« 8763 8764 8765 8766 8767 8768 8769 8770 8771 8772 »
1736611 komment.

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 10, 2022 09:58:43
Válasz
(1)
Dodzsem cica tudja már, hogy Endre tegnap felolvasta a magánbeszélgetésüket; kirakta, hogy éppen hol áll a kocsija a púpfalra; szidta az ajkait már megint; elismerte, hogy csúnya orra van stb.
Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 10, 2022 09:58:43

Szerző: sodimobil Feb 10, 2022 10:08:02
Válasz
(2)
Miért csinálja ezt sodi magával? Mikor merciéket először magához hozta akkor tudtam meg hogy egyáltalán létezik. És ez már onnantól előre látható volt. Amikor a kocsit megvette, már teljesen egyértelmű volt hogy merga nem szereti, hisz még a kocsival zsarolásért sem jött el linzbe, folyton a kifogást kereste. Ezt sodi miért nem látja? Pedig még a trollok is irkálják neki, elmondják az értelemszerű lépést... Próbálom megérteni sodi gondolkodását de nagyon nehéz dolgom van... van itt bárki aki ki meri mondani teljesen érti mit miért csinál?
Feb 10, 2022 10:08:02

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 10, 2022 10:08:07
Válasz
(4)
a Tibi kandúr szerinted megnézi ezeket a vekniflokkjaidat, gyagya? még a "rajongóidnak" is kínszenvedés ezeket nézni bazdmeg
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Feb 10, 2022 10:08:07

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Feb 10, 2022 10:08:22
Válasz
(0)
Ásó27
szidta az ajkait már megint; elismerte, hogy csúnya orra van stb.

mármint kinek? Tibornak vagy Sodinak?
hehe
Feb 10, 2022 10:08:22

Szerző: lavor Feb 10, 2022 10:10:04
Válasz
(5)
Hahó
sneci, miért hazudozol, hogy a kocsi gézáé? a ptk. alapján megszerezted a tulajdonjogot amikor kifizetted a kocsi vételárát gézának és átvetted a kocsit.

gézának már semmi köze a kocsihoz, függetlenül attól, hogy ő van bejegyezve a nyilvántartásba. ingó dolog esetén nem a nyilvántartásba való bejegyzés keletkezteti a tulajdonjogot.

szóljatok már a tranyónak, hogy röhögje ki gézát amikor a kocsival kapcsolatban akar rendelkezni. hát több videóban is elismerte, hogy átvette a pénzt snecitől és aláírta neki az adásvételi szerződést is.

itt egy szívességi használat van a tranyó és sneci között. ha a tranyó nem adja vissza a kocsit snecinek, akkor sneci elmehet a bíróságra, és perelhet. ez a maximum.

szóljatok a tranyónak, hogy eszébe se jusson átadni a kocsit se gézának, se kozmának. nekik nincs közük a kocsihoz.

6:215. § [Adásvételi szerződés]
(1) Adásvételi szerződés alapján az eladó dolog tulajdonjogának átruházására, a vevő a vételár megfizetésére és a dolog átvételére köteles.

Ha viszont Tibcédesznek ajándékozta Sneci, mint tulajdonos, akkor játszik a gépjármű ajándékozási illeték, mivel sem egyenes ági leszármazotti, sem házastársi kapcsolatban nem állnak. Ingóságok kategóriába tartozik, így az illeték összege a gépjármű értékének a 18%-a.

Gyagyás többen kérdezik: Merga jelentette a Nav-nak a vagyonosodást, befizeti az illetéket?
Feb 10, 2022 10:10:04

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) Feb 10, 2022 10:11:46
Válasz
(5)
endre, fogadd el, vége van.
Nem fog hozzád jönni a gurulós cica. Folyamatosan bizonyítottad, hogy jól döntött amikor kiadta az utadat, hogy le se szar téged.
Láttad milyen jól feküdtek a lyutkával?? Te így senkivel se fogsz, ez garancia.
Aki nem képes tisztelni a magánszféra fogalmát, aki nem képes felfogni hogy mi a magánélet, annak nem jár semmi és senki.
Szemétdombban élsz. Manipulatív kétszínű korcs vagy. Ezek tények, a valódi arcodat tegnapelőtt mutattad ki. Ez vagy te.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Feb 10, 2022 10:11:46

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 10, 2022 10:11:47
Válasz
(1)
Magyarország rémálma
mármint kinek? Tibornak vagy Sodinak?

azt mondta egy betelefonáló, hogy karvaly zsidó orra van mercinek, és sodi nem védte meg a szerelmét :(
Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 10, 2022 10:11:47

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 10, 2022 10:13:18
Válasz
(5)
Az a nagy helyzet, hogy fél tőled Endre. Múltkor is mondta, hogy attól tartott, hogy bármikor leszúrhatod, mert olyan agresszívan vetted a levegőt. Pár napja megfenyegetted, hogy ha nem akar részt venni a livejaidban, akkor bevered az orrát. Elhiszem, hogy retteg tőled.
Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 10, 2022 10:13:18

Szerző: - Feb 10, 2022 10:14:05
Válasz
(3)
sodimobil
Miért csinálja ezt sodi magával? Mikor merciéket először magához hozta akkor tudtam meg hogy egyáltalán létezik. És ez már onnantól előre látható volt. Amikor a kocsit megvette, már teljesen egyértelmű volt hogy merga nem szereti, hisz még a kocsival zsarolásért sem jött el linzbe, folyton a kifogást kereste. Ezt sodi miért nem látja? Pedig még a trollok is irkálják neki, elmondják az értelemszerű lépést... Próbálom megérteni sodi gondolkodását de nagyon nehéz dolgom van... van itt bárki aki ki meri mondani teljesen érti mit miért csinál?

Sodipédiát olvasd el, ott fogsz választ kapni rá
Feb 10, 2022 10:14:05

Szerző: Endre Főméltóságos Úr Feb 10, 2022 10:18:07
Válasz
(7)
Ásó27
Az a nagy helyzet, hogy fél tőled Endre. Múltkor is mondta, hogy attól tartott, hogy bármikor leszúrhatod, mert olyan agresszívan vetted a levegőt. Pár napja megfenyegetted, hogy ha nem akar részt venni a livejaidban, akkor bevered az orrát. Elhiszem, hogy retteg tőled.

Ennyi pénz kiadása után azért az már csak elvárható, hogy ott mutogatom ezt az aranyos kis majmot ahol akarom és akkor amikor akarom. Úgy gondolom ez a legkevesebb!
Feb 10, 2022 10:18:07

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Feb 10, 2022 10:20:07
Válasz
(4)
[quote=sodimobil]Miért csinálja ezt sodi magával? Mikor merciéket először magához hozta akkor tudtam meg hogy egyáltalán létezik. És ez már onnantól előre látható volt. Amikor a kocsit megvette, már teljesen egyértelmű volt hogy merga nem szereti, hisz még a kocsival zsarolásért sem jött el linzbe, folyton a kifogást kereste. Ezt sodi miért nem látja? Pedig még a trollok is irkálják neki, elmondják az értelemszerű lépést... Próbálom megérteni sodi gondolkodását de nagyon nehéz dolgom van... van itt bárki aki ki meri mondani teljesen érti mit miért csinál?[/quote

Sneci talán a világ egyik legmagányosabb embere, akinél még a magány is jobb. Ha összezárnák egy lakatlan szigetre egy nővel, az előbb ölné meg, minthogy hozzáérjen, ez tuti.

