Nem tudom. Újratervezek.
Nem készülök ilyesmire.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
sírva felhívja veja nyényit. evidenciák.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
ebből sírós videó lesz.
Lesz itt még karácsonyi ideggörcs! Juhú!
akkor ez a helyzet a melófóbiád és a lustaságod következménye. te tehetsz róla, csakis te.
Hogy a picsába lehet az, hogy engem az én anyám nem küldött dolgozni, hanem magamtól mentem?!
Büdös lett volna a munka? Ehelyett inkább felélted a családi vagyont és leküzdötted magadat koldus szintre.
"Nem tudom. Újratervezek.
Nem készülök ilyesmire"
Pedig nem ártana mivel mindig a fasz rosszabbik végén vagy.
Pedig ez egyszerű mint az 1x1. A képet nem a te segítségeddel adata el. Sőt elbasztál mindent amit csak lehetett. Ezek után te még a markodat tartottad. Ez bizony hetyetye.
Ilyenkor bizony perelni kell!
Csak nem akartak megbántani azzal, hogy szar, selejtet csináltál. Hiába magyarázkodsz itt a tanár szakoddal te kretén. Senkit nem fog érdekelni.
Szar volt amit csináltál, kárt okoztál neki. A képek eladásához meg semmi közöd nem volt. Ezek után te még pénzt vártál???
Hozzám jöhetsz, már várlak.
dehát te is gazember vagy. lásd zsery pénze, vagy apád lakáshasználati joga.
csak azt kaptad, ami a vonzás törvénye alapján járt.
Az más mert asodi életveszélyben van évek óta.
de ez simán kijön évi 40-45k euróból. eszt nyeméjtyem...
És milyen jó döntésnek bizonyult!
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Akkor ne senior szintű állásokra pályázgass talán... Juniorként pont jó a műszakilag megfelelő szint, aztán majd a senior mentorok úgyis a saját arculatukra formálják a kódminőségedet.
No de nyugtasd magad azzal, hogy megtetted, amit tudtál, úgyhogy belefér egy kis levezető Handwerk.
Főleg Veráék szempontjából.
Most is így élsz. Veráék minimális szinten eltartanak te pedig cserébe gányolgatsz nekik. Kvázi ingyen dolgozol. Ezt hívják csicskáztatásnak.
Egy 34 éves életerős vadászbika. Sodi te teljesen retardált vagy.
menj el a hölgyúrhoz asszisztensnek.
Jófej, de inkább próbálom megkímélnő őt magamtól :D
Azt mondja, nyavajgós vagyok.
Mutatna valamoit a gépen, én meg...
- De előbb igyung egy kávét... de,,,, Neeem, előbb igyunk egy kávéééééééét. :D
Te teljesen hülye vagy?
Képzeld el, az átlag ember nem mérlegelheti,hogy idegileg vagy fizikailag ne terhelje le a munkája. Te meg aki hajléktlaan vagy és egy 70 éves öreg nő eltartottja, kurvára a kényelmedet nézed. Még ilyenkor is. Beszarok rajtad. Neked se fogalmad nincs a való világról, se sejtelmed,hogy mi vár rád. Recskázol a fűtött szobában, gányolgatsz és cserébe nem halsz éhen.
Ha igaz ez a német meló, rád kibaszott szörnyű sors vár.
kávét kunyerálsz? :-)
Képzeld el, az átlag ember nem mérlegelheti,hogy idegileg vagy fizikailag ne terhelje le a munkája
Faszság.
A munkához kell a flow érzés.
Olyan munkát, ami nem élvez, senkinek nem szabad csinálnia.
soha
a hangsúly nem a kávén, hanem a sorrenden volt :D
hogy ha fejemben van egy sorrend, nyűgős leszek, ha nem valósul meg
azért készít ki, mert mentálisan, pszichésen gyenge vagy. miközben adod a keményet.
Nem, ez nem személyfüggő, hanem elfoglaltságfüggő.
A lényeg, hogy mindenkinek élveznie kell, amit csinál.
szeretned kell, amit csinálsz
Ez az egy nagyon fontos, és ehhez ragaszkodom.
szerinted elképzelhető, hogy a német főnök urak le fogják szarni, hogy nyűgös vagy? ilyen gyenge alkalmazkodóképességgel mégis mire számítasz az életben?
Kibaszott óriáscsecsemő.
Ragaszkodtál te már sok mindenhez, lásd előfizetéses mobil, egy ember/2 szoba, hadd ne soroljam.
És hol vannak ezek most?
ehhez képest naponta itt vinnyogsz, hogy anyád hibája, hogy nem azt csinálod amit szeretsz.
Ha velem lehet a kávétbögre, nem leszek az :D
Human Shield ugyanott, jutanyos aron! Szu-24 juhuhuuuuu
Hat sasszemu a sodi? 14 colos faptopra verje a faszat? A sodi?
Majd vejaneni kicipeli az allomasra! Buzigurtnival atkotve. A vejaneni. A quaestoros konyvizsgalo.
Vagy a borosüveg...
látom a hidrokefáliás kisköcsög megint a sertéshez dörgölőzik
Gledasuveg! Hahó!
A szolobol keszult borok kikerik maguknak.
Az egyik a Doctrine, mi a másik?
Azt ugye te is láttad, amikor olvastad a Doctrine leírását, hogy ez neked kibaszottul magas... Miért nem írsz vissza nekik, hogy mostneee, direkt akarod magad megszopatni? Bár asodi egy vérprofi, ha egy egyszerű queryt képes volt 20 perc alatt megírni, akkor ugyanezt Doctrine-ben is simán összedobja 4 óra alatt. Bár, ha jön egy XML fájl is, akkor az egész próbahét kevés lesz rá...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem. Egyszerűen kurva furcsának hangzott a dolog.
