)
Talán csak Tajgi függetlenebb nála a fórumon.
Igen, de tök mindegy, melyik EU-s országban.
Igen, EU van.
europa.eu/youreurope/citizens/work/unemployment-and-benefits/transferring-unemployment-benefits/index_en.htm
A SoDI igazából imádja az EU-t, ahol szabadon áramolhatnak a személyek (pedofilok) meg az áruk (HP irodai monitorok). Valld be!
Így beszél egy igazi gyáva kutyabaszó.
Aztán kedd éjszaka figyelj oda. Hajnalban lehallgató mikrofonokat építek be hozzátok lacus
Andi, Berlinből. Kilakoltatásokat fotóztam. Endre levelei után 2 évig pszichiátrián kezeltek.
ne jogászkodj a szavakkal, czenki mama is lábtörlőnek használt, a labancoknál is biztos van vmi öregasszony aki elpicsázna
Miert mikrofonok? Vannak egész jól álcázható kamerák. Mindennap ugyanazon az Ágon ücsörgő madár, egy újabb kencefice a többi között, hasselhoff szeme mindig követ akármerre mész a szobában. Kreativnak kell lenni nem?
#50euro + kamatok
OK, megkapod a havi 1400 eurót, és időnként jelentesz a hivatalnak, hogy hova jelentkeztél, hogy el is utalják neked.
Viszont teljesen ottragadtál Linzben, legalább júniusig.
Tehát mi a terv? Linzet magát már kilőtted nagyjából, szóval körbe kell nézned a környéken is biztosan. Autód nincs, jogsid nincs a csodacv-ben. Remote munka kilőve, nem tudsz elég jól németül meg angolul, plusz home office-ban napközben is piálsz az ogre szerint.
A havi kiadásod 2000 euró, csak a hitelkártyák tartanak életben, amire minden hónapban fizetned kell, egyre többet, hiszen a bevételed kevesebb lesz. A lakásra is költened kell, utazásra is költened kell - bár a vonatjegyet gondolom megtérítik - stb. Mit fogsz csinálni hétfőn? Mész a saturnba HDMI kábelért?
Végre leesett, hogy mekkora fasz vagy, te fasz? :D
Egyébként egyszerű a szitu. Azt a segélyt fogom kapni, amit a németektől kapnék.
"pl. Magyarországon megállapított és onnan exportált ellátás esetében az álláskereső ugyanazt az összeget fogja megkapni az adott ország pénznemében, amelyet Magyarországon kapna forintban"
www.kismamatb.hu/blog/munkanelkuli-ellatas-exportalasa/
Á, nem. Külföldön nem merek ilyeneket leírni még magyarul sem, mert jobb Amerikából kiindulni egy ismeretlen országban, ahol mindent komolyan vesznek. :))))
a legjobb , hogy a segély arra se elég, hogy éhenhalj. XD
Nem... Az a vicces, hogy a német Arbeitsbescheinigung az utolsó 12 hónap adatait tartalmazza. Az osztrákok az utolsó 12 hónap előtti 12 hónapot nézik egy tök friss szabály alapján, amiről viszont nincs német Arbeitsbescheinigung.
Finom sincs, mi alapján lesz így az összes meghatározva.
Magyarországon most is le merném írni ugyanazt.
Külföldön inkább jobb vigyázni, mert akár komolyan is vehetnék, nem viccnek.
Van aki még komolyan vesz?
Handelsblatt: Maga szerint szép eredmény, hogy Ausztriában a bevándorlók 50%-a dolgozik?
Osztrák miniszterelnök: "Wenn Sie das positiv sehen, dann ist das Ihr gutes Recht. Aber anders formuliert gibt es Zehntausende von Menschen, die weder eine Ausbildung absolvieren noch einem Job haben: Zehntausende, die vom Sozialstaat ausgehalten werden müssen. Das darf uns nicht zufriedenstellen, aber ich habe es nicht anders erwartet. Unzählige Menschen aufzunehmen und sich dann zu wundern, dass es Probleme gibt, ist naiv."
(magyarul: tízezrek vannak már itt diploma és munka nélkül a szociális állam terhére. Nem is vártam mást)
Csak nem a saját politikai nézeteivel találkozik szembe az élősködő sodika?
www.handelsblatt.com/politik/international/interview-sebastian-kurz-die-politik-der-offenen-grenzen-gibt-es-nicht-mehr/26158244.html
|__o__|
gyagyás, hol a diploma, lesz diploma? xd
Mondom,10 eurom van arra hogy elhajtanak:-D
Az is jó, mert akkor azzal a kezelben nem lesz csalás visszamenni a németekhez. Tessék, itt van az osztrák papír, hogy német illetőségű vagyok.
Mióta köti a német hivatalt egy osztrák hivatal határozata? Te teljesen hülye vagy?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Megint kirúgták a malacot? Lemaradtam valamiről?
Még nem, de csak idő kérdése. A korábbiakra gondoltam.
Valaminek csak lennie kell, fizettem a járulékot :)
Gólya
(
x2)
Oct 11, 2020 20:36:43
x2)
Attól, hogy a szerződésben nem szerepel semmi, az osztrák törvényekben még lehetnek releváns szabályok.
Valszeg az osztrák ptk-ra utalnak ilyenkor.
