Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2013 21:59:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az elmúlt másfél héten besűrűsödtek az események, de ezek nagy része másik egyéni faszsága, aminak nagy része totál kihagyható lett volna.
Értelmes volt ebben: Révfülöp, az első szír tüntetés, és talán a bankplakátolás. De semmi több.</div>
Jé, érdekes módon pont azok az események voltak értelmesek, amelyeken Petra is ott volt. Ilyen gyorsan sikerült elfelejteni Andi nénit? Erős a kangörcs?
Értelmes volt ebben: Révfülöp, az első szír tüntetés, és talán a bankplakátolás. De semmi több.</div>
Jé, érdekes módon pont azok az események voltak értelmesek, amelyeken Petra is ott volt. Ilyen gyorsan sikerült elfelejteni Andi nénit? Erős a kangörcs?
Sep 08, 2013 21:59:47
sodika
Sep 08, 2013 22:00:25
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
Jé, érdekes módon pont azok az események voltak értelmesek, amelyeken Petra is ott volt.</div>
Nem, a gyászmenetet nem soroltam ide, pedig azon is ott volt. :)
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jé, érdekes módon pont azok az események voltak értelmesek, amelyeken Petra is ott volt.</div>
Na meló, csá.
Sep 08, 2013 22:00:25
Callahan
Sep 08, 2013 22:01:00
De azt még most se értem, miért kellett 2 hétig gecit gyűjtögetni...
Sep 08, 2013 22:01:00
Sam
(
x6)
Sep 08, 2013 22:01:39
x6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem idegesítem magam.
Ide nem nézek fel, max. 6 óránként.
Facebook-ra max. 2 óránként.
És MINDEN kamerázásra nemet mondok, amire nem érzek eleve lelkesedést. Ez lesz. Ennyi.</div>
Akarod, hogy 6 óránként levélben elküldje neked a fórum a legtöbb szavazatokat kapott kommenteket? Biztosan be lehet állítani :D
Szanyi úr néhány mondatot esetleg... hogy... -Miről? -BÁRMIRŐL!
És MINDEN kamerázásra nemet mondok, amire nem érzek eleve lelkesedést. Ez lesz. Ennyi.</div>
Akarod, hogy 6 óránként levélben elküldje neked a fórum a legtöbb szavazatokat kapott kommenteket? Biztosan be lehet állítani :D
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 22:01:47
x24)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">iThroll</div>te hangsúlyoztad ki az előbb hogy először hívott külföldre egy NŐ.
ha ezt nem úgy értetted akkor viszont bevallod hogy buzi vagy.</div>
Ezt úgy értettem, hogy "aki ráadásul még nő is".
Ennyi.</div>
Eddig csak faszik hívtak, recskaboy?
Ennyi.</div>
Eddig csak faszik hívtak, recskaboy?
jude
Sep 08, 2013 22:01:56
Te teljesen hülye vagy?
Tudod hányadik fogadalmad már ez?
15-20?
Te teljesen hülye vagy?
Tudod hányadik fogadalmad már ez?
15-20?
Sep 08, 2013 22:01:56
Pinky Pinkhound
Sep 08, 2013 22:02:03
Lenne pár friss és ütős infóm buzizserbóról, de nem ilyen publik' felületen osztanám meg őket, mint ez a fórum. Kék nickkel lehet olyat? Vagy mi a bejáratott NÓHÁU az ilyen titkos konspirációkra?
Sep 08, 2013 22:02:03
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 22:02:11
Eleve érezni fogod a lelkesedést, mert ha nincs kamerázás, akkor nincs tütükélés, ráadásul melózni kell.
Eleve érezni fogod a lelkesedést, mert ha nincs kamerázás, akkor nincs tütükélés, ráadásul melózni kell.
Sep 08, 2013 22:02:11
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 22:03:22
x48)
persze, az állandó tervek. már egy éve mondtad, hogy heti 2szer fogsz kamerázni csak. mi lett belőle? mi lett az évek óta tartó permanens felpörgésekből? semmi.
egyetlen dolgot teljesítettél az évek alatt: elbasztad anyád életét. rád áldozta az egész vagyonát, és te cserébe filléreket adsz neki, és amikor pénzed van, azt rögtön elbaszod azzal, hogy neked az jár, miközben anyád éhezik.
téged agyon kéne baszni egy szívlapáttal.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
persze, az állandó tervek. már egy éve mondtad, hogy heti 2szer fogsz kamerázni csak. mi lett belőle? mi lett az évek óta tartó permanens felpörgésekből? semmi.
egyetlen dolgot teljesítettél az évek alatt: elbasztad anyád életét. rád áldozta az egész vagyonát, és te cserébe filléreket adsz neki, és amikor pénzed van, azt rögtön elbaszod azzal, hogy neked az jár, miközben anyád éhezik.
téged agyon kéne baszni egy szívlapáttal.
Sam
(
x6)
Sep 08, 2013 22:03:33
x6)
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>De azt még most se értem, miért kellett 2 hétig gecit gyűjtögetni...</div>
Én sem, főleg, hogy tök mindegy a mennyiség, ha 3 másodperc alatt még a gatyába belefröcsköli.
Lehet amúgy, hogy Hans arcára akarta verni és megmutatni, hogy a 23 centiből fél liter is kijön. De ez csak teória
Én sem, főleg, hogy tök mindegy a mennyiség, ha 3 másodperc alatt még a gatyába belefröcsköli.
Lehet amúgy, hogy Hans arcára akarta verni és megmutatni, hogy a 23 centiből fél liter is kijön. De ez csak teória
-
Sep 08, 2013 22:03:37
Hetekig spermabankként üzemeltél. Miért is?
Sep 08, 2013 22:03:37
heavy metal
Sep 08, 2013 22:04:59
sodika te azt hitted, hogy andi néni ilyen hippi-féle csaj, akit minden férfi vendége lekúr. te is ebben reménykedtél, hogy legalább egyszer gusztusa támad rád.
Sep 08, 2013 22:04:59
Callahan
Sep 08, 2013 22:05:00
Az élősködésnek több haszna van, mint a gányolásnak.
