Nem vagyok még plusszolás kompatibilis, de:
+

Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
A kérdés csak az, hogy hol lesz ennek a vége!? Egy év múlva már nem lesz elég a rajongóknak a kiabálás, vér kell és szilánkos csontok!
Bár részemről már most is mehetne.
Nekem az a véleményem, hogy már kirúgták. Ha még nyelvtanilag nem is, de közölték vele, hogy a próbaidő után nincs tovább. Minden más forgatókönyvet elképzelhetetlennek tartok.
A tényfeltárások miatt letérdelt bőgve a főnökúr elé, és az megsajnálta. Ez akár igaz lehet. De a gnóm két hete egy perc érdemi munkát nem végzett, táppénzre jár (egy napot le is vontak tőle, árulkodó...) . Itt olvastam, h Jutkának is volt valami elszólása két napja, hogy sneci munkát keres.
A kulcsos hetyetyére felesleges alapozni. Recsi folyamatosan hazudik.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
buzivédők.
ugyan tudnak mindenről DE gyagya tökéletesen kihetyetyézte
ennek fényében más dolog van készülőben, amiről még most nem szeretnék többet elárulni, hogy a gyagya ne tudjon rá felkészülni
ígyis sok morzsát hagytunk már :)
hamarosan, reméljük tényleg hamarosan örülhetünk
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
TE EZT NEM MONDHATOD! EZ NEKED MEG VAN TILTVA! A KURVA ANYÁDAT! ENNYI PÉNZ UTÁN AMIT RÁDKÖLTÖTTEM TE RETKES KURVA!! NEKED EZ A MONDAT NINCS!!!
annál sokkal súlyosabb: pedofilvédők.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
De hisz amire nem emlékszik az, ad1: meg sem történt ad2: nem fontos
Tehát nincs itt semmi probléma, a SHOW mehet tovább :D
böri
Sneci bekékült a komment, menned kell. A közönség így akarja, ezzel a cica sem tud mit kezdeni.
Csinálj ma egy bejelentő flokkot a szavazásról.
hotyfoltos trollsz ilyen: felmond
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Már nem győzködjük őket, pedofilvédő cég, támadni kell őket.
ezért jár majd ami jár :)

te jogászisten! és akkor kölcsönadásit írtatok legalább, vagy üzembentartó lett a cica? mert szerintem egyik sem. akkor milyen alapon vezeti a tragacsot, hmmm? "minden rendben van az autó papírjaival" hetyetye
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
te jogászisten! és akkor kölcsönadásit írtatok legalább, vagy üzembentartó lett a cica? mert szerintem egyik sem. akkor milyen alapon vezeti a tragacsot, hmmm? "minden rendben van az autó papírjaival" hetyetye
Ezt továbbra sem értem. Biztosítóztam évekig, többszázezres mabÜsz tartozások, és simán lehetett kötni. Akkor kell megfizetni ha UGYANARRA az autóra köt valaki (újra) mert rászámolja. A biztosító simán befogadja az ajánlatot, átíráskor se nézik mert nem az ő dolguk.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ostoba az összes bazdmeg, nem kérdezne egyik sem. Recskás is autót vesz 0 hozzáértéssel, utánajárással. Gondolom egyszer hallott valemelyik valamit. Mondjuk az, hogy Géza a nagy nepper sem vágja különösen fura.
nem
Mint ahogy a dagadt kurvától is elvárta, hogy nézzen egy gyertyafényes éttermet, és elviszi majd oda :DDDD
Ért a nők nyelvén a pedofil, na!
Mifaaaaaaaaaaaan

de hánykor?
Majd megállítja a rendőr és megkérdezi tőle, hogy de akkor ugye még kapcsolatban vannak?:D:D
Igen, a rendőrbácsi majd meg fogja hallgatni a 12 másodperces hangüzenetet, és csóválni fogja a fejét, hogy úgy hallom, hogy ennek a szerelemnek már vége...
Mifaaaaaaaaaaaan
de hánykor?
Minden pénteken 4-kor
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Géjza az egyik videóban elmondta, hogy biankószerződés van, a vevőt majd kitölti gyagya vagy más. Vagyis maga az ajándékozási szerződés se valós, mert nem tudni ki a vevő. A hülye meg még pénzt is adott a biztosításra, amikor azt se tudni kié a kocsi! Xd
Én már szart sem érek?
"a felek rögzítik, hogy az ajándékozásra a köztük lévő szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében. elsősorban annak időtartamára"
de hánykor?
Még gondolkozik menjen e kigőzölni a halott pitont, meghát ott lát legalább nőket
Az jó lenne, majd megint elmenne a fókusz a vekniről
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
1 óra alatt 26 szavazat, ezek után ne mondja senki, hogy a trollok csak ártani akarnak, hiszen azt várjuk, hogy kiteljesedjen a szerelmük
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Majd a Mario Ticcs után.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
NSZKSZ a pontos idézetet.
Ezt nyjem értyem
Közjegyző által hitelesített Facebook kapcsolati státus printout remélem a forgalmi mellett van a kesztyűtartóban.
🕎Endigame🕎
Mindezt BOCSÁNATLÉRÉSKÉNT tálalva :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Oda csak a fasztlóbálni jár. A ticcses fiaskó óta rájött, hogy hiába álcázza véletlennek, a ticcset ez nem érdekli. Azóta csak ezt az épp zuhanyoztam azért fagyok félmeztelen stílt tolja.
Az a ebben vagyok/abban vagyok az tényleg akkora gyökérség, hogy ütni kellene érte.
csak fiatalosh akar lenni a púpos, azért használ ilyen szavakat. Youtube-on ezek mennek nagyokat (hogy én is fiatalosh legyek), illetve igy közel tud kerülni az áldozataihoz is, már mint nem a csöves trafókhoz, hanem a fehérnégyszögekhez
puskapoj
volt egy kibaszott jó bejegyzés erről valahol, amiben a sodit játszó színész nyilatkozott. Valami olyan volt a vége, hogy "főzök egy kínait a barátnőmmel, megtanulok újra beszélni" , hibátlan volt, sajnos nem találom sehol
A Visszatérés Sodmány barlangjaiba - rendezői változat extrák között vannak ilyen nyilatkozatok.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Visszat%C3%A9r%C3%A9s_Sodm%C3%A1ny_barlangjaiba_-_Rendez%C5%91i_v%C3%A1ltozat_extr%C3%A1k
Jóvan, szevasz!
