Tehát még ki sem jutottál, de már azon jár az eszed, hogy fogod fikázni a "hazádat"?
Így már világos, miért vágysz annyira külföldre.
Sodi ezért majd megint az orrodra fogok koppintani. Még kitalálom hogyan.
nem az ország a hibás, hanem te, sodi
Kérhetnénk erről egy fészbúk közleményt?
Kussoljal, budos migri!
tényleg jobb lesz ha kimész, mert a beledet kitaposom..
A tisztességes magyarok mind itthon élnek.
Ki csak tanulni vagy kalandozni mennek.
Elsősorban én is referenciát és szakmai gyakorlatot akarok.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Egyetlen emberrel találkoztál kint. Őt átverted, hitegetted, szar munkát végeztél neki, meg akartad baszni, stb. Aztán csodálkozol, hogy elhajtott a gecibe.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
vs.
Kint akarsz dolgozni, hogy sok pénzt keress, és ne kelljen a tartozásaiddal foglalkoznod.
HAZUDSZ!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
KUSSOLJÁL BÜDÖS KANAPÉLAKÓ CSÖVESGECI!!!
Majd a ducatoban szetszednek es ki is csontoznak. Bizony, juhuhuhuuu
Magyarul csak gányolni tudsz, és nyelvtanilag helyes procedurális kódot írni, ami se nem rendezett, se nem hatékony, se nem optimalizált. Örülök, hogy ezt is bevallottad, programozók gyöngye.
HAZUDSZ FOLYAMATOSAN.
Akkor mi a kurva anyádnak nem kódolsz valami Groteszk szintű falmelléki gányoldában? Most verték bele az orrod kétszer is abba, hogy fogalmad sincs a saját szakmádról! Mire vagy ennyire magabiztos, csicskaboy? Csak nem arra, hogy Vera néni fizeti a teljes kiruccanást, úgyhogy semmi tétje nincs?
Nem magabiztos vagyok, hanem egyszerűen megsaccolni sem vagyok képes az esélyeimet. Kimegyek, és reménykedek benne, hogy a kért technikák elég specifikusak ahhoz, hogy ha vágom a használatuk alapjait, és betartom a dokumentációjukban lefektetett fejlesztési konvenciókat, akkor nem vagyok képes elkúrni semmit. :)
nem lesz referenciád, mert sehol nem fognak alkalmazni 1-2 hétnél tovább, ha csak nem tényleg az van, amit az infóstrollok mondanak, hiogy Vejanéne benyomott valahova, normális referenciákat meg itthon is szerezhettél volna és itthon is lehetne normális állásod, ha faszverés helyett azzak foglalkoztál volna hogy képezd magad
Kinti magyaroknak kint én is ott fogok ártani, ahol tudok.
ez egy komoly életcél, mitnemondjak
A terv az, hogy kimegyek addig dolgozni, amíg az adóhatóságnál nincs tiszta lapom, és utána hazajövök, ahol kapkodni fognak utánam, miután tele van nyugati referenciával a CV-m.
Megpróbálok felkészülni, amíg itt fórumozok, szintén nyitva a tutorial. Kimegyek, és meglátjuk.
mucuska, ha te a tutorial közben itt fórumozgatsz, akkor az szart nem ér, mert nem arra figyelsz, nem mélyülsz el benne
Ez már hányadik terv?
Valaki számolja?
ez elképesztő baszki. ilyen szintű magyargyalázást még az szdsz-től se várna az ember. ezt a hozzászólást el kell menteni, és terjeszteni a nemzeti oldalon.
egy undorító szar magyarellenes patkány vagy Endre.
Ellenkezőleg.
Ez segít kitartani mellette, különben unalmas és idegesítő lenne
Amúgy miért fizették volna ki előre? Csak nekem furcsa ez az egész? Az ilyesmit számla ellenében szokták utólag megtéríteni, nem?
Kifizették.
Elküldték PDF-ben a számlát is, hogy minden okés.
A hely kitakarasaval rakjad csak fel, vagy nem hisszuk el, pupi!
:D
ilyenkor követek el olyan hibát, hogy azt hiszem, mindent kitakartam, ami fontos, pedig nem
még egyszer nem sétálok be ebbe a csapdába :D :D :D
Hoogyne, pl a Boing 747 pilótafülkéjében is azért van annyi minden, mondjuk egy vitorlázógéphez képest, és azért olyan összetett, hogy ne lehessen rosszul repülni, vagy könnyen lezuhanni vele!!
Elég találomra csavargatni valamit, aztán mindig minden jó!!!

a faszt, qrvára nem érdekel téged ez az egész, mert akkor lelkesen elmélyülnél benne
amúgy hogy akarsz egy munkahelyen 8 órákat dolgozni, ha fél órát képtelen vagy elmélyülni valamiben?
Ja igen, mert a magyar informatikusok közül csak asodi ért valamilyen idegen nyelven, soha senki nem próbálkozott még hasonlóval.
Az infós polcog gazdagok a könyvesboltban.
ebből mégse jelent meg soha semmi
amiben dolgozni fogok
nem csak a keretrendszerből nem
de az adatbáziskezelőről sem
Miért támadsz a hazádra te hazug büdös féreg? Egyébként az ilyen megnyilvánulásokkal leginkább magadat fogod égetni. 2015-t írunk hahó. Ha itt nem tudsz bármihez hozzájutni akkor te bizony egy béna faszkalap vagy.
Tényleg, mondjuk a php.net/docs.php oldalon sincs magyar nyelvű leírás. Akkor ezek szerint senki nem tud Magyarországon PHP-ben programozni. Az esetleges könyvek nem számítanak, mert azokban nincs teljes függvényreferencia.
OFF
Mint a vitorlázórepülés szerelmese, ezúttal hadd vitatkozzak! Teljesen más skill-ek kellenek mindkettőhöz, és tényleg azért vannak műszerek, kapcsolók, eljárások, hogy egy utasszállító gépet ne "seggel" repüljenek. Ez utóbbihoz más készségek kellenek, amik rohadt jól jönnek kritikus helyzetekben, lásd Gimli glider, ill. leszállás a Hudson folyón.
ON
Újabb súlyos probléma. Te még a saját képességeiddel sem vagy tisztában. Nagyon hamar Mo.-n fogod találni magadat. (Bár szerintem el sem fogsz utazni).
Te most megint magadból indulsz ki, hogy mindenki hülye az idegen nyelvekhez és ha nincs magyar nyelvű leírás, akkor az már olyan szintű tudás, mint amit maga Isten adott át Mózesnek a kőtáblákon.
Bízom magamban.
Viszont tanulok reggeltől estig most. :)
Akkor mindig minden jó.