A kamerázások ezért sem fognak abbamaradni.
A kamerázások ezért sem fognak abbamaradni.
Sep 08, 2013 22:05:00
Zsery GAYhound
Sep 08, 2013 22:05:10
<div class="quote"><div class="author">Pinky Pinkhound</div>Lenne pár friss és ütős infóm buzizserbóról, de nem ilyen publik' felületen osztanám meg őket, mint ez a fórum. Kék nickkel lehet olyat? Vagy mi a bejáratott NÓHÁU az ilyen titkos konspirációkra?</div>
Jajjj Snecigeci kérlek védj meg mert megint a lábtörlőmre akar pisilni ez a geci troll :( Hüpp-hüpp ígérem ha segítesz, nem szúrlak hátba, csak egy nagyon kicsit. Egyébként az Elszámoláshoz épp most kísérletezem ki a holografikus technológiát Steven Spielberg-gel konzultálva, amitől még ütősebb lesz, már tényleg csak 2-3 nap és láthatjátok :)
Jajjj Snecigeci kérlek védj meg mert megint a lábtörlőmre akar pisilni ez a geci troll :( Hüpp-hüpp ígérem ha segítesz, nem szúrlak hátba, csak egy nagyon kicsit. Egyébként az Elszámoláshoz épp most kísérletezem ki a holografikus technológiát Steven Spielberg-gel konzultálva, amitől még ütősebb lesz, már tényleg csak 2-3 nap és láthatjátok :)
Sep 08, 2013 22:05:10
jude
Sep 08, 2013 22:05:13
<div class="quote"><div class="author">Pinky Pinkhound</div>Lenne pár friss és ütős infóm buzizserbóról, de nem ilyen publik' felületen osztanám meg őket, mint ez a fórum. Kék nickkel lehet olyat? Vagy mi a bejáratott NÓHÁU az ilyen titkos konspirációkra?</div>
Leírhatod ide is. Engem nem zavarna.:)
Leírhatod ide is. Engem nem zavarna.:)
Sep 08, 2013 22:05:13
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 22:06:16
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Berlinben nem recskázott, az utolsó pillanatig reménykedett benne hogy becserkészheti a pitont Andi néninek.
</div>
Trolléga, ha ne vegye sértésnek, de ezt onnan tudjuk, hogy Endre ezt mondta. Neki viszont meg van az a rossz tulajdonsága, hogy hazudik, mint a vízfolyás.</div>
Azt írta hogy azért nem recskázott hogy adott esetben magabiztosan tudjon teljesíteni.
Szerinted ír ilyet egy normális szexuális élettel rendelkező ember?</div>
Oké, jogos ez is, de korábban azt írta, napi ötször is megfeji a pitont. Ismerve az akaraterejét, és a beteg maszturbálási kényszerét (masztiparti, Recskaboy stb.), el nem bírom képzelni, hogy egy hétig megállta.
Berlinben nem recskázott, az utolsó pillanatig reménykedett benne hogy becserkészheti a pitont Andi néninek.
</div>
Trolléga, ha ne vegye sértésnek, de ezt onnan tudjuk, hogy Endre ezt mondta. Neki viszont meg van az a rossz tulajdonsága, hogy hazudik, mint a vízfolyás.</div>
Azt írta hogy azért nem recskázott hogy adott esetben magabiztosan tudjon teljesíteni.
Oké, jogos ez is, de korábban azt írta, napi ötször is megfeji a pitont. Ismerve az akaraterejét, és a beteg maszturbálási kényszerét (masztiparti, Recskaboy stb.), el nem bírom képzelni, hogy egy hétig megállta.
Sep 08, 2013 22:06:16
jude
Sep 08, 2013 22:06:31
<div class="quote"><div class="author">heavy metal</div>sodika te azt hitted, hogy andi néni ilyen hippi-féle csaj, akit minden férfi vendége lekúr. te is ebben reménykedtél, hogy legalább egyszer gusztusa támad rád.</div>
Elég valószínű, hogy ez így is van, csak sodrák volt a kivétel.
Elég valószínű, hogy ez így is van, csak sodrák volt a kivétel.
Sep 08, 2013 22:06:31
sodika
Sep 08, 2013 22:06:46
Kamerázok tehát eszek. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Sep 08, 2013 22:06:46
Sam
(
x6)
Sep 08, 2013 22:07:10
x6)
Sodi, programoztál ilyen funkciót, vagy nem tartalmazta a keretrendszer?
Sodi, programoztál ilyen funkciót, vagy nem tartalmazta a keretrendszer?
Laci
Sep 08, 2013 22:07:35
Nekem is vannak infóim! Levlistára felvehetnétek xD
Nekem is vannak infóim! Levlistára felvehetnétek xD
Sep 08, 2013 22:07:35
heavy metal
Sep 08, 2013 22:10:04
sodika valószínűleg te vagy idén az egyetlen vendége andi néni, aki nem tudta megdugni. nem érzed magad balfasznak?
Sep 08, 2013 22:10:04
Orosz Mihály Zoltán
Sep 08, 2013 22:11:19
Kiss Endre!
Ez a te hivatalos oldalad?? Mire véljem ezt??
Ez a te hivatalos oldalad?? Mire véljem ezt??
Sep 08, 2013 22:11:19
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2013 22:11:48
<div class="quote"><div class="author">heavy metal</div>sodika te azt hitted, hogy andi néni ilyen hippi-féle csaj, akit minden férfi vendége lekúr. te is ebben reménykedtél, hogy legalább egyszer gusztusa támad rád.</div>
Most már egyértelmű, hogy Endrét azért hozta lázba a berlini utazás, mert azt hitte, megkaphatja Andi nénit.
Igazán megértette volna az anyja is, hogy egy kósza numera fontosabb, mint hogy jusson neki pénz kajára.
Most már egyértelmű, hogy Endrét azért hozta lázba a berlini utazás, mert azt hitte, megkaphatja Andi nénit.
Igazán megértette volna az anyja is, hogy egy kósza numera fontosabb, mint hogy jusson neki pénz kajára.
