Callahan
Sep 08, 2013 21:15:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az első gimis osztálykirándulást leszámítva életemben először nekem is lehetőségem nyúlt erre, és 15 évente egyszer jár is, baszod, ha már mindenki más orrba-szájba.</div>
"JÁR"
Megszólalt a proli irigység.
"JÁR"
Megszólalt a proli irigység.
Sep 08, 2013 21:15:33
snecigeci
(
x44)
Sep 08, 2013 21:16:25
x44)
irigy vagy?
She was a dude.
sodika
Sep 08, 2013 21:16:47
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
60 ezret kerestél 1 év alatt?</div>
Nagyon mély depresszióba tudja az embert taszítani, hogy megfeszül, rövid idő alatt annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni, és folyamatosan azt hallja, hogy az milyen kevés, és semmire sem elég.
A mondatom hangsúlya itt van:
<b>annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni</b>
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nagyon mély depresszióba tudja az embert taszítani, hogy megfeszül, rövid idő alatt annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni, és folyamatosan azt hallja, hogy az milyen kevés, és semmire sem elég.
<b>annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni</b>
Sep 08, 2013 21:16:47
Géntolvaj református
Sep 08, 2013 21:17:33
Most már tudjuk, mi Sodi gyenge pontja. Nagyon érzékenyen érinti az, hogy nincs pénze külföldre menni, szóval kedves trolltársak, ha legközelebb nyaralni mentek, gondoskodjatok megfelelő számú sodihergelő képről! Ezzel lehet a legnagyobb fájdalmat okozni neki.
Ceterum censeo: Sodi egy buzi.
Sep 08, 2013 21:17:33
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:18:02
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
csakhogy azok az ismerősök, rokonok, haverok, dolgoznak</div>
Lófaszt ám. Persze európai méregdrága körút saját pénzből, meg brazil barátnő saját pénzből, meg minden szar. Ugyan már.
Nekem igényem sincs erre, de egyszer 15 évben, amikor 20-as éveimben egyszer se jártam külföldön, nekem is járt ebből egy kis morzsa, amikor mindenki orrba-szájba mászkál a világban, és ismerkedik.</div>
dehát te döntöttél úgy, hogy 20-as éveidben nem mész sehova. volt pénzed, 3 milliód. te basztad el ezt is.
most meg amikor anyád éhezik, azt mondod, hogy ez neked jár. csak azért nem mondom, hogy a kurva anyádat, mert anyád a legnagyobb vesztes ebben az egészben.
mekkora egy szar vagy te, fel sem fogod.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Lófaszt ám. Persze európai méregdrága körút saját pénzből, meg brazil barátnő saját pénzből, meg minden szar. Ugyan már.
Nekem igényem sincs erre, de egyszer 15 évben, amikor 20-as éveimben egyszer se jártam külföldön, nekem is járt ebből egy kis morzsa, amikor mindenki orrba-szájba mászkál a világban, és ismerkedik.</div>
dehát te döntöttél úgy, hogy 20-as éveidben nem mész sehova. volt pénzed, 3 milliód. te basztad el ezt is.
most meg amikor anyád éhezik, azt mondod, hogy ez neked jár. csak azért nem mondom, hogy a kurva anyádat, mert anyád a legnagyobb vesztes ebben az egészben.
mekkora egy szar vagy te, fel sem fogod.
snecigeci
(
x44)
Sep 08, 2013 21:18:16
x44)
nem tudtad elképzelni korábban, hogy évente meg tudsz keresni 60 ezret progamozóként?
She was a dude.
Géntolvaj református
Sep 08, 2013 21:18:21
A 60 ezret el se tudtad volna magadról képzelni?:D
Sep 08, 2013 21:18:21
???
Sep 08, 2013 21:18:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És mostantól is meg fogja kapni az összeset, de amikor életemben először elhív magához egy csaj külföldre, amikor egy napnál többet sosem töltöttem a országhatáron kívül 15 éves korom óta, és amikor orrba-szájba mindenkinél azt látom Facebook-ok, hogy ide-oda megy a világban, járt nekem is legalább egyszer.
Ennyi.</div>
MÉG EGYSZER: nem jár neked semmi. Pont. Tessék megdolgozni érte, normálisan, oks?
Ennyi.</div>
MÉG EGYSZER: nem jár neked semmi. Pont. Tessék megdolgozni érte, normálisan, oks?
Sep 08, 2013 21:18:28
sodika
Sep 08, 2013 21:18:30
Persze hogy nagyon kiborultam, és depresszióba estem, amikor felülszárnyaltam azt, amit saját munkaerőmből reálisan, tényleg őszinte hittel, és szívből el tudtam volna képzelni magamról, és megkaptam, hogy ez semmi.
Sep 08, 2013 21:18:30
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 21:18:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
hiába magyarázod. egy év alatt nem adtál anyádnak 30 ezer forintot sem. hálátlan geci.</div>
A Berlin előtti hétig befolyt összes bevételem felét rendszeresen megkapta.</div>
Ami nem érte el a 20 ezer forintot. Ahogy (számodra) jelentős pénzösszeghez jutsz egyből leszarod anyádat. Hálátlan sunyi kis görcs vagy. Mondjuk ez nem újdonság. Az a hazugságod viszont végérvényesen megdőlt, hogy Pátyon élsz anyáddal. Ismerd be szépen, hogy megint a Kolosy téri kanapén recskázol.
hiába magyarázod. egy év alatt nem adtál anyádnak 30 ezer forintot sem. hálátlan geci.</div>
A Berlin előtti hétig befolyt összes bevételem felét rendszeresen megkapta.</div>
Ami nem érte el a 20 ezer forintot. Ahogy (számodra) jelentős pénzösszeghez jutsz egyből leszarod anyádat. Hálátlan sunyi kis görcs vagy. Mondjuk ez nem újdonság. Az a hazugságod viszont végérvényesen megdőlt, hogy Pátyon élsz anyáddal. Ismerd be szépen, hogy megint a Kolosy téri kanapén recskázol.
Sep 08, 2013 21:18:33
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 08, 2013 21:18:46
x9)
Aham, és mi irigykedünk a "shikereidre".
Aham, és mi irigykedünk a "shikereidre".
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:19:12
x48)
<b>annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni</b></div>
mi az hogy el sem tudtad képzelni? terveid szerint már rég havi nettó 400 ezret kellene keresned. ehelyett évente keresel 60 ezret.
<b>annyi pénzt hoz haza, amennyit korábban el sem tudott volna magáról képzelni</b></div>
mi az hogy el sem tudtad képzelni? terveid szerint már rég havi nettó 400 ezret kellene keresned. ehelyett évente keresel 60 ezret.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:20:35
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Persze hogy nagyon kiborultam, és depresszióba estem, amikor felülszárnyaltam azt, amit saját munkaerőmből reálisan, tényleg őszinte hittel, és szívből el tudtam volna képzelni magamról, és megkaptam, hogy ez semmi.</div>
what? miféle depresszió? hiszen nem is létezik.
what? miféle depresszió? hiszen nem is létezik.