Az ember akkor kezd dolgozni, amikor már megvan a szakmája.
Ezt más gyerekkorom óta így képzeltem, ehhez képest furcsa volt minden más ötlet.
Én gyerekkoromban azt hittem, hogy tényleg létezik a mikulás, ehhez képest furcsa volt, hogy nem, de azért 34 évesen az ember az ilyesmire már nem csodálkozik rá.
nem. az embereket már gyerekkorukban fokozatosan szoktatják hozzá, hogy dolgozni kell. a szülők bevonják a gyereket a házimunkába, diákmunkát végeztetnek vele, hogy abból legyen zsebpénze, stb. így felnőtt korára már nem éri meglepetés. de te valami elbaszott családban nőttél fel, és egy munkakerülő lettél felnőtt korodra. szakma nélkül is lehet dolgozni, munka mellett is lehet szakmát szerezni.
de miért is magyarázok a napnál is világosabb evidenciákat egy idiótának???
Te ne emlegesd a mikulást, Hahó! Elsodikáztad szokás szerint a sodiszopatást, pedig megígérted, mi meg vettünk fél kiló popcornt!
Pedig lehetne fogalmad, segítek:
- A Groteszknek gányoltál
- Folyamatosan vonatoztak az öregek bármin, amit lekódoltál
- Az IT trollok fuldokolva röhögik ki a kódodat
- "Technikailag" elfogadható csak, amit csinálsz
- Pofonegyszerű feladatokat képtelen vagy megoldani
- Az Andi projektben is szar munkát végeztél
- Le vagy maradva 15 évvel
- Gombokat keresel a "programozással"
Halálra ítélted magad a lustaságoddal és a munkaundoroddal. Bizony. Raktáros CV!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
:DDD iszonyú
Letöltöd szépen a Drupalt feltelepíted és írsz hozzá egy modult, ami óránként posztol ide egy "Zsidók vagytok" szöveget.
Na egy bokáig érő víz.
Tudom, hogy nehezen megy a viszonyítás, ezért adok tippet a mély vízre is: letöltöd a wordpresst és átírod PHP7 kompatibilisre, majd az egészet szépen feltöltöd Githubra.
A "tudásod" meg semmire se elég, laikus vagy, aki megtanulta olvasni a php kód egyes részeit és képes vagy reprodukálni bizonyos kód részleteket.
mint valami 13 éves "királykisasszony". hívjunk inkább edinának? nyűgöske.
beszarok bazmeg.
A "tudásod" meg semmire se elég, laikus vagy, aki megtanulta olvasni a php kód egyes részeit és képes vagy reprodukálni bizonyos kód részleteket.
Jó, azért egy laikis nincs túl egy ELTE progmód szigorlaton. :)
Nem tudom mi köze egy olyan scriptnyelvnek a progmódhoz mint a phpnak, de az interweben hetek alatt avulhatnak el nehezen megszerzett tudások, nem hogy évek alatt...
PHP7? Mi a legmenőbb újdonsága szerinted?
php.net/releases/5_3_0.php
Tehat 5.3-ban jottek be, ami pedig * dobperges *
Released: 30 June 2009
secure.php.net/releases/
Hat ev alatt sodikahoz is eljutott a hir:)
Ha túl korán modernkedek:
az szerveren nem az van
egyik szerveren sem az van
az ügyfél IE alatt nem tudja használni, szar ott
most nem kísérletezünk, hanem dolgozunk
...
mondom ok, nem kísérletezgetünk.
...
két év múlva: miért nem használom ezeket a technikákat?
WTF?! :DDDD
Ne tetesd hülyébbnek magad, mint amilyen vagy.
Az ubuntu 10.04 is php 5.3-mal jött, 11-re, 4 évvel ezelőttre már az utolsó csóri webhosting is áttért rá, azóta ez nem lehetne probléma.
Nem, ha mutatsz egyet, amelyik képes volt kitartani valami ősi php verziónál akármeddig, az nem ér, mert ötezer alternatíva volt, és van. Ha nem egy utolsó kókány pistike lennél, akkor eleve bevonnának az ilyen döntésekbe.
Csak TE nem, idióta!
Nem az országra, hanem a groteszkre gondolsz, bár igazság szerint azt se nőtted ki, hiszen robi elmondása szerint inkább fel sem nőttél hozzájuk.
Hazaáruló féreg vagy, ráadásul megint leképezed a szakmát a Groteszk féle gányhalmazra... Ja, és nem értesz hozzá, hiába teszed itt a vérprofit, láttuk a fos kódodat, ami csak "technikailag" működik. Talán.
Én Chrome alatt sem tudom használni azt, amiért kifizettem neked 50 eurót. Biztos a Google a hibás!
Hazaáruló szar vagy.
Meg az intec kft-hez is volt valami köze. Felsorolták a team részeként 1 éve. De az se jobb, mint a groteszk, és gondolom ott is udvari bolond volt.
sodika
Dec 08, 2015 17:07:58
És mit fogsz csinálni, ha az első "próbanap" után azt mondják, hogy holnap ne gyere?
Nem tudom. Újratervezek.
Nem készülök ilyesmire.
Dec 08, 2015 17:07:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 17:08:10
x48)
És mit fogsz csinálni, ha az első "próbanap" után azt mondják, hogy holnap ne gyere?
sírva felhívja veja nyényit. evidenciák.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 17:08:55
x48)
Nem tudom. Újratervezek.
Nem készülök ilyesmire.
Nem készülök ilyesmire.
ebből sírós videó lesz.
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 17:09:57
x9)
Nem tudom. Újratervezek.
Nem készülök ilyesmire.
Nem készülök ilyesmire.