Én a "jóból mondom" fordulatot használókat ütném félnyomorékra.
Fú, az a kombó is olyan, jóból mondom/nem rosszból mondom.
Bumm egy saller.
- börtönbe kerül
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ha börtön helyett elmegyógyintézet is játszik, akkor az a legsanszosabb. Még pár ilyen nukleáris leolvadás, és viszik.
Szerintem ez nem jó irány, ahogy az sem, hogy álljunk bosszút a pedofilvédő cégen. Nem mondom, hogy nem lenne jogos, csak nem érünk el vele semmit.
Gondoljatok bele a cég helyzetébe. Ha a recskás a kirúgás határán van, akkor ki fogják rúgni rövidesen, csak elrontani lehet. Ha nem, akkor viszont sodika ott most egy "szegény homoszexuális srác, aki nem tud teljesíteni, mert egy rakás internetes náci zaklatja". Ha a facebookjukra kimegy pár kép, akár jutkaverésről (amiről rég megmagyarázta, hogy forgatókönyv alapján forgatott jelenet volt, vagy hogy több éves, stb.) akár takonyevésről, bármiről, akkor mit fognak gondolni?
Hogy jaj, kedves endre, bár tényleg sajnáljuk, hogy a szexuális irányultsága miatt trollok zaklatnak, és eddig maximálisan kiálltunk melletted, de ez a harmadik pizza a nap folyamán és facebookon is le kellett tiltanunk a kommentelést, sajnos ki kell rúgjunk?
Nem túl reális, igaz? Hacsak nem intéztek olyan szopatást a cégnek, ami miatt egyik napról a másikra a csőd szélére kerül (paródiarovat) csak még jobban be fogják védeni a recskást akkor is, ha jó pár kellemetlen napot sikerül szerezni nekik.
Mindig azt szoktam mondani, hogy gondolkodjunk a cég fejével. Szerintem az X-net veszett fejsze nyele, ha tényleg elhitték a recskás hazugságait. Ez őket minősíti, de sajnos azt is jelenti, hogy nem nagyon fognak befogadni semmilyen új információt sodikáról. Nem fogják elolvasni a kommenteket, nem fognak rákattintani a linkekre, ha pedig igen, betudják hazugságnak, és manipulációnak.
Ha már social média, akkor a cég partnereit érdemes targetálni, akik még nem tudnak az esetről, és nem döntötték el, hogy mit fognak gondolni róla.
Nem mondom, hogy ez az egyetlen lehetőség, de a következőt javaslom:
várjuk meg a próbaidő végét, addig hátha történik még valami(1-2 nap max), utána támadjuk be a partnereket facebookon, de azt se ész nélkül, hanem egy konkrét üzenetet próbáljunk átadni: felháborítónak tartjuk, hogy az XY cég az X-nettel üzletel, ahol egy nőverő férget alkalmaznak, és teljes mértékben támogatják. ("Vajon megkérdezték erről a női ügyfeleiket, kollégáikat?" "Mit szólnak ehhez az XY cég női alkalmazottai"). Ha úgy néz ki az egész, mint egy radikális feminista szervezet brigád-támadása, akkor csináljuk jól. (Női álprofilok előnyben)
A munkahelyi tényfeltárás a legnehezebb műfaj, ezért kérem, hogy csak szervezetten, átgondoltan, higgadt fejjel csináljuk, ha nem akarjuk, kontraproduktív legyen. Sokszor a semmittevés is jobb, mint egy rosszul szervezett támadás.
A sima, social médiás leszavazós képbeszúrogatós, pizzarendelős támadásnak is megvan a maga helye, de erre sokkal jobb célpont a szomszédok, a projektas.at, púpszászi célpontok, vagy a mellékretardok, pl. fullfing.
Egy rugalmas és nyitott kormány közszolgálati tévéje simán építene nekik egy valóvillát. Dunatévé vagy a többi szhar helyett mehet élőben nonstop.
Ott csak a reklámból megtermelnék az abrakra valót, emellett szem előtt is lennének, és ha VV Endre nagyon szilánkostörésben lenne, akkor az altatólövedékes turret ki tudná kapcsolni időben.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Szerintem mindenki nézne egy ilyet... Amikor Jenes meg a Púpos összeverekedne a tranyóért, aztán a Busák tenne rendet a gyrosnyársakkal. :DDDD
Fogsz te még engem rajongással szopni
Jövő héten
Ott csak a reklámból megtermelnék az abrakra valót, emellett szem előtt is lennének, és ha VV Endre nagyon szilánkostörésben lenne, akkor az altatólövedékes turret ki tudná kapcsolni időben.
Lehetne egy ilyen Truman show jellegű kis miniváros, ahol kontrollált körülmények közt ellennének egymás közt. Vállalkozó szellemű Viktorszok vinnének be fánkot, meg lehetne velük interaktálni, mint egy vadasparkban.
Szerző:
balek
(
x10)
Feb 10, 2022 12:21:51
Válasz
(32)
x10)
Válasz
(32)
Merci és Viktor, ahogy sikerült lerázniuk a púpos incelt
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 12:22:49
x136)
aki arra szavaz, hogy asodi látogassa meg ezen a hétvégén a guruló cicát, és csináljon vele egy közös lájvot, az nyomjon egy pluszt erre a kommentre.
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2022 12:24:05
x30)
Nőverő! Ha ne adj isten valami véletlen folytán visszamegy hozzád a párocska szerinted mennyi idő kell ahhoz hogy ismét ebbe az állapotba kerülj?
trashvod.com/w/11rsbYEsVUwAeGSS8MNoEZ
utána pedig ebbe:
trashvod.com/w/eV86nqK9qnSGovUZ3PaaiD
trashvod.com/w/11rsbYEsVUwAeGSS8MNoEZ
utána pedig ebbe:
trashvod.com/w/eV86nqK9qnSGovUZ3PaaiD
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 12:24:31
x136)
sneci, ezek után hivatkozhatsz arra, hogy a rajongók kérték a cica meglátogatását. kvázi a videós munkádat végezted.
Jonciii
(
x8)
Feb 10, 2022 12:24:51
x8)
aki arra szavaz, hogy asodi látogassa meg ezen a hétvégén a guruló cicát, és csináljon vele egy közös lájvot, az nyomjon egy pluszt erre a kommentre.