Callahan
Sep 08, 2013 21:20:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Persze hogy nagyon kiborultam, és depresszióba estem, amikor felülszárnyaltam azt, amit saját munkaerőmből reálisan, tényleg őszinte hittel, és szívből el tudtam volna képzelni magamról, és megkaptam, hogy ez semmi.</div>
Korábban KSH havi nettóról pofáztál, meg hogy hány százalékkal növeled majd évente.
Korábban KSH havi nettóról pofáztál, meg hogy hány százalékkal növeled majd évente.
Sep 08, 2013 21:20:52
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:21:11
x24)
Depresszióba estél? Pedig a depresszió nem létezik, nemdebár?
Depresszióba estél? Pedig a depresszió nem létezik, nemdebár?
Hitvány Patkány
A hangsúly azon van, hogy a beléd ölt 30 millió után még mindig nem keresel annyit mint egy takarítónő és ahogy egy kevéske pénz áll a házhoz, rögtön elherdálod és azt is leszarod, hogy közben anyád szó szerint éhezik
A hangsúly azon van, hogy a beléd ölt 30 millió után még mindig nem keresel annyit mint egy takarítónő és ahogy egy kevéske pénz áll a házhoz, rögtön elherdálod és azt is leszarod, hogy közben anyád szó szerint éhezik
sodika
Sep 08, 2013 21:21:36
Most pörgök újra, lelkesen, de főként azért, mert a saját mércémhez mérem magam, és ha egyszer elégedett vagyok magammal, és legszívesebben pajzsa emelném magamat az állandó munkabevételeim szintje alapján, akkor többé nem hagyom, hogy bármi is elrontsa a kedvemet, mert többé nem érdekel, hogy ki mit gondol arról, hogy egy bizonyos pénz sok vagy kevés.
Sep 08, 2013 21:21:36
snecigeci
(
x44)
Sep 08, 2013 21:22:09
x44)
5 ezer forintos havi fizetésről beszélünk
programozóként
ennyit reggelente megkeresek, mielőtt elszürcsölöm az első kávémat
She was a dude.
programozóként
ennyit reggelente megkeresek, mielőtt elszürcsölöm az első kávémat
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:22:56
x24)
Púpos, akkor járnak a dolgok, ha megdolgozol értük. Ha nem dolgozol meg értük, nem járnak. Azok az emberek, akikre irígy vagy, fontos szolgálatot tettek a többi embernek, aminek hatására lett annyi pénzük, hogy futotta erre is.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
sodika
Sep 08, 2013 21:23:09
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>terveid szerint már rég havi nettó 400 ezret kellene keresned</div>
<b>Amiben a szavak mélyén reálisan hittem, az sokkal alacsonyabb volt, mint amit végülis realizáltam</b>, és nagyon elégedett voltam magammal, ehhez képest nem csoda a mély depresszió, amikor emellett is a szétesés és annak folyamatos hallgatása volt a jutalom, hogy ez semmi.
<b>Amiben a szavak mélyén reálisan hittem, az sokkal alacsonyabb volt, mint amit végülis realizáltam</b>, és nagyon elégedett voltam magammal, ehhez képest nem csoda a mély depresszió, amikor emellett is a szétesés és annak folyamatos hallgatása volt a jutalom, hogy ez semmi.
Sep 08, 2013 21:23:09
sodika
Sep 08, 2013 21:23:49
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
A hangsúly azon van, hogy a beléd ölt 30 millió után még mindig nem keresel annyit mint egy takarítónő</div>
A takarítónők sokat keresnek. Kemény, becsületes meló az.
A hangsúly azon van, hogy a beléd ölt 30 millió után még mindig nem keresel annyit mint egy takarítónő</div>
A takarítónők sokat keresnek. Kemény, becsületes meló az.
Sep 08, 2013 21:23:49
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:24:14
x24)
De bazmeg, te faszszopó köcsög!
Tavaly november óta jön a végrehajtási pénz! Ráadásul két helyről is egyszerre. Abból nem voltál képes ebben az évben legalább 50.000 -et anyádnak adni?
Tavaly november óta jön a végrehajtási pénz! Ráadásul két helyről is egyszerre. Abból nem voltál képes ebben az évben legalább 50.000 -et anyádnak adni?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:24:46
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most pörgök újra, lelkesen, de főként azért, mert a saját mércémhez mérem magam, és ha egyszer elégedett vagyok magammal, és legszívesebben pajzsa emelném magamat az állandó munkabevételeim szintje alapján, akkor többé nem hagyom, hogy bármi is elrontsa a kedvemet, mert többé nem érdekel, hogy ki mit gondol arról, hogy egy bizonyos pénz sok vagy kevés.</div>
azért nem érdekel, mert vera tart el, és ott lakhatsz ingyen az irodában. szeretsz elfeledkezni arról, hogy gazdaságilag életképtelen vagy kisgyerek vagy, és a felnőttek segítsége nélkül hajléktalanként éhen döglenél az első hónap után.
azért nem érdekel, mert vera tart el, és ott lakhatsz ingyen az irodában. szeretsz elfeledkezni arról, hogy gazdaságilag életképtelen vagy kisgyerek vagy, és a felnőttek segítsége nélkül hajléktalanként éhen döglenél az első hónap után.
sodika
Sep 08, 2013 21:25:11
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Depresszióba estél? Pedig a depresszió nem létezik, nemdebár?</div>
Nem hagyományos, magamba roskadós, hanem pótcselekvéses depresszió volt. Más kérdés, hogy most, hogy kikeveredtem belőle, már idegesít, hogy ezen időszakom alapján többen mindig rendelkezésre álló kamerázónak hisznek, de lassan igyekszem erről ismét mindenkit leszoktatni. :)
Nem hagyományos, magamba roskadós, hanem pótcselekvéses depresszió volt. Más kérdés, hogy most, hogy kikeveredtem belőle, már idegesít, hogy ezen időszakom alapján többen mindig rendelkezésre álló kamerázónak hisznek, de lassan igyekszem erről ismét mindenkit leszoktatni. :)
Sep 08, 2013 21:25:11
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:25:53
x24)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>terveid szerint már rég havi nettó 400 ezret kellene keresned</div>
<b>Amiben a szavak mélyén reálisan hittem, az sokkal alacsonyabb volt, mint amit végülis realizáltam</b>, és nagyon elégedett voltam magammal, ehhez képest nem csoda a mély depresszió, amikor emellett is a szétesés és annak folyamatos hallgatása volt a jutalom, hogy ez semmi.</div>
Hittél kb. 30.000 -ben és realizáltál olyan 100.000 -et?
Hát az valóban lófasz összeg megélhetésre.
<b>Amiben a szavak mélyén reálisan hittem, az sokkal alacsonyabb volt, mint amit végülis realizáltam</b>, és nagyon elégedett voltam magammal, ehhez képest nem csoda a mély depresszió, amikor emellett is a szétesés és annak folyamatos hallgatása volt a jutalom, hogy ez semmi.</div>
Hittél kb. 30.000 -ben és realizáltál olyan 100.000 -et?