Itthon 1 hónapos a hatarozott ideju lakasberlet felmondasi ideje. (A bérlő reszerol persze)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 20:40:25
x30)
Attól, hogy a szerződésben nem szerepel semmi, az osztrák törvényekben még lehetnek releváns szabályok.
Így van, pontosan ez a helyzet. Részletesen szabályott terület ez általában minden nyugat-európai országban.
Az ingatlanosnak valóban jár 1 havi bérleti díj, amit a bérlő fizet. Kivéve, ha a szerződés hosszabb mint a default 3 év :)
Továbbá a szerződést és bármikor fel lehet bontani, közös megegyezéssel. Egyébként 3 hónapos felmondási idő van, és most figyeljen a púpos pedofil: a bérleti szerződést nem lehet egyoldalúan felmondani az első évben
Forrás: www.wien.gv.at/english/living-working/housing/renting/tenancy-law.html
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 20:41:09
x30)
Teljesen irreleváns a magyar helyzet.
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 11, 2020 20:44:59
Forrás: wien.gv.at/english/living-working/housing/renting/tenancy-law.html
Szép, nagyon szép.
Oct 11, 2020 20:44:59
-
Oct 11, 2020 20:45:36
Szép, akkor a bérbeadó az év végéig fogja kérni a bérleti díjat, és ha jó fej, visszaadja a kauciót is.
Akkor ez így egy 4000 euró körüli lelépési díj lesz. Írhatod az excelbe, gyagyás.
Oct 11, 2020 20:45:36
broni
(
x45)
Oct 11, 2020 20:47:45
x45)
mi a faszom ez a nemzetek ligája, nézi valaki egyáltalan?????????magyar-szerb, kár, hogy nézők nem lehetnek.
p00p
(
x2)
Oct 11, 2020 20:51:09
x2)
Endre, miért keresnek még mindig backend fejlesztőt a rejsz & partnernél?
Nem úgy volt, hogy elment az ügyfél és azért rúgtak ki téged? Akkor ez az álláshirdetés miért van kint?
www.reichlundpartner.com/Jobs/Jobprofile/Jobprofile-Detail-eMarketing/Jobprofile-eMarketing/Backend-Developer-m-w#content
Kilóg a kanóc, bazmeg
Nem úgy volt, hogy elment az ügyfél és azért rúgtak ki téged? Akkor ez az álláshirdetés miért van kint?
www.reichlundpartner.com/Jobs/Jobprofile/Jobprofile-Detail-eMarketing/Jobprofile-eMarketing/Backend-Developer-m-w#content
Púpszászi tyúkhúsleves
Oct 11, 2020 20:51:17
Az öt éves szerződés jogszerű felmondására még ötleteim is lennének, de inkább meghagyom snecinek hogy a buziszaunába lógatva a pitont találja csak ő ki maga ha már annyiszor többet ér mint én amennyi a profilképemen látható. Ja nem bocs, mert én is magyar vagyok de többet keresek mint ez az áporodott szarcsimbók már amikor egy seggpresszó szintű balek fizeti a fórumozását.
Oct 11, 2020 20:51:17
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 20:51:40
x30)
mi a faszom ez a nemzetek ligája, nézi valaki egyáltalan?????????magyar-szerb, kár, hogy nézők nem lehetnek.
Kellett a reklámpénz az UEFA-nak :)
Mondjuk, hogy ki nézi a magyar-szerbet, amikor ott van a világbajnok vs európabajnok is, azt nem tudom.
p00p
(
x2)
Oct 11, 2020 20:52:51
x2)
Jobb oldalt az nem púp?
www.reichlundpartner.com/Karriere/Wir2
Kilóg a kanóc, bazmeg
www.reichlundpartner.com/Karriere/Wir2
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 20:54:14
x30)
Jobb oldalt az nem púp?
reichlundpartner.com/Karriere/Wir2
reichlundpartner.com/Karriere/Wir2
LOL. Dehogyis. Szerintem rég láttad a pedofil fejét felülről, nézz meg egy drónos videót, ahol nincs rajta sapka :)
Krizsai Andrea
Oct 11, 2020 20:54:45
Sodrony nyírd ki anyádat, aztán vedd fel a nyugdíját havonta.
Úgy sem fontos személy neked. Gondolj bele, egész életedben csak a demagóg faszságokat tolta neked, a per gondolata is megfordult huszonévesen.
Andi, Berlinből. Kilakoltatásokat fotóztam. Endre levelei után 2 évig pszichiátrián kezeltek.
Úgy sem fontos személy neked. Gondolj bele, egész életedben csak a demagóg faszságokat tolta neked, a per gondolata is megfordult huszonévesen.
Oct 11, 2020 20:54:45
broni
(
x45)
Oct 11, 2020 20:57:43
x45)
Sodrony nyírd ki anyádat, aztán vedd fel a nyugdíját havonta.
kedves andrea, száz ezer fölött csak annak adják oda a lóvét, akit illett((((((ha jól tudom.
p00p
(
x2)
Oct 11, 2020 20:58:05
x2)
"Genaue, eigenständige Arbeitsweise, Eigeninitiative und Teamfähigkeit zeichnen dich aus"
Ez nagyon igaz rád, precizitás, önálló munkavégzés
Kilóg a kanóc, bazmeg
Ez nagyon igaz rád, precizitás, önálló munkavégzés
p00p
(
x2)
Oct 11, 2020 20:59:20
x2)
Endre, személyesen Reiner bácsi rúgott ki?