Lesz itt még karácsonyi ideggörcs! Juhú!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 17:11:12
x48)
a pimaszkodás következménye:
Tolvajkéregetők
44 perce ·
Mit gondoltok, mit követett el Sherlock Porks úgy, hogy április óta fogságban tartják? Mi sem tudjuk, de ma idézést kapott, hogy menjen be gyanúsítotti kihallgatásra a Központi Nyomozó Főügyészségre. Azt nem közölték, mivel gyanúsítják, de "bizonyítási eszközeit hozza magával". Tipikus.
Tolvajkéregetők
44 perce ·
Mit gondoltok, mit követett el Sherlock Porks úgy, hogy április óta fogságban tartják? Mi sem tudjuk, de ma idézést kapott, hogy menjen be gyanúsítotti kihallgatásra a Központi Nyomozó Főügyészségre. Azt nem közölték, mivel gyanúsítják, de "bizonyítási eszközeit hozza magával". Tipikus.
sodika
Dec 08, 2015 17:11:58
Mindig a megbeszélt keretek között gondolkodom.
Azon túl pedig valóban szétesek.
A berlini csaj is ezért zavart össze.
Az ezer eurós ígérete volt a keret, HA elad képeket, ehhez képest amikor tényleg eladott, értelmezhetetlen volt az elutasító magatartása.
Az ezer eurós ígérete volt a keret, HA elad képeket, ehhez képest amikor tényleg eladott, értelmezhetetlen volt az elutasító magatartása.
Dec 08, 2015 17:11:58
sodika
Dec 08, 2015 17:11:59
Dec 08, 2015 17:11:59
Škoda Superb
Dec 08, 2015 17:16:25
Tanár bazmeg, a Šneci?
Most tekintsünk el a torz alakjától és hogy nem hord normális ruhákat. Hogy tudna kommunikálni a tanítványaival, ha a leghétköznapibb párbeszédei során sem tartja a szemkontaktust?
Most tekintsünk el a torz alakjától és hogy nem hord normális ruhákat. Hogy tudna kommunikálni a tanítványaival, ha a leghétköznapibb párbeszédei során sem tartja a szemkontaktust?
Dec 08, 2015 17:16:25
sodika
Dec 08, 2015 17:24:44
Oda tudtam bejutni.
Muszáj volt, mert meséltem már, hogy anyám már majdnem dolgozni küldött.
Dec 08, 2015 17:24:44
banshee
(
x24)
Dec 08, 2015 17:27:02
x24)
Szörnyű sors lett volna...
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 17:27:31
x48)
Oda tudtam bejutni.
akkor ez a helyzet a melófóbiád és a lustaságod következménye. te tehetsz róla, csakis te.
KV kőző
Dec 08, 2015 17:28:17
az a szemét kurva! Legalább vera pótmama nem baszogat ilyesmivel. Dec 08, 2015 17:28:17
Škoda Superb
Dec 08, 2015 17:29:58
Oda tudtam bejutni.
Hogy a picsába lehet az, hogy engem az én anyám nem küldött dolgozni, hanem magamtól mentem?!
Dec 08, 2015 17:29:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 17:31:48
x48)
a sodi azért ment tanárszakra, mert tovább akart élősködni. a sodi.
-
Dec 08, 2015 17:33:21
Oda tudtam bejutni.
Büdös lett volna a munka? Ehelyett inkább felélted a családi vagyont és leküzdötted magadat koldus szintre.
"Nem tudom. Újratervezek.
Nem készülök ilyesmire"
Pedig nem ártana mivel mindig a fasz rosszabbik végén vagy.
Dec 08, 2015 17:33:21
-
Dec 08, 2015 17:35:23
Pedig ez egyszerű mint az 1x1. A képet nem a te segítségeddel adata el. Sőt elbasztál mindent amit csak lehetett. Ezek után te még a markodat tartottad. Ez bizony hetyetye.
Dec 08, 2015 17:35:23
sodika
Dec 08, 2015 17:36:02
A német út mindenképp hasznos lesz
(1) vagy siker és felvesznek > akkor azért
(2) vagy nem vesznek fel, de majdnem > akkor azért, mert tudni fogom, hogy érdemes tovább nyomni keményen a keresést
(3) vagy teljes kudarc > akkor azért, mert tudni fogom, hogy a további nyelvtanulás meg önéletrajzozás helyett inkább a munkámra kell koncentrálnom januártól, vagy kimenni valami egyszerűbb melóra
Utat mutat, hogyan tovább.
(2) vagy nem vesznek fel, de majdnem > akkor azért, mert tudni fogom, hogy érdemes tovább nyomni keményen a keresést
(3) vagy teljes kudarc > akkor azért, mert tudni fogom, hogy a további nyelvtanulás meg önéletrajzozás helyett inkább a munkámra kell koncentrálnom januártól, vagy kimenni valami egyszerűbb melóra
Dec 08, 2015 17:36:02
Berlin Calling
Dec 08, 2015 17:36:52
Oda tudtam bejutni.
Ilyenkor bizony perelni kell!
Dec 08, 2015 17:36:52
sodika
Dec 08, 2015 17:37:13
Bevallottam, hogy nem is számított rá, hogy abban az évben akár egyetlen képes is el fog adni, pláne nem arra, hogy több ezer eurók kezdenek el befolyni. De ez nem mentség.
Megígértem, mert azt hittem, nem jön semmi pénz, és most, hogy mégis jön, inkább mégse adok.
Ez gazemberség.
Megígértem, mert azt hittem, nem jön semmi pénz, és most, hogy mégis jön, inkább mégse adok.
Ez gazemberség.
Dec 08, 2015 17:37:13
sodika
Dec 08, 2015 17:38:15
Világosan bevallotta, hogy amikor ígérte a pénzt, nem bízott benne, hogy bejön akár két fillér is az első évben.