Nem vagyok még plusszolás kompatibilis, de:
+
nonsense
(
x1)
Feb 10, 2022 12:26:12
x1)
Amúgy az a tranyeszkovicsnak is csak jó, ha lemegy a gnóm és balhé lesz. Még kb. 2 hét a Youtube pénzek utalásáig; addig kell kihozni a történetből a maximumot.
Andi
(
x13)
Feb 10, 2022 12:26:41
x13)

Növekedő ingerküszöb
Feb 10, 2022 12:30:27
Amúgy az a tranyeszkovicsnak is csak jó, ha lemegy a gnóm és balhé lesz. Még kb. 2 hét a Youtube pénzek utalásáig; addig kell kihozni a történetből a maximumot.
A kérdés csak az, hogy hol lesz ennek a vége!? Egy év múlva már nem lesz elég a rajongóknak a kiabálás, vér kell és szilánkos csontok!
Feb 10, 2022 12:30:27
Indeksz Velvet Rovat
Feb 10, 2022 12:33:36
Stohl ismét apa lesz
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/stoh-andras-feleseg-vica-gyermek/r6fl5ns
Na ilyen egy valódi fatászpika, recskás! Kokósan, 53 évesen, 19 évvel fiatalabb barátnővel, álló -nem pedig löttyedt- fasszal úgy lekúrta hogy jön a purdé. Neked 40 évesen még Viagrával sem áll, de jobb is ez így!
www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/stoh-andras-feleseg-vica-gyermek/r6fl5ns
Na ilyen egy valódi fatászpika, recskás! Kokósan, 53 évesen, 19 évvel fiatalabb barátnővel, álló -nem pedig löttyedt- fasszal úgy lekúrta hogy jön a purdé. Neked 40 évesen még Viagrával sem áll, de jobb is ez így!
Feb 10, 2022 12:33:36
Karib
(
x10)
Feb 10, 2022 12:34:36
x10)
karib, féregnyúlvány, tudunk valamit erről?
Nekem az a véleményem, hogy már kirúgták. Ha még nyelvtanilag nem is, de közölték vele, hogy a próbaidő után nincs tovább. Minden más forgatókönyvet elképzelhetetlennek tartok.
A tényfeltárások miatt letérdelt bőgve a főnökúr elé, és az megsajnálta. Ez akár igaz lehet. De a gnóm két hete egy perc érdemi munkát nem végzett, táppénzre jár (egy napot le is vontak tőle, árulkodó...) . Itt olvastam, h Jutkának is volt valami elszólása két napja, hogy sneci munkát keres.
A kulcsos hetyetyére felesleges alapozni. Recsi folyamatosan hazudik.
féregnyulvány
(
x7)
Feb 10, 2022 12:35:05
x7)
karib, féregnyúlvány, tudunk valamit erről?
buzivédők.
ugyan tudnak mindenről DE gyagya tökéletesen kihetyetyézte
ennek fényében más dolog van készülőben, amiről még most nem szeretnék többet elárulni, hogy a gyagya ne tudjon rá felkészülni
ígyis sok morzsát hagytunk már :)
hamarosan, reméljük tényleg hamarosan örülhetünk
féregnyulvány
(
x7)
Feb 10, 2022 12:38:14
x7)
osszessegeben amugy nemtudjuk, hogy tenyleg munkat keres e, vagy csak kamu.
vagy kirugtak vagy nem, de az fix hogy buzivedok
xray
(
x21)
Feb 10, 2022 12:38:43
x21)
ha létrejön a személyes találkozó, akkor szilánkos orrtörés lesz a vége. snecit úgy megveri a tranyó, h kórház a vége. szóval mehet a cicaharc. xd Bár részemről már most is mehetne.
Tibi sodiról, febr. 14-én
Feb 10, 2022 12:40:44
Ez minek jött ide?
Feb 10, 2022 12:40:44
vladrl
(
x8)
Feb 10, 2022 12:42:02
x8)
Karib, feregegnyulvan, ha megis marad probaido utan es errol valahogy tudomasr szereztek, szoljatok, es mehet a tanszeki szonyegbombazas social median.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Endre Főméltóságos Úr
Ez minek jött ide?
TE EZT NEM MONDHATOD! EZ NEKED MEG VAN TILTVA! A KURVA ANYÁDAT! ENNYI PÉNZ UTÁN AMIT RÁDKÖLTÖTTEM TE RETKES KURVA!! NEKED EZ A MONDAT NINCS!!!
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2022 12:44:03
x30)
Örülhetünk gyagya? Gondolj bele ha nem hosszabbítják meg a melócsát neked is csak jobb lesz: többet futkozhatsz a cica után
Karib
(
x10)
Feb 10, 2022 12:44:04
x10)
"Nemcsak a Merci, hanem a Jutka is megsértődött rám, mert állítólag mind a kettőt [malacszemek, plafonra nézés] GECINEK neveztem lájvban. Nagyon részeg lehettem, mert erre egyáltalán nem emlékszem."
Hogy hazudik a pszichopata szardarab. Persze részeg sem volt egyáltalán kb.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 12:44:35
x136)
osszessegeben amugy nemtudjuk, hogy tenyleg munkat keres e, vagy csak kamu.
xray
(
x21)
Feb 10, 2022 12:45:42
x21)
Feb 10, 2022 12:45:42
hogy mifan?? durrr, egy kurva nagy csicskalángos a veknin. Feb 10, 2022 12:45:42
Örülhettek
(
x1)
Feb 10, 2022 12:46:39
x1)
"Nemcsak a Merci, hanem a Jutka is megsértődött rám, mert állítólag mind a kettőt [malacszemek, plafonra nézés] GECINEK neveztem lájvban. Nagyon részeg lehettem, mert erre egyáltalán nem emlékszem."
De hisz amire nem emlékszik az, ad1: meg sem történt ad2: nem fontos
Tehát nincs itt semmi probléma, a SHOW mehet tovább :D
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Feb 10, 2022 12:49:09
x1)
Ez mindenképp jusson el a melócsába azzal a szöveggel,hogy ez akár munka közben is megtörténhetett volna mert szokott videózni a munkahelyen is. Krva nehéz lenne a műsor részének és egyéb hetyetyének beállitani. Ennél jobban semmi nem mutatja,hogy egy közveszélyes labilis örültet foglalkoztatnak.
www.youtube.com/watch?v=EofDAK1wRhg&t=31s&ab_channel=TEMATIKUSENDRE
www.youtube.com/watch?v=EofDAK1wRhg&t=31s&ab_channel=TEMATIKUSENDRE
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 12:49:53
x136)
Sneci bekékült a komment, menned kell. A közönség így akarja, ezzel a cica sem tud mit kezdeni.