Kilóg a kanóc, bazmeg
zsír
Oct 11, 2020 21:00:31
A trollok nem ismerik egymást, mert nem érdekli őket a másik troll személye. Aki itt listát vezet, az sneci, tajgi és te. Szóval hiába hazudgálsz itt dezertőr trollról, először is ilyen nincs, másodszor is, ha mégis lenne, akkor sem tudna semmit a többiekről. Ami nálad van, az tajgi listája, ami lófaszt se ér! Nekem vannak tippjeim, hogy melyik ismerősöm lehet troll, de még őket sem kérdezem meg, mert nem fontos. A tanszék egy entitás, a trollok összessége. Egyének nem számítanak, csak a közös munka és a közös cél. Ezt ti nem érthetitek meg, mert nincsenek barátaitok, nincs közösségetek, mert ti retardok vagytok. Te anyádon élősködsz. Tajgi az anyján élősködik. Sneci élete legnagyobb részét az anyján vagy más gazdatesteken élősködéssel töltötte, és hamarosan megint ez fog bekövetkezni. Nem is érted a valóságot, te zsíros hajú hulladék! Öld már meg magad!
Erre azért ne vegyél mérget...

Oct 11, 2020 21:00:31
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 21:02:42
x30)
SoDI-t kínozzák a trolljai. Mostanában minden nap megkérdezik, hogy miért lopta el a monitort az ex-munkahelyéről :)
Inkább mesélj mi van a gyárban. Bejársz még?
Inkább mesélj mi van a gyárban. Bejársz még?
sittessanyi
Oct 11, 2020 21:03:26
elsimerésem a trollnak aki borit beszopatta :D
Oct 11, 2020 21:03:26
anti-troll troll
Oct 11, 2020 21:06:52
Zsír bazdmeg, T/3-ban beszél a trollokról, nem bassza ki a szemedet?
Zsír bazdmeg, téged átkúrt valaki, szerintem a sittes!
Zsír bazdmeg, hogy lehetsz ekkora idióta???
Zsír bazdmeg, téged átkúrt valaki, szerintem a sittes!
Zsír bazdmeg, hogy lehetsz ekkora idióta???
Oct 11, 2020 21:06:52
egy diplomata paródiája
Oct 11, 2020 21:07:55
Tök jó, hogy anyunak 80 a nyugdíja
Oct 11, 2020 21:07:55
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 11, 2020 21:08:29
x38)
Aki azt leírta, hogy "Sodi valaha fényes karrier elé nézett", az nagyobb retardált, mint ASODI és zsír együttvéve... Hangosan felröhögtem, köszi!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 11, 2020 21:14:29
x38)
Emlékezz, hogy mi volt az Index fórumon ASODI topikjának a neve (amikor még egyetlen trollja sem volt)! "A Gyagyás". Szóval ASODI más azelőtt retardált volt, hogy felfigyeltünk volna rá. Az sg fórumban is amit levágott, már azon jót lehetett röhögni, én emlékszem rá, bár nem hittem volna, hogy idáig fognak fajulni a dolgok. Egy nagy pofájú debil volt már akkor is. És akkor a bunkibankról meg a kisegítőiskoláról ne is beszéljünk. A trollok nem tették retardálttá, mi csak a helyén kezeljük a mocskos férgét. Az, hogy ütődött, nem menti fel semmi alól. Ahogy téged sem, kutyabaszó! Na, de kotródj innen a dübbenő kurva anyádba, senki sem hívott ide. Majd ha feltöltöd a youtubera a filmedet vagy valami, akkor alázatosan megkérhetsz minket, hogy fikázzuk le, és törjük le az önbizalmad. Addig neked kuss a neved, és akaszd fel magad a rózsaszín kulipintyó ereszcsatornájára!
Koboldtartás
Oct 11, 2020 21:15:25
Zsír: Púp a hírhedségét az index fórumnak köszönheti, ahol elég sok ellenséget összeszedett a balfaszkodásával. Nem az volt a baj, hogy idióta, hanem hogy hangosan volt idióta. Aztán jöttek a youtube-os videók, blogok. Ennyiből már észrevehette, hogy amit csinál az egy marék trágyával egyenértékű, és eltakarodik az internetről. De nem tette a Sodi a mindenkinél okosabb Sodi.
Hogy egy msáik példát említsek: A kórájhetes Tirexi-nek is voltak trolljai, méghozzá a GameStar fórumon, mert több bannolás után is visszajött és osztotta az észt, aztán jöttek a youtube-os balfaszkodásai, de ő rájött, hogy amit csinál rossz, és a trollok is eltűntek egy idő után.
Hogy egy msáik példát említsek: A kórájhetes Tirexi-nek is voltak trolljai, méghozzá a GameStar fórumon, mert több bannolás után is visszajött és osztotta az észt, aztán jöttek a youtube-os balfaszkodásai, de ő rájött, hogy amit csinál rossz, és a trollok is eltűntek egy idő után.
Oct 11, 2020 21:15:25
sodika
Oct 11, 2020 21:15:27
Egyébként utánaolvastam.
