A levágott előbőr felmutatásával, kezdetnek..
b+, minek spórolsz, amikor időmilliomos vagy? nem dolgozol, családod nincs, haverjaid nincsenek, nem jársz sehova.
hogy egy huncut vasad sincs, csak hab a tortán.
A rabbid ajánlásával, esetleg még a SIS támogatásával lehet jelentkezni. Az előbőrt pedig be kell dobni sodi ablakán. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Jobb felső sarokban REGISZTRÁCIÓ gomb megnyomása után a regisztrációs űrlap kitöltése.
Előbőr elküldése szkennelve, majd bemutatása a Tanszéken.
Tudományos kutatómunka és aktív részvétel a fórumon.
Mindezek után a Tanszékvezető elbírája a felvételi kérelmet. Átlalában a döntés a leadást követően ASAP megtörténik, de legkésőbb Jövő héten.
Fater sem szeretheti túlzottan a gyereket, ha hagyta, hogy összeverjük.
Még be is akar mártani valaki mást?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
nem akart, hanem be is mártja a videóban: a srác rúgta szájba, akit a sértett leütött.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Sodi az admin, tőle kell megkérdezni!!!
Lesz itt még olyan egymásra köpködés,hogy öröm lesz nézni. Egymást fogják szarrá mártani. Mármint azok,akiknek van ügyvédje. Akinek nincs, az garantáltan szopni fog. Ártinak ki az ügyvédje? Lehet tudni?
Már csak a hangtorzítás hiányzik, mint a cédulagyáros magyarázkodó videóban.
Gondolom Futót már nem fizeti a Pogicsalád.
minek akarsz regisztrálni, írhatsz anélkül is?
a kisgyerekre fogta rá, akinek véres lett a szája. gondolom neki mondták meg az anyjáék, hogy akkor fiam, ha nem akarsz börtönben maradni, el kéne mondani a rendőröknek hogyan volt, és addig tartott a hűségeskü.
jó műsor lesz a tárgyalás.
Nagyjából mikorra várható?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
valamikor tavasszal, de hamarosan meg fogom mondani pontosan.
Jó, leszarom a szart is. Kőzök egy KV-t, oszt megcsinálom azt a kurva gombot.
sneckó hendikeppel indul ebben is, mert senki nem mondta neki, hogy regisztráljon a LinkedIn-en
Ettől függetlenül fenn van a LinkedIn-en.
Lesz köszfetyítyés?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
a hír tv szerintem ott lesz.
Lófaszt. Csak egy nyugodt és kiszámítható életet akarok.
A pénz csak eszköz hozzá, de egyébként utálom.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Én is utálom, ha épp kevés van belőle. Meg tudlak érteni.
Majd a Blahán.
materialista szardarab vagy, aki pénzt akar, és a pénzen dolgokat venni. superbét, kütyüket, meg vagizni mások előtt.
pontosan tudjuk, hogy milyen vagy, azokből az időkből ismerünk, amikor még volt pénzed, és arcoskodtál vele. ezeket az időket akarod visszahozni.
a pénz az istened.
Ha ekkora az arca egy két óra alatt összetaknyolt easy szintű HackerRank feladatra, akkor vajon mi lenne, ha tényleg kapna egy melót évi 45K eurós fizetéssel?
egyszer voltam valami polgári tárgyalásán, és ott egy gyenge pillanatában átvette a tárgyalás vezetését a bírótól, és meg akarta mondani, hogy mi legyen. aztán a bíró leállította, hogy ezt inkább majd ő, a hallgatóság meg röhögött rajta. Sherlock Porks meg erre elpirult, aztán lesütötte a szemét, és kussolt.
pénzért mész külföldre. ennyi. minden más hazugság.
Csak az ilyen életért meg is kell ám dolgozni. Te viszont teljesen alkalmatlan normális életre. Emberileg és szakmailg is egy 0 vagy.
mi lenne? az sg fórumon elolvashatod. pont az lenne.
Nem megy a tetves kis Sodika, csak menne...
Főként kredenc, mert bassza meg a kurva.
monomániás elmebeteg vagy, Hahó! 1 éve van megakadva a lemez. uncsi.
* ásít *
ezt itthon is megtehetnéd, ha nem basztad volna el az elmúlt 15 évet baromságokra, hanem rendesen megtanultad volna a szakmádat
és ne gyere azzal, hogy ahhoz mennyit klne netto keresned, mert az itthon dolgozó infóstollok körberöhögnek
a mai napod pontosan mutatja, hogy miéprt nem viszed semmire: a teszten kívül ma gyakorlatikag semmit se csináltál
ha normális lennél, akkor valami olyasmit írtál volna, hogy "elvinném anyámat párizsba", "apámnak vennék szigetelést a házra". de nem. te elmebeteg vagy, és valami régi sérelemért akarsz nevetséges bosszút állni a pénzzel, miközben a szüleid miattad nyomorognak.
nem szégyelled magad, te fasz?
Na pl ezért nem fogod te semmire vinni az életben. Az elmúlt 10 évedet elmebetegekre és bűnözőkre pazaroltad. Talán Andi végre egy normálisabb fajta volt, de neki nem volt hozzád gyomra, türelme. Ne rá haragudj hanem magadra meg azokra a barmokra akiknek csicskáztál évekig.