Sep 08, 2013 22:11:48
Callahan
Sep 08, 2013 22:12:18
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>Azt írta hogy azért nem recskázott hogy adott esetben magabiztosan tudjon teljesíteni.
Ez az, hogy pont inkább ki kellett volna vernie a teljesítés előtt. Snecike tényleg szűz lehet.
Ez az, hogy pont inkább ki kellett volna vernie a teljesítés előtt. Snecike tényleg szűz lehet.
Sep 08, 2013 22:12:18
sodika
Sep 08, 2013 22:13:05
<div class="quote"><div class="author">heavy metal</div>sodika te azt hitted, hogy andi néni ilyen hippi-féle csaj, akit minden férfi vendége lekúr.</div>
Hülye vagy. Előtte hosszú órákat beszélgettem vele, több éjszakán át, így teljesen tiszta volt, hogy nagyon nincs szó ilyesmiről. :)
Egyébként meg akkora marhaságokat tudtok itt írni, hogy megint kontraproduktívnak érzem az ittlétet.
Kurva gyorsan találnom kell valamit, amit szórakoztatóbb nálatok, de meglesz, mert visszaszokom, aztán megint energiavámpírok lesztek.
Ez pedig nagyon szar így.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Hülye vagy. Előtte hosszú órákat beszélgettem vele, több éjszakán át, így teljesen tiszta volt, hogy nagyon nincs szó ilyesmiről. :)
Egyébként meg akkora marhaságokat tudtok itt írni, hogy megint kontraproduktívnak érzem az ittlétet.
Kurva gyorsan találnom kell valamit, amit szórakoztatóbb nálatok, de meglesz, mert visszaszokom, aztán megint energiavámpírok lesztek.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 08, 2013 22:13:05
Kiss Endre Farkas
Sep 08, 2013 22:13:18
<div class="quote"><div class="author"> Orosz Mihály Zoltán</div>Kiss Endre!
Ez a te hivatalos oldalad?? Mire véljem ezt??</div>
Hát hetyetye.
Ez a te hivatalos oldalad?? Mire véljem ezt??</div>
Hát hetyetye.
Sep 08, 2013 22:13:18
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2013 22:13:39
Endre, legalább egy csomag óvszerbe beruháztál a berlini út előtt, vagy gondoltad, majd Andi ad?
Sep 08, 2013 22:13:39
sodika
Sep 08, 2013 22:14:20
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div>
Ez az, hogy pont inkább ki kellett volna vernie a teljesítés előtt.</div>
Á, korai megömlés olyan dolog, hogy csak olvastam róla, de ez tényleg totál soha nem érintett. :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Á, korai megömlés olyan dolog, hogy csak olvastam róla, de ez tényleg totál soha nem érintett. :D
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Sep 08, 2013 22:14:20
Soha többet nem írok ide
Sep 08, 2013 22:14:57
* két napig *
Sep 08, 2013 22:14:57
Callahan
Sep 08, 2013 22:15:09
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>Most már egyértelmű, hogy Endrét azért hozta lázba a berlini utazás, mert azt hitte, megkaphatja Andi nénit.</div>
Mivel autista és amcsi vígjátékokon nőtt fel, úgy gondolta, hogy "ha egy csaj meghív" = dugni akar.
Andi esetében lehet nem is túlzottan lőtt mellé, csak balfasz volt már megint.
Mivel autista és amcsi vígjátékokon nőtt fel, úgy gondolta, hogy "ha egy csaj meghív" = dugni akar.
Andi esetében lehet nem is túlzottan lőtt mellé, csak balfasz volt már megint.
Sep 08, 2013 22:15:09
sodika
Sep 08, 2013 22:15:15
Vége.
Dögöljetek meg.
Találok jobb szórakozást és unaloműzést már tényleg.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide.
Dögöljetek meg.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide.
Sep 08, 2013 22:15:15
Sam
(
x6)
Sep 08, 2013 22:16:03
x6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Callahan</div>
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide</div>
Naná, ahhoz nő is kellett volna.
Na meló, csá.
Naná, ahhoz nő is kellett volna.
Callahan
Sep 08, 2013 22:16:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Á, korai megömlés olyan dolog, hogy csak olvastam róla, de ez tényleg totál soha nem érintett. :D
</div>
Ha ezt el is hisszük, akkor is kérdés: mi értelme a gecigyűjtögetésnek?
</div>
Ha ezt el is hisszük, akkor is kérdés: mi értelme a gecigyűjtögetésnek?
Sep 08, 2013 22:16:25
heavy metal
Sep 08, 2013 22:17:03
miféle unalom, amikor álmaid melóját végzed?
ne aggódj azóta mások jól megdöngölték helyetted andit és petrát.
ne aggódj azóta mások jól megdöngölték helyetted andit és petrát.
Sep 08, 2013 22:17:03
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 22:17:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Vége.
Dögöljetek meg.
</div>
:D :D :D +1
Dögöljetek meg.
</div>
:D :D :D +1
Sep 08, 2013 22:17:08
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 22:17:14
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Callahan</div>
Na meló, csá.
2 percig bírod, öreg. Te magad mondtad, hogy fél óra alatt már a halálodon vagy.
Na meló, csá.
2 percig bírod, öreg. Te magad mondtad, hogy fél óra alatt már a halálodon vagy.
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 22:17:56
x24)
<div class="quote"><div class="author">Callahan</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Á, korai megömlés olyan dolog, hogy csak olvastam róla, de ez tényleg totál soha nem érintett. :D
</div>
Ha ezt el is hisszük, akkor is kérdés: mi értelme a gecigyűjtögetésnek?</div>
Hát ha nem jön össze Andi néni, akkor valóra válhasson a Valódi Fehér Óceán Stratégia!
</div>
Ha ezt el is hisszük, akkor is kérdés: mi értelme a gecigyűjtögetésnek?</div>
Hát ha nem jön össze Andi néni, akkor valóra válhasson a Valódi Fehér Óceán Stratégia!
mulattató troll
Sep 08, 2013 22:18:55
* labdákkal zsonglőrködik, hogy visszacsalja Sodit *
Sep 08, 2013 22:18:55
Ferenc pápa
Sep 08, 2013 22:19:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Dögöljetek meg.</div>
Ezt hívod te kereszténységnek?!
