Ezek után beírtad már a kvázi 20 év Doctrine használat tapasztalatát az önéletrajzodba? Tudod, masni.
jogos szimplának nem nevezném, hogy eddig négyszer fakadtál sírva, két potenciális megbízót is letiltottál, és egymilliót költöttél csak a cv-re :DDD
Minden kezdet nehéz, de még mindig jobb mint túl nagy elvárásokat támasztani, aztán koppanni.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Te mindenképpen koppanni fogsz.
A végén a megfagyott hullád a blaha aluljáró betonjához.
érdekes, más nem kezd el bőgni mint egy picsa.....
35 évesen baszki :D
röhej
dehát éppen egy koppanásban vagy. már a 6. pályakezdő évben tartasz, és medencés iroda meg x6-os helyett gombokat keresel és nyomorba döntötted a családodat, adóssághegyet halmoztál fel.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
egy újabb ártatlan bűnöző, aki a jogaiért rinyál?
Ez lesz az új profil: bűnözőverés helyett bűnözőmentegetés.
Mondjuk így rendőröket, ügyészeket és bírókat lehet faszparasztozni, de megverni vajon...?
Na ezért kellene gyakornoknak vagy raktárosnak menned.
* jelentkezik *
Oké, de a vezetéknevén nem tudok szólítani, mert ahhoz kéne, hogy úr vagy hölgy. A keresztnevén meg talán illetlenség.
Nehéz kérdés ez. :)
ALBÁNUL, vagy arabul.
De téthelyzet nem alaphelyzet :D
nincstéthelyzet
csak akkor próbálsz normálisan viselkedni, ha tétje van, sudribunkócska?
Jobb így, mint a Gábor (RGL), aki akkor sem. :D
ez már legalább hat vagy hét éve van sneckó, naprakész vagy
Most már azt is beismered, hogy egy büdös paraszt is vagy?
de miért a retardokhoz viszonyítod magad? nincs egyetlen rendezett életvitelű ember sem a környezetedben? miért nem veszel példát rocskai gergőről? például őt nem akarták elmeorvosi vizsgálatra kötelezni, nem volt sitten, és gazdaságilag életképes.
Óhh, és majd elfelejtettem: MÁZEL TOV!
Én is vótam már it nem ojan nagy szám ez a hej. Egy nagy dézsa kaviárban tólták be elém a mesztelen Vámbír Krisztát és a csőcséről szivtam fel egy ucca pórczukrot, már ha értedd a Sódi hogy mire góndollok ;))
Ha majd Berlinnbe vaggy Sódi szójjál és rendezünk ott is ijen bulikát, mulatunk mint az úrak! Mek hívjuk aszt az Arndreát is vagy hotyhíjják a szerelmedet és be tolom eléd pezsgős kádban! jó lesz ez Sódi, spórojjál rá vagy két hétig ;))
Milliárdokkal kevesebbet kapnak vissza a Quaestor-károsultak
index
az a lényeg, h sneci tovább tud élősködni a pénzükön.
Tőlem aztán hazudozhatsz kedvedre, te szar. Jaja, majd ott kiderül, hogy a semmire se jó németeddel vagy a még szarabb angoloddal kéne papíron egy hétig próbamunkáznod. Úgy, hogy egy leírt feladatot nem tudsz megérteni angolul. De ott majd élőben, on the fly tökéletesen fog menni, és 100%-ot fogsz nyújtani minden téren. És a főnökúr csodába illő módon még fel is fog venni, annak ellenére, hogy egy ápolatlan, büdös szájú, torz testű, tétova járású, szakmailag inkompetens, faszverő náci buzi vagy. Mindezek ellenére véletlenül úgy fognak dönteni, hogy "Herr Kiss, ön fel van véve!"...
Miért hazudsz, zsidó? Kit akarsz hülyíteni egy ilyen sikersztorival már előre? Mindenki tudja, hogy Rocskaiék szereztek neked kint valami állást. Nem kell a színészkedés. Pontosan tudjuk, hogy mire vagy képes itthon, és ebből ki tudjuk következtetni, hogy mire lennél képes idegen nyelven, idegen környezetben. Semmire.
Erről ennyit.
Én azt javaslom, hogy bannoljuk ki a gecibe, ha még egyszer hazudozik itt a próbamelókról meg tesztekről meg ilyenekről.
mert még lehet teljes kudarc a dologból
Efelől shemmi, de shemmi kétségünk nincs Púp.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
minden lehet :)
ja, minden lehet, de egy biztosnak látszik: veja nyényinek, a szegény nyugdíjasnak, sok pénzébe fog kerülni a munkakeresésed.
futja rá a questor károsultak pénzéből
Azért 2:53-nál a leopárd felsős kis barnát nagyon blokkolnám... Ha sodi lennék rárántanék egyet, de munkahelyen nem csinálunk olyat csak a sodi. asodi. de neki meg nincs munkája...
Meg buzi is, Hahó! Előbb veri ki Habony szexpapira, mint valamiberlini picsára.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Vajon Sodi visszaadja a ráfordított pénzt?
Neked viszont egy filléredbe sem kerül az egész. Rocskaiék meg örüljenek, hogy eltarthatnak. Ugye Recskás?
talán a Nagy Bajban a Snecológusok idején volt itt nagy pofával, nem emlékszem pontosan. indexfórumra még írt, de ott a saját topikjába, biztos sérti az egóját hogy ez a fórum a sidekickjéről lett elnevezve (aki ráadásul főműsorszámmá nőtte ki magát)
nem mondod?????
oszt mire irigy az a zsidó?
