nem értem
azt érted, hogy az infóstrollok miért keresnek qrva sokat itt, Magyarországon, és te miért egy asztal alatt laksz?
Vannak szép számmal olyanok, akik azon dolgoznak, hogy ez változzon. Például a mi cégünk is ilyen.
Vannak, akik nem árulják el a hazájukat.
Na szunya, csá, mert holnap szürkeegérkedek.
Ok, baszki és szerinted a német cég egy jó szakembert szeretne alkalmazni, vagy egy hülyét akit tanítganti kell?
Jelen esetben azt kommunikálod, hogy tanulnod és fejlődnöd kell. Ők már egy tanult és fejlett munkaerőt akarnak.
De ettől még így van. :)
Ez gazdasági tény.
Kisebb a GDP, kevesebb a pénz, mert a magyar cégek szarnak a hatékonyságra, és a modern technikákra, módszertanokra, a német cégek meg nem.
Ezért, és nem másért.
Pont.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
ÉS minden beszélgetésben őszinte vagyok, ha szóba kerül.
Nem árulok zsákbamacskát.
Nem egyről-kettőről beszélek.
SOk tucatról. Általánosságban.
Kizárásos alapon most hétvégén (nyilván vasárnap) utazik ki, dec. 14-18. gányolgat az egyik helyen, dec. 19-20. kell valahogy eljutnia egy német városból a másikba (óriási kaland), majd dec. 21-én van a próbanap a másik helyen.
Hacsak nem halasztotta el az egészet januárra, de úgyis ki fog derülni azonnal.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Talán el kellene menni végre dolgozni? Vagy 34 évesen ez még túl korai lenne?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Sokszor mondtuk ezt már neki, de úgysem hiszi el. Nem csoda, hogy Andival is konfliktusba került, hiszen valahol ő is bolond. Ha nem lenne az, szóba se állt volna egy Sodikával.
vagy de.
A hangsúly azon van, hogy nekünk van tapasztalatunk, neked nincs. Mi tudjuk, miről beszélünk, te nem.
Az nem volt elég éles visszajelzés, hogy az ország legfosabb cégétől is kirúgtak? Aztán a volt főnököd azt mesélte, hogy nem adott neked rendes feladatokat és nem ajánlana programozói munkát neked?
Az nem volt elég éles visszajelzés, hogy a német főnökúr udvariasan kiröhögött egy emailben? Az idézőjelbe rakott "technikailag helyes" ezt jelentette, ha nem fogtad volna fel. A lehető legudvariasabban röhögött ki.
Az nem elég éles visszajelzés, hogy gombokat keresel?
Az nem elég éles visszajelzés, hogy az Andi féle projektet sem voltál képes rendesen megcsinálni?
Az nem elég éles visszajelzés, hogy alapszintű tudásod hiányzik, OOP, MVC, stb?
Endre, tárgyilagosan ki lehet jelenteni, hogy te egy buta, elmaradott szar programozó vagy. Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
már kaptál fogódzót, ma megírták, hogy vérpistike vagy, nem pedig vérprofi szoftverfejlesztő. kint is ezt fogják megerősíteni.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Gyagyás, a kinti magyarok még élénken emlékeznek rá, ahogy a vendégmunkásokkal halálos balesetet szenvedett kisbuszon örömködtél. Ezért nyugodj meg, te is keményen szopatva leszel. Mert megérdemled.
Nem lehetek 10 év lemaradásban olyan technikákban, melyek kevesebb mint 5 éve léteznek. :D
a válasz tehát: IGEN, mivel az alapok stabilak
és pontos visszajelzést a tudásomról
kevés, elég, ha kevés, miben kevés
behozható-e rövid idő alatt
mit csináljak januártól
ehhez kell most nekem fogódzó
tudnom kell
megmondték az infóstrollok kb egy éve, a németórák helyett irarkozz be valami infóstanfolyésra, hogy felfrissítsd az elavult tudásodat
de hát tökfeleslegesen, baszol te arra, amit nálad okosabbak és hozzáértőbbek mondanak neked
most is itt magyarázod a sztaniolba csomagolt szarodat, ahelyett hogy tanulnál
Az alapok nem stabilak, láttuk az osztályodat és a Kaprekar számos kódodat. Nem értesz hozzá. Nem vagy tisztában az OOP technológiával, nem tudsz alapdolgokat, mint a % operátor, stb, stb. Egy alap JOIN query megírása 20 percedbe telt. Ezek nem stabil alapok, SoDI! És 10-15 éves technológiákat sem tudsz, nemhogy ennél újabbakat. Verziókezelés? MVC? Semmihez sem értesz, Hahó!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
már azelőtt nagy volt a pofa, hogy megnyitotta volna. már akkor mondta, hogy jól shikerült, amikor még bele sem kezdett.
Nem volt az fos.
Hibátlan volt.
Csak ők magasabb szintre gondoltak, a hibátlan, megfelelő kimenetet előállító, jó kód náluk kevés.
Én meg ennél többet soha még csak nem is ígértem senkinek.
Szóval ennyi. Olyan helyet kell találni, ahol nem ilyen finnyásak.
a hibátlan, megfelelő kimenetet előállító, jó kód náluk kevés.
lehet hogy mégse volt annyira hibátlan meg jó az a kód?
van ilyen hely, a groteszk. de onnan is kirúgtak, mert basztál dolgozni
ez az alapvető hiba, amit elkövettél amúgy
programozás helyett a dreamweavert 'tanultad'
+1
Tervezni sem tudsz adatbázist, és ha bele kell majd nyúlnod egy meglévő kódba, jól szétbaszod majd. Egy napot sem fogsz a próbahétből befejezni, juhúúúú!
a szakács, aki olyan éttermet keres, ahol elfogadják ha kutyakaját főz étel címén. ahol nem olyan finnyásak.
főleg ha úgy kezdi, hogy először egy kávét kér mert anélkül egy tapodtat se
"technikailag". Az óvodás homokvára. Láttad a troll négysoros kódját? Na ugye!
mihez képest lett jó? a kutyakaját is meg lehet enni, meg a kaviáros szendvicset is, hiszen mindkettő étel. de melyikre mondanád, hogy jó?
Mikor megszülettél, anyád is azt gondolta, hogy megfelelő volt a kimenet.