Eszembe jutnak ilyenkor azok a nyaralós képek, amikor valami milf művésznőnél lent volt Szigligeten, hogy mi járhatott akkoriban a vadászbika fejében, mennyire meg volt róla győződve, hogy ő valóban egy igazi férfi. Bárcsak visszamehetnék oda az időben, és elmesélhetném neki a jövőjét, megnézném, hogy mit szólna ahhoz, hogy egy tranyóba lesz majd ennyire belezúgva.
hehe
Feb 10, 2022 10:20:07

Szerző: hotyfolt Feb 10, 2022 10:21:12
Válasz
(22)
Mi történt tegnap? Minek lett vége? Mi lesz most a Mazdával?
trashvod.com/w/dVgKQYgg4zPbkqKVStSAGr

Szép jó reggelt mindenkinek, kivéve gyagyás!
Úgy tűnik újabb műsorelemmel gazdagotott a flokk: az előző napi több órás bor sörgőzös hetyetyéket másnap röviden, 30-40 percben összefoglalja a recskás. Normális életvitellel rendelkező nézőink számára különösen örvendetes hír.
A linzi szexrobot meztelen felső(- és gyaníthatóan alsó) testtel riogatja a tévénéző gyerekeket. A flokk megtekintését kizárólag éhgyomorra ajánljuk.
imgur.com/a/qdCiu0M Képünk illusztráció
A reggeli sírós flokkra és a tiltásra válaszul az ágyipoloskák felcsörgették Vahúr kutyát, aki pedig recskást, jó 30-40 percet beszélgettek
Állítása szerint őszinte beszélgetés volt
Bögréből ismeretlen eredetű folyadékot kortyol a gyagya
Dél körül konkrétan bőgött :DD
Számon kérte a Mercit másoknak miért mond mást, mint a recskásnak. Válasz: mivel állandóan mindent kipofázik. Megvezetés, hogy (a trollok) hagyják őt békén.
14:06 történelmi pillanat történt, "minden eltört".
Délelőtt is abban voltak, hogy mennek linszbe.
Lyutka: esténként nem szopatni meg baszni akarja-e recskás a faszpinát
Ő ilyet sose tett, meg nem is tervezi :DD
Esténként nem vinné hotelszobára, mert éjszakánként 25k az. Nem engedheti meg magának a millió fütyis fatászpika.
Fürdő meg táncolás volt beígérve csak.
Este 6-ra volt egy őszinte beszélgetés beígérve, amikor a varangy bármit kérdezhetett volna a nemzet krónikásától.
Délután 2: számlaszámot kért Tibcédesz, megvenné az autót, mindent befejeztek. Megijedt, hogy gyagya embereket akart ráküldeni hogy elvegyék a kocsit tőle.
Géjza is Vahúr is érdeklődött a kocsi felől, mi lesz a sorsa. Snecit nem érdekelte.
Fullfing ki akarta venni a cica alól, sneci leszarta, se igent se nemet nem mondott rá.
Zacskóarcúnál lett volna a kocsikulcs megőrzésre.
Telefonbeszélgetések Vahúrkutyával: vidéken volt, recsi: tudja a címet, bedobhatja a kulcsot a foghíjas postaládájába is.
A határozott fatászpika: ha nem megy bele Mercica, akkor személyesen menjen majd hozzá. "Ha adja - adja, ha nem adja - nem adja".
Benke és Gammer is szóbakerült :DD
Ő maga nem akarta elvetetni az autót.
A tiltással azt akarta elérni hogy legyen kommunikáció. Ezt el is érte, így elégedett :DD
Mejcica 13 másodperce nagyon rémisztő, megdöbbentő. "Harag, düh, utálat van benn". Józan volt a cica, halkan volt ideges, megsemmisítette ez a 13 másodperc recskást.
Minden a guruló cica hibája, amíg nem lájfolt a trollok csak sejtették az autó létezését.
Kötöttek ajándékozási szerződést, "a felek rögzítik, hogy az ajándékozásra a köztük lévő szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében. elsősorban annak időtartamára" :DDDD
"HA komolyan gondolja hogy nem megjavítható, HA nem jönnének ide ketten"
Nem engedi részletfizetésre megvenni tranyónak a kocsit. Egyösszegben akkor megveheti? - a szerk.
Nem cica vagy Viktorsz miatt verte szét a tabletet, hanem a helyzet miatt. Iddeggörcsöcskébe jött a hívások miatt.
Tegnap ez majdnem megismétlődött az új géppel. :D
Röhög magán a gyagyás.
"Este 10 után le kell kapcsolni a streamet lyutka miatt" loop
Videó második felében már röhögcsél recskás
Ha ott van a párocska az nyugtató hatással van snecire. Hmm, valóban? trashvod.com/w/eU14EJfF5p1f1k8zTnqPcE Hihetetlen hogy szájba tudja szarni magát.
A magány ami felidegesíti, ezért lenne jó ha ott lennének mindketten
Még mindig "abban van", hogy a történtek után még kimennek hozzá
Keleti pu. beszélgetés varanggyal loop, este le kell lőni miatta a lájfszokat loop
Napközben dolgozik, este buzigőz Tiborral, hétvégén diszkó, Lyutka leül koktélozgatni, a fiatalok táncolnak :DDD Ez álomvilágban él.
Varangy parkba sétálós, lábfájós sztorija loop
Fulladásocska
Tibor szemében nem létezik már a nőverő.
Megnyugtatná, ha ott lennének. Lyutka csak megjátssza hogy kezd szétesni
"jó éjszakát, vagy ööö jó, kellemes napot, mert most reggel van" félrebeszél, fürdésről és munkáról hadovál a gyagya. Napok óta nem aludt normálisan, 0-24 a tranyón jár az esze, mai nappal lejár a próbaidő, kérem tegyék meg tétjeiket van-e még, illetve ha valóban van akkor meg is marad-e a történtek után a melócsá.
Reméli hogy ma már pozitív híreket kap és menni fognak hozzá, mindketten.
Eltartaná mindkettejüket, a pluszköltségeket a Youtube pénzekből fedezné.
Saját bevallása szerint nincs anyagi lejtmenetben.
A hitelkeret egy védőháló.
Nem is tudja milyen dolgokat mondott Tiborra, nem is akarja visszahallgatni, de bocsánatot kér. Gyagya mindenkinek meg szokott bocsátani.
Még mindig a "miért jöttél ide, miért videózol" témán loopol. Nem érti, hogy miért szabad mindeki másnak csak neki nem
"kérem, hogy bocsásson meg, minden szavamat rettenetesen bánom" - Péküjjünkki 3
VÉGE
Feb 10, 2022 10:21:12

Szerző: Szhivárványos Buzigurtni (Snecológus-pontszám: 4354x2) Feb 10, 2022 10:21:57
Válasz
(3)
sodimobil
Próbálom megérteni sodi gondolkodását de nagyon nehéz dolgom van... van itt bárki aki ki meri mondani teljesen érti mit miért csinál?

sodipedia.sodika.org/index.php?title=001_ITT_KEZDD_EL_A_SODIPEDI%C3%81T
Szívesen.
kikmakukk!?
Feb 10, 2022 10:21:57

Szerző: a hotyfoltozós troll Feb 10, 2022 10:23:53
Válasz
(4)
Én ezt már nagyon nehezen bírom kollégák. Recskás gyere le a cuccról, engedd már el végre Tiborékat, napok óta ugyanarról loopolsz.
Feb 10, 2022 10:23:53

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 10, 2022 10:25:30
Válasz
(5)
Ásó27

+1, számomra is ez jön le belőle. Csak kamerán át nagy a hangja a faszpinásnak is. Gondolom most főleg fosik, hogy verőlegényeket küldtek rá az autó miatt.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Feb 10, 2022 10:25:30

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 10, 2022 10:27:39
Válasz
(2)
trolléga
+1, számomra is ez jön le belőle. Csak kamerán át nagy a hangja a faszpinásnak is. Gondolom most főleg fosik, hogy verőlegényeket küldtek rá az autó miatt.