EL INNEN, SÁTÁNFAJZAT!
Ezt hívod te kereszténységnek?!
EL INNEN, SÁTÁNFAJZAT!
Sep 08, 2013 22:19:06
banshee
(
x24)
Sep 08, 2013 22:20:52
x24)
Dögöljetek meg.
</div>
A gatyádban?
Dögöljetek meg.
</div>
A gatyádban?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Sep 08, 2013 22:21:47
x48)
Dögöljetek meg.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide.</div>
kiborított a mai nap, ugye? nehogy megint depressziós legyél, kicsi zsidó!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Dögöljetek meg.
Na meló, csá.
kiborított a mai nap, ugye? nehogy megint depressziós legyél, kicsi zsidó!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 08, 2013 22:21:51
x16)
Dögöljetek meg.
Na meló, csá.
<i>60 látogató online.
Sodi online.</i>
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Dögöljetek meg.
Na meló, csá.
<i>60 látogató online.
Sodi online.</i>
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 22:23:29
x4)
Endi most leiszod magad és kivered?
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 08, 2013 22:26:53
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Endi most leiszod magad és kivered?</div>
Szerintem ma már csak meleg levegő jön ki a pitonból. Piára meg nincs pénze. Szar ügy.
Szerintem ma már csak meleg levegő jön ki a pitonból. Piára meg nincs pénze. Szar ügy.
Sep 08, 2013 22:26:53
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 22:29:46
x4)
Endre fel sem áll rendesen a faszod. Hiába 23 cm, ha löttyedt. A geci is csak úgy kicsordogál belőle.
Félig impotens vagy, Endre. Bizony ám!
Félig impotens vagy, Endre. Bizony ám!
broni
Sep 08, 2013 22:33:58
gyuccsuk fel!!!!!!!
Sep 08, 2013 22:33:58
heavy metal
Sep 08, 2013 22:36:09
sodika mit keresel még mindig itt?
félsz, hogy ma még újabb mocskos dolgok derülhetnek ki.
félsz, hogy ma még újabb mocskos dolgok derülhetnek ki.
Sep 08, 2013 22:36:09
????
Sep 08, 2013 22:42:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div>
Na meló, csá.</div>
Milyen érdekes, hogy itt hazudozol, hogy téged nem érdekel Petra, ehhez képest azt is megjegyzed, hogy hol volt ott és hol nem. Hogy is van ez?
Na meló, csá.</div>
Milyen érdekes, hogy itt hazudozol, hogy téged nem érdekel Petra, ehhez képest azt is megjegyzed, hogy hol volt ott és hol nem. Hogy is van ez?
Sep 08, 2013 22:42:55
sodileaks
(
x10)
Sep 08, 2013 22:45:39
x10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
hiába magyarázod. egy év alatt nem adtál anyádnak 30 ezer forintot sem. hálátlan geci.</div>
A Berlin előtti hétig befolyt összes bevételem felét rendszeresen megkapta.</div>
A nulla felét, te köcsög?
Nem akarsz még Dunának menni?
Ennyi.
hiába magyarázod. egy év alatt nem adtál anyádnak 30 ezer forintot sem. hálátlan geci.</div>
A Berlin előtti hétig befolyt összes bevételem felét rendszeresen megkapta.</div>
A nulla felét, te köcsög?
Nem akarsz még Dunának menni?
????
Sep 08, 2013 22:47:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">heavy metal</div>sodika te azt hitted, hogy andi néni ilyen hippi-féle csaj, akit minden férfi vendége lekúr.</div>
Na meló, csá.
Egy újabb érdkesség: berlini túrád alkalmával azt hazudtad, hogy nem is tudtad, hogy Berlinben lakik, most meg kiderül minden mondatodból, hogy mégiscsak tudtad hogy hol lakik, hiszen nála hédereltél. Nem lenne egyszerűbb nem hazudni? Nagyon nem megy ez neked.
Na meló, csá.
Egy újabb érdkesség: berlini túrád alkalmával azt hazudtad, hogy nem is tudtad, hogy Berlinben lakik, most meg kiderül minden mondatodból, hogy mégiscsak tudtad hogy hol lakik, hiszen nála hédereltél. Nem lenne egyszerűbb nem hazudni? Nagyon nem megy ez neked.
Sep 08, 2013 22:47:52
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 22:49:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Arra alkalmasak vagytok, hogy 2 percig egy-egy embernek magyarázni kelljen, kik vagytok, de a bűnszövetkezetek hatásossága idáig terjed.</div>
Púp, a tárgyalásod azért 5 percnél tovább fog tartani ;)
Púp, a tárgyalásod azért 5 percnél tovább fog tartani ;)
Sep 08, 2013 22:49:47
????
Sep 08, 2013 22:50:38
Na meló, csá.
Ha nem érint akkor miért tartogattad ha jól emlékszem 2 hétig is?
Na meló, csá.
Ha nem érint akkor miért tartogattad ha jól emlékszem 2 hétig is?
Sep 08, 2013 22:50:38
????
Sep 08, 2013 22:55:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
csakhogy azok az ismerősök, rokonok, haverok, dolgoznak</div>
Lófaszt ám. Persze európai méregdrága körút saját pénzből, meg brazil barátnő saját pénzből, meg minden szar. Ugyan már.
Nekem igényem sincs erre, de egyszer 15 évben, amikor 20-as éveimben egyszer se jártam külföldön, nekem is járt ebből egy kis morzsa, amikor mindenki orrba-szájba mászkál a világban, és ismerkedik.</div>
Európai körút? Brazil barátnő? Ugye nem Titán és Rgl tarha-turnéjára gondolsz?
Lófaszt ám. Persze európai méregdrága körút saját pénzből, meg brazil barátnő saját pénzből, meg minden szar. Ugyan már.
Nekem igényem sincs erre, de egyszer 15 évben, amikor 20-as éveimben egyszer se jártam külföldön, nekem is járt ebből egy kis morzsa, amikor mindenki orrba-szájba mászkál a világban, és ismerkedik.</div>
Európai körút? Brazil barátnő? Ugye nem Titán és Rgl tarha-turnéjára gondolsz?