Csak aztán futtatás közben kiderült, hogy milyen kibaszottul bugos vagy.
Értesz azokhoz, amiket felsoroltam?
tudod mit fogunk meglátni? a magadról felépített illuzórikus énkép teljes összeomlását, és depi dezső látogatását.
akkora műsor lesz, hogy juhúúú.
akkor megismétlem: ma egyértelműen közölték veled, hogy mi a szinted: vérpistike. gánymester. kókányoló.
csak nem vagy hajlandó elfogadni a tényt, és tovább hazudozol magadnak. nekünk is, csak kiröhögünk.
bekopogott az ajtón a valóság, Hahó! tessék szépen ajtót nyitni, és szembenézni vele.
Nem nem. Azt közölték, hogy egy vicc vagy. Idézőjel, Hahó!
folytatod a hazudozást. megéri magadat becsapni? megint kénytelen leszel visszamenőlegesen módosítani a sodrealitást, amikor már tarthatatlan lesz.
jó így élni?
Mert mi van, ha olyan gépen kell majd dolgozni, ahol nem tudok telepítgetni.
szerintem úgy készülj, hogy nem lehet, és azzal kell dolgoznod, ami a fejedben van
Én töröltem,nem ő.
Annyira koslattok a "retardok" után, hogy észrevehettétek volna már, hogy utólag mindig törlöm a kommentjeimet, az összeset...
Útszéli zsidónyelv ez a PHP... Endike is csak azért kezdett benne programozni, mert izraeliek kezdték el fejleszteni. Hiába no, a vére kötelezi.
Takarodj innen a picsába!
amíg hazudozol saját magadnak nem fogsz előre lépnni semennyit sem
6 perces reakcióidő. nem rossz!
Mi megsaccoltuk a szintedet. A mai főnökúr is megsaccolta. Még a patkányképű Solymári is megsaccolta. Tessék szépen odafigyelni, amikor a nálad okosabbak saccolnak, Hahó!
Jó, az faszság, online doksi mindenhez használható :D
Nem érted.
Egyszerűbb.
Fogalmam sincs, meglátjuk.
én nagyon is értem, te nem érted
mindegy
Azert erre van reális esély... nem is kevés!
Tudod az IGAZI cégek nem engedik ám csak úgy a kis user-eknek, h mindenfélét telepitgessenek. Csak olyan lehet fenn a gépen ami megfelel a policy-nek és egy security advisor is jóvá hagyta.
Különben tele lenne biztonsági resekkel, fagyassal meg inkompatibilis szarsagokkal minden.
Ilyet egy komoly cég nem enged meg.
Ez igaz, de amikor egy triviális, alapvető, fing egyszerű dolgot fogsz órákig guglizni, akkor szépen kibasznak majd a picsába. Vagy amikor 20 percig írsz egy queryt. Vagy amikor 45 sorban akarod megírni az, amit 10 sorban is meg lehet. Vagy amikor kinyitod a szádat. Vagy lehet, hogy már az ajtóban kibasznak, amikor meglátják, hogy nézel ki.
Te nem érted. Amiket felsoroltam, azok közül mihez értesz? Csak mert a Doctrine-hez ezeket valamilyen szinten már vágnod kéne. Homokváras óvodás vagy, Hahó!
de már van fogalmad, sőt, pontos képed, ma kaptad meg. csak masnit kötöttél rá, és azzal kábítod magad. pont úgy viselkedsz, mint egy drogos, aki azt mondja magáról, hogy egy addiktológus diagnózisa után, hogy nem hiszi, hogy drogfüggő lenne. ugyanaz az önbecsapás, hazudozás.
neked súlyos mentális problémáid vannak, kisfiam. miért nem hallgatsz a bácsira?
Nyugi....
És nyugodt vagyok.
Ami kell, azt tegnap már megtanultam róla.
Ez egy absztrakciós felület.
Pont az a lényeg, hogy mindegy a konkrét háttér.
neked súlyos mentális problémáid vannak, kisfiam. miért nem hallgatsz a bácsira?
Nem érted.
Majd kiderül.
minden
Konkrét visszajelzés nélkül, próba nélkül minden csak absztrakció.
Ezek a stabil alapok, amikről beszélsz? Hogy semmihez nem értesz, amire a Doctrine épül? Hidd el, én is nyugodt vagyok, nagyon jó lesz a sírásodat hallgatni, amikor az első nap felénél kibasznak a picsába.
MA KAPTÁL VISSZAJELZÉST, HAHÓ!!!
KIRÖHÖGÖTT A FŐNÖKÚR!!!
HAHÓ!!!
A szállodába be fogják engedni???? Szerintem finoman elkuldik egy szállóra mert hom(i)eless-nek nézik. :-D
csernus már üvöltene veled, de én csak mosolygok, mert tudom milyen műsor lesz ebből.
Idióta vagy. De majd rádöbbensz. Jó lesz, nagyon várom már. Nincs kedved leszopni zseryt, és kérni tőle egy gopro-t? Közvetíthetnéd élőben a próbanapodat. Adok érte 100 Eurót!
Ha nem próbálom ki, tudok-e kint dolgozni, nem fogom megtudni. Ha esélytelen vagyok, annak is jobb most kiderülnie, hogy januártól másra tudjak koncentrálni.
:D Geci, ezen mennyit fogunk holnap röhögni a kollegákkal.
Te amúgy, hogy képzeled el a próbafeladatokat? Google, letölt, átír három változót és kész vagy?
Szerinted ezért fizetnek szok szok jurót a szodinak?
Azt már megnézted, hogy a szállodában van-e internet vagy majd venned kell valami fizetős internetet? Nem akarok lemaradni a napjaidról :D
Ma kiderült. Meg az EPG-s tesztnél is. Sőt, a hackerrankosnál is. A próbanap csak arra lesz jó, hogy Depi Dezső meglátogasson. Jaj, de jó lesz, JUHÚÚÚ!!!
Raktáros CV megvan?
Operátor melókra jelentkeztél?
HOGY LESZ ÍGY PS4 KARÁCSONYRA, HALLOD???? HALLOD!??!?!?!
Karácsony után hány hónapig tartanak még el a gazdáid, te mocskos magyarellenes patkány? 3-4 hónap és irány a Blaha, Hahó!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Ezért a "kurva ország" dumáért felkötnélek legszívesebben az első fára, ahogy Gyurcsányt kellett volna 2006-ban!