Merci tudja, hogy sodi megfizeti Kozma és társai szolgáltatásait, jogosan retteg tőle, hogy bármikor szétverhetik, ha nem adja oda nekik a kulcsot. Egy törékeny nőről beszélünk, akinek be akarta verni az orrát, mert nevetni mert egy másik férfi társaságában...
Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 10, 2022 10:27:39

Szerző: sodimobil Feb 10, 2022 10:27:42
Válasz
(-15)
sodipédiát sokat néztem. nem semmi adatbázis. de abból inkább csak annyi derül ki, hogy nem az alkoholtól ekkora barom.

Amúgy én rendesen sajnálom a palit (láttam haseo videóját tudom nem lenne szabad).
Mégis minden videójában látszik hogy szenved, amelyikben mégsem, ott majd a trollok segitenek neki...
Van az a pár ember aki kedves vele telefonon, szerintem még miattuk nem akasztotta fel magát.
Feb 10, 2022 10:27:42

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Feb 10, 2022 10:28:02
Válasz
(5)
Magyarország rémálma
Ha összezárnák egy lakatlan szigetre egy nővel, az előbb ölné meg, minthogy hozzáérjen, ez tuti.

Most így belegondoltam, hogy miféle szörnyeteg keletkezne ennek az embernek a magvaiból.. illetve, hogy kivel kellene kombózni a génjeit, hogy a lehető legtorzabb, leggonoszabb élőlényt hozhassák létre.

Egy brazil narkós, pszichopata, gyilkos béranya is lehet már ennek a tervnek a része.

Ha belegondoltok ez lehetne SoDI legdurvább csapása-, bosszúja amit az emberiségre mérhet, hogy továbbörökíti magát egy talán még pusztítóbb, még torzabb, még gonoszabb leszármazott formájában.
Feb 10, 2022 10:28:02

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 10, 2022 10:28:29
Válasz
(17)
Amúgy ez volt a nagy csábító öltözéke mercinek sodi szerint:

Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 10, 2022 10:28:29

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Feb 10, 2022 10:29:47
Válasz
(5)
Ásó27
azt mondta egy betelefonáló, hogy karvaly zsidó orra van mercinek, és sodi nem védte meg a szerelmét :(

de a befordított faszpinát megvédte, hogy tökéletes munka, mintha látott volna már pinát

egyébként számomra nem a gumicsöcsök meg a trafó feje a legundorítóbbak, persze ezektől én sem vagyok lenyűgözve, de ha tényleg egy lepukkant alkesz nő lenne, akkor azt mondom, hogy oké, ízlés dolga, nem jutott jobb ennek a balfasznak, hanem az a befordított faszpina, el nem tudom képzelni, hogy egyáltalán hogy képes ahhoz bárki is hozzáérni, nézhet ki felőlem bármiylen jól egy trafó, akkor is hányingerem van az egésztől

Eszembe is jutott az egyik kedvenc spekulációm és a rá érkezett válasz, amivel maximálisan tudok azonosulni :DDD

hehe
Feb 10, 2022 10:29:47

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 10:30:30
Válasz
(5)
a hotyfoltozós troll
Én ezt már nagyon nehezen bírom kollégák. Recskás gyere le a cuccról, engedd már el végre Tiborékat, napok óta ugyanarról loopolsz.

ez lesz még hónapokig.

minden Jövő héten fog menni a guruló cica, mármint sneci fantáziájában. és ezet fogja loopolni, hogy hogyan lesz, lyudka mit csinálhat, ők majd mit csinálnak a cicával, a kocsi hol lenne, hova mehetne a cica, ő közben mit csinálna.

ezt fogja ismételgetni. este lájvozik majd amiben erről beszél, reggel kiértékelő videó, napközben pedig egy rövid flokk, hogy mindennek vége, de még reménykedik.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Feb 10, 2022 10:30:30

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Feb 10, 2022 10:31:12
Válasz
(2)
Ásó27

Neked nem tetszik, a cica? :D
Álmodjatok Rémeket!
Feb 10, 2022 10:31:12

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 10, 2022 10:31:14
Válasz
(3)
Endre Főméltóságos Úr
Ennyi pénz kiadása után azért az már csak elvárható, hogy ott mutogatom ezt az aranyos kis majmot ahol akarom és akkor amikor akarom. Úgy gondolom ez a legkevesebb!

És amúgy tényleg ettől tarthat Mercike. Aludna békésen, Endre meg felrázza hajnalban, hogy indul a műsor cica. Ha ellenkezni merészel, akkor egy törött orr a jutalma...
Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 10, 2022 10:31:14

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 10, 2022 10:34:03
Válasz
(2)
Tényleg: mit gondolsz gyagya, X-netnél elégedettek az eddigi teljesítményeddel? Mai nap jó híreket fogsz kapni? Véglegesítenek? *pr*
Feb 10, 2022 10:34:03

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Feb 10, 2022 10:34:11
Válasz
(4)
Amúgy a recskás nem aludt 1 percet sem. A flokk 29:58 percénél, jó éjszakáttal köszön el, aztán zavart fejjel rájön, hogy reggel van már és indulni kell a "melócsába".
Álmodjatok Rémeket!
Feb 10, 2022 10:34:11

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Feb 10, 2022 10:35:17
Válasz
(3)
sodimobil

Amúgy én rendesen sajnálom a palit (láttam haseo videóját tudom nem lenne szabad).

majd elmúlik :D
Feb 10, 2022 10:35:17

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Feb 10, 2022 10:36:29
Válasz
(5)
sodimobil
sodipédiát sokat néztem. nem semmi adatbázis. de abból inkább csak annyi derül ki, hogy nem az alkoholtól ekkora barom.

Mégis minden videójában látszik hogy szenved, amelyikben mégsem, ott majd a trollok segitenek neki...
Van az a pár ember aki kedves vele telefonon, szerintem még miattuk nem akasztotta fel magát.

Egy darabig én is így voltam vele az elején. Nekem az váltotta át a szánalmat gyűlöletbe mikor itt a fórumon kezdett el arrogánskodni meg fölényeskedni különböző témákban.

Ajánlom neked is majd figyelmedbe mikor esetleg majd ide írkál és ahelyett, hogy befogná a retkes pofáját és legalább egy kicsikét elszégyellné magát; még neki áll feljebb és pökhendi módon nyilatkozik mindenről és mindenkiről.

Plusz ha hallgattad a mostani lájvjait még azokat az embereket sem becsüli a betelefonálói közül akik normálisan beszélnek vele. Simán rájukbassza a telefont, hogy; "jóvan, szevasz!"

Túl nagyra van magával és a gyagyás feje nem engedi felszínre az agyában azt amit ő is tud, hogy egy szar. Ehelyett folyamatosan másokat tesz felelőssé minden bajáért és még az életveszélyes fenyegetésektől sem riad vissza + el sem gondolkozik rajta. Egy utolsó gonosz korcs aki nem érdemel szánalmat.

Jön mindig a nagy jogászkodásával, de a legkisebb sérelemre is ami éri egyből halállal (önbíráskodás) fenyeget. Miközben amikor ő geciskedik másokkal az meg csak poén, meg "ahol fűrészelnek ott hullik a forgács".
Feb 10, 2022 10:36:29

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 10:36:29
Válasz
(4)
trolléga
Tényleg: mit gondolsz gyagya, X-netnél elégedettek az eddigi teljesítményeddel? Mai nap jó híreket fogsz kapni? Véglegesítenek? *pr*

karib, féregnyúlvány, tudunk valamit erről?
Feb 10, 2022 10:36:29

Szerző: trashvod (Snecológus-pontszám: 12873x6) Feb 10, 2022 10:37:47
Válasz
(4)
Endre nem segítesz neki?

