Azt mondogatta mindig, hogy "m Beispiel"? Nehéz lehetett kimondania.
Szerinted aki téged hallgat a videóidban, az mit érez? Hogy milyen flottul beszél ez a kuszafogú púpos srác vagy pedig inkább azt, hogy mi a faszt gagyog ez?
Szerintem tényleg sokkal jobb ennél, ha az ember csak heherészik válasz helyett, vagy ha nem készül és késve érkezik az órákra. Határozottan.
Azok után, hogy lemondtam pénzről, minden szarról, és világossá tettem, hogy igazából csak a tanácsaira szomjazom, cserébe megtehette volna, amennyit segítettem neki.
Ő ezt azzal indokolta, hogy nem akar olyan helyzetbe kerülni, hogy ad egy tanácsot, ami rosszul sül el, aztán őt hibáztatom a következményekért. Érti, hogy a tanácsára várok, de az életem dolgaiban nekem kell döntenem, és a döntéseimért felelősséget vállalnom, nem rakhatom át másra ennek a felelősségét.
Hogy úgy érezte, azért akarok belőle életvezetési tanácsokat kierőszakolni, hogy bármi történik, őt tudjam hibáztatni.
Pedig a valóság ezzel szemben az, hogy az olyan tanácsaival kapcsolatban, aminél kitartott volna a motiválásomban, soha nem hibáztattam volna őt semmilyen negatív kimenetért, mert az, hogy hisz bennem, átlendített volna bármelyiken.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Folyamatosan Andit hibáztatod minden kudarcodért, ami nyár óta történt.
Andi is ezt mondta, hogy a nyelvtanról szóló órákon kívül szarni a szórendbe, meg mindenre, és nyomni. Az igék legyenek helyesen ragozva, hogy érheni lehessen, hogy akkor most mégis kiről beszélek, a magamról, vagy a másikról, és a megfelelő szók legyenek a mondatban, oszt ennyi. Nyomni. Idővel jó lesz az, ha mellette olvasol, tévézel és beszélgetsz.
De erre nehéz rávennem magam, mert folyton az jut eszembe, hogy na, hát a weil után a megfelelő szórendre ügyelni kell.
Pedig még a friss kiadású könyvben és így szerepel, és a tanfolyamon is így tanították, hogy íráaban mindig, szóban nem olyan fontos ügyelni rá. De hát ugye az ember egyrészt nehezen veszi rá magát, hogy slendrián legyen, másrészt meg ugye mi ez a baromság, hogy más az írott meg a beszélt nyelv?
Magyar nyelvben nem más, és nehéz feldolgozni, hogy németben ilyen létezhet, és ez nem hiba.
kretén
az a csajszi fényévekkel előtted van
Nem orvos, hogy veled foglalkozzon. Te pedig szemmel láthatóan orvosi eset vagy. Abban pedig teljesen igaza van, hogy neked kell döntened és felelősséget vállalnod. 33 éves vagy!
Ő ezt azzal indokolta, hogy nem akar olyan helyzetbe kerülni, hogy ad egy tanácsot, ami rosszul sül el, aztán őt hibáztatom a következményekért.
ebből látszik, hogy igencsak jól tette, hogy már az elején lerázott magáról, mert megérezte benned a piócát
neki meg alapvetően tökmindegy, így is, úgy is őt hibáztatod, mert számodra ez a kellemesebb meg egyszerűbb megoldás, mint vállalni a felelősséget a dolgaidért
Jó, de azért a saját szakmámban fontos a pontos fogalmazás. Sokszor magyarul is nehéz megérteni, mit akar az ügyfél. Bár olyannal, hogy ha közlöd vele, hogy nyelvtanilag többértelmű amit mond, és ezen felbassza az agyát, az Andin kívül még nem találkoztam. Mindenki, de szó szerint mindenki más, tehát Magyarországon élő magyar ember, ha ezt hallja, akkor igyekszik pontosabban fogalmazni, nem pedig kiakadni, hogy hogy merek ilyet mondani, ez neki az anyanyelve... ááá
Magyar nyelvben nem más, és nehéz feldolgozni, hogy németben ilyen létezhet, és ez nem hiba.
de, magyarban is másképp fogalmazol szóban, pongyolábban, és másként írásban, csak kevésbé feltünő, mert a magyar nyelvtan sokkal egyszerűbb
Nem egyszerűbb, a mi nyelvünk a legbonyolultabbak egyike.
Szóval ez a gondolat, hogy "írásban mindig, szóban nem feltétlenül" kiakasztott, mert mi az, hogy nem ugyanúgy? Szóban elfoadható, írásban hibának számít? Mi ez a baromság?
Fucsa a gondolat...
Nem is tudok azóta sem megbarátkozni vele.
mindegy
Milyen piócát? Én tápláltam őt. Helyette fizettem ki Pestről a projekt indulását, mert szaros 50 eurója nem volt rá.
Meg segítettem. És cserébe tényleg nagyon pontosan megfogalmaztam, mit akarok.
Hétvégénként 10 percet egy tea mellett, amikor a párjával adnak nekem kevés életvezetési tanácsot a következő berlini hetemre.
Ezt így, ilyen kibaszott egyszerűen én pontosan megfogalmaztam, nehogy félreérthető legyen. És ennél többre tényleg nem vágytam.
Ez a lényeg, hogy ennél többre kurvára nem.
És erre nem volt képes. Még havi gyakorisággal sem.
Nekik kellett volna megmondani, hogy mit csinálj? :D És te tényleg felnőtt embernek tartod magadat? Az pedig téged minősít, hogy egy ilyen zaklatás után még tőled kéne bocsánatot kérnie. Jó esélyekkel pályázol a hét vicce rovatba.
kellett volna videó: anygyi könyöjgöm, csak tyíz pejc éjetvezetési tanyács hetyente, ne letyél gyonyoszh segííííccs
de többre vágytál te mocskos stalker. ezért követted a nyomát a neten, mindenhol te undorító hazug geci. még hogy ő volt a te piócát, te hazug patkány
Nincsenek szók, hogy milyen seggbuta vagy, nem csoda, hogy megbuktattak magyarból.
Ennél kibaszottul nem vágytam semmi többre, és ez, hogy ez ilyen geci módon lett megtagadva tőlem, hogy szart bele magasról, mennyi áldozattal jár nekem kint lenni, csak abban az esetben fog arányos elégtétel nélkül maradni, ha vagy befejezni a galéirázást, vagy megjelenít egy nyilvános bocsánatkérést a Facebook idővonalán mindazért, amit velem művelt.