Lolbazdmeg. Melyik az?
Nincs felsorolva, de van ahhoz is jó tutorial.
Nem MySQL, köze nincs hozzá.
Ezért nem átverés, mondom, mert kell a speciális ismeret.
Holnap megtanulom.
na alvás, csá
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 22:04:17
x11)
nem értem
azt érted, hogy az infóstrollok miért keresnek qrva sokat itt, Magyarországon, és te miért egy asztal alatt laksz?
-
Dec 08, 2015 22:04:23
kár, hogy már a faszod sem áll fel púp, németes oldalakon szakíthatnál élő recskázással pláne, ha löknél valami szélsőbalos ostobaságot is. most komolyan milyen melót talált neked veranéni? operátor, raktáros? ha beszélsz németül. ja nem beszélsz.
Dec 08, 2015 22:04:23
revizor
Dec 08, 2015 22:05:26
Ez tök evidens.
Miért egy magyar munkás munkája kevesebbet, pedig ugyanazt tudja? Mert fejletlenebb, kevésbé hatékony gazdaságban, kevésbé hatékony, kevésbé naprakész cégekből álló környezetben dolgozik.
Miért lenne ez hazugság?
nem értem
Miért egy magyar munkás munkája kevesebbet, pedig ugyanazt tudja? Mert fejletlenebb, kevésbé hatékony gazdaságban, kevésbé hatékony, kevésbé naprakész cégekből álló környezetben dolgozik.
Miért lenne ez hazugság?
nem értem
Vannak szép számmal olyanok, akik azon dolgoznak, hogy ez változzon. Például a mi cégünk is ilyen.
Vannak, akik nem árulják el a hazájukat.
Na szunya, csá, mert holnap szürkeegérkedek.
Dec 08, 2015 22:05:26
sodika
Dec 08, 2015 22:05:35
Mi a fasz? :D
Nem egy bizonyos cégről beszélek, hanem a sok cégről, akikkel együtt dolgoztam akár egyedül, akár más cégeken keresztül.
Az átlag magyar cégről.
Nem egy bizonyos cégről beszélek, hanem a sok cégről, akikkel együtt dolgoztam akár egyedül, akár más cégeken keresztül.
Az átlag magyar cégről.
Dec 08, 2015 22:05:35
mesebeli manó
Dec 08, 2015 22:06:55
Ismerem az átlag magyar céget.
Nem frissítenek semmit, mert túl drága, ha valami működik, beleszarnak.
De a visszamenő kompatibilitást elvárják minden szarra.
És ez a környezet megöli az olyan tanulni vágyó szakembert, amilyen én vagyok.
Bassze meg, ez így is van. Nem hiába gazdagabb ország a német, mint a magyar. Ez az azért, van, mert az átlag magyar cég szar eszközökkel, szar hatékonysággal, a modern dolgokat leszarva dolgozik.
ez evidencia.
Nem frissítenek semmit, mert túl drága, ha valami működik, beleszarnak.
De a visszamenő kompatibilitást elvárják minden szarra.
És ez a környezet megöli az olyan tanulni vágyó szakembert, amilyen én vagyok.
Bassze meg, ez így is van. Nem hiába gazdagabb ország a német, mint a magyar. Ez az azért, van, mert az átlag magyar cég szar eszközökkel, szar hatékonysággal, a modern dolgokat leszarva dolgozik.
ez evidencia.
Ok, baszki és szerinted a német cég egy jó szakembert szeretne alkalmazni, vagy egy hülyét akit tanítganti kell?
Jelen esetben azt kommunikálod, hogy tanulnod és fejlődnöd kell. Ők már egy tanult és fejlett munkaerőt akarnak.
Dec 08, 2015 22:06:55
sodika
Dec 08, 2015 22:07:17
Vannak szép számmal olyanok, akik azon dolgoznak, hogy ez változzon.
De ettől még így van. :)
Ez gazdasági tény.
Kisebb a GDP, kevesebb a pénz, mert a magyar cégek szarnak a hatékonyságra, és a modern technikákra, módszertanokra, a német cégek meg nem.
Ezért, és nem másért.
Pont.
Dec 08, 2015 22:07:17
sodika
Dec 08, 2015 22:07:58
ÉS minden beszélgetésben őszinte vagyok, ha szóba kerül.
Nem árulok zsákbamacskát.
Dec 08, 2015 22:07:58
banshee
(
x24)
Dec 08, 2015 22:08:21
x24)
Ebből a sok cégből mondj egy pár példát. :-DDD
Robi
Dec 08, 2015 22:08:23
vigyázz, mit beszélsz, mert púpon baszunk Sanyival ha visszajöttünk a sielésből!
Dec 08, 2015 22:08:23
banshee
(
x24)
Dec 08, 2015 22:09:45
x24)
Nem újultál meg, úgyhogy maradsz púp, nem tisztellek meg a neopúp névvel.
Szóval púp, ha te tanulni vágyó szakember lennél, nem akkor tanulnád meg az új dolgokat, amikor már a körmödre ég.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Szóval púp, ha te tanulni vágyó szakember lennél, nem akkor tanulnád meg az új dolgokat, amikor már a körmödre ég.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
sodika
Dec 08, 2015 22:10:24
Ebből a sok cégből mondj egy pár példát. :-DDD
Nem egyről-kettőről beszélek.
SOk tucatról. Általánosságban.
Dec 08, 2015 22:10:24
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 08, 2015 22:12:43
x16)
nem tudom, mikor utazik ez a fasz, de nagy műsor várható
Kizárásos alapon most hétvégén (nyilván vasárnap) utazik ki, dec. 14-18. gányolgat az egyik helyen, dec. 19-20. kell valahogy eljutnia egy német városból a másikba (óriási kaland), majd dec. 21-én van a próbanap a másik helyen.
Hacsak nem halasztotta el az egészet januárra, de úgyis ki fog derülni azonnal.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 22:13:00
x38)
Nem érted. Azok a cégek, akik veled szóba állnak, azok biztosan szar cégek, mert te egy szar minőségű munkaerő vagy. Ugyanabba a hibába esel, mint amikor a "barátaiddal" példálózol, hogy nem érted, miért küldték el mindet elmeorvosi vizsgálatra.