Szarik a szüleire mert onnan már nem jön pénz. Asodi így lett nevelve.
kell anyám műfasza???????????
Nemleszkredencésnemleszandisem
Biztos lenne néhány barát aki segítene a pénzt "okosan" elkölteni.
Szerinted egy ilyen ember képes lenne közfelfogás szerinti normális életre?
barbi????
Szarok rád!!!
sneckó, a te egész eddigi életed arról szól, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni, és amit most csinálsz, az is egy pótcsekekvés
btw, kaptál mr valami reakciót a tesztedre?
unjuk már az angyizást, Hahó!
jobb műsort nyomjál sneckó!
A munkakeresés?
Pontosan.
Igen. Nem akarsz dolgozni, csak rá vagy kényszerítve. Ezért még mindig a vérprofi programozót adva jelentkezel olyan állásokra, amiket egyértelműen nem fogsz megkapni. Ha TÉNYLEG dolgozni akarnál, és saját elhatározásból keresnél munkát, akkor a realitás talaján állva operátornak, junior webprogramozónak vagy raktárosnak jelentkeznél. Azt sem Németországba, ahol még annyi esélyed sincs, mint amennyi itthon, hanem a komfortzónádon belül, lehetőleg Budapesten, a Kolosy tér környékén. Ez a "munkakeresés" csak a Vera néninek kötelezően felmutatott pótcselekvés, semmi valós és reális alapja nincs.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jó :)
igen, az, ha te komolyan munkát keresel, akkor nem a szar sztaniolpapíírba való csomagolására költesz egymillát, hanem elmész szépen olyan tanfolyásra, ahol szintre hozod a tudásodat
mert a szar akkor is szar, ha sztaniolba csomagolod és masnit kötsz rá
Kár, hogy csak arra volt elég, hogy felső-középosztályból underclassba soroltasd át a környezetedet. :(
Miffan? Milyen egész hétvégén? Amikor vasárnap itt szenvedtél két órán keresztül a Hackerrank-os feladattal, meg előtte még egy párral, az pontosan hol fedi az OOP tanulást? Miután megoldottad azt a néhány kezdőfeladatot, belelovaltad magad a saját vérprofiságodba, tehát biztosan nem tanulással folytattad.
Ráadásul minek neked OOP-t tanulni? Nem ezzel foglalkozol már több éve?
nyomtad a faszt, itt angyiztál orrba-szájba
mit írt?
hogy jól sikmerült a teszt és vár a 45,000 eurós kezdőfizetés?
Hogy nem tudott tegnap elérni (mert másikkal dumáltam épp), és mikor hívjon.
Írd neki, hogy "Óhelló, látom keresett, de most nem érek rá, mert leszarom a szart is! Na meló, csá."
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
34 évesen azért már feltalálhatnád magad.
Szólítsd kegyelmes uramnak.
Miért nem tiltod le egyszerűen?
Persze, izzanak nálad a vonalak, munkáltatók hada keres. Hagyjuk már!
És úgy, hogy több mint egy hete nem is küldök már semmit.
Szimpla?
Endre, tudtál haladni?
:D
Zsidók vagytok.
Na és ha zsidók vagyunk?
Ez semmit sem változtat azon a tényen, hogy te meg egy életképtelen szar vagy.
Mikrocsip
Dec 07, 2015 20:49:24
hogy lesz valaki regisztrált zsidó?
Dec 07, 2015 20:49:24
skype ingerjú
Dec 07, 2015 20:56:15
én már két hete feladtam Vera néninek postán! még nem érkezett válasz, és amikor a telefonba lihegtem akkor is csak sikoltozott... Dec 07, 2015 20:56:15
xray
Dec 07, 2015 20:56:20
Na jó. Mostantól azt az időt is megspórolom a tanulástól, ami itt töltök.
csá
csá
b+, minek spórolsz, amikor időmilliomos vagy? nem dolgozol, családod nincs, haverjaid nincsenek, nem jársz sehova.
hogy egy huncut vasad sincs, csak hab a tortán.
Dec 07, 2015 20:56:20
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 21:00:23
x48)
ön = Sherlock Porks
Ask fm
Dec 07, 2015 21:00:31
A rabbid ajánlásával, esetleg még a SIS támogatásával lehet jelentkezni. Az előbőrt pedig be kell dobni sodi ablakán. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 07, 2015 21:00:31
Tanszéki Előadó
Dec 07, 2015 21:00:47
Előbőr elküldése szkennelve, majd bemutatása a Tanszéken.
Tudományos kutatómunka és aktív részvétel a fórumon.
Mindezek után a Tanszékvezető elbírája a felvételi kérelmet. Átlalában a döntés a leadást követően ASAP megtörténik, de legkésőbb Jövő héten.
Dec 07, 2015 21:00:47
Az Alapító
Dec 07, 2015 21:01:50
Az apja viszont végignézte, úgy tűnik, tehát van még egy terhelő vallomás a tokás ellen.
Fater sem szeretheti túlzottan a gyereket, ha hagyta, hogy összeverjük.
Dec 07, 2015 21:01:50
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 21:03:46
x48)
valaki fejbe rúgja a sértettet, és bár a tanú nem látja ki volt, de közben Sherlock Porks elismeri, hogy az ő cipőjétől származott a rúgás.