Sep 08, 2013 22:55:23
El Snesí
Sep 08, 2013 22:56:24
Erről a gecigyűjtögetésről lemaradtam, ez komoly? Hol írt erről?
Sep 08, 2013 22:56:24
heavy metal
Sep 08, 2013 22:56:33
<div class="quote"><div class="author">????</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Európai körút? Brazil barátnő? Ugye nem Titán és Rgl tarha-turnéjára gondolsz?</div>
Tényleg :DDDDDDDDDDDD
Európai körút? Brazil barátnő? Ugye nem Titán és Rgl tarha-turnéjára gondolsz?</div>
Tényleg :DDDDDDDDDDDD
Sep 08, 2013 22:56:33
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 08, 2013 22:57:20
x16)
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>Erről a gecigyűjtögetésről lemaradtam, ez komoly? Hol írt erről?</div>
Itt a fórumon. Ha jól emlékszem két hetet mondod, "hátha összejön valami Berlinben".
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Itt a fórumon. Ha jól emlékszem két hetet mondod, "hátha összejön valami Berlinben".
Fiatalember
Sep 08, 2013 22:57:36
Endre kb. 30.000 forintot adott egy egész évben Gyöngyinek (ez a 2012-es év lehetett).
Ha tényleg kétszer ennyit keresett (ő írta, úgyhogy fenntartással kell kezelni - lehet, hogy még annyit se), akkor az az egész évre 60.000 forintot jelent.
Ez pedig HAVI 5.000 Ft!!!
Fel tudjátok ezt fogni? :D Ledobja az ékszíjat az agyam. Gimi alatt, havi egy nap melóval megkerestem a dupláját tíz éve, baszki! Döbbenet!
Endre, ugyan nem ismerem a gimis és egyetemi ismerőseidet, de azt gyanítom, hogy vagy úgy mentek utazgatni, hogy ennél többet kerestek, vagy úgy, hogy a szüleik nem álltak a csőd szélén. Remélem, érted, mire akarok kilyukadni. Ha nem, akkor segítek: lófasz se jár neked, az is felháborító, hogy nem az utcán élsz!
Nem is értem, gyöngyi miért nem dobott egy hátast, amikor novemberben hozzábasztál három tízest, hogy nézd anya, ennyit én még eddig elképzelni sem tudtam!
Tényleg azt kérem Hanukára, hogy kerülj utcára. Ezek után ha bárkiben volt is egy kis kétség, hogy Zsodi megérdemli-e ezt, remélem, elpárolgott.
U.I.: Zsodmány, ha tényleg csöves leszel, javaslom az Újpesti Zsidó Szeretetotthont. Ott talán befogadnak. És még a Munkásotthon utcához is közel van, ahol Bognár Tibi bácsi tengeti hátralévő napjait. Felvállalnád a származásod fedélért és kajáért vagy inkább az aluljáró?
Ha tényleg kétszer ennyit keresett (ő írta, úgyhogy fenntartással kell kezelni - lehet, hogy még annyit se), akkor az az egész évre 60.000 forintot jelent.
Ez pedig HAVI 5.000 Ft!!!
Fel tudjátok ezt fogni? :D Ledobja az ékszíjat az agyam. Gimi alatt, havi egy nap melóval megkerestem a dupláját tíz éve, baszki! Döbbenet!
Endre, ugyan nem ismerem a gimis és egyetemi ismerőseidet, de azt gyanítom, hogy vagy úgy mentek utazgatni, hogy ennél többet kerestek, vagy úgy, hogy a szüleik nem álltak a csőd szélén. Remélem, érted, mire akarok kilyukadni. Ha nem, akkor segítek: lófasz se jár neked, az is felháborító, hogy nem az utcán élsz!
Nem is értem, gyöngyi miért nem dobott egy hátast, amikor novemberben hozzábasztál három tízest, hogy nézd anya, ennyit én még eddig elképzelni sem tudtam!
Tényleg azt kérem Hanukára, hogy kerülj utcára. Ezek után ha bárkiben volt is egy kis kétség, hogy Zsodi megérdemli-e ezt, remélem, elpárolgott.
U.I.: Zsodmány, ha tényleg csöves leszel, javaslom az Újpesti Zsidó Szeretetotthont. Ott talán befogadnak. És még a Munkásotthon utcához is közel van, ahol Bognár Tibi bácsi tengeti hátralévő napjait. Felvállalnád a származásod fedélért és kajáért vagy inkább az aluljáró?
Sep 08, 2013 22:57:36
????
Sep 08, 2013 22:58:29
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>Erről a gecigyűjtögetésről lemaradtam, ez komoly? Hol írt erről?</div>
Még nyáron a berlini haknija előtt itt a fórumon
Még nyáron a berlini haknija előtt itt a fórumon
Sep 08, 2013 22:58:29
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 23:00:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egy franciaországi kép innen, egy olaszországi kép amonnan, egy párizsi kép a harmadik helyről, külföldi nyelvtanulás, külföldi barátnő, meg kutyafasza, folyamatosan, más-más rokontól, ismerőstől, havertól, osztálytárstól.</div>
DE AZOK MEGKERESIK RÁ A PÉNZT, BAZMEG!
Recskás, tényleg menjél már anyádba.
DE AZOK MEGKERESIK RÁ A PÉNZT, BAZMEG!
Recskás, tényleg menjél már anyádba.
Sep 08, 2013 23:00:50
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Sep 08, 2013 23:02:13
x16)
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Endre kb. 30.000 forintot adott egy egész évben Gyöngyinek (ez a 2012-es év lehetett).</div>
Szerintem itt arra gondolt, hogy 2013-ban kevesebbet adott, mint az akku ára.
Viszont 2012 is szar év lehetett, hiszen a Recskagate-et követően hónapokig nulla bevétele volt, mert semmit sem dolgozott. Ezt excelen is láttuk.
Szerintem itt arra gondolt, hogy 2013-ban kevesebbet adott, mint az akku ára.