Ahogy minden barátod retard, és ebből veszed a mintát, ugyanúgy minden cég, aki téged alkalmaz(na) egy foshalom.
Egy igazi átlan magyar cég kiröhögne téged, Endre, mert egy elmaradott tudású buta kókler vagy. Ez az igazság, ebből indulj ki. Azok a cégek, ahol én megfordultam, nem voltak ilyenek, sőt! Láttam ilyen céget, és meg lehet őket győzni a frissítések fontosságáról és lehet jó minőségű munkát csinálni velük, csak ehhez is érteni kell. Te ehhez sem értesz. De hát ki fogadná meg a tanácsát egy levedlett ruhákat hordó, szigszalagos laptoppal csámpázó, púpos, sérves kóklernek? Ugye, hogy senki!
Ahogy minden barátod retard, és ebből veszed a mintát, ugyanúgy minden cég, aki téged alkalmaz(na) egy foshalom.
Egy igazi átlan magyar cég kiröhögne téged, Endre, mert egy elmaradott tudású buta kókler vagy. Ez az igazság, ebből indulj ki. Azok a cégek, ahol én megfordultam, nem voltak ilyenek, sőt! Láttam ilyen céget, és meg lehet őket győzni a frissítések fontosságáról és lehet jó minőségű munkát csinálni velük, csak ehhez is érteni kell. Te ehhez sem értesz. De hát ki fogadná meg a tanácsát egy levedlett ruhákat hordó, szigszalagos laptoppal csámpázó, púpos, sérves kóklernek? Ugye, hogy senki!
-
Dec 08, 2015 22:16:52
bárkinél is próbálkozol, bármivel, sztem két órán belül kedvesen megsimogatják a púpodat és viszlát. max délig. fingasz, úgy nézel ki, mint egy csöves a legjobb levetett ruhádban és hetyetyézel amikor egyszerű kérdéseket tesznek fel. épelméjű német nem alkalmazna mint webfejlesztő. mint bármi. remélem a hajadat is magad vágod, hisz csak egy éve indult hajvágóprojekt.
Dec 08, 2015 22:16:52
sodika
Dec 08, 2015 22:20:05
vagy nem
a hangsúly ezen van: VAGY NEM
ki fog derülni
de most, újabb egy évnyi felkészülés után
KELL az újabb éles visszajelzés
hogy tudjam, januártól merre tovább
ki fog derülni
Dec 08, 2015 22:20:05
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 08, 2015 22:22:18
x16)
Talán el kellene menni végre dolgozni? Vagy 34 évesen ez még túl korai lenne?
kínzó kérdés
Dec 08, 2015 22:26:35
Gyagyás, te mi a kurva anyádért lógsz már napok óta folyamatosan a trollfórumon?
Csak zsidók társaságában érzed jól magad?
Csak zsidók társaságában érzed jól magad?
Dec 08, 2015 22:26:35
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 08, 2015 22:30:12
x16)
Nem érted. Azok a cégek, akik veled szóba állnak, azok biztosan szar cégek, mert te egy szar minőségű munkaerő vagy. Ugyanabba a hibába esel, mint amikor a "barátaiddal" példálózol, hogy nem érted, miért küldték el mindet elmeorvosi vizsgálatra.
Sokszor mondtuk ezt már neki, de úgysem hiszi el. Nem csoda, hogy Andival is konfliktusba került, hiszen valahol ő is bolond. Ha nem lenne az, szóba se állt volna egy Sodikával.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 22:31:41
x38)
vagy nem
ki fog derülni
ki fog derülni
vagy de.
A hangsúly azon van, hogy nekünk van tapasztalatunk, neked nincs. Mi tudjuk, miről beszélünk, te nem.
Az nem volt elég éles visszajelzés, hogy az ország legfosabb cégétől is kirúgtak? Aztán a volt főnököd azt mesélte, hogy nem adott neked rendes feladatokat és nem ajánlana programozói munkát neked?
Az nem volt elég éles visszajelzés, hogy a német főnökúr udvariasan kiröhögött egy emailben? Az idézőjelbe rakott "technikailag helyes" ezt jelentette, ha nem fogtad volna fel. A lehető legudvariasabban röhögött ki.
Az nem elég éles visszajelzés, hogy gombokat keresel?
Az nem elég éles visszajelzés, hogy az Andi féle projektet sem voltál képes rendesen megcsinálni?
Az nem elég éles visszajelzés, hogy alapszintű tudásod hiányzik, OOP, MVC, stb?
Endre, tárgyilagosan ki lehet jelenteni, hogy te egy buta, elmaradott szar programozó vagy. Bizony.
sodika
Dec 08, 2015 22:45:25
meglátjuk
nics más választásom, mint bátornak lenni
karácsonyra így legalább biztosat fogok tudni
mit csináljak januártól
tudnom kell
mit csináljak januártól
tudnom kell
Dec 08, 2015 22:45:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 22:48:33
x38)
Karácsonyra meglesz a PS4?
Szerinted 10-15 év lemaradás behozható rövid idő alatt?
Januártól operátori és raktáros melókra kell majd jelentkezned. És ezt nem én fogom mondani, hanem Vera néni. Készülj fel rá lelkileg. Depi Dezső is meg fog érkezni két héten belül. Majd csinálj karácsonyi sírós videót a trolloknak, mert megint igazuk volt!
Januártól operátori és raktáros melókra kell majd jelentkezned. És ezt nem én fogom mondani, hanem Vera néni. Készülj fel rá lelkileg. Depi Dezső is meg fog érkezni két héten belül. Majd csinálj karácsonyi sírós videót a trolloknak, mert megint igazuk volt!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 22:49:02
x48)
meglátjuk
mit csináljak januártól
tudnom kell
mit csináljak januártól
tudnom kell
már kaptál fogódzót, ma megírták, hogy vérpistike vagy, nem pedig vérprofi szoftverfejlesztő. kint is ezt fogják megerősíteni.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 22:50:53
x48)
ja, és úgy fejezted be a tesztet, hogy szerinted jó lett, nem lett kudarc.
ebből mire következtetsz?
ebből mire következtetsz?
Univerzum
Dec 08, 2015 22:50:57
Andi előtt is az volt a véleményem, hogy mind gazember.