Lófaszt bízol te magadban
Te melyik bolygón élsz? A világ fejlődik te nem.
REOFF:
Félreértette trollega, mire utaltam. Csak attól, mert egy könyezet "bonyolult" és "pilótavizsgás", nem lesz semmivel sem bolondbiztosabb, sőt sokkal több tanulást igényel.
Másféle tanulást, részben másféle képességet-is-, de sokkal többet.
Pont úgy a falnak (földnek) lehet menni, de ezer más rafinált módon is, ami az egyszerűbb környezetben fel sem merül abban a formában.
Akár csak azért is, mert hiába tudnál repülni alapszinten, fogalmad nincs a sok bonyolult kezelőszerv közt miben turkálsz, vagy akárcsak miben KELLENE különben jön a baj.
Evvel együtt elfogadom, nem lett túl jó a metafora, dehát én már ma túlvagyok kb 10óra szürkeegérkedésen, és különben isandisodiahibás!! :D
ma mit tanultál meg rendesen, púp? "tanárnéni" felkészít gyógyszerekkel az út előtt?
Cca másfél évtizedről beszélsz. Másfél évtized alatt nem tudtál naprakész ismereteket összeszedni. A tudásod megkopott, kb. 10 évvel ezelőtti. Ehhez képest profi szintű állásokra jelentkezel egy gyakornoki pozíció helyett. Ott pedig azt akarod benyögni, hogy nem tudtál fejlődni mert szar országban élsz. Téged pillanatok alatt ki fognak baszni.
Tökrészeg és végleg elment az esze.
Ez az.
Az egyetem után.
vágod
Minimális szakmai tapasztalatod van. S valóban kurva égő 34 évesen egy kezdő szintjén vagy (vagy még ott sem). Na élesben ez fog kiderülni 5 perc alatt. Te nem kinőtted ezt a országot hanem még ide is nagyon kevés vagy.
egy millióért lukas cv? van annyi hiteles info amit szerepeltethetnél: recskagate, indexes szerződés, náculás, trollok szórakoztatása aus berlin
Az egyetemről való kibukásod után semmit érdemlegeset nem csináltál. Elmebetegekkel és piti bűnözőkkel töltötted az idődet. 10 lvet elkúrtál a nagy büdös semmire. Volt értelme? Annyi mindenképpen, hogy napi szinten szórakoztatsz minket teljesen ingyen.
Szerinte a Prezi is egy gányolós cég.
Vágom én, akkor tanultál utoljára, azóta leszarod. Ezért is tartasz 15 évvel ezelőtti szinten. Vágod?
De hiszen akkor sem tanult, mert ha tanult volna, nem bukik ki az egyetemről.
Dehogynem. Melegedtél egy picit az egyetemen, aztán a szüleid tartottak el. Közben gányolgattál egy picit, de most már szeretnél megkomolyodni. Gyakornoknak felvesznek talán. De így, hogy hazudsz, gyakornoki állást nem is akarsz kapni, egy rendes programozói állást meg soha a kurva életben nem fogsz ilyen fos tudással megszerezni. Aztán majd valaki más lesz a hibás, hiába mondtuk el ezerszer.
Az elmaradott, mindenbe beleszaró átlag magyar cégről, akik miatt az értelmetlen visszamenőleges kompatibilitás igénye megakadályoz minden időszerű fejlődést?
Nem, nem az nem hazugság.
Lehet, hogy ez az igazság, de ezt nem lehet beleírni egy CV-be. :)
Ez hazugság, te is tudod. Nem ismered az átlag magyar cégeket, mert te az átlagon aluli fosnál is fosabb végnél dolgoztál, és onnan is kirúgtak. Te vagy elmaradott, te szarsz bele mindenbe, és te nem fejlődtél 15 éve. Erről te tehetsz. Amikor a patkányképű főnökúr, aki egy kibaszott idióta, ráadásul egy fos programozó is, KIRÚGOTT, és nem adott neked normális melót, az már belőtte a te szintedet. Ha neked ez kevés volt, miért nem kerestél jobbat? Elmondom: mert sehova nem vennének fel ilyen tudással, hozzáállással és mert egy szociopata vagy. Ezt pedig a CV-dből és 2 perc beszélgetés után mindenki levágja. Főleg a németek, akik nem hülyék. Csak te vagy hülye, de Vera néni pénzén nem volt drága hülyének lenni, igaz?
nem tudom, mikor utazik ez a fasz, de nagy műsor várható
Olyan faszság, mint a kint élő magyaros példád, Andival példálózva.
Egy céget ismersz, ahol gányolgattál.
Lófaszt, Sodi! Nem ismered az átlag magyar céget, csak az alja fosokat, akik téged, kontár gecit alkalmaznak.
Te nem vagy tanulni vágyó, mert nem tanultál 15 éve semmit.
Nem vagy szakember sem, a "technikailag" működő vicckódodat csak egy Groteszk féle foshalom cég fogadja el, bár onnan is kirúgtak.
A kurva anyádat mocskold, ne az országot, ahol az adófizetők és a Quaestor károsultak pénzéből tömöd a pofádba Vera néni krumpliját. Te lumpen szar, te!
Andi a hibas!
Szerző:
sodika
Dec 08, 2015 19:52:42
Válasz
(0)
Nyugaton, ha kijutok, el fogom mondani, hogy abban az országban ott keleten nem lehetett haladni a korral, mert mindenki szart, frissítetlen mocskokat használt, amihez lehetetlenség volt alkalmazkodni, és egyben haladni is a korral, és ezért örülök, hogy végre kikerültem oda, ahol normálisan mennek a dolgok az informatika terén én.
Dec 08, 2015 19:52:42
sodika
Dec 08, 2015 19:54:33
De azt is, hogy huzamosabb ideje kint élő honfitársaimtól óvakodjanak, mert mind gazember.
Dec 08, 2015 19:54:33
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 19:55:53
x9)
Nyugaton, ha kijutok, el fogom mondani, hogy abban az országban ott keleten nem lehetett haladni a korral, mert mindenki szart, frissítetlen mocskokat használt, amihez lehetetlenség volt alkalmazkodni, és egyben haladni is a korral, és ezért örülök, hogy végre kikerültem oda, ahol normálisan mennek a dolgok az informatika terén én.
Tehát még ki sem jutottál, de már azon jár az eszed, hogy fogod fikázni a "hazádat"?
sodika
Dec 08, 2015 19:56:02
Ez utóbbi egyébként így is van.
Kint tisztességes magyar ember nem él.
Egy se.
Egy se.
Dec 08, 2015 19:56:02
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 19:57:36
x9)
Egy se.
Egy se.