Van neked púpod?
Sérved?
Gecifoltos íróasztalod?
Hát most mit csináljak?
Nehéz kérdés ez, mert én hajlamos vagyok arra, hogy folyton csak felkészüljek, anélkül hogy ténylegesen elkezdeném a dolgokat. De ha sosem kezded el, akkor sosem fogod megtudni, hogy elég felkészült vagy-e már.
Egy nagyobb szakasz után ki kell próbálni, elég jó vagy-e.
Ez erre a legjobb módszer.
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
* ásít *
Hát ez az.
Hogy most korai-e német próbamelóra indulnom, ki tudja.
El kellett kezdeni a keresést, mert már mindenki azon röhögött, hogy egy éve csak beszélek a melókeresésről, de nem kezdem el.
Pár napja avval indult az aktuális rohamod, hogyan érünk rá mi itt írogatni, mikor te majd meghalsz az időhiánytól.
Most mást sem csinálsz egésznap, mint itt öntöd magadból az újabbnál újabb életbölcsességeket.
Gyakorlatilag 10percente váltogatva a nem írok, telefosok egy oldalt a baromságaimmal tudatállapot közt.
Ez a Nagy Baj pontosan mi is volt?
Nehéz kérdés ez, mert én hajlamos vagyok arra, hogy folyton csak felkészüljek,
mire készültél fel, te elmeroggyant? a szakmai felkészültséged kritikán aluli, mert itt a fórumon csodálkozol rá a sokéves fejlesztésekre. a nyelvekre már gimnáziumban, illetve az egyetemen kellett volna felkészülnöd és nem 34 évesen bepánikolva lebaszni a telefont az első idegen szó hallatán. akkor mégis mi a faszra készültél fel, a Blahára?
Hát persze. Hazudjál csak zsidó. Egy olyan munkakörben, aminek a világon mindenütt az ANGOL a hivatalos nyelve, téged a meglepően jó németed miatt akar a főnökúr. Az nem számít neki, hogy egy angol nyelvű szoftvert nem tudsz üzemeltetni, és hogy a szakmai segédanyagokat nem vagy képes elolvasni, mert az angolod "again mine the access" szinten mozog.
Véletlenül elküldted a jelentkezésedet egy vadidegen cégnek, akiket nem készítettek fel a gazdatestek, hogy asodit csak dicsérni szabad, nehogy megint sírva hívja a "tanárnőt"?
nem , ő is szekus, mint én!!!!!!!!!!tiszáig!!!!!!!!!!
kun mediátor marcsikával megy a sodi, sikerült kideríteni!!!!
Wut a surprise...
Neked sikerülni fog.
A keretrendszer és az adatbáziskezelő is elég speciális ahhoz, hogy nehéz legyen szarul csinálni. Ebben reménykedem. :)
Baszki, ez olyan, mintha egy asztalos egy olyan asztalt adna át, ami derékszöget távcsővel se látott, az ember rá se teheti a kezét, mert akkor egyből ezer szálka menne bele, úgy minősítené átadáskor, hogy "de hát technikailag megfelelő, lehet rajta enni, nem?"
Lefordítom neked sodinyelvre: A megoldásod nyelvtanilag helyes, de amúgy egy igénytelen gányhalmaz, és teljesen világosan kiderül belőle, hogy képtelen lennél megfelelő színvonalon ellátni a szóban forgó munkát.
Ha nehéz, az csak jó. A kihívásokat szereti asodi.
Azokra megyek személyesen.
kudarc.
Az ELTE tanárszakján erre készítettek fel.
Nem progmatos voltam, tanárszakos.
Állítsd elő specifikációnak megfelelő kimenetet.
azt előállítottam
Innentől jó kérdés minen, mert mást nem is tudok még ígérni sem. :)
A "mszakilag jó, nem elég magas minőségű" az, amihez nem tudok hozzászólni, mert én a műszakilag helyes kimenetet tudom ígérni bárkinek is, semmi többet.
idézőjelbe tették, hogy műszakilag jó.
olyan ez, mintha egy szakács összegányolna valami kutyának való szart, ami "étel", de amúgy ehetetlen szar.
érted már?
Azt nem állíthatták, hogy hibás.
A kért kimenetet előállítottam.
Az ELTÉ-n, és az elmúlt években ehhez szoktam.
Hogy ezt kell csinálni.
Ennyi
hát akkor jelentkezzél informatika tanári állásokra ha azt tanultad.
Ezért tartasz ott, ahol. Mert mindig csak tapicskoltál a langymeleg pocsolyában és két fűszálat nem tettél volna keresztbe a fejlődésed érdekében. Ez a hozzáállás elég egy raktárosi álláshoz, ahol nem várják el a melóstól, hogy kreatív módon rámolja a ládákat egymásra.
ez még a magyar garázscégnél sem volt elég, nem hogy jól menő német cégeknél.
egyértelmű visszajelzéseket kapsz a piacról, hogy nem értesz a szakmádhoz. de te a korrekció helyett (pályaelhagyás vagy tanulás) folyamatosan magyarázod, hogy más a hibás.
* nagyot sóhajt és írja a csekket fifinek *
ajjaj, csak nehogy az legyen, hogy a második nap után elzavarnak, mert nem lesz elég a "műszakilag megfelelő" színvonal.
És mit fogsz csinálni, ha az első "próbanap" után azt mondják, hogy holnap ne gyere?