Csinálj ma egy bejelentő flokkot a szavazásról.
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2022 12:50:30
x30)
Mindenki azt írja, hogy tegnapelőtt gyalázatosan viselkedtem, és sértően. Ma este visszanézzük live-ban, és kielemzem.
hotyfoltos trollsz ilyen: felmond
Hahó
(
x136)
Feb 10, 2022 12:51:06
x136)
Ez mindenképp jusson el a melócsába azzal a szöveggel,hogy ez akár munka közben is megtörténhetett volna mert szokott videózni a munkahelyen is. Krva nehéz lenne a műsor részének és egyéb hetyetyének beállitani. Ennél jobban semmi nem mutatja,hogy egy közveszélyes labilis örültet foglalkoztatnak.
youtube.com/watch?v=EofDAK1wRhg&t=31s&ab_channel=TEMATIKUSENDRE
youtube.com/watch?v=EofDAK1wRhg&t=31s&ab_channel=TEMATIKUSENDRE
Már nem győzködjük őket, pedofilvédő cég, támadni kell őket.
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2022 12:51:46
x30)
Esti lájfsz spoiler: hetyetyézik, röhögni fog saját magán, "nem úgy értettem, ez csak műsor", nem a Viktorsznak szólt a dühkitörés * ásít *
féregnyulvány
(
x7)
Feb 10, 2022 12:54:58
x7)
ezért jár majd ami jár :)
miskolcigány
(
x5)
Feb 10, 2022 12:56:15
x5)
Meg se kell nyitnom a forumot es mar elrohogom magam :D
Nem tudom mi alapjan dobta fel pont ezt a kommentet, de telitalalat
A munka nem megoldás.
Nem tudom mi alapjan dobta fel pont ezt a kommentet, de telitalalat
dafuckisthisshit
Feb 10, 2022 13:00:01
Amúgy ha felköti magát a veknifejű rendezünk egy partyt? Nem nagyra gondoltam csak az ellenségeit meg a "trolljait" hívnánk meg. Nem számítok a Project X-es 5000nél több emberre.
Feb 10, 2022 13:00:01
Endy brék
Feb 10, 2022 13:00:16
Ennyi szenvedést amit okoztál nekünk minimum az hogy élőbe dögölj meg kösz !
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Feb 10, 2022 13:00:16
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2022 13:00:40
x30)

pedofilsodiasodi
(
x2)
Feb 10, 2022 13:02:51
x2)
Sodi. Tessék bocsánatot kérni tibitől a két nappal ezelőtti liveban tanúsított viselkedésed miatt!
pedofilsodiasodi
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 10, 2022 13:05:10
x3)
Sodi próbaidőben, csak amit tőle tudunk:
- másnaposan ellógot napok
- flokkok készítése az irodából
- több órás telefonálgatások az irodából
- folyamatos fórumra irogatások munkaidőben
- délben hazajövetel (fullfingos látogatás)
Kizárt, hogy bármilyen érdemi munkát végzett volna az elmúlt hetekben. Főleg, hogy ugyebár nem is ért a programozáshoz.
És akkor még nem is beszéltünk a tanszéki tényfeltárásokról.
Ha ezek után mégis megtartják minden faszerdőt megérdemelnek.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
- másnaposan ellógot napok
- flokkok készítése az irodából
- több órás telefonálgatások az irodából
- folyamatos fórumra irogatások munkaidőben
- délben hazajövetel (fullfingos látogatás)
Kizárt, hogy bármilyen érdemi munkát végzett volna az elmúlt hetekben. Főleg, hogy ugyebár nem is ért a programozáshoz.
És akkor még nem is beszéltünk a tanszéki tényfeltárásokról.
Ha ezek után mégis megtartják minden faszerdőt megérdemelnek.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 10, 2022 13:05:33
x47)
Eleve nonszensz, hogy a NŐtől várod el, hogy utazzon ki Linzbe és vissza, hogy TE meg tudd vele beszélni a seggfájásod. Ki a geci kurva anyád akarna miattad ennyit utazni? Ha valamit akarsz Tibitől, akkor neked kell idejönni, te faszparaszt.
Kurva anyád.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kurva anyád.
nemet mondtak
(
x4)
Feb 10, 2022 13:06:45
x4)
Elég erős párhuzamot vélek felfedezni nemcigány Márk törlesztése és Tibor Linzbemenetele között.
A soha véget nem érő újratervezési fraktál, ami szerint minden rendben, minden a terv szerint halad: kifejezetten ő kéri, hogy most még ne, ezen a héten semmiképp se.
De jövő héten/hónapban aztán már igen, akkor istenigazából, végre!!! És ez így megy hétről/hétre, hónapról hónapra.
Jó lesz ez. Fazsaság van!
A soha véget nem érő újratervezési fraktál, ami szerint minden rendben, minden a terv szerint halad: kifejezetten ő kéri, hogy most még ne, ezen a héten semmiképp se.
De jövő héten/hónapban aztán már igen, akkor istenigazából, végre!!! És ez így megy hétről/hétre, hónapról hónapra.
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 10, 2022 13:11:10
x6)
Ezt továbbra sem értem. Biztosítóztam évekig, többszázezres mabÜsz tartozások, és simán lehetett kötni. Akkor kell megfizetni ha UGYANARRA az autóra köt valaki (újra) mert rászámolja. A biztosító simán befogadja az ajánlatot, átíráskor se nézik mert nem az ő dolguk.
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2022 13:13:16
x30)
Ostoba az összes bazdmeg, nem kérdezne egyik sem. Recskás is autót vesz 0 hozzáértéssel, utánajárással. Gondolom egyszer hallott valemelyik valamit. Mondjuk az, hogy Géza a nagy nepper sem vágja különösen fura.
artem09
Feb 10, 2022 13:13:34
A Tibi régi kocsija is nem Mazda volt? Egy kicsit érdekes. Nem ugyanaz az autó?
Feb 10, 2022 13:13:34
habos babafos
(
x3)
Feb 10, 2022 13:15:32
x3)
A ma reggeli liveban a kedvenc momentumom az volt mikor elmesélte milyen sajtpapírt íratott alá a Tiborunkkal. Nem tudom a pontos megfogalmazást, de annyit sikerült kihámozni, hogy az autót addig ajándékozza neki amíg szerelmi kapcsolatban vannak.