Ennyi.
mucuska, neked semmilyen áldozattal nem járt, mert nem te fizetted
mit csinálsz, ha nem fejezi be és nem kérsz bocsánatot?
A múltkor online szótárral próbáltam kitámasztani a budiajtót, de nem sikerült.
Soha nem jut el Rómába. Legfeljebb akkor, ha Balogh táncos medve helyett őt viszi ki, hogy legyen mivel elterelni a közönség figyelmét, amikor munkához lát.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
nsgy geci volt a libsipicsa, mert pl. főzni is megtaníthatta volna, de nem tette, hagyta, hogy zabálja a nyers raviolikonzervet
eljutni éppen eljuthat valami fapadossal, csak épp semmi értelme lesz
nem is értem, minek akar kimenni, ha csak azért nem, hogy elmondhassa, hogy járt Rómában
hogy anika lássa, hogy ő is ilyen világutazó
Bármiben hajlandó lennék fogadni, hogy ilyen opció is volt, csak te nem olvastad el, hanem inkább püfölted a gombokat te nyomorék állat
funkcionális analfabétákra nem voltak felkészülve ott Berlin, Germany környékén
azt se tudja, ki az
ez a legjobb. a mosógép nem volt gondolatolvasó, és nem találta ki, hogy mit akar, ezért szét kellett volna verni a helyet :DD
ez tényleg nagy show lesz, de nem úgy ahogy a malacz gondolja.
ez annyira gyerekes, sneci!
"tyemét angyi, nyem akajt asz anyukám lennyi!"
mi lesz az arányos elégtétel, aka bosszú? nem leszel andi apukája? ezzel fogod büntetni szegényt?
kisgyerek.:))))))
Én sajnálom, hogy nincs szabad fegyvertartás. Ez esetben ugyanis Borbás simán agyonlőtte volna a tokást, amint belép a kertkapun.
ezt nem is tudom hogy képzeli, hogy andi abbahagyja a galériázást.
pál marci kérte snecitől, hogy hagyja abba a programozást, mert átverte?
Dobbantottál is hozzá a lábaddal, fosköcsög?
Esküszöm, ha meglátlak valahol a városban, akkor beverem a kajla orrodat. Úgyhogy ne nagyon járj el otthonról, mert még a végén véletlenül összefutunk valahol. Azt sem fogod tudni, honnan jön az ütés, csak leülsz, és vérzik az orrod. És szomorú leszel, mert nem érted, miért ütnek.
Hajnali fél háromkor házi feladat? Lolbazmeg. Egyszer-kétszer előfordul, hogy melóznom kell éjszaka/hajnalban, de el nem tudnám képzelni, hogy rendszeresen egész éjszaka ébren legyek.
Endre, amit te nem veszel észre, az az, hogy mi trollok ötvenen vagyunk, te meg egyedül. Ha ketten fennmaradnak, és éjszaka fórumoznak veled, akkor is 48 troll kialudta magát, és másnap termeli a GDP-t. Te viszont egyedül vagy, és ha minden éjszaka itt baszod a rezet, akkor másnap értékelhetetlen lesz a teljesítményed.
Remélem, beledöglesz.
óradíjat kap,így nem sieti el. szerintem Jövő héten lesz kész.
öttészarja a pénzt.
Na meló, csá.
december óta semmit se csináltak az atv-s csóka "tőrbecsalásán" kívül
Ezt megkapod a trolloktól, nem csak 15 percben. Miért nem repültél még a mennyekbe?
She was a dude.
Mert maganak kellett fizetnie a koccintos bort. A Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz, igy Andi jelenletere azert volt szukseg, mert meghivta volna egy sorre vagy egy kavera.
Te tápláltad őt? Te kinek pénzén élősködtél Berlinben? Hány olyan embernek tartozol akik kifizettek helyetted ezt meg azt? Anidék azért nem akartak veled heti 10 percet eltölteni mert rájöttek, hogy egy balfasz vagy akiből még 10 perc is sok.
mi lesz az arányos elégtétel, aka bosszú?
Nem bosszú. Az Univerzum egyensúlyra törekszik.
Ha az egyensúlyt szolgálod, az világ rendjét szolgálod.
A német házim meg egész jól sikerült.
na meló csá
Ugyanez az oka annak is,hogy te félhajléktalanként tengődsz? Budai úri fiú vs irodalakó csöves. Egyensúly.
Azzal pénzzel mi lesz amit másokról lehúztál és nem adtál meg? Ilyenkor nem kell az egyensúly?
Szóval mi azzal, hogy a féregségedért szopatunk, az univerzum rendjét szolgáljuk?
így igaz sneckó, te például az Univerzum egyensúlya miatt szopsz rendszeresen, mert így kapod vissza azt a sok görénységet, amit elkövetsz
pl. nem csináltad meg az előre kifizetett melót határidőre = nix kabát
ezért vagyunk mi is, az egyensúly miatt szopatunk. a világ rendjét szolgáljuk.
Hogy van a sérved, vádlott?
Ha DROG, akkor csakis Boros László, Tiszavasvári, Vöröshadsereg u. 23.!
vera néni Sodi gazdája, illetve ahogyan ő fogalmaz: "anyja helyett anyja".
Andiról itt egy kép: camerapixo.com/uploads/photographers/0337e4906d3621b1c785f4170a4dcee2bb5b7e39/profile.jpg?1367655587
Elsőéves :D
Köszönöm a megtisztelő címet!
Végigolvastam az egész sodipédiát, de nem rémlik a Vera név.
Na akkor újra nekiállok. Már csak azért is, mert kurva szórakoztató! :)
Te ki a faszom vagy, amúgy, és honnan jöttél?
maradjál már, nem mindegy neked?
A te stílusodban válaszoljak inkább vagy a sajátomban?
Anyád vagyok és épp most jöttem el a szobád ajtaja elől, amit rádzártam :)
Nem túlságosan up-to-date.
Vera néni, a.k.a. Kovács Vera, egy 70 éves ősz hajú nő, aki valamiért folyamatosan gyámkodik sodi felett. Amikor berlinbe utazott, még a cuccait is cipelte neki. Rocskai jános felesége.
sodi mindenkori budapesti szállásadója.
Az övék a Pénzmentő Kft., aminek az irodájában a recskást hédereztetik. Vera néni látja el pénzzel, használt ruhával és étellel a recskagépet.