és erre elkezdi bizonygatni a videóban, hogy nem csak vasalt cipőtől lehet ilyen arcsérülést szerezni, és egyébként nem ő, hanem egy másik gurulka rúgott.
facepalm.
és erre elkezdi bizonygatni a videóban, hogy nem csak vasalt cipőtől lehet ilyen arcsérülést szerezni, és egyébként nem ő, hanem egy másik gurulka rúgott.
facepalm.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 07, 2015 21:06:30
x16)
és erre elkezdi bizonygatni a videóban, hogy (...) egyébként nem ő, hanem egy másik gurulka rúgott.
facepalm.
facepalm.
Kezdő troll
Dec 07, 2015 21:07:29
Hol a gomb?
Jobb felső sarokban REGISZTRÁCIÓ gomb megnyomása után a regisztrációs űrlap kitöltése.
Dec 07, 2015 21:07:29
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 21:08:19
x48)
nem akart, hanem be is mártja a videóban: a srác rúgta szájba, akit a sértett leütött.
Ask fm
Dec 07, 2015 21:10:49
Hol a gomb?
Sodi az admin, tőle kell megkérdezni!!!
Dec 07, 2015 21:10:49
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 21:11:06
x48)
"fél év múlva tudtam meg, hogy ki rúgott" = "az iratismertetéskor láttam, hogy ki vallott rám, és ő rúgott, nem én"
Ask fm
Dec 07, 2015 21:13:33
Lesz itt még olyan egymásra köpködés,hogy öröm lesz nézni. Egymást fogják szarrá mártani. Mármint azok,akiknek van ügyvédje. Akinek nincs, az garantáltan szopni fog. Ártinak ki az ügyvédje? Lehet tudni?
Dec 07, 2015 21:13:33
Kezdő troll
Dec 07, 2015 21:15:38
"fél év múlva tudtam meg, hogy ki rúgott" = "az iratismertetéskor láttam, hogy ki vallott rám, és ő rúgott, nem én"
Már csak a hangtorzítás hiányzik, mint a cédulagyáros magyarázkodó videóban.
Dec 07, 2015 21:15:38
Karandas
Dec 07, 2015 21:16:45
Gondolom Futót már nem fizeti a Pogicsalád.
Dec 07, 2015 21:16:45
xray
Dec 07, 2015 21:41:25
Hol a gomb?
minek akarsz regisztrálni, írhatsz anélkül is?
Dec 07, 2015 21:41:25
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 21:44:31
x48)
a kisgyerekre fogta rá, akinek véres lett a szája. gondolom neki mondták meg az anyjáék, hogy akkor fiam, ha nem akarsz börtönben maradni, el kéne mondani a rendőröknek hogyan volt, és addig tartott a hűségeskü.
Kérdés
Sodi, te mikor kapsz ilyen levelet?
Az önéletrajzát belső (xy.hu regisztráció) vagy külső (zy.hu, Linkedin) adatbázisunkból szűrtük ki és figyelemreméltó szakmai múltja miatt kerestük fel.
Egy budapesti, IT piacon elismert céghez Senior Rendszermérnöket, Microsoft Server Rendszermérnököt és MQ Serise Üzemeltető jelölteket keresünk és úgy gondoltuk, hogy érdekes lehet az Ön számára is. A pozíciók leírását becsatoltam.
Amennyiben pályázni szeretné vagy kérdése lenne kérem írjon nekem.
Havonta több ilyen jön, de nem pattogok mert minek?
Az önéletrajzát belső (xy.hu regisztráció) vagy külső (zy.hu, Linkedin) adatbázisunkból szűrtük ki és figyelemreméltó szakmai múltja miatt kerestük fel.
Egy budapesti, IT piacon elismert céghez Senior Rendszermérnöket, Microsoft Server Rendszermérnököt és MQ Serise Üzemeltető jelölteket keresünk és úgy gondoltuk, hogy érdekes lehet az Ön számára is. A pozíciók leírását becsatoltam.
Amennyiben pályázni szeretné vagy kérdése lenne kérem írjon nekem.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 07, 2015 21:48:32
x16)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 21:50:12
x48)
országot kinőtt púp
Dec 07, 2015 21:50:59
Hol a gomb?
Picsába má' megint az ügyfél hasafájását kell hallgatni, miközben ma nem is tanultam még semmit. Jó, leszarom a szart is. Kőzök egy KV-t, oszt megcsinálom azt a kurva gombot.
Dec 07, 2015 21:50:59
jiddise máme
(
x11)
Dec 07, 2015 22:03:04
x11)
Sodi, te mikor kapsz ilyen levelet?
sneckó hendikeppel indul ebben is, mert senki nem mondta neki, hogy regisztráljon a LinkedIn-en
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 22:11:32
x48)
kényszer alatt, persze. mivel fogságban voltak, ezért kötelező védő részvétele a kihallgatáson. elég érdekes lesz bemesélni a bíróságnak, hogy a védő jelenlétében kényszerítették őket. egyrészt. másrészt a "nekem már csak akkor tudta elmondani amikor már kint voltam" vs. a hír tv-s börtöninterjúban már arra panaszkodik, hogy kényszer alatt tették a vallomást a gurulkák. a malacz is olyan bután hazudik, mint a sodi. saját magát buktatja le.