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 09:58:00
x9)
Na, most beszéltem először olyan emberrel, aki tényleg belekérdezett technikai részletekbe. Marha nagy mázli, hogy most hívott, mert épp tegnap tanultam meg a Doctrine-t, mert tegnap ilyenkor még nem vágtam volna, mi az, és mi köze az adatbázisokhoz. :)
Ezek után beírtad már a kvázi 20 év Doctrine használat tapasztalatát az önéletrajzodba? Tudod, masni.
tigris
Dec 08, 2015 10:23:41
Szimpla?
jogos szimplának nem nevezném, hogy eddig négyszer fakadtál sírva, két potenciális megbízót is letiltottál, és egymilliót költöttél csak a cv-re :DDD
Dec 08, 2015 10:23:41
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 10:25:48
Mit mond a Ford Közép Vezető Néni mindeközben?
Dec 08, 2015 10:25:48
sodika
Dec 08, 2015 10:34:45
Minden kezdet nehéz, de még mindig jobb mint túl nagy elvárásokat támasztani, aztán koppanni.
Dec 08, 2015 10:34:45
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 10:36:13
Te mindenképpen koppanni fogsz.
A végén a megfagyott hullád a blaha aluljáró betonjához.
Dec 08, 2015 10:36:13
tigris
Dec 08, 2015 10:38:31
érdekes, más nem kezd el bőgni mint egy picsa.....
35 évesen baszki :D
röhej
Dec 08, 2015 10:38:31
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 10:38:55
Sertés-figyelő szakszolgálat jelenti:
Új műsor a kettesen - futbbalhulligán zárkatárs mentegetése
"Tolvajkéregetők
23 perce ·
A Tolvajkéregetők elleni koncepciós per lassú csordogálása mellett folyik egy másik botrányos ügy is, amelyről pár szót írtunk már. Czifrák András ügyéről van szó, akit a szeptemberi budapesti román-magyar futballmeccs után egy hónappal fogott el a rendőrség, és helyezték előzetes letartóztatásba. Történetesen Sherlock Porks zárkatársa volt, ezért ismerjük az ügyét, és így jutott el a szégyenteljes meghurcolás híre a HírTV-hez is, akik a Riasztás legújabb adásában foglalkoznak vele."
"Tolvajkéregetők
23 perce ·
A Tolvajkéregetők elleni koncepciós per lassú csordogálása mellett folyik egy másik botrányos ügy is, amelyről pár szót írtunk már. Czifrák András ügyéről van szó, akit a szeptemberi budapesti román-magyar futballmeccs után egy hónappal fogott el a rendőrség, és helyezték előzetes letartóztatásba. Történetesen Sherlock Porks zárkatársa volt, ezért ismerjük az ügyét, és így jutott el a szégyenteljes meghurcolás híre a HírTV-hez is, akik a Riasztás legújabb adásában foglalkoznak vele."
Dec 08, 2015 10:38:55
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 10:41:47
x48)
dehát éppen egy koppanásban vagy. már a 6. pályakezdő évben tartasz, és medencés iroda meg x6-os helyett gombokat keresel és nyomorba döntötted a családodat, adóssághegyet halmoztál fel.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 10:45:20
x48)
Sertés-figyelő szakszolgálat jelenti:
"Tolvajkéregetők
23 perce ·
"Tolvajkéregetők
23 perce ·
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 10:47:33
Ez lesz az új profil: bűnözőverés helyett bűnözőmentegetés.
Mondjuk így rendőröket, ügyészeket és bírókat lehet faszparasztozni, de megverni vajon...?
Dec 08, 2015 10:47:33
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 10:53:44
x48)
"Sherlock Porks zárkatársa volt"
és melyikőtök volt a lány, malacz?
és melyikőtök volt a lány, malacz?
-
Dec 08, 2015 11:02:51
Na ezért kellene gyakornoknak vagy raktárosnak menned.
Dec 08, 2015 11:02:51
-
Dec 08, 2015 11:16:36
Sodi hagyd a picsába a kredencet. Ez sokkal jobb ötlet a bosszúra:
444.hu/2015/12/08/veletlenul-lefilmeztek-hogy-bulizik-habony-arpad-ibizan
Dec 08, 2015 11:16:36
napszaknak megfelelő kösz
Dec 08, 2015 11:40:06
a google képkereső általában megmondja, hogy az illető férfi vagy nő, de erre vegyesen dob fel férfiakat és nőket
ááá
ááá
* jelentkezik *
Dec 08, 2015 11:40:06
sodika
Dec 08, 2015 11:45:14
* jelentkezik *
Oké, de a vezetéknevén nem tudok szólítani, mert ahhoz kéne, hogy úr vagy hölgy. A keresztnevén meg talán illetlenség.
Nehéz kérdés ez. :)
Dec 08, 2015 11:45:14
sodika
Dec 08, 2015 11:53:59
Az egyetlen nagy kérdés, hogy kint a melóhelyen német vagy angol nyelven folyik-e a munka. Ez valahogy nem került szóba, és illetlenség is lenne rákérdezni. :)
Úgyhogy ez csak ott fog kiderülni számomra.
Dec 08, 2015 11:53:59
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 11:57:11
Az egyetlen nagy kérdés, hogy kint a melóhelyen német vagy angol nyelven folyik-e a munka.
ALBÁNUL, vagy arabul.
Dec 08, 2015 11:57:11
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 08, 2015 11:57:15
x30)
Irreleváns, hiszen egyik nyelven sem tudsz lényegesebben többet kinyögni egy TAOT-nál.
xray
Dec 08, 2015 11:59:08
mióta foglalkozol te azzal, h mi az illendő? alapból neveletlen tuskó vagy.