Így már világos, miért vágysz annyira külföldre.
sodika
Dec 08, 2015 19:59:15
Berlinbe úgy mentem ki, hogy biztos előítéletes vagyok, és van egy kivétel.
de nincs.
de nincs.
Dec 08, 2015 19:59:15
vonzás törvénye
Dec 08, 2015 20:00:27
Egy se.
Egy se.
Sodi ezért majd megint az orrodra fogok koppintani. Még kitalálom hogyan.
Dec 08, 2015 20:00:27
protohéber vartyogás
Dec 08, 2015 20:02:29
nem az ország a hibás, hanem te, sodi
Dec 08, 2015 20:02:29
nép
Dec 08, 2015 20:02:49
Egy se.
Egy se.
Kérhetnénk erről egy fészbúk közleményt?
Dec 08, 2015 20:02:49
Schwezoff David
Dec 08, 2015 20:05:57
Kussoljal, budos migri!
Dec 08, 2015 20:05:57
echelon mérnök
Dec 08, 2015 20:24:29
Sodi amúgy milyen fejlesztési környezetet használsz? wamp.exe?
Dec 08, 2015 20:24:29
-
Dec 08, 2015 20:28:37
Egy se.
Egy se.
Dec 08, 2015 20:28:37
sodika
Dec 08, 2015 20:31:24
Dec 08, 2015 20:31:24
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 20:32:13
x38)
Berlinbe úgy mentem ki, hogy biztos előítéletes vagyok, és van egy kivétel.
de nincs.
de nincs.
Egyetlen emberrel találkoztál kint. Őt átverted, hitegetted, szar munkát végeztél neki, meg akartad baszni, stb. Aztán csodálkozol, hogy elhajtott a gecibe.
sodika
Dec 08, 2015 20:32:33
Ha van egy-két év kinti webfejlesztői referenciám, itthon utána szétszednek, és rendesen megfizetnek.
Ez az elgondolás.
Ez az elgondolás.
Dec 08, 2015 20:32:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 20:32:50
x38)
vs.
Kint akarsz dolgozni, hogy sok pénzt keress, és ne kelljen a tartozásaiddal foglalkoznod.
HAZUDSZ!
töppedt buzigolyók
Dec 08, 2015 20:33:34
Nekem az a meglátásom, hogy a púpos geci azért nem esett még totális depresszióba az egymás után következő elutasításoktól, mert már le van zsírozva a külföldi meló Vera nénivel. Vagy pedig mert pontosan ez a célja, hogy kimenjen nyaralgatni egy hetet, aztán elmondja Vera néninek, hogy odakint esélytelen, a sok falmelléki zsidó cég nem alkalmaz ilyen kitűnő vadászbikákat, mint ő.
Dec 08, 2015 20:33:34
-
Dec 08, 2015 20:33:48
KUSSOLJÁL BÜDÖS KANAPÉLAKÓ CSÖVESGECI!!!
Dec 08, 2015 20:33:48
sodika
Dec 08, 2015 20:34:04
Andi előtt is az volt a véleményem, hogy mind gazember.
Aztán jött ő, és mondtam: jééé, talán egy kivétel.
Hát nem.
Nincs kivétel.
Ezt most örökre megtanultam.
A magyarok kint azért ártanak egymásnak, mert tudják egymásról, hogy megértemlik.
Aztán jött ő, és mondtam: jééé, talán egy kivétel.
Hát nem.
Nincs kivétel.
Ezt most örökre megtanultam.
A magyarok kint azért ártanak egymásnak, mert tudják egymásról, hogy megértemlik.
Dec 08, 2015 20:34:04
Schwezoff David
Dec 08, 2015 20:34:11
Ha van egy-két év kinti webfejlesztői referenciám, itthon utána szétszednek, és rendesen megfizetnek.
Ez az elgondolás.
Ez az elgondolás.
Majd a ducatoban szetszednek es ki is csontoznak. Bizony, juhuhuhuuu
Dec 08, 2015 20:34:11
töppedt buzigolyók
Dec 08, 2015 20:35:56
A "műszakilag megfelelő" szintnél magasabbat még ígérni se merek senkinek. :)
Magyarul csak gányolni tudsz, és nyelvtanilag helyes procedurális kódot írni, ami se nem rendezett, se nem hatékony, se nem optimalizált. Örülök, hogy ezt is bevallottad, programozók gyöngye.
Dec 08, 2015 20:35:56
sodika
Dec 08, 2015 20:36:47
töppedt buzigolyók:
Az igazság sokkal egyszerűbb.
Totális kudarcra számítottam, és hogy legfeljebb telefonos interjúkra jutok el, majd ott megakad minden folyamat.
Ezek a próbahét-próbanap meghívások engem is megleptek.
De ha már így alakult, hülye lennék nem élni velük.
Hogy milyen esélyem van? Reálisan? Fingom sincs.
Tényleg ötletem, halványlila segédfogalmam sincs.
Megpróbálok felkészülni, amíg itt fórumozok, szintén nyitva a tutorial. Kimegyek, és meglátjuk.
Totális kudarcra számítottam, és hogy legfeljebb telefonos interjúkra jutok el, majd ott megakad minden folyamat.
Dec 08, 2015 20:36:47
Schwezoff David
Dec 08, 2015 20:38:56
töppedt buzigolyók:
HAZUDSZ FOLYAMATOSAN.
Dec 08, 2015 20:38:56
sodika
Dec 08, 2015 20:39:05
Ezen a héten nem is dolgozok.
Nyelvórákat is lemondtam a csütörtök-péntek esti kivételével.
És csak tanulok.
Nyelvórákat is lemondtam a csütörtök-péntek esti kivételével.
És csak tanulok.
Dec 08, 2015 20:39:05
sodika
Dec 08, 2015 20:39:24
Ez a fórumablak arra kell, hogy ne bolonduljak bele a tutorialok monotonságába :)
Dec 08, 2015 20:39:24
töppedt buzigolyók
Dec 08, 2015 20:42:21
A "mszakilag jó, nem elég magas minőségű" az, amihez nem tudok hozzászólni, mert én a műszakilag helyes kimenetet tudom ígérni bárkinek is, semmi többet.
Akkor mi a kurva anyádnak nem kódolsz valami Groteszk szintű falmelléki gányoldában? Most verték bele az orrod kétszer is abba, hogy fogalmad sincs a saját szakmádról! Mire vagy ennyire magabiztos, csicskaboy? Csak nem arra, hogy Vera néni fizeti a teljes kiruccanást, úgyhogy semmi tétje nincs?