Aztán amikor ömleni kezdett a pénzt, már sajnált adni belőle.
picsa
picsa
Dec 08, 2015 17:38:15
-
Dec 08, 2015 17:38:44
Azt nem állíthatták, hogy hibás.
A kért kimenetet előállítottam.
Az ELTÉ-n, és az elmúlt években ehhez szoktam.
Hogy ezt kell csinálni.
Ennyi
A kért kimenetet előállítottam.
Az ELTÉ-n, és az elmúlt években ehhez szoktam.
Hogy ezt kell csinálni.
Ennyi
Csak nem akartak megbántani azzal, hogy szar, selejtet csináltál. Hiába magyarázkodsz itt a tanár szakoddal te kretén. Senkit nem fog érdekelni.
Dec 08, 2015 17:38:44
sodika
Dec 08, 2015 17:40:15
Szóval asszem, Gennyes kérdésére, hogy mi van, ha felvesznek a próbahét után, de megalázó pénzért.
Elfogadom, ha megoldom belőle a lakhatást meg a kaját, de elmondom nekik, hogy csak mert kell a német referencia.
Elfogadom, ha megoldom belőle a lakhatást meg a kaját, de elmondom nekik, hogy csak mert kell a német referencia.
Dec 08, 2015 17:40:15
-
Dec 08, 2015 17:40:36
Világosan bevallotta, hogy amikor ígérte a pénzt, nem bízott benne, hogy bejön akár két fillér is az első évben.
picsa
picsa
Szar volt amit csináltál, kárt okoztál neki. A képek eladásához meg semmi közöd nem volt. Ezek után te még pénzt vártál???
Dec 08, 2015 17:40:36
sodika
Dec 08, 2015 17:41:13
Amiből egy szobát kajával megoldok, az el fogom fogadni, mert kinti gyyakorlat és referencia még szar pénzért is aranyat ér.
Dec 08, 2015 17:41:13
Duna
Dec 08, 2015 17:41:35
A német út mindenképp hasznos lesz
Hozzám jöhetsz, már várlak.
Dec 08, 2015 17:41:35
-
Dec 08, 2015 17:41:50
Már tudom, hogy jutok haza Pestre, és mikor. :D
Az már jó.
Remélem zokogva, kikészülve vagy tepsiben
Az már jó.
Remélem zokogva, kikészülve vagy tepsiben
Dec 08, 2015 17:41:50
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 17:42:45
x48)
Bevallottam, hogy nem is számított rá, hogy abban az évben akár egyetlen képes is el fog adni, pláne nem arra, hogy több ezer eurók kezdenek el befolyni. De ez nem mentség.
Ez gazemberség.
Ez gazemberség.
-
Dec 08, 2015 17:44:30
Az más mert asodi életveszélyben van évek óta.
Dec 08, 2015 17:44:30
sodika
Dec 08, 2015 17:46:06
Jó, hogy történik valami, ami utat mutat, hogyan tovább januártól. Tavaly is történt. Akkor a napi nyelvtanár-járás mellett döntöttem.
Akármi is lesz a próbahéten majd a próbanapon, tudni fogom, hogyan tovább.
Akármi is lesz a próbahéten majd a próbanapon, tudni fogom, hogyan tovább.
Dec 08, 2015 17:46:06
könyvelő
Dec 08, 2015 17:46:16
Amiből egy szobát kajával megoldok, az el fogom fogadni, mert kinti gyyakorlat és referencia még szar pénzért is aranyat ér.
de ez simán kijön évi 40-45k euróból. eszt nyeméjtyem...
Dec 08, 2015 17:46:16
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 08, 2015 17:49:15
x16)
Jó, hogy történik valami, ami utat mutat, hogyan tovább januártól. Tavaly is történt. Akkor a napi nyelvtanár-járás mellett döntöttem.
revizor
Dec 08, 2015 17:49:25
A "műszakilag megfelelő" szintnél magasabbat még ígérni se merek senkinek. :)
Akkor ne senior szintű állásokra pályázgass talán... Juniorként pont jó a műszakilag megfelelő szint, aztán majd a senior mentorok úgyis a saját arculatukra formálják a kódminőségedet.
No de nyugtasd magad azzal, hogy megtetted, amit tudtál, úgyhogy belefér egy kis levezető Handwerk.
Dec 08, 2015 17:49:25
sodika
Dec 08, 2015 17:50:20
Ha tudom, egy évig hol alszom, hol eszem, cserébe olyan melóért, ami nap végére sem ideileg, sem fizikailag nem készít ki, akkor el fogom vállalni.
Dec 08, 2015 17:50:20
-
Dec 08, 2015 17:51:34
Főleg Veráék szempontjából.
Dec 08, 2015 17:51:34
broni
Dec 08, 2015 17:51:55
sodi, inkább raboljál nemzeti dohányboltokat!!!!!!nekem már be se kell menni némelyikbe, hozzák ki a lóvét maguktól!!!!!
Dec 08, 2015 17:51:55
-
Dec 08, 2015 17:53:27
Ha tudom, egy évig hol alszom, hol eszem, cserébe olyan melóért, ami nap végére sem ideileg, sem fizikailag nem készít ki, akkor el fogom vállalni.
Most is így élsz. Veráék minimális szinten eltartanak te pedig cserébe gányolgatsz nekik. Kvázi ingyen dolgozol. Ezt hívják csicskáztatásnak.
Dec 08, 2015 17:53:27
-
Dec 08, 2015 17:54:37
Egy 34 éves életerős vadászbika. Sodi te teljesen retardált vagy.
Dec 08, 2015 17:54:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 17:54:39
x48)
sodika
Dec 08, 2015 18:00:30
Dec 08, 2015 18:00:30
a való világ
Dec 08, 2015 18:03:04
Te teljesen hülye vagy?