Viszont 2012 is szar év lehetett, hiszen a Recskagate-et követően hónapokig nulla bevétele volt, mert semmit sem dolgozott. Ezt excelen is láttuk.
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 23:06:44
Havi 5000 Forint. A mésztelepi cigányok qrva jót röhöghettek rajta a 18000 forintos segélyükkel.
Sep 08, 2013 23:06:44
????
Sep 08, 2013 23:07:19
Endre! Adok egy tippet: lehet ám ingyen is utazni, mész stoppal, mint a kis raszta barátnőd, alszol a parkban vagy a hajlesz szállón, mint Titánék, kaját meg szerzel kukákból vagy dögkutakból és már meg is vagy. Próbáld ki!
Sep 08, 2013 23:07:19
szpítsopp
Sep 08, 2013 23:09:07
hehe, még mindig pörög a téma a facebookon, és sodika kurva ideges :D
Sep 08, 2013 23:09:07
Fiatalember
Sep 08, 2013 23:09:49
<div class="quote"><div class="author">????</div>Endre! Adok egy tippet: lehet ám ingyen is utazni, mész stoppal, mint a kis raszta barátnőd, alszol a parkban vagy a hajlesz szállón, mint Titánék, kaját meg szerzel kukákból vagy dögkutakból és már meg is vagy. Próbáld ki!</div>
Neadjisten vadkemping, mint Pálmarcsi. Ő is hívott, mint Andi néni, oda sem kellett volna sok pénz, valahogy aztán mégsem mentél. Miért is, recskás?
Neadjisten vadkemping, mint Pálmarcsi. Ő is hívott, mint Andi néni, oda sem kellett volna sok pénz, valahogy aztán mégsem mentél. Miért is, recskás?
Sep 08, 2013 23:09:49
Pál Márton
Sep 08, 2013 23:11:51
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">????</div>Endre! Adok egy tippet: lehet ám ingyen is utazni, mész stoppal, mint a kis raszta barátnőd, alszol a parkban vagy a hajlesz szállón, mint Titánék, kaját meg szerzel kukákból vagy dögkutakból és már meg is vagy. Próbáld ki!</div>
Neadjisten vadkemping, mint Pálmarcsi. Ő is hívott, mint Andi néni, oda sem kellett volna sok pénz, valahogy aztán mégsem mentél. Miért is, recskás?</div>
*érdeklődve várja a választ*
Neadjisten vadkemping, mint Pálmarcsi. Ő is hívott, mint Andi néni, oda sem kellett volna sok pénz, valahogy aztán mégsem mentél. Miért is, recskás?</div>
*érdeklődve várja a választ*
Sep 08, 2013 23:11:51
szpítsopp
Sep 08, 2013 23:12:10
<i>Kiss Endre Farkas BÜDÖS KURVA ÉLETBE, MÁS 20 ÉVIG GÜRCÖL EGY OLYAN KURVA LAKÁSÉRT, ÉN SIMÁN ODAADTAM NEKI. MÁS 4-5 ÉVEKET PERESKEDIK EGY ILYEN KÁRTÉRÍTÉSÉRT, ÉS SIMÁN ODAADTAM NEKI. HÓNAPOKIG GÜRIZTEM A MUNKAJÖVEDELMEMÉRT. DE ODAADTAM NEKI TÖBB MINT A FELÉT.
15 éve nem jártam külföldön egy napnál tovább, mert egyetemista koromban nem akartam ezzel terhelni a szüleimet.
Most, hogy három éve dolgozom, egyetlen kibaszott másfél hetes nyaralás járt nekem. Ennyi.</i>
:D
15 éve nem jártam külföldön egy napnál tovább, mert egyetemista koromban nem akartam ezzel terhelni a szüleimet.
Most, hogy három éve dolgozom, egyetlen kibaszott másfél hetes nyaralás járt nekem. Ennyi.</i>
:D
Sep 08, 2013 23:12:10
ál-sodi-generátor
Sep 08, 2013 23:13:28
Volt egy tehermentes, 13 milliós, óbudai, zöldövezeti lakásom. ODAADTAM. Volt 640 ezer 2006-os kártérítésem. Odaadtam. Volt egymilliós munkajövedelmem. A felét szintén odaadtam.
A többi bevételem felét is odaadom, kivéve egy szál berlini út, mert 15 évente egyszer nekem is jár egyetlen szaros nyaralás, és egy kurva 70 eurós vinyó, meg egy szál külső vinyó.
Lőjél le, idióta.
ennyi
A többi bevételem felét is odaadom, kivéve egy szál berlini út, mert 15 évente egyszer nekem is jár egyetlen szaros nyaralás, és egy kurva 70 eurós vinyó, meg egy szál külső vinyó.
Lőjél le, idióta.
ennyi
Sep 08, 2013 23:13:28
ál-sodi-generátor
Sep 08, 2013 23:18:05
külső tápegység
Sep 08, 2013 23:18:05
sodika
Sep 08, 2013 23:18:08
Igenis bazmeg.
2010 és 2012 között az összes munkajövedelmem 75-80%-át.
ÖSSZEGSZERŰEN tehát az <b>EGÉSZ ÉLETEM SORÁN BEFOLYT ÖSSZES MUNKAJÖVEDELEM TÖBB MINT FELÉT, még vinyóval, berlini úttal, és külső aksival együtt is</b>.
Szó szerint.
ÖSSZEGSZERŰEN tehát az <b>EGÉSZ ÉLETEM SORÁN BEFOLYT ÖSSZES MUNKAJÖVEDELEM TÖBB MINT FELÉT, még vinyóval, berlini úttal, és külső aksival együtt is</b>.
Szó szerint.
Sep 08, 2013 23:18:08
sodika
Sep 08, 2013 23:18:31
Plusz 2006-os kártérítés, plusz lakás.
Sep 08, 2013 23:18:31
elveszett gumivég
(
x4)
Sep 08, 2013 23:19:11
x4)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>hehe, még mindig pörög a téma a facebookon, és sodika kurva ideges :D</div>
Elfogyott a fű... :(
Elfogyott a fű... :(
Андрюша Ющинский
Sep 08, 2013 23:19:45
Sziasztok!