Dec 08, 2015 11:59:08
sodika
Dec 08, 2015 12:00:14
Névtér importálás, meg kutyafasza.
Ty, de komoly nyelv lett ez a PHP amíg leszartam az újdonságait. :D
Dec 08, 2015 12:00:14
sodika
Dec 08, 2015 12:00:30
Mondom tyűűűű
Dec 08, 2015 12:00:30
sodika
Dec 08, 2015 12:00:52
mióta foglalkozol te azzal, h mi az illendő? alapból neveletlen tuskó vagy.
Dec 08, 2015 12:00:52
-
Dec 08, 2015 12:09:40
nincstéthelyzet
Dec 08, 2015 12:09:40
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 12:11:05
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F12%2F08%2Fmilliardokkal_kevesebbet_kapnak_vissza_a_quaestor-karosultak%2F
A sodi meg ebből utazgat Németországban melókeresést imitálni. A sodi. A tolvaj.
A sodi meg ebből utazgat Németországban melókeresést imitálni. A sodi. A tolvaj.
Dec 08, 2015 12:11:05
xray
Dec 08, 2015 12:11:18
Dec 08, 2015 12:11:18
sodika
Dec 08, 2015 12:13:19
Dec 08, 2015 12:13:19
-
Dec 08, 2015 12:16:45
Névtér importálás, meg kutyafasza.
ez már legalább hat vagy hét éve van sneckó, naprakész vagy
Dec 08, 2015 12:16:45
-
Dec 08, 2015 12:17:16
Most már azt is beismered, hogy egy büdös paraszt is vagy?
Dec 08, 2015 12:17:16
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 12:17:42
x48)
de miért a retardokhoz viszonyítod magad? nincs egyetlen rendezett életvitelű ember sem a környezetedben? miért nem veszel példát rocskai gergőről? például őt nem akarták elmeorvosi vizsgálatra kötelezni, nem volt sitten, és gazdaságilag életképes.
-
Dec 08, 2015 12:18:23
Recskás van terved arra esetre ha a német meló nem jönne össze?
Dec 08, 2015 12:18:23
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 12:19:21
Egy fontos hír a gurulkáknak és trollvadászoknak:
index.hu/kulfold/2015/12/08/uj_moszad_igazgato/
"Joszi Kohent, a Moszád korábbi igazgatóhelyettesét nevezte ki a hírszerző szervezet élére Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök"
Mi pedig csak annyit mondunk: ÜDV A FÓRUMON, FŐNÖK!
"Joszi Kohent, a Moszád korábbi igazgatóhelyettesét nevezte ki a hírszerző szervezet élére Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök"
Dec 08, 2015 12:19:21
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 12:21:14
Egy fontos hír a gurulkáknak és trollvadászoknak:
Óhh, és majd elfelejtettem: MÁZEL TOV!
Dec 08, 2015 12:21:14
pappúcsos csányi sándor
Dec 08, 2015 12:23:02
Én is vótam már it nem ojan nagy szám ez a hej. Egy nagy dézsa kaviárban tólták be elém a mesztelen Vámbír Krisztát és a csőcséről szivtam fel egy ucca pórczukrot, már ha értedd a Sódi hogy mire góndollok ;))
Ha majd Berlinnbe vaggy Sódi szójjál és rendezünk ott is ijen bulikát, mulatunk mint az úrak! Mek hívjuk aszt az Arndreát is vagy hotyhíjják a szerelmedet és be tolom eléd pezsgős kádban! jó lesz ez Sódi, spórojjál rá vagy két hétig ;))
Dec 08, 2015 12:23:02
Joszi Kohen
Dec 08, 2015 12:23:17
Minden jót nektek, Zsidók!
(neked ott kaftánban a púppal: LÓFASZT A SEGGEDBE!)
(neked ott kaftánban a púppal: LÓFASZT A SEGGEDBE!)
Dec 08, 2015 12:23:17
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 12:25:59
Dec 08, 2015 12:25:59
xray
Dec 08, 2015 12:30:59
Milliárdokkal kevesebbet kapnak vissza a Quaestor-károsultak
index
az a lényeg, h sneci tovább tud élősködni a pénzükön.
Dec 08, 2015 12:30:59
töppedt buzigolyók
Dec 08, 2015 12:38:27
Az egyetlen nagy kérdés, hogy kint a melóhelyen német vagy angol nyelven folyik-e a munka. Ez valahogy nem került szóba, és illetlenség is lenne rákérdezni. :)
Tőlem aztán hazudozhatsz kedvedre, te szar. Jaja, majd ott kiderül, hogy a semmire se jó németeddel vagy a még szarabb angoloddal kéne papíron egy hétig próbamunkáznod. Úgy, hogy egy leírt feladatot nem tudsz megérteni angolul. De ott majd élőben, on the fly tökéletesen fog menni, és 100%-ot fogsz nyújtani minden téren. És a főnökúr csodába illő módon még fel is fog venni, annak ellenére, hogy egy ápolatlan, büdös szájú, torz testű, tétova járású, szakmailag inkompetens, faszverő náci buzi vagy. Mindezek ellenére véletlenül úgy fognak dönteni, hogy "Herr Kiss, ön fel van véve!"...
Miért hazudsz, zsidó? Kit akarsz hülyíteni egy ilyen sikersztorival már előre? Mindenki tudja, hogy Rocskaiék szereztek neked kint valami állást. Nem kell a színészkedés. Pontosan tudjuk, hogy mire vagy képes itthon, és ebből ki tudjuk következtetni, hogy mire lennél képes idegen nyelven, idegen környezetben. Semmire.
