Remélem postgre, aztán a dba egy faszkorbáccsal veri halálra a lassú queryk miatt :D
A kurva anyádat te mocskos hazaáruláó féreg! Szitokszókent használod a magyar szót?? Szét kéne loccsantani az agyadat a betonon!! Kár hogy nem mentél Szíriába, a Daesh-nek lenne néhány szimpatikus módszere.
Postgre lehet, mert az sqlite doctrine-nal olyan, mint csuzlit szerelni egy tankra.
Akkor rengeteg esélyed van :)))))
Hétfőn szerintem jelentkezz RoR kódernek, vagy DBA-nek valahova. Egy-két nap alatt meg lehet tanulni.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
vagy űtrágom magam a Lynda tutorialon. :D
Úgy, hogy közben ügyelek rá, hogy meg is értsem.
És amit lehet ki is próbálok közben.
Na meló, csá.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te beszélsz a tisztességről???? A pofám leszakad! Nálad aljasabb, rosszindulatúbb rágcsálót még látott senki, csak hogy stílszerű legyek...
Inkább meg se akartam tőle kérdezni. ASODI nagyon megszopatja most magát. JUHÚÚÚÚ
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Most szólj hozzá. :)
Na meló, csá.
mert nem lesz MS Access.
De ugye most csak szopatsz minket, hogy a webtechnológiák közé sorolod az ms accesst?
Redis? Aztán többet nem tippelek, csak előre röhögök, hogy a dba az első nap után leszed még a teszt db-ről is :D
A nemzeti, keresztény krónikást hallhatták.
Szerencsére nem tudsz te ártani senkinek, olyan nulla, légypiszoknyi senki vagy. Cserébe viszont a trolljaid fognak széjjel szopatni, itthonról vagy külföldről, bárhonnan a világból. Meg se kell erőltetniük magukat, még fel se kell állni a karosszékből, pár kattintással mennek a Fapoleon hrgyek az összes müncheni IT cégnek.
Barátom, én bízvást kijelenthetem neked, hogy a Föld lakosságának 99,99%-ánál jobban tudok rajzolni. És mindezt szerénytelenség nélkül. Minden 10.000 emberből egy pár firkálgat olykor magának, és max 1-2 az, aki ténylegesen tud is rajzolni. Mégsem fizetik meg úgy, mintha aranyból lennék. Miért nem? Mert nem létszükséglet. Ugyanúgy nem fogják megfizetni az egyhetes tudásodat sem ezekről az obskúrus rendszerekről, amikről sehol nincs leírás... Két óra alatt kiderül számukra, hogy nem fogtad fel az alapokat se, és inkább behívják Abdult, a második jelentkezőt, aki viszont készségszinten vágja az egészet. Téged meg hazabasznak. Erről ennyit.
Lehet, hogy még Windows se lesz :D
Az azért odaütne, mi?
te sok tucat(36+) cégnek dolgoztál eddig itthon?
Ha az ügyfeleim engem érintő ügyfeleit is hozzávesszük, igen.
De nem vesszük hozzá, tehát nem. Megint hazudozni akarsz, ferdíteni, amikor ennek shemmi értelme.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Miért ne vennénk hozzá?
Ez megint nem nyelvtani hazugság, hanem csak egy masni.
Az 1 cég. A Lundart.
most akkor igen, vagy nem?
baszki ez olyan, mintha valaki aki az otp-nek dolgozik, azt mondaná, hogy 2 millió ember volt az ügyfele.
te értelmi fogyatékos vagy, vagy mivan?
nem tudsz magyarul?
az egész életed egy ilyen kurva nagy, hazugságokból felépített masni.
ami mögött csak egy szaros lufi van. ez az igazság.
Kurva mindegy mit hazudozol, mivel a tudás fog számítani. Neked nincs.
A tutorialból felszedem most, és a használata meg gyakorlat kérdése, abból nem írtam be túl sokat.
Hát de bazmeg, mi az hogy nincs gyakorlatod? 6 év alatt ügyfelek ezreinek dolgoztál! Mindegyik csak háttérszínezést kért, vagy mifaan?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mégis hogyan lenne szerencsétlen a sorsod?
34 éves létedre évek óta egy gazdatest tart el, egy fillert se kell fizetned semmire sem, mégis hogyan lennél "szerencsétlen"?
Te kifejezetten szerencsés vagy (budai lakás, takarítónő, groby, utca helyett 3 (!) évig Rocskai-féle eltartás).
Mennyi gyakorlatot írtál be abból a technikából, amit most tanulgatsz a tutorialból?
3) problémamegoldásban tényleg sokéves tapasztalatom van
Ezek azok a megoldások amik közül egy se működött? Amik után az excelben több a "javítási" idő, mint maga a melócsával eltöltött óraszám?
nem vagy egy felkészült és tanult szakember, ez a német főnökúr leveléből kiderült tegnap
sneckó, szerinted téged azért fognak fizetni, hogy a tutorialekből nyázlazd össze az alapokat? hogy amikor az lesz a feladat, hogy egy órán belül csinálj meg valamit, akkor erre lesz időd?
Annyi időm nincs.