Aztán jött ő, és mondtam: jééé, talán egy kivétel.
Hát nem.
Nincs kivétel.
Ezt most örökre megtanultam.
A magyarok kint azért ártanak egymásnak, mert tudják egymásról, hogy megértemlik.
Kinti magyaroknak kint én is ott fogok ártani, ahol tudok.
Aztán jött ő, és mondtam: jééé, talán egy kivétel.
Hát nem.
Nincs kivétel.
Ezt most örökre megtanultam.
A magyarok kint azért ártanak egymásnak, mert tudják egymásról, hogy megértemlik.
Kinti magyaroknak kint én is ott fogok ártani, ahol tudok.
Gyagyás, a kinti magyarok még élénken emlékeznek rá, ahogy a vendégmunkásokkal halálos balesetet szenvedett kisbuszon örömködtél. Ezért nyugodj meg, te is keményen szopatva leszel. Mert megérdemled.
Dec 08, 2015 22:50:57
sodika
Dec 08, 2015 22:50:58
Karácsonyra meglesz a PS4?
Nem lehetek 10 év lemaradásban olyan technikákban, melyek kevesebb mint 5 éve léteznek. :D
Dec 08, 2015 22:50:58
-
Dec 08, 2015 22:51:41
Majd meglássuk :))
Dec 08, 2015 22:51:41
-
Dec 08, 2015 22:52:15
pedig mekkora volt a pofa a fosul megírt teszt után
juhhú meg sodi az isten
oszt a főnökurak csak kiröhögtek, ahogy a trollok mondták
juhhú meg sodi az isten
Dec 08, 2015 22:52:15
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 22:54:00
x11)
mit csináljak januártól
tudnom kell
megmondték az infóstrollok kb egy éve, a németórák helyett irarkozz be valami infóstanfolyésra, hogy felfrissítsd az elavult tudásodat
de hát tökfeleslegesen, baszol te arra, amit nálad okosabbak és hozzáértőbbek mondanak neked
most is itt magyarázod a sztaniolba csomagolt szarodat, ahelyett hogy tanulnál
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 22:54:29
x38)
Az alapok nem stabilak, láttuk az osztályodat és a Kaprekar számos kódodat. Nem értesz hozzá. Nem vagy tisztában az OOP technológiával, nem tudsz alapdolgokat, mint a % operátor, stb, stb. Egy alap JOIN query megírása 20 percedbe telt. Ezek nem stabil alapok, SoDI! És 10-15 éves technológiákat sem tudsz, nemhogy ennél újabbakat. Verziókezelés? MVC? Semmihez sem értesz, Hahó!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 22:55:02
x48)
juhhú meg sodi az isten
juhhú meg sodi az isten
már azelőtt nagy volt a pofa, hogy megnyitotta volna. már akkor mondta, hogy jól shikerült, amikor még bele sem kezdett.
Sírva hívtam a tanárnőt
Dec 08, 2015 22:56:31
Kiváló a műsor, mostmár általánosságban a "hazai" cégek, a megbízók, és az egész ország a "hibás" az ő kudarcaiért.
Mert a púpos rejszmester elvárja, hogy neki mindíg mindent megtanítsanak, és alátegyenek, és megmutassanak. Mert őt csak a gléda, a likőrke, a kávé, a náculás, a naruto meg a fasza érdekli. Elképesztő.
Hogy magátol körülnézzen, mégis hogyan mennek a dolgok egy komolyabb cégnél, milyen új módszerek, technológiák vannak, képben legyen a saját szakmájával kapcsolatban, neadjisten önállóan tanuljon, próbálgasson, fejlesztgessen, érdeklődjön, olvasson...?..az minek, minimum befektetés mindenben.
Gyorsan "megtanulni" amit muszáj a túléléshez, avval a minimumra törekedve előleg-gombokért gányolni, aztán majd lesz valami, "és különben sem élek még".
Egyből sosincs hiány, követelőzésből, kinek mit hogy kellene, kellett volna, mások leszólásából, leugatásábol, mindenféle hibás és felelős kijelenéséből, milyen gyermeteg kudarcért ki a hibás, ki miatt van.
Visszamaradottabb 8-10éves gyerek EQ szintje, itt ragadt meg a púpos krónikás mindörökre.
Mert a púpos rejszmester elvárja, hogy neki mindíg mindent megtanítsanak, és alátegyenek, és megmutassanak. Mert őt csak a gléda, a likőrke, a kávé, a náculás, a naruto meg a fasza érdekli. Elképesztő.
Hogy magátol körülnézzen, mégis hogyan mennek a dolgok egy komolyabb cégnél, milyen új módszerek, technológiák vannak, képben legyen a saját szakmájával kapcsolatban, neadjisten önállóan tanuljon, próbálgasson, fejlesztgessen, érdeklődjön, olvasson...?..az minek, minimum befektetés mindenben.
Gyorsan "megtanulni" amit muszáj a túléléshez, avval a minimumra törekedve előleg-gombokért gányolni, aztán majd lesz valami, "és különben sem élek még".
Egyből sosincs hiány, követelőzésből, kinek mit hogy kellene, kellett volna, mások leszólásából, leugatásábol, mindenféle hibás és felelős kijelenéséből, milyen gyermeteg kudarcért ki a hibás, ki miatt van.
Visszamaradottabb 8-10éves gyerek EQ szintje, itt ragadt meg a púpos krónikás mindörökre.
Dec 08, 2015 22:56:31
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 22:56:42
x48)
a teszt elkezdése előtt 12 órával:
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 06, 2015 20:43:08 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Jól sikerült a berlini teszt ma este,
megyek kredenc.
geci :D
Na meló, csá.
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 06, 2015 20:43:08 Könyvjelző Válasz vote up vote down (0)
Jól sikerült a berlini teszt ma este,
megyek kredenc.
geci :D
Na meló, csá.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 22:56:53
x38)
Bizony, sodika, nem éles visszajelzés, hogy az, amire azt hitted, hogy milyen fasza, meg te vagy az isten, az egy idézőjeles kiröhögést eredményezett? Az EPG-től nem jeleztek vissza? :)))
sodika
Dec 08, 2015 22:58:13
Nem volt az fos.
Hibátlan volt.