Hajléktalan: pipa
Nő (tranyó): pipa
Trash: pipa

trashvod.com/w/tN3njhLxtUr2JduGZzJ634
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Feb 10, 2022 10:37:47

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Feb 10, 2022 10:38:38
Válasz
(5)
Ásó27

img.sodika.dk/imgur.com/v33EV0C.png

Nekem úgy rémlik, hogy főleg ezt bugyis mászkálgatást hozza fel:

hehe
Feb 10, 2022 10:38:38

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 10, 2022 10:39:19
Válasz
(5)
Magyarország rémálma
i.imgur.com/v33EV0C.png

Valóban, így már mindjárt más!
Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 10, 2022 10:39:19

Szerző: tyodika Feb 10, 2022 10:40:16
Válasz
(2)
Magyarország rémálma
i.imgur.com/v33EV0C.png

tényleg olyan, minty a frotyó, hehe
Feb 10, 2022 10:40:16

Szerző: leendő devizás haver Feb 10, 2022 10:41:49
Válasz
(5)
Magyarország rémálma
i.imgur.com/v33EV0C.png

Szemmel előre ugrok a vonat elé mindjárt.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Feb 10, 2022 10:41:49

Szerző: masterplan Feb 10, 2022 10:43:45
Válasz
(1)
trashvod
Endre nem segítesz neki?

Endre! Tegyétek el valami furmányos módon Jutkát láb alól és költöztesd magadhoz Szabinát meg Mercit!

Gondold el két fullextrás tranyesz szopkodná a farkad minden este! Ha jól tudom a Szabinának még a farka is meg van, tud titeket kényeztetni azzal is, ha már a tied alkalmatlan bármire is a lóbáláson meg a dörzsizésen kívül.
Feb 10, 2022 10:43:45

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Feb 10, 2022 10:44:00
Válasz
(6)
azért fárasztó lehet 35 percen keresztül tágra nyitott szemekkel ülni, holnap szemöldökizomláza lesz
hehe
Feb 10, 2022 10:44:00

Szerző: Archívum turkáló Feb 10, 2022 10:44:18
Válasz
(3)
tyodika
Budai-úrifiú
Sodi, amikor azt írod, "Te segg", akkor férfi seggekre gondolsz, vagy női seggekre?

hülye. a segg természetesen egy női segg. Kicsi, fokhagyma, jó feszes. de az sem baj, ha szőrös kicsit, a sodi nem válogatós. Sőt, tulajdonképpen az igazi jó női segg olyan kisfiús, bolondos segg. Meg igazából elmebetegség a seggek között különbséget tenni, mert egy borotvált férfisegg ugyanolyan tud lenni ,mint egy női. Tehát kvázi minden férfi segg női segg. Ennyi.

szépen öregedett komment :DD
forum.sodika.org/?pageNo=5761&highlight=591395#comment-591395
Feb 10, 2022 10:44:18

Szerző: aniko_titkos_szerelme (Snecológus-pontszám: 4069x2) Feb 10, 2022 10:46:03
Válasz
(1)
Magyarország rémálma
azért fárasztó lehet 35 percen keresztül tágra nyitott szemekkel ülni, holnap szemöldökizomláza lesz

és venni a fáradságot, hogy a tegnapi langymeleg sört - amit a lakásban széthagyott - bögrébe töltse...
Feb 10, 2022 10:46:03

Szerző: PúpszásziVámpír (Snecológus-pontszám: 21376x10) Feb 10, 2022 10:47:24
Válasz
(0)
trashvod
Endre nem segítesz neki?

Ha, minden igaz, ő is linzi!
Endre, meg is van oldva a cica téma!
Ma átviszitek a cuccait, a recskafészekbe és mehetnek a livok.
Arra vigyázzál, hogy ennek a cicának faxa van!
Álmodjatok Rémeket!
Feb 10, 2022 10:47:24

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 10, 2022 10:49:03
Válasz
(2)
Ez mondjuk tényleg ilyen meg-nem-értett-zseni tier, mentális 4D sakk gimnasztika: Gézának kifizette a kocsi árát, de az továbbra is az ő autója. Picit sem basztak át a cibányok, gyagya! :DD
Feb 10, 2022 10:49:03

Szerző: Púpfal komment Feb 10, 2022 10:49:24
Válasz
(6)
Nettó elmebetegseg es hazudozás. Megint orulsz magadnak, hogy Jutkat meg tudtad vezetni nyelvtanilag, mert megigerted neki, hogy Mercit nem vinned hotelszobara (muhaha, mintha erre barmi eselyed lenne). Nyilvan tudod, hogy ezzel azt a látszatot keltetted Jutkaban, hogy nem fogsz fajtalankodni Mercivel, de tegnap meg reszegen 30 percig arrol beszeltel, hogy majd a munkahelyi kanapen dongetned, haha, milyen okos vagy. Gratulalok, zsenialis vagy. Aztan kepes voltal szerzodesbe foglalni, hogy az autoert cserebe legyen veled szerelmi viszonyba Merci. Ez mar a targyiasitas olyan foka, ami a civilizalt ember szamara felfoghatatlan. Raadasul annyira jogaszisten vagy, hogy egy olyan tárgyat ajándekozol valakinek a vélt szerelmeert, aminek nem rendelkezel a tulajdonjogaval, hisz minden dokumentumon Chipsfalo Geza neve szerepel. Majd ezek utan megint valosagot tagadsz, mert azzal akarod kimagyarazni az elmebeteg duhongesed, hogy masok hivasai akasztottak ki, nem pedig az, hogy Majasnak mindent lehet, amit neked nem. Balszerencsedre video van arrol, hogy az utobbi tenyrol 20 percen at tarto orjongest tartasz, ujra es ujra elmondva, hogy ez a bajod. Majd Mercit is felhívod es leorditod, mint egy allat, hogy Majasnak miert szabad azt, amit neked nem es ha meg egyszer ilyen elofordul, akkor meg vered es eltorod az orrat. Milyen erdekes h allandoan zavarnak a befetelefonalasok, ennek rendre hangot is adsz, de egyszer sem verted szet emiatt a tableted. Csak akkor tortent ilyen, amikor Merci igazi szerelme, Majas a színre lepett. Mero veletlen, hogy tegnap ujra ez tortent, megint megjelent Viktor es te megint szet akartad verni a tableted. Ahogy irtam, full elmebetegseg es hazdozas amit itt levagsz
Feb 10, 2022 10:49:24

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16916x8) Feb 10, 2022 10:50:02
Válasz
(2)
PúpszásziVámpír
Ha, minden igaz, ő is linzi!
Endre, meg is van oldva a cica téma!
Ma átviszitek a cuccait, a recskafészekbe és mehetnek a livok.
Arra vigyázzál, hogy ennek a cicának faxa van!

Az a jó! Legalább egy működő farok lenne a családban :D
Feb 10, 2022 10:50:02

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 10:50:55
Válasz
(6)
Hahó
ezért különösen vicces, hogy a tegnapi szituációt is viktorsz idézte elő.

már 2 éve meg akarta viperázni viktort, már nem is tudom miért (mert admin a trash csoportban, ahol szopatták, majd viktor bannolta? tudja valaki?)

utána jött a viktorom korszak, ahol ilyen lekezelő, félig bizalmaskodó módon viszonyult hozzá, mert azt hitte ha a tranyónak viktorom, akkor neki is az.

utána jött a dec.23-ai trash karácsony, ahol viktor lebuktatta a "titkosszolgálati" módszerekkel, és már nem tudta tagadni, hogy buzi, mert szerelmes a tranyóba.

utána jött a szilveszteri krétaporos trollkodás, amit nem tudott lereagálni sem.

utána jött a viktor nézzen a háta mögé, és a hiábavaló örömködés, hogy levette a gps-t futárkodás közben. majd a kényszerű tudomásul vétele annak, hogy viktorsz kozmát és rolindát is befenyítette egy-egy rendőrségi levéllel.

most meg két napon belül kétszer kellett tudomásul vennie, hogy a tranyó bratyizik viktorral, és tegnap ráadásul felettébb kedélyesen csevegett vele, miközben neki a telefont sem vette fel, miközben még kocsit is vett neki.

tehát a wannabe viperázástól eljutott egy féltékenységi őrjöngésig, viktor nagyon durván lealázta a tehetetlen fatászpikát.

hát bazmeg kihagytam a legnagyobb poént.