Erről ennyit.
Én azt javaslom, hogy bannoljuk ki a gecibe, ha még egyszer hazudozik itt a próbamelókról meg tesztekről meg ilyenekről.
Dec 08, 2015 12:38:27
sodika
Dec 08, 2015 12:41:26
irigy a zsidó
pedig nem kéne
pedig nem kéne
Dec 08, 2015 12:41:26
Hiénaverő
(
x17)
Dec 08, 2015 12:43:27
x17)
sodika
Dec 08, 2015 12:46:37
Dec 08, 2015 12:46:37
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 12:49:16
x48)
ja, minden lehet, de egy biztosnak látszik: veja nyényinek, a szegény nyugdíjasnak, sok pénzébe fog kerülni a munkakeresésed.
tigris
Dec 08, 2015 12:53:52
futja rá a questor károsultak pénzéből
Dec 08, 2015 12:53:52
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 12:55:28
x48)
veja nyényi is azon az elven van, mint te: aki mer az nyer. kockáztat. évente egy millióba kerülsz nekik legalább, és most rádob egy ki pénzt pluszban, hogy hátha meg tud szabadulni tőled, és nem kell tovább eltartania.
Nájszli
Dec 08, 2015 12:57:45
Azért 2:53-nál a leopárd felsős kis barnát nagyon blokkolnám... Ha sodi lennék rárántanék egyet, de munkahelyen nem csinálunk olyat csak a sodi. asodi. de neki meg nincs munkája...
Dec 08, 2015 12:57:45
Hiénaverő
(
x17)
Dec 08, 2015 13:01:51
x17)
Meg buzi is, Hahó! Előbb veri ki Habony szexpapira, mint valami
-
Dec 08, 2015 13:06:49
veja nyényi is azon az elven van, mint te: aki mer az nyer. kockáztat. évente egy millióba kerülsz nekik legalább, és most rádob egy ki pénzt pluszban, hogy hátha meg tud szabadulni tőled, és nem kell tovább eltartania.
Vajon Sodi visszaadja a ráfordított pénzt?
Dec 08, 2015 13:06:49
Škoda Superb
Dec 08, 2015 13:28:41
Porks cica egyébként írt már erre a fórumra valaha is?
Dec 08, 2015 13:28:41
-
Dec 08, 2015 13:45:59
Neked viszont egy filléredbe sem kerül az egész. Rocskaiék meg örüljenek, hogy eltarthatnak. Ugye Recskás?
Dec 08, 2015 13:45:59
Fakenguru
(
x5)
Dec 08, 2015 14:31:14
x5)
Sodi, nekem csak egy kérdésem lenne.
Meglássuk?
Hát azért hetyetye.
Meglássuk?
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 14:36:36
Dec 08, 2015 14:36:36
-
Dec 08, 2015 14:40:02
Porks cica egyébként írt már erre a fórumra valaha is?
talán a Nagy Bajban a Snecológusok idején volt itt nagy pofával, nem emlékszem pontosan. indexfórumra még írt, de ott a saját topikjába, biztos sérti az egóját hogy ez a fórum a sidekickjéről lett elnevezve (aki ráadásul főműsorszámmá nőtte ki magát)
Dec 08, 2015 14:40:02
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 14:42:39
x11)
irigy a zsidó
pedig nem kéne
pedig nem kéne
nem mondod?????
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 14:45:21
nem mondod?????
Van neked púpod?
Sérved?
Gecifoltos íróasztalod?
Dec 08, 2015 14:45:21
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 14:51:08
x11)
igazad van, nincs
sodika
Dec 08, 2015 15:05:42
Sodi, nekem csak egy kérdésem lenne.
Meglássuk?
Meglássuk?
Hát most mit csináljak?
Nehéz kérdés ez, mert én hajlamos vagyok arra, hogy folyton csak felkészüljek, anélkül hogy ténylegesen elkezdeném a dolgokat. De ha sosem kezded el, akkor sosem fogod megtudni, hogy elég felkészült vagy-e már.
Dec 08, 2015 15:05:42
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 15:08:47
Hát most mit csináljak?
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
* ásít *
Dec 08, 2015 15:08:47
sodika
Dec 08, 2015 15:08:48
Meg ugye felmerült a kérdés, megtérült-e egy fillér is a nyelvtanulásra fordított összegből. Meg fog-e?
Hát az érettségi utána tanulmányaimra fordított összegből?
Hát, ez csak úgy tud kiderülni, hogy időnként megpróbálok lépéseket tenni a megtérülés reményének irányába.
Másként nem.
Hát az érettségi utána tanulmányaimra fordított összegből?
Hát, ez csak úgy tud kiderülni, hogy időnként megpróbálok lépéseket tenni a megtérülés reményének irányába.
Másként nem.
Dec 08, 2015 15:08:48
sodika
Dec 08, 2015 15:09:41
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
* ásít *
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
Jövő héten
* ásít *
Hát ez az.
Hogy most korai-e német próbamelóra indulnom, ki tudja.
El kellett kezdeni a keresést, mert már mindenki azon röhögött, hogy egy éve csak beszélek a melókeresésről, de nem kezdem el.
Dec 08, 2015 15:09:41
sodika
Dec 08, 2015 15:12:27
Meg még ez is személyfüggő. A legtöbb HR-es elég jónak mondja a nyelvtudásomat, van amelyik meglepőnek jónak, a második, a próbanapos német cégnél a cégvezető talált ezalatján engem megfelelően, de pl. van egy kivétel, a kínai HR-es csaj (ma felhívott, és kiderült, hogy csaj), ő kivételesen pl. nem találja annak.