Hát az valóban lófasz összeg megélhetésre.
snecigeci
(
x44)
Sep 08, 2013 21:26:10
x44)
mar nem vagy depresszios? dehat meg mindig gombokat keresel, Hahó!
She was a dude.
sodika
Sep 08, 2013 21:26:41
azért nem érdekel</div>
MERT éppen pörgök fel, és EZ, hogy a munkámra koncentráljak, a legértelmesebb dolog.
Nem szokásom embereket megsérteni, de ezen a héten már tényleg leszek megkockáztatni, hogy egyesek megsértődnek, ha elmondom nekik, hogy a meló miatt nem tudok velük tartani kamerázni.
azért nem érdekel</div>
MERT éppen pörgök fel, és EZ, hogy a munkámra koncentráljak, a legértelmesebb dolog.
Nem szokásom embereket megsérteni, de ezen a héten már tényleg leszek megkockáztatni, hogy egyesek megsértődnek, ha elmondom nekik, hogy a meló miatt nem tudok velük tartani kamerázni.
Sep 08, 2013 21:26:41
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:26:54
x24)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Nem hagyományos, magamba roskadós, hanem pótcselekvéses depresszió volt. Más kérdés, hogy most, hogy kikeveredtem belőle, már idegesít, hogy ezen időszakom alapján többen mindig rendelkezésre álló kamerázónak hisznek, de lassan igyekszem erről ismét mindenkit leszoktatni. :)</div>
Hát nagyon úgy tűnik hogy kurva lassan és nyolcadgőzzel igyekezve...:-D
Nem hagyományos, magamba roskadós, hanem pótcselekvéses depresszió volt. Más kérdés, hogy most, hogy kikeveredtem belőle, már idegesít, hogy ezen időszakom alapján többen mindig rendelkezésre álló kamerázónak hisznek, de lassan igyekszem erről ismét mindenkit leszoktatni. :)</div>
Hát nagyon úgy tűnik hogy kurva lassan és nyolcadgőzzel igyekezve...:-D
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:27:04
x48)
trollok, ezek után kötelező tananyag a prolihergelés. a szemináriumvezető keményen számon kéri!
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2013 21:27:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szó szerint nem volt semmi bevételem Berlinig (az azelőtti héten én lepődtem meg azon a legjobban, hogy az összes megrendelőm egyszerre táltosodott meg), most meg lesz, mert pörgök fel, amióta Berlinből visszajöttem.
Ennyi a történet. Főszabályként a pénzeim közel felét anyámnak adom, de Berlin egyrészt kivételes lehetőség volt, másrészt egy szál külső akku meg egy szaros 70 eurós vinyó pedig nem az a dőzsölés, mintha drogoznék ebből a pénzemből.</div>
Ha az az akku meg vinyó többe kerül, mint több havi bevételed, akkor igenis dőzsölés.
Endre, értsd már meg végre, hogy te egy nincstelen lumpenproletár vagy. A te életedben nincs olyan, hogy na most veszek egy külső vinyót, mert az milyen jó lesz, vagy ki ugrok két hétre Berlinbe, mert milyen fasza lehetőség.
Neked minden forintodat a saját puszta létfenntartásodra kell költened, hogy ne másokon élősködj. Szedd össze magad, kezdj el dolgozni, gondoskodj magadról, lásd el magad, segíts édesanyádon és apádon, és ha ezt teljesítetted, akkor kezdhetsz el álmodozni mindenféle kütyükről.
Vedd már észre, hogy te nem élhetsz olyan életet, mint mi becsületes, dolgozó és adófizető emberek, mert nem dolgozol meg érte. Vinyó meg akku meg kütyü nem "jár".
Ennyi a történet. Főszabályként a pénzeim közel felét anyámnak adom, de Berlin egyrészt kivételes lehetőség volt, másrészt egy szál külső akku meg egy szaros 70 eurós vinyó pedig nem az a dőzsölés, mintha drogoznék ebből a pénzemből.</div>
Ha az az akku meg vinyó többe kerül, mint több havi bevételed, akkor igenis dőzsölés.
Endre, értsd már meg végre, hogy te egy nincstelen lumpenproletár vagy. A te életedben nincs olyan, hogy na most veszek egy külső vinyót, mert az milyen jó lesz, vagy ki ugrok két hétre Berlinbe, mert milyen fasza lehetőség.
Neked minden forintodat a saját puszta létfenntartásodra kell költened, hogy ne másokon élősködj. Szedd össze magad, kezdj el dolgozni, gondoskodj magadról, lásd el magad, segíts édesanyádon és apádon, és ha ezt teljesítetted, akkor kezdhetsz el álmodozni mindenféle kütyükről.
Vedd már észre, hogy te nem élhetsz olyan életet, mint mi becsületes, dolgozó és adófizető emberek, mert nem dolgozol meg érte. Vinyó meg akku meg kütyü nem "jár".
Sep 08, 2013 21:27:14
xray
Sep 08, 2013 21:27:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Te idióta, nem másokat kell leszoktatni, hanem magadnak parancsolni.
Te idióta, nem másokat kell leszoktatni, hanem magadnak parancsolni.
Sep 08, 2013 21:27:16
sodika
Sep 08, 2013 21:28:12
Szerintem igenis gonoszság, amikor valaki elégedett magával, lelkes, és túlszárnyalja, amit saját magáról az adott vonatkozásban korábban el tudott képzelni, folyamatosan azzal lelkileg porba tiporni, hogy mindez semmi.
Sep 08, 2013 21:28:12
???
Sep 08, 2013 21:28:17
Számszerűsítenéd a hitt és a realizált összeget? Csak hogy tudjuk miről is van szó.
Sep 08, 2013 21:28:17
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 21:28:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
A takarítónők sokat keresnek. Kemény, becsületes meló az.</div>
Vérprofi programozó csodálja a takarítónőket az álomfizetésükért. Kész végem :D :D
A takarítónők sokat keresnek. Kemény, becsületes meló az.</div>
Vérprofi programozó csodálja a takarítónőket az álomfizetésükért. Kész végem :D :D
Sep 08, 2013 21:28:55
heavy metal
Sep 08, 2013 21:29:24
sodika ezek szerint neked nem kellene az ország dolgaival foglalkoznod, hiszen még a saját ügyeidet se tudod elrendezni. hiteltelen vagy.
az meg nem ciki, hogy 28 félév, 30 millió ft elherdálása után se vagy képes többet keresni, mint egy zuláger egy nap alatt. ezt nem érzed szégyennek?
nem ég az arcod ilyenkor?
az meg nem ciki, hogy 28 félév, 30 millió ft elherdálása után se vagy képes többet keresni, mint egy zuláger egy nap alatt. ezt nem érzed szégyennek?
nem ég az arcod ilyenkor?