Mindenképp itt Ausztriában kell a segélyt kapnom.
Ott kaphatod csak, ahol az utolsó melóhely volt.
Oct 11, 2020 21:15:27
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2020 21:17:14
x19)
Endre, miért keresnek még mindig backend fejlesztőt a rejsz & partnernél?
reichlundpartner.com/Jobs/Jobprofile/Jobprofile-Detail-eMarketing/Jobprofile-eMarketing/Backend-Developer-m-w#content
reichlundpartner.com/Jobs/Jobprofile/Jobprofile-Detail-eMarketing/Jobprofile-eMarketing/Backend-Developer-m-w#content
elküldtem sodi hitleres önéletrajzát, csak pár dolgot átírtam rajta. (volt kitakart rész is rajta, oda is írtam vmit).
kíváncsi vagyok válaszolnak-e
seymour schwartz
(
x6)
Oct 11, 2020 21:17:23
x6)
Egyébként utánaolvastam.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 11, 2020 21:18:16
x38)
Egyébként utánaolvastam.
Ma fekve nyomás volt, vagy a toloncok? Tajgi edzéstervét nyomattad, vagy a személyi edzőt által összeállítottat?
Miért loptad el a monitort az esprestotól??
p00p
(
x2)
Oct 11, 2020 21:18:27
x2)
Endre, ha annyira jó programozónak tartanak, akkor miért rúgtak ki és miért aktív az álláshirdetés?
Kilóg a kanóc, bazmeg
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 21:20:43
x30)
Egyébként utánaolvastam.
Akkor osztrák SoDI lett a SoDI? :) Megtetszett már a hely, milyen volt az új szauna?
sodika
Oct 11, 2020 21:21:17
Oct 11, 2020 21:21:17
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2020 21:22:51
x19)
Egyébként utánaolvastam.
kivéve ha...
broni
(
x45)
Oct 11, 2020 21:22:53
x45)
azért rúgták ki , mert kommenista.
sodika
Oct 11, 2020 21:25:32
kivéve ha...
Nincs kivétel.
Oct 11, 2020 21:25:32
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2020 21:25:52
x19)
bepereled náczi lacit amiért lepedofilozott a twitchen élő adásban 200 ember előtt?
p00p
(
x2)
Oct 11, 2020 21:25:53
x2)
Nem üti át a kérdés az autipáncélt? Még 1x, tehát hogy volt:
Behívott az irodájába az öreg dagobert bácsi, előadta hogy mennyire jó programozó vagy, de sajnos lelépett az ügyfél, úgyhogy el kell búcsúzzatok egymástól. Majd szólt a hr-nek, hogy aktiválják újra a hirdetést és ezúttal jobban szűrjék meg a jelentkezőket.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Behívott az irodájába az öreg dagobert bácsi, előadta hogy mennyire jó programozó vagy, de sajnos lelépett az ügyfél, úgyhogy el kell búcsúzzatok egymástól. Majd szólt a hr-nek, hogy aktiválják újra a hirdetést és ezúttal jobban szűrjék meg a jelentkezőket.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 21:27:42
x30)
Nincs kivétel.
Én elhiszem neked. Sokakkal együtt fingom sincs ilyenről, soha nem rúgtak ki sehonnan, több országban egyszerre, hát olyat csak tőled hallottam RGL-ről, meg saját magadról.
Bejelentetted már egyáltalán?
-
Oct 11, 2020 21:28:49
Nincs kivétel.
Oct 11, 2020 21:28:49
sodika
Oct 11, 2020 21:30:42
Miért is?
Oct 11, 2020 21:30:42
Sodipatkány
(
x1)
Oct 11, 2020 21:31:25
x1)
Okos sodi a sodi de valamiért mindig rábaszik.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
sodika
Oct 11, 2020 21:36:40
Okos sodi a sodi de valamiért mindig rábaszik.
Erre most nem lehet, mert elolvastam, és a törvények kizárják, hogy anélkül, hogy újra ott dolgoztam volna, Németországban kapjam a segélyt.
Oct 11, 2020 21:36:40
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 11, 2020 21:37:51
x8)
Azt a pingvinezést megnézném,amikor holnap elhajtja,az ügyintéző:-D
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 21:38:08
x30)
oh, micsoda gyöngyszemre bukkantam a kirugás előtt 1 órával :D
xray
(
x21)
Oct 11, 2020 21:38:34
x21)
nem fogják kiröhögni a 2 hetes próbaidődet? Marad tehát kizárásos alapon Ausztria.
sodika
Oct 11, 2020 21:40:25
nem fogják kiröhögni a 2 hetes próbaidődet?
Oct 11, 2020 21:40:25
jó lesz ez!
Oct 11, 2020 21:40:28
akkor a labancok döntik el hogy áhen halsz e..
Oct 11, 2020 21:40:28
Gyárihibás Pedofil
Oct 11, 2020 21:40:47
Még a segílykét is el akarnátok venni a recskástól? Ne legyetek kegyetlenek. Ha megkapja a segílykét akkor jobban fognak pörögni a hitelkártyák. PS5, szájberpunk, 4k tv, karaktáp, befizet becsületes zolika legújabb shikeres bizniszébe, stb.
Oct 11, 2020 21:40:47
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2020 21:41:39
x19)
most akk ki a hibás abban, hogy nem tudtad megcsinálni a ticketet?