Csupa nehéz kérdés, mikor vagy már elég jó.
Dec 08, 2015 15:12:27
magabiztos OOP szintaktik
Dec 08, 2015 15:15:08
Hát ez az.
Pár napja avval indult az aktuális rohamod, hogyan érünk rá mi itt írogatni, mikor te majd meghalsz az időhiánytól.
Most mást sem csinálsz egésznap, mint itt öntöd magadból az újabbnál újabb életbölcsességeket.
Gyakorlatilag 10percente váltogatva a nem írok, telefosok egy oldalt a baromságaimmal tudatállapot közt.
Dec 08, 2015 15:15:08
-
Dec 08, 2015 15:22:22
sikerült haladni?
Dec 08, 2015 15:22:22
Škoda Superb
Dec 08, 2015 15:27:53
Ez a Nagy Baj pontosan mi is volt?
Dec 08, 2015 15:27:53
xray
Dec 08, 2015 15:44:49
Nehéz kérdés ez, mert én hajlamos vagyok arra, hogy folyton csak felkészüljek,
mire készültél fel, te elmeroggyant? a szakmai felkészültséged kritikán aluli, mert itt a fórumon csodálkozol rá a sokéves fejlesztésekre. a nyelvekre már gimnáziumban, illetve az egyetemen kellett volna felkészülnöd és nem 34 évesen bepánikolva lebaszni a telefont az első idegen szó hallatán. akkor mégis mi a faszra készültél fel, a Blahára?
Dec 08, 2015 15:44:49
Schwezoff Dávid
Dec 08, 2015 15:52:37
Segítség Sodinak!

Dec 08, 2015 15:52:37
töppedt buzigolyók
Dec 08, 2015 15:59:56
Meg még ez is személyfüggő. A legtöbb HR-es elég jónak mondja a nyelvtudásomat, van amelyik meglepőnek jónak, a második, a próbanapos német cégnél a cégvezető talált ezalatján engem megfelelően, de pl. van egy kivétel, a kínai HR-es csaj (ma felhívott, és kiderült, hogy csaj), ő kivételesen pl. nem találja annak.
Hát persze. Hazudjál csak zsidó. Egy olyan munkakörben, aminek a világon mindenütt az ANGOL a hivatalos nyelve, téged a meglepően jó németed miatt akar a főnökúr. Az nem számít neki, hogy egy angol nyelvű szoftvert nem tudsz üzemeltetni, és hogy a szakmai segédanyagokat nem vagy képes elolvasni, mert az angolod "again mine the access" szinten mozog.
Dec 08, 2015 15:59:56
broni
Dec 08, 2015 16:04:31
bognár tibi bácsi megtiltotta a fórumozást!!!a kecibe!!!!!
Dec 08, 2015 16:04:31
töppedt buzigolyók
Dec 08, 2015 16:09:05
Arról ne is beszéljünk, hogy 10 évvel ezelőtt is kínosnak számító szinten vagy szakmailag, és egyhetes "tanulásokkal" igyekszel szintre hozni ezt. És aztán ahelyett, hogy orbitálisan beégnél, valahogy mire eljutsz addig, hogy ide leírd, mi történt, már csak sikerekről számolsz be. Mindenki téged akar, mindenki a lábaid előtt hever, a próbafeladatok várhatnak, stb.
Lónak a fasza irigykedik rád. Nekem MINDENÉRT meg kellett küzdenem, amim van, tudod? Nem tolták a seggem alá. Két diplomám van, két nyelven beszélek a magyaron kívül. Vannak barátaim, van családom, van párom, van egzisztenciám, még ha nem is tartozom a gazdag trollok közé. Mi a büdös lófaszra lennék irigy? A kibaszott hálózsákodra? Vagy arra, hogy a sikertelen életedet mindenféle hazugságokkal próbálod kiszínezni? Vagy arra, hogy ha két forint van a kezedben, akkor elbaszod, miközben milliós tartozásokat görgetsz magad előtt, és nincs kilátásod a helyzet megoldására? Vagy arra, hogy ahelyett, hogy saját erőből boldogulnál, folyamatosan a hónod alá kell nyúlnia a gazdáidnak? Ne hidd, hogy nem tudjuk, hogy ezt a külföldi melócsát is Veráék szerezték neked.
Úgyhogy vegyél vissza, azt ajánlom, te púpos-sérves korcs náci, mert nem igazán van mire verned magad.
Lónak a fasza irigykedik rád. Nekem MINDENÉRT meg kellett küzdenem, amim van, tudod? Nem tolták a seggem alá. Két diplomám van, két nyelven beszélek a magyaron kívül. Vannak barátaim, van családom, van párom, van egzisztenciám, még ha nem is tartozom a gazdag trollok közé. Mi a büdös lófaszra lennék irigy? A kibaszott hálózsákodra? Vagy arra, hogy a sikertelen életedet mindenféle hazugságokkal próbálod kiszínezni? Vagy arra, hogy ha két forint van a kezedben, akkor elbaszod, miközben milliós tartozásokat görgetsz magad előtt, és nincs kilátásod a helyzet megoldására? Vagy arra, hogy ahelyett, hogy saját erőből boldogulnál, folyamatosan a hónod alá kell nyúlnia a gazdáidnak? Ne hidd, hogy nem tudjuk, hogy ezt a külföldi melócsát is Veráék szerezték neked.