Udv Kijevbol!
Udv Kijevbol!
Sep 08, 2013 23:19:45
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:19:49
x4)
Blabla
Pál Márton
Sep 08, 2013 23:19:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igenis bazmeg.
Szó szerint.</div>
Anyád a hibás mindenért ugye? ;)
Szó szerint.</div>
Anyád a hibás mindenért ugye? ;)
Sep 08, 2013 23:19:51
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 23:20:27
Gyertek Facebookra nagyon durva a kontent :D
Sep 08, 2013 23:20:27
sodika
Sep 08, 2013 23:20:30
Az egész eddigi életem során elért ÖSSZES munkajövedelem összegszerűen feléről beszélünk úgy, hogy abba még visszamenőleg beleszámolom az egyetemi évek keresett pénzeimet is.
Sep 08, 2013 23:20:30
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 23:20:55
Dögöljetek meg.
Találok jobb szórakozást és unaloműzést már tényleg.</div>
Mit szólnál egy álláshoz?
Dögöljetek meg.
Mit szólnál egy álláshoz?
Sep 08, 2013 23:20:55
szpítsopp
Sep 08, 2013 23:22:07
sodika, vedd fel kamerára a mostani őrjöngésed, mint molnáreff, komolyan mondom, fizetek a felvételért :D)
Sep 08, 2013 23:22:07
Pál Márton
Sep 08, 2013 23:22:33
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Vége.
Dögöljetek meg.
Mit szólnál egy álláshoz?</div>
Állás? Angyalszárnyakat esetleg?
Dögöljetek meg.
Mit szólnál egy álláshoz?</div>
Állás? Angyalszárnyakat esetleg?
Sep 08, 2013 23:22:33
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 23:22:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Igenis bazmeg.
Szó szerint.</div>
60 rugót se adtál neki egy év alatt, te hazug féreg.
Zsákszámra hordtad haza a pénzt, mi?
Szó szerint.</div>
60 rugót se adtál neki egy év alatt, te hazug féreg.
Zsákszámra hordtad haza a pénzt, mi?
Sep 08, 2013 23:22:48
???
Sep 08, 2013 23:22:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az egész eddigi életem során elért ÖSSZES munkajövedelem összegszerűen feléről beszélünk úgy, hogy abba még visszamenőleg beleszámolom az egyetemi évek keresett pénzeimet is.</div>
Számot mondanál? Vagy csk annyit árulj el, hogy hány nulla van az egyes után.
Számot mondanál? Vagy csk annyit árulj el, hogy hány nulla van az egyes után.
Sep 08, 2013 23:22:58
sodileaks
(
x10)
Sep 08, 2013 23:23:06
x10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>EGÉSZ ÉLETEM SORÁN BEFOLYT ÖSSZES MUNKAJÖVEDELEM TÖBB MINT FELÉT</b></div>
Életedben nem volt munkajövedelmed, miről beszélsz, tintás?
Ennyi.
Életedben nem volt munkajövedelmed, miről beszélsz, tintás?
szpítsopp
Sep 08, 2013 23:23:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az egész eddigi életem során elért ÖSSZES munkajövedelem összegszerűen feléről beszélünk úgy, hogy abba még visszamenőleg beleszámolom az egyetemi évek keresett pénzeimet is.</div>
áhh, szóval így jött ki éveken keresztül az a csodás átlag, nem csak a kárpit számoltad bele? ROFL :DDD
áhh, szóval így jött ki éveken keresztül az a csodás átlag, nem csak a kárpit számoltad bele? ROFL :DDD
Sep 08, 2013 23:23:19
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 23:24:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Plusz 2006-os kártérítés, plusz lakás.</div>
A lakás nem a te pénzedből lett véve, ugyebár.
Te csak apádat túrtad ki onnan.
A lakás nem a te pénzedből lett véve, ugyebár.
Te csak apádat túrtad ki onnan.
Sep 08, 2013 23:24:11
Pál Márton
Sep 08, 2013 23:24:41
Egyetemi évek alatt keresett pénzeid? Mifaaan?
Egyetemi évek alatt keresett pénzeid? Mifaaan?
Sep 08, 2013 23:24:41
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:24:52
x4)
FB linket valaki pls!
sodika
Sep 08, 2013 23:26:12
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
60 rugót se adtál neki egy év alatt, te hazug féreg.</div>
<b>KIASZOTTUL LESZAROM AZ ÖSSZEGSZERŰSÉGET, AMIKOR KÖZVETLENÜL ELŐTTE PEDIG AKKORA ÖSSZEGET JUTTATTAM NEKI, AMEKKORA ÖSSZEGŰ PÉNZT ÉN SZÓ SZERINT EL SEM TUDOK KÉPZELNI.</b>
A számot magát fel sem tudom fogni, de pénzként az összeget el sem tudom képzelni: akkora hatalmas pénzmennyiség, hogy a tudatomnak nehezére esik értelmezni, hogy annyi pénz egyáltalán létezik.
13 milliós lakás, többszázezres kocsi, 640 ezres kártérítés, sokszázezres munkajövedelem. És és MIND ODAADTAM.
Akkora vagyontömeget, amennyi pénzt fel sem tudok fogni.
<b>KIASZOTTUL LESZAROM AZ ÖSSZEGSZERŰSÉGET, AMIKOR KÖZVETLENÜL ELŐTTE PEDIG AKKORA ÖSSZEGET JUTTATTAM NEKI, AMEKKORA ÖSSZEGŰ PÉNZT ÉN SZÓ SZERINT EL SEM TUDOK KÉPZELNI.</b>
A számot magát fel sem tudom fogni, de pénzként az összeget el sem tudom képzelni: akkora hatalmas pénzmennyiség, hogy a tudatomnak nehezére esik értelmezni, hogy annyi pénz egyáltalán létezik.
13 milliós lakás, többszázezres kocsi, 640 ezres kártérítés, sokszázezres munkajövedelem. És és MIND ODAADTAM.
Akkora vagyontömeget, amennyi pénzt fel sem tudok fogni.