Sep 08, 2013 21:29:24
sodika
Sep 08, 2013 21:30:02
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Vinyó meg akku meg kütyü nem "jár".</div>
Egyszer az életben nekem is járt egy jó nyár.
Most meg pörgök fel a pihenés után.
Csak ehhez tényleg meg kell kockáztatnom a héten, hogy egyesek megsértődjenek, ha melóra hivatkozva mondok nemet, amikor kamerázni hívnak.
Valamiért akaratgyenge vagyok megkockáztatni az ilyen sérülést, de most mégis meg fogom tenni.
Csak ehhez tényleg meg kell kockáztatnom a héten, hogy egyesek megsértődjenek, ha melóra hivatkozva mondok nemet, amikor kamerázni hívnak.
Valamiért akaratgyenge vagyok megkockáztatni az ilyen sérülést, de most mégis meg fogom tenni.
Sep 08, 2013 21:30:02
Örebro
Sep 08, 2013 21:30:04
Ezt a nem erek raa es jövö heten megmondom hazugsagodat mar szazszor leirtad.
Apropo a szentendrei trollt mar szarra perelted, te hazug geci???
Apropo a szentendrei trollt mar szarra perelted, te hazug geci???
Sep 08, 2013 21:30:04
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:30:38
x48)
az a tényleges felpörgés is kurva nagy hazugság. alig dolgoztál az elmúlt 2 hónapban. a ledolgozott egyenleged kb. 10 ezer forint.
heavy metal
Sep 08, 2013 21:31:12
hát endre havi 5000 ft nem túl sok, ennél akkor is többet összeszedtél volna ha bevásárló kocsikat tologatsz vissza.
Sep 08, 2013 21:31:12
sodika
Sep 08, 2013 21:31:15
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>
Vérprofi programozó csodálja a takarítónőket az álomfizetésükért. Kész végem :D :D</div>
Nem növekszik a NAV felé a tartozása, mégis pénzt kap készhez? Jelen helyzetemben bármi egy szép álom, ami ennek megfelel.
Vérprofi programozó csodálja a takarítónőket az álomfizetésükért. Kész végem :D :D</div>
Nem növekszik a NAV felé a tartozása, mégis pénzt kap készhez? Jelen helyzetemben bármi egy szép álom, ami ennek megfelel.
Sep 08, 2013 21:31:15
Örebro
Sep 08, 2013 21:31:17
Pihenes??? Mi a faszt pihensz ki te lusta csöves?
Sep 08, 2013 21:31:17
snecigeci
(
x44)
Sep 08, 2013 21:31:19
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szerintem igenis gonoszság, amikor valaki elégedett magával, lelkes, és túlszárnyalja, amit saját magáról az adott vonatkozásban korábban el tudott képzelni, folyamatosan azzal lelkileg porba tiporni, hogy mindez semmi.</div>
mit vartal? anyad tisztaban van a programozoi fizetesekkel. hasra kellett volna esnie, hogy havi 50 rugot osszeszedtel ugy, hogy majd megszakadsz kozben?
20 milliot koltott a tanittatasodra, Hahó!
She was a dude.
mit vartal? anyad tisztaban van a programozoi fizetesekkel. hasra kellett volna esnie, hogy havi 50 rugot osszeszedtel ugy, hogy majd megszakadsz kozben?
20 milliot koltott a tanittatasodra, Hahó!
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 21:32:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Vinyó meg akku meg kütyü nem "jár".</div>
Valamiért akaratgyenge vagyok megkockáztatni az ilyen sérülést, de most mégis meg fogom tenni.</div>
Bazmeg, 31 éve pihensz.
Valamiért akaratgyenge vagyok megkockáztatni az ilyen sérülést, de most mégis meg fogom tenni.</div>
Bazmeg, 31 éve pihensz.
Sep 08, 2013 21:32:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:32:46
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Vinyó meg akku meg kütyü nem "jár".</div>
milyen "egyszer az életben", te hazug fasz? hosszú évekig semmit sem csináltál nyáron, semmi kötelességed nem volt. úgy beszélsz, mintha egész életedben napi 16 órát dolgoztál volna nyaranta.
az egész életed egy kibaszott nagy hazugságtenger.
milyen "egyszer az életben", te hazug fasz? hosszú évekig semmit sem csináltál nyáron, semmi kötelességed nem volt. úgy beszélsz, mintha egész életedben napi 16 órát dolgoztál volna nyaranta.
az egész életed egy kibaszott nagy hazugságtenger.
sodika
Sep 08, 2013 21:33:25
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>az a tényleges felpörgés is kurva nagy hazugság.</div>
Nem az. Folyamatosan pörgök fel. Az elmúlt másfél héten besűrűsödtek az események, de ezek nagy része másik egyéni faszsága, aminak nagy része totál kihagyható lett volna.
Értelmes volt ebben: Révfülöp, az első szír tüntetés, és talán a bankplakátolás. De semmi több.
Nem az. Folyamatosan pörgök fel. Az elmúlt másfél héten besűrűsödtek az események, de ezek nagy része másik egyéni faszsága, aminak nagy része totál kihagyható lett volna.
Értelmes volt ebben: Révfülöp, az első szír tüntetés, és talán a bankplakátolás. De semmi több.
Sep 08, 2013 21:33:25
sodika
Sep 08, 2013 21:34:51
Berlin előtti hétig minden pénzem neki adtam. Azt meg, hogy életemben először elhív egy csaj valami útra, 31 éves fejjel tényleg elvárható lett volna kihagynom, ja. Hogy egyszer, 15 év alatt ennyi apró öröm se jusson nekem. Ja. Tényleg.
Sep 08, 2013 21:34:51
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:35:58
x24)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szerintem igenis gonoszság, amikor valaki elégedett magával, lelkes, és túlszárnyalja, amit saját magáról az adott vonatkozásban korábban el tudott képzelni, folyamatosan azzal lelkileg porba tiporni, hogy mindez semmi.</div>
Mert mire volt elég amit hazaadtál?
Mert mire volt elég amit hazaadtál?
snecigeci
(
x44)
Sep 08, 2013 21:36:22
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Berlin előtti hétig minden pénzem neki adtam. Azt meg, hogy életemben először elhív egy csaj valami útra, 31 éves fejjel tényleg elvárható lett volna kihagynom, ja. Hogy egyszer, 15 év alatt ennyi apró öröm se jusson nekem. Ja. Tényleg.</div>
es a 40 rugos akksi? azt is kotelezo venni15 evente legalabb egyszer?
She was a dude.
es a 40 rugos akksi? azt is kotelezo venni15 evente legalabb egyszer?
sodika
Sep 08, 2013 21:36:33
Miközben orrba-szájba tölti fel rokon, osztálytárs, ismerős, a külföldi útjairól a képeit, és a külföldi haverjairól az anyagokat. Tényleg elvárható lett volna tőlem, hogy ha életemben egyszer nekem is halvány lehetőségem adódik ilyesmire, akkor utasítsam azt el, hogy nem, nem kell. Persze, tényleg.