Csak ők magasabb szintre gondoltak, a hibátlan, megfelelő kimenetet előállító, jó kód náluk kevés.
Dec 08, 2015 22:58:13
sodika
Dec 08, 2015 23:01:39
Abban reménykedek, ezzel tudok kicsit csalni.
www.skipper18.com/
www.skipper18.com/
Dec 08, 2015 23:01:39
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 23:02:02
x11)
a hibátlan, megfelelő kimenetet előállító, jó kód náluk kevés.
lehet hogy mégse volt annyira hibátlan meg jó az a kód?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:02:09
x48)
közvetlenül a teszt után:
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 07, 2015 09:00:18 Könyvjelző Válasz vote up vote down (2)
ok, elment
végülis mindegyik válasz jó lett szerintem
lehet hogy nem a legelegánsabb a kód
de a válaszaim jók lettek
meglátjuk
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 07, 2015 09:00:18 Könyvjelző Válasz vote up vote down (2)
ok, elment
végülis mindegyik válasz jó lett szerintem
lehet hogy nem a legelegánsabb a kód
de a válaszaim jók lettek
meglátjuk
-
Dec 08, 2015 23:02:21
Nem volt az fos.
Hibátlan volt.
Hibátlan volt.
van ilyen hely, a groteszk. de onnan is kirúgtak, mert basztál dolgozni
Dec 08, 2015 23:02:21
-
Dec 08, 2015 23:03:19
sztem be lesz azonosítva a nem elég finnyás hely
Dec 08, 2015 23:03:19
-
Dec 08, 2015 23:04:07
Abban reménykedek, ezzel tudok kicsit csalni.
skipper18.com/
skipper18.com/
Dec 08, 2015 23:04:07
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:05:29
x48)
a sodi, én előre szóltam neked, hogy mi lesz. a sok szmájli helyett egy idézőjelet kaptál, mert nem akartak nyíltan kiröhögni:
Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 71712x35) Dec 07, 2015 09:19:13 Könyvjelző Válasz vote up vote down (3)
ez lesz a válaszuk:
sorry, but no...:)))
Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 71712x35) Dec 07, 2015 09:19:13 Könyvjelző Válasz vote up vote down (3)
ez lesz a válaszuk:
sorry, but no...:)))
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:06:25
x38)
+1
Tervezni sem tudsz adatbázist, és ha bele kell majd nyúlnod egy meglévő kódba, jól szétbaszod majd. Egy napot sem fogsz a próbahétből befejezni, juhúúúú!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:08:13
x48)
Nem volt az fos.
Hibátlan volt.
Hibátlan volt.
a szakács, aki olyan éttermet keres, ahol elfogadják ha kutyakaját főz étel címén. ahol nem olyan finnyásak.
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 23:08:54
x11)
+1
főleg ha úgy kezdi, hogy először egy kávét kér mert anélkül egy tapodtat se
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:09:32
x38)
Ha egy egy soros JOIN query 20 percig tart nálad, akkor ne is gondolj arra, hogy általad fel nem fogható rendszerekkel dolgozz. Ehhez a Doctrine-hez annyi alapod hiányzik, hogy ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy óvodás két homokvár után fel akarná építeni az Empire State Buildinget, ami egy Gázai piramis csúcsán egyensúlyozik.
sodika
Dec 08, 2015 23:10:16
de hát jó is lett
Dec 08, 2015 23:10:16
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:11:52
x38)
Amihez nem értesz:
- MYSQL
- PDO
- OOP PHP
- ORM
- DBAL
- BigData (MongoDB, Cassandra, vagy bármilyen NoSQL)
- Caching
- Lazy Load
- Transaction
De te Doctrine-nel akarsz dolgozni....
Egy vicc vagy, bazdmeg!
- MYSQL
- PDO
- OOP PHP
- ORM
- DBAL
- BigData (MongoDB, Cassandra, vagy bármilyen NoSQL)
- Caching
- Lazy Load
- Transaction
De te Doctrine-nel akarsz dolgozni....
Egy vicc vagy, bazdmeg!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:12:44
x38)
de hát jó is lett
"technikailag". Az óvodás homokvára. Láttad a troll négysoros kódját? Na ugye!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:13:23
x48)
de hát jó is lett
mihez képest lett jó? a kutyakaját is meg lehet enni, meg a kaviáros szendvicset is, hiszen mindkettő étel. de melyikre mondanád, hogy jó?
Univerzum
Dec 08, 2015 23:14:59
Nem volt az fos.
Hibátlan volt.
Hibátlan volt.
Mikor megszülettél, anyád is azt gondolta, hogy megfelelő volt a kimenet.
Csak aztán futtatás közben kiderült, hogy milyen kibaszottul bugos vagy.
Dec 08, 2015 23:14:59
sodika
Dec 08, 2015 23:17:21
meglátjuk
Dec 08, 2015 23:17:21
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:17:57
x48)
tudod mit csinálsz most, a sodi? énvédelmi mechanizmust működtetsz. egyértelmű negatív visszajelzést kaptál a tudásodról, de nem vagy hajlandó levonni a szükséges következtetést, mert akkor összeomlana a kép amit felépítettél magadról.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:18:07
x38)
meglátjuk
Értesz azokhoz, amiket felsoroltam?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:20:00
x48)
meglátjuk
tudod mit fogunk meglátni? a magadról felépített illuzórikus énkép teljes összeomlását, és depi dezső látogatását.
akkora műsor lesz, hogy juhúúú.
sodika
gennyes:
Egyszerűbb.
Arról van szó, hogy fogalmam sincs a saját szintemről, ezért saccolni se tudok. Meglátjuk.
Egyszerűbb.
Arról van szó, hogy fogalmam sincs a saját szintemről, ezért saccolni se tudok. Meglátjuk.
sodika
Dec 08, 2015 23:22:44
Na, ez lenne nekem most a fasza.
Csak nem merem használni.
github.com/clalarco/PDOAccessBundle
Na jó, marad a manuális mezőkapcsolat-meghatározás.
Dec 08, 2015 23:22:44
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:23:11
x48)
gennyes:
Egyszerűbb.