Ha a próbahéten az derül ki, hogy NAGYON távol vagyok az elvárt szinttől, akkor
- vagy itthon napi 12 órában vetem magam bele a melóba, nyelvórák nélkül
- vagy egyszerűbb melót keresek kint
Hány év gyakorlatot hazudtál be a CV-ben?
Nem mondta meg a főnökúr már tegnap? Az a mail elég etyértelműnak tőnt.
milyen egyszerűbb melóra gondoltál?
egy fizikai és szellemi roncs vagy.
Bootstap, Symfony2, CakePHP, Android Studio
Ezekből mindegyiknél azt írtam, hogy egy év vagy kevesebb.
Vágniuk kell, hogy a speciális technikákból junior szinten vagyok.
Postai, vagy nem tudom.
Nem gondoltam semmire, ezen ráérek akkor gondolkodni.
"vágniuk kell " :DDDD
hülyék ha nemértik a sodit!
Ha ma bevágsz egy paradigmát a toturialból, akkor annál is beleírod, hogy egy év vagy kevesebb?
postai :DDDDDDDD
postás lesz asodi
abban milyen gyakorlata van kolléga, bontott már levelet?
muhaha, ezeknek a tutorialjait nyálazod most?
neki ezt nem tanították meg!
mint kézbesítő, vagy félfogdás? b+, te be akarod dönteni a német postát?
- napi 12 órás meló itthon, nyelvórák nélkül
Ez akkor is nagyon ment amikor Pátyon laktál, te idióta. Milyen 12órás meló? most se tudod hozni a 4 órát az excel szerint baszki. Nyelvórákkal együtt sincs meg a 8 óra. Mit álmodozol már megint?
:DD óriási
ezeket a hülyeségeket kinek nyomod? szerinted bárki benyalja ezt a sok marhaságot azután, hogy egy általános iskolás programozói feladatot se tudtál értelmezni?
jövő héttől, hahó!
Mert akkor hallgattam anyám hülyeségére, hogy mennyit kéne keresnem, és bevállaltam nagy, többszázezer forintos projekteket "a végén fizetünk" alapon.
Az utőbbi években ilyen hülyeséget nem csinálok. Helyette kisebb melókat vállalok el, 100 ezer forint alatti értéken. Ezek legalább nem mesék, mint a nagyobb portál-melók utáni százezrek, hanem kifizetik őket.
lemondta őket a vérprofi
Félkészen, de jelenlegi állapotukban hiba nélkül állnak.
Félkész: az összes kiegészítő funkció nincs bennük, ezért a pénzt sem kérem el értük most.
Nincs más választásom. Nincs időm befejezni őket.
milyen melók? szeremley huba? a múltkor még erre verted magad...
HA SZART CSINÁLSZ, AZT NEM FIZETIK KI, ilyen nagyon egyszerű az egész.
hogy ne lenne idő? naponta 30 faszszágot osztasz meg a facebookon, ide hányod a báromságot, filmezgetsz, meg minden hülyeség.
minek hazudsz állandóan?
és akkor mi a faszból akarsz kimenni? ja, hogy veranéni nyugdíjából, vagy a questor pénzből? csak nehogy azt írd, megtakarításodból!
Utoljára ki nem fizetett melóm évekkel ezelőtt volt.
mikor volt az utolso kifizetett, de el nem vegzett melod?
a szüleidnek mindenben igazuk volt. akkor koppantál, amikor a szerelmednek, sas tanár úrnak elhitted a szavait.
erről ennyit.
Jelenleg mindent ledolgoztam, amit kifizettek.
Cserébe soha az életben nem kerestél annyi pénzt, amiből a puszta létfenntartásodat tudnád fedezni. 34 évesen gyerek vagy.
ezzel zsery is egyetertene?
echelon mérnök
Dec 09, 2015 00:05:19
Lolbazdmeg. Melyik az?
Remélem postgre, aztán a dba egy faszkorbáccsal veri halálra a lassú queryk miatt :D
Dec 09, 2015 00:05:19
AutismusMaximus
Dec 09, 2015 00:05:38
mert minden szar és elavult, és magyar.
A kurva anyádat te mocskos hazaáruláó féreg! Szitokszókent használod a magyar szót?? Szét kéne loccsantani az agyadat a betonon!! Kár hogy nem mentél Szíriába, a Daesh-nek lenne néhány szimpatikus módszere.
Dec 09, 2015 00:05:38
broni
Dec 09, 2015 00:07:17
mert minden szar és elavult, és magyar.
te is szekus vagy, endre???????????
te is szekus vagy, endre???????????
Dec 09, 2015 00:07:17
Zulu
(
x15)
Dec 09, 2015 00:07:27
x15)
PostgreSQL? SQLite? Vagy valami bigdata platform, amit egy nap alatt akarsz megtanulni?
Postgre lehet, mert az sqlite doctrine-nal olyan, mint csuzlit szerelni egy tankra.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 09, 2015 00:07:40
x38)
Nincs felsorolva, de van ahhoz is jó tutorial.
Nem MySQL, köze nincs hozzá.
Ezért nem átverés, mondom, mert kell a speciális ismeret.
Holnap megtanulom.
na alvás, csá
Nem MySQL, köze nincs hozzá.
Ezért nem átverés, mondom, mert kell a speciális ismeret.