Képzeld el, az átlag ember nem mérlegelheti,hogy idegileg vagy fizikailag ne terhelje le a munkája. Te meg aki hajléktlaan vagy és egy 70 éves öreg nő eltartottja, kurvára a kényelmedet nézed. Még ilyenkor is. Beszarok rajtad. Neked se fogalmad nincs a való világról, se sejtelmed,hogy mi vár rád. Recskázol a fűtött szobában, gányolgatsz és cserébe nem halsz éhen.
Ha igaz ez a német meló, rád kibaszott szörnyű sors vár.
Dec 08, 2015 18:03:04
a való világ
Dec 08, 2015 18:04:06
Dec 08, 2015 18:04:06
sodika
Dec 08, 2015 18:04:42
Képzeld el, az átlag ember nem mérlegelheti,hogy idegileg vagy fizikailag ne terhelje le a munkája
Faszság.
A munkához kell a flow érzés.
Olyan munkát, ami nem élvez, senkinek nem szabad csinálnia.
soha
Dec 08, 2015 18:04:42
sodika
Dec 08, 2015 18:05:39
Dec 08, 2015 18:05:39
sodika
Dec 08, 2015 18:06:24
meg ami nap végére kikészít, az kikészít
:
:
Dec 08, 2015 18:06:24
Kiss Endre János
Dec 08, 2015 18:09:27
Mutatnék valamit a gépemen, úszó! Megnézed? Vagy inkább a chemtrail-gyíkember hívő elmebeteg ismerőseidet látogatod meg karácsonykor? A kurva anyádat. - De előbb igyung egy kávét... de,,,, Neeem, előbb igyunk egy kávéééééééét. :D
Dec 08, 2015 18:09:27
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 18:10:28
x48)
meg ami nap végére kikészít, az kikészít
:
:
azért készít ki, mert mentálisan, pszichésen gyenge vagy. miközben adod a keményet.
sodika
Dec 08, 2015 18:13:03
Dec 08, 2015 18:13:03
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 18:14:10
x48)
szerinted elképzelhető, hogy a német főnök urak le fogják szarni, hogy nyűgös vagy? ilyen gyenge alkalmazkodóképességgel mégis mire számítasz az életben?
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 18:14:19
x9)
Kibaszott óriáscsecsemő.
banshee
(
x24)
Dec 08, 2015 18:15:08
x24)
Ragaszkodtál te már sok mindenhez, lásd előfizetéses mobil, egy ember/2 szoba, hadd ne soroljam.
És hol vannak ezek most?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 18:15:22
x48)
ehhez képest naponta itt vinnyogsz, hogy anyád hibája, hogy nem azt csinálod amit szeretsz.
sodika
Dec 08, 2015 18:16:00
szerinted elképzelhető, hogy a német főnök urak le fogják szarni, hogy nyűgös vagy?
Dec 08, 2015 18:16:00
sodika
Dec 08, 2015 18:16:07
kávésbögre
Dec 08, 2015 18:16:07
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 08, 2015 18:18:35
A hasmonitort kiviszed magaddal a próbahétre?
Dec 08, 2015 18:18:35
Schwezoff David
Dec 08, 2015 18:24:50
szíriába kevés az informatikus, mert menekülnek.....az isis is keres okos infósokat......
Human Shield ugyanott, jutanyos aron! Szu-24 juhuhuuuuu
Dec 08, 2015 18:24:50
Schwezoff David
Dec 08, 2015 18:26:25
A hasmonitort kiviszed magaddal a próbahétre?
Hat sasszemu a sodi? 14 colos faptopra verje a faszat? A sodi?
Majd vejaneni kicipeli az allomasra! Buzigurtnival atkotve. A vejaneni. A quaestoros konyvizsgalo.
Dec 08, 2015 18:26:25
banshee
(
x24)
Dec 08, 2015 18:27:09
x24)
Vagy a borosüveg...
-
Dec 08, 2015 18:28:29
a pimaszkodás következménye:
Tolvajkéregetők
44 perce ·
Tolvajkéregetők
44 perce ·
látom a hidrokefáliás kisköcsög megint a sertéshez dörgölőzik
Schwezoff David
Vagy a borosüveg...
Gledasuveg! Hahó!
A szolobol keszult borok kikerik maguknak.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 18:44:35
x38)
Púp, nagyon jó lesz a pofára esésed! "Technikailag" működik a gánykódod, de nincs az a retardált (a patkányképűt kivéve), aki téged alkalmazna. Ja bocs, még ő is kirúgott, nem igaz? Szerintem már most kezdd el pedzegetni Vera néninek, hogy ki kell majd téged menteni az első nap után, és keresse fel az egyik ismerősét, aki tudna neked új szakmát ajánlani. Esetleg a raktáros CV-n is dolgozhatnál, mert csak azzal fogsz előre lépni. Az meg gigafacepalm, hogy egy nap alatt megtanultad a Doctrine-t, és ha tényleg azzal kell majd dolgoznod a próbanapon, akkor szerintem már most mondd le, hiszen az a te szintednek nem megfelelő. Érteni kéne hozzá az OOP-t, amihez neked gőzöd sincs, és mivel egy fing JOIN queryt fél óra alatt szültél meg, aztán visongtál, mint egy picsa, hogy sikerült, elképzelheted, hogy mennyire fogják díjazni ezt a próbanapon... Vigyél magaddal sok ravioli-konzervet, hogy a 6 napot, amíg haza nem zsuppolnak kibírd éhenhalás nélkül!
sodika
Dec 08, 2015 18:50:06
Ezért mondom, hogy nem lehet átverés.
A kért technikai tudás elég specifikus ahhoz, hogy ne balekmágnes legyen.
Dec 08, 2015 18:50:06
kripli figyelő
Dec 08, 2015 18:50:29
Oda tudtam bejutni.