SNECIT VIKTOR HOZTA ÖSSZE A TRANYÓVAL!!!

az egész tőle indult, viktor kezdte el mondogatni a tranyónak, hogy írjon snecinek.
Feb 10, 2022 10:50:55

Szerző: Hetyetye Feb 10, 2022 10:50:56
Válasz
(1)
Felbasz, hogy ez a féreg egy szál faszban ül le a kamera elé és sírdogál Tibi után. Mikor alakult ki ez az óriási nudista hajlam nála?
HHHHHHHHHHHHH *süsü*
Feb 10, 2022 10:50:56

Szerző: Magyarország rémálma (Snecológus-pontszám: 14366x7) Feb 10, 2022 10:52:05
Válasz
(0)
Púpfal komment
Nettó elmebetegseg es hazudozás. Megint orulsz magadnak, hogy Jutkat meg tudtad vezetni nyelvtanilag, mert megigerted neki, ho...

szép torpedó
hehe
Feb 10, 2022 10:52:05

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) Feb 10, 2022 10:52:14
Válasz
(5)
sodimobil

Teljesen félreérted SoDI-t.

Ez csak egy médiatermék egy mesterterv ami óraműpontossággal halad előre ahogy azt a SoDI megírta előre.

Nincs itt semmi, faszságvan csak. Minden rendben.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Feb 10, 2022 10:52:14

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 10, 2022 10:56:08
Válasz
(0)
púpfal
Sodi! A tegnap esti live-odat megnéztem.Azt mondod,minden nap látsz korabeli nőket meztelenül és Mercinek mennyivel jobb a melle.Na figyu! A Merci korabeli nők többsége már szült,ha szült szoptatott is gyereket.Ebből kifolyólag a mell megereszkedik.Na,már most Merci,mikor szoptatott?Van esélye rá,hogy megereszkedjen neki?NINCS.A szilikon szilikon.A női mell meg női mell.Bizony,korral a szalagok megnyúlnak.Ja,hogy a Mercinek olyan nincs?De elárulom neked,a szilikont bizonyos időközönként cserélni szokták.Majd nèzd meg 1-2 év múlva milyen lesz neki.Mercinek max.akkor lesz kicserélve ha te kifizeted.Láttál már lepukkant szilikon mellet? Na majd utàna nyilatkozz egy negyvenes,több gyermeket szülő,szoptató nő melléről.SZÉGYEN VAGY! Egy zsíros hajú,ordenáré stílusú,igénytelen,alkesz "soselesznőért"vagy oda!HASONLÓ A HASONLÓT VONZZA!

valódi(nak tűnő) accountról xD én nem nagyon látok rajongókat a kommentek közt gyagya! pisztos ő is csak troll, ugye? ahogy mindenki akinek a véleménye nem egyezik a tieddel
Feb 10, 2022 10:56:08

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 10:56:11
Válasz
(6)
látod, sneci? viperázással fenyegetted viktorodat, erre ledobta rád az atombombát tranyó személyében, aki megszabadított úgy másfél millió fütyitől.

ilyen az intelligens hadviselés. a trollok biológiai fegyverekkel dolgoznak.
Feb 10, 2022 10:56:11

Szerző: sodimobil Feb 10, 2022 10:56:44
Válasz
(-15)
Azt nagyon gyanitjátok róla hogy autista.
Valami mentális betegsége biztos hogy van. És az autizmus azon belül az aspergerszindróma egy nagyon erős tipp valóban.
de van itt sok kontra érv is: cinikus kifejezésmódra való képesség, érti is az iróniát sok esetben. Ezek egy autistánál maximum direkt módon megtanult készségek. Tehát vagy egy autizmus sprektrumába éppenhogy beleeső emberrel van dolgunk (ami továbbra sem magyarázza a logikus gondolkodás teljes hiányát hisz az autisták sokszor nagyon is intelligens emberek) a dühkitörések pedig nagyon sok elmebajjal magyarázhatóak. Ez akár lehet valami specifikus értelmifogyatékosság, mégpedig az elutasitást vagy arra az való célzást képtelen értelmezni/vagy nem akarja elfogadni.

A sodipédia is irja hogy nagyon éhes a figyelemre.
Ezzel maximálisan egyet értek. Szerintem egyenesen jólesik neki hogy egy egész fórum van köré kialakitva ahol ő a beszélgetés középpontja. Annyira fontos ez a fajta figyelem neki, hogy még az sem zavarja, ez a figyelem negativ kicsengésű.

Amit én leszűrtem: önbizalomhiány, enyhe retardáció, jó memória, nagyon gyenge szociális érzék (érdekérvényesitésre kb teljesen képtelen, nyámnyila).
Valahol olvastam hogy volt egy gyúrós ötlete is. Na erre kéne valahogy rávenni, mert kb az összes problémája az önbizalomhiányból és az alkoholizmusból származik szerintem.

Az önbizalomhiány eredete: a szülők elvárhatatlan feltételei (minimum diploma és kitűnő bizonyitvány).

Remélem hogy az a 0.05% jön be és sodinak valahogy rendbejön az élete. kezébeveszi végre a botkormányt és felhúzza a zuhanó repülőt, mert már közel a föld.

Persze nem gondolom egy percig sem hogy ismerem sodit, vagy hogy az őstrolloknál jobban tisztában vagyok vele hogy lehet-e rajta segiteni.

Csak reménykedek a legjobb végkimenetelben.
Feb 10, 2022 10:56:44

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4955x2) Feb 10, 2022 11:00:57
Válasz
(3)
sodimobil

pedig olyan sokat mégse olvashattad a sodipédiát, ha sajnálod, szerintem inkább csak az oldalak címeit futottad át és csak azokat olvastad el, amiknek viccesek a címei

hidd el, van miért utálni és a halálát kívánni, neki már réges rég nem kifogás, hogy szarul lett nevelve és bajok vannak a fejében
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Feb 10, 2022 11:00:57

Szerző: tigris (Snecológus-pontszám: 2493x1) Feb 10, 2022 11:01:20
Válasz
(15)
sodimobil
Valami mentális betegsége biztos hogy van. És az autizmus azon belül az aspergerszindróma egy nagyon erős tipp valóban.
de van itt sok kontra érv is: cinikus kifejezésmódra való képesség, érti is az iróniát sok esetben. Ezek egy autistánál maximum direkt módon megtanult készségek. Tehát vagy egy autizmus sprektrumába éppenhogy beleeső emberrel van dolgunk (ami továbbra sem magyarázza a logikus gondolkodás teljes hiányát hisz az autisták sokszor nagyon is intelligens emberek) a dühkitörések pedig nagyon sok elmebajjal magyarázhatóak. Ez akár lehet valami specifikus értelmifogyatékosság, mégpedig az elutasitást vagy arra az való célzást képtelen értelmezni/vagy nem akarja elfogadni.

Ezzel maximálisan egyet értek. Szerintem egyenesen jólesik neki hogy egy egész fórum van köré kialakitva ahol ő a beszélgetés középpontja. Annyira fontos ez a fajta figyelem neki, hogy még az sem zavarja, ez a figyelem negativ kicsengésű.

Amit én leszűrtem: önbizalomhiány, enyhe retardáció, jó memória, nagyon gyenge szociális érzék (érdekérvényesitésre kb teljesen képtelen, nyámnyila).
Valahol olvastam hogy volt egy gyúrós ötlete is. Na erre kéne valahogy rávenni, mert kb az összes problémája az önbizalomhiányból és az alkoholizmusból származik szerintem.