Sneci te teljesen idióta vagy? :D
JOGÁSZISTEN!
Ezt nyjem értyem
JOGÁSZISTEN!
féregnyulvány
(
x7)
Feb 10, 2022 13:15:43
x7)
A Tibi régi kocsija is nem Mazda volt? Egy kicsit érdekes. Nem ugyanaz az autó?
nem
SoDi lankadt fasza
Feb 10, 2022 13:17:47
Remélem néha azért elengeded az Anettkás betelefonálós részeket mert a betelefonálók fele egy értelmi szinten van veled kb
Feb 10, 2022 13:17:47
Ásó27
(
x68)
Feb 10, 2022 13:18:42
x68)
Eleve nonszensz, hogy a NŐtől várod el, hogy utazzon ki Linzbe és vissza, hogy TE meg tudd vele beszélni a seggfájásod. Ki a geci kurva anyád akarna miattad ennyit utazni? Ha valamit akarsz Tibitől, akkor neked kell idejönni, te faszparaszt.
Kurva anyád.
Kurva anyád.
Mint ahogy a dagadt kurvától is elvárta, hogy nézzen egy gyertyafényes éttermet, és elviszi majd oda :DDDD
féregnyulvány
(
x7)
Feb 10, 2022 13:19:08
x7)

de hánykor?
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 10, 2022 13:19:26
x2)
A ma reggeli liveban a kedvenc momentumom az volt mikor elmesélte milyen sajtpapírt íratott alá a Tiborunkkal. Nem tudom a pontos megfogalmazást, de annyit sikerült kihámozni, hogy az autót addig ajándékozza neki amíg szerelmi kapcsolatban vannak.
JOGÁSZISTEN!
JOGÁSZISTEN!
Majd megállítja a rendőr és megkérdezi tőle, hogy de akkor ugye még kapcsolatban vannak?:D:D
Ásó27
(
x68)
Feb 10, 2022 13:20:39
x68)
Igen, a rendőrbácsi majd meg fogja hallgatni a 12 másodperces hangüzenetet, és csóválni fogja a fejét, hogy úgy hallom, hogy ennek a szerelemnek már vége...
Ásó27
(
x68)
Feb 10, 2022 13:21:08
x68)
Kurva anyád Endre, holnap meg a mai liveot fogod elemezni? Nulla kreativitással megáldott flokker.
Mifaaaaaaaaaaaan
gyakorlott gyagyás
Feb 10, 2022 13:21:29
de hánykor?
Minden pénteken 4-kor
Feb 10, 2022 13:21:29
rBali
(
x24)
Feb 10, 2022 13:21:36
x24)
Természetesen akkor vesz a balfasz alkoholista tabletet mikor aznap éjjel mutatják be az új Galaxy Tab verzióját. Téged az univerzum is lehúz folyamatosan te szerencsétlen :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
xray
(
x21)
Feb 10, 2022 13:21:51
x21)
Elég erős párhuzamot vélek felfedezni nemcigány Márk törlesztése és Tibor Linzbemenetele között.
kéreti magát a büdös kurva. igaz, gyagyás? A soha véget nem érő újratervezési fraktál, ami szerint minden rendben, minden a terv szerint halad: kifejezetten ő kéri, hogy most még ne, ezen a héten semmiképp se.
GreenDevil
Feb 10, 2022 13:23:08
Elképesztő bazdmeg, hogy 2 óráig nem vagyok online és még 4x szájbaszarja saját magát a sneci :DDDDDDD
Minden egy folyamat
Feb 10, 2022 13:23:08
Ásó27
(
x68)
Feb 10, 2022 13:23:10
x68)
Mi lenne, ha ma a 10 kamerádból és 20 mikrofonodból használnál végre egyet-egyet a fos tabletes livejaid helyett?
Mifaaaaaaaaaaaan
Biztatási kár
(
x10)
Feb 10, 2022 13:23:21
x10)
Géjza az egyik videóban elmondta, hogy biankószerződés van, a vevőt majd kitölti gyagya vagy más. Vagyis maga az ajándékozási szerződés se valós, mert nem tudni ki a vevő. A hülye meg még pénzt is adott a biztosításra, amikor azt se tudni kié a kocsi! Xd
a hotyfoltozós troll
Feb 10, 2022 13:23:47
JOGÁSZISTEN!
JOGÁSZISTEN!
Én már szart sem érek?
"a felek rögzítik, hogy az ajándékozásra a köztük lévő szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében. elsősorban annak időtartamára"
Feb 10, 2022 13:23:47
Ásó27
(
x68)
Feb 10, 2022 13:24:23
x68)
Victor Lustig az Eiffel-tornyot adta el kétszer, fullfing meg a mazdával tervei ugyan ezt!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Schalk Màtyàs
Feb 10, 2022 13:24:58
de hánykor?
Még gondolkozik menjen e kigőzölni a halott pitont, meghát ott lát legalább nőket
Feb 10, 2022 13:24:58
sörösterv
(
x4)
Feb 10, 2022 13:25:18
x4)
Mi lenne, ha ma a 10 kamerádból és 20 mikrofonodból használnál végre egyet-egyet a fos tabletes livejaid helyett?
Az jó lenne, majd megint elmenne a fókusz a vekniről
púpospúp
(
x2)
Feb 10, 2022 13:25:31
x2)
1 óra alatt 26 szavazat, ezek után ne mondja senki, hogy a trollok csak ártani akarnak, hiszen azt várjuk, hogy kiteljesedjen a szerelmük
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 10, 2022 13:27:22
x2)
Hahó! Nem tudjátok, Rittenhouse flokk mikor lesz?
kikmakukk!?
Kriptozsidó
(
x6)
Feb 10, 2022 13:28:22
x6)
Hahó! Nem tudjátok, Rittenhouse flokk mikor lesz?
Majd a Mario Ticcs után.
habos babafos
(
x3)
Feb 10, 2022 13:29:25
x3)
Én már szart sem érek?
NSZKSZ a pontos idézetet.