Sep 08, 2013 21:36:33
heavy metal
Sep 08, 2013 21:36:55
a régi snecológusok emlékeznek még arra, hogy sodika az érettségi után is szeretett volna 1 évet otthon maradni, mert ki akarta pihenni a fárasztó felkészülést.
Sep 08, 2013 21:36:55
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:37:06
x24)
Most meg pörgök fel a pihenés után.</div>
Egy évig pihentél te fasz, de mi a gecit pihentél ki?
Most meg pörgök fel a pihenés után.</div>
Egy évig pihentél te fasz, de mi a gecit pihentél ki?
sodika
Sep 08, 2013 21:37:53
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
es a 40 rugos akksi? azt is kotelezo venni15 evente legalabb egyszer?</div>
Ugyanaz a szitu, mint a laptoppal. Ha valamit szinte napi szinten használok, és érezhetően megkönnyíti az életemet, az hasznos, és fontos, és azért nem kár.
Csak az olyan kiadásért kár, ami semmi pluszt nem visz az életbe, ami csak divat, esetleg ami a polcon hever utána.
Ugyanaz a szitu, mint a laptoppal. Ha valamit szinte napi szinten használok, és érezhetően megkönnyíti az életemet, az hasznos, és fontos, és azért nem kár.
Csak az olyan kiadásért kár, ami semmi pluszt nem visz az életbe, ami csak divat, esetleg ami a polcon hever utána.
Sep 08, 2013 21:37:53
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:38:07
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>az a tényleges felpörgés is kurva nagy hazugság.</div>
Értelmes volt ebben: Révfülöp, az első szír tüntetés, és talán a bankplakátolás. De semmi több.</div>
tedd ki az excelt, ki fog derülni, hogy hazudsz.
Értelmes volt ebben: Révfülöp, az első szír tüntetés, és talán a bankplakátolás. De semmi több.</div>
tedd ki az excelt, ki fog derülni, hogy hazudsz.
???
Sep 08, 2013 21:38:26
Ha utazgatni akarsz: Leni Riefenstahl pl. átállt természetfilmekre . . .
(ez célzás)
(ez célzás)
Sep 08, 2013 21:38:26
sodika
Sep 08, 2013 21:38:29
Mindegy, nem érek rá a faszságokra.
Van mára is melóm, amit holnap reggel már készen kell átadnom.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sep 08, 2013 21:38:29
snecigeci
(
x44)
Sep 08, 2013 21:38:41
x44)
<div class="quote"><div class="author">heavy metal</div>a régi snecológusok emlékeznek még arra, hogy sodika az érettségi után is szeretett volna 1 évet otthon maradni, mert ki akarta pihenni a fárasztó felkészülést.</div>
o gaga sem hitte el, hogy valaha leerettsegizik. foleg egy bukas utan. megerdemelt volna egy kis pihenot tenyleg, ez akkora teljesitmeny volt.
She was a dude.
o gaga sem hitte el, hogy valaha leerettsegizik. foleg egy bukas utan. megerdemelt volna egy kis pihenot tenyleg, ez akkora teljesitmeny volt.
heavy metal
Sep 08, 2013 21:38:56
igen elvárható lett volna, mert a családod éhezik.
többször is kihangsúlyoztad:"elhív egy csaj" ez annyira furcsa és értelmezhetetlen gesztus volt neked, hogy azt gondoltad megfarkalhatod?
te meg akartad kúrni az andit? a vendéglátódat? egy balos hippit?
többször is kihangsúlyoztad:"elhív egy csaj" ez annyira furcsa és értelmezhetetlen gesztus volt neked, hogy azt gondoltad megfarkalhatod?
te meg akartad kúrni az andit? a vendéglátódat? egy balos hippit?
Sep 08, 2013 21:38:56
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:39:08
x24)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Berlin előtti hétig minden pénzem neki adtam. Azt meg, hogy életemben először elhív egy csaj valami útra, 31 éves fejjel tényleg elvárható lett volna kihagynom, ja. Hogy egyszer, 15 év alatt ennyi apró öröm se jusson nekem. Ja. Tényleg.</div>
Elhív egy 38 éves csaj, egy hétig tartogatod a gecit mielőtt elmész, vérig sérted anyádat, otthagyod éhezve, mert neked is jár egy jó nyár, aztán meg se baszod a meghívódat.
Neked ez a jó nyár?
Elhív egy 38 éves csaj, egy hétig tartogatod a gecit mielőtt elmész, vérig sérted anyádat, otthagyod éhezve, mert neked is jár egy jó nyár, aztán meg se baszod a meghívódat.
Neked ez a jó nyár?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:39:28
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miközben orrba-szájba tölti fel rokon, osztálytárs, ismerős, a külföldi útjairól a képeit, és a külföldi haverjairól az anyagokat. Tényleg elvárható lett volna tőlem, hogy ha életemben egyszer nekem is halvány lehetőségem adódik ilyesmire, akkor utasítsam azt el, hogy nem, nem kell. Persze, tényleg.</div>
tavaly voltál olaszországban. milyen egyszer az életben? miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
tavaly voltál olaszországban. milyen egyszer az életben? miért hazudsz folyamatosan, zsidó?
sodika
Sep 08, 2013 21:39:43
Berlin előtti hétig minden felét megkapta anyám, a Berlinért meg nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni. Mindenki utazgat, akit csak ismerek, 15 évben egyszer nekem is járt ebből egy apró kis szerény morzsa.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Sep 08, 2013 21:39:43
sodika
Sep 08, 2013 21:40:07
tavaly voltál olaszországban.</div>
Egy napig.
Na meló, csá.
tavaly voltál olaszországban.</div>
Egy napig.
Na meló, csá.
Sep 08, 2013 21:40:07
Örebro
Sep 08, 2013 21:40:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, nem érek rá a faszságokra.
Na meló, csá.</div>
ma mar kerdeztem, akkor mi a kurva anyadert vagy itt naci?
Na meló, csá.</div>
ma mar kerdeztem, akkor mi a kurva anyadert vagy itt naci?
Sep 08, 2013 21:40:33
snecigeci
(
x44)
Sep 08, 2013 21:40:47
x44)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Csak az olyan kiadásért kár, ami semmi pluszt nem visz az életbe, ami csak divat, esetleg ami a polcon hever utána.</div>
vinyo?
She was a dude.
Csak az olyan kiadásért kár, ami semmi pluszt nem visz az életbe, ami csak divat, esetleg ami a polcon hever utána.</div>
vinyo?
Csak egy olvasó
(
x9)
Sep 08, 2013 21:41:06
x9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miközben orrba-szájba tölti fel rokon, osztálytárs, ismerős, a külföldi útjairól a képeit, és a külföldi haverjairól az anyagokat. Tényleg elvárható lett volna tőlem, hogy ha életemben egyszer nekem is halvány lehetőségem adódik ilyesmire, akkor utasítsam azt el, hogy nem, nem kell. Persze, tényleg.</div>
Azt az egyszerű tényt fogd már fel a csökött agyaddal, hogy a rokonok, ismerősök, osztálytársak félretették rá a pénzt a jövedelmükből. Nem élősködnek valakin és a nagy nehezen összeszedett fillérjeikből utaznak el.