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 11, 2020 21:41:42
Miért, szerinted ki?
Oct 11, 2020 21:41:42
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 21:41:52
x30)
Ki tehet róla? A zsidók?
zsír
Oct 11, 2020 21:43:33
Sneci meg Zsír!
Meséljetek már a munkatársaitokról! Zsír, neked van olyan szalagcsicska kollégád, aki tisztes módon él, gyerekeket nevel, szerényen, de magabiztosan eltart egy családot? Ne mondd nekem, hogy nincs. Ő mit csinál, hogy önállóan él?
Meséljetek már a munkatársaitokról! Zsír, neked van olyan szalagcsicska kollégád, aki tisztes módon él, gyerekeket nevel, szerényen, de magabiztosan eltart egy családot? Ne mondd nekem, hogy nincs. Ő mit csinál, hogy önállóan él?
Meséljek róluk?
Fülüket-farkukat behúzták, meg sem mernek szólalni, bármilyen mocskot eltűrnek, mert vesztenivalójuk van, ki vannak szolgáltatva a hozzátok hasonló semmirekellő aberráltaknak, akik vezetői pozícióba nyalták fel magukat.
Jellemző egyébként, hogy amikor mennek a gyárban a szemétkedések, főleg azok mennek el elsőként, akiknek nincs családjuk, meg is mondták páran: "velem nem tudnak baszakodni, én független vagyok".
Már tíz évvel ezelőtt is úgy gondoltam egyébként, hogy a családellenes propaganda lesz a libsik végzete, mert kitermeli a szingli ámokfutókat, akik mernek majd lépni, mert nincs mit veszteniük...
Ez az, ami hiánycikk ma: az ámokfutó, aki nem a védtelen civileket veszi célba, hanem benneteket, firkászokat, zaklatókat, pedofilokat, bűnözőket, akik miatt ilyen gané ez a világ.
Oct 11, 2020 21:43:33
spoiler
Oct 11, 2020 21:43:36
Annyira jó a műsor..., de nem álltam meg, hogy előre ne tekerjek, kíváncsi lettem volna a karácsonyi epizódra.
Rozi, a cigány jövendőmondó belenézett Endre következő negyedévébe, azóta nincs magánál.
Keresztbe fordultak a szemei, habzik a szája, kezével faszverést imitál.
Csak anyit tud kinyögni: hetyetye.
Mondcsak, mi a francra készülsz SoDI?
Rozi, a cigány jövendőmondó belenézett Endre következő negyedévébe, azóta nincs magánál.
Keresztbe fordultak a szemei, habzik a szája, kezével faszverést imitál.
Csak anyit tud kinyögni: hetyetye.
Mondcsak, mi a francra készülsz SoDI?
Oct 11, 2020 21:43:36
broni
(
x45)
Oct 11, 2020 21:46:01
x45)
sodi, nálunk keresnek dögkúttakarítót, szerinntem felvesznek. kicsit azért púposodjál még!!!!!!!!!!!!és állandan röhögj, hogy vöhöhöhö!!!!!!!!!!!44
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 21:51:09
x30)
Az megvan, hogy 10 éve fidesz van, és ezzel együtt erodálódtak a munkavállalói jogok (csökkent a munkanélküli támogatás, stb stb.), hogy ezt meg lehessen csinálni? Ez tudatos munka eredménye, hogy a szerencsétlenebb magyaroknak csak ilyen gyártósori összeszerelő munka jut, mint neked.
Hadd találjam ki, Alexander ügynök majd megoldja a világ összes baját? :) Forgatókönyv kész van már?
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 11, 2020 21:54:01
védtelen civileket veszi célba, hanem benneteket, firkászokat, zaklatókat, pedofilokat, bűnözőket, akik miatt ilyen gané ez a világ.
Mondom én, hogy arról álmodozik, mészárlást rendez a 444 szerkesztőségében.
Oct 11, 2020 21:54:01
Winkowitch
Oct 11, 2020 21:54:22
sodi, nálunk keresnek dögkúttakarítót, szerinntem felvesznek. kicsit azért púposodjál még!!!!!!!!!!!!és állandan röhögj, hogy vöhöhöhö!!!!!!!!!!!44
Imádom az ilyen bronis kommenteket. nem tudom, ki a faszom mínuszozta le, úgyhogy gyorsan adtam rá egy felpontozást
Oct 11, 2020 21:54:22
Érdeklődő
(
x6)
Oct 11, 2020 21:54:46
x6)
Lackó, akkor emiatt nincs csajod, ugye? Hogy egész életed a forradalmi küzdelemnek szentelhesd?
Akkor bocsánatot kell, hogy kérjek tőled. Eddig azt hittem, azért nincs nőd, mert egy férfiatlan, szerencsétlen, zsíroshajú szűz buzeráns vagy, akit mindenki megvet, és kiröhög, aki valaha találkozott veled.
Ne haragudj!
Akkor bocsánatot kell, hogy kérjek tőled. Eddig azt hittem, azért nincs nőd, mert egy férfiatlan, szerencsétlen, zsíroshajú szűz buzeráns vagy, akit mindenki megvet, és kiröhög, aki valaha találkozott veled.