Holnap megtanulom.
na alvás, csá
Hétfőn szerintem jelentkezz RoR kódernek, vagy DBA-nek valahova. Egy-két nap alatt meg lehet tanulni.
sodika
Dec 09, 2015 00:09:43
jó lesz minden :)
kredenc és németmeló
holnap megtanulom az adatbáziskezelőt is
Na meló, csá.
kredenc és németmeló
holnap megtanulom az adatbáziskezelőt is
Na meló, csá.
Dec 09, 2015 00:09:43
sodika
Dec 09, 2015 00:11:36
vagy űtrágom magam a Lynda tutorialon. :D
Úgy, hogy közben ügyelek rá, hogy meg is értsem.
És amit lehet ki is próbálok közben.
Na meló, csá.
Dec 09, 2015 00:11:36
sodika
Dec 09, 2015 00:11:47
átrágom, nA
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Dec 09, 2015 00:11:47
AutismusMaximus
Dec 09, 2015 00:11:51
Ez utóbbi egyébként így is van.
Kint tisztességes magyar ember nem él.
Egy se.
Kint tisztességes magyar ember nem él.
Egy se.
Te beszélsz a tisztességről???? A pofám leszakad! Nálad aljasabb, rosszindulatúbb rágcsálót még látott senki, csak hogy stílszerű legyek...
Dec 09, 2015 00:11:51
echelon mérnök
Dec 09, 2015 00:12:47
Mondjuk ez a PDOAccessBundle amit feleségül vett Sodi valami msaccess undormány.
"Doctrine extension which allows to read Microsoft Access (.mdb) files via Doctrine DBAL in Symfony2."
MS access + symfony 2? Ez meg milyen elkúrt cég lehet ha tényleg ez a német melócsa?
"Doctrine extension which allows to read Microsoft Access (.mdb) files via Doctrine DBAL in Symfony2."
MS access + symfony 2? Ez meg milyen elkúrt cég lehet ha tényleg ez a német melócsa?
Dec 09, 2015 00:12:47
sodika
Dec 09, 2015 00:14:37
Csak megnéztem, hogy lehetséges-e :D
Aztán elkedvetlenedtem, mert telepíteni kell,
és lehet hogy céges környezetben nem tudom használni,
sőt: nagyjából 99% az esélyt, hogy MS Access se lesz :D
Csak szeretem
Csak szeretem
Dec 09, 2015 00:14:37
sodika
Dec 09, 2015 00:15:09
mindegy, alszom
reggel ébredni akarok, és tanulni megint egész nap
csá
reggel ébredni akarok, és tanulni megint egész nap
csá
Dec 09, 2015 00:15:09
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 00:15:11
x17)
Gecó nem is tudtam hogy ilyen okos a Sodika. Minden nap új programnyelveket, kejetjencejeket tanul meg, hihetetlen... Nyeméjtyem hogy a faszba nem tudott lediplomázni 28 félév alatt se, ha egyszer olyan kibaszott okos, hogy Steve Jobs és Cukorhegy maximum cipőpucolónak mehetnének el mellette...
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 09, 2015 00:15:16
x38)
Mondjuk ez a PDOAccessBundle amit feleségül vett Sodi valami msaccess undormány.
Inkább meg se akartam tőle kérdezni. ASODI nagyon megszopatja most magát. JUHÚÚÚÚ
sodika
Dec 09, 2015 00:17:44
Rákerestem, hogy MS Access és hogy Doctrinem és ezt dobta ki a Google. LEHETSÉGES. :D
De marad nálam teoretikus a dolog,
mert hiába szeretek adatbázisokat MS Access-szel tervezni
immár 10 éve
lelkileg fel kell készülnöm rá, hogy esetlegesen a német melóhelyen nem lesz rá érkezésem
mert nem lesz MS Access.
De marad nálam teoretikus a dolog,
mert hiába szeretek adatbázisokat MS Access-szel tervezni
immár 10 éve
lelkileg fel kell készülnöm rá, hogy esetlegesen a német melóhelyen nem lesz rá érkezésem
mert nem lesz MS Access.
Dec 09, 2015 00:17:44
sodika
Dec 09, 2015 00:18:28
Gecó nem is tudtam hogy ilyen okos a Sodika. Minden nap új programnyelveket, kejetjencejeket tanul meg, hihetetlen...
Most szólj hozzá. :)
Na meló, csá.
Dec 09, 2015 00:18:28
sodika
Dec 09, 2015 00:19:53
nacsáá
Dec 09, 2015 00:19:53
echelon mérnök
Dec 09, 2015 00:20:55
mert nem lesz MS Access.
De ugye most csak szopatsz minket, hogy a webtechnológiák közé sorolod az ms accesst?
Redis? Aztán többet nem tippelek, csak előre röhögök, hogy a dba az első nap után leszed még a teszt db-ről is :D
Dec 09, 2015 00:20:55
sodika
Dec 09, 2015 00:21:58
Van hozzá Lynda tutorial, az a lényeg.
Amihez van Lynda tutorial, attól nem fél a SoDI :)
Na meló, csá.
Amihez van Lynda tutorial, attól nem fél a SoDI :)
Na meló, csá.
Dec 09, 2015 00:21:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 09, 2015 00:22:00
x38)
Remélem Redis!!