Azt az egyszerű tényt fogd már fel a csökött agyaddal, hogy a rokonok, ismerősök, osztálytársak félretették rá a pénzt a jövedelmükből. Nem élősködnek valakin és a nagy nehezen összeszedett fillérjeikből utaznak el.
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:41:40
x24)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindenki utazgat, akit csak ismerek, </div>
Hermén? Flódnis? Kerekes Dzsabba?
Hermén? Flódnis? Kerekes Dzsabba?
Géntolvaj református
Sep 08, 2013 21:41:54
Amikor Sodi vasárnap éjjel azt írja, hogy "Na meló, csá.", olyankor érzem azt, hogy milyen jó dolog szürke egérnek lenni.
Sep 08, 2013 21:41:54
Örebro
Sep 08, 2013 21:41:55
Utazhattal volna Pal Marcsival, de öt is atbasztad!!!!
Sep 08, 2013 21:41:55
heavy metal
Sep 08, 2013 21:41:57
<b>"We'll always have Berlin"</b>
Sep 08, 2013 21:41:57
jude
Sep 08, 2013 21:42:31
Nyárzáró-őszköszöntő üdülésünk nem egész egy hónap múlva itt :
<a href="http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club</a>
Sodika addigra már elítélt (elsőfokon) lesz.
*prolihergelés*
<a href="http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club" rel="nofollow" target="_blank">http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-beach-club</a>
*prolihergelés*
Sep 08, 2013 21:42:31
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:42:36
x24)
Akkor púp. Ki is tart el? Ki is biztosítja a megélhetésedet?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:42:52
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Berlin előtti hétig minden felét megkapta anyám, a Berlinért meg nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni. Mindenki utazgat, akit csak ismerek, 15 évben egyszer nekem is járt ebből egy apró kis szerény morzsa.
Na meló, csá.</div>
anyád most írta, hogy egész évben 30 ezret sem adtál neki. nem csak berlin miatt kell bocsánatot kérned, hanem az egész addigi munkakerülésért.
Na meló, csá.</div>
anyád most írta, hogy egész évben 30 ezret sem adtál neki. nem csak berlin miatt kell bocsánatot kérned, hanem az egész addigi munkakerülésért.
heavy metal
Sep 08, 2013 21:43:04
sodika a facebook ismerősök miből utaznak szerinted?
Sep 08, 2013 21:43:04
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:43:42
x24)
Te pupp, azt írtad hogy az egyik legundorítóbb tulajdonság az irigység.
Miért vagy te irigy azokra az ismerőseidre akik megtehetik hogy utazgatnak?
Miért vagy te irigy azokra az ismerőseidre akik megtehetik hogy utazgatnak?
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 21:44:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Berlin előtti hétig minden felét megkapta anyám, a Berlinért meg nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni. Mindenki utazgat, akit csak ismerek, 15 évben egyszer nekem is járt ebből egy apró kis szerény morzsa.
Na meló, csá.</div>
És micsoda megfizethetetlen élmény volt! Eddig a Kolosy téri irodában Facebookoztál, fórumoztál és recskáztál, most viszont elmentél Berlinbe és beültél az Andihoz Facebookozni, fórumozni és recskázni. Tökre megérte.
Na meló, csá.</div>
És micsoda megfizethetetlen élmény volt! Eddig a Kolosy téri irodában Facebookoztál, fórumoztál és recskáztál, most viszont elmentél Berlinbe és beültél az Andihoz Facebookozni, fórumozni és recskázni. Tökre megérte.
Sep 08, 2013 21:44:08
Sam
(
x6)
Sep 08, 2013 21:44:33
x6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És mostantól is meg fogja kapni az összeset, de amikor életemben először elhív magához egy csaj külföldre, amikor egy napnál többet sosem töltöttem a országhatáron kívül 15 éves korom óta, és amikor orrba-szájba mindenkinél azt látom Facebook-ok, hogy ide-oda megy a világban, <b>járt nekem is</b> legalább egyszer.
Ennyi.</div>
Proli mentalitás detected!
Andi story beismerve - így egészen hős szerelmesnek tűnik a mi kis Sodink.
Sodi. Dolgozz keményebben kicsit, 20-30.000 forintból már egész jókat lehet utazni.
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
Ennyi.</div>
Proli mentalitás detected!
Andi story beismerve - így egészen hős szerelmesnek tűnik a mi kis Sodink.
Sodi. Dolgozz keményebben kicsit, 20-30.000 forintból már egész jókat lehet utazni.
heavy metal
Sep 08, 2013 21:45:27
sodika berlini nyaralás alatt egyszer se volt bátorságod rámozdulni a kicsi andira?
merev fasszal ólálkodtál körülötte, de bevágni már nem merted?
elárulom csak be kellett volna osonnad a hálószobájába, titkon ő is ezt remélte. te meg gyáva voltál!
most már tuti leírt, mint puhapöcsüt
merev fasszal ólálkodtál körülötte, de bevágni már nem merted?
elárulom csak be kellett volna osonnad a hálószobájába, titkon ő is ezt remélte. te meg gyáva voltál!
most már tuti leírt, mint puhapöcsüt
Sep 08, 2013 21:45:27
-
Sep 08, 2013 21:45:29
<div class="quote"><div class="author">jude</div>Nyárzáró-őszköszöntő üdülésünk nem egész egy hónap múlva itt :
*prolihergelés*</div>
off season in greece . . .
*prolihergelés*</div>
off season in greece . . .
Sep 08, 2013 21:45:29
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2013 21:46:24
Tudod, neked mi jár? Lófasz a seggedbe.
Tanuld már meg végre, hogy csak az "jár" az életben, amiért megdolgoztál. Ha te megtagadod, hogy megdolgozz a pénzedért, akkor neked nem jár semmi sem.
Nem mondhatod egyszer azt, hogy te neked elég, ha gombokért gányolsz, meg hogy hagyjanak már békén a saját ütemedben pénzt keresni, majd olyan dolgokat követelni magadnak, amikért igenis meg kell dolgozni.
Ha te végéig akarod lustálkodni meg élősködni az életed, akkor viseld ennek következményeit, és élj mélynyomorban.
Tudod, neked mi jár? Lófasz a seggedbe.
Tanuld már meg végre, hogy csak az "jár" az életben, amiért megdolgoztál. Ha te megtagadod, hogy megdolgozz a pénzedért, akkor neked nem jár semmi sem.
Nem mondhatod egyszer azt, hogy te neked elég, ha gombokért gányolsz, meg hogy hagyjanak már békén a saját ütemedben pénzt keresni, majd olyan dolgokat követelni magadnak, amikért igenis meg kell dolgozni.
Ha te végéig akarod lustálkodni meg élősködni az életed, akkor viseld ennek következményeit, és élj mélynyomorban.