Ne haragudj!
broni
(
x45)
Oct 11, 2020 21:56:00
x45)
nszksz uram.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 21:58:49
x30)
Lackó, akkor emiatt nincs csajod, ugye? Hogy egész életed a forradalmi küzdelemnek szentelhesd?
Így van, ő bármikor elmehet abból a gyárból ahol 10 éve dolgozik már minimálbérért :)
Továbbá így 40 körül az anyjával is azért lakik hogy tovább erősítse függetlenségét :)
Talán csak Tajgi függetlenebb nála a fórumon.
seymour schwartz
(
x6)
Oct 11, 2020 22:00:59
x6)
Sodi, most nincs kedvem kikeresni, de a németeknél azt találtam, hogy a megelőző 3 évben minimum egy évet kellett munkával töltened, hogy munkanélküli segélyt kapj. Ugyanez a helyzet Magyarországon is. Szerinted Ausztriában 3 hétre kapsz bármit is?
Ingatkanügyek
sodika
Oct 11, 2020 22:02:25
Sodi, most nincs kedvem kikeresni, de a németeknél azt találtam, hogy a megelőző 3 évben minimum egy évet kellett munkával töltened, hogy munkanélküli segélyt kapj.
Oct 11, 2020 22:02:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 11, 2020 22:02:30
x38)
zsír egy csivavát se tudna megbaszni, akkora lúzer!
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 22:03:02
x30)
Sodi, most nincs kedvem kikeresni, de a németeknél azt találtam, hogy a megelőző 3 évben minimum egy évet kellett munkával töltened, hogy munkanélküli segélyt kapj. Ugyanez a helyzet Magyarországon is. Szerinted Ausztriában 3 hétre kapsz bármit is?
Igen, EU van.
europa.eu/youreurope/citizens/work/unemployment-and-benefits/transferring-unemployment-benefits/index_en.htm
sodika
Oct 11, 2020 22:03:35
Három szabály van.
1) onnan kell kérned, ahol utoljára dolgoztál
2) és ahol ténylegesen laksz
3) és legyen az elmúlt 2 évből összesen 12 hónap igazolt munkád
1) onnan kell kérned, ahol utoljára dolgoztál
2) és ahol ténylegesen laksz
3) és legyen az elmúlt 2 évből összesen 12 hónap igazolt munkád
Oct 11, 2020 22:03:35
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 22:04:42
x30)
A SoDI igazából imádja az EU-t, ahol szabadon áramolhatnak a személyek (pedofilok) meg az áruk (HP irodai monitorok). Valld be!
sodika
Oct 11, 2020 22:05:02
Az nem lehet, hogy eldobtam a német segélyt, és ezzel a 3 hetes osztrák munkával megöltem magam. :D
Akkor ugyanazt írnám le, mint amit magyar vonatkozásban is anno, csak azért nem ismétlem meg, mert az osztrákok még komolyan is vennék, nem viccnek. :DDDDDDDDDDD
lol
Akkor ugyanazt írnám le, mint amit magyar vonatkozásban is anno, csak azért nem ismétlem meg, mert az osztrákok még komolyan is vennék, nem viccnek. :DDDDDDDDDDD
lol
Oct 11, 2020 22:05:02
Krizsai Andrea
Oct 11, 2020 22:05:27
Meséljek róluk?
Aztán kedd éjszaka figyelj oda. Hajnalban lehallgató mikrofonokat építek be hozzátok lacus
Oct 11, 2020 22:05:27
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2020 22:06:36
x19)
Az nem lehet, hogy eldobtam a német segélyt, és ezzel a 3 hetes osztrák munkával megöltem magam. :D
lol
lol
ne jogászkodj a szavakkal, czenki mama is lábtörlőnek használt, a labancoknál is biztos van vmi öregasszony aki elpicsázna
xray
(
x21)
Oct 11, 2020 22:08:07
x21)
lol
mifan, fosol majomparádé? ismételd meg! Akkor ugyanazt írnám le, mint amit magyar vonatkozásban is anno, csak azért nem ismétlem meg, mert az osztrákok még komolyan is vennék, nem viccnek. :DDDDDDDDDDD
lol
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 11, 2020 22:10:02
x5)
Miert mikrofonok? Vannak egész jól álcázható kamerák. Mindennap ugyanazon az Ágon ücsörgő madár, egy újabb kencefice a többi között, hasselhoff szeme mindig követ akármerre mész a szobában. Kreativnak kell lenni nem?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 22:11:44
x30)
OK, megkapod a havi 1400 eurót, és időnként jelentesz a hivatalnak, hogy hova jelentkeztél, hogy el is utalják neked.
Viszont teljesen ottragadtál Linzben, legalább júniusig.
Tehát mi a terv? Linzet magát már kilőtted nagyjából, szóval körbe kell nézned a környéken is biztosan. Autód nincs, jogsid nincs a csodacv-ben. Remote munka kilőve, nem tudsz elég jól németül meg angolul, plusz home office-ban napközben is piálsz az ogre szerint.
A havi kiadásod 2000 euró, csak a hitelkártyák tartanak életben, amire minden hónapban fizetned kell, egyre többet, hiszen a bevételed kevesebb lesz. A lakásra is költened kell, utazásra is költened kell - bár a vonatjegyet gondolom megtérítik - stb. Mit fogsz csinálni hétfőn? Mész a saturnba HDMI kábelért?