Az önbizalomhiány eredete: a szülők elvárhatatlan feltételei (minimum diploma és kitűnő bizonyitvány).

Remélem hogy az a 0.05% jön be és sodinak valahogy rendbejön az élete. kezébeveszi végre a botkormányt és felhúzza a zuhanó repülőt, mert már közel a föld.

Persze nem gondolom egy percig sem hogy ismerem sodit, vagy hogy az őstrolloknál jobban tisztában vagyok vele hogy lehet-e rajta segiteni.

jó akkor takarodj a kurva anyádba innen!
Feb 10, 2022 11:01:20

Szerző: Szhivárványos Buzigurtni (Snecológus-pontszám: 4354x2) Feb 10, 2022 11:01:25
Válasz
(5)
sodimobil
Amúgy én rendesen sajnálom a palit

Sokan így kezdik. Idővel rájössz majd, hogy semmiféle sajnálatot nem érdemel.
kikmakukk!?
Feb 10, 2022 11:01:25

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25919x12) Feb 10, 2022 11:02:49
Válasz
(3)
sodimobil

Ha elolvastad volna figyelmesen a sodipédiát, mint állítottad, akkor nem születnének ilyen gondolatok a fejedben.

a sodi minden fost megérdemel, ennél jobban nem fogom ragozni, ott a 'pédia, lehet tanulni.

Vagy hagyni a francba, lehet ez nem a te tereped.
vérdíj target nr. 1
Feb 10, 2022 11:02:49

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Feb 10, 2022 11:07:59
Válasz
(3)
sodimobil
hetyetye

Bocsi, kérdezhetek valamit? Miért nem takarodsz innen a berregő maci faszára????
Mifaaaaaaaaaaaan
Feb 10, 2022 11:07:59

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Feb 10, 2022 11:09:10
Válasz
(8)
sodimobil

Olvasd el a régi dolgaid, hogy milyen volt amikor még nem volt közel a föld.

Azért nem lenne jó ha túlélné mert ugyanolyan pusztító gonoszság áradna belőle mint eddig, ugyanis nem hajlandó semmin változtatni (mondjuk emiatt aztán nem is fogja tudni elkerülni - szerencsére - a becsapódást).

Gondold el ha pl. sikerülne rendbehozni az életét olyan módon, hogy mondjuk cégigazgató lenne. Dönthetne csinos nők sorsáról, hogy kirúgja őket, ad nekik munkát, stb. Mikor teljesen rá van állva a kiszolgáltatott emberekre így is, hogy zsarolhassa őket. Eljátsza a csekonics bárót, hogy ő milyen jó lelkű aztán írat egy szerelmi szerződést amiben kvázi kiköti, hogy hogyan és hányszor kell leszopni a faszát az ajándékért cserébe.

Egy utolsó aljas kis geci aki nem érdemli meg, hogy rendbe jöjjön az élete, de ha maradsz és követed még pár hétig-hónapig ezt a köcsög kis koboldot akkor majd rájössz te magad is.
Feb 10, 2022 11:09:10

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61252x30) Feb 10, 2022 11:10:55
Válasz
(23)
Kaffka Tibor cipeli Endrét a Gorgoroth-síkság délkeleti végén áll Orodruin vulkánja felé.

Harmadkor, 3019. Március 25, utólag színezett

Feb 10, 2022 11:10:55

Szerző: gyorsan amíg nincs magáná Feb 10, 2022 11:12:39
Válasz
(3)
gobesug
Kaffka Tibor cipeli Endrét a Gorgoroth-síkság délkeleti végén áll Orodruin vulkánja felé.

Harmadkor, 3019. Március 25, utólag színezett

xD
Baszd bele, Tibi! Baszd bele, Tibi!
Feb 10, 2022 11:12:39

Szerző: Cinober Feb 10, 2022 11:19:36
Válasz
(2)
Nagyon csábítgatja Mercit már grátisz Jutka se baj.csak menjenek ki hozza

Mit hisz Viktor ott nem találja meg?
Feb 10, 2022 11:19:36

Szerző: Schalk Màtyàs Feb 10, 2022 11:21:34
Válasz
(0)
Ez még mindig a kék óceán strategy része?
Feb 10, 2022 11:21:34

Szerző: SzarszagúFadászpika (Snecológus-pontszám: 8690x4) Feb 10, 2022 11:21:41
Válasz
(2)
Hány vekniflokkot tudsz feltölteni naponta te "dolgozó" "ember"?
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Feb 10, 2022 11:21:41

Szerző: Szarszagú Cicamobil (Snecológus-pontszám: 2914x1) Feb 10, 2022 11:23:41
Válasz
(2)
sodimobil

mi ez a sok szar??? lehet hogy nem Sodi az egyetlen itt a fórumon akinél komoly bajok vannak? Na meló, csá.
Nyemééééétyeeem
Feb 10, 2022 11:23:41

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Feb 10, 2022 11:25:35
Válasz
(1)
Schalk Màtyàs
Ez még mindig a kék óceán strategy része?

Nehéz elhagynia ennek a buzinak Picasso kék korszakát.

Bár nem is érné meg neki, hisz akkor megint néznék 60-an a 300 helyett.

Csak úgy tudja megtartani a trashrajongókat-, vagy esetleg tub még több nézőt szerezni ha balhézik. Erre gondolom már rájött, úgyhogy szerintem erős tavaszunk lesz.
Feb 10, 2022 11:25:35

Szerző: érdeklődnék Feb 10, 2022 11:28:24
Válasz
(1)
most akkor nem lesz mario?!
Feb 10, 2022 11:28:24

Szerző: Gandzsa Maharadzsa Feb 10, 2022 11:29:50
Válasz
(0)
nonsense

Csak úgy tudja megtartani a trashrajongókat-, vagy esetleg tub még több nézőt szerezni ha balhézik.

Én a beszarós lájvokat várom már régóta Endi. Ne szabadkozz, hogy nem tudsz beszarni. Tudom, hogy már elkezdted dédelgetni a gondolatot, csak nem tudod még hogy add elő olyan spontán, mint egy pulóverbe orrfújást.
Feb 10, 2022 11:29:50

Szerző: Schalk Màtyàs Feb 10, 2022 11:30:42
Válasz
(3)
Fogyetékos értelmiségi akinek minden hetyetye flokkja után bocsánatot kell kérnie valamelyik hajléktalantól, vagy börtöntölteléktől ez SHIKER ! lassan ugy néz ki a szemed alatt mint a Tibi befordított pinája
Feb 10, 2022 11:30:42

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61252x30) Feb 10, 2022 11:33:05
Válasz
(7)
sodimobil

én is.

gyötrelmes halál egy koszos pincében.

Feb 10, 2022 11:33:05

Szerző: nonsense (Snecológus-pontszám: 2682x1) Feb 10, 2022 11:34:03
Válasz
(1)
Gandzsa Maharadzsa
Én a beszarós lájvokat várom már régóta Endi. Ne szabadkozz, hogy nem tudsz beszarni. Tudom, hogy már elkezdted dédelgetni a gondolatot, csak nem tudod még hogy add elő olyan spontán, mint egy pulóverbe orrfújást.