tolvajkergetok 1 órája
+mocskoskukorica Nem fél évvel később derült ki. Az első vallomásukat kényszer alatt tették a srácok, és nem a valóság volt benne, hanem amit a rendőrök aláírattak velük. Nekem csak akkor tudta elmondani, amikor már kint voltam. A sérült kolléga pedig azért nem szállt fel a mentőre, mert nem érezte úgy, hogy súlyos lenne a sérülése. Ez csak napokkal később derült ki, amikor meglazult a foga.
tolvajkergetok 1 órája
+mocskoskukorica Nem fél évvel később derült ki. Az első vallomásukat kényszer alatt tették a srácok, és nem a valóság volt benne, hanem amit a rendőrök aláírattak velük. Nekem csak akkor tudta elmondani, amikor már kint voltam. A sérült kolléga pedig azért nem szállt fel a mentőre, mert nem érezte úgy, hogy súlyos lenne a sérülése. Ez csak napokkal később derült ki, amikor meglazult a foga.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 07, 2015 22:31:27
x30)
Ettől függetlenül fenn van a LinkedIn-en.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 07, 2015 22:43:11
x17)
Lesz köszfetyítyés?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 22:45:24
x48)
Lesz köszfetyítyés?
a hír tv szerintem ott lesz.
sodika
Dec 07, 2015 23:26:39
dehát a pénz miatt akarsz külföldre menni.:)))
Dec 07, 2015 23:26:39
broni
Dec 07, 2015 23:27:30
heil anikrisztus!!!valamelyik retardot fel kéne áldozni az ördögnek!!!black metal is krieg!!!!!!!
Dec 07, 2015 23:27:30
IsmeretlenJoAkaro
Dec 07, 2015 23:30:02
Gyonyoru, ahogy a pokhendi stilusaban oltogatja a segelyhivon az ugyeletest.
- Jo estet, segelyhivo kozpont, miben segithetek?
- Jo, estet, ismet Sherlock Porks vagyok, Tolvajkergetok! Budakeszin vagunk, mondom az utcat... Batthyany utca, Jozsef Attila utca sarok! Delelott tortent kerekparlopas, amiben a 13. kerulet mar intezkedett, annak az elkovetoje itt van velunk, beismerte, hogy o vitte el a kerekpart. Lenyeg az az, hogy az emberket igy hat... kicsit be kene vinni. Mert ugye beismeri a buncselekmenyt. Masreszt meg igy meg kene mutatni neki a helyi nevezetessegek fenykepeit, hogy melyiknek adta el.
[Az ugyeletes gondolom itt Mute gomb megnyomasa mellett eleresztett egy "Faszom nem kell?" megjegyzest]
- Jo, koszonom szepen, ertesitem a rendoroket.
Sherlock Porks a videoban ezutan meglepetten kozli, hogy nem jottek ki a zsaruk. A valosagban valami hasonlo tortenhetett:
- Te Joska, az a dagadt marcipanzabalo Sherlock Porks mar megint pattog valamit!
- Mi a faszt akar mar megint?
- Nem tudom, azt akarja, hogy Budakeszirol bevigyunk valami gyereket.
- Hat kapja be a faszom, o nekunk ne parancsolgasson! Multkor is kimentunk es masfel orat maszkaltunk a hideg ejszakaban kovetve a jatekboltban kaphato kinai villogos szarjat, amire azt hiszi, hogy jelado. Kozben hallgathattuk, ahogy a teleszart buvarruhajaban pruszkolve bukdacsol elore, vallan a 80-as eveket idezo kameraval. A fasz se akar ilyenekkel foglalkozni. Varjal, most kanyarodott be a kapitanysag udvarara egy betort szelvedoju Nissan Micra. Gyorsan lekapcsolunk minden vilagitast es elbujunk. A vegen megint beszelnem kell azzal a furcsa, buzi gyerekkel! Majd meg kesobb beszelunk!
- Jo, estet, ismet Sherlock Porks vagyok, Tolvajkergetok! Budakeszin vagunk, mondom az utcat... Batthyany utca, Jozsef Attila utca sarok! Delelott tortent kerekparlopas, amiben a 13. kerulet mar intezkedett, annak az elkovetoje itt van velunk, beismerte, hogy o vitte el a kerekpart. Lenyeg az az, hogy az emberket igy hat... kicsit be kene vinni. Mert ugye beismeri a buncselekmenyt. Masreszt meg igy meg kene mutatni neki a helyi nevezetessegek fenykepeit, hogy melyiknek adta el.
[Az ugyeletes gondolom itt Mute gomb megnyomasa mellett eleresztett egy "Faszom nem kell?" megjegyzest]
Sherlock Porks a videoban ezutan meglepetten kozli, hogy nem jottek ki a zsaruk. A valosagban valami hasonlo tortenhetett:
- Te Joska, az a dagadt marcipanzabalo Sherlock Porks mar megint pattog valamit!
- Hat kapja be a faszom, o nekunk ne parancsolgasson! Multkor is kimentunk es masfel orat maszkaltunk a hideg ejszakaban kovetve a jatekboltban kaphato kinai villogos szarjat, amire azt hiszi, hogy jelado. Kozben hallgathattuk, ahogy a teleszart buvarruhajaban pruszkolve bukdacsol elore, vallan a 80-as eveket idezo kameraval. A fasz se akar ilyenekkel foglalkozni. Varjal, most kanyarodott be a kapitanysag udvarara egy betort szelvedoju Nissan Micra. Gyorsan lekapcsolunk minden vilagitast es elbujunk. A vegen megint beszelnem kell azzal a furcsa, buzi gyerekkel! Majd meg kesobb beszelunk!