AutismusMaximus
Dec 09, 2015 00:22:37
Kinti magyaroknak kint én is ott fogok ártani, ahol tudok.
A nemzeti, keresztény krónikást hallhatták.
Szerencsére nem tudsz te ártani senkinek, olyan nulla, légypiszoknyi senki vagy. Cserébe viszont a trolljaid fognak széjjel szopatni, itthonról vagy külföldről, bárhonnan a világból. Meg se kell erőltetniük magukat, még fel se kell állni a karosszékből, pár kattintással mennek a Fapoleon hrgyek az összes müncheni IT cégnek.
Dec 09, 2015 00:22:37
echelon mérnök
Dec 09, 2015 00:26:37
Ja ja, nem kell félni, akár még űrhajós is lehetsz, feltéve, hogy van hozzá Lynda tutorial amit ellophatsz az ncore-ról :D
Dec 09, 2015 00:26:37
Érdeklődő
Dec 09, 2015 00:29:57
Endre, hagyjuk ezt a sok dumát a programozásról, úgysem értesz hozzá. Inkább nézd meg a képeket, amiket Gery készített rólad a tárgyalásodon, és kérlek, helyezd el magad valahol a Vadászbika-skálán, 1-10-ig. 1 egy rettentően undorító fickó, akit bottal sem piszkálnának a nők, 10 pedig a hibátlan csodaférfi, akitől nedves lesz a bugyijuk. Te hány pontra lövöd be magad ezen a skálán? csak a kinézet számít, anyagi helyzet, kedvesség, jófejség meg ilyesmi nem: csak az, hogy hogy nézel ki a képeken.
Ha ez megvan, kérlek pontozd le őket is, ugyanezen kritériumrendszer alapján:
- Dőrppe
- RGL
- Malacz
- Bécigány
Ha ez megvan, kérlek pontozd le őket is, ugyanezen kritériumrendszer alapján:
- Dőrppe
- RGL
- Malacz
- Bécigány
Dec 09, 2015 00:29:57
grafikus troll
Dec 09, 2015 01:42:34
ebből tényleg nincs magyar könyv vagy teljes tutorial
ezért is hihető, hogy méltán kéred el az árát
ezért is hihető, hogy méltán kéred el az árát
Barátom, én bízvást kijelenthetem neked, hogy a Föld lakosságának 99,99%-ánál jobban tudok rajzolni. És mindezt szerénytelenség nélkül. Minden 10.000 emberből egy pár firkálgat olykor magának, és max 1-2 az, aki ténylegesen tud is rajzolni. Mégsem fizetik meg úgy, mintha aranyból lennék. Miért nem? Mert nem létszükséglet. Ugyanúgy nem fogják megfizetni az egyhetes tudásodat sem ezekről az obskúrus rendszerekről, amikről sehol nincs leírás... Két óra alatt kiderül számukra, hogy nem fogtad fel az alapokat se, és inkább behívják Abdult, a második jelentkezőt, aki viszont készségszinten vágja az egészet. Téged meg hazabasznak. Erről ennyit.
Dec 09, 2015 01:42:34
revizor
Dec 09, 2015 05:32:15
Csak megnéztem, hogy lehetséges-e :D
Csak szeretem
Csak szeretem
Lehet, hogy még Windows se lesz :D
Az azért odaütne, mi?
Dec 09, 2015 05:32:15
-
Dec 09, 2015 06:03:38
Azért olyan jó látni, amikor valaki leír olyat, hogy "holnap megtanulom az adatbáziskezelőt is". Majd pár kommenttel később "mert hiába szeretek adatbázisokat MS Access-szel tervezni
immár 10 éve"
Szóval így jujj.
immár 10 éve"
Szóval így jujj.
Dec 09, 2015 06:03:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 09, 2015 06:18:35
x38)
SoDI, miért alszol? Tanuld az adatbáziskezelőt!! Haladni kéne, Hahó!
Schwezoff Dávid
Dec 09, 2015 07:04:33
Broni?
Iskolaudvar, 2015: "Felgyújtalak, te migráns!"
hvg.hu/itthon/20151209_Felnegyellek_te_migrans__menekultre_vada
Iskolaudvar, 2015: "Felgyújtalak, te migráns!"
hvg.hu/itthon/20151209_Felnegyellek_te_migrans__menekultre_vada
Dec 09, 2015 07:04:33
Schwezoff Dávid
Dec 09, 2015 07:07:17
Sodika!
Ma megint olcsóbb lett a benzin! Én megyek tankolni, TE IS VISZED A SUPERBET?...ohhh, wait
Ma megint olcsóbb lett a benzin! Én megyek tankolni, TE IS VISZED A SUPERBET?...ohhh, wait
Dec 09, 2015 07:07:17
sodika
Dec 09, 2015 07:38:41
Azért csinálom ezt, mert érzem, hogy modern technikák nélkül esélyem sincs.
Dec 09, 2015 07:38:41
sodika
Dec 09, 2015 07:39:03
Hogy olyan állás nem létezik.
Dec 09, 2015 07:39:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 09, 2015 07:42:01
x38)
Szar, hiányos alapok.
15 évvel elmaradott technológiák.
"1 nap" alatt megtanult adatbázisrendszerek.
Ez asodi. Soha nem kapsz állást.
15 évvel elmaradott technológiák.