Penzmento
(
x6)
Feb 10, 2022 13:30:08
x6)
Közjegyző által hitelesített Facebook kapcsolati státus printout remélem a forgalmi mellett van a kesztyűtartóban.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 10, 2022 13:34:07
x47)
Mindezt BOCSÁNATLÉRÉSKÉNT tálalva :DDD
Callahan
Feb 10, 2022 13:35:08
Azon csodálkozom, hogy nem csapott le a Netflix a púpos kalandjaira. Van bent tranyó, van bent cigány, teljesen PC sorozat lenne belőle. Engem jobban ide tapaszt a képernyőre, mint bármilyen sorozat :D
Átérzem a helyzeted púpos, fiatal koromban engem is betettek így a hintába, de az egy valódi, 18 éves feszes csöcsű, szűk pinájú, lovaglógép volt. Bár nem törtem zúztam, de már gondoltam rá, hogy akár mérges is lehetnék a hazug viselkedése miatt. Azóta nyilvánvalóan profin kezeltem a hasonló dolgokat.
Ti nem vagytok rosszul ettől a "mikben vagytok", "ebben vagyok", "abban vagyok" szófordulatok miatt? Ez már olyan fokú meggyalázása a magyar nyelvnek nagy nyilvánosság előtt, hogy John Spartan szerű szabálysértési bírságot érdemelne akárhányszor kimondja.
Átérzem a helyzeted púpos, fiatal koromban engem is betettek így a hintába, de az egy valódi, 18 éves feszes csöcsű, szűk pinájú, lovaglógép volt. Bár nem törtem zúztam, de már gondoltam rá, hogy akár mérges is lehetnék a hazug viselkedése miatt. Azóta nyilvánvalóan profin kezeltem a hasonló dolgokat.
Ti nem vagytok rosszul ettől a "mikben vagytok", "ebben vagyok", "abban vagyok" szófordulatok miatt? Ez már olyan fokú meggyalázása a magyar nyelvnek nagy nyilvánosság előtt, hogy John Spartan szerű szabálysértési bírságot érdemelne akárhányszor kimondja.
Feb 10, 2022 13:35:08
Trollul Madár
(
x15)
Feb 10, 2022 13:37:20
x15)
Endre!
Ha már kielemzed a tegnapelőtt történteket, akkor kb tudom mit próbálsz majd kihozni:
- Te abszolult hibátlan vagy;
- Teljesen rendben van amit csáltál;
- Te semmiről sem tehetsz;
- Te igazából a körülmények áldozata vagy;
- Te te tökéletes vagy;
Hát nem. :D
- Te abszolult hibás vagy;
- Egyáltalán nincs rendben amit csáltál;
- Te tehetsz mindenről;
- Te igazából a saját magad áldozata vagy;
- Te főleg nem vagy tökéletes;
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ha már kielemzed a tegnapelőtt történteket, akkor kb tudom mit próbálsz majd kihozni:
- Te abszolult hibátlan vagy;
- Teljesen rendben van amit csáltál;
- Te semmiről sem tehetsz;
- Te igazából a körülmények áldozata vagy;
- Te te tökéletes vagy;
Hát nem. :D
- Te tehetsz mindenről;
Gandzsa Maharadzsa
Feb 10, 2022 13:41:39
Oda csak a fasztlóbálni jár. A ticcses fiaskó óta rájött, hogy hiába álcázza véletlennek, a ticcset ez nem érdekli. Azóta csak ezt az épp zuhanyoztam azért fagyok félmeztelen stílt tolja.
Feb 10, 2022 13:41:39
Jonciii
(
x8)
Feb 10, 2022 13:46:34
x8)
Azon csodálkozom, hogy nem csapott le a Netflix a púpos kalandjaira. Van bent tranyó, van bent cigány, teljesen PC sorozat lenne belőle. Engem jobban ide tapaszt a képernyőre, mint bármilyen sorozat :D
Az a ebben vagyok/abban vagyok az tényleg akkora gyökérség, hogy ütni kellene érte.
cucksodi
(
x3)
Feb 10, 2022 13:47:42
x3)
csak fiatalosh akar lenni a púpos, azért használ ilyen szavakat. Youtube-on ezek mennek nagyokat (hogy én is fiatalosh legyek), illetve igy közel tud kerülni az áldozataihoz is, már mint nem a csöves trafókhoz, hanem a fehérnégyszögekhez
tigris
(
x1)
Feb 10, 2022 13:48:28
x1)
Vagy 10 éve hisztek ebben?! De ez a rohadék geci túlél mindent és "jobban keresek mint valaha". "aSoDI mindig felfele bukik!"
Szerintem ez a SoDI jelenség csak egy unatkozó, gazdag milliárdos rossz tréfája és valójában Endre csak egy színész aki már 20 éve játsza a szerepét.
Szerintem ez a SoDI jelenség csak egy unatkozó, gazdag milliárdos rossz tréfája és valójában Endre csak egy színész aki már 20 éve játsza a szerepét.
volt egy kibaszott jó bejegyzés erről valahol, amiben a sodit játszó színész nyilatkozott. Valami olyan volt a vége, hogy "főzök egy kínait a barátnőmmel, megtanulok újra beszélni" , hibátlan volt, sajnos nem találom sehol
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 10, 2022 13:50:57
x16)
Azért Messengeres meg Xboxos trollok, bekaphatjátok amúgy :D
Most ültem egy étteremben és valakinek többször egymás után hangosan csippant a Messengere. Én meg hisztérikusan elkezdtem röhögni és alig bírtam abbahagyni.
Most ültem egy étteremben és valakinek többször egymás után hangosan csippant a Messengere. Én meg hisztérikusan elkezdtem röhögni és alig bírtam abbahagyni.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 10, 2022 13:53:06
x37)
Mondom a frankót, Endre: beittál, mint a szar, féltékenységi rohamot kaptál és leolvadt az agyad. Lekurváztad Mercit, orrtöréssel és meggyilkolással fenyegetted, rángatóztál, süsüztél, szétverted a cuccaidat, aztán befeküdtél az ágyadba, és sírva álomba hokiztad magad.
Ezen mi a kurva anyádat kell elemezni? Többen kérdezik! 4 percben tökéletesen összefoglalható az egész, amit a Trashvodos trollégák már meg is tettek.
Ezen mi a kurva anyádat kell elemezni? Többen kérdezik! 4 percben tökéletesen összefoglalható az egész, amit a Trashvodos trollégák már meg is tettek.