Dec 08, 2015 20:42:21
sodika
Dec 08, 2015 20:45:43
Mire vagy ennyire magabiztos
Nem magabiztos vagyok, hanem egyszerűen megsaccolni sem vagyok képes az esélyeimet. Kimegyek, és reménykedek benne, hogy a kért technikák elég specifikusak ahhoz, hogy ha vágom a használatuk alapjait, és betartom a dokumentációjukban lefektetett fejlesztési konvenciókat, akkor nem vagyok képes elkúrni semmit. :)
Dec 08, 2015 20:45:43
alázó atka
Dec 08, 2015 20:47:50
Sodika, neked valami hivatásos cirkuszi kabaré-angolnának kellene menni, aki betámolyog a glédásüveggel a színpadra, és mindeki szakad a röhögéstől, már amikor meglátja.
Majd hetyetyézve, néha elsírva magát előadja, miért hibás mindeki más, és őneki mért van igaza, és miért csinál midnent a lehető legjobban mindig.
Ma is elbasztál itt több órát összesen. Pár napja még az volt a mese, a trollok hogyan érnek rá fejenként 6-8 db vicces hsz-t írni egy nap.
Kezded magad megint nagyon nyeregben érezni, ilyenkor szoktál a legnagyobbakat pofáresni.
Remélem minnél később, tehát minnél magasabbról lesz a mostani, utolsó pofáresésed, ami akkora lesz, hogy sosem állsz fel belőle többet.
Semmi szerénység, rugalmasság, alázat, önfegyelem, szorgalom, semmiféle pozitív érték nincsen benned.
A legmocskosabb, legprolibb mindent követelő nagypofájú élősködő baromállat és legundorítóbb címeres pelenkába szültetett önmagát mindeki fölé képzelő léhűtő keveréke vagy viselkedés és gondolkodás terén.
Talán még ezeknél is alávalóbb, haszontalanabb, mert ezeknek a primkó rétegeknek, egyedeknek is megvan a maguk társadalmi szerepe, célja, haszna, téglák a nagy piramisban, hozzáteszik a saját kis szar létüket az egész emberiség haladásához.
Te viszont egy hiba vagy a mintán, amit a rendszer ki fog küszöbölni, a legjobb úton vagy affelé, hogy oda kerülj, ahova való vagy,...
A mai műsoroddal szerintem megint löktél egyet a trollokon abba az irányba, hogy amint alkalmuk adódik, kegyetlenül megszopassanak, pedig már egészen elfogyott körülötted a levegő.
Van egy darab veranéni, pár ilyenolyan megrendelő, ééééés ennyi. Nincs már semmi és senki, akinek igazán hiányoznál, aki kiállna érted, aki egyáltalán tanácsot adna vagy meghallgatna.
Csak önmagadért tudnál tenni, de te képtelen vagy az önreflexióra.
Azthiszed saját tökéletességedben a világ tökéletlensége tükröződik, holott fordítva, te vagy egy görbe gnóm-tükör, ami mindig, mindenben, mindenkiben a rosszat a hibát az elutasítást hozza elő és vonzza be.
Majd hetyetyézve, néha elsírva magát előadja, miért hibás mindeki más, és őneki mért van igaza, és miért csinál midnent a lehető legjobban mindig.
Ma is elbasztál itt több órát összesen. Pár napja még az volt a mese, a trollok hogyan érnek rá fejenként 6-8 db vicces hsz-t írni egy nap.
Kezded magad megint nagyon nyeregben érezni, ilyenkor szoktál a legnagyobbakat pofáresni.
Remélem minnél később, tehát minnél magasabbról lesz a mostani, utolsó pofáresésed, ami akkora lesz, hogy sosem állsz fel belőle többet.
Semmi szerénység, rugalmasság, alázat, önfegyelem, szorgalom, semmiféle pozitív érték nincsen benned.
A legmocskosabb, legprolibb mindent követelő nagypofájú élősködő baromállat és legundorítóbb címeres pelenkába szültetett önmagát mindeki fölé képzelő léhűtő keveréke vagy viselkedés és gondolkodás terén.
Talán még ezeknél is alávalóbb, haszontalanabb, mert ezeknek a primkó rétegeknek, egyedeknek is megvan a maguk társadalmi szerepe, célja, haszna, téglák a nagy piramisban, hozzáteszik a saját kis szar létüket az egész emberiség haladásához.
Te viszont egy hiba vagy a mintán, amit a rendszer ki fog küszöbölni, a legjobb úton vagy affelé, hogy oda kerülj, ahova való vagy,...
A mai műsoroddal szerintem megint löktél egyet a trollokon abba az irányba, hogy amint alkalmuk adódik, kegyetlenül megszopassanak, pedig már egészen elfogyott körülötted a levegő.
Van egy darab veranéni, pár ilyenolyan megrendelő, ééééés ennyi. Nincs már semmi és senki, akinek igazán hiányoznál, aki kiállna érted, aki egyáltalán tanácsot adna vagy meghallgatna.
Csak önmagadért tudnál tenni, de te képtelen vagy az önreflexióra.
Azthiszed saját tökéletességedben a világ tökéletlensége tükröződik, holott fordítva, te vagy egy görbe gnóm-tükör, ami mindig, mindenben, mindenkiben a rosszat a hibát az elutasítást hozza elő és vonzza be.
Dec 08, 2015 20:47:50
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 20:48:14
x11)
Ez az elgondolás.
Ez az elgondolás.
nem lesz referenciád, mert sehol nem fognak alkalmazni 1-2 hétnél tovább, ha csak nem tényleg az van, amit az infóstrollok mondanak, hiogy Vejanéne benyomott valahova, normális referenciákat meg itthon is szerezhettél volna és itthon is lehetne normális állásod, ha faszverés helyett azzak foglalkoztál volna hogy képezd magad
sodika
Dec 08, 2015 20:48:38
Egy ilyen szép nagy, komoly keretrendszer pont arra jó, hogy a fejlesztési konvenciókat betratva ne nagyon képes alapvető hiákat elkövetni. Legalábbis nagyon remélem, hogy jól értem, hogy ez a lényege, és ez hozzá fog segíteni ahhoz, hogy helyt tudjak állni. A Doctrine pedig nem ördöggősség, ugyan már.
Dec 08, 2015 20:48:38
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 20:49:23
x11)
ez egy komoly életcél, mitnemondjak
sodika
Dec 08, 2015 20:49:50
lehetne normális állásod, ha faszverés helyett azzak foglalkoztál volna hogy képezd magad
A terv az, hogy kimegyek addig dolgozni, amíg az adóhatóságnál nincs tiszta lapom, és utána hazajövök, ahol kapkodni fognak utánam, miután tele van nyugati referenciával a CV-m.
Dec 08, 2015 20:49:50
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 20:51:15
x11)
mucuska, ha te a tutorial közben itt fórumozgatsz, akkor az szart nem ér, mert nem arra figyelsz, nem mélyülsz el benne
mesebeli manó
Dec 08, 2015 20:52:01
Ez már hányadik terv?