Erős a gyanú, hogy Fifi személyi igazolványát és két, kizárólag veszteséget termelő cégét pénzmosodának használják.
szia Endre
Hello Béla
Mit kellett csinalni? Kiszinezni a megfelelo szinre a csigabigat?
ne becsüld alá a kisnyugdíjas vera néni anyagi lehetőségeit!
mint egy 12 éves.
vajdasági
Feb 12, 2015 02:11:15
Nem azt röhögöm ki, aki próbálkozik, hanem azt, aki azt állítja, hogy beszél németül, oszt ha megszólal...
"A nyelv az egyetlen, amit rosszul is érdemes tudni." Feb 12, 2015 02:11:15
sokat látott troll
Feb 12, 2015 02:11:58
a zum Beispiel elől állandóan lemaradt a zu
Feb 12, 2015 02:11:58
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 02:12:05
Nem azt röhögöm ki, aki próbálkozik, hanem azt, aki azt állítja, hogy beszél németül, oszt ha megszólal, még én is levágom minden egyes mondatából, hogy szar.
A társalgási kurzuson volt egy ilyen csak, aki nagyon szerette mondogatni, hogy például, de a zum Beispiel elől állandóan lemaradt a zu, és emiatt nehéz volt arra figyelni, amiről beszél, mert mindig ezen akadt meg a figyelmed, hogy már milyen szarul mondta.
A társalgási kurzuson volt egy ilyen csak, aki nagyon szerette mondogatni, hogy például, de a zum Beispiel elől állandóan lemaradt a zu, és emiatt nehéz volt arra figyelni, amiről beszél, mert mindig ezen akadt meg a figyelmed, hogy már milyen szarul mondta.
Szerinted aki téged hallgat a videóidban, az mit érez? Hogy milyen flottul beszél ez a kuszafogú púpos srác vagy pedig inkább azt, hogy mi a faszt gagyog ez?
Feb 12, 2015 02:12:05
sokat látott troll
Feb 12, 2015 02:13:09
Nem azt röhögöm ki, aki próbálkozik, hanem azt, aki azt állítja, hogy beszél németül, oszt ha megszólal, még én is levágom minden egyes mondatából, hogy szar.
Szerintem tényleg sokkal jobb ennél, ha az ember csak heherészik válasz helyett, vagy ha nem készül és késve érkezik az órákra. Határozottan.
Feb 12, 2015 02:13:09
vajdasági
Feb 12, 2015 02:14:04
Biztos grúz volt. Feb 12, 2015 02:14:04
sodika
Feb 12, 2015 02:14:59
Fogyatékos vagy. Semmi köze hozzád.
Azok után, hogy lemondtam pénzről, minden szarról, és világossá tettem, hogy igazából csak a tanácsaira szomjazom, cserébe megtehette volna, amennyit segítettem neki.
Ő ezt azzal indokolta, hogy nem akar olyan helyzetbe kerülni, hogy ad egy tanácsot, ami rosszul sül el, aztán őt hibáztatom a következményekért. Érti, hogy a tanácsára várok, de az életem dolgaiban nekem kell döntenem, és a döntéseimért felelősséget vállalnom, nem rakhatom át másra ennek a felelősségét.
Hogy úgy érezte, azért akarok belőle életvezetési tanácsokat kierőszakolni, hogy bármi történik, őt tudjam hibáztatni.
Pedig a valóság ezzel szemben az, hogy az olyan tanácsaival kapcsolatban, aminél kitartott volna a motiválásomban, soha nem hibáztattam volna őt semmilyen negatív kimenetért, mert az, hogy hisz bennem, átlendített volna bármelyiken.
Feb 12, 2015 02:14:59
vajdasági
Feb 12, 2015 02:17:20
úgy érezte, azért akarok belőle életvezetési tanácsokat kierőszakolni, hogy bármi történik, őt tudjam hibáztatni.
Hazudsz.Pedig a valóság ezzel szemben az, hogy az olyan tanácsaival kapcsolatban, aminél kitartott volna a motiválásomban, soha nem hibáztattam volna őt semmilyen negatív kimenetért, mert az, hogy hisz bennem, átlendített volna bármelyiken.
Folyamatosan Andit hibáztatod minden kudarcodért, ami nyár óta történt.
Feb 12, 2015 02:17:20
vajdasági
Feb 12, 2015 02:19:12
Egy féreg vagy, aki másokon élősködik. Egy vérszívó tetű. Parazita véglény.
Feb 12, 2015 02:19:12
sodika
Feb 12, 2015 02:20:56
Andi is ezt mondta, hogy a nyelvtanról szóló órákon kívül szarni a szórendbe, meg mindenre, és nyomni. Az igék legyenek helyesen ragozva, hogy érheni lehessen, hogy akkor most mégis kiről beszélek, a magamról, vagy a másikról, és a megfelelő szók legyenek a mondatban, oszt ennyi. Nyomni. Idővel jó lesz az, ha mellette olvasol, tévézel és beszélgetsz.
De erre nehéz rávennem magam, mert folyton az jut eszembe, hogy na, hát a weil után a megfelelő szórendre ügyelni kell.
Pedig még a friss kiadású könyvben és így szerepel, és a tanfolyamon is így tanították, hogy íráaban mindig, szóban nem olyan fontos ügyelni rá. De hát ugye az ember egyrészt nehezen veszi rá magát, hogy slendrián legyen, másrészt meg ugye mi ez a baromság, hogy más az írott meg a beszélt nyelv?
Feb 12, 2015 02:20:56
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 02:21:08
x11)
kretén
az a csajszi fényévekkel előtted van
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 02:23:29
Érti, hogy a tanácsára várok, de az életem dolgaiban nekem kell döntenem, és a döntéseimért felelősséget vállalnom, nem rakhatom át másra ennek a felelősségét.
Érti, hogy a tanácsára várok, de az életem dolgaiban nekem kell döntenem, és a döntéseimért felelősséget vállalnom, nem rakhatom át másra ennek a felelősségét.
Nem orvos, hogy veled foglalkozzon. Te pedig szemmel láthatóan orvosi eset vagy. Abban pedig teljesen igaza van, hogy neked kell döntened és felelősséget vállalnod. 33 éves vagy!
Feb 12, 2015 02:23:29
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 02:24:22
x11)
Ő ezt azzal indokolta, hogy nem akar olyan helyzetbe kerülni, hogy ad egy tanácsot, ami rosszul sül el, aztán őt hibáztatom a következményekért.
ebből látszik, hogy igencsak jól tette, hogy már az elején lerázott magáról, mert megérezte benned a piócát
neki meg alapvetően tökmindegy, így is, úgy is őt hibáztatod, mert számodra ez a kellemesebb meg egyszerűbb megoldás, mint vállalni a felelősséget a dolgaidért
sodika
Feb 12, 2015 02:24:34
"A nyelv az egyetlen, amit rosszul is érdemes tudni."