Sep 08, 2013 21:46:24
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 21:46:39
x4)
<div class="quote"><div class="author">heavy metal</div>sodika a facebook ismerősök miből utaznak szerinted?</div>
Szentkoronából. Hahó!
Szentkoronából. Hahó!
iThroll
(
x1)
Sep 08, 2013 21:47:11
x1)
aztakurva. nagyon ideges lett kocsonya. már vagy harmadszor ismétli ugyanazokat a mondatokat fél órán belül.
tépi a proli irigység és a kőkemény depresszió.
és még what andit sem sikerült megdugnia...
a szilaj, nyugodt paripa-álarc lehullik és előtör mögüle a végtelenül irigy, megkeseredett púp akinek nem jutott semmi az elmúlt 15 évben...brühühü
tépi a proli irigység és a kőkemény depresszió.
és még what andit sem sikerült megdugnia...
a szilaj, nyugodt paripa-álarc lehullik és előtör mögüle a végtelenül irigy, megkeseredett púp akinek nem jutott semmi az elmúlt 15 évben...brühühü
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:48:44
x48)
fingóczi, és az eltartás is jár neked? hogy vera etet a saját pénzéből, és ott laksz ingyen náluk?
heavy metal
Sep 08, 2013 21:48:59
Endre de most őszintén áruld már el miért nem verted be a "kéjrudat" andi néninek?
Sep 08, 2013 21:48:59
Örebro
Sep 08, 2013 21:49:22
te depis idiota, halistennek hamarosan elitelt!!!!!
Sep 08, 2013 21:49:22
Sam
(
x6)
Sep 08, 2013 21:49:57
x6)
Endre! Tudod mi itt többnyire embert próbálunk faragni belőled. Ki ki a jó tanácsaival, van aki a szituációs gyakorlatokat részesíti előnyben, illetve van aki azt szeretné, hogy valamivel ne foglalkozz annyit.
De bazmeg milyen családmodell már ez? A hülyegyereknek van 50 apukája?
Elugattuk már párszor neked, hogy mit és hogyan kellene csinálni, hogy tartanod kell magad a tervhez, hogy néha szórakozni kell, hogy legyen értelme csinálni.
Azt meg hazudd nyugodtan a legközelebbi fasznak aki elhív kamerázni, hogy elromlott és nincs. Csak azért ne azzal üsd agyon megint az időt.
De bazmeg milyen családmodell már ez? A hülyegyereknek van 50 apukája?
Elugattuk már párszor neked, hogy mit és hogyan kellene csinálni, hogy tartanod kell magad a tervhez, hogy néha szórakozni kell, hogy legyen értelme csinálni.
Azt meg hazudd nyugodtan a legközelebbi fasznak aki elhív kamerázni, hogy elromlott és nincs. Csak azért ne azzal üsd agyon megint az időt.
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:51:09
x24)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Berlin előtti hétig minden felét megkapta anyám, a Berlinért meg nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni. Mindenki utazgat, akit csak ismerek, 15 évben egyszer nekem is járt ebből egy apró kis szerény morzsa.
Na meló, csá.</div>
És micsoda megfizethetetlen élmény volt! Eddig a Kolosy téri irodában Facebookoztál, fórumoztál és recskáztál, most viszont elmentél Berlinbe és beültél az Andihoz Facebookozni, fórumozni és <s>recskázni</s>. Tökre megérte.</div>
Berlinben nem recskázott, az utolsó pillanatig reménykedett benne hogy becserkészheti a pitont Andi néninek.
Hazafelé a vonaton rántott rá először csalódottan.
Végülés érthető, egy nyaralás baszás nélkül olyan, mint egy élősködés kaja nélkül.
Na meló, csá.</div>
És micsoda megfizethetetlen élmény volt! Eddig a Kolosy téri irodában Facebookoztál, fórumoztál és recskáztál, most viszont elmentél Berlinbe és beültél az Andihoz Facebookozni, fórumozni és <s>recskázni</s>. Tökre megérte.</div>
Berlinben nem recskázott, az utolsó pillanatig reménykedett benne hogy becserkészheti a pitont Andi néninek.
Hazafelé a vonaton rántott rá először csalódottan.
Végülés érthető, egy nyaralás baszás nélkül olyan, mint egy élősködés kaja nélkül.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:52:08
x48)
hehe, miközben nagy pofával bizonygatta nekünk, hogy az állandó jó kedélyállapota miatt irigyeljük, kiderült, hogy ezalatt végig depressziós volt.
van ennél nagyobb elégtétel, trollok?
van ennél nagyobb elégtétel, trollok?
Sam
(
x6)
Sep 08, 2013 21:52:22
x6)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Berlin előtti hétig minden felét megkapta anyám, a Berlinért meg nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni. Mindenki utazgat, akit csak ismerek, 15 évben egyszer nekem is járt ebből egy apró kis szerény morzsa.
Na meló, csá.</div>
És micsoda megfizethetetlen élmény volt! Eddig a Kolosy téri irodában Facebookoztál, fórumoztál és recskáztál, most viszont elmentél Berlinbe és beültél az Andihoz Facebookozni, fórumozni és recskázni. Tökre megérte.</div>
Ez meg megint látszatviselkedés amolyan autizmus. Nem a külföld tesz boldoggá - mondanám ha nem tudnám, hogy két hétig rohadtál a lakásban. Itthon is lehet kikapcsolódni és jól is, olcsón is. De tudod mit? A fizikai munka a legjobb levezetés ha túl sokat agyaltál. Menj ki a törpegecihet 3 napra ajánld fel, hogy rendet raktok, csináld meg neki a listát amit kért meg öltöztesd fel rendesen és mondd neki a végén, hogy tartozik neked eggyel. Figyeld meg milyen kaland lesz
Na meló, csá.</div>
És micsoda megfizethetetlen élmény volt! Eddig a Kolosy téri irodában Facebookoztál, fórumoztál és recskáztál, most viszont elmentél Berlinbe és beültél az Andihoz Facebookozni, fórumozni és recskázni. Tökre megérte.</div>
Ez meg megint látszatviselkedés amolyan autizmus. Nem a külföld tesz boldoggá - mondanám ha nem tudnám, hogy két hétig rohadtál a lakásban. Itthon is lehet kikapcsolódni és jól is, olcsón is. De tudod mit? A fizikai munka a legjobb levezetés ha túl sokat agyaltál. Menj ki a törpegecihet 3 napra ajánld fel, hogy rendet raktok, csináld meg neki a listát amit kért meg öltöztesd fel rendesen és mondd neki a végén, hogy tartozik neked eggyel. Figyeld meg milyen kaland lesz
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:52:58
x24)
Pupp, hányszor kérdezted meg reménykedve Andi nénitől hátha rádgerjed hogy elküldték-e neki a trollok a fapoleon videót?