Egyszerűbb.
akkor megismétlem: ma egyértelműen közölték veled, hogy mi a szinted: vérpistike. gánymester. kókányoló.
csak nem vagy hajlandó elfogadni a tényt, és tovább hazudozol magadnak. nekünk is, csak kiröhögünk.
bekopogott az ajtón a valóság, Hahó! tessék szépen ajtót nyitni, és szembenézni vele.
sodika
Dec 08, 2015 23:26:18
Annyit közöltek, hogy ez a konkrét berlini cég progmatosabb, mérnöki embereket akar. Nem gáz.
Dec 08, 2015 23:26:18
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:26:39
x48)
fun fact:
a malacz törölte kisboros kommentjét a legutóbbi postja alól.
nahááát!
nahááát!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:28:29
x38)
Annyit közöltek, hogy ez a konkrét berlini cég progmatosabb, mérnöki embereket akar. Nem gáz.
Nem nem. Azt közölték, hogy egy vicc vagy. Idézőjel, Hahó!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:28:45
x48)
folytatod a hazudozást. megéri magadat becsapni? megint kénytelen leszel visszamenőlegesen módosítani a sodrealitást, amikor már tarthatatlan lesz.
jó így élni?
echelon mérnök
Dec 08, 2015 23:30:11
Symfony kejetjendszel? Ebben talán nem ugrik majd eléd az ijesztő jiddis error T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM :D
"PHP, the scope resolution operator is also called Paamayim Nekudotayim (Hebrew: פעמיים נקודתיים, pronounced [paʔaˈmajim nəkudoˈtajim]), which means “double colon” in Hebrew."
De hogy semmi közöd a symfonyhoz abban is biztos vagyok, de ebben már gányoltál korábban is nem? Aztán upgradenél elszállt minden, ugye?
"PHP, the scope resolution operator is also called Paamayim Nekudotayim (Hebrew: פעמיים נקודתיים, pronounced [paʔaˈmajim nəkudoˈtajim]), which means “double colon” in Hebrew."
De hogy semmi közöd a symfonyhoz abban is biztos vagyok, de ebben már gányoltál korábban is nem? Aztán upgradenél elszállt minden, ugye?
Dec 08, 2015 23:30:11
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 23:31:18
x11)
szerintem úgy készülj, hogy nem lehet, és azzal kell dolgoznod, ami a fejedben van
zsír
Dec 08, 2015 23:32:29
fun fact:
nahááát!
nahááát!
Én töröltem,nem ő.
Annyira koslattok a "retardok" után, hogy észrevehettétek volna már, hogy utólag mindig törlöm a kommentjeimet, az összeset...
Dec 08, 2015 23:32:29
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:32:30
x38)
Symfony kejetjendszel? Ebben talán nem ugrik majd eléd az ijesztő jiddis error T_PAAMAYIM_NEKUDOTAYIM :D
Útszéli zsidónyelv ez a PHP... Endike is csak azért kezdett benne programozni, mert izraeliek kezdték el fejleszteni. Hiába no, a vére kötelezi.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:32:52
x38)
Én töröltem,nem ő.
Takarodj innen a picsába!
-
Dec 08, 2015 23:34:19
Dec 08, 2015 23:34:19
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:34:53
x48)
Én töröltem,nem ő.
6 perces reakcióidő. nem rossz!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:35:23
x38)
gennyes:
Egyszerűbb.
Egyszerűbb.
Mi megsaccoltuk a szintedet. A mai főnökúr is megsaccolta. Még a patkányképű Solymári is megsaccolta. Tessék szépen odafigyelni, amikor a nálad okosabbak saccolnak, Hahó!
sodika
Dec 08, 2015 23:35:31
Dec 08, 2015 23:35:31
sodika
Dec 08, 2015 23:36:09
Nem érted.
Egyszerűbb.
Dec 08, 2015 23:36:09
-
Dec 08, 2015 23:36:46
Nem érted.
Egyszerűbb.
Egyszerűbb.
én nagyon is értem, te nem érted
mindegy
Dec 08, 2015 23:36:46
Nájszli
Dec 08, 2015 23:36:50
Na, ez lenne nekem most a fasza.
Azert erre van reális esély... nem is kevés!
Tudod az IGAZI cégek nem engedik ám csak úgy a kis user-eknek, h mindenfélét telepitgessenek. Csak olyan lehet fenn a gépen ami megfelel a policy-nek és egy security advisor is jóvá hagyta.
Különben tele lenne biztonsági resekkel, fagyassal meg inkompatibilis szarsagokkal minden.
Ilyet egy komoly cég nem enged meg.
Dec 08, 2015 23:36:50
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:38:21
x38)
Ez igaz, de amikor egy triviális, alapvető, fing egyszerű dolgot fogsz órákig guglizni, akkor szépen kibasznak majd a picsába. Vagy amikor 20 percig írsz egy queryt. Vagy amikor 45 sorban akarod megírni az, amit 10 sorban is meg lehet. Vagy amikor kinyitod a szádat. Vagy lehet, hogy már az ajtóban kibasznak, amikor meglátják, hogy nézel ki.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:39:39
x38)
Nem érted.
Egyszerűbb.
Egyszerűbb.
Te nem érted. Amiket felsoroltam, azok közül mihez értesz? Csak mert a Doctrine-hez ezeket valamilyen szinten már vágnod kéne. Homokváras óvodás vagy, Hahó!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:41:33
x48)
Nem érted.
Egyszerűbb.
Egyszerűbb.
de már van fogalmad, sőt, pontos képed, ma kaptad meg. csak masnit kötöttél rá, és azzal kábítod magad. pont úgy viselkedsz, mint egy drogos, aki azt mondja magáról, hogy egy addiktológus diagnózisa után, hogy nem hiszi, hogy drogfüggő lenne. ugyanaz az önbecsapás, hazudozás.
sodika
Dec 08, 2015 23:42:19
Te nem érted. Amiket felsoroltam, azok közül mihez értesz?
Nyugi....
És nyugodt vagyok.
Dec 08, 2015 23:42:19
sodika
Dec 08, 2015 23:43:17
Nem érted.
Majd kiderül.
minden
Dec 08, 2015 23:43:17
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:43:30
x38)
Nyugi....
És nyugodt vagyok.
És nyugodt vagyok.
Ezek a stabil alapok, amikről beszélsz? Hogy semmihez nem értesz, amire a Doctrine épül? Hidd el, én is nyugodt vagyok, nagyon jó lesz a sírásodat hallgatni, amikor az első nap felénél kibasznak a picsába.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:43:58
x38)
Nem érted.