"1 nap" alatt megtanult adatbázisrendszerek.
Ez asodi. Soha nem kapsz állást.
tigris
Dec 09, 2015 07:42:24
Nem egyről-kettőről beszélek.
SOk tucatról. Általánosságban.
SOk tucatról. Általánosságban.
Dec 09, 2015 07:42:24
sodika
Dec 09, 2015 07:44:38
Dec 09, 2015 07:44:38
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 07:45:35
x17)
De nem vesszük hozzá, tehát nem. Megint hazudozni akarsz, ferdíteni, amikor ennek shemmi értelme.
sodika
Dec 09, 2015 07:45:45
Csak a Lundartnál volt egy tucat cég, pedig az alig tartott tovább 1 évnél még 2010-ben.
Dec 09, 2015 07:45:45
sodika
Dec 09, 2015 07:46:18
De nem vesszük hozzá, tehát nem.
Miért ne vennénk hozzá?
Dec 09, 2015 07:46:18
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 09, 2015 07:46:45
x38)
Csak a Lundartnál volt egy tucat cég, pedig az alig tartott tovább 1 évnél még 2010-ben.
Az 1 cég. A Lundart.
tigris
Dec 09, 2015 07:50:35
most akkor igen, vagy nem?
baszki ez olyan, mintha valaki aki az otp-nek dolgozik, azt mondaná, hogy 2 millió ember volt az ügyfele.
te értelmi fogyatékos vagy, vagy mivan?
nem tudsz magyarul?
Dec 09, 2015 07:50:35
tigris
Dec 09, 2015 07:51:55
Miért ne vennénk hozzá?
az egész életed egy ilyen kurva nagy, hazugságokból felépített masni.
ami mögött csak egy szaros lufi van. ez az igazság.
Dec 09, 2015 07:51:55
xray
Dec 09, 2015 07:52:35
nagyot mentél tegnap, recskás. volt pár beszólásod, ami vascsőért kiállt, de az univerzum gondoskodni fog rólad.
Dec 09, 2015 07:52:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 09, 2015 08:00:05
x38)
Te szerencsétlen kis segg. A "nem nyelvtani hazugság" pont annyit ér, mint a "technikailag működő" kódod. Egy kalap szart. Az egész életed egy idézőjel. "Egyetem", "Munka", "Barátok", "Szakma", stb, stb. Egy senki és semmi vagy, minden egyes mondatodra masnit kell kötnöd, annyira súlytalan az egész lényed. Az autiköd a szemed előtt is egy ilyen "masni". Nem ér semmit, látszik rajta, hogy hazugság, de te elhiszed. Egy nagy masni vagy a szaron.
sodika
Dec 09, 2015 08:03:56
Nézőpont kérdése, hogy szerencsétlen-e a sorsom, vagy felkészült és tanult szakember vagyok-e. Hazugság nélkül lehet mindkét megközelítés mellett érvelni.
Dec 09, 2015 08:03:56
kis pézü, ember
Dec 09, 2015 08:06:03
Nézőpont kérdése, hogy szerencsétlen-e a sorsom, vagy felkészült és tanult szakember vagyok-e. Hazugság nélkül lehet mindkét megközelítés mellett érvelni.
Dec 09, 2015 08:06:03
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 08:07:11
x17)
Most mit szemétkedünk vele? "Kvázi" annyinak dolgozott. Matematikailag, meg nyelvtanilag is. Sőt, ha az ütyfelek ütyfeleinek ügyfeleit is hozzávesszük, akkor több százra rúg a SoDI megrendelőinek és referenciáinak száma. Bizony.
Nem csoda hogy ilyen vérprofi ez az ember, hogy naponta képes egy-egy új programnyelvet megtanulni. Egy kibaszott Mitrechev, geci!
Nem csoda hogy ilyen vérprofi ez az ember, hogy naponta képes egy-egy új programnyelvet megtanulni. Egy kibaszott Mitrechev, geci!
sodika
Dec 09, 2015 08:08:34
A tutorialból felszedem most, és a használata meg gyakorlat kérdése, abból nem írtam be túl sokat.
Dec 09, 2015 08:08:34
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 08:10:41
x17)
Hát de bazmeg, mi az hogy nincs gyakorlatod? 6 év alatt ügyfelek ezreinek dolgoztál! Mindegyik csak háttérszínezést kért, vagy mifaan?
sodika
Dec 09, 2015 08:12:57
A speciális ismeretekben, amik modernek.
Abban nem is lehet túl sok.
Lássák, hogy tudom, hol nyúljak hozzá, az a lényeg.
Oszt vagy kellek, vagy nem.
Abban nem is lehet túl sok.
Lássák, hogy tudom, hol nyúljak hozzá, az a lényeg.
Oszt vagy kellek, vagy nem.
Dec 09, 2015 08:12:57
tigris
Dec 09, 2015 08:13:50
de egyébként magyarázd már el nekem, te fogykós, hogy ha a lundarton keresztül kapcsolatba kerültél 30 céggel, akkor azok működéséről, struktúrájáról, és az alkalmazott gépparkról, szoftverállományról hogy a picsába szereztél tudomást?