Sam
(
x6)
Sep 08, 2013 21:53:58
x6)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>hehe, miközben nagy pofával bizonygatta nekünk, hogy az állandó jó kedélyállapota miatt irigyeljük, kiderült, hogy ezalatt végig depressziós volt.
van ennél nagyobb elégtétel, trollok?</div>
Nem tudom, de ez a mai nap nekem kicsit tömény volt. Volt már troll aki felmondott? Vagy van erre valami rehabilitációs program? Úgy érzem, hogy hiába van 50 ember, Endre olyan fallal rendelkezik amit senki nem tud felrobbantani. Visszatérő rossz álmok fognak megint gyötörni :)
Nem tudom, de ez a mai nap nekem kicsit tömény volt. Volt már troll aki felmondott? Vagy van erre valami rehabilitációs program? Úgy érzem, hogy hiába van 50 ember, Endre olyan fallal rendelkezik amit senki nem tud felrobbantani. Visszatérő rossz álmok fognak megint gyötörni :)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 21:54:09
x48)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ti nem csak az én derűs kedélyállapotomat irigylitek, hanem a becsületességemet, tisztességemet, egyenességemet, arcom, nevem, ügyeim, beadványaim, pereim felvállalásához szükséges bátorságot is.</div>
:)))
:)))
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 21:54:40
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
</div>
Trolléga, ha ne vegye sértésnek, de ezt onnan tudjuk, hogy Endre ezt mondta. Neki viszont meg van az a rossz tulajdonsága, hogy hazudik, mint a vízfolyás.
</div>
Trolléga, ha ne vegye sértésnek, de ezt onnan tudjuk, hogy Endre ezt mondta. Neki viszont meg van az a rossz tulajdonsága, hogy hazudik, mint a vízfolyás.
Sep 08, 2013 21:54:40
sodika
Sep 08, 2013 21:55:46
<div class="quote"><div class="author">heavy metal</div>Endre de most őszintén áruld már el miért nem verted be a "kéjrudat" andi néninek?</div>
Hülye vagy. Nála az évben állandóan váltják egymást a vendégek, haverok. Eleve tudtam, hogy az a vendégfogadós vetésforgó teljesen megszokott nála, ezért természetesen meg sem fordult ilyesmi a fejemben, amit amikről te írsz. :)
Hülye vagy. Nála az évben állandóan váltják egymást a vendégek, haverok. Eleve tudtam, hogy az a vendégfogadós vetésforgó teljesen megszokott nála, ezért természetesen meg sem fordult ilyesmi a fejemben, amit amikről te írsz. :)
Sep 08, 2013 21:55:46
iThroll
(
x1)
Sep 08, 2013 21:56:13
x1)
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>hehe, miközben nagy pofával bizonygatta nekünk, hogy az állandó jó kedélyállapota miatt irigyeljük, kiderült, hogy ezalatt végig depressziós volt.
csak simételni tudom magam:
a 200k hozzászólás méltó ünnepe volt ez a nap
csak simételni tudom magam:
a 200k hozzászólás méltó ünnepe volt ez a nap
iThroll
(
x1)
Sep 08, 2013 21:58:19
x1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">heavy metal</div>Endre de most őszintén áruld már el miért nem verted be a "kéjrudat" andi néninek?</div>
Hülye vagy. Nála az évben állandóan váltják egymást a vendégek, haverok. Eleve tudtam, hogy az a vendégfogadós vetésforgó teljesen megszokott nála, ezért természetesen meg sem fordult ilyesmi a fejemben, amit amikről te írsz. :)</div>
balfaszkám, te hangsúlyoztad ki az előbb hogy először hívott külföldre egy NŐ.
ha ezt nem úgy értetted akkor viszont bevallod hogy buzi vagy.
nos?
Hülye vagy. Nála az évben állandóan váltják egymást a vendégek, haverok. Eleve tudtam, hogy az a vendégfogadós vetésforgó teljesen megszokott nála, ezért természetesen meg sem fordult ilyesmi a fejemben, amit amikről te írsz. :)</div>
balfaszkám, te hangsúlyoztad ki az előbb hogy először hívott külföldre egy NŐ.
ha ezt nem úgy értetted akkor viszont bevallod hogy buzi vagy.
nos?
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 21:58:37
Endre, beszélgessünk anyád levelének arról a részéről, hogy egy közös ismerősötök tart el. Ezek szerint megint a Kolosy téri kanapén recskázol.
Sep 08, 2013 21:58:37
-
Sep 08, 2013 21:58:56
Ha nem andi néninek tartogattad a szaftot, akkor miért lettél spermabank közel három hétig?
Sep 08, 2013 21:58:56
sodika
Sep 08, 2013 21:59:16
Nem idegesítem magam.
Ide nem nézek fel, max. 6 óránként.
Facebook-ra max. 2 óránként.
És MINDEN kamerázásra nemet mondok, amire nem érzek eleve lelkesedést. Ez lesz. Ennyi.
Ide nem nézek fel, max. 6 óránként.
Facebook-ra max. 2 óránként.
És MINDEN kamerázásra nemet mondok, amire nem érzek eleve lelkesedést. Ez lesz. Ennyi.
Sep 08, 2013 21:59:16
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 21:59:32
x24)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
</div>
Trolléga, ha ne vegye sértésnek, de ezt onnan tudjuk, hogy Endre ezt mondta. Neki viszont meg van az a rossz tulajdonsága, hogy hazudik, mint a vízfolyás.</div>
Azt írta hogy azért nem recskázott hogy adott esetben magabiztosan tudjon teljesíteni.
Szerinted ír ilyet egy normális szexuális élettel rendelkező ember?
</div>
Trolléga, ha ne vegye sértésnek, de ezt onnan tudjuk, hogy Endre ezt mondta. Neki viszont meg van az a rossz tulajdonsága, hogy hazudik, mint a vízfolyás.</div>
Azt írta hogy azért nem recskázott hogy adott esetben magabiztosan tudjon teljesíteni.
Szerinted ír ilyet egy normális szexuális élettel rendelkező ember?
Sam
(
x6)
Sep 08, 2013 21:59:39
x6)
Sodi mesélj inkább, hogyan képzeled el a kampányt a faluban? Lesznek plakátok amint épp kertet ásol, traktort vezetsz, gondozod az időseket és mindezek mellett még kamerázgatsz is? Lesz élő közvetítés a falunapokról?
Megvan már a kampánybeszéd? Személyesen mész a kopogtató cédulákért vagy nem bírja a hátad? Felhívod majd Sherlock Porkset szakmai tapasztalatokért? Le fogod tagadni a választóid előtt a kurucos-csatárybácsis-sheriffnés-recskaboyos múltad?
Megvan már a kampánybeszéd? Személyesen mész a kopogtató cédulákért vagy nem bírja a hátad? Felhívod majd Sherlock Porkset szakmai tapasztalatokért? Le fogod tagadni a választóid előtt a kurucos-csatárybácsis-sheriffnés-recskaboyos múltad?
48 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ennyi a történet. Főszabályként a pénzeim közel felét anyámnak adom, .</div>
tehát 60 ezret keresel évente?</div>
Zsido vagy, meg nincs ev vege. Addig par ezer meg bejohet.