Jó, de azért a saját szakmámban fontos a pontos fogalmazás. Sokszor magyarul is nehéz megérteni, mit akar az ügyfél. Bár olyannal, hogy ha közlöd vele, hogy nyelvtanilag többértelmű amit mond, és ezen felbassza az agyát, az Andin kívül még nem találkoztam. Mindenki, de szó szerint mindenki más, tehát Magyarországon élő magyar ember, ha ezt hallja, akkor igyekszik pontosabban fogalmazni, nem pedig kiakadni, hogy hogy merek ilyet mondani, ez neki az anyanyelve... ááá
Feb 12, 2015 02:24:34
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 02:25:26
Érzelmileg zsaroltad őt és csodálkozol, hogy elhajt :) Látod, erre mondja mindenki, hogy autista vagy.
Feb 12, 2015 02:25:26
vérmengele
Feb 12, 2015 02:26:18
kurva naydáat sodi, te faszszopó geci, itt rináyelsz mint egy fürdőskurva, de holnap kibazsottul beéget ed madj magad német órán,te földbuta gyökér!!
Feb 12, 2015 02:26:18
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 02:26:30
x11)
de, magyarban is másképp fogalmazol szóban, pongyolábban, és másként írásban, csak kevésbé feltünő, mert a magyar nyelvtan sokkal egyszerűbb
sodika
Feb 12, 2015 02:29:05
Szóval ez a gondolat, hogy "írásban mindig, szóban nem feltétlenül" kiakasztott, mert mi az, hogy nem ugyanúgy? Szóban elfoadható, írásban hibának számít? Mi ez a baromság?
Fucsa a gondolat...
Nem is tudok azóta sem megbarátkozni vele.
mindegy
Feb 12, 2015 02:29:05
sodika
Feb 12, 2015 02:31:17
Milyen piócát? Én tápláltam őt. Helyette fizettem ki Pestről a projekt indulását, mert szaros 50 eurója nem volt rá.
Hétvégénként 10 percet egy tea mellett, amikor a párjával adnak nekem kevés életvezetési tanácsot a következő berlini hetemre.
Ezt így, ilyen kibaszott egyszerűen én pontosan megfogalmaztam, nehogy félreérthető legyen. És ennél többre tényleg nem vágytam.
Feb 12, 2015 02:31:17
vajdasági
Feb 12, 2015 02:33:17
Attól függ, honnét nézed. Egy török anyanyelvű ember például sokkal könnyebben és sokkal helyesebben tanul meg magyarul, mint németül. (Persze, ha ugyanannyit foglalkozik mindkét nyelvvel.) Feb 12, 2015 02:33:17
vajdasági
Feb 12, 2015 02:34:34
Én tápláltam őt.
Félig nyers csirkével vagy konzerv raviolival? Feb 12, 2015 02:34:34
sodika
Feb 12, 2015 02:35:10
A mennyekbe repültem volna, bazmeg, ha egy-egy nyelvsulis hetem után leülhettem volna kettejükkel egy sör vagy tea mellett, és 10-15 percben dumálhattam volna velük arról, milyen hetem volt, és szerintük mit kéne csinálnom a következő berlini hetemben.
Ennél kibaszottul nem vágytam semmi többre, és ez, hogy ez ilyen geci módon lett megtagadva tőlem, hogy szart bele magasról, mennyi áldozattal jár nekem kint lenni, csak abban az esetben fog arányos elégtétel nélkül maradni, ha vagy befejezni a galéirázást, vagy megjelenít egy nyilvános bocsánatkérést a Facebook idővonalán mindazért, amit velem művelt.
Ennyi.
Ennyi.
Feb 12, 2015 02:35:10
sodika
Feb 12, 2015 02:40:03
na német házifeladatírás, csá
Feb 12, 2015 02:40:03
sodika
Feb 12, 2015 02:43:02
Mindegy, az nekem furcsa gondolat volt, hogy ha a megfelelő szavakat használod, és az igeragozás is stimmel, akkor az már beszéd, szórend, névelők, vonzatok ide vagy oda. :)
Mert az szerintem még kevés.
na csá
Mert az szerintem még kevés.
na csá
Feb 12, 2015 02:43:02
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 03:14:55
A mennyekbe repültem volna, bazmeg, ha egy-egy nyelvsulis hetem után leülhettem volna kettejükkel egy sör vagy tea mellett, és 10-15 percben dumálhattam volna velük arról, milyen hetem volt, és szerintük mit kéne csinálnom a következő berlini hetemben.
Ennyi.
Ennyi.
Nekik kellett volna megmondani, hogy mit csinálj? :D És te tényleg felnőtt embernek tartod magadat? Az pedig téged minősít, hogy egy ilyen zaklatás után még tőled kéne bocsánatot kérnie. Jó esélyekkel pályázol a hét vicce rovatba.
Feb 12, 2015 03:14:55
május 1.
Feb 12, 2015 06:34:27
kellett volna videó: anygyi könyöjgöm, csak tyíz pejc éjetvezetési tanyács hetyente, ne letyél gyonyoszh segííííccs
Feb 12, 2015 06:34:27
május 1.
Feb 12, 2015 06:37:11
Ennyi.
Ennyi.
de többre vágytál te mocskos stalker. ezért követted a nyomát a neten, mindenhol te undorító hazug geci. még hogy ő volt a te piócát, te hazug patkány
Feb 12, 2015 06:37:11
május 1.
Feb 12, 2015 06:39:11
ja az ekszelből kimaradt, hogy ebben az évben 216 órát töltöttél a fórumodon. ez sztem egyéni rekordot, mr Soha többet nem írok ide
Feb 12, 2015 06:39:11
hetyetye
Feb 12, 2015 06:43:27
SoDI: " A mennyekbe repültem volna, bazmeg, ha egy-
egy nyelvsulis hetem után leülhettem volna
kettejükkel egy sör vagy tea mellett, és 10-15
percben dumálhattam volna velük arról,
milyen hetem volt, "
Igen, erre valóak a baratok, esetedben a kommenthaverok.
mennyire eletszagu szerinted egy bocsanatkerő uzenet Anditól, amiert nem akart a baratod lenni?
egy nyelvsulis hetem után leülhettem volna
kettejükkel egy sör vagy tea mellett, és 10-15
percben dumálhattam volna velük arról,
milyen hetem volt, "
Igen, erre valóak a baratok, esetedben a kommenthaverok.
mennyire eletszagu szerinted egy bocsanatkerő uzenet Anditól, amiert nem akart a baratod lenni?