Valaki számolja?
Dec 08, 2015 20:52:01
sodika
Dec 08, 2015 20:52:04
Egyébként azért nézek meg és olvasok végig 3-4 tutorialt is ugyanarról, hogy nehogy valami szar megközelítés rögzüljön bennem, valami baromtól, hanem mindent úgy használjak, ahogy kell.
Dec 08, 2015 20:52:04
tigris
Dec 08, 2015 20:52:30
ez elképesztő baszki. ilyen szintű magyargyalázást még az szdsz-től se várna az ember. ezt a hozzászólást el kell menteni, és terjeszteni a nemzeti oldalon.
egy undorító szar magyarellenes patkány vagy Endre.
Dec 08, 2015 20:52:30
sodika
Dec 08, 2015 20:52:31
Ellenkezőleg.
broni
))))))))))))))))
éljenek a hős dák-román nép!!!!!!!!!!!
))))))))))))))))
éljenek a hős dák-román nép!!!!!!!!!!!
töppedt buzigolyók
Dec 08, 2015 20:52:42
Na, közben visszajelzett a második cég, hogy máris kifizették a hotelt (vasárnapról hétfőre), meg az utamat haza Pestre.
Ez azt jelenti, hogy az útoköltség az első és a második város között, meg korábbam a péntek-szombat éjjelem kérdéses, azt nekem kell megszerveznem.
Na jóóó...
Ez azt jelenti, hogy az útoköltség az első és a második város között, meg korábbam a péntek-szombat éjjelem kérdéses, azt nekem kell megszerveznem.
Na jóóó...
Amúgy miért fizették volna ki előre? Csak nekem furcsa ez az egész? Az ilyesmit számla ellenében szokták utólag megtéríteni, nem?
Dec 08, 2015 20:52:42
sodika
Dec 08, 2015 20:54:17
Kifizették.
Dec 08, 2015 20:54:17
Schwezoff David
Dec 08, 2015 20:55:46
Kifizették.
Dec 08, 2015 20:55:46
sodika
Dec 08, 2015 20:57:24
:D
ilyenkor követek el olyan hibát, hogy azt hiszem, mindent kitakartam, ami fontos, pedig nem
még egyszer nem sétálok be ebbe a csapdába :D :D :D
Dec 08, 2015 20:57:24
C64 korszak
Dec 08, 2015 20:57:43
Egy ilyen szép nagy, komoly keretrendszer pont arra jó, hogy a fejlesztési konvenciókat betratva ne nagyon képes alapvető hiákat elkövetni. .
Hoogyne, pl a Boing 747 pilótafülkéjében is azért van annyi minden, mondjuk egy vitorlázógéphez képest, és azért olyan összetett, hogy ne lehessen rosszul repülni, vagy könnyen lezuhanni vele!!

Dec 08, 2015 20:57:43
sodika
Dec 08, 2015 21:00:47
Meg a tudás is elég speciális.
Magyarul nincs is hozzá leírás.
ezért is értékes tudás szerintem
Dec 08, 2015 21:00:47
mesebeli manó
Dec 08, 2015 21:01:49
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Apr 12, 2014 00:44:23 Válasz vote up vote down (0)
Vagy ha nem, akkor a melópénzből szorítom ki. Akárhogy is, ezt a "minden hónapban más-más ország, más más társaságában" tervemet keményen tartani fogom. :)"
Vagy ha nem, akkor a melópénzből szorítom ki. Akárhogy is, ezt a "minden hónapban más-más ország, más más társaságában" tervemet keményen tartani fogom. :)"
Dec 08, 2015 21:01:49
sodika_translator
Dec 08, 2015 21:02:53
Ellenkezőleg. Ez segít kitartani mellette, különben unalmas és idegesítő lenne
Egy figyelemhiányos autista balfék vagyok, ha nem írogathatok a trollbácsiknak meg verhetem a faszom 5 percenként, képtelen vagyok bármire odafigyelni! De öt percnél tovább egyébként sem tudok koncentrálni, ezért mindenből csak olyan kis vagy egyszerű részeket értek, amik az én szintemen valamennyire felfoghatóak ennyi idő alatt!
Dec 08, 2015 21:02:53
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 21:03:11
x11)
Ellenkezőleg.
a faszt, qrvára nem érdekel téged ez az egész, mert akkor lelkesen elmélyülnél benne
amúgy hogy akarsz egy munkahelyen 8 órákat dolgozni, ha fél órát képtelen vagy elmélyülni valamiben?
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 21:03:55
x9)
Meg a tudás is elég speciális.
Ja igen, mert a magyar informatikusok közül csak asodi ért valamilyen idegen nyelven, soha senki nem próbálkozott még hasonlóval.
sodika
Dec 08, 2015 21:07:52
amiben dolgozni fogok
Dec 08, 2015 21:07:52
-
Dec 08, 2015 21:11:17
Miért támadsz a hazádra te hazug büdös féreg? Egyébként az ilyen megnyilvánulásokkal leginkább magadat fogod égetni. 2015-t írunk hahó. Ha itt nem tudsz bármihez hozzájutni akkor te bizony egy béna faszkalap vagy.
Dec 08, 2015 21:11:17
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 21:11:34
x9)
amiben dolgozni fogok
amiben dolgozni fogok
Tényleg, mondjuk a php.net/docs.php oldalon sincs magyar nyelvű leírás. Akkor ezek szerint senki nem tud Magyarországon PHP-ben programozni. Az esetleges könyvek nem számítanak, mert azokban nincs teljes függvényreferencia.
ördöggősség
Dec 08, 2015 21:11:56
nem csoda, hogy utálod a magyarokat, még a nyelvük is kifog rajtad
Dec 08, 2015 21:11:56
Karandas
Dec 08, 2015 21:12:19
OFF
Mint a vitorlázórepülés szerelmese, ezúttal hadd vitatkozzak! Teljesen más skill-ek kellenek mindkettőhöz, és tényleg azért vannak műszerek, kapcsolók, eljárások, hogy egy utasszállító gépet ne "seggel" repüljenek. Ez utóbbihoz más készségek kellenek, amik rohadt jól jönnek kritikus helyzetekben, lásd Gimli glider, ill. leszállás a Hudson folyón.
ON
Dec 08, 2015 21:12:19
sodika
Dec 08, 2015 21:12:32
Nem érted. Az érvelés lényege, hogy minden a korszerűség ellen hat, mert senki nem fejleszt semmit, és ha haladnád a korral, akkor megtámadnak, hogy jaj, a régi szaron nem jó.