Szeretem amikor előbújik az álarc mögül a valódi éned.Munkakerülő csöves. Muszáj volt, mert meséltem már, hogy anyám már majdnem dolgozni küldött.
Dec 08, 2015 18:50:29
broni
Dec 08, 2015 18:50:32
sodi, azt tudatod , hogy kommmenista leszármazott vagy?????meg vamzer, mint a tarhás hurkás???????
Dec 08, 2015 18:50:32
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 18:52:37
x38)
Ezért mondom, hogy nem lehet átverés.
Az egyik a Doctrine, mi a másik?
Azt ugye te is láttad, amikor olvastad a Doctrine leírását, hogy ez neked kibaszottul magas... Miért nem írsz vissza nekik, hogy mostneee, direkt akarod magad megszopatni? Bár asodi egy vérprofi, ha egy egyszerű queryt képes volt 20 perc alatt megírni, akkor ugyanezt Doctrine-ben is simán összedobja 4 óra alatt. Bár, ha jön egy XML fájl is, akkor az egész próbahét kevés lesz rá...
sodika
Dec 08, 2015 18:52:54
Szeretem amikor előbújik az álarc mögül a valódi éned.Munkakerülő csöves.
Ezt más gyerekkorom óta így képzeltem, ehhez képest furcsa volt minden más ötlet.
Dec 08, 2015 18:52:54
-
Dec 08, 2015 18:53:35
valld be sodi, hogy te direkt időzíted megint karácsonyra a műsort
egy showman veszett el benned, az évad végét mindig nagyon megnyomod!
egy showman veszett el benned, az évad végét mindig nagyon megnyomod!
Dec 08, 2015 18:53:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 18:58:39
x38)
Amúgy SoDI, elmondom, mi a legnagyobb baj, ami miatt nem fogsz állást találni. A hozzád hasonló kvázi szociopata kicsit autista IGAZI programozók tényleg vérprofik. Ők azok a nerdök, akiket mi, halandó kóderek csak tátott szájjal nézünk. Namost te jóindulattal ilyennek nézel ki, ezért a személyes találkozó (de talán már a Skype interjú) után azt fogják hinni rólad, hogy egy varázsló vagy. Dolgoztam én is ilyen sráccal, az emberekkel képtelen kommunikálni, monomániás, de olyan szinten űzi az ipart, hogy csak ámulok és bámulok. Te viszont ettől olyan messze vagy, mint Makó Jeruzsálemtől. Innentől kezdve pedig azonnal le fogják vágni, kb. 1-2 perc alatt, hogy te TÉNYLEG retardált vagy, és még programozni sem tudsz. Úgy fognak kibaszni, hogy a lábad nem éri a földet. Ráadásul, mivel behazudtad nekik, hogy értesz azokhoz, amit kérnek, aztán ki fog derülni, hogy lófaszhoz se értesz, ne csodálkozz, hogy mire sírva visszasétálsz a szállásra, Recskai Gergő ruhái és a faptopod már az épület előtt egy halomba lesznek kikészítve, hogy menj a picsába isten hírével, nem fizetnek egy kanyit sem. Mázlid van, ha nem albánok, és kifizetik a visszautadat.
Zsery
Dec 08, 2015 19:07:12
Én gyerekkoromban azt hittem, hogy tényleg létezik a mikulás, ehhez képest furcsa volt, hogy nem, de azért 34 évesen az ember az ilyesmire már nem csodálkozik rá.
Dec 08, 2015 19:07:12
sodika
Dec 08, 2015 19:11:50
A dolog egyszerűen úgy néz ki, hogy fogalmam sincs, hogy az eddigi tudásom (OKJ-s, egyetemek), és gyakorlatom (egyetem óta a PHP-zás), meg a nyelvtanulás (tavaly berlini B2-es nyelvsulik, idén nyelvtanárok) mire elegendőek.
Nem vetem el annak az elméleti lehetőségét, hogy az egész együtt is alkalmatlan arra, hogy biztosítsa a túlélésemet, de biztosat csak úgy fogok tudni, ha beugrom a mélyvízbe.
Nem vetem el annak az elméleti lehetőségét, hogy az egész együtt is alkalmatlan arra, hogy biztosítsa a túlélésemet, de biztosat csak úgy fogok tudni, ha beugrom a mélyvízbe.
Dec 08, 2015 19:11:50
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 19:12:19
x48)
nem. az embereket már gyerekkorukban fokozatosan szoktatják hozzá, hogy dolgozni kell. a szülők bevonják a gyereket a házimunkába, diákmunkát végeztetnek vele, hogy abból legyen zsebpénze, stb. így felnőtt korára már nem éri meglepetés. de te valami elbaszott családban nőttél fel, és egy munkakerülő lettél felnőtt korodra. szakma nélkül is lehet dolgozni, munka mellett is lehet szakmát szerezni.
de miért is magyarázok a napnál is világosabb evidenciákat egy idiótának???
Rácsodálkozó Ricsi
Dec 08, 2015 19:12:33
Te ne emlegesd a mikulást, Hahó! Elsodikáztad szokás szerint a sodiszopatást, pedig megígérted, mi meg vettünk fél kiló popcornt!
Dec 08, 2015 19:12:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 19:16:06
x38)
A dolog egyszerűen úgy néz ki, hogy fogalmam sincs, hogy az eddigi tudásom (OKJ-s, egyetemek), és gyakorlatom (egyetem óta a PHP-zás), meg a nyelvtanulás (tavaly berlini B2-es nyelvsulik, idén nyelvtanárok) mire elegendőek.