Feb 12, 2015 06:43:27
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 06:50:53
x16)
Hű bazmeg, milyen autistacunami volt itt már megint az éjjel.
A németleckét azért sikerült megírni, vagy majd elmondod a tanárnak, hogy a trollok meg a gonosz Andi néni miatt megint nem jutottál egyről kettőre?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
A németleckét azért sikerült megírni, vagy majd elmondod a tanárnak, hogy a trollok meg a gonosz Andi néni miatt megint nem jutottál egyről kettőre?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 06:50:54
x16)
Hű bazmeg, milyen autistacunami volt itt már megint az éjjel.
hetyetye
Feb 12, 2015 06:51:36
SoDI: " cserébe
megtehette volna, "
elvaras. nem jogosit semmire. fantazia kivetules.mondok egy peldat:
A teged az indexes helyett felrugo hazafi igazan meg is taposhatott volna.
megtehette volna, "
elvaras. nem jogosit semmire. fantazia kivetules.mondok egy peldat:
A teged az indexes helyett felrugo hazafi igazan meg is taposhatott volna.
Feb 12, 2015 06:51:36
xray
Feb 12, 2015 08:43:05
a megfelelő szók legyenek a mondatban, oszt ennyi.
Nincsenek szók, hogy milyen seggbuta vagy, nem csoda, hogy megbuktattak magyarból.
Feb 12, 2015 08:43:05
betrinyózott veréb
Feb 12, 2015 08:56:37
Sodi, nekem mindegy hova mész, csak soha ne gyere vissza. Dögölj meg külföldön.
Amúgy Rómában téged ki fognak ám rabolni a cigányok.
Feb 12, 2015 08:56:37
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 09:08:17
x11)
Ennyi.
mucuska, neked semmilyen áldozattal nem járt, mert nem te fizetted
mit csinálsz, ha nem fejezi be és nem kérsz bocsánatot?
Bandi bá
Feb 12, 2015 09:12:37
miért, a papíralapúval mit lehet még?
már ha nem vécépapírnak használod
már ha nem vécépapírnak használod
A múltkor online szótárral próbáltam kitámasztani a budiajtót, de nem sikerült.
Feb 12, 2015 09:12:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 09:19:47
x16)
Soha nem jut el Rómába. Legfeljebb akkor, ha Balogh táncos medve helyett őt viszi ki, hogy legyen mivel elterelni a közönség figyelmét, amikor munkához lát.
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 09:21:53
x11)
nsgy geci volt a libsipicsa, mert pl. főzni is megtaníthatta volna, de nem tette, hagyta, hogy zabálja a nyers raviolikonzervet
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 09:23:12
x11)
nem is értem, minek akar kimenni, ha csak azért nem, hogy elmondhassa, hogy járt Rómában
tigris
Feb 12, 2015 09:24:27
hogy anika lássa, hogy ő is ilyen világutazó
Feb 12, 2015 09:24:27
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Feb 12, 2015 09:25:23
x16)
Szent Péter sírjához akar elzarándokolni. *pr
AutismusMaximus
Feb 12, 2015 09:26:46
NEM ÉRTED, BAZMEG, HOGY KIBASZOTTUL MEG SEM PRÓBÁLTAM ELOLVASNI, MERT EGY NORMÁLIS GÉPNEK OLYANNAK KÉNE LENNIE, HOGY HA ELKÚROD, VISSZAADJA A PÉNZT, EZÉRT TÖK MINDEGYNEK KÉNE LENNIE, HOGY ELKÚROD-E A SORRENDET?
Bármiben hajlandó lennék fogadni, hogy ilyen opció is volt, csak te nem olvastad el, hanem inkább püfölted a gombokat te nyomorék állat
Feb 12, 2015 09:26:46
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 09:30:02
x11)
funkcionális analfabétákra nem voltak felkészülve ott Berlin, Germany környékén
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 09:30:31
x11)
Szent Péter sírjához akar elzarándokolni. *pr
azt se tudja, ki az
tigris
Feb 12, 2015 09:30:47
ez a legjobb. a mosógép nem volt gondolatolvasó, és nem találta ki, hogy mit akar, ezért szét kellett volna verni a helyet :DD
Feb 12, 2015 09:30:47
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 09:33:59
x11)
kontent a kettesen is :)
Ennél is fontosabbnak tartanánk a fegyvertartás liberalizálását, hogy az ilyen lövöldöző-fenyegetőző barmok helyett csak a halálhírük érjen haza. A többi mindjárt meggondolná, hol is a helye a világban.
- See more at: tolvajkergetok.hu/article.php?id=128#sthash.nxpJtuJC.dpuf
Sherlock Porks seriffesdit szeretne játszani, és nem veszi észre, hogy pont az ilyan barmok miatt nem lesz semmiféle fegyvertartási liberalizálás
Ennél is fontosabbnak tartanánk a fegyvertartás liberalizálását, hogy az ilyen lövöldöző-fenyegetőző barmok helyett csak a halálhírük érjen haza. A többi mindjárt meggondolná, hol is a helye a világban.
Sherlock Porks seriffesdit szeretne játszani, és nem veszi észre, hogy pont az ilyan barmok miatt nem lesz semmiféle fegyvertartási liberalizálás
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 09:36:01
x11)
Először a jövő héten látogathat bíróságra az, akit közelebbről érdekelnek a Tolvajkéregetők ügyei. A Heti Világgazdaság ellen indítottunk pert, amiért valótlanul állították, hogy tavaly nyáron Hódmezővásárhelyen önbíráskodást és más bűncselekményeket követtünk el, valamint valótlan színben festették le az ott történeteket.
Helyszín: Fővárosi Törvényszék, V. kerület, Markó u. 27. II. emelet 69.
Időpont: február 19, 8:30
A következő a Vasárnapi Hírek című lapot kiadó Geomédia Kft. lesz, amely hasonló rágalmakat hordott össze rólunk.
Helyszín: Fővárosi Törvényszék, V. kerület, Markó u. 27. fszt. 82.
Időpont: március 4., 10:00
Nem ússza meg a Blikk sem a hazudozást!
Időpont: március 27, 10:00
És végül az RTL Klub képviselőjének makogását is meghallgathatjuk...
Helyszín: Fővárosi Törvényszék, V. kerület, Markó u. 27. fszt. 17.