Dec 08, 2015 21:12:32
revizor
Dec 08, 2015 21:13:29
Azaz, szóld le külföldön a hazádat azért, mert fasz voltál ahhoz, hogy normálisan élj itt.
Neked már nem szembeköpnöd kéne magad, hanem legalább fejen állni, és pofánhugyoznod magad.
Neked már nem szembeköpnöd kéne magad, hanem legalább fejen állni, és pofánhugyoznod magad.
Dec 08, 2015 21:13:29
sodika
Dec 08, 2015 21:13:54
ebből tényleg nincs magyar könyv vagy teljes tutorial
ezért is hihető, hogy méltán kéred el az árát
Dec 08, 2015 21:13:54
-
Dec 08, 2015 21:13:58
Újabb súlyos probléma. Te még a saját képességeiddel sem vagy tisztában. Nagyon hamar Mo.-n fogod találni magadat. (Bár szerintem el sem fogsz utazni).
Dec 08, 2015 21:13:58
banshee
(
x24)
Dec 08, 2015 21:14:19
x24)
Mondjuk ezt akkor kéne tisztázni, amikor elvállalod a melót.
Mondom én mint hozzánemértő.
Mondom én mint hozzánemértő.
Karandas
Dec 08, 2015 21:15:54
Endre!
Bakker, te egy ingyenes környezetben is képtelen vagy kicsit is naprakész lenni. M lenne, ha egy frissítésért fél-egymillió forintot kellene kiskáláznod?
Bakker, te egy ingyenes környezetben is képtelen vagy kicsit is naprakész lenni. M lenne, ha egy frissítésért fél-egymillió forintot kellene kiskáláznod?
Dec 08, 2015 21:15:54
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 21:17:33
x9)
ebből tényleg nincs magyar könyv vagy teljes tutorial
Te most megint magadból indulsz ki, hogy mindenki hülye az idegen nyelvekhez és ha nincs magyar nyelvű leírás, akkor az már olyan szintű tudás, mint amit maga Isten adott át Mózesnek a kőtáblákon.
sodika
Dec 08, 2015 21:17:50
Újabb súlyos probléma. Te még a saját képességeiddel sem vagy tisztában.
Bízom magamban.
Akkor mindig minden jó.
Dec 08, 2015 21:17:50
-
Dec 08, 2015 21:19:22
Recskás te az elúmlt évtizedekben tényleg valami burokban éltél. Egész egyszerűen a világ elment melletted.
Dec 08, 2015 21:19:22
-
Dec 08, 2015 21:20:42
Bízom magamban.
Akkor mindig minden jó.
Akkor mindig minden jó.
Lófaszt bízol te magadban
Dec 08, 2015 21:20:42
-
Dec 08, 2015 21:21:47
Nem érted. Az érvelés lényege, hogy minden a korszerűség ellen hat, mert senki nem fejleszt semmit, és ha haladnád a korral, akkor megtámadnak, hogy jaj, a régi szaron nem jó.
Te melyik bolygón élsz? A világ fejlődik te nem.
Dec 08, 2015 21:21:47
C64 korszak
Dec 08, 2015 21:23:55
OFF
Mint a vitorlázórepülés szerelmese, ezúttal hadd vitatkozzak!
ON
Mint a vitorlázórepülés szerelmese, ezúttal hadd vitatkozzak!
ON
REOFF:
Félreértette trollega, mire utaltam. Csak attól, mert egy könyezet "bonyolult" és "pilótavizsgás", nem lesz semmivel sem bolondbiztosabb, sőt sokkal több tanulást igényel.
Másféle tanulást, részben másféle képességet-is-, de sokkal többet.
Pont úgy a falnak (földnek) lehet menni, de ezer más rafinált módon is, ami az egyszerűbb környezetben fel sem merül abban a formában.
Akár csak azért is, mert hiába tudnál repülni alapszinten, fogalmad nincs a sok bonyolult kezelőszerv közt miben turkálsz, vagy akárcsak miben KELLENE különben jön a baj.
Evvel együtt elfogadom, nem lett túl jó a metafora, dehát én már ma túlvagyok kb 10óra szürkeegérkedésen, és különben is
Dec 08, 2015 21:23:55
mélységi felderítő
Dec 08, 2015 21:26:02
Bízom magamban.
Akkor mindig minden jó.
Akkor mindig minden jó.
ma mit tanultál meg rendesen, púp? "tanárnéni" felkészít gyógyszerekkel az út előtt?
Dec 08, 2015 21:26:02
-
Dec 08, 2015 21:30:43
A "most mit csináljak" kérdésre mindig egyszerű volt a válasz.
Középsuli után: tanuljunk informatikát, az hiányzik most
ISZI után: menjünk egyetemre, az hiányzik most
Egyetem után: szerezzünk szakmai gyakorlatot, az hiányzik most
Gyakorlat után: tanuljunk nyelveket, az hiányzik most
Már az utolsó lépcsőből is eltelt két év.
Most már a logikus lépés a munkakeresés.
Szerezzünk kint gyakorlatot. Az hiányzik most.
Középsuli után: tanuljunk informatikát, az hiányzik most
ISZI után: menjünk egyetemre, az hiányzik most
Egyetem után: szerezzünk szakmai gyakorlatot, az hiányzik most
Gyakorlat után: tanuljunk nyelveket, az hiányzik most
Már az utolsó lépcsőből is eltelt két év.
Most már a logikus lépés a munkakeresés.
Szerezzünk kint gyakorlatot. Az hiányzik most.
Cca másfél évtizedről beszélsz. Másfél évtized alatt nem tudtál naprakész ismereteket összeszedni. A tudásod megkopott, kb. 10 évvel ezelőtti. Ehhez képest profi szintű állásokra jelentkezel egy gyakornoki pozíció helyett. Ott pedig azt akarod benyögni, hogy nem tudtál fejlődni mert szar országban élsz. Téged pillanatok alatt ki fognak baszni.
Dec 08, 2015 21:30:43
-
Dec 08, 2015 21:32:02
Nem tudom eldönteni, hogy ez a barom tökrészeg vagy végleg elment az esze.
Dec 08, 2015 21:32:02
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 21:32:41
x9)
Nem tudom eldönteni, hogy ez a barom tökrészeg vagy végleg elment az esze.
Tökrészeg és végleg elment az esze.
revizor
Dec 08, 2015 21:36:42
Már onnan látszik, hogy elment az esze, hogy állítólag tegnap megtanulta a Doctrine-t.
Ha-ha-ha. Mert az pont olyan téma, amit egy nap alatt meg lehet tanulni... Max a felszínét karcolgatni.
Pláne, hogy szerintem korábban még ORM-ről sem hallott.