Sep 08, 2013 23:26:12
Hitvány Patkány
Sep 08, 2013 23:27:02
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>FB linket valaki pls!</div>
<a href="https://www.facebook.com/groups/503338373077149/permalink/514696478608005/" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/groups/503338373077149/permalink/514696478608005/</a>
<a href="https://www.facebook.com/groups/503338373077149/permalink/514696478608005/" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/groups/503338373077149/permalink/514696478608005/</a>
Sep 08, 2013 23:27:02
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:28:10
x4)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>FB linket valaki pls!</div>
<a href="https://www.facebook.com/groups/503338373077149/permalink/514696478608005/" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/groups/503338373077149/permalink/514696478608005/</a></div>
Köszi!
<a href="https://www.facebook.com/groups/503338373077149/permalink/514696478608005/" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/groups/503338373077149/permalink/514696478608005/</a></div>
Köszi!
elveszett gumivég
(
x4)
Sep 08, 2013 23:28:27
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Akkora vagyontömeget, amennyi pénzt fel sem tudok fogni.</div>
Értem én... de... TE ÍRTAD A MASZTIPARTIS KOMMENTET?
Értem én... de... TE ÍRTAD A MASZTIPARTIS KOMMENTET?
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:28:53
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Kb. 20 millió forintot nem tudsz elképzelni?
Kb. 20 millió forintot nem tudsz elképzelni?
Ószövetségi Düh
Sep 08, 2013 23:29:51
</div>
Az havonta akkor is csak 5 rugó, te idióta.
Ebből még a villanyszámlát sem lehet befizetni, pár napi kajádat fedezi maximum. Te tényleg erre vered magad, te fogyatékos?
</div>
Az havonta akkor is csak 5 rugó, te idióta.
Ebből még a villanyszámlát sem lehet befizetni, pár napi kajádat fedezi maximum. Te tényleg erre vered magad, te fogyatékos?
Sep 08, 2013 23:29:51
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:30:00
x4)
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Kb. 20 millió forintot nem tudsz elképzelni?</div>
Jöjjenek a prolihergelő pénzkupacok!
Jöjjenek a prolihergelő pénzkupacok!
Pál Márton
Sep 08, 2013 23:30:14
Nézzük a tényeket: lakás? Apádé volt, de te kivágtad onnan, kocsi? Nem te kerested meg az árát, kárpi? Ne nagyon firtassuk milyen kamu szövegre ítélték meg, munkajövedelem? Ugyan, méghogy többszázezres :-)
Nézzük a tényeket: lakás? Apádé volt, de te kivágtad onnan, kocsi? Nem te kerested meg az árát, kárpi? Ne nagyon firtassuk milyen kamu szövegre ítélték meg, munkajövedelem? Ugyan, méghogy többszázezres :-)
Sep 08, 2013 23:30:14
sodika
Sep 08, 2013 23:30:43
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Nem.
Nem.
Sep 08, 2013 23:30:43
Fiatalember
Sep 08, 2013 23:31:22
Endre, az, hogy a lakás a te neveden volt, még nem jelenti azt, hogy te vetted, te fasz!
Anyádék vették neked! Te pedig nem nekik, hanem a zsidó tanár úrnak adtad oda, a nagyanyai örökségeddel együtt!
Egyébként pedig számoljunk rád havi átlag 100.000 forintot (kaja, rezsi, ruházkodás stb.).
Ezt azt jelenti, hogy a szüleidnek eddig 31 x 12 x 100.000 forintba kerültél, tehát összesen:
37,200,000 forintba
-------------------
A lakásoddal és az örökségeddel együtt kb.
55,000,000-60,000,000 forintba
------------------------------
Te idén kb. 30.000 Ft-ot adtál az anyádnak. Tavaly és tavalyelőtt mondjuk havi 10.000 forintot plusz 600.000 forintnyi kártérítést. Ez összesen 2 x 12 x 10.000 + 30.000 + 600.000 forint, ami:
870,000 forint
--------------
Ez azt jelenti, hogy kb.
54,000,000-59,000,000 forinttal TARTOZOL A SZÜLEIDNEK!!!
Ezek után pedig lófasz sem jár neked, te hazug, élősködő szemétláda!
Anyádék vették neked! Te pedig nem nekik, hanem a zsidó tanár úrnak adtad oda, a nagyanyai örökségeddel együtt!
Egyébként pedig számoljunk rád havi átlag 100.000 forintot (kaja, rezsi, ruházkodás stb.).
Ezt azt jelenti, hogy a szüleidnek eddig 31 x 12 x 100.000 forintba kerültél, tehát összesen:
37,200,000 forintba
-------------------
A lakásoddal és az örökségeddel együtt kb.
55,000,000-60,000,000 forintba
------------------------------
Te idén kb. 30.000 Ft-ot adtál az anyádnak. Tavaly és tavalyelőtt mondjuk havi 10.000 forintot plusz 600.000 forintnyi kártérítést. Ez összesen 2 x 12 x 10.000 + 30.000 + 600.000 forint, ami:
870,000 forint
--------------
Ez azt jelenti, hogy kb.
54,000,000-59,000,000 forinttal TARTOZOL A SZÜLEIDNEK!!!
Ezek után pedig lófasz sem jár neked, te hazug, élősködő szemétláda!
Sep 08, 2013 23:31:22
sodi mama
Sep 08, 2013 23:31:42
SZART SEM KERESEL, FOGD MÁR FEL VÉGRE, HOGY EZ SEMMIRE NEM ELÉG! HALLOD? HALLOD???
Sep 08, 2013 23:31:42
sodika
Sep 08, 2013 23:32:41
És EZEN A PONTON szarok le mindenkit, aki a magánéletemben turkál.
csá.
csá.
Sep 08, 2013 23:32:41
Andy Dufresne
(
x4)
Sep 08, 2013 23:33:03
x4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Nem.</div>
Miért nem?
Ezek szerint zavar, ha a trollok pénzkupacokat és drága tárgyakról készül képeket mutogatnak neked?
Nem.</div>
Miért nem?
Ezek szerint zavar, ha a trollok pénzkupacokat és drága tárgyakról készül képeket mutogatnak neked?
189 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ennyi.
Na meló, csá.