Időpont: március 31, 10:00
- See more at: tolvajkergetok.hu/article.php?id=129#sthash.a0hF3uiw.dpuf
a Nők Lapja hogyhogy kimaradt a szórásból?
A következő a Vasárnapi Hírek című lapot kiadó Geomédia Kft. lesz, amely hasonló rágalmakat hordott össze rólunk.
- See more at: tolvajkergetok.hu/article.php?id=129#sthash.a0hF3uiw.dpuf
-
Feb 12, 2015 09:51:45
Először a jövő héten látogathat bíróságra az, akit közelebbről érdekelnek a Tolvajkéregetők ügyei. A Heti Világgazdaság ellen indítottunk pert, amiért valótlanul állították, hogy tavaly nyáron Hódmezővásárhelyen önbíráskodást és más bűncselekményeket követtünk el, valamint valótlan színben festették le az ott történeteket.
ez tényleg nagy show lesz, de nem úgy ahogy a malacz gondolja.
Feb 12, 2015 09:51:45
-
Feb 12, 2015 10:27:48
Ennyi.
Ennyi.
ez annyira gyerekes, sneci!
"tyemét angyi, nyem akajt asz anyukám lennyi!"
mi lesz az arányos elégtétel, aka bosszú? nem leszel andi apukája? ezzel fogod büntetni szegényt?
kisgyerek.:))))))
Feb 12, 2015 10:27:48
Kémlégy
Feb 12, 2015 10:36:55
kontent a kettesen is :)
Én sajnálom, hogy nincs szabad fegyvertartás. Ez esetben ugyanis Borbás simán agyonlőtte volna a tokást, amint belép a kertkapun.
Feb 12, 2015 10:36:55
-
Feb 12, 2015 10:37:31
sneci, benned ószövetségi düh tombol andi irányába, és az arányos elégtételt emlegetve le sem tagadhatnád, hogy a bosszú népéhez tartozol, zsidó!
Feb 12, 2015 10:37:31
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 10:40:47
x11)
remélem sneckó ma is meglátogatja a fórumot és kifejti, hogy milyen lépésket tervez, amennyiben what?andi mégse hagyja abba a galériázást és bocsánatot se kér azért, hogy nem pátyolgatta
-
Feb 12, 2015 10:43:42
remélem sneckó ma is meglátogatja a fórumot és kifejti, hogy milyen lépésket tervez, amennyiben what?andi mégse hagyja abba a galériázást és bocsánatot se kér azért, hogy nem pátyolgatta
ezt nem is tudom hogy képzeli, hogy andi abbahagyja a galériázást.
pál marci kérte snecitől, hogy hagyja abba a programozást, mert átverte?
Feb 12, 2015 10:43:42
-
Feb 12, 2015 10:45:11
sneci, mit szólnál ahhoz, ha anyád csak akkor tekintene el az arányos elégtételtől amiért felélted a vagyonát, ha abbahagynád a faszverést?
Feb 12, 2015 10:45:11
-
Feb 12, 2015 10:49:44
ezt az arányos elégtételről szóló szöveget kellene minden új embernek megmutatni, aki kapcsolatba kerül endrével: vigyázz, mert egy érzelmi fogyatékossal állsz szemben, aki piócaként fog rád ragadni, és ha nem teljesíted amit akar, utána meg fogja bosszulni.
és még csodálkozik a fogyatékos, hogy nincsenek normális emberi kapcsolatai.
és még csodálkozik a fogyatékos, hogy nincsenek normális emberi kapcsolatai.
Feb 12, 2015 10:49:44
-
Feb 12, 2015 10:56:44
sneci, mi trollok is csak arányos elégtételt fogunk venni a testeden a ducato rakterében. de sajnos a fájdalomtól való üvöltésedet nem tudjuk majd bocsánatkérésként elfogadni, mert ehhez időben abba kellett volna hagynod a galériázást.
Feb 12, 2015 10:56:44
sodikát pofán baszom
Feb 12, 2015 11:10:13
HOGY A BÜDÖS RETKES KURVA ANYÁTOKBAN NEM MÁR, AMIKOR TI IS CSAK ARRA JÁTSZOTOK, SZEMÉT KIS GECIK, HOGY LEROMBOLJÁTOK A KIBEBASZOTT MOTIVÁCIÓMAT.
TETVES KIS FÉRGEK BAZMEG
TETVES KIS FÉRGEK BAZMEG
Dobbantottál is hozzá a lábaddal, fosköcsög?
Esküszöm, ha meglátlak valahol a városban, akkor beverem a kajla orrodat. Úgyhogy ne nagyon járj el otthonról, mert még a végén véletlenül összefutunk valahol. Azt sem fogod tudni, honnan jön az ütés, csak leülsz, és vérzik az orrod. És szomorú leszel, mert nem érted, miért ütnek.
Feb 12, 2015 11:10:13
-
Feb 12, 2015 11:13:40
hogy állsz a családalapítással, endre? illetve úgy kérdezem: ki a hibás?
Feb 12, 2015 11:13:40
-
Feb 12, 2015 11:22:35
látod, zsendre, a kommenthaverokkal mindig tudsz dumálni 15 percet arról, hogy milyen heted volt, és arról, szerintünk mit kéne csinálnod a következő berlini/római/barcelonai hetedben. nem is értem helyettünk miért haverkodsz mindenféle libsi picsákkal, akik nem akarnak a szüleid lenni. innen válassz magadnak anyukát és apukát, Hahó!
Feb 12, 2015 11:22:35
töppedt buzigolyók
Feb 12, 2015 11:24:00
na német házifeladatírás, csá
Hajnali fél háromkor házi feladat? Lolbazmeg. Egyszer-kétszer előfordul, hogy melóznom kell éjszaka/hajnalban, de el nem tudnám képzelni, hogy rendszeresen egész éjszaka ébren legyek.
Endre, amit te nem veszel észre, az az, hogy mi trollok ötvenen vagyunk, te meg egyedül. Ha ketten fennmaradnak, és éjszaka fórumoznak veled, akkor is 48 troll kialudta magát, és másnap termeli a GDP-t. Te viszont egyedül vagy, és ha minden éjszaka itt baszod a rezet, akkor másnap értékelhetetlen lesz a teljesítményed.
Remélem, beledöglesz.
Feb 12, 2015 11:24:00
-
Feb 12, 2015 11:42:10
"A jó idő közeledtével, ahogy a tolvajok előbújnak, ránk is egyre gyakrabban lehet számítani. A Rencer is hamarosan debütál, és új weboldallal jelentkezünk."
mi is nagyon várjuk a rencer és az új weboldal indulását, mérnök úr! ugye, henrik, te is várod már?!
mi is nagyon várjuk a rencer és az új weboldal indulását, mérnök úr! ugye, henrik, te is várod már?!