Dec 07, 2015 23:30:02
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 07, 2015 23:30:14
x16)
Utálod a pénzt, mert egy filléred sincs.
töppedt buzigolyók
Dec 07, 2015 23:35:28
Én is utálom, ha épp kevés van belőle. Meg tudlak érteni.
Dec 07, 2015 23:35:28
broni
Dec 07, 2015 23:36:53
Ebben a világban a gyűlölet
A kora hekatomba
Evil lelkek sötét megvilágosodás
felold a jövőben akkor
Nálunk a halál és a háború
megidézi a sötét erők az örök gyötrelem
Senki nem fogja túlélni ezt a korszakot a sötétség
Ez a kibaszott világ fog pusztulni
halott! Mi vagyunk erők pusztítás Robban a bomba Evil fejében a káosz közömbösség, az emberi fenevad Csapdában minden elme sötétben Infernal utak az őrület és a harag Lucifer! Minden el fog pusztulni ereje által a fenevad Indítsa el a robbantást a földön Brutal és őrült nagyítás a fenevad teljes és tökéletes közömbösség a kártevő Szenvedés fog fizetni a hibákat, mielőtt a halál Dominion, halál, istenkáromlás Detonate Az utolsó öröksége Senki nem fogja túlélni ezt a korszakot a sötétség A űrt hagyott Ez a kibaszott világ fog pusztulni
baszok a karácsonyra!!!!!!!!!!!!!
heil perversor!!!!!!!!!!
A kora hekatomba
Evil lelkek sötét megvilágosodás
felold a jövőben akkor
Nálunk a halál és a háború
megidézi a sötét erők az örök gyötrelem
Senki nem fogja túlélni ezt a korszakot a sötétség
Ez a kibaszott világ fog pusztulni
halott! Mi vagyunk erők pusztítás Robban a bomba Evil fejében a káosz közömbösség, az emberi fenevad Csapdában minden elme sötétben Infernal utak az őrület és a harag Lucifer! Minden el fog pusztulni ereje által a fenevad Indítsa el a robbantást a földön Brutal és őrült nagyítás a fenevad teljes és tökéletes közömbösség a kártevő Szenvedés fog fizetni a hibákat, mielőtt a halál Dominion, halál, istenkáromlás Detonate Az utolsó öröksége Senki nem fogja túlélni ezt a korszakot a sötétség A űrt hagyott Ez a kibaszott világ fog pusztulni
baszok a karácsonyra!!!!!!!!!!!!!
heil perversor!!!!!!!!!!
Dec 07, 2015 23:36:53
banshee
(
x24)
Dec 07, 2015 23:37:22
x24)
Majd a Blahán.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 23:44:04
x48)
materialista szardarab vagy, aki pénzt akar, és a pénzen dolgokat venni. superbét, kütyüket, meg vagizni mások előtt.
pontosan tudjuk, hogy milyen vagy, azokből az időkből ismerünk, amikor még volt pénzed, és arcoskodtál vele. ezeket az időket akarod visszahozni.
a pénz az istened.
töppedt buzigolyók
Dec 07, 2015 23:46:53
a pénz az istened.
a pénz az istened.
Ha ekkora az arca egy két óra alatt összetaknyolt easy szintű HackerRank feladatra, akkor vajon mi lenne, ha tényleg kapna egy melót évi 45K eurós fizetéssel?
Dec 07, 2015 23:46:53
sodika
Dec 07, 2015 23:47:36
A kütyü nem pénz, a kütyü kütyü.
Ingyen is elfogadnám.
Ingyen is elfogadnám.
Dec 07, 2015 23:47:36
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 23:47:58
x48)
Gyonyoru, ahogy a pokhendi stilusaban oltogatja a segelyhivon az ugyeletest.
egyszer voltam valami polgári tárgyalásán, és ott egy gyenge pillanatában átvette a tárgyalás vezetését a bírótól, és meg akarta mondani, hogy mi legyen. aztán a bíró leállította, hogy ezt inkább majd ő, a hallgatóság meg röhögött rajta. Sherlock Porks meg erre elpirult, aztán lesütötte a szemét, és kussolt.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 23:48:56
x48)
Ingyen is elfogadnám.
Ingyen is elfogadnám.
-
Dec 07, 2015 23:49:22
Csak az ilyen életért meg is kell ám dolgozni. Te viszont teljesen alkalmatlan normális életre. Emberileg és szakmailg is egy 0 vagy.
Dec 07, 2015 23:49:22
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 23:50:19
x48)
-
Dec 07, 2015 23:50:26
Nem megy a tetves kis Sodika, csak menne...
Dec 07, 2015 23:50:26
sodika
Dec 07, 2015 23:52:00
Dec 07, 2015 23:52:00
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 23:53:22
x48)
monomániás elmebeteg vagy, Hahó! 1 éve van megakadva a lemez. uncsi.