Ha-ha-ha. Mert az pont olyan téma, amit egy nap alatt meg lehet tanulni... Max a felszínét karcolgatni.
Pláne, hogy szerintem korábban még ORM-ről sem hallott.
Dec 08, 2015 21:36:42
sodika
Dec 08, 2015 21:37:14
Nem tudom gyakorlati pozíciókra jelentkezni ennyi évesen, ennyi év szakmai tapasztalattal. Ha meg kihagyom őket, lyukas lesz a cv-m. Szóval nem nagyon van választásom.
Dec 08, 2015 21:37:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 21:38:40
x38)
Jó reggelt, SoDI! Senki se ismeri, ugye? Egy ilyen elmaradott országban, mint Magyarország, ezt se látta senki...
Doctrine 1.0.0 was released on September 1, 2008.
broni
Dec 08, 2015 21:38:53
sodi, 4 ezer forintért megkurhatod anyámat!!!!!!!!!!!!
Dec 08, 2015 21:38:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 21:42:27
x38)
The first stable version of Doctrine 2.0 was released on December 22, 2010
5 év, sneci, 5 év!!! Te tegnap döbbentél rá, hogy létezik. Mondjuk az OOP-t sem érted, szóval ez nem lep meg. 20 perc alatt írsz meg egy JOIN queryt, vérprofi. Endre, TE egy 15 évvel ezelőtt lemaradt kókler vagy, ne magadhoz hasonlítsd a magyar programozókat. Szerinted a Prezinél még mindig C64-eseken játszanak az ősemberolimpiával?
5 év, sneci, 5 év!!! Te tegnap döbbentél rá, hogy létezik. Mondjuk az OOP-t sem érted, szóval ez nem lep meg. 20 perc alatt írsz meg egy JOIN queryt, vérprofi. Endre, TE egy 15 évvel ezelőtt lemaradt kókler vagy, ne magadhoz hasonlítsd a magyar programozókat. Szerinted a Prezinél még mindig C64-eseken játszanak az ősemberolimpiával?
sodika
Dec 08, 2015 21:42:52
Jó reggelt, SoDI! Senki se ismeri, ugye? Egy ilyen elmaradott országban, mint Magyarország, ezt se látta senki...
Ez az.
Az egyetem után.
vágod
Dec 08, 2015 21:42:52
-
Dec 08, 2015 21:43:54
Nem tudom gyakorlati pozíciókra jelentkezni ennyi évesen, ennyi év szakmai tapasztalattal. Ha meg kihagyom őket, lyukas lesz a cv-m. Szóval nem nagyon van választásom.
Minimális szakmai tapasztalatod van. S valóban kurva égő 34 évesen egy kezdő szintjén vagy (vagy még ott sem). Na élesben ez fog kiderülni 5 perc alatt. Te nem kinőtted ezt a országot hanem még ide is nagyon kevés vagy.
Dec 08, 2015 21:43:54
-
Dec 08, 2015 21:44:50
egy millióért lukas cv? van annyi hiteles info amit szerepeltethetnél: recskagate, indexes szerződés, náculás, trollok szórakoztatása aus berlin
Dec 08, 2015 21:44:50
-
Dec 08, 2015 21:45:53
Ez az.
Az egyetem után.
vágod
Az egyetem után.
vágod
Az egyetemről való kibukásod után semmit érdemlegeset nem csináltál. Elmebetegekkel és piti bűnözőkkel töltötted az idődet. 10 lvet elkúrtál a nagy büdös semmire. Volt értelme? Annyi mindenképpen, hogy napi szinten szórakoztatsz minket teljesen ingyen.
Dec 08, 2015 21:45:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 21:46:17
x38)
Jó, akkor ezek szerint te azért nem dolgoztál eddig PDO-van, mert nem tanította meg senki? Azért írtál olyan queryket, amivel ki-be jártak a Rencereden, mert nem akartál utánaolvasni? Most meg ezt a Doctrine-t isteníted, amikor az alapokkal sem vagy tisztában, és azt hiszed, hogy ettől majd többet fogsz érni? Egy vicc vagy. Ja, és olvasd el ezt: blog.bemycto.com/software-architecture/2015-05-17/doctrine-orm-not-suited-php/
-
Dec 08, 2015 21:47:00
The first stable version of Doctrine 2.0 was released on December 22, 2010
Szerinte a Prezi is egy gányolós cég.
Dec 08, 2015 21:47:00
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 21:47:01
x38)
Ez az.
Az egyetem után.
vágod
Az egyetem után.
vágod
Vágom én, akkor tanultál utoljára, azóta leszarod. Ezért is tartasz 15 évvel ezelőtti szinten. Vágod?
broni
Dec 08, 2015 21:48:53
engem 8 ezerért, de vödröt kell raknod a fejedre!!!!!!!
Dec 08, 2015 21:48:53
-
Dec 08, 2015 21:49:39
Recskás szerinted a német it-sok beveszik ezt a maszlagot Mo.-ról? 2015. van hahó. Te még a 80-as években élsz amikor nagy dolog volt egy tábla Milka.
Dec 08, 2015 21:49:39
sodika
Dec 08, 2015 21:49:45
A lényeg, hogy be vagyok szorítva.
- ha gyakornoki pozíciókat célzok meg, az idegen a cv-mtől
- ha nem írom bele az éveket, hatalmas lyuk lesz benne
nincs más választásom
hiába lenne jó egy gyakornoki poizíció is,
nem tudok hozzá megfelelő cv-t írni
nincs más választásom
Dec 08, 2015 21:49:45
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 08, 2015 21:50:11
De hiszen akkor sem tanult, mert ha tanult volna, nem bukik ki az egyetemről.
Dec 08, 2015 21:50:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 21:51:49
x38)
A lényeg, hogy be vagyok szorítva.
nincs más választásom
nincs más választásom
Dehogynem. Melegedtél egy picit az egyetemen, aztán a szüleid tartottak el. Közben gányolgattál egy picit, de most már szeretnél megkomolyodni. Gyakornoknak felvesznek talán. De így, hogy hazudsz, gyakornoki állást nem is akarsz kapni, egy rendes programozói állást meg soha a kurva életben nem fogsz ilyen fos tudással megszerezni. Aztán majd valaki más lesz a hibás, hiába mondtuk el ezerszer.
sodika
Dec 08, 2015 21:53:02
Recskás szerinted a német it-sok beveszik ezt a maszlagot Mo.-ról? 2015. van hahó. Te még a 80-as években élsz amikor nagy dolog volt egy tábla Milka.
Az elmaradott, mindenbe beleszaró átlag magyar cégről, akik miatt az értelmetlen visszamenőleges kompatibilitás igénye megakadályoz minden időszerű fejlődést?