Pedig lehetne fogalmad, segítek:
- A Groteszknek gányoltál
- Folyamatosan vonatoztak az öregek bármin, amit lekódoltál
- Az IT trollok fuldokolva röhögik ki a kódodat
- "Technikailag" elfogadható csak, amit csinálsz
- Pofonegyszerű feladatokat képtelen vagy megoldani
- Az Andi projektben is szar munkát végeztél
- Le vagy maradva 15 évvel
- Gombokat keresel a "programozással"
Halálra ítélted magad a lustaságoddal és a munkaundoroddal. Bizony. Raktáros CV!!!
sodika
Dec 08, 2015 19:16:14
A "most mit csináljak" kérdésre mindig egyszerű volt a válasz.
Középsuli után: tanuljunk informatikát, az hiányzik most
ISZI után: menjünk egyetemre, az hiányzik most
Egyetem után: szerezzünk szakmai gyakorlatot, az hiányzik most
Gyakorlat után: tanuljunk nyelveket, az hiányzik most
Már az utolsó lépcsőből is eltelt két év.
Most már a logikus lépés a munkakeresés.
Szerezzünk kint gyakorlatot. Az hiányzik most.
Középsuli után: tanuljunk informatikát, az hiányzik most
ISZI után: menjünk egyetemre, az hiányzik most
Egyetem után: szerezzünk szakmai gyakorlatot, az hiányzik most
Gyakorlat után: tanuljunk nyelveket, az hiányzik most
Már az utolsó lépcsőből is eltelt két év.
Szerezzünk kint gyakorlatot. Az hiányzik most.
Dec 08, 2015 19:16:14
tigris
Dec 08, 2015 19:17:16
Oda tudtam bejutni.
:DDD iszonyú
Dec 08, 2015 19:17:16
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 19:18:05
x38)
A túlélésedet csak a gazdatestek tudják biztosítani, egyedül nem húznád egy hétnél tovább. Ezt már bebizonyítottad a berlini kalandoddal.
echelon mérnök
Dec 08, 2015 19:18:44
de biztosat csak úgy fogok tudni, ha beugrom a mélyvízbe.
Letöltöd szépen a Drupalt feltelepíted és írsz hozzá egy modult, ami óránként posztol ide egy "Zsidók vagytok" szöveget.
Na egy bokáig érő víz.
Tudom, hogy nehezen megy a viszonyítás, ezért adok tippet a mély vízre is: letöltöd a wordpresst és átírod PHP7 kompatibilisre, majd az egészet szépen feltöltöd Githubra.
Dec 08, 2015 19:18:44
tigris
Dec 08, 2015 19:19:23
mint valami 13 éves "királykisasszony". hívjunk inkább edinának? nyűgöske.
beszarok bazmeg.
Dec 08, 2015 19:19:23
sodika
Dec 08, 2015 19:20:08
Dec 08, 2015 19:20:08
banshee
(
x24)
Dec 08, 2015 19:22:21
x24)
Te túl vagy, és? Mire mész vele?
Kovács Veronika pénzmentő
Dec 08, 2015 19:22:49
Korai még az, kicsi Endibendi. Szerintem tanulj tovább, mondjuk érettségizz le újra és iratkozz be jogi szakra az etyetemre. Ne aggódj, mert ha én és Jani bácsi időközben meg találnánk halni, majd Gergő fiam gondoskodik a tanulmányaid finanszírozásáról. Dec 08, 2015 19:22:49
echelon mérnök
Dec 08, 2015 19:23:41
Nem tudom mi köze egy olyan scriptnyelvnek a progmódhoz mint a phpnak, de az interweben hetek alatt avulhatnak el nehezen megszerzett tudások, nem hogy évek alatt...
PHP7? Mi a legmenőbb újdonsága szerinted?
Dec 08, 2015 19:23:41
-
Dec 08, 2015 19:34:16
nem ért a php-hoz sem természetesen. ma csodálkozott rá hogy van use namespace php-ban
Dec 08, 2015 19:34:16
Névtér Nándi
Dec 08, 2015 19:34:59
* szakad a röhögéstől *
Dec 08, 2015 19:34:59
sodika
Dec 08, 2015 19:37:22
De mit mikor használj?
Sokáig az volt a gond, amikor az ember megpróbálkozott egy HTML5, vagy CSS3 megoldással, hogy ne csináljam, hülyeség, mert IE alatt szar lesz minden, panaszkodik az ügyfél.
Két év múlva: miért nem használom őket, ha vannak?
WTF? :D
Sokáig az volt a gond, amikor az ember megpróbálkozott egy HTML5, vagy CSS3 megoldással, hogy ne csináljam, hülyeség, mert IE alatt szar lesz minden, panaszkodik az ügyfél.
Két év múlva: miért nem használom őket, ha vannak?
WTF? :D
Dec 08, 2015 19:37:22
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 19:37:50
x48)
tudod mi történik jelenleg, a sodi? ugyanaz a folyamat, mint amikor az univerzum elvette tőled azt, amire addig arcoskodtál. az ajándékba kapott vagyonodat. egy kis hülyegyerek voltál, csak mivel apád neked ajándékozta az örökségét, azt hitted nagymenő vagy. az élet aztán helyre rakott.
most pedig ugyanúgy helyre rak. nagy arcod volt az ún. szakmai tudásodra, vérprofi programozónak állítottad be magad, kioktattad az infós trollokat. jelenleg éppen a pofára esésed zajlik.
és tudod mi a nagy szerencsénk? hogy az első sorból, popkornnal a kezünkben élvezhetjük az egészet. mi, akikkel éveken át pimaszkodtál, akiket júdéztál, akiket fenyegettél, akik ellen ármánykodtál. nekünk szolgáltat igazságot a sors a te bukásoddal.
bizony, kicsi zsidó. készülj fel, mert megint taknyos lesz a nózid.
most pedig ugyanúgy helyre rak. nagy arcod volt az ún. szakmai tudásodra, vérprofi programozónak állítottad be magad, kioktattad az infós trollokat. jelenleg éppen a pofára esésed zajlik.