* ásít *
jiddise máme
(
x11)
Dec 07, 2015 23:54:32
x11)
ezt itthon is megtehetnéd, ha nem basztad volna el az elmúlt 15 évet baromságokra, hanem rendesen megtanultad volna a szakmádat
és ne gyere azzal, hogy ahhoz mennyit klne netto keresned, mert az itthon dolgozó infóstollok körberöhögnek
a mai napod pontosan mutatja, hogy miéprt nem viszed semmire: a teszten kívül ma gyakorlatikag semmit se csináltál
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 07, 2015 23:57:10
x48)
ha normális lennél, akkor valami olyasmit írtál volna, hogy "elvinném anyámat párizsba", "apámnak vennék szigetelést a házra". de nem. te elmebeteg vagy, és valami régi sérelemért akarsz nevetséges bosszút állni a pénzzel, miközben a szüleid miattad nyomorognak.
-
Dec 07, 2015 23:57:21
Na pl ezért nem fogod te semmire vinni az életben. Az elmúlt 10 évedet elmebetegekre és bűnözőkre pazaroltad. Talán Andi végre egy normálisabb fajta volt, de neki nem volt hozzád gyomra, türelme. Ne rá haragudj hanem magadra meg azokra a barmokra akiknek csicskáztál évekig.
Dec 07, 2015 23:57:21
-
Dec 07, 2015 23:58:47
Szarik a szüleire mert onnan már nem jön pénz. Asodi így lett nevelve.
Dec 07, 2015 23:58:47
broni
Dec 07, 2015 23:58:52
Ingyen is elfogadnám.
Ingyen is elfogadnám.
kell anyám műfasza???????????
Dec 07, 2015 23:58:52
-
Dec 07, 2015 23:59:50
Nemleszkredencésnemleszandisem
Dec 07, 2015 23:59:50
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 08, 2015 00:00:59
x48)
ps4-et meg superbét akarsz venni magadnak, miközben anyád 40 ezerből nyomorog, apádat meg olyan régen látogattad meg a szigetelés nélküli házában, hogy már meg sem ismernéd.
micsoda egy szardarab vagy te, a sodi?
-
Dec 08, 2015 00:01:04
Biztos lenne néhány barát aki segítene a pénzt "okosan" elkölteni.
Dec 08, 2015 00:01:04
-
Dec 08, 2015 00:02:17
ps4-et meg superbét akarsz venni magadnak, miközben anyád 40 ezerből nyomorog, apádat meg olyan régen látogattad meg a szigetelés nélküli házában, hogy már meg sem ismernéd.
Szerinted egy ilyen ember képes lenne közfelfogás szerinti normális életre?
Dec 08, 2015 00:02:17
sodika
Dec 08, 2015 00:14:17
Mit újságoljak nekik?
Ha a próbahét vagy próbanap után visszahívnak januárra, megünneplem velük.
Ha a próbahét vagy próbanap után visszahívnak januárra, megünneplem velük.
Dec 08, 2015 00:14:17
-
Dec 08, 2015 00:17:19
nem szégyen ha utálod a szüleidet, nem mindenkinek jó a kapcsolata velük. csak akkor ne add elő a nagykeresztény családbarát hazaffyt.
Dec 08, 2015 00:17:19
sodika
Dec 08, 2015 00:23:08
dehogy utálom őket
hárman vagyunk pillanatnyilag háromféle szar helyzetben
vidám témáink lehetnének
tényleg
hárman vagyunk pillanatnyilag háromféle szar helyzetben
vidám témáink lehetnének
tényleg
Dec 08, 2015 00:23:08
-
Dec 08, 2015 00:25:13
akkor azt mondom neked, hogy kurva gyorsan húzzál bele, mert te vagy az egyedüli aki érdemben igazán segíthet rajtuk. ne okozz csalódást nekik..
Dec 08, 2015 00:25:13
sodika
Dec 08, 2015 00:32:46
Miről beszélsz? Ha segítség kell nekik, arra ott az önkormányzat. A Sodi senkinek nem az apukája.
Dec 08, 2015 00:32:46
RGL?
Dec 08, 2015 00:34:13
Több rendőrre támadt rá egy menekült Németországban egy vasútállomáson
Azt kiabálta, hogy „Allah akbar, Iszlám Állam“.
Dec 08, 2015 00:34:13
broni
Dec 08, 2015 00:40:08
Több rendőrre támadt rá egy menekült Németországban egy vasútállomáson
barbi????
Dec 08, 2015 00:40:08
sodika
Dec 08, 2015 00:43:17
Ugye van az alapelv, amit Budaházy kimond, és pl. RGL elutasít. Előbb magad rakd rendbe, mert addig nem tudsz máson segíteni. Pontosabban: eddig mások segítése arról szól, hogy szerencsétlenségedben nem tudsz mit kezdeni magaddal.
Minden gecisége dacára a Krizsai Andinak ez az egy nagyon jó és valós meglátása volt még 2013-ban, amikor nála laktam.
Minden gecisége dacára a Krizsai Andinak ez az egy nagyon jó és valós meglátása volt még 2013-ban, amikor nála laktam.
Dec 08, 2015 00:43:17
-
Dec 08, 2015 00:47:12
What Andi?
Dec 08, 2015 00:47:12
Palvin Barbi
Dec 08, 2015 00:48:35
barbi????
Szarok rád!!!