Dec 09, 2015 08:13:50
sodika
Dec 09, 2015 08:13:55
Úgy megyek ki
1) tudom, hol kell hozzányúlni, nem idegen a rendszer egy része sem
2) a konkrétumot ki tudom nézni tutorialból
erre a három pontra építek
Dec 09, 2015 08:13:55
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 09, 2015 08:15:30
Mégis hogyan lenne szerencsétlen a sorsod?
34 éves létedre évek óta egy gazdatest tart el, egy fillert se kell fizetned semmire sem, mégis hogyan lennél "szerencsétlen"?
Te kifejezetten szerencsés vagy (budai lakás, takarítónő, groby, utca helyett 3 (!) évig Rocskai-féle eltartás).
Dec 09, 2015 08:15:30
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 09, 2015 08:16:33
Mennyi gyakorlatot írtál be abból a technikából, amit most tanulgatsz a tutorialból?
Dec 09, 2015 08:16:33
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 08:16:54
x17)
Ezek azok a megoldások amik közül egy se működött? Amik után az excelben több a "javítási" idő, mint maga a melócsával eltöltött óraszám?
jiddise máme
(
x11)
Dec 09, 2015 08:19:06
x11)
nem vagy egy felkészült és tanult szakember, ez a német főnökúr leveléből kiderült tegnap
jiddise máme
(
x11)
Dec 09, 2015 08:21:18
x11)
Úgy megyek ki
sneckó, szerinted téged azért fognak fizetni, hogy a tutorialekből nyázlazd össze az alapokat? hogy amikor az lesz a feladat, hogy egy órán belül csinálj meg valamit, akkor erre lesz időd?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 08:22:01
x17)
Értitek, csak felszedi a toturialból. A legegyszerűbb, tizenéven át tanult programnyelvekből nem tud ez a fasz összerakni egy működő honlapot, ami ne esne szét 10+ felhasználónál, egy kibaszott gmail-kliens levelezőrencert képteleni integrálni (Andi), egy paypal-fizetős rendszert szintén, de majd ő megtanul 2 nap alatt a toturialból olyan programnyelveket amiket mások évekig gyakorolnak, ő meg eddig is hallott.
Mit keresel még itt Sodika, egy kibaszott Wozniak vagy, hogyhogy nem a Szilikonvölgyben lapátolod már a milliárdokat? Tényleg kinőtted ezt az országot geci, nincs még egy ilyen zseni az egész kurva világon, aki napi egy programnyelvet be tudna vágni hiba nélkül!
Mit keresel még itt Sodika, egy kibaszott Wozniak vagy, hogyhogy nem a Szilikonvölgyben lapátolod már a milliárdokat? Tényleg kinőtted ezt az országot geci, nincs még egy ilyen zseni az egész kurva világon, aki napi egy programnyelvet be tudna vágni hiba nélkül!
skype ingerjú
Dec 09, 2015 08:30:24
Érti valaki, hogy ha ez a púpos recskagnóm évekig semmit nem tanult, olyan lusta naplopó féreg, akkor most hogy tanul meg naponta programozási paradigmákat meg nyelveket? Ebből hajléktalanság lesz, meg a szökőnap előtt! Nem lesz itt semmilyen márciusi exodus, már elsejét a duna mélyén tölti
Dec 09, 2015 08:30:24
tigris
Dec 09, 2015 08:35:17
na hamarosan jön a felismerés, hogy a következő 2 évben programozást kell tanulni.
magántanároktól
"ez befektetés"
" a tudás nem vész el"
"életveszélsz elhárítása"
bizony
magántanároktól
"ez befektetés"
" a tudás nem vész el"
"életveszélsz elhárítása"
bizony
Dec 09, 2015 08:35:17
sodika
Dec 09, 2015 08:36:12
Ha valaki rákérdez:
1) Symfony-val csak 2-3 projektban találkoztam
2) Általában saját keretrendszert használunk a cégnél.
2) Általában saját keretrendszert használunk a cégnél.
Dec 09, 2015 08:36:12
sodika
Dec 09, 2015 08:37:43
na hamarosan jön a felismerés, hogy a következő 2 évben programozást kell tanulni
Annyi időm nincs.
Dec 09, 2015 08:37:43
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 09, 2015 08:38:34
Ha valaki rákérdez:
Dec 09, 2015 08:38:34
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 08:38:37
x17)
Annyi időm nincs.
Nem mondta meg a főnökúr már tegnap? Az a mail elég etyértelműnak tőnt.
tigris
Dec 09, 2015 08:40:45
Annyi időm nincs.
Dec 09, 2015 08:40:45
sodika
Dec 09, 2015 08:42:00
Dec 09, 2015 08:42:00
sodika
Dec 09, 2015 08:42:19
Bootstrap, na
Dec 09, 2015 08:42:19
sodika
Dec 09, 2015 08:43:08
Postai, vagy nem tudom.
Dec 09, 2015 08:43:08
tigris
Dec 09, 2015 08:43:47
"vágniuk kell " :DDDD
hülyék ha nemértik a sodit!