Adnám, ha már a szarással is úgy lenne mint az üres sörös dobozokkal, hogy nem képes elmenni a kukáig, vagy a kukának kijelölt zsákig (amit megjegyzem tehetne az asztala mellé is). Fogná magát és odakanyarítana a szoba közepére egyet úgy ahogy van. xD
Feb 10, 2022 11:34:03

Szerző: Lakatos baktalo Heléna Feb 10, 2022 11:38:12
Válasz
(2)
Nem dolgozik, ez. Kizárt,hogy dolgozzon. Az ember konkrétan, a tabletet nem tudja kézben tartani úgy részket. Ilyen állapotban, max bennt ül az irodában, de ,hogy munkát nem végez az fix. Mondjuk máskor sem szokott.
Feb 10, 2022 11:38:12

Szerző: Schalk Màtyàs Feb 10, 2022 11:38:47
Válasz
(3)
Ős snecológusokhoz lenne kérdésem, hogy lehetséges hogy ezt a faszt nem verték 2-3szor félholtra még a kezdetek kezdetén ?
Feb 10, 2022 11:38:47

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) Feb 10, 2022 11:44:15
Válasz
(2)
Schalk Màtyàs
Ős snecológusokhoz lenne kérdésem, hogy lehetséges hogy ezt a faszt nem verték 2-3szor félholtra még a kezdetek kezdetén ?

mert már attól összeesik, ha melléütnek, és rimánkodik az életééért.
oszt mindenki megsajnálja, mert onnan agyonütni kb olyan, mint egy kismacskát.
persze, ha menne mellette egy kivetítőn a rest os sodi, senki sem kímélné, még a dalai láma is macskakővel pürésítené az agyát
hoty... hotyhotyhoty...
Feb 10, 2022 11:44:15

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 11:47:10
Válasz
(2)
a 9 órai flokk után itt a 11 órai

youtu.be/19OFFc_i8pY

hotyvolt: judga már nem démon, hanem kedves, aranyos
Feb 10, 2022 11:47:10

Szerző: oi Feb 10, 2022 11:47:19
Válasz
(2)
sodimobil

Te ugye az a típus vagy, aki elhinné azt is, hogy Hitleren vagy Sztálinon lehetett volna segíteni és ha megértjük őket meg tutujgatjuk, akkor nem lesz belőlük az a csúnya, gonosz bajszos bácsi? Ugye?
Feb 10, 2022 11:47:19

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 11:49:43
Válasz
(2)
gondolom 2-3 óra múlva jön a következő flokk, amiben megint bocsánatot kér valakitől, és elmondja, hogy most már bármikor jöhetnek a guruló cicáék. utána este lájv, amiben elmondja, hogy mi volt ma. másnap reggel egy előző napot kiértékelő flokkal kezd, és így tovább.
Feb 10, 2022 11:49:43

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61252x30) Feb 10, 2022 11:50:07
Válasz
(7)
kene egy olyan infografika is, hogy az elmult evekben mennyit oregedett a korcs.

mert ez kurvaelet, hogy exponencialis.

hogy nezel ki te fereg? itt fogsz megdogleni a szemunk lattara!

Feb 10, 2022 11:50:07

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Feb 10, 2022 11:50:08
Válasz
(1)
[img src=https://i.imgur.com/RQWm5mj]
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Feb 10, 2022 11:50:08

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19772x9) Feb 10, 2022 11:50:43
Válasz
(0)
Schalk Màtyàs

Porks próbálta, de a púpos szerencséjére ott volt Pál Marcsi, akit akkor még nem vert át egy nejlonzacskó Kántor társaságában és megvédte magát. "A zacskó azért csörög, mert támadok."

Amúgy a válasz röviden: érte is annyit kapnál, mint egy rendes emberért.
Feb 10, 2022 11:50:43

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 11:52:30
Válasz
(21)
sneci, a trollok tudnak a guruló cica minden lépéséről. mindjárt megyek is oda tényfeltárni.

Feb 10, 2022 11:52:30

Szerző: Andi (Snecológus-pontszám: 26941x13) Feb 10, 2022 11:54:46
Válasz
(4)
Képfeltöltés, mindegy. A mazda 10 előtt pár perccel még ott pihent a parkolóban. Viktor biztos előttem hagyta el a terepet.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Feb 10, 2022 11:54:46

Szerző: trashvod (Snecológus-pontszám: 12873x6) Feb 10, 2022 11:56:07
Válasz
(7)
Mai adsense bevételtől mentes playlist:

Kozma megoszt egy korábbi Sodi-csicskítós hívást
trashvod.com/w/am4nTZMtFyQshJQKZSryuo

Sodi: Mi történt tegnap? Minek lett vége? Mi lesz most a Mazdával?
trashvod.com/w/dVgKQYgg4zPbkqKVStSAGr

Sodi: Kiegészítés - Mit mondott pontosan a Géza tegnap reggel a Mazdáról
trashvod.com/w/3PuwrBezrDvT9X1LoYu1Qr
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Feb 10, 2022 11:56:07

Szerző: Adblockeres troll Feb 10, 2022 11:56:43
Válasz
(0)
trashvod
Mai adsense bevételtől mentes playlist:

*Integet
Feb 10, 2022 11:56:43

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 11:56:49
Válasz
(3)
meg is van sneci következő videójának témája: "próbáltam telefonon figyelmeztetni mercit, hogy a trollok megint ott vannak, de nem vette fel"
Feb 10, 2022 11:56:49

Szerző: hotyfolt Feb 10, 2022 11:57:51
Válasz
(10)
Kiegészítés - Mit mondott pontosan a Géza tegnap reggel a Mazdáról
trashvod.com/w/3PuwrBezrDvT9X1LoYu1Qr

Helyszín: feltehetőleg ismét melócsá, ezúttal zsanér nélkül

Kedvenc recskás koboldunknak -aki mindig pontosan fogalmaz- ismételten helyreigazító videót szükséges gyártania * ásít *
A reggeli videót látva Fullfing Géjza idegesen hívta snecit
Ez még jogilag az ő kocsija, ezért nem lehet leszarni
Ezt így nem lehet, ki kell venni a cica alól
(mindenki pontosan értette miről van szó, recskás megint csak a kommenthaveroknak gyártja a tartalmat)
Reméli a mai nap nyugis lesz
Lyudga is megsértődött rá, részegen mindkettőt gecinek nevezte, erre ismételten nem emlékszik a mindig mindenre pontosan emlékező vadászbika
A varangytól is elnézést kér
Átgondolta, és állítása szerint mindkét ágyipoloska jelenléte is nyugtatólag hatna rá :D
A démonszt már "kedves, aranyos"-nak nevezi.
Ki kell kapcsolni a lájfszokat, ha bedühödik a varangy loop.
"Remélem több meglepetés már nem lesz, lassan kezdek kikészülni"
Ha történés van, akkor este lájfsz.
VÉGE
Feb 10, 2022 11:57:51

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Feb 10, 2022 11:59:02
Válasz
(1)
trashvod
Endre nem segítesz neki?

+a bdsmet is szereti csinalni embereknek
Endrus ez ugy orrba rug a keresedre hogy instant felall!!!
csak ennek nincs origami pinaja
Feb 10, 2022 11:59:02

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 10, 2022 11:59:32
Válasz
(1)
szerintetek ennek az embernek van munkája? akinek 2 óránként ideje van csidejót forgatni?

gyagyához újabb interjúkérdésem: a melócsá beleegyezett hogy ott végezd a hobbidat/másodállásodat? mehetnek a faszerdők, tényfeltárások ha valami véletlen folytán véglegesítik.
Feb 10, 2022 11:59:32

Szerző: trashvod (Snecológus-pontszám: 12873x6) Feb 10, 2022 12:00:09
Válasz
(3)
Adblockeres troll
*Integet

Nézőszámba attól meg beleszámítasz
Feb 10, 2022 12:00:09

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Feb 10, 2022 12:00:43
Válasz
(3)
gyagya vajon tudja hogy Juci a sajat nevere akarja iratni a limuzint?
Feb 10, 2022 12:00:43

Szerző: Csak egy olvasó (Snecológus-pontszám: 19772x9) Feb 10, 2022 12:03:21
Válasz
(2)
Pedofil, amúgy miért nem próbálkoztál be inkább Fráternél Tibi helyett?