Majd kiderül.
minden
Majd kiderül.
minden
MA KAPTÁL VISSZAJELZÉST, HAHÓ!!!
KIRÖHÖGÖTT A FŐNÖKÚR!!!
HAHÓ!!!
Nájszli
Dec 08, 2015 23:44:27
A szállodába be fogják engedni???? Szerintem finoman elkuldik egy szállóra mert hom(i)eless-nek nézik. :-D
Dec 08, 2015 23:44:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:45:34
x38)
Ja, az absztrakciós rétegről csak annyit, hogy az absztrakt osztály és az interface közötti különbségen is elvéreztél, nem igaz? Blokkolod majd a próbamelót is tündérmeseországban? Majd Vera néni fog megint kimenteni, ugye?
sodika
Dec 08, 2015 23:45:38
Ha absztralciós réteg, ki a faszt érdekelnek a konkrét technikák?
Dec 08, 2015 23:45:38
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 23:45:39
x48)
Nem érted.
Majd kiderül.
minden
Majd kiderül.
minden
csernus már üvöltene veled, de én csak mosolygok, mert tudom milyen műsor lesz ebből.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:47:26
x38)
Idióta vagy. De majd rádöbbensz. Jó lesz, nagyon várom már. Nincs kedved leszopni zseryt, és kérni tőle egy gopro-t? Közvetíthetnéd élőben a próbanapodat. Adok érte 100 Eurót!
sodika
Dec 08, 2015 23:50:34
csernus már üvöltene veled
Ha nem próbálom ki, tudok-e kint dolgozni, nem fogom megtudni. Ha esélytelen vagyok, annak is jobb most kiderülnie, hogy januártól másra tudjak koncentrálni.
Dec 08, 2015 23:50:34
echelon mérnök
Dec 08, 2015 23:50:53
:D Geci, ezen mennyit fogunk holnap röhögni a kollegákkal.
Te amúgy, hogy képzeled el a próbafeladatokat? Google, letölt, átír három változót és kész vagy?
Szerinted ezért fizetnek szok szok jurót a szodinak?
Azt már megnézted, hogy a szállodában van-e internet vagy majd venned kell valami fizetős internetet? Nem akarok lemaradni a napjaidról :D
Dec 08, 2015 23:50:53
sodika
Dec 08, 2015 23:51:32
Derüljön ki még karácsony előtt, akármi az igazság.
Aztán lehet utána újratervezni, hogy akkor most mi legyen.
Dec 08, 2015 23:51:32
Hiénaverő
(
x17)
Dec 08, 2015 23:52:18
x17)
Zsneci, látod milyen szépen pofán vágott az Univerzum a mocskos magyarellenes dumáért?
Nem akarod szidni még egy kicsit az országot? Annál biztosabb lenne a próbamelócsás pofáraesés. Mert ott is az lesz, elhiheted.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Nem akarod szidni még egy kicsit az országot? Annál biztosabb lenne a próbamelócsás pofáraesés. Mert ott is az lesz, elhiheted.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:52:42
x38)
Ma kiderült. Meg az EPG-s tesztnél is. Sőt, a hackerrankosnál is. A próbanap csak arra lesz jó, hogy Depi Dezső meglátogasson. Jaj, de jó lesz, JUHÚÚÚ!!!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 23:53:21
x38)
Raktáros CV megvan?
Operátor melókra jelentkeztél?
HOGY LESZ ÍGY PS4 KARÁCSONYRA, HALLOD???? HALLOD!??!?!?!
Hiénaverő
(
x17)
Dec 08, 2015 23:54:21
x17)
Karácsony után hány hónapig tartanak még el a gazdáid, te mocskos magyarellenes patkány? 3-4 hónap és irány a Blaha, Hahó!
Hiénaverő
(
x17)
Dec 08, 2015 23:57:13
x17)
Ez hanyadik főnökúr, aki lepattintott, véjpjofikám? Hogy lesz így tüdőrák? Lesztüdőrák?
Neked maximum csak úgy lesz tüdőrákod ha a Blahán kiülsz a Körút-Rákóczi sarkára, aztán jó mélyeket szippantasz a mások által vezetett SuperB-ek kipufogógázaiból. Csak így lesz rákos a SoDI tüdőcskéje. A tüdőcske. Bizony.
tüdőcske
mindegy
Neked maximum csak úgy lesz tüdőrákod ha a Blahán kiülsz a Körút-Rákóczi sarkára, aztán jó mélyeket szippantasz a mások által vezetett SuperB-ek kipufogógázaiból. Csak így lesz rákos a SoDI tüdőcskéje. A tüdőcske. Bizony.
tüdőcske
mindegy
-
Dec 08, 2015 23:57:56
sodi, én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy tudtál ma haladni?
Dec 08, 2015 23:57:56
sodika
Dec 09, 2015 00:01:24
Egyébként egy olyan adatbáziskezelővel kell majd dolgozni a Doctrine-on keresztül, amit fel sem soroltál.
Azt holnap fogom megtanulni.
Dec 09, 2015 00:01:24
AutismusMaximus
Dec 09, 2015 00:01:52
Ezért mondom, hogy kinőttem ezt a kurva országot.
Ezért a "kurva ország" dumáért felkötnélek legszívesebben az első fára, ahogy Gyurcsányt kellett volna 2006-ban!
Dec 09, 2015 00:01:52
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 09, 2015 00:02:24
x38)
Egyébként egy olyan adatbáziskezelővel kell majd dolgozni a Doctrine-on keresztül, amit fel sem soroltál.
Lolbazdmeg. Melyik az?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 09, 2015 00:04:05
x38)
PostgreSQL? SQLite? Vagy valami bigdata platform, amit egy nap alatt akarsz megtanulni?
sodika
Dec 09, 2015 00:04:26
Lolbazdmeg. Melyik az?
Nincs felsorolva, de van ahhoz is jó tutorial.
Nem MySQL, köze nincs hozzá.
Ezért nem átverés, mondom, mert kell a speciális ismeret.
Holnap megtanulom.
na alvás, csá
Dec 09, 2015 00:04:26
188 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem, nem az nem hazugság.
Mit hazudozol, Endre?