Dec 09, 2015 08:43:47
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 08:44:01
x17)
Ha ma bevágsz egy paradigmát a toturialból, akkor annál is beleírod, hogy egy év vagy kevesebb?
béküjjünkki
Dec 09, 2015 08:44:24
sneci a trolljaidon és a googlen kívül van még valaki aki szóba áll veled infos kérdésekben? és semmi konkrét bizonyíték az egy éves nyelvtanulás értelméről, most meg egy hét alatt seniorra "tanulod" magad. mi a valóság a próbahétről? valami egészségügyi intézménybe mész bemutatandó esetgyűjteménynek?
Dec 09, 2015 08:44:24
tigris
Dec 09, 2015 08:44:51
Postai, vagy nem tudom.
postai :DDDDDDDD
postás lesz asodi
Dec 09, 2015 08:44:51
postás bácsi
Dec 09, 2015 08:47:16
Postai, vagy nem tudom.
abban milyen gyakorlata van kolléga, bontott már levelet?
Dec 09, 2015 08:47:16
jiddise máme
(
x11)
Dec 09, 2015 08:47:47
x11)
muhaha, ezeknek a tutorialjait nyálazod most?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 08:48:26
x17)
Ezt a postást hogy képzelted, te programozózseni? Úgy mint a raktárost? hogy beültetnek valami irodába a sarokba egy gép mögé excelt bűvölni, míg a szürkeegerek kinn szenvednek a placcon? A SoDI csak a technikát kezelgeti kávét szürcsölgetve ugye?
Ne álmodozz Recskaboy, ilyen helyen te a legalja dobozcipelő melóval kezdenél, meg egy jó geci főnökkel. Rád is férne.
Ne álmodozz Recskaboy, ilyen helyen te a legalja dobozcipelő melóval kezdenél, meg egy jó geci főnökkel. Rád is férne.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 08:54:43
x17)
Ráérsz még gondolkodni? ha a német melócsá nem jön be, tavasszal repülsz az irodából, nem? addig még ki kéne skálázni kaucióra, albira, kajára meg hasonlókra, tudod önnfentartási költségek amiket hírből sem ismertél eddig. Tudod mennyi egy szoba albi+ 2 havi kauKció ma BP-n? 150 ezer alsó hangon, és akkor még nem ettél. Vagy úgy szól a megállapodás hogy Veramama hordja Endikének kis ételhordóban a szalonnás krumplit a kiköltöztetés után is? Rádeső rezsit is fizetni fogja?
tigris
Dec 09, 2015 08:56:15
Ráérsz még gondolkodni? ha a német melócsá nem jön be, tavasszal repülsz az irodából, nem? addig még ki kéne skálázni kaucióra, albira, kajára meg hasonlókra, tudod önnfentartási költségek amiket hírből sem ismertél eddig. Tudod mennyi egy szoba albi+ 2 havi kauKció ma BP-n? 150 ezer alsó hangon, és akkor még nem ettél. Vagy úgy szól a megállapodás hogy Veramama hordja Endikének kis ételhordóban a szalonnás krumplit a kiköltöztetés után is? Rádeső rezsit is fizetni fogja?
neki ezt nem tanították meg!
Dec 09, 2015 08:56:15
postáSoDi
Dec 09, 2015 08:59:11
azt még el tudom képzelni, hogy ismerősnél kap valami próbamunkát a karácsonyi csomagküldés időszakában. ott remélem végigdolgoztatják, kitüremkedik a sérve, kifakad a púpja, lesz zokogás és otthoniak drága pénzen mentik a gyernőttet. kredenc természetesen elsodikázva.
Dec 09, 2015 08:59:11
xray
Dec 09, 2015 09:00:34
Postai, vagy nem tudom.
mint kézbesítő, vagy félfogdás? b+, te be akarod dönteni a német postát?
Dec 09, 2015 09:00:34
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 09:01:18
x17)
De olyan aranyos ahogy álmodozik aSoDI. 34 évesen ráér még. ASoDI. Postás meló. Raktáros.
mindegy.
mindegy.
sodika
Dec 09, 2015 09:02:35
A legvalószínűbb forgatókönyv lesz:
- mellette egyszerűbb német lehetőségek keresése
De egyelőre nem gondolkodom B-terven.
Mert még mindig ott van ez a forgatókönyv:
- nem vesznek fel ugyan se a próbahét, se a próbanap után
- de a kudarc nem teljes, és ezért lelkesen tovább keresek
- mellette egyszerűbb német lehetőségek keresése
De egyelőre nem gondolkodom B-terven.
Mert még mindig ott van ez a forgatókönyv:
- nem vesznek fel ugyan se a próbahét, se a próbanap után
- de a kudarc nem teljes, és ezért lelkesen tovább keresek
Dec 09, 2015 09:02:35
sodika
Dec 09, 2015 09:03:17
Szóval egyelőre nem vonzom be a kudarcot.
DE óvatos vagyok, és most nagy figyelemmel tanulok.
Bent pedig nagy figyelemmel igyekszem majd végezni a munkám.
Dec 09, 2015 09:03:17
Hiénaverő
(
x17)
Dec 09, 2015 09:04:34
x17)
Ez akkor is nagyon ment amikor Pátyon laktál, te idióta. Milyen 12órás meló? most se tudod hozni a 4 órát az excel szerint baszki. Nyelvórákkal együtt sincs meg a 8 óra. Mit álmodozol már megint?
tigris
Dec 09, 2015 09:05:29
Szóval egyelőre nem vonzom be a kudarcot.