Dec 08, 2015 21:53:02
sodika
Dec 08, 2015 21:53:45
Dehogynem. Melegedtél egy picit az egyetemen, aztán a szüleid tartottak el. Közben gányolgattál egy picit, de most már szeretnél megkomolyodni.
Lehet, hogy ez az igazság, de ezt nem lehet beleírni egy CV-be. :)
Dec 08, 2015 21:53:45
sodika
Dec 08, 2015 21:54:13
Meg amit beleírtam, az sem hazugság.
Hanem az igazság egy másfajta megközelítése.
Dec 08, 2015 21:54:13
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 21:54:35
x38)
A munkaundoroddal, a lustaságoddal és a nagy pofáddal sikerült beszorítanod magad egy olyan pozícióba, hogy még az ország legnagyobb fostalicska Groteszk cégéből is kirúgtak, annyira alulképzett és buta vagy. És ilyen alapokkal akarsz programozói állást kapni. Ráadásul Németországban, ahol nagyon erős a mezőny, nem érted a nyelvet, elvárják a precizitást (ami nálad képtelenség). Egy vicc vagy, bazdmeg, egy kibaszott vicc.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 21:57:24
x38)
áNem, nem az nem hazugság.
Ez hazugság, te is tudod. Nem ismered az átlag magyar cégeket, mert te az átlagon aluli fosnál is fosabb végnél dolgoztál, és onnan is kirúgtak. Te vagy elmaradott, te szarsz bele mindenbe, és te nem fejlődtél 15 éve. Erről te tehetsz. Amikor a patkányképű főnökúr, aki egy kibaszott idióta, ráadásul egy fos programozó is, KIRÚGOTT, és nem adott neked normális melót, az már belőtte a te szintedet. Ha neked ez kevés volt, miért nem kerestél jobbat? Elmondom: mert sehova nem vennének fel ilyen tudással, hozzáállással és mert egy szociopata vagy. Ezt pedig a CV-dből és 2 perc beszélgetés után mindenki levágja. Főleg a németek, akik nem hülyék. Csak te vagy hülye, de Vera néni pénzén nem volt drága hülyének lenni, igaz?
sodika
Dec 08, 2015 21:58:03
Muszáj lépnem a túlélés felé egy bátrat.
Mert most van rá esélyem.
Mert most van rá esélyem.
Dec 08, 2015 21:58:03
revizor
Dec 08, 2015 21:58:41
Be lehet vállalni, hogy tizensokév programozás után is csak junior szinten vagy, nincs ebben semmi rendkívüli.
Az országot meg nem kéne leáltalánosítani abból, hogy téged komolyabb cucchoz még senki nem engedett oda, és olcsó ügyfelek elavult gépeire fejleszthettél csak. Ez egyedül a TE szintedet minősíti. Szintet lépni itthon is lehetne, mert bőven lenne hova. Téged a német életszínvonal vonz, mint a migriket, nyugodtan bevallhatnád végre.
Az országot meg nem kéne leáltalánosítani abból, hogy téged komolyabb cucchoz még senki nem engedett oda, és olcsó ügyfelek elavult gépeire fejleszthettél csak. Ez egyedül a TE szintedet minősíti. Szintet lépni itthon is lehetne, mert bőven lenne hova. Téged a német életszínvonal vonz, mint a migriket, nyugodtan bevallhatnád végre.
Dec 08, 2015 21:58:41
broni
Dec 08, 2015 22:00:27
lényeg, hogy be vagyok baszva
- ha a köcsög pozíciót célzom meg,
hatalmas lyuk lesz bennem
nincs más választásom
hiába lenne jó egy felszopó poizíció is,
nem tudok hozzá megfelelően mélytorkozni
- ha a köcsög pozíciót célzom meg,
hatalmas lyuk lesz bennem
nincs más választásom
hiába lenne jó egy felszopó poizíció is,
nem tudok hozzá megfelelően mélytorkozni
Dec 08, 2015 22:00:27
sodika
Dec 08, 2015 22:00:29
Ismerem az átlag magyar céget.
Nem frissítenek semmit, mert túl drága, ha valami működik, beleszarnak.
De a visszamenő kompatibilitást elvárják minden szarra.
És ez a környezet megöli az olyan tanulni vágyó szakembert, amilyen én vagyok.
Bassze meg, ez így is van. Nem hiába gazdagabb ország a német, mint a magyar. Ez az azért, van, mert az átlag magyar cég szar eszközökkel, szar hatékonysággal, a modern dolgokat leszarva dolgozik.
ez evidencia.
Bassze meg, ez így is van. Nem hiába gazdagabb ország a német, mint a magyar. Ez az azért, van, mert az átlag magyar cég szar eszközökkel, szar hatékonysággal, a modern dolgokat leszarva dolgozik.
ez evidencia.
Dec 08, 2015 22:00:29
sodika
Dec 08, 2015 22:03:06
Ez tök evidens.
Miért egy magyar munkás munkája kevesebbet, pedig ugyanazt tudja? Mert fejletlenebb, kevésbé hatékony gazdaságban, kevésbé hatékony, kevésbé naprakész cégekből álló környezetben dolgozik.
Miért lenne ez hazugság?
nem értem
Miért egy magyar munkás munkája kevesebbet, pedig ugyanazt tudja? Mert fejletlenebb, kevésbé hatékony gazdaságban, kevésbé hatékony, kevésbé naprakész cégekből álló környezetben dolgozik.
Miért lenne ez hazugság?
nem értem
Dec 08, 2015 22:03:06
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 22:03:09
x11)
nem tudom, mikor utazik ez a fasz, de nagy műsor várható
mesebeli manó
Dec 08, 2015 22:03:46
ez evidencia.
ez evidencia.
Olyan faszság, mint a kint élő magyaros példád, Andival példálózva.
Egy céget ismersz, ahol gányolgattál.
Dec 08, 2015 22:03:46
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 22:03:48
x38)
ez evidencia.
ez evidencia.
Lófaszt, Sodi! Nem ismered az átlag magyar céget, csak az alja fosokat, akik téged, kontár gecit alkalmaznak.
Te nem vagy tanulni vágyó, mert nem tanultál 15 éve semmit.
Nem vagy szakember sem, a "technikailag" működő vicckódodat csak egy Groteszk féle foshalom cég fogadja el, bár onnan is kirúgtak.
A kurva anyádat mocskold, ne az országot, ahol az adófizetők és a Quaestor károsultak pénzéből tömöd a pofádba Vera néni krumpliját. Te lumpen szar, te!
Schwezoff David
Dec 08, 2015 22:03:52
Meg amit beleírtam, az sem hazugság.
Andi a hibas!
Dec 08, 2015 22:03:52
106 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™