Van bőven hasonlóság, mindkettő:
- férfi
- hajléktalan
- alkoholista
- csonkolt
- szerepelt már nálad liveban
- nő az élettársa
- sosem feküdne le veled
- Broni professzor gyűlöli

Viszont Fráternél nem kellett volna pénzt költened arra, hogy guruljon.
Feb 10, 2022 12:03:21

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 10, 2022 12:04:09
Válasz
(0)
Hahó
meg is van sneci következő videójának témája: "próbáltam telefonon figyelmeztetni mercit, hogy a trollok megint ott vannak, de nem vette fel"
a korcs persona non grata, hiába próbál telefonálni. :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Feb 10, 2022 12:04:09

Szerző: Nonbinary Gayfish (Snecológus-pontszám: 2793x1) Feb 10, 2022 12:04:09
Válasz
(3)
Azért elképzelem ahogy a rendőr ránéz az adásvételi fecnire és ilyeneket olvass,hogy a szejejem jegyében phéküjünk ki kérlek gurulócica, tiéd az autó.
+
Azt is megnézném ahogy a munkatársak és a főnőkurék nézik a billentyűzetszétverős idegrohamot majd rá néznek az endrére,hogy minden oké?
Elég nehéz lenne a műsor részének beállitani ezt az autista örjöngést.
Feb 10, 2022 12:04:09

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Feb 10, 2022 12:04:29
Válasz
(22)

Endre 1 ev mulva
Feb 10, 2022 12:04:29

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48641x24) Feb 10, 2022 12:04:55
Válasz
(2)
Púpfal komment
Nettó elmebetegseg es hazudozás. Megint orulsz magadnak, hogy Jutkat meg tudtad vezetni nyelvtanilag, mert megigerted neki, hogy Mercit nem vinned hotelszobara (muhaha, mintha erre barmi eselyed lenne). Nyilvan tudod, hogy ezzel azt a látszatot keltetted Jutkaban, hogy nem fogsz fajtalankodni Mercivel, de tegnap meg reszegen 30 percig arrol beszeltel, hogy majd a munkahelyi kanapen dongetned, haha, milyen okos vagy. Gratulalok, zsenialis vagy. Aztan kepes voltal szerzodesbe foglalni, hogy az autoert cserebe legyen veled szerelmi viszonyba Merci. Ez mar a targyiasitas olyan foka, ami a civilizalt ember szamara felfoghatatlan. Raadasul annyira jogaszisten vagy, hogy egy olyan tárgyat ajándekozol valakinek a vélt szerelmeert, aminek nem rendelkezel a tulajdonjogaval, hisz minden dokumentumon Chipsfalo Geza neve szerepel. Majd ezek utan megint valosagot tagadsz, mert azzal akarod kimagyarazni az elmebeteg duhongesed, hogy masok hivasai akasztottak ki, nem pedig az, hogy Majasnak mindent lehet, amit neked nem. Balszerencsedre video van arrol, hogy az utobbi tenyrol 20 percen at tarto orjongest tartasz, ujra es ujra elmondva, hogy ez a bajod. Majd Mercit is felhívod es leorditod, mint egy allat, hogy Majasnak miert szabad azt, amit neked nem es ha meg egyszer ilyen elofordul, akkor meg vered es eltorod az orrat. Milyen erdekes h allandoan zavarnak a befetelefonalasok, ennek rendre hangot is adsz, de egyszer sem verted szet emiatt a tableted. Csak akkor tortent ilyen, amikor Merci igazi szerelme, Majas a színre lepett. Mero veletlen, hogy tegnap ujra ez tortent, megint megjelent Viktor es te megint szet akartad verni a tableted. Ahogy irtam, full elmebetegseg es hazdozas amit itt levagsz

tárgyiasítást ne emlegesd, arra ugrik meg anyázik XDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Feb 10, 2022 12:04:55

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 12:06:20
Válasz
(1)
xray
a korcs persona non grata, hiába próbál telefonálni. :)

de videót tud erről is készíteni.
Feb 10, 2022 12:06:20

Szerző: Makk lefetyelő Feb 10, 2022 12:06:25
Válasz
(5)
Három napos felfüggesztést kaptam az xboxtól, mert spammeltem a gyágyás xbox profilját* ásít *
Született nő nem létezik
Feb 10, 2022 12:06:25

Szerző: sose lesz vége Feb 10, 2022 12:07:17
Válasz
(2)
féregnyulvány

Endre 1 ev mulva

Endre 20 év múlva ahogy azon töpreng miért nem szereti senki és miért kell magányban élnie, majd arra jut, hogy szemét a világ és mindenki troll.
Feb 10, 2022 12:07:17

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61252x30) Feb 10, 2022 12:09:19
Válasz
(3)
sose lesz vége
Endre 20 év múlva ahogy azon töpreng
miért nem szereti senki és miért kell magányban élnie, majd arra jut, hogy szemét a világ és mindenki troll.

20 év múlva haha, ha valami csoda folytán nem valami elfekvőben büdösödik, akkor már rég el lesz földelve.

mark my words.
Feb 10, 2022 12:09:19

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Feb 10, 2022 12:12:26
Válasz
(0)
Hahó
de videót tud erről is készíteni.
az állatkerti majomról is tudna, csak a faszpinás a heppje, de az számára felejtős. egyelőre a kocsi az egyetlen kapcsolódási pont, de az sem sokáig.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Feb 10, 2022 12:12:26

Szerző: féregnyulvány (Snecológus-pontszám: 15472x7) Feb 10, 2022 12:14:05
Válasz
(5)
ha jolertem, geza visszafogja kapni a kocsit
tehát
gyagya vett gejzatol gejzanak egy kocsit?
miez ha nem biznisz?
Feb 10, 2022 12:14:05

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 273221x136) Feb 10, 2022 12:14:32
Válasz
(3)
sneci, holnap péntek! ugye te is arra gondolsz, hogy meg kéne látogatni hétvégén a guruló cicát, és csinálni egy tisztázós lájvot?

személyesen meg tudnád győzni, hogy menjen ki hozzád. béreld fel viktorodat (jelképes 500 euróért), hogy a megjelenésével tompítsa a cica első haragját amikor meglát téged.
Feb 10, 2022 12:14:32

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61252x30) Feb 10, 2022 12:19:25
Válasz
(1)
Hahó
sneci, holnap péntek! ugye te is arra gondolsz, hogy meg kéne látogatni hétvégén a guruló cicát, és csinálni egy tisztázós lájvot?

így van Endre!

Nem tökölnék, akad még olcsó jegy is, tudod most minden cent számít!

[img src=
img.sodika.dk/imgur.com/QjzpVvb.png]
Feb 10, 2022 12:19:25

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) Feb 10, 2022 12:19:50
Válasz
(1)
féregnyulvány
ha jolertem, geza visszafogja kapni a kocsit
tehát
gyagya vett gejzatol gejzanak egy kocsit?
miez ha nem biznisz?

Géjza talpig becsületes nepper lévén visszavásárolja a továbbiakban már nem szükséges szerelmi zálog gépjárművet. Természetesen az avulási költségeket (behányás, szarás, tranyó dodzsemezése) vastagon fogó ceruzával számolja el.
Feb 10, 2022 12:19:50

Szerző: reménykedjünk Feb 10, 2022 12:20:45
Válasz
(0)
gobesug
20 év múlva haha, ha valami csoda folytán nem valami elfekvőben büdösödik, akkor már rég el lesz földelve.

mark my words.

Vagy 10 éve hisztek ebben?! De ez a rohadék geci túlél mindent és "jobban keresek mint valaha". "aSoDI mindig felfele bukik!"

Szerintem ez a SoDI jelenség csak egy unatkozó, gazdag milliárdos rossz tréfája és valójában Endre csak egy színész aki már 20 éve játsza a szerepét.
Feb 10, 2022 12:20:45
« 8763 8764 8765 8766 8767 8768 8769 8770 8771 8772 »
1736611 komment.

101 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™