Feb 12, 2015 11:42:10
-
Feb 12, 2015 11:43:21
ide üzenget a malacz!
"Eloszlatnánk azokat a vélekedéseket, hogy a Tolvajkéregetők megszűntek."
"Eloszlatnánk azokat a vélekedéseket, hogy a Tolvajkéregetők megszűntek."
Feb 12, 2015 11:43:21
snecigeci
(
x44)
Feb 12, 2015 11:45:34
x44)
De lassan készül az a rencer. Kapja a kurta farkú programozó a havi 200 ezret azóta is?
She was a dude.
15 perc fütyizés
Feb 12, 2015 11:52:00
De lassan készül az a rencer. Kapja a kurta farkú programozó a havi 200 ezret azóta is?
óradíjat kap,így nem sieti el. szerintem Jövő héten lesz kész.
Feb 12, 2015 11:52:00
-
Feb 12, 2015 11:52:18
öttészarja a pénzt.
Feb 12, 2015 11:52:18
sodika
Feb 12, 2015 12:26:27
azt se tudja, ki az
Egy kikeresztelkedett zsidó.Na meló, csá.
Feb 12, 2015 12:26:27
Kémlégy
Feb 12, 2015 12:26:41
Tolvajkergetős videó viszont azóta sincs.
Nekem valami azt súgja, hogy az utolsó spybike is beszart.
Feb 12, 2015 12:26:41
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 12:28:24
x11)
Tolvajkergetős videó viszont azóta sincs.
december óta semmit se csináltak az atv-s csóka "tőrbecsalásán" kívül
snecigeci
(
x44)
Feb 12, 2015 12:28:33
x44)
Ezt megkapod a trolloktól, nem csak 15 percben. Miért nem repültél még a mennyekbe?
IsmeretlenJoAkaro
Feb 12, 2015 12:31:10
Mert maganak kellett fizetnie a koccintos bort. A Sodi mindig nagyon pontosan fogalmaz, igy Andi jelenletere azert volt szukseg, mert meghivta volna egy sorre vagy egy kavera.
Feb 12, 2015 12:31:10
-
Feb 12, 2015 12:50:33
Te tápláltad őt? Te kinek pénzén élősködtél Berlinben? Hány olyan embernek tartozol akik kifizettek helyetted ezt meg azt? Anidék azért nem akartak veled heti 10 percet eltölteni mert rájöttek, hogy egy balfasz vagy akiből még 10 perc is sok.
Feb 12, 2015 12:50:33
-
Feb 12, 2015 12:52:50
"mennyi áldozattal jár nekem kint lenni,"
Más fizette ki helyetted a kinti semmittevésedet. Ezek után van pofád ilyeneket leírni te hazug csótány
Más fizette ki helyetted a kinti semmittevésedet. Ezek után van pofád ilyeneket leírni te hazug csótány
Feb 12, 2015 12:52:50
TrollerGirl
Feb 12, 2015 13:15:00
Ki ez a Vera néni?
Van kép valahol Andiról?
Van kép valahol Andiról?
Feb 12, 2015 13:15:00
sodika
Feb 12, 2015 13:17:04
mi lesz az arányos elégtétel, aka bosszú?
na meló csá
Feb 12, 2015 13:17:04
15 perc fütyizés
Feb 12, 2015 13:21:34
Ugyanez az oka annak is,hogy te félhajléktalanként tengődsz? Budai úri fiú vs irodalakó csöves. Egyensúly.
Feb 12, 2015 13:21:34
-
Feb 12, 2015 13:21:41
na meló csá
na meló csá
Azzal pénzzel mi lesz amit másokról lehúztál és nem adtál meg? Ilyenkor nem kell az egyensúly?
Feb 12, 2015 13:21:41
Örebro
Feb 12, 2015 13:26:37
gyagyås, csak depisebb leszelha tagadod, hogy szerelmes vagy a Krizsaiba:-)
Feb 12, 2015 13:26:37
Kóser Szalonna
Feb 12, 2015 13:28:11
na meló csá
na meló csá
Szóval mi azzal, hogy a féregségedért szopatunk, az univerzum rendjét szolgáljuk?
Feb 12, 2015 13:28:11
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 13:32:59
x11)
remélem sneckó kifejti, hogy milyen életvezetési tanácsokat várt what?anditól
hogy állítsa össze az étrendjét?
hogy mondja meg, milyen múzeumba menjen?
hogy mit olvasson?
mit nézzen a tévén?
dícsérje meg, hogy egyedül ment 3 megállót a metrón és próbálja ki a trolit is?
hogy állítsa össze az étrendjét?
hogy mondja meg, milyen múzeumba menjen?
hogy mit olvasson?
mit nézzen a tévén?
dícsérje meg, hogy egyedül ment 3 megállót a metrón és próbálja ki a trolit is?
jiddise máme
(
x11)
Feb 12, 2015 13:35:08
x11)
na meló csá
na meló csá
így igaz sneckó, te például az Univerzum egyensúlya miatt szopsz rendszeresen, mert így kapod vissza azt a sok görénységet, amit elkövetsz
pl. nem csináltad meg az előre kifizetett melót határidőre = nix kabát
-
Feb 12, 2015 13:56:27
ezért vagyunk mi is, az egyensúly miatt szopatunk. a világ rendjét szolgáljuk.
Feb 12, 2015 13:56:27
Szerkesztőségi titkár
(
x8)
Feb 12, 2015 14:11:05
x8)
Hogy van a sérved, vádlott?
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 14:16:21
Endre!
Megszólítottak téged, készülj a perre!
Megszólítottak téged, készülj a perre!
Feb 12, 2015 14:16:21
tigris
Feb 12, 2015 14:16:38
sodi nem gondolod, hogy az emberek barátságát ki kell érdemelni? például azzal, hogy elvégzed a munkát TISZTESSÉGESEN ÉS IDŐRE? vagy hogy nem zaklatod színezett levelekkel?
Feb 12, 2015 14:16:38
Kiss Kender Farkas
Feb 12, 2015 14:21:00
Ki ez a Vera néni?
Van kép valahol Andiról?
Van kép valahol Andiról?
vera néni Sodi gazdája, illetve ahogyan ő fogalmaz: "anyja helyett anyja".