:DD óriási
ezeket a hülyeségeket kinek nyomod? szerinted bárki benyalja ezt a sok marhaságot azután, hogy egy általános iskolás programozói feladatot se tudtál értelmezni?
Dec 09, 2015 09:05:29
xray
Dec 09, 2015 09:08:18
valamelyik nap itt őrjöngtél, h az ügyfelek gyilkolnak a melóval, most meg egész nap tanulsz. hova lettek a munkák, kiadtad alvállalkozónak?
Dec 09, 2015 09:08:18
tigris
Dec 09, 2015 09:09:18
jövő héttől, hahó!
Dec 09, 2015 09:09:18
sodika
Dec 09, 2015 09:10:10
Ez akkor is nagyon ment amikor Pátyon laktál
Mert akkor hallgattam anyám hülyeségére, hogy mennyit kéne keresnem, és bevállaltam nagy, többszázezer forintos projekteket "a végén fizetünk" alapon.
Az utőbbi években ilyen hülyeséget nem csinálok. Helyette kisebb melókat vállalok el, 100 ezer forint alatti értéken. Ezek legalább nem mesék, mint a nagyobb portál-melók utáni százezrek, hanem kifizetik őket.
Dec 09, 2015 09:10:10
tigris
Dec 09, 2015 09:10:33
valamelyik nap itt őrjöngtél, h az ügyfelek gyilkolnak a melóval, most meg egész nap tanulsz. hova lettek a munkák, kiadtad alvállalkozónak?
lemondta őket a vérprofi
Dec 09, 2015 09:10:33
sodika
Dec 09, 2015 09:11:24
Rövid táv: két hétnél hosszabb projekteket nem vállalok.
Kisebb: 100 ezer forint alatti projekteket vállalok csak el.
Mert ezt tudom teljesíteni, és nem mese.
Kisebb: 100 ezer forint alatti projekteket vállalok csak el.
Mert ezt tudom teljesíteni, és nem mese.
Dec 09, 2015 09:11:24
sodika
Dec 09, 2015 09:12:21
Félkész: az összes kiegészítő funkció nincs bennük, ezért a pénzt sem kérem el értük most.
Dec 09, 2015 09:12:21
tigris
Dec 09, 2015 09:16:20
milyen melók? szeremley huba? a múltkor még erre verted magad...
HA SZART CSINÁLSZ, AZT NEM FIZETIK KI, ilyen nagyon egyszerű az egész.
Dec 09, 2015 09:16:20
tigris
Dec 09, 2015 09:18:16
hogy ne lenne idő? naponta 30 faszszágot osztasz meg a facebookon, ide hányod a báromságot, filmezgetsz, meg minden hülyeség.
minek hazudsz állandóan?
Dec 09, 2015 09:18:16
sodika
Dec 09, 2015 09:18:20
Bevállaltam több nagy portált, amiken hónapokig dolgoztam, és végül nem fizették ki őket. Totál semmit belőlük.
Na, ebbe a hibába azóta nem esek.
Maximum 100 ezer Ft, és maximum két hét melóigény felett már 5 éve soha semmit nem vállalok el.
Na, ebbe a hibába azóta nem esek.
Maximum 100 ezer Ft, és maximum két hét melóigény felett már 5 éve soha semmit nem vállalok el.
Dec 09, 2015 09:18:20
xray
Dec 09, 2015 09:18:55
és akkor mi a faszból akarsz kimenni? ja, hogy veranéni nyugdíjából, vagy a questor pénzből? csak nehogy azt írd, megtakarításodból!
Dec 09, 2015 09:18:55
sodika
Dec 09, 2015 09:19:28
Mindig akkor koppantam, amikor elhittem a szüleim dumáját, hogy mennyit kéne keresnem, mert mennyit keres egy informatikus. Amióta nem kergetek ilyen lázálmokat, legalább minden melómat kifizetik.
Dec 09, 2015 09:19:28
1337
Dec 09, 2015 09:21:13
Dec 09, 2015 09:21:13
tigris
Dec 09, 2015 09:21:14
Mindig akkor koppantam, amikor elhittem a szüleim dumáját, hogy mennyit kéne keresnem, mert mennyit keres egy informatikus. Amióta nem kergetek ilyen lázálmokat, legalább minden melómat kifizetik.
a szüleidnek mindenben igazuk volt. akkor koppantál, amikor a szerelmednek, sas tanár úrnak elhitted a szavait.
erről ennyit.
Dec 09, 2015 09:21:14
sodika
Dec 09, 2015 09:22:10
Dec 09, 2015 09:22:10
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 09, 2015 09:22:21
Cserébe soha az életben nem kerestél annyi pénzt, amiből a puszta létfenntartásodat tudnád fedezni. 34 évesen gyerek vagy.
Dec 09, 2015 09:22:21
sodika
Dec 09, 2015 09:23:22
Azóta nincsenek kifizetetlen projektjeim, hogy nem építek légvárakat, és nem hiszek a mesékben. A mesékről, a több százezer forintos, egyhónapos projektekről megtanultam, hogy mesék.
Dec 09, 2015 09:23:22
1337
Dec 09, 2015 09:23:34
ezzel zsery is egyetertene?
Dec 09, 2015 09:23:34
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

nyugi :)
nacsá