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 11, 2020 22:12:32
lol
lol
Oct 11, 2020 22:12:32
jó lesz ez!
Oct 11, 2020 22:13:11
mit neked segély úgyis hamar találsz munkát nem?
Oct 11, 2020 22:13:11
Tigris
Oct 11, 2020 22:13:49
ezt ugattuk Oct 11, 2020 22:13:49
xray
(
x21)
Oct 11, 2020 22:19:43
x21)
fenyegesd meg őket, ahogy itthon tetted, aztán lássuk, mi lesz. röhögni akarunk.
sodika
Oct 11, 2020 22:20:33
Egyébként egyszerű a szitu. Azt a segélyt fogom kapni, amit a németektől kapnék.
"pl. Magyarországon megállapított és onnan exportált ellátás esetében az álláskereső ugyanazt az összeget fogja megkapni az adott ország pénznemében, amelyet Magyarországon kapna forintban"
www.kismamatb.hu/blog/munkanelkuli-ellatas-exportalasa/
Oct 11, 2020 22:20:33
sodika
Oct 11, 2020 22:21:43
fenyegesd meg őket, ahogy itthon tetted, aztán lássuk, mi lesz. röhögni akarunk.
Á, nem. Külföldön nem merek ilyeneket leírni még magyarul sem, mert jobb Amerikából kiindulni egy ismeretlen országban, ahol mindent komolyan vesznek. :))))
Oct 11, 2020 22:21:43
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2020 22:22:23
x19)
kismamatb.hu/blog/munkanelkuli-ellatas-exportalasa/
kismamatb.hu/blog/munkanelkuli-ellatas-exportalasa/
jó lesz ez!
Oct 11, 2020 22:23:35
Miskolciak majd eltartanak.
Oct 11, 2020 22:23:35
sodika
Oct 11, 2020 22:25:57
Nem... Az a vicces, hogy a német Arbeitsbescheinigung az utolsó 12 hónap adatait tartalmazza. Az osztrákok az utolsó 12 hónap előtti 12 hónapot nézik egy tök friss szabály alapján, amiről viszont nincs német Arbeitsbescheinigung.
Finom sincs, mi alapján lesz így az összes meghatározva.
Oct 11, 2020 22:25:57
xray
(
x21)
Oct 11, 2020 22:26:07
x21)
Oct 11, 2020 22:26:07
szerencséd, h itthon még nem volt ilyen kaszabloka, mert már rég terrorizmus miatt börtönben lennél. Oct 11, 2020 22:26:07
sodika
Oct 11, 2020 22:28:12
szerencséd, h itthon még nem volt ilyen kaszabloka, mert már rég terrorizmus miatt börtönben lennél.
Oct 11, 2020 22:28:12
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 22:28:41
x30)
Van aki még komolyan vesz?
Érdeklődő
(
x6)
Oct 11, 2020 22:30:19
x6)
Endre, a segílykéből mennyi a leadó a cigányoknak?
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 11, 2020 22:30:32
x19)
sneci, linzben már nézegetted a ravioli konzerveket? vannak fincsik?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 11, 2020 22:30:45
x8)
"Az AMS szigorúan ellenőrzi, hogy a munkaviszony megszűnésének napján az igénylőnek Ausztriában volt-e a lakhelye vagy sem. Ez a tény lesz döntő az eljárás során. Abban az esetben, ha a munkanélkülivé válás után, vagy akár rövid idővel azelőtt jelentkezett be osztrák lakcímre, akkor az AMS megállapítja, hogy a létérdek középpontja nem Ausztriában található, így elutasításra kerül a kérelem."
Gyárihibás Pedofil
Oct 11, 2020 22:30:58
Márkkal tartod a kapcsolatot?
Oct 11, 2020 22:30:58
- - -
Oct 11, 2020 22:34:58
Fantasztikus lesz az őrjöngés, a hiszti, és az autista vernyákolás, mikor rájössz,(amit sok troll megmondott előre), hogy sehol nem kapsz semmit jó ideig.
Balzsammal fogják kenegetni a lelkem, amikor az univerzum kiutalja amit érdemelsz, végre.
És ugye szorítanak a hitelkártyák, a gyilkos rettenetes mordor osztrákban kellene munkát találni, mert oda vagy kötve, albérlettel, cuccaiddal, stb..
..fincsi lesz.
Ha erre most beüt egy erős Covid 2. hullám, és egy totális határzár, -amire egyébként sajnos egyre komolyabb esély látszik- akkor a trollok már csak egy kávét kérnek,
...esetleg pezsgőt bontanak.
Balzsammal fogják kenegetni a lelkem, amikor az univerzum kiutalja amit érdemelsz, végre.
És ugye szorítanak a hitelkártyák, a gyilkos rettenetes mordor osztrákban kellene munkát találni, mert oda vagy kötve, albérlettel, cuccaiddal, stb..
..fincsi lesz.
Ha erre most beüt egy erős Covid 2. hullám, és egy totális határzár, -amire egyébként sajnos egyre komolyabb esély látszik- akkor a trollok már csak egy kávét kérnek,
...esetleg pezsgőt bontanak.
Oct 11, 2020 22:34:58
jó lesz ez!