Andiról itt egy kép: camerapixo.com/uploads/photographers/0337e4906d3621b1c785f4170a4dcee2bb5b7e39/profile.jpg?1367655587
Feb 12, 2015 14:21:00
Hiénaverő
Feb 12, 2015 14:24:03
Feb 12, 2015 14:24:03
TrollerGirl
Feb 12, 2015 14:30:42
Elsőéveseknek kötelező:
sodipedia.sodika.org/
sodipedia.sodika.org/
Feb 12, 2015 14:30:42
sokat látott troll
Feb 12, 2015 14:33:53
Nézzük csak, hogy is volt ez Andival. Recskaboyból már júliusban elege volt, hiszen a gányolása nem működött, de folyamatosan nyomasztotta mindenfélével.
Ennek ELLENÉRE, amikor a korcs kiment Berlin, Germany környékére, Andi kedvesen fogadta, sörözni, biciklizni vitte.
Zsendre viszont valamivel nagyon kihúzta a gyufát, aminek bizony orrtörés lett a vége.
Andi még ezek után is megbocsájtott, és továbbra is közösen tervezte a projektjét vele, sőt meg is látogatta a teljesen üres, kihalt lakásában, ahol valószínűleg borzasztó estét töltött a párjával.
A korcs azonban nem értékelte ezeket a gesztusokat, és szinte naponta bombázta zaklató, boldozott, színezett, pszichopata stílusú levelekkel a szerencsétlen nőt.
Itt telt be a pohár.
Andi érezte, hogy bármennyit is ad, az nem elég ennek az elmebetegnek. Mindig több kell.
Így nem maradt más választása, finoman elkezdte leépíteni a faszverőt, de az nem értett a szép szóból, ezért drasztikusabb módszerekhez kellett folyamodnia, a vége a teljes kapcsolatmegszakítás lett.
A gyagyás meg nem érti, miért nem sikerült piócáskodással, érzelmi zsarolással és idegőrlő nyomulással pinát szereznie. Hiszen a nyugdíjas nőknél ez eddig bejött.
Fifi, azért nem árulod el az orrbaverésed történetét, mert egy nő tette? Andi leszbikus szeretője?
Ennek ELLENÉRE, amikor a korcs kiment Berlin, Germany környékére, Andi kedvesen fogadta, sörözni, biciklizni vitte.
Zsendre viszont valamivel nagyon kihúzta a gyufát, aminek bizony orrtörés lett a vége.
Andi még ezek után is megbocsájtott, és továbbra is közösen tervezte a projektjét vele, sőt meg is látogatta a teljesen üres, kihalt lakásában, ahol valószínűleg borzasztó estét töltött a párjával.
A korcs azonban nem értékelte ezeket a gesztusokat, és szinte naponta bombázta zaklató, boldozott, színezett, pszichopata stílusú levelekkel a szerencsétlen nőt.
Itt telt be a pohár.
Andi érezte, hogy bármennyit is ad, az nem elég ennek az elmebetegnek. Mindig több kell.
Így nem maradt más választása, finoman elkezdte leépíteni a faszverőt, de az nem értett a szép szóból, ezért drasztikusabb módszerekhez kellett folyamodnia, a vége a teljes kapcsolatmegszakítás lett.
A gyagyás meg nem érti, miért nem sikerült piócáskodással, érzelmi zsarolással és idegőrlő nyomulással pinát szereznie. Hiszen a nyugdíjas nőknél ez eddig bejött.
Fifi, azért nem árulod el az orrbaverésed történetét, mert egy nő tette? Andi leszbikus szeretője?
Feb 12, 2015 14:33:53
-
Feb 12, 2015 14:59:21
Feb 12, 2015 14:59:21
Brian
Feb 12, 2015 15:02:26
maradjál már, nem mindegy neked?
Feb 12, 2015 15:02:26
TrollerGirl
Feb 12, 2015 15:11:06
A te stílusodban válaszoljak inkább vagy a sajátomban?
Anyád vagyok és épp most jöttem el a szobád ajtaja elől, amit rádzártam :)
Feb 12, 2015 15:11:06
Zulu
(
x15)
Feb 12, 2015 15:22:22
x15)
Vera néni, a.k.a. Kovács Vera, egy 70 éves ősz hajú nő, aki valamiért folyamatosan gyámkodik sodi felett. Amikor berlinbe utazott, még a cuccait is cipelte neki. Rocskai jános felesége.
-
Feb 12, 2015 15:24:06
sodi mindenkori budapesti szállásadója.
Feb 12, 2015 15:24:06
sokat látott troll
Feb 12, 2015 15:26:06
Az övék a Pénzmentő Kft., aminek az irodájában a recskást hédereztetik. Vera néni látja el pénzzel, használt ruhával és étellel a recskagépet.
Erős a gyanú, hogy Fifi személyi igazolványát és két, kizárólag veszteséget termelő cégét pénzmosodának használják.
Feb 12, 2015 15:26:06
TrollerGirl
Feb 12, 2015 15:29:00
Köszi az infokat :D
Amíg nem láttam pár videót Sodiról, azt hittem, hogy ez a sodipedia csak valami paródia/humor oldal és hogy ilyen nincs, hogy valaki ennyire nyomorult legyen.
És mégis...
Továbbá meggyőzött az is, hogy van olyan ostoba, hogy idejárjon a fórumra és gyakorlatilag önként szolgáltatja az újabb információkat a szánalmas mindennapjairól. Elég sok szabadideje lehet.
Amíg nem láttam pár videót Sodiról, azt hittem, hogy ez a sodipedia csak valami paródia/humor oldal és hogy ilyen nincs, hogy valaki ennyire nyomorult legyen.
És mégis...
Továbbá meggyőzött az is, hogy van olyan ostoba, hogy idejárjon a fórumra és gyakorlatilag önként szolgáltatja az újabb információkat a szánalmas mindennapjairól. Elég sok szabadideje lehet.
Feb 12, 2015 15:29:00
tigris
Feb 12, 2015 15:34:54
Köszi az infokat :D
És mégis...
És mégis...
szia Endre
Feb 12, 2015 15:34:54
TrollerGirl
Feb 12, 2015 15:35:58
szia Endre
Hello Béla
Feb 12, 2015 15:35:58
IsmeretlenJoAkaro
Feb 12, 2015 16:13:52
Feb 12, 2015 16:13:52
-
Feb 12, 2015 16:15:32
ne becsüld alá a kisnyugdíjas vera néni anyagi lehetőségeit!
Feb 12, 2015 16:15:32
tigris
Feb 12, 2015 16:34:43
mint egy 12 éves.
Feb 12, 2015 16:34:43
46 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™