és tudod mi a nagy szerencsénk? hogy az első sorból, popkornnal a kezünkben élvezhetjük az egészet. mi, akikkel éveken át pimaszkodtál, akiket júdéztál, akiket fenyegettél, akik ellen ármánykodtál. nekünk szolgáltat igazságot a sors a te bukásoddal.
bizony, kicsi zsidó. készülj fel, mert megint taknyos lesz a nózid.
Zulu
(
x15)
Dec 08, 2015 19:38:32
x15)
nem ért a php-hoz sem természetesen. ma csodálkozott rá hogy van use namespace php-ban
php.net/releases/5_3_0.php
Tehat 5.3-ban jottek be, ami pedig * dobperges *
Released: 30 June 2009
secure.php.net/releases/
vonzás törvénye
Dec 08, 2015 19:41:23
*csak retardokra hat*
Dec 08, 2015 19:41:23
sodika
Dec 08, 2015 19:41:31
az szerveren nem az van
...
...
Dec 08, 2015 19:41:31
sodika
Dec 08, 2015 19:44:45
Ezért mondom, hogy kinőttem ezt a kurva országot.
Nem lehet haladni a korral, mert minden környezet kurva elavult, és nem frissítenek semmit.
Nem lehet haladni a korral, mert minden környezet kurva elavult, és nem frissítenek semmit.
Dec 08, 2015 19:44:45
Zulu
(
x15)
Dec 08, 2015 19:45:09
x15)
Ne tetesd hülyébbnek magad, mint amilyen vagy.
Az ubuntu 10.04 is php 5.3-mal jött, 11-re, 4 évvel ezelőttre már az utolsó csóri webhosting is áttért rá, azóta ez nem lehetne probléma.
Nem, ha mutatsz egyet, amelyik képes volt kitartani valami ősi php verziónál akármeddig, az nem ér, mert ötezer alternatíva volt, és van. Ha nem egy utolsó kókány pistike lennél, akkor eleve bevonnának az ilyen döntésekbe.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 19:45:30
x38)
Púp, neked hol a szervered, ami kompatibilis? Miért nem frissíted a szerveren a PHP-t? Egy mozdulat az egész, Hahó!
Miért nem használsz olyan workaround-okat, amiktől ezek a funkciók működnek IE alatt vagy egyszerűen ki vannak ott iktatva? Évek óta ez megy már a te területeden, bár gondolom neked senki se magyarázta el. És ne hazudozz, pár hónapja mondtad, hogy most kezdtél bele a HTML5 és CSS3 tanulmányozásába, idézlek: "eddig leszartam, mert nem kellett"!
NE HAZUDJ!!
Miért nem haladsz (a korral)???
Miért nem használsz olyan workaround-okat, amiktől ezek a funkciók működnek IE alatt vagy egyszerűen ki vannak ott iktatva? Évek óta ez megy már a te területeden, bár gondolom neked senki se magyarázta el. És ne hazudozz, pár hónapja mondtad, hogy most kezdtél bele a HTML5 és CSS3 tanulmányozásába, idézlek: "eddig leszartam, mert nem kellett"!
NE HAZUDJ!!
Miért nem haladsz (a korral)???
vonzás törvénye
Dec 08, 2015 19:45:40
Csak TE nem, idióta!
Dec 08, 2015 19:45:40
Zulu
(
x15)
Dec 08, 2015 19:46:47
x15)
Nem az országra, hanem a groteszkre gondolsz, bár igazság szerint azt se nőtted ki, hiszen robi elmondása szerint inkább fel sem nőttél hozzájuk.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 19:47:09
x38)
Hazaáruló féreg vagy, ráadásul megint leképezed a szakmát a Groteszk féle gányhalmazra... Ja, és nem értesz hozzá, hiába teszed itt a vérprofit, láttuk a fos kódodat, ami csak "technikailag" működik. Talán.
Zsery
Dec 08, 2015 19:48:44
az szerveren nem az van
...
...
az szerveren nem az van
...
...
Én Chrome alatt sem tudom használni azt, amiért kifizettem neked 50 eurót. Biztos a Google a hibás!
Dec 08, 2015 19:48:44
sodika
Dec 08, 2015 19:48:47
Ebben az országban ezt lehetett.
A legrosszabb esetben tényleg kimegyek egyszerűbb elfoglaltságra, és közben megtanulom kint, amit itthon nem lehet, mert minden szar és elavult, és magyar.
A legrosszabb esetben tényleg kimegyek egyszerűbb elfoglaltságra, és közben megtanulom kint, amit itthon nem lehet, mert minden szar és elavult, és magyar.
Dec 08, 2015 19:48:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 19:50:31
x38)
Te egyedül a Groteszkben dolgoztál, Hahó!
Zsery
Dec 08, 2015 19:50:54
Ebben az országban ezt lehetett.
Hazaáruló szar vagy.
Dec 08, 2015 19:50:54
Zulu
(
x15)
Dec 08, 2015 19:51:48
x15)
Te egyedül a Groteszkben dolgoztál, Hahó!
Meg az intec kft-hez is volt valami köze. Felsorolták a team részeként 1 éve. De az se jobb, mint a groteszk, és gondolom ott is udvari bolond volt.
146 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az már jó.
Azt is tudom, hogy jutok el az első helyszínre.
A kérdéses még a két helyszín közötti út, és a kettő közötti két nap. Azt kell valahogy magamnak megszerveznem.
valahogy? mutassunk olyan oldalakat, ahol szállást lehet foglalni, és menetjegyet rendelni? vagy megkérsz egy 14 éves gyereket, hogy megcsinálja helyetted?