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 10, 2022 13:54:04
x16)
A Visszatérés Sodmány barlangjaiba - rendezői változat extrák között vannak ilyen nyilatkozatok.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Visszat%C3%A9r%C3%A9s_Sodm%C3%A1ny_barlangjaiba_-_Rendez%C5%91i_v%C3%A1ltozat_extr%C3%A1k
40_éves_junior
(
x6)
Feb 10, 2022 13:54:40
x6)
autista korcs, tudjuk hogy itt lurkolsz. nyilvánulj meg, fedd fel hogy hogyan alakul minden a jéghideg jogi fatászpikaisten tervei szerint.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 10, 2022 13:54:42
x37)
Természetesen ez másnap reggelre már úgy került előadásra, hogy "miattad szétvertem a tabletet". Nem, Endre, te saját magad miatt verted szét azt a szart. Mégpedig azért, mert részeg voltál, és elvesztetted az önuralmadat. Erről ennyit, te nyomorék incel.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Feb 10, 2022 13:55:42
x1)
Retard. Nem kell itt semmit elemezni. Könnyen kitudjuk derinteni,hogy rémesen viselkedtél-e.
Sétálj oda Nicolaus Durk geschaftsführer úrhoz és Wolfgang Ebner Abteilungsleiter úrhoz és kérd ki a véleményüket.
Sétálj oda Nicolaus Durk geschaftsführer úrhoz és Wolfgang Ebner Abteilungsleiter úrhoz és kérd ki a véleményüket.
Endre Főméltóságos Úr
Feb 10, 2022 13:56:03
Endre!
- Te tehetsz mindenről;
- Te tehetsz mindenről;
Jóvan, szevasz!
Feb 10, 2022 13:56:03
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 10, 2022 13:57:30
x16)
leendő devizás haver
Feb 10, 2022 13:58:25
Sodó, super mario mikor lesz? Többen kérdezik.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Feb 10, 2022 13:58:25
Jonciii
(
x8)
Feb 10, 2022 14:02:37
x8)
Fú, az a kombó is olyan, jóból mondom/nem rosszból mondom.
Bumm egy saller.
Mario
Feb 10, 2022 14:03:25
Gioca con me, bambino! ❤️
Feb 10, 2022 14:03:25
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 10, 2022 14:05:32
x19)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 10, 2022 14:07:27
x37)
A púpos legidegesítőbb új szokása -amit valószínűleg valami retardáltaknak szánt self help cikkből szedhetett-, az az, amikor proaktív próbál lenni. Valaki betalál nála egy brutális, autipáncél-repesztő ténnyel, és Endre mindössze annyit reagál rá, hogy "értelek". Nem kommentálja, nem beszél róla, nem magyarázkodik, csak simán "értelek".
Ilyenkor már egy szent is rugdosná, még a ravatalon is.
Ilyenkor már egy szent is rugdosná, még a ravatalon is.
xray
(
x21)
Feb 10, 2022 14:09:07
x21)
Feb 10, 2022 14:09:07
azt hittem, h csak én vagyok libabőrös tőle. Feb 10, 2022 14:09:07
vladrl
(
x8)
Feb 10, 2022 14:10:54
x8)
Nalam a jobol mondom rohogest valt ki, de a mikbe vagy egy kurva nagy pofont erdemelne. Vahuron csak nevetni tudok :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 10, 2022 14:17:53
x37)
jóból mondom, mikbe vagytok, geci, valamivel nyomni, vonatkozásában, te szar, nem érted, na szhijasztok, minden név elé határozott névelő, nénizés, kislányozás, stb. Ezekért egyesével is nyomorékká vernek IRL, ha nem retardok között vagy.
MaxPayne
(
x24)
Feb 10, 2022 14:18:53
x24)
Tovabbra sem ertem mi motovalja a Gyagyast es miert nem kotrodik el vegleg a netrol, bar ez mellekes mert remekul szorakozom. Azert remelem, ha elerkezik egyszer az utolso, vegso osszeomlas, annak eloben lehetunk majd tanui.
Ti melyik vegkifejletett latjatok a legvaloszinubbnek?
- öngyi lesz (szerintem ahhoz is tul bena, hogy ez sikeruljon neki)
- börtönbe kerül
- csövesként tengődik, amig az egyik felkerdezo bele nem vagja a Dunaba
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
- börtönbe kerül
trolléga
(
x30)
Feb 10, 2022 14:19:18
x30)
Ezt az "értelek"-et szerintem a főnök úrtól vette át. Pont annyira szarik is a másik véleményére, gondolataira
index.hu/belfold/2022/02/07/orban-viktor-ez-egy-tortenelmi-elegtetel.-elvettek-es-vissza-kell-adni/
index.hu/belfold/2022/02/07/orban-viktor-ez-egy-tortenelmi-elegtetel.-elvettek-es-vissza-kell-adni/
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 10, 2022 14:19:33
x37)
Németbe, osztrákba, horvátba, azért is szétrúgnám a rénszarvas állkapcsát. Aztán persze eszembe jut, hogy miért is beszélne másképp? Ilyen körökben mozog, és hát valljuk be, hogy egy iskolázatlan, műveletlen, írni-olvasni alig tudó proli az Endre, bizony.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 10, 2022 14:20:44
x15)
Tovabbra sem ertem mi motovalja a Gyagyast es miert nem kotrodik el vegleg a netrol, bar ez mellekes mert remekul szorakozom. Azert remelem, ha elerkezik egyszer az utolso, vegso osszeomlas, annak eloben lehetunk majd tanui.
- börtönbe kerül
- börtönbe kerül
- börtönbe kerül
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 10, 2022 14:21:36
x37)
- börtönbe kerül
- börtönbe kerül
Ha börtön helyett elmegyógyintézet is játszik, akkor az a legsanszosabb. Még pár ilyen nukleáris leolvadás, és viszik.
imei vagy lipótmező
Feb 10, 2022 14:26:44
A legjobb az lenne ha Lőrinc újjáépítené Lipótmezőt és akkor az ilyen retardált faszoknak mint endre, roland meg kisrühes lenne hova menni konspirálni.
Feb 10, 2022 14:26:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 10, 2022 14:28:02
x38)
Szerintem a szervezete hamarosan fel fogja mondani a szolgálatot. Pont úgy, ahogy ma a főnökúr mondott fel neki xDDDDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Intervencionista troll
Feb 10, 2022 14:29:08
Karib, feregegnyulvan, ha megis marad probaido utan es errol valahogy tudomasr szereztek, szoljatok, es mehet a tanszeki szonyegbombazas social median.
Szerintem ez nem jó irány, ahogy az sem, hogy álljunk bosszút a pedofilvédő cégen. Nem mondom, hogy nem lenne jogos, csak nem érünk el vele semmit.