Úgyhogy vegyél vissza, azt ajánlom, te púpos-sérves korcs náci, mert nem igazán van mire verned magad.
Dec 08, 2015 16:09:05
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 16:13:48
x9)
... a kínai HR-es csaj (ma felhívott, és kiderült, hogy csaj), ő kivételesen pl. nem találja annak.
Véletlenül elküldted a jelentkezésedet egy vadidegen cégnek, akiket nem készítettek fel a gazdatestek, hogy asodit csak dicsérni szabad, nehogy megint sírva hívja a "tanárnőt"?
broni
Dec 08, 2015 16:15:19
Broni öccse?
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2015%2F12%2F08%2Fletartoztattak_egy_dzsihadista_tinedzsert_romaniaban%2F
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2015%2F12%2F08%2Fletartoztattak_egy_dzsihadista_tinedzsert_romaniaban%2F
nem , ő is szekus, mint én!!!!!!!!!!tiszáig!!!!!!!!!!
Dec 08, 2015 16:15:19
broni
Dec 08, 2015 16:17:41
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F12%2F08%2Fmilliardokkal_kevesebbet_kapnak_vissza_a_quaestor-karosultak%2F
kun mediátor marcsikával megy a sodi, sikerült kideríteni!!!!
Dec 08, 2015 16:17:41
sodika
Dec 08, 2015 16:31:06
Na, a berlini cég, azt mondja, hogy amit készítettem, műszakilag megfelelő ugyan, de ők magasabb minőséget várnának, ezért a folyamat itt megszakad.
Nem baj, keresek tovább.
---
ich habe nun das Feedback bekommen, dass XXX Ihre Ergebnisse ausgewertet hat. Ihre Lösungen waren "handwerklich" in Ordnung allerdings hat aufgrund der spezifischen Fragestellung der Qualitätsanspruch nicht ausgereicht, um Sie in die nächste Runde zu katapultieren. Insofern müssen wir hier den Prozess beende. Wir können hier neue Stellen verfolgen, sobald Sie verfügbar sind.
Nem baj, keresek tovább.
---
ich habe nun das Feedback bekommen, dass XXX Ihre Ergebnisse ausgewertet hat. Ihre Lösungen waren "handwerklich" in Ordnung allerdings hat aufgrund der spezifischen Fragestellung der Qualitätsanspruch nicht ausgereicht, um Sie in die nächste Runde zu katapultieren. Insofern müssen wir hier den Prozess beende. Wir können hier neue Stellen verfolgen, sobald Sie verfügbar sind.
Dec 08, 2015 16:31:06
Zulu
(
x15)
Dec 08, 2015 16:36:18
x15)
Na, a berlini cég, azt mondja, hogy amit készítettem, műszakilag megfelelő ugyan, de ők magasabb minőséget várnának, ezért a folyamat itt megszakad.
Nem baj, keresek tovább.
---
Nem baj, keresek tovább.
---
Wut a surprise...
sodika
Dec 08, 2015 16:37:30
Sajnos a "technikailag megfelelő" szintnél tényleg nem tudom, hogyan tudnék jobbat teljesíteni, szóval ez egy jó nehéz kérdés. :)
Arra számítok, hogy az a két technika, amiben kint a próbahéten kell dolgozni, elég speciáilis ahhoz, hogy ne lehessen szarul csinálni.
Arra számítok, hogy az a két technika, amiben kint a próbahéten kell dolgozni, elég speciáilis ahhoz, hogy ne lehessen szarul csinálni.
Dec 08, 2015 16:37:30
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 16:38:49
x9)
Neked sikerülni fog.
sodika
Dec 08, 2015 16:39:55
A "műszakilag megfelelő" szintnél magasabbat még ígérni se merek senkinek. :)
Dec 08, 2015 16:39:55
sodika
Dec 08, 2015 16:41:07
Neked sikerülni fog.
A keretrendszer és az adatbáziskezelő is elég speciális ahhoz, hogy nehéz legyen szarul csinálni. Ebben reménykedem. :)
Dec 08, 2015 16:41:07
banshee
(
x24)
Dec 08, 2015 16:42:56
x24)
Sajnos a "technikailag megfelelő" szintnél tényleg nem tudom, hogyan tudnék jobbat teljesíteni, szóval ez egy jó nehéz kérdés. :)
Baszki, ez olyan, mintha egy asztalos egy olyan asztalt adna át, ami derékszöget távcsővel se látott, az ember rá se teheti a kezét, mert akkor egyből ezer szálka menne bele, úgy minősítené átadáskor, hogy "de hát technikailag megfelelő, lehet rajta enni, nem?"
Zulu
(
x15)
Dec 08, 2015 16:43:06
x15)
Lefordítom neked sodinyelvre: A megoldásod nyelvtanilag helyes, de amúgy egy igénytelen gányhalmaz, és teljesen világosan kiderül belőle, hogy képtelen lennél megfelelő színvonalon ellátni a szóban forgó munkát.
-
Dec 08, 2015 16:43:21
A berlinit elutasították. A másik kettővel mi a helyzet?
Dec 08, 2015 16:43:21
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 16:43:34
x9)
Ha nehéz, az csak jó. A kihívásokat szereti asodi.
sodika
Dec 08, 2015 16:44:58
A berlinit elutasították. A másik kettővel mi a helyzet?
Azokra megyek személyesen.
Dec 08, 2015 16:44:58
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 16:46:31
x48)
Nem baj, keresek tovább.
---
Nem baj, keresek tovább.