Dec 08, 2015 00:48:35
jó lelkű troll
Dec 08, 2015 03:50:52
Nem ajándékozza meg a tanszék a Sodi szüleit valamivel karácsonyra hanukára idén? Talán Zsery bevállalhatná azt, hogy a beérkező pénzekből összeállít egy-egy csomagot, és elviszi Gyöngyinek és Bandi bának. A legjobb az lenne, ha esetleg kicsit beszélgetne is velük egy kicsit. Persze bármelyik másik troll is bevállalhatja, ha úgy látja jónak.
Dec 08, 2015 03:50:52
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 04:40:19
x11)
Pontosabban: eddig mások segítése arról szól, hogy szerencsétlenségedben nem tudsz mit kezdeni magaddal.
sneckó, a te egész eddigi életed arról szól, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni, és amit most csinálsz, az is egy pótcsekekvés
btw, kaptál mr valami reakciót a tesztedre?
-
Dec 08, 2015 06:48:43
Ugye van az alapelv, amit Budaházy kimond, és pl. RGL elutasít. Előbb magad rakd rendbe, mert addig nem tudsz máson segíteni. Pontosabban: eddig mások segítése arról szól, hogy szerencsétlenségedben nem tudsz mit kezdeni magaddal.
unjuk már az angyizást, Hahó!
jobb műsort nyomjál sneckó!
Dec 08, 2015 06:48:43
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 08, 2015 06:50:35
x16)
Endre, új pénzszerzési lehetőség!
444.hu/2015/12/07/mar-keresik-a-donort-az-elso-amerikai-penisz-transzplantaciohoz
444.hu/2015/12/07/mar-keresik-a-donort-az-elso-amerikai-penisz-transzplantaciohoz
sodika
Dec 08, 2015 07:45:38
A munkakeresés?
Dec 08, 2015 07:45:38
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 08, 2015 07:57:24
A munkakeresés?
Pontosan.
Dec 08, 2015 07:57:24
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 08, 2015 07:58:09
x38)
A munkakeresés?
Igen. Nem akarsz dolgozni, csak rá vagy kényszerítve. Ezért még mindig a vérprofi programozót adva jelentkezel olyan állásokra, amiket egyértelműen nem fogsz megkapni. Ha TÉNYLEG dolgozni akarnál, és saját elhatározásból keresnél munkát, akkor a realitás talaján állva operátornak, junior webprogramozónak vagy raktárosnak jelentkeznél. Azt sem Németországba, ahol még annyi esélyed sincs, mint amennyi itthon, hanem a komfortzónádon belül, lehetőleg Budapesten, a Kolosy tér környékén. Ez a "munkakeresés" csak a Vera néninek kötelezően felmutatott pótcselekvés, semmi valós és reális alapja nincs.
sodika
Dec 08, 2015 07:58:36
Pontosan.
Jó :)
Dec 08, 2015 07:58:36
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 08:01:52
x11)
A munkakeresés?
igen, az, ha te komolyan munkát keresel, akkor nem a szar sztaniolpapíírba való csomagolására költesz egymillát, hanem elmész szépen olyan tanfolyásra, ahol szintre hozod a tudásodat
mert a szar akkor is szar, ha sztaniolba csomagolod és masnit kötsz rá
sodika
Dec 08, 2015 08:17:59
A webes tanfolyamok is elég faszák.
Egész hétvégén OOP tanfolyamokat nyomtam.
Tegnap meg már az egyik technikát, amivel dolgozni kell.
Dec 08, 2015 08:17:59
sodika
Dec 08, 2015 08:18:39
Frontális oktatásra én már nem vágyok. 6 és 28 éves korom közt elég volt.
Dec 08, 2015 08:18:39
Sárkány
Dec 08, 2015 08:22:09
Frontális oktatásra én már nem vágyok. 6 és 28 éves korom közt elég volt.
Kár, hogy csak arra volt elég, hogy felső-középosztályból underclassba soroltasd át a környezetedet. :(
Dec 08, 2015 08:22:09
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 08, 2015 08:23:35
x9)
Miffan? Milyen egész hétvégén? Amikor vasárnap itt szenvedtél két órán keresztül a Hackerrank-os feladattal, meg előtte még egy párral, az pontosan hol fedi az OOP tanulást? Miután megoldottad azt a néhány kezdőfeladatot, belelovaltad magad a saját vérprofiságodba, tehát biztosan nem tanulással folytattad.
Ráadásul minek neked OOP-t tanulni? Nem ezzel foglalkozol már több éve?
sodika
Dec 08, 2015 08:27:40
A teszthet egyelőre annyi visszajelzés van, hogy megkérdezte a HR-es tegnap, kitöltöttem-e.
---
Sehr geehrter Herr Kiss,
ich wollte mich kurz erkundigen, wie es mit dem Test verlaufen ist? Konnten Sie ihn erfolgreich absolvieren?
Besten Dank für Ihr kurzfristiges Update!
Herzliche Grüße
---
Sehr geehrter Herr XX,
vielen Dank für Ihr Interesse!
Ja, ich habe das XX-Test erfolgreich absolviert, und ich glaube, dass alle meine Antworten und Lösungen angemessen waren. Jetzt warte ich auf den eventuellen nächsten Schritt.