Gondoljatok bele a cég helyzetébe. Ha a recskás a kirúgás határán van, akkor ki fogják rúgni rövidesen, csak elrontani lehet. Ha nem, akkor viszont sodika ott most egy "szegény homoszexuális srác, aki nem tud teljesíteni, mert egy rakás internetes náci zaklatja". Ha a facebookjukra kimegy pár kép, akár jutkaverésről (amiről rég megmagyarázta, hogy forgatókönyv alapján forgatott jelenet volt, vagy hogy több éves, stb.) akár takonyevésről, bármiről, akkor mit fognak gondolni?
Hogy jaj, kedves endre, bár tényleg sajnáljuk, hogy a szexuális irányultsága miatt trollok zaklatnak, és eddig maximálisan kiálltunk melletted, de ez a harmadik pizza a nap folyamán és facebookon is le kellett tiltanunk a kommentelést, sajnos ki kell rúgjunk?
Nem túl reális, igaz? Hacsak nem intéztek olyan szopatást a cégnek, ami miatt egyik napról a másikra a csőd szélére kerül (paródiarovat) csak még jobban be fogják védeni a recskást akkor is, ha jó pár kellemetlen napot sikerül szerezni nekik.
Mindig azt szoktam mondani, hogy gondolkodjunk a cég fejével. Szerintem az X-net veszett fejsze nyele, ha tényleg elhitték a recskás hazugságait. Ez őket minősíti, de sajnos azt is jelenti, hogy nem nagyon fognak befogadni semmilyen új információt sodikáról. Nem fogják elolvasni a kommenteket, nem fognak rákattintani a linkekre, ha pedig igen, betudják hazugságnak, és manipulációnak.
Ha már social média, akkor a cég partnereit érdemes targetálni, akik még nem tudnak az esetről, és nem döntötték el, hogy mit fognak gondolni róla.
Nem mondom, hogy ez az egyetlen lehetőség, de a következőt javaslom:
várjuk meg a próbaidő végét, addig hátha történik még valami(1-2 nap max), utána támadjuk be a partnereket facebookon, de azt se ész nélkül, hanem egy konkrét üzenetet próbáljunk átadni: felháborítónak tartjuk, hogy az XY cég az X-nettel üzletel, ahol egy nőverő férget alkalmaznak, és teljes mértékben támogatják. ("Vajon megkérdezték erről a női ügyfeleiket, kollégáikat?" "Mit szólnak ehhez az XY cég női alkalmazottai"). Ha úgy néz ki az egész, mint egy radikális feminista szervezet brigád-támadása, akkor csináljuk jól. (Női álprofilok előnyben)
A munkahelyi tényfeltárás a legnehezebb műfaj, ezért kérem, hogy csak szervezetten, átgondoltan, higgadt fejjel csináljuk, ha nem akarjuk, kontraproduktív legyen. Sokszor a semmittevés is jobb, mint egy rosszul szervezett támadás.
A sima, social médiás leszavazós képbeszúrogatós, pizzarendelős támadásnak is megvan a maga helye, de erre sokkal jobb célpont a szomszédok, a projektas.at, púpszászi célpontok, vagy a mellékretardok, pl. fullfing.
Feb 10, 2022 14:29:08
Józan Becsület
(
x2)
Feb 10, 2022 14:31:32
x2)
A legjobb az lenne ha Lőrinc újjáépítené Lipótmezőt és akkor az ilyen retardált faszoknak mint endre, roland meg kisrühes lenne hova menni konspirálni.
Egy rugalmas és nyitott kormány közszolgálati tévéje simán építene nekik egy valóvillát. Dunatévé vagy a többi szhar helyett mehet élőben nonstop.
Elsőéves
(
x3)
Feb 10, 2022 14:35:38
x3)
Szerintem mindenki nézne egy ilyet... Amikor Jenes meg a Púpos összeverekedne a tranyóért, aztán a Busák tenne rendet a gyrosnyársakkal. :DDDD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 10, 2022 14:35:40
x38)
A melócsánál a leghatékonyabb intervenció az, ha ASODI kóklerségére, a lopott szoftverekre és a folyamatos munkakerülés-hazudozásra fókuszáltok. Egy jó munkaerőt nem fognak kirúgni azért, mert trolljai vannak, egy szart pedig akkor is kirúgnak, ha ő a legbarátságosabb ember a világon. Egy cég a pénzből ért a legjobban. Fizetek X-et ennek az alkalmazottnak. Visszahozza-e a befektetett összeget? Igen - marad. Nem - repül. Veszélyforrás-e a cégre? Nem - marad. Igen (lopott szoftver, céges pólóban nőverés) - repül. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
MagyarVictor
(
x3)
Feb 10, 2022 14:36:30
x3)
sodika mikor jössz Pestre? Van még krétaporom! :D
HeTe!
tyodika
Feb 10, 2022 14:37:33
sodika mikor jössz Pestre? Van még krétaporom! :D
Jövő héten
Feb 10, 2022 14:37:33
Puha Slag
(
x7)
Feb 10, 2022 14:37:48
x7)
Azaz, Viktor beporozhatná ismét a mákvirág Sodit!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Gandzsa Maharadzsa
Feb 10, 2022 14:38:20
Lehetne egy ilyen Truman show jellegű kis miniváros, ahol kontrollált körülmények közt ellennének egymás közt. Vállalkozó szellemű Viktorszok vinnének be fánkot, meg lehetne velük interaktálni, mint egy vadasparkban.
Feb 10, 2022 14:38:20
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Feb 10, 2022 14:39:54
x38)
Egy jó munkaerőt akkor sem fognak kirúgni olyan egyszerűen, ha a cégben mindenki gyűlöli, mert emberileg egy hulladék. Max. lebasszák az alagsorba egy üres szobába, hogy ne legyen szem előtt, és dolgozzon rendesen. Nem egy ilyen emberrel volt dolgom, hogy messziről kerülte őket mindenki, de mivel a munkát elvégezték, ráadásul nagyon jól és gyorsan, ezért szó sem eshetett arról, hogy kirúgnák, csak eldugták. Mivel az ember pontosan tudta, hogy mindenki utálja, ezért a social eventeken nem jelent meg, egyedül ebédelt, beleszart mindenbe, és kussban dolgozott egyedül a jó fizetésért. Azt meg ne gondolja senki, hogy az összes női alkalmazott majd sztrájkba fog kezdeni, mert ASODI videóját megnézték. Amíg nincs a cégen belül bullying, harrassment vagy hasonló, addig pont leszarja mindenki, hogy a szabadidődben mit csinálsz.
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™