---
kudarc.
sodika
Lefordítom neked sodinyelvre: A megoldásod nyelvtanilag helyes, de amúgy egy igénytelen gányhalmaz
Az ELTE tanárszakján erre készítettek fel.
Nem progmatos voltam, tanárszakos.
Állítsd elő specifikációnak megfelelő kimenetet.
azt előállítottam
Innentől jó kérdés minen, mert mást nem is tudok még ígérni sem. :)
sodika
Dec 08, 2015 16:47:45
kudarc.
A "mszakilag jó, nem elég magas minőségű" az, amihez nem tudok hozzászólni, mert én a műszakilag helyes kimenetet tudom ígérni bárkinek is, semmi többet.
Dec 08, 2015 16:47:45
broni
Dec 08, 2015 16:48:06
Azokra megyek személyesen
szerencsétlenek..........((((((
szerencsétlenek..........((((((
Dec 08, 2015 16:48:06
sodika
Dec 08, 2015 16:51:09
- megfelelően meghatározott bemenetre
- a pontosan meghatározott formai és minőségi követelményekkel (nem "minél jobb", hanem ami pontosan meg van határozva)
- állítsd elő a megfelelő kimenetet
Erre lettem felkészítve, és ez az, amit ígérni tudok.
Ennyi :)
Bármi mást ígérni sem akarok, mivel tanárszakra jártam, nem pedig progmatra.
- a pontosan meghatározott formai és minőségi követelményekkel (nem "minél jobb", hanem ami pontosan meg van határozva)
Dec 08, 2015 16:51:09
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 16:51:25
x48)
olyan ez, mintha egy szakács összegányolna valami kutyának való szart, ami "étel", de amúgy ehetetlen szar.
érted már?
sodika
Dec 08, 2015 16:53:02
Hogy ezt kell csinálni.
Ennyi
Dec 08, 2015 16:53:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 16:54:22
x48)
- megfelelően meghatározott bemenetre
hát akkor jelentkezzél informatika tanári állásokra ha azt tanultad.
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 16:55:57
x9)
Hogy ezt kell csinálni.
Ennyi
Hogy ezt kell csinálni.
Ennyi
Ezért tartasz ott, ahol. Mert mindig csak tapicskoltál a langymeleg pocsolyában és két fűszálat nem tettél volna keresztbe a fejlődésed érdekében. Ez a hozzáállás elég egy raktárosi álláshoz, ahol nem várják el a melóstól, hogy kreatív módon rámolja a ládákat egymásra.
-
Dec 08, 2015 16:56:38
tanár akartál lenni?
Dec 08, 2015 16:56:38
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 16:57:25
x48)
Hogy ezt kell csinálni.
Ennyi
Hogy ezt kell csinálni.
Ennyi
ez még a magyar garázscégnél sem volt elég, nem hogy jól menő német cégeknél.
egyértelmű visszajelzéseket kapsz a piacról, hogy nem értesz a szakmádhoz. de te a korrekció helyett (pályaelhagyás vagy tanulás) folyamatosan magyarázod, hogy más a hibás.
broni
Dec 08, 2015 16:57:33
szíriába kevés az informatikus, mert menekülnek.....az isis is keres okos infósokat......
Dec 08, 2015 16:57:33
sodika
Dec 08, 2015 17:00:48
Na, közben visszajelzett a második cég, hogy máris kifizették a hotelt (vasárnapról hétfőre), meg az utamat haza Pestre.
Ez azt jelenti, hogy az útoköltség az első és a második város között, meg korábbam a péntek-szombat éjjelem kérdéses, azt nekem kell megszerveznem.
Na jóóó...
Ez azt jelenti, hogy az útoköltség az első és a második város között, meg korábbam a péntek-szombat éjjelem kérdéses, azt nekem kell megszerveznem.
Na jóóó...
Dec 08, 2015 17:00:48
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 17:01:32
x48)
ezek után sejted, hogy mi lesz a német próbamelókkal, a sodi? sorozatos kudarcok fognak érni. a helyedben felkészülnék lelkileg ezekre, mert depi dezső a kolosy sarkán túráztatja a superbét, és röhög a tüdőcskével.
Veja nyényi
Dec 08, 2015 17:02:46
Na, közben visszajelzett a második cég, hogy máris kifizették a hotelt (vasárnapról hétfőre), meg az utamat haza Pestre.
Na jóóó...
Na jóóó...
* nagyot sóhajt és írja a csekket fifinek *
Dec 08, 2015 17:02:46
sodika
Dec 08, 2015 17:04:59
Már tudom, hogy jutok haza Pestre, és mikor. :D
Az már jó.
Azt is tudom, hogy jutok el az első helyszínre.
A kérdéses még a két helyszín közötti út, és a kettő közötti két nap. Azt kell valahogy magamnak megszerveznem.
Az már jó.
A kérdéses még a két helyszín közötti út, és a kettő közötti két nap. Azt kell valahogy magamnak megszerveznem.
Dec 08, 2015 17:04:59
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 17:05:20
x48)
Na jóóó...
Na jóóó...
ajjaj, csak nehogy az legyen, hogy a második nap után elzavarnak, mert nem lesz elég a "műszakilag megfelelő" színvonal.
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 17:06:37
x9)
Már tudom, hogy jutok haza Pestre, és mikor. :D
Az már jó.
Az már jó.
És mit fogsz csinálni, ha az első "próbanap" után azt mondják, hogy holnap ne gyere?
144 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

siess senckó, mielőtt elhappolják előled a jó ksi állásokat a migráncsok