Beste Grüße,
Endre F. Kiss
---
Sehr geehrter Herr Kiss,
ich wollte mich kurz erkundigen, wie es mit dem Test verlaufen ist? Konnten Sie ihn erfolgreich absolvieren?
Besten Dank für Ihr kurzfristiges Update!
Herzliche Grüße
---
Sehr geehrter Herr XX,
vielen Dank für Ihr Interesse!
Ja, ich habe das XX-Test erfolgreich absolviert, und ich glaube, dass alle meine Antworten und Lösungen angemessen waren. Jetzt warte ich auf den eventuellen nächsten Schritt.
Beste Grüße,
Endre F. Kiss
Dec 08, 2015 08:27:40
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 08:32:22
x11)
nyomtad a faszt, itt angyiztál orrba-szájba
sodika
Dec 08, 2015 08:40:04
és az is értékes idő, jogos
Na tanulás, csá.
Na tanulás, csá.
Dec 08, 2015 08:40:04
xray
Dec 08, 2015 08:41:22
Sneci, hogy haladsz a fizetős munkákkal?
Dec 08, 2015 08:41:22
Schwezoff David
Dec 08, 2015 08:41:57
Mi van mar zsery penzevel?
Dec 08, 2015 08:41:57
sodika
Dec 08, 2015 08:44:16
Már megint, bassza meg.
Mit csináljak, amikor egy kínai hangzású név ír nekem, amire a Google vegyesen dob fel nőket és férfiakat? Milyen menőségében szólítsam meg? Még azt se vágom, melyik a vezetékneve :D
Mit csináljak, amikor egy kínai hangzású név ír nekem, amire a Google vegyesen dob fel nőket és férfiakat? Milyen menőségében szólítsam meg? Még azt se vágom, melyik a vezetékneve :D
Dec 08, 2015 08:44:16
jiddise máme
(
x11)
Dec 08, 2015 08:47:27
x11)
Már megint, bassza meg.
mit írt?
sodika
Dec 08, 2015 08:47:51
a google képkereső általában megmondja, hogy az illető férfi vagy nő, de erre vegyesen dob fel férfiakat és nőket
ááá
ááá
Dec 08, 2015 08:47:51
sodika
Dec 08, 2015 08:48:25
mit írt?
Dec 08, 2015 08:48:25
Hiénaverő
(
x17)
Dec 08, 2015 08:48:41
x17)
Már megint, bassza meg.
Írd neki, hogy "Óhelló, látom keresett, de most nem érek rá, mert leszarom a szart is! Na meló, csá."
Škoda Superb
Dec 08, 2015 08:51:25
Már megint, bassza meg.
34 évesen azért már feltalálhatnád magad.
Szólítsd kegyelmes uramnak.
Dec 08, 2015 08:51:25
sodika
Dec 08, 2015 08:54:59
Azt mondom neki, hogy Hallo, az kevésbé udvarias, de legalább nemsemleges. :D
Dec 08, 2015 08:54:59
tigris
Dec 08, 2015 08:57:39
MI VAN AZ ELLOPOTT PÉNZZEL? AZT ÍGÉRTED, HOGY MEGADOD...
Dec 08, 2015 08:57:39
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 08, 2015 09:13:19
Azt mondom neki, hogy Hallo, az kevésbé udvarias, de legalább nemsemleges. :D
Miért nem tiltod le egyszerűen?
Dec 08, 2015 09:13:19
tigris
Dec 08, 2015 09:15:39
tényleg, az kiderült, hogy a tc-ék által megruházott gyerek végülis ellopta a biciklit?
Dec 08, 2015 09:15:39
kis pézü, ember
Dec 08, 2015 09:19:25
Dec 08, 2015 09:19:25
sodika
Dec 08, 2015 09:21:06
Na, most beszéltem először olyan emberrel, aki tényleg belekérdezett technikai részletekbe. Marha nagy mázli, hogy most hívott, mert épp tegnap tanultam meg a Doctrine-t, mert tegnap ilyenkor még nem vágtam volna, mi az, és mi köze az adatbázisokhoz. :)
Dec 08, 2015 09:21:06
sodika
Dec 08, 2015 09:21:34
És úgy, hogy több mint egy hete nem is küldök már semmit.
Dec 08, 2015 09:21:34
tigris
Dec 08, 2015 09:30:56
sodi óriási, hogy egy szimpla álláskeresésre szenteltél edddig körülbelül 2000 bejegyzést :DDD
Dec 08, 2015 09:30:56
sodika
Dec 08, 2015 09:32:06
sodi óriási, hogy egy szimpla álláskeresésre szenteltél edddig körülbelül 2000 bejegyzést :DDD
Szimpla?
Dec 08, 2015 09:32:06
Mortal Danger
Dec 08, 2015 09:36:29
Szimpla?
Endre, tudtál haladni?
Dec 08, 2015 09:36:29
sodika
Dec 08, 2015 09:46:57
Endre, tudtál haladni?
Zsidók vagytok.
Dec 08, 2015 09:46:57
Škoda Superb
Dec 08, 2015 09:52:52
Zsidók vagytok.
Zsidók vagytok.
Na és ha zsidók vagyunk?
Ez semmit sem változtat azon a tényen, hogy te meg egy életképtelen szar vagy.
Dec 08, 2015 09:52:52
136 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

LOL