Oct 11, 2020 22:36:22
lényeg hogy a német életednek már lőttek..osztrákok meg simán kiközvetitenek hullamosónak is mert számukra csak egy magyar cigány vagy, de ha nem vállalod akkor irány az adósok börtöne!
Oct 11, 2020 22:36:22
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 11, 2020 22:37:12
x7)
Azon voltam itt is.
Majd az ország eldönti, hogy kér-e belőlem.
Mint mondtam, az egészet most így fogom fel.
Hogy ez döntés, amit majd megüzen az ország.
Én most már mindennek ki vagyok békülve, és mindennek az ellenkezőjével is pillanatnyilag. Még egyszer olyan, hogy biztosnak veszek valamit, ami utána szarrű megy, nem lesz.
Majd az ország eldönti, hogy kér-e belőlem.
Mint mondtam, az egészet most így fogom fel.
Hogy ez döntés, amit majd megüzen az ország.
Én most már mindennek ki vagyok békülve, és mindennek az ellenkezőjével is pillanatnyilag. Még egyszer olyan, hogy biztosnak veszek valamit, ami utána szarrű megy, nem lesz.
Handelsblatt: Maga szerint szép eredmény, hogy Ausztriában a bevándorlók 50%-a dolgozik?
Osztrák miniszterelnök: "Wenn Sie das positiv sehen, dann ist das Ihr gutes Recht. Aber anders formuliert gibt es Zehntausende von Menschen, die weder eine Ausbildung absolvieren noch einem Job haben: Zehntausende, die vom Sozialstaat ausgehalten werden müssen. Das darf uns nicht zufriedenstellen, aber ich habe es nicht anders erwartet. Unzählige Menschen aufzunehmen und sich dann zu wundern, dass es Probleme gibt, ist naiv."
(magyarul: tízezrek vannak már itt diploma és munka nélkül a szociális állam terhére. Nem is vártam mást)
www.handelsblatt.com/politik/international/interview-sebastian-kurz-die-politik-der-offenen-grenzen-gibt-es-nicht-mehr/26158244.html
Hahó
(
x136)
Oct 11, 2020 22:38:57
x136)
Szerintem akkor is jól fogunk szórakozni, ha talál állást, és megint kirúgják a próbaidő alatt. Ne keseredjen el senki, ha megkapja az osztrák segélyt. Havi 500-zal nő az adóssága így is.
xray
(
x21)
Oct 11, 2020 22:40:11
x21)
handelsblatt.com/politik/international/interview-sebastian-kurz-die-politik-der-offenen-grenzen-gibt-es-nicht-mehr/26158244.html
a labanc kapitán is a diplomát emleheti. :)Osztrák miniszterelnök: "Wenn Sie das positiv sehen, dann ist das Ihr gutes Recht. Aber anders formuliert gibt es Zehntausende von Menschen, die weder eine Ausbildung absolvieren noch einem Job haben: Zehntausende, die vom Sozialstaat ausgehalten werden müssen. Das darf uns nicht zufriedenstellen, aber ich habe es nicht anders erwartet. Unzählige Menschen aufzunehmen und sich dann zu wundern, dass es Probleme gibt, ist naiv."
handelsblatt.com/politik/international/interview-sebastian-kurz-die-politik-der-offenen-grenzen-gibt-es-nicht-mehr/26158244.html
gyagyás, hol a diploma, lesz diploma? xd
/
Oct 11, 2020 22:41:10
Zsir,
ha untakozol, inkabb keress ra google-ban a nevedre, meg a varosodra, a talalatok pontosan tukrozni fogjak, hogy mennyit ersz, aztan dubbenj el innen a tarka faszba, var a Jabil, Hahó!
ha untakozol, inkabb keress ra google-ban a nevedre, meg a varosodra, a talalatok pontosan tukrozni fogjak, hogy mennyit ersz, aztan dubbenj el innen a tarka faszba, var a Jabil, Hahó!
Oct 11, 2020 22:41:10
Hahó
(
x136)
Oct 11, 2020 22:41:24
x136)
Sneci elirigyelte a malacztól a monitorlopást, a kirúgást és a munkanélküliséget.
sodika
Oct 11, 2020 22:41:38
Az is jó, mert akkor azzal a kezelben nem lesz csalás visszamenni a németekhez. Tessék, itt van az osztrák papír, hogy német illetőségű vagyok.
Oct 11, 2020 22:41:38
Hahó
(
x136)
Oct 11, 2020 22:42:56
x136)
Mióta köti a német hivatalt egy osztrák hivatal határozata? Te teljesen hülye vagy?
bolgár jeti
(
x30)
Oct 11, 2020 22:43:28
x30)
Sneci elirigyelte a malacztól a monitorlopást, a kirúgást és a munkanélküliséget.
Hahó
(
x136)
Oct 11, 2020 22:44:12
x136)
Még nem, de csak idő kérdése. A korábbiakra gondoltam.
sodika
Oct 11, 2020 22:45:38
Valaminek csak lennie kell, fizettem a járulékot :)
Oct 11, 2020 22:45:38
Ásó27
(
x68)
Oct 11, 2020 22:45:57
x68)
nagy szarban van a sneci :)))
Edzés volt?
Mifaaaaaaaaaaaan
Edzés volt?
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

mit nézel, csecsemőpornót, mi??????????????